پزشک به من گفته بچه دار نمیشی و مجرد هستم و جرات خواستگاری از هیچ دختری رو ندارم راستش دروغ چرا 3 بار خواستگاری کردم ولی تا موضوع گفتم مخالفت کردن و دیگه جرات خواستگاری ندارم لطفا منو راهنمای کنی چکار کنم
دستت تون درد نکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
پزشک به من گفته بچه دار نمیشی و مجرد هستم و جرات خواستگاری از هیچ دختری رو ندارم راستش دروغ چرا 3 بار خواستگاری کردم ولی تا موضوع گفتم مخالفت کردن و دیگه جرات خواستگاری ندارم لطفا منو راهنمای کنی چکار کنم
دستت تون درد نکنه
سلام اقای امیر
خوش امدید به همدردی
الان مشکل عقیم بودن خیلی خیلی راحت تر حل میشه و به گفته متخصصان این امر 99 درصد ناباروری ها و مشکلات اینچنینی قابل حله.
ضمن اینکه دکتر شما چقدر مطمئن بوده بابت این موضوع؟
ایا به چند پزشک دیگه هم مراجعه کردید؟
به موسسه رویان هم رفته اید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
سلام مریم خانم دستت درد نکنه از جواب دادن تون
این مشکل مربوط به یک بیمار مادر زادی و باید تا آخر عمر درمان کنم
بله با چند پزشک مشورت کردم بعضی هاشون گفتن 10% احتمال داره بچه دار بشی و تعداد کمشون گفتن با درمان مشکلی نداری
نه به موسسه رویان مراجعه نکردم ما در شهرستان هستیم
امیر عزیز:72:
به نظر من مشکلت چندان بزرگ نیست خیلی از خانمها هستند که بچه دوست ندارند.
ویا کسایی هستند که خودشون هم یک مشکل در باروری دارند و آرزوشون هست کسی مانند شما نصیبشون
بشه که هم سرزنشی نشنوند و هم با همکاری هم در صورت نیاز بچه یا بچه هایی رو به فرزندی قبول کنند و ثواب
دنیا و آخرت نصیبشون بشه. فقط باید همت کنی از دور و اطراف این آدما رو کشفشون کنی.:227:
موفق باشی.:72:
سلام
تمام راه های ممکن برای درمان رو در پیش بگیرید و نا امید نباشید...حتی اگه 1 درصد هم شانس وجود داشته باشه...حتی اگه لازم باشه کلی هزینه کنید و یا مثلا برای درمان به خارج از کشور هم برید...
ولی به نظرم صداقت شما در خواستگاری واقعا قابل تحسین هست! :104:چون خیلی ها حقایق رو تا جایی که بتونن پنهان میکنن!
از توکل و یاد خدا هم غافل نشو:72:
بازم سلام
اقا مهرداد !
الان از کشورهایی اروپایی و حتی امریکا و انگلیس میان موسسه رویان و درمان میشن و برمیگردن کشور خودشون !
برادر گرامی امیر اقا
حتما حتما به موسسه رویان سر بزنید.مرخصی بگیرید و بیاین رویان.کسانی با مشکلات خیلی عجیب و غریب میان اونجا و درمان میشن.
10 درصد در اینجور موارد شانس زیادیه و خیلی امیدوار کننده هستش
من بهتون توصیه میکنم شما فعلا خواستگاری نرید.اولین قدمتون این باشه که برای درمانتون اقدام کنید.
موفق باشید
سلام.دکتر گفته شانس هست.نگفته 100%پس شما چرا نا امیدین اینقدر؟تو پزشکی 100%وجود نداره .همیشه شانس هست. صداقتتون قابل تحسینه بالاخره نیمه گم شدتون رو پیدا میکنید.دنبال درمان باشین . باور و امید تو اینجور مسائل خیلی کمک بزرگیه.نمیدونم رویان واسه مجردام کاری میکنه یا نه؟اگه بشه که عالیه.ایران یکی از پیشرفته ترین کشورا تو این زمینس.به امید خدا:323:
سلام خدمت دوستان گرامی
خیلی ممنونم از راهنمایتون
برام دعا کنی که یک دختر خوب برای منم پیدا بشه بعدم مشکلم حل بشه
سلام آقا امیر
تو همین گوگل بزن کلنیک رویان کلی مطالب راجب نا باروری آقایان و نوع درمانش وجود داره.
شما واریکوسل دارید؟؟
نا امید نشو هستند دخترانی که مانند شما نابارورند.
من دریکی از سایت ها خوانده بودم دختری با سن 26 ساله دنبال همسر بود .
مشکلش نداشتن تخمدان رحم مادر زادی بوده وبه هیچ عنوان بچه دارنمیشد.
در اطرافیان بگردی دختری با شرایت خودت پیدا میشه.
و هستند دخترانی که بچه دوست ندارند یا شاغل هستند وقت بچه داری رو ندارند.
سلام دوست من. میشه بپرسم شما کخ مجرد هسین چی شد که شک کردین مشکل بچه داشتن دارید؟؟ یعنی حتماً یه چیزایی می دونستین که مراجعه کردین درسته؟؟
انشاا... همونی میشه که به صلاحته
سلام حاج امیر در پست 3 جواب دادم یه بیماری مادر زادی دارم و باید تا آخر عمر درمان کنم و دکتر گفت با درمان هیچ مشکلی نداری بجز بچه دار شدن که احتمال داره بچه دار هم بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط haaj.amir
سلام آقا امیر
ضمن اینکه منم تاکید می کنم که حتما پیگیر درمان باشید، یک مطلب رو هم می خوام بهتون بگم؛
شما تو پست اول گفتید که 3 بار خواستگاری رفتید و نه شنیدید و به کل ناامید شدید!
برادر من یه آقایی که از لحاظ عوام هیچ مشکلی هم نداره خیلی بیشتر از 3 بار می ره خواستگاری.
شما شرایط خودت رو درک کن و قبول کن که شاید خیلی از دخترخانم هایی که شرایط شما رو دارند، دلشون فرزند بخواد اما در عین حال هستند کسانیکه منتظرند که کسی با شرایط شما نصیبشون بشه.
تنها مشکل شما اینه که یکم بیشتر و با جدیت تر باید جستجو کنید تا کیسی رو پیدا کنید که هم شراتیط شما رو داشته باشه و هم اون شرایط شما رو قبول داشته باشه.
از همون اول قبول کنید که پروسه همسریابی شما طولانی تر از افراد عادی هست، اون وقت به این زودی ناامید نمی شید.
یه پیشنهادی هم من دارم که نمی دونم با شرایط خودتون یا خانوادتون سازگار هست یا نه. می تونید خانمی که خودش فرزند داره رو به همسری انتخاب کنید. اون وقت هم هیاهیوی فرزند در زندگیتون هست و هم ثواب هم داره.