-
ارتباط مردا با دخترا...منو ترسونده
سلام.خوبید؟
راستش یه موضوعی خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده.راستش راحت بگم وقتی میبینم بیرون انقد مردا راحت خواهان ارتباط با دختر میشن،منظورم رابطه جسمی نیست همین که مثلا ببخشید رک میگم تو خیابون دنبال ادم راه میفتن،با ماشین بوق میزنن،پیله میکنن،تیکه میندازن،با هر جون کندن میخوان شمارشونو بدن،اصلا هم مختص سن و سال خاصی نیست از5سال تا 150 سال رو شامل میشه..دلم میلرزه.میترسم.
باور کنید پیش میاد یارو زنش بچش یکی کنارش نشسته اما بازدست ازاین کاراش برنمیداره..
نمیخوام رو این موضوع تمرکز کنم..اما برام سواله ایا ممکنه مثلا یه روزی همسر ایندم خدایی نکرده همچین کاری کنه؟
ممکنه به همچین مرحله ای برسه؟
چطوری بفهمم خواستگارم همچین ادمیه یا نه؟خیلی حواسم هست البته نامحسوس که ایا به دیگران نگاه می کنند یا نه؟نگاه هم نمی کنند اما گمونم همه اولش اینطورین که رعایت کنن.
فقط لطفا نگید ایراد ازدختراست که ال میکنن و بل میکنن..فعلا شرایط همینه.منم مامور امنیت اخلاقی نیستم.
نگید مردای ایرونی استانه تحریکشون یه چی شده..
جواب کلیشه ای هم بهم ندید..یه چیزی بگید دلم واقعا اروم بشه.
موفق باشید
-
RE: ارتباط مردا با دخترا...منو ترسونده
بهار عزیزم
متاسفانه یکی از واقعیت های تلخ جامعه است و من به نوبه خودم نمی تونم چیزی بگم که آروم شی.
آره هر جا میری می بینی ربطی هم به مجرد و متاهل و پیر وجوون نداره
فقط میتونم بگم خدا عاقبت همه رو بخیر کنه.
امیدوارم تو هم همچین شخصیایی اصلا به خواستگاریت نیان:323:
-
در مورد سوال شما هیچ تضمینی نیست که همسر اینده ات هیچوقت نلغزه
اما تا جای ممکن میشه پیشگیری کرد،
انعطاف پذیر بودن، صبور بودن، فداکار بودن، خویشتن دار بودن، متعهد بودن
همه این ها قابل شناساییه، اما متاسفانه ماها عادت داریم چشمامون رو ببندیم و زمانی که نباید، در مورد ویژگی های مشکوک طرف مقابلمون اغماض کنیم
یه مسئله دیگه اینکه حتما در همون دوره شناخت خیلی جزیی و عینی در مورد حدود روابط و خطوط قرمزهای خونواده صحبت بشه
متاسفم نمیتونم چیزی بگم که ارومت کنم!
فقط حقیقت اینه که این ترس دوطرفه است
من هم از ارتباط دخترا با مردا می ترسم!
تا چند وقت پیش هیچوقت به این فکر نمی کردم که روزی برسه که همسرم بهم خیانت کنه
اصلا این موضوع برام مسئله نبود
در کل خیانت رو در هر سطحی متعلق به یک سری افراد با ظاهرهای خاص میدونستم
یه جوری که معلومه طرف یه زن خیابونیه
اما الان که بیشتر فکر میکنم یک از ترس هام اینه که به کسی وابسته بشم که بهم خیانت کنه، به روش های مختلف
بنظرم دوباره باید از اصل تبدیل تهدید به فرصت استفاده کرد!:)
حالا که خیانت در سطوح مختلف تبدیل به یک معضل فراگیر شده، احتمالا زن و شوهر ها باید بیشتر از قبل تلاش کنن رابطه عاشقانه اشون رو رفرش کنن!
خیلی اتفاقات وحشتناک دیگه ای هم ممکنه بیفته، پس بهتره خیلی بدبین نباشیم و نترسیم:(
اینجور موقع ها یه اصل دیگه هم وجود داره
اونم اینه که هر عملی را عکس العملیست . . .
عدالت خداوند حکم میکنه که اگر پاک باشی و پاک بمونی، با ضمانت خداوند، شریک اینده و زندگی پاکی خواهی داشت
نباید در عدل خدا شک کرد
-
ببینید مشکل تو تربیت جامعه هست !
مردها به خاطر عدم آبرو ( منظور مثلا لقبی که به خانم اینکاره می دن ) زیاد تو چشم هستند ! ولی من به عنوان مرد وقتی تو جامعه می بینم زن شوهردار یا دخترها به راحتی ... تن به اینکار می دن ، چی باید بگم ؟
علت و معلول کاملا به هم ربط دارند !
-
بچه ها من فکر میکنم این بحث مربوط به انجمن آزاد هست
-
ممنونم گلنوش جان..منم امیدوارم
نقل قول:
اما تا جای ممکن میشه پیشگیری کرد،
انعطاف پذیر بودن، صبور بودن، فداکار بودن، خویشتن دار بودن، متعهد بودن
منم یه زمانی مثه تو فکر میکردم..اما به نظرت واقعا تموم کسایی که اینکارو میکنن یه مشکل بزرگ تو زندگی مشترکشون دارن؟
بلاخره هر زندگی ریزه مشکلاتی داره.
نقل قول:
تما در همون دوره شناخت خیلی جزیی و عینی در مورد حدود روابط و خطوط قرمزهای خونواده صحبت بشه
اینم به نظرم زیاد کارامد نیست..حد و حدود مهمن.اما مثلا کسی که میگه فلان حد و حدود براش مهمه تضمینی نیست رعایت کنه.
این ادما ازکره مریخ نیومدن و زن و مرد خیابونی نیستن...همینان که هرروز میبینیمشون.ادمای عادی
نقل قول:
احتمالا زن و شوهر ها باید بیشتر از قبل تلاش کنن رابطه عاشقانه اشون رو رفرش کنن!
این خیلی وحشتناکه..نمیشه همیشه روابط رفرش بشه..واقعی نگاه کن نه ایده ال..میشه؟
نقل قول:
خیلی اتفاقات وحشتناک دیگه ای هم ممکنه بیفته، پس بهتره خیلی بدبین نباشیم و نترسیم
وحشتناکتر ازخیانت؟هست؟
منظورت خیانت جنسیه؟به اون که فکر نمیکنم وگرنه همین الان میمیرم
نقل قول:
عدالت خداوند حکم میکنه که اگر پاک باشی و پاک بمونی، با ضمانت خداوند، شریک اینده و زندگی پاکی خواهی داشت
نباید در عدل خدا شک کرد
اره..ولی.............
وقتی فکر میکنم این اقایی که داره اینکارو میکنه زنش پیش خودش خیال میکنه چه شوهر خوبی داره..میترسم..نکنه منم بشم عینهو کبکی که سرش زیر برفه؟
اره خواهشا بحث ازاد نکنید..فقط درباره مشکل من راهنمایی کنید.من مسئول جامعه نیستم.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
نباید در عدل خدا شک کرد
ببخشيد فقط دراين مورد خاص ميگم لطفا پاي عدالت خدارو وسط نكشيد
كه اگه قرار بود بشينيم و منتظر عدالت باشيم كه مردهاي خيانتكار جز جگر بزنن و خير نبينن و اصلا نون سواره بره و اونا پياده كه الان درس عبرت خيليا شده بودن
از واقعيت جامعه نميشه فرار كرد
درسته زنان ... هم زيادند و نميشه انكار كرد
اما باور كنيد خيلي وقتها اين رفتار مردهاست كه زنان رو به اين سمت سوق ميده(جبهه نگيريد لطفا) منظورم اينه كه قبح اين عمل شكسته شد و براي اقايون همه گفتند طبيعيه, مگه چيه, چه ميشه كرد, به خودت برس, حتما تو بد بودي و....
خيلي ها هم كه ذاتا اين بودند بخاطر نوع تربيت
و....
خلاصه اين كه طبع زن كلا سازگار با اين عمل نيست مگه اينكه ...
ولي در مورد اقايون دلايل به اصطلاح موجهي !!!! وجود داره(تشريف ببريد دوتا تابيك اونورتر نمونه عينيشو ببينيد كه دلايل هم موجهند!!!!)
خلاصه اينكه نميشه گفت نترس ترست الكيه خودت خوب باش يكي مثل خودت مياد سراغت و توكل به خدا كن و...
همه اينا درست اما اوني كه داريم به چشم ميبينيم بگيم نميبينيم؟
اتفاقا بايد ترسيد و حقيقتو قبول كرد
-
با کمال احترام اگه پست بحث ازاد بذارید از مدیرا میخوام پستتونو حذف کنند..پس لطفا فقط درباره مشکل شخص من راهنمایی کنید.متاسفم اما کاری نکنید یا قفل بشه یا بره انجمن ازاد
ممنون
-
با كمال احترام
فكر ميكنم كلا بحث شما مربوط به انجمن ازاده و مطرح كردنش اينجا همين حرفهارو هم در پي داره و مشكل شخص شما نيست كه هر حرفي زده بشه و جوابي داده نشه چون افراد خاصي حق نظر دادن دارند
واينجا هم يك فضاي عموميه و نميشه گفت فلاني تو نيا تو و نخون
-
منم به صحبت خارپشت معتقدم. یه حدیثی هست که یکی از سنت های الهی را مطرح می کنه به این مضمون که اگه به ناموس مردم نگاه کردی یا دنبال ناموس مردم افتادی یکی هم به ناموس تو نگاه می کنه یا دنبال تو می افته
خدا توی قرآن وقتی که صحبت از این می کنه که زن های پاک برای مردان پاک هستند و زنان ناپاک برای مردان ناپاک یه قانون جاذبه را داره مشخص می کنه. البته این قانون می تونه دچار استثنا بشه اما قانون اینه که اگر می خوای همسرت خوب باشه سعی کن خودت را خوب کنی.
من تنها تضمینی که می شناسم اینه که خودتون دور از این موضوع باشید. راستش من اگه با یه خانم نامحرم شوخی کردم باید همون لحظه یادم بیاد که همین لحظه ممکنه یه نفر در حال شوخی با ناموس من باشه.
به نظرم اگه خودتون این موضوع این قدر براتون وقیح و دور از ذهن باشه که حتی نتونید فکر انجامش را بکنید میتونید امیدوار باشید همسری را هم که انتخاب می کنید همین جوری باشه.
به هر حال این کنترل درونیه که اگه وجود نداشته باشه دیگه فکر نمی کنم تضمینی وجود داشته باشه
-
ببین به نظر من اصلا به این موضوع فکر هم نکن.
تو حواست رو در حد معمولش جمع کن.
دنبال آدمهایی باش که هدف دارن برای زندگیشون، یک برنامه ای دارن، برای زن احترام قائلن و زن رو آدم حساب میکنند. این آخری خیلی مهمه به نظر من و اینو می تونی بفهمی از برخوردهاشون از شوخی هاشون و ....
بقیش رو دیگه بسپار به خدا.
میگن شوهر آدم باید زشت باشه و خوش اخلاق :311: :311: خوب بی دلیل نیست دیگه
به قول بابام از هیچی تو زندگیت نترس.
-
بهار جان منم تو دوران تجرد مثل تو فکر می کردم و البته اون روزگار (که چندان هم دور نیست) مثل این روزگار نبود.
الان بلا نسبت بعضی دخترخانمها هم غرورشون رو گذاشتن زیر پا و از مرد زن دار در حضور و زن و بچه اش تقاضای ... (استغفرا..) می کنند!!!!!
تا حالا فکر می کردم فقط من تو این قضیه مشکل پیدا کردم!
بهارجان منم که مجرد بودم خیلی مراعات می کردم که دست از پا خطا نکنم که مبادا شوهر اینده ام هم بد کرده باشه، به استناد همون آیه قرآن که دوستان بهش اشاره کردند!
ولی فعلا نمی دونم حکمت خدا چیه؟!
اما اینهم هست که قرار نیست خدا تمام گناهکار ان رو تو این دنیا عقوبت کنه!
از اینها که بگذریم (هرچند نمیشه گذشت، چون ثبات خانواده ها و امنیت روانی آدمهای پاک و درست رو هدف گرفته)،
سعی کن تو دوران نامزدی و شناخت ارتباطت با همسرت در جمع خانواده اش و اقوامش بیشتر و بیشتر باشه. هم رفتار همسرت، هم پدر و برادر و سایر قوم و خویشش رو نسبت به خانمهاشون بسنج. ببین زن تو خانواده اونها چه جایگاهی داره.
متاسفانه بین اقوام شوهر من کلا زن چندان جایگاهی نداره و هرچی ادب و شعور و موقعیتش برتر باشه، بیشتر مورد تحقیره!!!!!
می دونی چرا من اینها رو نفهمیدم؟ بخاطر تفکر سنتی خانواده خودم و شوهرم! که مبادا ارتباطمون به فامیل کشیده بشه و بعد نامزدی بهم بخوره، اسم رومون بمونه!
من دو سه ماه با همسرم نامزد بودم حتی باهاش به همراه خانواده خودم، مسافرت رفتم که تو سفر بشناسیمش.
ولی شخصیت همسر من وقتی خودش تنهاست و وقتی تو جمع فامیلش هست، خیلی فرق می کنه!
اینها رو گفتم که از تجربه من استفاده کنی!
-
بهار جان فکر می کنم این به طرز فکر و خانواده ای که توش بزرگ شده ربط داره. می تونی روی اینا فکر کنی واسه خواستگارات. لزوما اگه تو خیابون یه عدی اونطورین معنی اش این نیست که خیلیا اینن. نترس.
یه چیزی که الان به نظرم میاد اخلاقه. کسی که اخلاق داشته باشه ( که با توجه به ساختار فکری خودش و محیطی که توش بزرگ شده مشخص می شه این اخلاق) اگه کسی رو دوست نداشته باشه خوب مثه ادم میاد میگه دیگه. اونایی هم که مثلا توی اون تاپیک بود که اقایی نوشته بود دو تا همسر داره هر دوشونو دوست داره. من نظر خودمو می گم و ممکنه اشتباه باشه اما به نظر من کسی که با چند نفر رابطه داشته باشه (چه زن چه مرد) متاسفانه این شانس رو نداشته که هیچکدومشونو واقعا دوست داشته باشه. یعنی هنوز نتونسته بفهمه دوست داشتن واقعا چیه. پس می تونی دنبال کسی بگردی که دوست داره و ساختار فکریش تا حدی هست که بتونه اخلاق رو در همه ی موارد زندگیش رعایت کنه. اگه اخلاق باشه دیگه لازم نیست کسی مذهبی باشه تا یه سری کارای اشتباه (نه فقط در مورد ازدواج. در هر موردی) رو انجام نده. خودش حدود احترام فردی و انسانی ادما رو می دونه.
اما خوب پیدا کردن یه همچین ادمی که به ادم علاقمند هم باشه کار اسونی نیست!
موفق باشی.
-
بهار عزیز
ضمن تایید حرف های جناب خارپشت و صحبت های بسیار خوب جناب بچه مثبت که واقعا عالی بودن :104: :104:
ذکر نکاتی در مورد این آیات الهی خالی از لطف نیست.
بهار ما الان نگرانه که نکنه همسرش بلغزه؟ نکنه وعده الهی درش تخلف بشه و من که پاکم همسرم ناپاک باشه؟
و 1000 چرا و اما و اگر دیگه.
اومدم مطالبی بگم که شاید موجبات آرامشت رو فراهم کنه.
قرآن کریم در بخشی از آیه 26 سوره نور می فرماید:
الخبیثات للخبیثین و الخبیثون للخبیثات
یعنی زنان ناپاک مخصوص مردان ناپاکند و مردان ناپاک مخصوص زنان ناپاکند
و در ادامه می گوید:
والطیبات للطیبین و الطیبون للطیبات
زنان پاک مخصوص مردان پاک هستند و مردان پاک مخصوص زنان پاک هستند..
خلاصه: کبوتر با کبوتر ؛ باز با باز!
کند همجنس با همجنس پرواز!
بهار عزیزم...
منظور نظر این هست که تو اگر پاک هستی و قابلی پس باید همسری پاک طلب کنی و خودت رو همواره لایق اون
مرد پاک حفظ کنی. اما بعضا می بینیم که زنانی پاک که لایق بهترین ها هستند در دام مردانی ناپاک دچار میشن
و بالعکس. دلیلش اینه که خداوند چیزی به نام عقل داده و اون رو رسول باطنی ما قرار داده.
خداوند در این آیه از ما میخواد که با پاک موندن و حتی اگر اشتباهی هم کردیم و لغزیدیم با توبه کردن و برگشتن از
خطا ، دنبال مردانی پاک باشیم و در این انتخاب به شدت دقت کنیم و درست انتخاب کنیم چون اگر به ظاهر اکتفا
کنیم و درست انتخاب نکنیم نباید به خداوند معترض بشیم که مگر نگفتی طیبون لطیبات؟
منظور خداوند از این آیه این بوده که ما اگر پاک باشیم و درست انتخاب کنیم با یاری گرفتن از عقل و خداوند در انتخاب
همسر ، خداوند هم ما رو یاری می کنه و به ما همسری نیکو عنایت می کنه.
اما اگر دچار خطای شناختی بشیم ایراد از کار ماست چون خداوند به ما احترام گذاشته و ما رو مخیر و صاحب عقل و
درک و فهم و شعور و اخیار آفریده و اگر ما درست انتخاب نکردیم و درگیر ظاهر شدیم پس خود ما مقصر هستیم.
اما در مورد نگرانی تو ، من یک چیز رو برات مطرح می کنم و اون اینکه به جای نگرانی به انتخاب درست با توجه به
چیزهایی که آموختی دست بزن و از خداوند کمک بخواه و همه دقتت رو به خرج بده در انتخابت.
خانواده اصیل ، نگاه پاک ، نجابت ، ایمان ، اخلاق ، پایبندی به اصول و حریم ها و تفکر دینی رو مورد تحقیق قرار بده
در ازدواج! ما سفارش شدیم به تحقیق اما نه در ظاهر بلکه در باطن و خانواده و ویژگی های اخلاقی یک فرد.
درسته که در جامعه ما برای تشخیص نجابت دختر برخی تحقیقات ناشایستی انجام میدن ، اما تحقیق واقعی در مورد
نجابت یک دختر یا پسره که ما رو به مطلوب نظر میرسونه.
برای مثال برادر من خیلی پاک بود و اصلا شیطنت نمی کرد و واقعا خداوند دختر پاکی نصیبش کرد. به عشق پاکشون
واقعا غبطه می خورم و به محبتی که بینشون هست واقعا افتخار می کنم.
ما فقط در مورد نجابت و اصالت خانواده شون تحقیق کردیم نه مسائل مرسوم که خودت میدونی!!!
اتفاقا هم خداوند عروسی پاک نصیب خانواده ما کرد. این که در گذشته برادر من یا عروسمون چی بوده و شاید
اشتباهی کرده باشن به خودشون مربوطه اما مهم پاکی کلی افراد و سعی در جبران اشتباهاته.
برام جالب بود که چون پاک زندگی کردن ، برادر من هرگز از همسرش نپرسید تو دوست پسر داشتی یا چه کردی؟
اعتماد جالبی رو بر اساس تحقیق قرار داد و خدا رو شکر نتیجه اعتماد هم مطلوب بود.
آدمهای خوب با اندکی تحقیق واقعی همدیگه رو پیدا می کنن. برای شخصیت هم ارزش قائلن و بهم اعتماد دارن.
پس درست زندگی کن. با دقت انتخاب کن و در سایه حضرت دوست و با توکل بهش زندگیت رو شروع کن و از خود
خدا هم کمک بگیر. اون بنده ای رو که ازش کمک می طلبه رها نمی کنه برای همین به ما یک رسول باطنی خوب داده.
موفق باشی گلم
:72:
-
ازتون خیلی خیلی ممنونم.ازوقتی که میذارید و جوابای خوبی می نویسید.
اما انگاریه جای کار میلنگه.
یعنی تموم این اقایونی که میان اینکارا رو می کنن زنشون ازاین کارا کرده؟
من باورم نمیشه...بیشتر فکر میکنم مردا متوجه نیستن این کارشون چقد بده؟و اونایی هم که سن و سال دارن فکر میکنم چون زنشون مثل دخترا جوون و سرحال نیستن اینکارو می کنن...
این فکرا اعصابمو بهم میریزه.راستش نمونهاشم دیدم
در مورد شناخت هم من تا یه حدی از دستم برمیاد.اینکه حواسم باشه ببینم ایا به زن و دخترا نگاه میکنه؟و نظرش درباره جنس زن چیه؟و خونواده..
اما من میشناسم کسایی رو که ادم خوبی هم هستن اما باز اون چشم چرونی و کارای دیگشونو دارن.
همیناس که منو میترسونه...مثلا من چطوری مطمئن باشم مثلاشوهر ایندم که میره بیرون هیز بازی در نیاره یا کارای دیگه.؟
من زیاد رو گذشته متمرکزنیستم..اما مثلا اگه من تو زندگی مشترک صادقانه رفتار کنم همسرم هم وقتی من هستم خیلی خوب باشه اما وقتی تنهاست چی؟حتی نوشتنش هم باعث ضعفم میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
یعنی تموم این اقایونی که میان اینکارا رو می کنن زنشون ازاین کارا کرده؟
الزاما نه! شاید درست انتخاب نکرده و دچار خطای شناختی شده و متاسفانه گرفتار همچنین مردی شده.
خداوند میخواد ما در ازدواج بسیار دقیق و ریز بین باشیم تا بعدا دچار گرفتاری و حتی هلاکت نشیم.
چون همیشه میگن ازدواج نکردن از ازدواج بد کردن خیلی بهتره! طوری که مثال هاش رو در تاریخ می بینیم
مثلا پیامبری به نام لوط که در قرآن هم اومده زنی ناپاک داشته اما این دلیل نمیشه حضرت لوط بد بوده
باشه. یا آسیه زن فرعون ، زنی بسیار پرهیزگار و پاک دامن بوده. این هم مثال های نقض.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
من زیاد رو گذشته متمرکزنیستم..اما مثلا اگه من تو زندگی مشترک صادقانه رفتار کنم همسرم هم وقتی من هستم خیلی خوب باشه اما وقتی تنهاست چی؟حتی نوشتنش هم باعث ضعفم میشه.
خوب بهار پس اعتماد چی میشه؟ شرایط بد جامعه باعث منفی نگریت شده. طبیعی هم هست تا حدودی!
اما اگر فردی همیشه همه جا خوبه ، تو ازش چیزی نمی بینی ، در محل ، محل کار و همه جا ازش به
نیکی یاد می کنن و تو همه مراحل شناخت رو با توکل به خدا رفتی جلو و همه چیز خوب بوده باید اعتماد
کنی و در عین مراقبت از حریم زندگیت که دیگه خوب بلدی ، باید با اعتماد کردن مثبت فکر کنی!
اگر نتونی هرگز به دلیل جو جامعه به همسرت که پاک هم هست انشالا اعتماد کنی دچار مشکل
میشی در آینده. پس بدون همونطور که شما دوست داری بهت اعتماد بشه ، دیگران هم دوست دارن
بهشون اعتماد بشه.
-
نقل قول:
خوب بهار پس اعتماد چی میشه؟
بله بهار شادی عزیز.
اما فکر می کنم تنها زمانی که میتونم در این کار تجسس کنم و توجه کنم الانه که ازدواج نکردم..اما بعدش خوب باید چون ازدواج کردم اعتماد کنم چون همسرمه و اونم زندگیمونه.
اما الان میتونم بیشتر دقت کنم.
کلا انگار کاری بیشتر ازاین ازدستم بر نمیاد.
1-خودم رعایت کنم.
2-طرفمو بشناسم
3-طبق قانون عمل و عکس العمل به این فکر کنم اگه احیانا همسر ایندم همچین کاری کرد حتما کارمای رفتارش بهش برمیگرده
هر چند اینا دلمو اروم نکرد اما انگار بیشتر ازاینم کاری نمیشه کرد.
موفق باشید
-
چرا یک چیز بیشتر از این آرومت می کنه!
اونم توکله
به معنای واقعی همه تلاشت رو در انتخاب درست بکن! خیلی خیلی خوب تحقیق کن و درست زندگی کن!
اما...
برای آرامش درونیت نتیجه رو بخدا بسپار! ازش بخواه پنهان امور رو برات روشن کنه و اگر به صلاحت هست کمکت کنه
تا به فرد مورد نظر برسی و اگر نیست بهت نشون بده. توکل بهت آرامش میده! در عین سعی و تلاش نتیجه رو به
کسی سپردن که خوب و بد ما رو تشخیص میده و بهترین ها رو با دعا کردن ازش طلب کردن.
ایمان داشته باش که اگه :
1- درست شناخت پیدا کنی
2- درست تحقیق کنی
3- توکل کنی و دعا کنی برای بهترین انتخاب
4- به دیگران نیکی کنی و گره گشای زندگی دیگران باشی
خداوند همسری نیکو نصیبت می کنه و هر طور هست حتی اگر عاشق طرفت باشی ولی به صلاحت نباشه تو رو
از اون ازدواج غلط نجات میده و به سمت ازدواجی خوب رهنمون می کنه. گو اینکه در مورد من با همه وجود هوام
رو داشت و نگذاشت وارد یک زندگی غلط بشم و امروز خوشحالم که بهش اعتماد کردم :)
راستی نمازی هم هست که پنهان امور افراد رو آشکار می کنه! اگر خواستی بعدا بهت می گم عزیزم.
-
به نظر من تا یه حد زیادی به وجود اوردن حس اعتماد در شما دست طرف مقابله و بالعکس
اونه که با رفتاراش میتونه نشون بده که در هر شرایطی شما رو دوست داره و به کسه دیگه ای نمیتونه فکر کنه(نگاه کنه و...)یا خلاف اینو نشون بده
یه چیزی میگم نه فقط برای ترس از خیانت همسر بلکه برای هر ترسی که تو زندگیت هست و اذیتت میکنه.
اجتناب ناپذیر همیشه رخ میده و وقتی رخ بده به اندازه کافی فرصت داری براش ناراحت بشی پس زندگیتو با ترس از اینکه نکنه فلان اتفاق بیفته تلخ نکن.
وقتی شما درست تحقیق کنی درست بشناسی و با توکل به خدا انتخاب کنی تو طول زندگیت هم تلاشتو برای حفظ زندگیت بکنی دلیلی نداره بترسی
-
قراره بحث جامعه شناختی نباشه و این مشکل را فقط در رابطه شما بررسی کنیم. درسته؟
پس بهار جان به نظرم لازمه که شما یکسری چیزها رو از هم تفکیک بدی. اولا هر نگاه کردنی به معنای حیض بودن نیست. ثانیا هر نگاه کردنی خواه گناه باشه یا نه، لزوما به عمل به گناه ختم نمیشه. ثالثا این نگاه کردنها و زیبا دوستی ها و تحسین زیباییها خاص جنس مذکر نیست. مثالی میزنم:
هفته گذشته خبر دار شدم که یک خواننده زن پاکستانی ترور شده. از این خبرها زیاد شنیدم تا حالا اما هیچوقت توجه نکردم و پی اش رو نگرفتم. اما چون خبر همراه با عکسهای اون خانوم 24 ساله بود که فوق العاده زیبا بود، بسیار متاسف شدم و خواه ناخواه ته و توی همه خبرهای اینترنت رو راجع به اون خانوم درآوردم. 5-6 ساعت بعد من هنوز داشتم ویدیو های مربوط به اون خانوم رو نگاه میکردم و اونقدر اون روز و شب برای اون زن حالم بد بود که نگو. در حین همین جستجوها متوجه شدم که اون خانوم اصلا تنها عامل معروفیت و محبوبیتش این بوده که زیبا بوده و مردان کشورش و دو سه تا کشور همسایه عجیب طرفدار ان خواننده زن بودند. داشتم به این مردان که اینقدر زیبایی اون زن رو تحسین میکردند توی دلم فحش میدادم و هزار تا انگ حیض و غیره بهشون میزدم که به خودم آمدم و از خودم پرسیدم:"بی دل تو خودت چرا اینقدر جذب این خواننده شدی؟"
بهار جان زیبایی رو همه تحسین میکنیم. تازه این در حالیست که خواه ناخواه و به دلایل غریزی و نه لزوما به دلیل چشم پاک بودن ما زنها، بند تومون خیلی از خانمها سفت تره:163: وگرنه این زیبا پسندی ها رو ما هم داریم. و اینکه فطرتا زنها وفادارترند، اصلا امتیازی برای ما نیست چون غریزی است و انتخاب و اختیار ما نیست!
حالا اگر شما با یکی از همون بند تومون سفت ها که عقل و دین را بر غریزه اش حاکم کرده ازدواج کنی خوب البته کارت راحت تره.
اما نکته مهم دیگری هم هست! و آن این است که دچار فوبیا نشوی. اگر سیستم تفکری محکمی داشته باشی که البته لازمه اش این است که بر چارچوب اعتقادی درستی استوار باشه، تحت تاثیر یکسری پست ها و تاپیکهای این سایت یا اخبار حوادث بیرون یا دیده و شنیده ها، زیر بنای اعتقاداتت بهم نمیریزه. درسته که آخر زمونه ولی دیگه شهر هرت که نیست:311:. بعضی از اعضا این سایت عین دانشجویان پزشکی که توی سالهای اول همه بیماریهایی که راجع بهش میخونند فکر میکنند خودشون هم دارند، دچار ترس و نگرانی میشن که نکنه زندگی اونها هم دچار همون مسائلی بشه که توی این سایت خوندند.
اولا که باید عرض کنم خیلی از اونهایی که زندگی های خوب و سالم و شادی دارند اصلا سراغ اینجور سایتها نمیان. سرشون گرم زندگی خودشونه. و بیشتر کسانی که به این سایت مراجع میکنند افرادی هستند که زندگیهاشون دچار مشکل است. درست مثل اینه که شما بری به بیمارستانها سربزنی و در هر اتاق رو که باز میکنی ببینی چند نفر توش بیمار افتادند بعد بیای بگی وای ددم این ملت که همه بیمارند!
تازه بر فرض که بیماری خیانت هم اپیدمی شده باشه، فکر کن حتی در عهد بوق که بیماریهایی مثل وبا و طاعون و... اپیدمی پیدا میکرد، آیا همه بدون استثنا مبتلا میشدند؟ آیا همه اونهایی که مبتلا میشدند میمردند؟ نه! کسانی بودند که علیرغم کافی نبودن علم و آگاهی از اصول بهداشتی در اون زمان، از بیماری در امان میموندند. حالا یا بدنهای قوی داشتند یا به نحوی دور میموندند از بیماران.
این مثال رو بیار توی زندگی خودت و جامعه ما. ببین اگر همسر سالم و استخون محکمی انتخاب کنی و شرایط خوبی را برای سالم ماندن هر دوتون فراهم کنی، مثل اینکه دوستانی که انتخاب میکنی آدمهای سالمی باشند (قطعا همسر شما باید تناسب فرهنگی و اعتقادی با شما داشته باشه دیگه درسته؟) رهنمودهای اعتقادی و اخلاقی دینمون رو هر دو رعایت کنید، و زندگیت رو با محبت و عشق و سیاست و مهارت و انعطاف و عقل و خرد و ... حسابی واکسینه کرده باشی، هیچ چیز جز اراده خدا نمیتونه زندگیتو تکون بده.
-
به نظر من اینکه یکی بخواد به ادم خیانت جنسی بکنه جز اخرین نگرانیا می تونه باشه. خیانت به اعتماد ادم خیلی سخت تره. کلا خیانتای دیگه و ناامیدشدنای ادم از خیلیا معمول تره. من ادمای زیادی دیدم دورو اطرافم که بعضیاشونم مشکل داشتن و جدا هم شدن. اما این شکل از خیانتو (جنسی- چه کم چه زیاد) بین هیچکدومشون ندیدم. مشکلات مهمتر معمولا چیزای دیگه این. عمقی تر و دردآور ترن.
تیکه انداختن وسط خیابونو اینا خوب گلم بی کلاسیه! نمی دونم چه مشخصاتی می تونه ادمی که اینکارو می کنه داشته باشه ولی اگه دوستان راهنمایی کنن می شه احتمالا تشخیصشون بدی. ولی نگاه کردن خوب انواع مختلف داره. من خودم حال و حوصله داشته باشم همه رو نگاه می کنم تو خیابون و بررسی می کنم! چه مرد چه زن چه بچه چه پیر. یکی هم خوشگل باشه یا خوش لباس یا هرچی بازم نگاش می کنم چه مرد چه زن چه بچه چه پیر و جوان. ولی نگاه داریم تا نگاه.
اینا البته نظرات من بود و ممکنه اشتباه کنم.
-
سلام دوستان.جامعه بدجوری خراب و کثیف شده دیگه نمیشه به کسی اعتماد کرد همین دو روز پیش استادآقامون که مدرکش دکتراست مثلا ،دوستم ازش سوالی داشت به استاد زنگ زده و سوالشو پرسیده بعدش استاد ازش پرسیده امتحانتو چه جوری دادی دوستم گفته خوب بود ولی یه سوال رو جا به جا نوشتم استاد در کمال پررویی بهش گفته هر زمان وقت کردی بیا در خدمت باشیم!!!؟؟؟تا نمره تو درست کنم و بهت بیست بدم .دوستم خدافظی کرده و تلفن رو قطع کرده ولی استاد ول کن نیست و مدام بهش اس ام اس میده که وقت داری...استاد خیلی راحت بهش گفته که بیا یه روز با هم باشیم تا نمره رو بیست بدم!درضمن این استاد چون مدرکش دکتراس از اول ترم باهامون درس داشته و مطمئنا ترم بعد هم باهاش درس داشته باشیم بیچاره دوستم نمیدونه چیکار کنه/در ضمن استاد خودش متاهله و زن و بچه هم داره!! هستند و زیادند چنین مردای کثیفی مردایی که حتی در کنار زنشون دست بردار زنهای دیگه نیستن و چشمشون سیر نمیشه و هر زنی رو میبینن از یه طریقی خودشونو ابراز میکنن از چشمک زدن گرفته تا دنبالشون راه افتادن و خیلی رفتارای حیوانی دیگه....
-
حرفاتون درسته.
بهار شادی عزیز خوشحال میشم اون نماز رو بهم بگی.
بی دل منظور من چیزایی که گفتی نبود.من اصلا این تالار رو مبنا قرار نمیدم چون همونطور که گفتی میدونم این جا به قول اقای مدیر شبیه اورژانسه.
اگه پست اول تاپیکم رو بخونی اسمی از تالار نیوردم و حتی گفتم منظورم رابطه جسمی نیست..من مصداق عینیش رو گفتم.
نقل قول:
مثلا ببخشید رک میگم تو خیابون دنبال ادم راه میفتن،با ماشین بوق میزنن،پیله میکنن،تیکه میندازن،با هر جون کندن میخوان شمارشونو بدن،اصلا هم مختص سن و سال خاصی نیست از5سال تا 150 سال رو شامل میشه..دلم میلرزه.میترسم.
پس منظورم نگاه کردن نیست..خودم میدونم هر نگاهی ایراد نداره..همه ما نگاه میکنیم و به ادمای زیبا یا جالب توجه میکنیم.
منظور من دقیقا چیزایی بود که ذکر کردم.
.................................................. ............
دوستان بازم میگم در مورد کل جامعه حکم ندیم که میشه بحث ازاد..فقط بهم بگید بهار تو فلان کارو بکن یا نکن.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
در مورد شناخت هم من تا یه حدی از دستم برمیاد.اینکه حواسم باشه ببینم ایا به زن و دخترا نگاه میکنه؟ و نظرش درباره جنس زن چیه؟و خونواده..
اما من میشناسم کسایی رو که ادم خوبی هم هستن اما باز اون چشم چرونی و کارای دیگشونو دارن.
همیناس که منو میترسونه...مثلا من چطوری مطمئن باشم مثلاشوهر ایندم که میره بیرون هیز بازی در نیاره یا کارای دیگه.؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
حرفاتون درسته.
بی دل منظور من چیزایی که گفتی نبود....
پس منظورم نگاه کردن نیست..خودم میدونم هر نگاهی ایراد نداره..همه ما نگاه میکنیم و به ادمای زیبا یا جالب توجه میکنیم.
منظور من دقیقا چیزایی بود که ذکر کردم.
بهار به نظرم دچار تناقضی و خودت هم نمیدونی مشکل ات چیه و نگرانی ات دقیقا از چه بابتیه!
من اگه در مورد نگاه کردن حرف زدم بر اساس همون پست قبلی ات بود.
-
وا!!!کجاش تناقض داره؟
من میگم ناراحتی من بابت صرف نگاه کردن نیست..میدونم هر نگاهی ایراد نداره.
بچه ها گفتن باید طرفتو بشناسی و...منم گفتم بله درسته باید بشناسم.
اینکه من گفتم حواسم باشه طرفم به دیگران نگاه میکنه یا نه؟اولا منظور نگاه غیر معمول بود.ثانیا ازاین بابت که خوب مثلا وقتی من با خواستگارم رفتیم بیرون برای اینکه بشناسمش باید دقت کنم ایا ادمی هست که مثلا نگاه غیر معمول داشته باشه.چرا؟
چون اون خواستگار که جلوی من کار دیگه ای انجام نمیده که..مثلا نمیاد به دخترا متلک بندازه یا شماره بده..پس تنها راهی که میمونه همین دقت در نگاهه.
ثانیا ترس از نگاه نیست..فقط من اینطوری میخوام بسنجم که ایا این ادم قابلیت داره وقتی تنهاست متلک بندازه،کنار خیابون واسه زنا بوق بزنه،شماره بده و...
اگه راه دیگه ای هست شما بگید..چون سوالم این بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
این مثال رو بیار توی زندگی خودت و جامعه ما. ببین اگر همسر سالم و استخون محکمی انتخاب کنی و شرایط خوبی را برای سالم ماندن هر دوتون فراهم کنی، مثل اینکه دوستانی که انتخاب میکنی آدمهای سالمی باشند (قطعا همسر شما باید تناسب فرهنگی و اعتقادی با شما داشته باشه دیگه درسته؟) رهنمودهای اعتقادی و اخلاقی دینمون رو هر دو رعایت کنید، و زندگیت رو با محبت و عشق و سیاست و مهارت و انعطاف و عقل و خرد و ... حسابی واکسینه کرده باشی، هیچ چیز جز اراده خدا نمیتونه زندگیتو تکون بده.
بهار جان ببخشید اینو توی تاپیکت می نویسم می دونم ربطی نداره به سوالت ولی همش واسه خودم این فکر مطرح بوده الان گفتم بنویسم.
بی دل جان. مشکل یه چیز دیگه هم هست. ادم تا بیاد نگاه کنه بگرده ببینه کی به کیه و چطور باید یه ادم به قول شما استخون دار پیدا کنه می بینه سن خودش یه مقدار زیاد شده و از اون مهمتر ادم استخونداراش مجرد نموندن که قرار باشه به یکی مثل من برسن و بخوام نگاه کنم ببینم که استخوندار هست یانه! یعنی چندان قدرت انتخابی نمی مونه!!
-
این بحثی که شما اینجا شروع کردی به نظرم انجمن ازادیه!
راجع به سنجش و راههای شناخت خواستگار، در این سایت به قدر کافی مقاله هست. یک سری چیزها هم برمیگرده به تجارب و مهارتهای خود شما و همینطور اعتقادات و خط قرمز های شخصی شما.
اینجا هر کسی هر چیی میگه شما میای نقضش میکنی و میگی منظورت اون نبوده.
به نظرم فعلا برو امن و امان زندیتو بکن، هر وقت خواستگاری داشتی که مورد خاصی داشت، بیا راجع به اون مورد بخصوص تاپیک باز کن. وگرنه اینها یک سری بحث های انتزاعی و کلی اه که خودت هم میدونی که علیرغم تاکیدت بر اینکه دوستان بحث آزاد نکنید، چون ماهیت این تاپیک بحث آزاد و جامعه شناسانه است خودبخود میره به اون سمت.
-
بی دل عزیز راهنماییهایی که تا الان انجام شد خیلی خوب بود..مثل راهنمایی خارپشت،بهار شادی،بچه مثبت و..
پس میبینی بحث ازاد نیست اگه بذارن.
-
بر اساس جمع بندی:
نقل قول:
1-خودم رعایت کنم.
2-طرفمو بشناسم
3-طبق قانون عمل و عکس العمل به این فکر کنم اگه احیانا همسر ایندم همچین کاری کرد حتما کارمای رفتارش بهش برمیگرده
نقل قول:
توکل کنی و دعا کنی برای بهترین انتخاب
به دیگران نیکی کنی و گره گشای زندگی دیگران باشی
موفق باشید
[/font][/color]
-
سلام
بهار، فقط توكل كن،
همه چيز در زندگي كه در كنترل تو نيست، تو انتخاب همسرت را با معيارهاي صحيح انجام بده، سعي كن با يك شناخت خوب از خواستگارت، جواب مثبت بدهي و در نهايت توكل............، باقي اين مسائل كه در آينده چه خواهد شد؟؟ و نكنه همسر من اهل برنامه هاي روابط آزاد باشه و ........... رو رها كن،
به قول خودت و حرفي كه در تاپيكم به خودم گفتي رو يادت بيار:
من اصلا این جوری فکر نمیکنم چون میدونم وقتی روی یه موضوع زیاد از حد تمرکز کنی واقعیت پیدا میکنه و اتفاق میفته..من تو این مدت سعی کردم کنترل ذهنم رو دستم بگیرم و به اونچه که باید فکر کنم نه هر چی که شد..تا حدودی موفق شدم اما راه طولانی هم پیش دارم.
ذهن انسان عجیبه و اگه افسارش دستمون نباشه ما رو به هر جایی میکشونه و توجیهاتی بس دلپذیر رو هم برامون میاره.
من ازسر احساس نمیگم..چون باور دارم قانون کارما وجود داره و اونجا که گفته میشه نتیجه هر کار هر حرف .و حتی هر فکرمون به خودمون برمیگرده...
-
بله شیرین بانوی عزیز..افرین:46:
اتفاقا یادم به حرفایی که زدم بود.درسته من میبایست ذهنم رو کنترل کنم..فقط الان میخواستم جانب احتیاط رو رعایت کرده باشم الان که هنوز فرصت دارم.تو و دوستای دیگه درست میگید باید مراحل شناخت رو درست طی کنم و نتیجه رو بسپرم به خدا.
حتما خداوند نگهبان ما خواهد بود.همونطور که تا حالا بوده و منو ازخیلی مسائل نجات داده.
و نتیجه دیگه ای که گرفتم این بود باید تلاش کنم به فردی به اسم شوهر وابسته نشم.یعنی روی خطا کردنش تمرکزنکنم اما اگه احیانا خطا کرد یه دفعه ویران نشم.باید باور کنم اونم یه ادمه که ممکنه خطا کنه اما لزومی نداره قبل ازخطا کردنش من حرص بخورم.
یه جورایی ایجاد این تعادل برام سخت بود.و هست.اما باید تلاش کنم خیلی
یاداوری قشنگی بود.یه رتبه طلبت
................................................
یلدای عزیز لطفا اگه مطلبی ایمیلی هست (که من به شما ایمیلی ندادم) به مدیران گزارش بدید و باور کنید نه من اونا رو میشناسم و نه اونا منو.و چه بسا تشخیص بدن ایراد کار از من بوده و به من اخطار هم بدن.
هرچند اگه اخطار هم بدن من ناراحت نمیشم چون واقعا فهمیدم خیر و صلاحمو میخوان.
پس لطفا دیگه بحث نکنید
موفق باشید
-
سلام
جامعه هر نوع آدمی توش پیدا میشه، نه کامل سیاه است و نه سفید، دیدگاه ما نیز نباید یک طرفه باشد،غیر قابل انکار است که در وضعیت کنونی برخی مسائل موجب میشود آدم دست به عصا باشد.اما نه وسواس داشته باشد و در حالی که در زندگی مشترک قرار نگرفته به این نوع افکار دامن بزند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
نمیخوام رو این موضوع تمرکز کنم..اما برام سواله ایا ممکنه مثلا یه روزی همسر ایندم خدایی نکرده همچین کاری کنه؟
ممکنه به همچین مرحله ای برسه؟
چطوری بفهمم خواستگارم همچین ادمیه یا نه؟خیلی حواسم هست البته نامحسوس که ایا به دیگران نگاه می کنند یا نه؟نگاه هم نمی کنند اما گمونم همه اولش اینطورین که رعایت کنن.
این بر میگرده به نوع انتخاب شما، و طی کردن مراحل صحیح شناخت از همسر آینده، اگر در شناخت پی بردید که موردی ندارند، در مرحله دوم مهارت شما در زندگی و همسر داری نقش بسزایی دارد.
این گونه افکار وسواس گونه باعث میشود از اصل ازدواج دور شوید، و به هر خواستگاری از این زوایه نگاه کنید، و بعدها در زندگی بعید نیست که نسبت به همسرتان بد بین شوید.
توصیه بنده این است که در زمینه شناخت و انتخاب همسر و همچنین مهارتهای زندگی مطالعه کنید،اگر به این افکار دامن بزنید قطعا" براتان مشکل ساز خواهد بود.
سلام بهار جان
مطمئن باش كه اگه تلاش كني تا فرد مورد نظر رو دقيق بشناسي تا حد خوبي به نتيجه ميرسي .
بهار يه ليست از ايده آلهات داشته باش .
مثلا چشم پاكي .
درسته كه اگه كسي با تو بيرون بره به فرد ديگه اي شماره نميده ، اما تقريبا از نگاهي كه به خودت داره ميتوني بفهمي نگاهش چطوره .
بهار جان ، شما هم براي اون آدم نامحرمي ديگه . ببين چطور با شما برخورد ميكنه . مطمئنم همه دخترها اگه بخوان ميتونن تشخيص بدن كه اين نگاه سنگينه يا نه . كنارش احساس معذب بودن داري يا نه .
بهار يه نكته اي رو كاملا دوستانه بهت بگم :
من سابقه 2 تا ارتباط رو دارم .
يه نامزدي غير رسمي چند ساله
و الان يه عقد موفق ( از نظر خودم )
بهار توي رابطه قبليم كه سر تا پا ايراد بود ، به والله اگه ميخواستم همون روز اول ايرادات اون آدم رو ميديدم و ميفهميدم كه مناسب همديگه نيستيم . كما اينكه ديدم ، دلم گواهي داد اما به خاطر نياز به محبت و توجهي كه اون روزها داشتم بي اعتنايي كردم .
امروز تو تاپيك سابينا ديدم كه هم پرواز يه جمله بي نظير نوشته بود :
روحمون فرياد ميكشه وقتي كنار كسي باشيم كه لياقت ما رو نداره .
بهار جان ، اگه تو دوران آشنايي كه دارين خوب چشم و گوشت رو باز كني ، از اهل فن كمك بگيري ، به تك تك نشونه هاي رفتاري دقت كني ، نگي حالا اين كه چيزي نيست بعدا درست ميشه ( البته وسواس هم نداشته باشي ) ، فرهنگ خانواده اون آدم رو ببيني ، عاقلانه بري جلو و در نهايت توكل كني بهت قول ميدم يه انتخاب درست خواهي داشت .
مشروط بر اينكه قبل از شناخت دلت رو نبازي يا احساس نياز نكني .
خوشبخت باشي .:72:
-
:104: :104: :104:
بهار رهنورد عزیزم درست میگی..ایراد از ندیدن نشونه ها نیست.ایراد از ندیده گرفتنشونه