-
نگاه ناپاک همسرم به دیگران عذابم میده
سلام به همه دوستان فهیم سایت همدردی
من 6 سال پیش با پسر دایی خودم ازدواج کردم.31 ساله هستم و همسرم 35 ساله .تقریب 90% با هم هماهنگیم .از لحاط فرهنگ/ قیافه/مادیات بجز تحصیلات که من یه مقطع بالاترم.راستش دوستان مشکل بزرگی دارم اونم اینه که همسرم در برابر نگاه زنان دیگه خیلی ضعیفه.هرجایی بریم مثل رستوران و یا پارک کافیه یه خانومی 2 یا 3 بار بهش نگاه کن اینم چند بار اینکارو میکنه نمیدونم واقعا چکار کنم؟می خام بونم همه مردها اینطورین؟
یامن یه جای کارم اشکال داره؟اینم بگم از اول عقدمون خیلی کم بود الان بیشنر شده0اینم بگم که خداییش در مدت این 6سال یک بار هم به من خیانت نکرده حتی تلفن مشکوکی هم نداشته حتی برای یکبار.همین دیروز که پارک رفتیم (خواهر شوهرم اینا هم بودن )ای حرکت رو دوباره انجام داد؟لطفا کمکم کنید خیلی ناراحتم.:325:[/font]
-
RE: نگاه ناپاک همسرم به دیگران عذابم میده
سلام سلاله.خوش اومدی :72:یه عنوانی انتخاب کردی تا دیدم تنم مور مور شد.گفتم ببین دختر مردم با چه غول بی شاخ ودمی زندگی میکنه زود برم کمک:163:فقط همین نگاه میکنه به زنای دیگه.یه چرخ بزن تو تالار ببین چه خبره.پستت رو که خوندم به نظرم خوبیهای شوهرت خیلی بیشتراز ایرادشه.من وهمسری هم وقتی بیرون میریم اینجور میشه گاهی :162:خداییش گاهی بهش حق میدم بعضی خانما لطف میکنن خیلی سنگ تموم میذارن دیگه :301:موقع ارتکاب جرم یادت باشه به یه بهونه حواسشو پرت کنی :324:موفق باشی.
-
سلام هیام عزیز .ممنونم
همسرم خیلی خیلی بچه دوست داره آیا با این توصیفات درسته که نی نی دار شم؟لطفا راهنمایی کنید دوستان .:72:
-
سلام سلاله جان
صرف نگاه کردن نمیشه گفت در برابر نگاه زنان ضعیفه !
اگر در برابر نگاهها لبخند میزد ...چشمک میزد...سر تکون میداد..بله .حق با شما بود.
البته متاسفانه انقدر زنها و دخترهای بزک کرده ! زیاد شدن الان شرایط خیلی بد شده.حتی در برخی موادر توجه منی رو که هم جنس خودشوند هستم رو جلب میکنند.
البته این نمیتونه دلیل قانع کننده ای باشه.چون بزرگان دین هم گفتن نگاه به نامحرم گناه داره.و چشم باید پاسخ گوی اعمالش باشه
شما اصلا حساسیتت رو در این مورد بهش نگو.چون احتمال خیلی زیاد نتیجه عکس میگیری.
شاید اصلا این کار رو عمدا انجام نمیده اما اگر باهاش مطرح کنی واقعا حساس بشه به این مسئله.
-
خیلی حساس نشدید؟بنظرمن اگه شرایطشو دارین چراکه نه ؟ بچه باعث میشه خونه گرمتر بشه.حساسیتای بی مورد که البته از سر بیکاری میریم سراغشون از بین بره .:162:قبل از بارداری همون طور که یه سری ازمایش و تست میدیم که ایا بدنمون امادگی مسافرکوچولورو داره بنظرم یه مشاوره واسه محک زدن روح و روان ومیزان امادگی روحی واسه مادر و پدر شدن لازمه.البته این نظر منه.موفق باشین :72::72::72:
-
سلام ابجی...
خداییش شما خودتون رو بزارید جای همسرتون.نیگاه نمیکنی به این حاج ختنم های به قول دوستان بزک کرده؟
ماشاالله انقد حرفه ای عمل میکنند که من جدیدا دیدم حاج اقا ها(آخوند ها)هم نگاه های مشکل دار میکنن.چه برسه به ما اقایوون معمولی که هر کارمون کنی مردیم دیگه باس نگاه کنیم ،نمیشه....
در کل زیاد حساس نشو....تو جامعه امروزی داره طبیعی میشه این حرفا...
-
سلام سلاله جان
به همدردی خوش آمدی
چنان تاپیک زدی گفتم الان چه همسر هرزه ای داره!!! خواهر من این نشون میده که خیلی حساسی!
همین انتخاب عنوان تاپیکت گویای حساس بودن بیش از حد شما و منفی نگری شماست.
بهتره این همه حساسیت رو بگذارید کنار! راه درمان زیاد داره برای کاهش حساسیت در مورد آدمهای زودرنج تو این
سایت!
حتی شما انقدر منفی نگاه می کنین که بچه دار شدنتون با همسرتون رو دچار تردید می دونین!
خوب این یک مقدار جای تامل داره.
با این تیپ هایی که خانوما میزنن به خصوص در تهران من که دخترم گاهی تا چند ثانیه خیره میشم!
اون بنده خدا هم آدمه. مثل شما نگاهش میافته. مگه تا حالا خطایی یا عکس العملی جز نگاه ازش دیدین؟
نمیتونه که همش زمین رو نگاه کنه. اینو واقعا می گم! چون مثلا گاهی که با برادرم میریم بیرون با تعجب بعضی ها
رو که واقعا شاهکار هنری!!!!!!!! شدن نشونم میده. بنده خدا برادرم خیلی هم چشم پاک و نجیبه اما واسش
عجیبه...یکم منصفانه تر به همسرتون نگاه کنین. واقعا شایسته این هست که به هرزگی متهمش کنین؟
وقتی ازش چیزی ندیدین این نگاهتون نشون میده باید برای رفع حساسیت هاتون کاری بکنین.
موفق باشین
:72:
-
سلام ممنون از همه خوبان
بهار جان مشکل من اینه که شوهرم به خانوم چادری که بهش نگاه کنه هم نگاه می کنه.در یک کلمه هر کسی که چراغ سبز نشون بده .مثلا یک خانومی فوق آرایشی که اصلا بهش توجه نکنه رو اصلا نگاه نمی کنه ولی یک خانوم چادری که بهش توجه کنه رو برعکس.کنترل نگاه نداره .می خوام بدونم واقعا این طبیعیه یا باید ترمیم بشه؟باز هم ممنون
-
سلام سلاله عزیز
سلاله یعنی پاک ، درست؟ :72:
سلاله جان چه چیزی در نگاه همسرت به زنان دیگر تو را آزرده می کند؟
=====
سلاله از خودت بگو
از خودت ، از سلاله راضی هستی؟ اون چیزی که همیشه دلت می خواسته باشی ، الان هستی؟
-
سلام دوست عزیز .
نگاهت رو تغییر بده !
برای یه مدت ریز بینی رو از روی شوهرت و دیگر زنها بردار!
اصلا بیا برای شروع به جای اینکه از شوهرت شروع کنی از خوت شروع کن !
بهت می گم چطوری:
به چراغ سبزها اهمیت نده یعنی انقدر خودت رو اذیت می کنی تا متوجه این چراغها و حتی عکس العمل های شوهرت بشی؟ ( می دونی چقدر ذهن خودت رو درگیر این رفتارها می کنی در حالی که می تونه سرت به کار خودت باشه و شوهرت رو بیشتر جذب کنی ! )
به جای اینکه بازده زمانی رو از دست بدی برای اینکار می تونی مسیرت رو تغییر بدی و طوری مثبت تر رفتار کنی .
وقتی شوهرت نگاه می کنه حتما حتما تو هم نگاه می کنی به این زن هایی که شوهرت نگاه می کنه. در حالی که با عوض کردن بحث و مسیر دید می تونی همه چی رو تغییر بدی..
هر چند که مخالفم با این مساله چون باز هم خودت خودت رو اذیت می کنی ..
بزار یه چیزی بگم مهم اینه که اعتماد داشته باشی ! و مهم اینه که اعتماد به نفس داشته باشی ! مهم اینه که نقاط مثبتت رو قوی تر کنی ! مهم اینه که گذشت داشته باشی ! مهم اینه که شاد باشی ! مهم اینه که خودت خودت رو اذیت نکنی !
همیشه کنار همسرت باش نه روبرویش تا مجبور شود برای صحبت کردن با تو سرش را به سمت تو بچرخاند !!! :163:
-
سلان دوست عزیز.
همسر شما به چه نوع زنهای نگاه میکنه .لاغر. چاق. زنهای با چهر زیبا .یا زنهای معمولی هم نگاه میکنه.
شما از خودتون بگید چگونه زنی هستید.
.................................................
من از دید یک مرد میگم نه همه مردها . آقایانی که بعداز ازدواج به خانمها نگاه میکنند.
1 دنبال گمشدهای که همسرشون ندارند میگردند.
مثال دنبال زیبای .اندام .مدل پوشش.
2نگاه های که عادت شده براشون شایدم نیتی نداشته باشند.
3لذت بردن از اندام وتیپ های انچنانی.
4چشم نا پاکی و خیانت.دنبال یکی برای دوستی.
-
سلام ممنون از همه خوبان
مرسی از چشمک عزیز . چشمک مهربان مشکل من اینه از آینده می ترسم می گم نکنه بعدها بهم خیانت کنه در حالیکه تا الان کار خلافی مرتکب نشده .کلا حس اعتمادم کمه واسه همین واسه بچه دارشدن تردید دارم .ولی نکات خیلی با ارزشی رو گفتین .باید چند بار بخونمش تا ملکه ذهنم بشه.:72::72::72:
-
سلام عزیزم .منم میخوام نظرمو بگم:الان اینده 6سال پیشه .ایا بهت خیانت کرده ؟ایا مچشو گرفتی وقتی داشته هیزی میکرده؟(منظورم از هیزی یه رفتار ناپسند که دیگران هم متوجهش بشنه نه چیزی که تو فکر میکنی)
بابا میگی تاحالا بهم وفادار مونده .پس بدون ادم درستیه چون اگه بد بود تاحالا دستش رو میشد :163:تو الان دنبال چی هستی؟اینکه اماده ای تابچه دار شی؟یا ایا شوهرم بهم وفاداره؟چی باعث شده بعداز چند سال هنوز مردد باشی که ایا انتخاب درستی کردی یا نه؟ایا همسرت رو دوست داری واز اینکه باهاشی خوشبختی؟:43:سعی کن اعتماد بنفستو بالا ببری.شاید دید خودته که باید عوض بشه.!!این دیدگاه منه شاید درست نباشه.
-
عزیزم، دو سوال ازت داشتم:
1- آیا همسرت از روابط زناشوییتون راضیه؟
2- آیا هم در جمع و در روابط خصوصیتون به اندازه کافی همسرت رو تایید می کنی؟
-
-
سلام
میدونم حرفم کاملا تکراری و کلیشه ای هست ولی بازم باید گفت ...
تا میتونید به خودتون برسید! ورزش ,آرایش, دلبری..خلاصه برای جذب شوهرتون هر کاری که لازم میدونید انجام بدید...
به هر حال چه بخواین,جه نخواین باید یه جورایی با این خانمها وارد رقابت بشید! (البته اگه واقعا مشکل از این ناحیه باشه)
ولی اگر بهش اعتماد دارید زیاد هم سخت نگیرید;)
در ضمن به نظر من باید توی شرایط آرامش روحی و فکری به فکر بچه دار شدن افتاد و در موردش خوب فکر کرد...نه اینکه یه موجود دیگه رو الکی وارد این دنیا کنیم صرفا برای حل شدن مشکلات شخصی خودمون!!
-
سلام مرسی از همه شما عزیزان
راستش من خیلی توی جمع دو نفره خودمون(نه در جمع)خیلی شوهرم رو تایید نمی کنم و حس می کنم شوهرم فکر می کنه من خیلی از اینکه اون شوهرمه راضی نیستم.جالبه بدونید که شوهرم من رو یک زن کامل می دونه. راستش واقعیت اینه که با وجود اینکه چیزی ازش ندیدم ولی همین رفتارش باعث شده تا اطمینانم کم بشه.در یک کلمه بگم احساس می کنم خیلی بی جنبه ست اینم بگم اون در دوره مجردی اصلا دوست دختر نداشته .به اینکه اصلا دوسم داره شک دارم.مرسی از آقای مهرداد. شما به عنوان یه مرد بگید با این چیزهایی که وصف کردم آیا شوهر من قلبا به من علاقه داره یا فقط به بودنم عادت کرده .جالبه بدونید تمام نیازهای مادی و جسمی و 80% روحی من رو بر آورده می کنه . کافیه فقط بگم چه چیزی لازم دارم فقط این عادت بد رو داره .می تونم برای باهاش بودن تا آخر عمر روش تکیه کنم ممنون .:72::72:
-
سلام.من میتونم یه چیزی بگم؟ اینهمه لطف و احترام ومحبت وخوبی رو نمیبینید؟بنظرم مردا محبتشونو خیلی حساب شده خرج میکنن باید عاشق یکی باشن که اینهمه بهش سرویس بدن بدون اینکه ازش توقع داشته باشن.بنظرم یه همچین ادمی هم یه شوهر خوبیه هم پدر خوبی میشه.یک موضوع هم هست واینه که اگر تو خلوتتون تاییدش کنیدوبهش القا کنید که بهترین وکاملترینه باعث میشه اعتماد بنفسش بالا بره ودر نگاه دیگران دنبال تایید نباشه چیزی که پیداست اینه که ایشون چون از شما توجه نمیبینن خودشونو دست کم میگیرن ووقتی خانمی بهشون نگاه میکنه براشون شاید عجیب وجالب باشه....:rolleyes:البته این دیدگاه منه وحتما درست نیست .از اقا مهرداد هم عذر میخوام که بجاشون جواب دادم.:P
-
سلام دوست عزیز
من فکر میکنم مشکل اصلی رفتارهای شما باشه.
چرا همسرت را در جمع تایید نمیکنید دلیلی برای این کارتون دارید؟؟
هیچ کس از درون قلب کسی با خبر نیست که بتونه بهت بگه قلبا دوستت داره یا نه.
شما که همسرش هستی باید بهتر بدونید.
شما چطور:نیازهای روحی و جسمی همسرتون را برآورده میکنید.
خداروشکر بعداز 6 سال از شوهرتون چیزی که شباهت به خیانت داشته باشد ندیده اید.
اگر عینک بد بینی رو از چشم تون بردارید میتونید یک عمر کنار هم با خوشی زندگی کنید.
و سعی نکنید یه ذره بین بگیرید دست تون موشکافی کنید.
بقول دوستان با این تیپ های خانمها میزنند نا خدا گاه چشم یک لحظه می افته.
حتی من درجای دیدم یک خانم ره گذر همچین داشت به اون دختره نگاه میکرد چیزی نمونده بود بیوفته تو جوب.
حالا چه برسه به آقایان.
زیاد بخودت سخت نگیر دوست عزیز .
-
سلام عزیزم
به نظر من باید این موضوع رو مستقیم بهش بگی.تا بفهمه که تو روی این موضوع حساسی و اذیت میشی.دلیل نداره بریزی تو خودت رو تحمل کنی وحرص بخوری.منم باشم ناراحت میشم.خیلی زیادم ناراحت میشم.اینکه میگن به شما بی تفاوت باش به نظر من نشدنیه.این یه حس زنانه است.وسرکوب شدنی نیست.به نظر من بهتره به همسرت نزدیک تر بشی.نمی دونم چقدرر تو خلوتتون به هم نزدیک یا باهم صمیمی هستید؟عشقتون رو بهش نشون بدین.حرفای عاشقانه بزنید.اداهای بچه گانه در بیارید.و این جور حرفها رو هم در یک جا که بسیار عاشقانه هستید به حالتی بزنید که از عشقتون ناشی میشه.یعنی این حرف رو به این دلیل دارید می گین که خیلی عاشقش هستید وروش حساسید.این حس رو بهش بدین که این احساستون به دلیل اینه که شما دوستش دارید و به این دلیله که حساسید.به نظر من اگر این کار رو کرد باز، شما نشون بدین که فهمیدین.بذارین خجالت بکشه.مدام سرپوش نذارید.این یه عادته غلطه که همسرتون باید ترک کنه.چیز وحشتناکی نیست اما به نظر من نباید هم ازش گذشت.کم کم کاری کنین که ترک کنه.وقتی این کار رو میکنه بهش بفهمونین که دیدین و ناراحتی تون رو نشون بدین.کلا این موضوع رو باید با آرامش و ناز وعشق حل کرد.اگه جبهه بگیرید به ضررتون تموم میشه.به نظر من همیشه هم نباید همه چیز به دل طرف مقابل باشه.یه وقتایی هم قاطعیت وگاها برخورد تند لازمه.موفق باشید
-
سلام عزيزم راستش منم بعضي وقتها اين حس رو به همسرم دارم اما وقتي فكر ميكنم و خودم رو ميزارم جاي اون ميبينم وقتي به كسي نگاه ميكنه دليلش اين نيست كه هيزه شايد اصلا اون لحظه چيزي در ذهنش هست كه هيچ ربطي به ظاهر اون خانم نداره و داره به چيز ديگهاي فكر ميكنه واسه منم پيش مياد كه اقايي رو نگاه ميكنم اما اصلا حواسم به اقاهه نيست و درگير موضوع ديگه اي هستم:D
-
سلام ممنون از همه خوبان
مرسی از اینکه پاسخ های منطقی و معقول و حساب شده ارایه می دین.حق با شماست من زیادی به ریز مسایل توجه می کنم . و این یک ضعف که من دارم.راهکار های شما رو پیش می گیرم ان شاالله تغییری می بینم.مرسی از هیام عزیز که حرفهای مثبتی می زنه.:72::72::72:
-
من هم اخلاقی دارم دور و اطرافم رو به شدت نگاه می کنم ! ولی اینکه به کسی خیره بشم نه !
شده مثلا به یکی نگاهم بیشتر از 1 ثانیه کشیده بشه ( چه خانم چه آقا ) اونم نه برای لذت بوده ، بعضی اوقات تعجب یا ... !
مثلا می گم چه فکری کرده اینجور آرایش کرده و... !
-
با توجه به نوشته هاتون، به نظر میاد به اندازه کافی همسرتون از شما تایید و نوازش واقعی رو نمی بینه و در عوض ممکنه یک نگاه یک خانم براش یک نوع تایید مجازی باشه. به نطر من سعی کنید به همسرتون نوجه بیشتری کنید. در جمع و در روابط خصوصیتون تاییدش کنید. بهش حس قدرت بدید. مردها از اینکه احساس کنند همسرشون قبولشون داره احساس غرور می کنند. و همسرتون از طریق تاییدهای شما هست که متوجه خواد شد که شما قبولش دارید.