-
+سايه سياه يک مرد توي زندگيم
سلام
من خيلي زود ميرم سر اصل مطلب . اصل مطلب هم اينه که من حدود 5 سال پيش با يک آقايي رابطه داشتم و بعد از مدتي به صيغه اش در آومدم . تو اين مدت خواستگاراي زيادي داشتم که به خاطر وجود اين آقا همه رو رد ميکردم . بعد از مدتها ديگه تصميم قطعي مو واسه ازدواج گرفتم اون هم مخالفتي نکرد و ديگه تصميم گرفت بعد از اين با من کاري نداره و گفت که تو هم حق داري بري سر خونه زندگيه خودت اما بعد از مدتي که من با همسرم ازدواج کردم ، از روزي که من زندگي جديدمو آغاز کردم سايه سياه اون آقا تو زندگيم پيدا شده و ميگه بايد طلاق بگيري و دوباره بياي پيش من . هر روز هزار بار تهديدم ميکنه که ميرم همه چيزو به شوهرت ميگم . ديوونم کرده رواني شدم دارم داغون ميشم . از زندگيم سير شدم نميدونم چيکار کنم
دائم خودمو سرزنش مي کنم که چرا چند سال پيش اين اتفاق افتاد که الان اينهمه تاوان بايد بدم
شمارو به خدا قسم ميدم کمکم کنيد فقط خواهش ميکنم فکر بد در مورد من نکنيد منم مثل خيلي از دخترا تو اون سن کم مي خواستم با يکي رابطه داشته باشم اما هيچ وقت به عاقبت شومش فکر نکرده بودم
از همتون التماس دعا دارم
به من بگيد چيکار کنم که از دست اين سايه سياه خلاص بشم
-
RE: سايه سياه يک مرد توي زندگيم
چقدر کارت سخته
آیا چیزی درباره رابطه قبلیت به همسرت گفتی؟
فکر می کنی اگر بگی چی پیش میاد؟
شوهرت چه جور با این موضوع برخورد می کنه؟
به نظر من بلاخره همسرت حالا از این اقا نه ولی از کس دیگری شاید موضوع را پی ببره بهتر نیست خودت فکر کنی با یک راهی به همسرت بگی حداقل بیشتر بهت اعتماد می کنه تا اینکه خودش بفهمه
ولی صبر کن نظر همه را بپرس من اصلا تجربه ای ندارم
-
همسر من آدم منطقي و روشنفکريه قبل از ازدواج در مورد من تحقيق کرده بود و اين موضوع رو شنيده بود و هميشه ميگه مردم زياد حرف ميزنن و اين حرفا پوچه
دارم ديوونه ميشم يکي کمکم کنه
-
سلام دوست عزیزم
میشه درمورد این آقا بیشتر توضیح بدی سن تحصیلات موقعیت اجتماعیش
و اینکه آیا کسی از خونواده شما از رابطه شما با اون اقا خبر داره یا نه؟
-
و یه سوال دیگه اینکه آیا مدرکی از شما دالره مبنی بر اینکه شما صیغه ایشون باشی یا عکس و...
-
اين آقا 17 سال از من بزرگتره و خونواده من کم و بيش چيزايي شنيدن ولي ميگن که دروغه و صحت نداره اما اينکه چيزي به عنوان مدرک داشته باشه هيچي يادم نمياد
بعضي وقتا که تهديد ميکنه اينو ميگه بعده 2 ساعت که پشيمون ميشه ازم غذرخواهي ميکنه و ميگه که دروغ گفتم من ازت هيچي ندارم ميخواستم اذيتت کنم اما باز دوباره شروع ميکنه و يادش ميره که ديروز چي گفته ثبات نداره
مي خواد منو رواني کنه
-
سلام
وقتی تهدید میکنه ، بهتون میگه که چه مدرکی ازتون داره ؟؟ ( این خیلی مهمه )
ایندفعه که تهدید کرد ، قسمش بده........
توکل کن به خدا ، ان شاءالله همه چیز درست میشه http://qsmile.com/qsimages/79.gif
-
عزيزم سلام
ورودت رو به جمع دوستان تبريك مي گم ا
در مسئله ازدواج هميشه بايد هيچ موردي بين زن و مرد مخفي نباشه شما بايد اين مسئله را با شوهرتان بازگو مي كرديد و به قول شما داراي همسري روشنفكر هستيد پس مي تواند موقعيت شما رو درك كنه به هر حال گذشته ها گذشته ...
شما مي تونيد از اون آقا به علت ايجاد مزاحمت در زندگي و تهديد شكايت كنيد و مطمئنا قانون از شما حمايت مي كنه
-
سلام عزیزم
به نظر من بایه دوست یا یکی از اعضای خونوادت البته غیر از شوهرت که می دونی میشه روش حساب کرد جریانو درمیون بذار و اینبار تو اون اقارو تهدید کن که اگر برات ایجاد مزاحمت کنه از طریق قانون وارد میشی .
ببین اون می دونه تو ازش می ترسی و از این موضوع داره سو استفاده می کنه فقط نترس یا لاقل نشون بده که نمی ترسی. محکم جلوش بایست اگه خونواده داره تهدیدش کن که به همسرش جریانو می گی
.
برات ارزوی موفقیت و خوشبختی دارم
-
به نظر من منطقی ترین راه اینه که همه چیزو به شوهرت بگی تا یک آدم موقعیت طلب انقدر آزارت نده . شوهرتم اکه منطقی باشه و دوست داشته باشه کمکت می کنه و همراهت می مونه وگرنه اصلا ارزش زندگی کردنو نداره
-
سلام
هم چیز را به شوهرتان صادقانه بگویید
برادرتان وم
-
به تهديدهاي او توجه نكنيد او براي اينكه شمارا تسليم كند تهديد مي كند وگرنه اگر ميخواست اينكارو بكنه تا حالا كرده بود اصلا اهميت ندهيد هر چقدر حساسيت نشان دهيد او بيشتر راغب مي شود كه اينكار را انجام دهد دفعه ديگر كه زنگ زد بگوييد به شوهرتان همه چيز را گفته ايد و ديگر جاي نگراني نيست و او هم برود هر كاري كه دلش مي خواهد بكند . بيشتر از اين هم به صحبت با او ادامه ندهيد كه اين خودش خطاي ديگري است كه ممكن است خود مدرك هم باشد و از همين مسئله سو استفاده كند و صداي شما را ضبط كند و به شوهر شما نشان دهد پس بيشتر از اين اتو دستش ندهيد و فقط همين يك كلمه را به او بگوييد و ديگر جوابش را ندهيد
-
دوست من
من هم با هنرمند کاملا موافقم. خواهش میکنم رابطه رو باهاش قطع کن و اجازه نده که بخواد حرف بزنه ، چه برسه به تهدید. البته دوست من ،من موافق نیستم که شما همه چیز را شفاف به همسرت بگویي چون در روابط آینده شما بی تاثیر نیست و همچنین اونو تهدید هم نکنید. در ضمن باهاش محکم حرف بزنید و اجازه ندید از نقطه ضعف شما استفاده کنه.
-
سلام دوست من رابطه شما با اون اقا در چه حدی بود وموضوعی هست که شوهر شما نتونه تحملش کنه
-
سلام خانمي
به نظرم اول خيلي محكم با اون آقا صحبت كن
بعد هم اگه صلاح ديدي موضوع رو به همسرت بگو
سعي كن نقطه ضعف به اون آقا نشون ندي
-
نمي تونم به همسرم بگم در ضمن آخرين حرفي که اين آقا تو چند روز اخير زده اينه که به من گفت تو بايد فقط يک روز به مدت 1 ساعت با من باشي من قول ميدم که ديگه کاري به کارت نداشته باشم و آخرين ملاقات و رابطه من و تو باشه و هر مدرکي هم پيشم داشته باشي رو بهت ميدم
کلافه ام کرده . کمکم کنيد
-
با سلام
سر کار خانم به نظر من شما نمیتونی با این استرس مشکلتو حل کنی با منطقی فکر کنی بهتر از هر کس خودت می دونی تو چه شرایطی هستی
البته مطلب اصلی اینه که تو خودت قاطع باش و نترس
هر چه بترسی و ضعف نشون بدی اون اقا پر رو تر میشه بهش قاطع بر خرود کن و نگذار زندگیت رو خرابه کنه در هیچ شرایط از تهدیدش نترس تو کاری که کردی مربوط به زمانی هست که مجرد بودی و الان اون نمیتونه ازت باجگیری کنه محکم باش و توکل به خدا کن و در مقابل تهدیدش راحت بگو که موضوع را به پلیس گزارش می کنم
اون اگر سنگی به کفشش باشه خودشو جمع می کنه با شوهرت راحت صحبت کنه بهترین کار اینه در شرایط خوب براش همه چیز رو روشن کنی چون اگر قرار باشه عکس العملی نشون بده در تمام شرایط نشون میده و مطمئن باشه مردها خیلی چیزهارو زودتر میدونن موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بدبخت ترين
به من گفت تو بايد فقط يک روز به مدت 1 ساعت با من باشي من قول ميدم که ديگه کاري به کارت نداشته باشم و آخرين ملاقات و رابطه من و تو باشه و هر مدرکي هم پيشم داشته باشي رو بهت ميدم
سلام عزیزم
یه وقت اشتباه نکنی، مطمئن باش اگه اون آقا از تو مدرکی هم نداشته باشه آخرین ملاقاتتون رو برای به دست آوردن مدرک می خواد. یه وقت خام نشی و اشتباه کنی، اگه قبلا با این آقا رابطه داشتی حداقل این بوده که مجرد بودی و نسبت به کسی تعهد نداشتی ولی اینبار گناه خیلی بزرگی رو مرتکب می شی.
اون چطوری با شما تماس داره؟ آدرس خونه یا شماره تلفن خونه یا موبایلتون؟
بهترین کار اینه که از راه قانون وارد بشین ولی اگه از عکس العمل همسرتون می ترسین می تونین خیلی ساده به همسرتون بگین که مزاحم دارین و شما رو اذیت می کنه و ازش بخواین که شماره تلفن خونه یا موبایلتون رو عوض کنه (البته اگه آدرسی از شما نداره).
-
با سلام
خانم مطمئن باشید اون اخرین ملاقاتش رو با هدفی طراحی کرده مواظب باش
اون عکس با هر مدرکی رو میخواد با اخرین ملاقات بدست بیاره مواظب باش
با ادم کلاش باید خیل قاطع برخورد کرد نترس و با اون از راه قانون وارد شو اون در تو ترس دیده و ترو تهدید می کنه مواظب باش به هیچ عنوان باهش ملاقات نکن پیروز باشید
-
سلام عزیزم
من با نظر بقیه موافقم اون تاحالا نتونسته هیچ مدرکی ازت بدست بیاره ولی اگر یه بار دیگه شمارو ببینه مطمئن باش فرصتو از دست نمیده . اصلن ریسک نکن اگه تلفنی یا اس ام اسی باهاش رابطه داری خیلی مواظب باش بهتره موبایلتو قطع کنی راههای تماسشو قطع کن ولی تورو خدا کاری نکن که بیشتر از این گرفتار بشی . من فکر می کنم با یکی از اعضای خونوادت درمیون بذاری بهتره تا اینکه با شوهرت درمیون بذاری .خدا یارت باشه
-
روزی که برای قرار انتخاب کرده رو به شورهتم بگو و اگر لازم بود پلیس رو هم در جریان بزار تا دیگه امثال این مردک پاشونو از حدشون فراتر نزارن
-
سلام به همه دوستاي گلم
واقعآ از همتون ممنونم خيلي کمک بزرگي به من کرديد . من سعي کردم با استعانت از خداي بزرگ و کمک شما عزيزان راهي رو پيدا کنم که بتونم مشکلمو که فکر ميکنم بيشتر شبيه معضل باشه رو پيدا کنم . و در اين راستا شما دوستان خواهران و برادران خوبم توانستيد کمک بسيار بزرگي به من بکنيد . حالت روحي و رواني خودم بسيار خوب شده که مي تونم بدور از هر گونه استرس و تشنج به اين مسئله فکر کنم . و مطمئنم مي تونم با توکل به خدا و کمک شما دوستان با اين مشکلم کنار بيام و يه روز برسه که من با خاطري آسوده به فرداي روشن خود و همسرم بيانديشم . براي همه شما آرزوي خوشبختي دارم
-
با سلام
موفقیت شما آرزوی همه ماست همه ما کاری که در مشورت دادن به شما انجام دادیم فقط یک وظیفه بوده من به نمایندگی
از قول همه دوستان این پیام رو خدمت شما عرض می کنم به امید اینکه جامعه ما یاد بگیر ما همدیگر رو از اعماق قلبمان دوست بداریم چرا که دوست داشتن بزگترین ایمان و عبادت است دوست داشتنه خالصانه و با صداقت ممنونم
-
اميدوارم كه راه درست و انتخاب كني و هميشه موفق باشي
ولي باز هم مي گم به هيچ وجه بهش رو نده و سر قرار هم نرو اينها خودش تله اي جديد مي باشد حتي اگر به صورت دست نويس هم قول داد كه اگر بروي سر قرار ديگر كاري بهت ندارد " باز هم گول نخور و خطا نكن
-
با سلام
به نظر من اين انسان فكر ميكنه ميتونه دوباره بر زندگي تو تسلط پيدا كنه و شايد اينبار به شكل جديد و با تهديد كارش رو پيش مي بره .و در واقع شايد به نوعي حق سكوت بخواهد . و اگر كوچكترين ضعفي از تو ببيند متاسفانه مي توان مسائل جديدي بوجود بياد و اوضاع بدتر از اين بشود . پس با اعتماد به نفس بهش بگو تا حالا تو تهديد كردي ولي اينبار من مي خواهم (خانوادت ، مافوقت توي محل كار ، كسي كه ازش حساب ميبره و حتي پليس ) رو در جريان قرار دهم و تكليفت رو روشن كنم . البته مطمئن هستم اينجور آدما خيلي هم ترسو هستند و ان شاء ا.. ديگر از او خبري نمي شود و در مرحله بعد هر گونه تماس با او و ارتباط با واسطه را كاملا" قطع كنيد .
-
سلام به دوست خوبمان
نگران نباش انشاءالله همه چیز به خیر و خوبی حل میشه . تو از اون روز اول نبایستی این کار رو میکردی یعنی تو اینقدر در خانواده ات آزاد بودی که خانواده ات از روابط اینچنینی تو باخبر نبودند ؟ خوب هر جور هست گذشته ها گذشته و باید به فکر یک فکربکر بود . اگر با پدر و مادرت روابط خوب و صمیمی داری این موضوع را با مادرو پدرت در میان بگذار و از آنها بخواه قبل از اینکه اتفاقی پیش بیاید این مسئله را حل کنند از طریق ترساندن آن آقا هم و گفتن اینکه به پلیس شکایت میکنم و اینکه تو میخواهی زندگی خصوصی من را بهم بزنی و مزاحمت برای من و خانواده ام پیش بیاوری بترسونش و اصلاٌ خودت را ترسو جا نزن و حق به جانب باش او که از تو مدرکی نداره و وقتی شوهرت هم ازت اطمینان کامل داره انشاءالله همه چیز به یاری خدا حل میشه و این ناراحتی از تو دور میشه . نگران نباش امیدت به خدا باشه
-
دوست عزیزم سلام ...
منم با بقیه دوستان موافقم ... بهترین راه اینه که یه شرایط مناسب فراهم کنی و موضوع رو باهاش در میون بذاری ... بهش بگو نمی خواهی تاوان اشتباه گذشته ات از دست دادن اون و زندگی خوبت باشه ... به نظر من موضوع رو به کسی جز همسرت نگو و ازش کمک بخواه ... دوست خوبم به خودت بگو مرگ یکبار شیونم یکبار ... همسرت باید متوجه بشه که اون یه مزاحم توی زندگی شماست ... نحوه بیان تو و جملاتی که استفاده می کنی خیلی مهمه .... اول باید اطمینان پیدا کنه که تو دوسش داری و اون مهمترین شخص زندگی توست ... به گذشته و کارای که کردی فکر نکن تمام نیروت رو بذار برای حفظ زندگی مشترکت .... من مطمئنم اگه دوش وبیان مناسبی رو انتخاب کنی همسرت کمکت میکنه (با توجه به چیزای که ازش تعریف کردی) .....
برات دعا میکنم ... موفق باشی.
-
منم مثل باقی دوستان می گم اصلا سر قرار نرو که این میشه مدرک
من زنی زا می شناختم که دوست دوران مجردی اش با ترسودنش که رابطه قبل ازدواجت به شوهرت می گم با اون رابطه نامشروع برقرار کرد
فقط با ترسوندش در حالیکه واقعا مدرکی نداشت
خام نشو تلفن محل زندگیت یا هرچیزی که ازت داره را به سرعت عوض کن طوری که هیچ بویی از قضایا نبره تا نتونه دنبالت بیاد و قضیه را به شوهرت بگو با زبانی که حق را بتو بده
-
salam doste aziz.harkasi to zendegi moshkelat faravani dare.shoma bayad az khodet esteghamat neshon bedi va az khodet noghte zaf neshon nade va khodeto nabaz enshaalah movafagh mishi.
-
با سلام
من اعتقاد دارم که هر انسانی یه قسمت از زندگیشو که به یاد آوردنش زجرش میده را باید فراموش کنه یا حداقل سعی کنه که به دست فراموشی بسپاره. دوست عزیزم سعی کن اول خودت اون قسمت از زندگیتو فراموش کنی و بعد هم انکارش کنی . به خودت اعتماد داشته باش تا شوهرت هم بهت اعتماد داشته باشه. به نظر من ذهن شوهرت را بیخودی گرفتار این جور مسائل نکن. البته من اعتقاد دارم همه باید قبل از ازدواج همه چیز رو به هم بگن و چیزی مخفی نمونه که بعداً باعث بوجود اومدن مشکل بشه ولی الان دیگه کار از کار گذشته در این مورد همه چیز را به راحتی می تونی انکار کنی اونم که مدرکی از شما نداره. یه مورد بسیار مهم دیگه اینه که شما اصلاً نباید اجازه بده اون آقا باهات صحبت کنه یا باهات به راحتی حرف بزنه چه برسه به اینکه بخواد این مطالب رو به شما بگه . ارتباطت رو کلاً باهاش قطع کن و اگه تماس گرفت جوابشو نده. از این نترس که ممکنه بره به همسرت بگه. به فرض هم که گفت اگه همسر شما به شما اعتماد داشته باشه و فرد عاقل و منطقی باشه نباید این حرفا رو باور کنه. اگه خدای نکرده همچین اتفاقی افتاد به همسرت بگو بعضی ها می خوان زندگی ما رو خراب کنن و دارن با این حرفا اعتماد ما رو نسبت به هم کم کنن. خودت هم خیلی سعی کن اعتماد شوهرت رو جلب کنی. سعی کن به خدا نزدیک تر بشی و واسه به خیر گذشتن این موضوع نذر کن. من هم برای شما دعا می کنم.
-
سلام عزیزم
مطمئن باش این آقا از تو هیچ مدرکی نداره و اگر هم داشته باشه کاری نمی تونه بکونه ، چون نطقه ضعف تو رو دیده و می دونه حساس هستی داره اذیتت می کنه. کاملا خونسرد باش و به شوهرت بگو که این آقا مزاحمت میشه( لاز هم نیست از رابطه گذشتت بگی اگه لازم شد بگو) و با هم برین شکایتش کنید و زمانی که تلفنی باهات صحبت می کنه صداشو ضبط کن تا مدرکی داشته باشی. این آدم یک آدم روانی هست و به تو حسادت می کنه که زندگی آرومی داری و میخواد زندگیتو به هم بزنه. محکم جلوش وایسا و قبل از هر چیز به شوهرت بگو و تنهایی اقدام نکن . ازش نترس چون هیچ کاری نمی تونه کنه ولی به نرمی باهاش برخورد کن به قول معروف خرش کن و بنداش توی دام قانون . این آقا چون مزاحمت ایجاد کرده حکمش باید زندان باشه. یه گوش مالی بهش بده ولی با ملایمت که بهت اسیبی نزنه. با خلوص نیت دعای توسل بخون مطمئن باش درست میشه.
-
سلام دوست من . به نظرم همه چیز رو به شوهرت بگو. هیچ کس جز شما دو تا بیشتر به فکر آبروتون نیست . جز شوهرت به کس دیگه ای نگو و الکی پای یک نفر دیگه رو هم به این ماجرا باز نکن. اقایون رو این مسائل به شدت حساسند. اگه شوهرت بدونه که کس دیگه ای از ماجرا خبر نداره و فقط خودتون دوتا می دونید بهتر برخورد می کنه تا بدونه کس دیگه ای هم در جریان(اون وقت احساس خواری و شرم می کنه ). الان ماجرا رو بهش بگی فوقش با یک مدت اخم و قهر مواجه می شی ولی بالاخره حل میشه (اون موقع هم بستگی به سیاست و صداقت خودت داره. خیلی باید سعی کنی تا دوباره اعتمادشو بدست بیاری)، وگرنه هرچه بیشتر کشش بدی بدتره . ولی توی گفتن ماجرا به شوهرت هم خیلی دقت کن. سعی کن توی یک فضای مناشب و در نهایت صداقت و البته سیاست جریان رو براش تعریف کنی. اصلا از کجا معلوم اون اقا همین الان که داری باهاش حرف می زنی صدات رو ضبط نکنه ؟؟؟ تا دیر نشده سعی کن با توکل به خدا هر چه زودتر این ماجرا رو تموم کنی .
-
سلام نازنين تو حتمن به اون آقا بگو كه خونواده و همسرت از اين قضيه خبر دارن و بگو كلي خط و نشون واسش كشيدين. من هم با دوستان موافقم يكي اينكه نبايد ازش بترسي و ديگه اينكه به شوهرت قضيه رو بگو. لازم نيست همه چيو بدونه فقط ضروري ها رو بگو. فقط خيلي حواست جمع باشه موقعي كه داري به شوهدت ميگي كاملن با اعتماد به نفي باشي. چون اگه صدات بلرزه و نتوني خوب مطلبو بيان كني به چشم يه گناهكار بهت نگاه مي كنه
-
اصلاحيه (اون قبلي غلط غلوط تايپ شده بود)
سلام نازنين تو حتمن به اون آقا بگو كه خونواده و همسرت از اين قضيه خبر دارن و بگو كلي خط و نشون واسش كشيدين. من هم با دوستان موافقم يكي اينكه نبايد ازش بترسي و ديگه اينكه به شوهرت قضيه رو بگو. لازم نيست همه چيو بدونه فقط ضروري ها رو بگو. فقط خيلي حواست جمع باشه موقعي كه داري به شوهرت ميگي كاملن با اعتماد به نفس باشي. چون اگه صدات بلرزه و نتوني خوب مطلبو بيان كني به چشم يه گناهكار بهت نگاه مي كنه
-
سلام
میدونی اگه به شوهرت قضیه روبگی احتمالش خیلی زایده که زندگیت از هم بپاشه
از اون هم نترس نمیتونی محل زندگیت یا شماره موبایلتو عوض کنی؟