مشكل شوهر من (شوهرم نمی تواند بچه دار بشود)
سلام دوستان
من و شوهرم 3 سال كه ازدواج كرديم و خيلي هم در كنار هم خوشبختيم ولي يه موضوع هست و اون هم اينه كه من تازه ديروز فهميدم شوهرم نميتونه بچه دار بشه و هيچ درماني هم نداره از ديروز همش استرس دارم همش نگران هستم كه زندگي ما بدون بچه خراب نميشه خودش كه مشكلي نداره تازه خوشحالم هست ميگه من از وجود نفر سومي خوشم نمياد ولي خانوادم ديونم كردن از بس گفتن بچه بچه. هيچ كس جز من نميدونه كه عيب از شوهرم. من و شوهرم 33 ساله هستيم. حالا نميدونم چطور اقدام كنم چي به خانوادم بگم من خودم زياد ناراحت نيستم چون خوشبختم ولي اطرافيانم ديونم كردن.چي كاركنم؟
RE: مشكل شوهر من (شوهرم نمی تواند بچه دار بشود)
سلام دوستان
ممنونم از كمكهاتون
من با شوهرم در مورد درمان صحبت كردم اون گفت من اصلا بچه نميخوام و از نفر سومي خوشم نمياد و منم گفتم مگه من حق ندارم منم دوست دارم مادر بشم گفت من اين حرفا حاليم نيست بچه نميخوام.اون قدر از بچه بدش مياد كه تا اسمش ميارم قاطي ميكنه. ديگه خودم سپردم به خدا راضيم به رضاي او.من خوشبختم نميخوام بحث و درگيري درست كنم
ديگه خودم سپردم به خدا راضيم به رضاي او.من خوشبختم نميخوام بحث و درگيري درست كنم
[/quote]
واقعا به حرفی که میزنی ایمان داری ؟
واقعا به خواست خدا راضی هستی؟
مطمئنی یه روزی پشیمون نمیشی؟
مطمئنی حرف اطرافیان ازارت نمیده؟
تادیر نشده سنگاتو اول با خودت بعد با همسرت وا بکن
مبادا چند سال دیگه که هم نیازت به فرزند بیشتر حس میشه و هم احتمال درمان پایینتر میاد افسوس بخوری و درگیر جریانات بعدی شی؟
اگر واقعا میتونی با همه پیامدها کنار بیای نه اینکه تحمل کنی بلکه کنار بیای و فارغ از این مسئله زندگی شیرینی داشته باشی اونوقت قید درمان و بچه دار شدنو بزن .
نمیدونم چرا اما همیشه این ذهینیت رو داشتم که خدا اونایی رو که بهشون بچه نمیده بیشتر دوست داره... چون یه فرصت دارن برای سرپرستی یه بچه ی دیگه... این یعنی سرازیر شدن برکت به خونه شما.
تو شرایط شما نیستم و مطمئن نیستم اگه بودم هم همین حرف رو میزدم یا نه!
با همسرتون صحبت کنید اما نه با این قالب که منم میخوام مادر شم و وجود تو باعث شده که من از این اسم و حس محروم بشم... توی یه فضای صمیمانه و دوستانه...
بچه همه ی زندگی نیست و حتما نباید از خود آدم باشه... به خدا توکل کنید
سلام دوستان
بله به حرفي كه ميزنم ايمان دارم و خدا رو قلبا قبول دارم و هيچ چيزي و زوركي ازش نميخوام شايد واقعا من لياقت مادر شدن ندارم و خدا صلاح نميدونه بچه بهم بده و بدشم من هميشه در ذهنم بوده كه به بچه هاي بي سرپرست رسيدگي كنم و كمكشون كنم به آرزوهاشون برسن اميدوارم كه خدا بهم توفيق بده بتونم براي بچه هايي كه مادر ندارن مادري كنم.كاش پولدار بودم همه زندگيم وقف اونا ميكردم ولي هيف كه اونقدرا پول ندارم . توكل به خدا
گل كاغذي عزيز من همه راه ها رفتم ولي فقط بحث به وجود آمده برام دعا خدا بهم توفيق بده
fm.mohajer من نميتونم زندگيم پر از تنش كنم اگه اينكار و كنم همش دعوا دارم و آرامش زندگيم از دست ميدم سنگ واكندن يعني شاخ و شونه كشيدن نميتونم اين كار و كنم شوهرم و زندگيم دوست دارم براش زحمت كشيدم
بهار جون سلام
شاید جوابم برات ناخوشایند باشه ولی میگم چون تو زندگی دیگران بهم ثابت شده
اینطور که نوشتی حتی شوهرتم خبر نداره
به نظرم
1- اصلا به خانوادت چیزی نگو و بهانه های همیشگیتو براشون بیار تا از دردسرهای بعدی نجات پیدا کنی
2- به شوهرت بگو نمیتونین بچه دار بشین و مشکل از تو هست و ... اگه میتونی نتیجه ازمایشو با فتوشاپ جابجا کن که باورش بشه و ببین عکس العملش الآن و بعد از گذشت چند ماه چیه اونوقت راحتتر میتونی تصمیم بگیری باید چکار کنی
شاید داستانهای مربوط به این قضیه رو شنیده باشی ولی واقعا بعضی نتایج آدمو تکون میده
وقتی ببینی شوهرت اگه تو مشکل داشتی برخوردش چی بود، هم بیشتر و بهتر میشناسیش هم میتونی بعد چند ماه که باهات حتی مهربونتر شد و دیدی واقعا براش مهم نیست و ایشالا ایمانت به شوهرت قویتر شد بگی همین حسی که داشتی من راجع به تو دارم و اینطوری توجیه کنی که همون حس حمایتی که تو نسبت به من داشتی من نسبت به تو دارم و ایشالا برین دنبال دوا درمون و خیلی زود خدا یه نی نی ناز بزاره تو دلت
سلام شميم جان
من شوهرم ميشناسم اگه عيب از من باشه هم باز ميگه بچه نميخوام تازه خوشحال هم ميشه همش ميگه من نميتونم درد كشيدن تو رو ببينم حاملگي چيه؟بزار با هم خوش باشيم مسافرت بريم بچه چيه.
راستش من خودم هم ديگه باهاش كل كل نميكنم چون باهاش خوشبختم و روي دلم پا ميزارم و اجرم از خدا ميگيرم شايد خدا بهتر از اينا برام تقدير كرده و شايد اين يك آزمايش نميدونم صبر و گذشت ميكنم كه خدا با صابران هست
بهار عزيز به خاطر مشكلتون متاسف شدم.
داشتم مطالبي رو ميخوندم ديدم نوشته" يه درمان ساده براي درمان ناباروري"
بعد كه مطلب رو خوندم ديدم گياه كاكوتي رو معرفي كرده. خواستي در اين زمينه تحقيق كن ببين خواصش چيه؟نوشته بود خشك شده اون رو تو دوغ هم ميريزن.
موفق باشي:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار58
سلام شميم جان
من شوهرم ميشناسم اگه عيب از من باشه هم باز ميگه بچه نميخوام تازه خوشحال هم ميشه همش ميگه من نميتونم درد كشيدن تو رو ببينم حاملگي چيه؟بزار با هم خوش باشيم مسافرت بريم بچه چيه.
راستش من خودم هم ديگه باهاش كل كل نميكنم چون باهاش خوشبختم و روي دلم پا ميزارم و اجرم از خدا ميگيرم شايد خدا بهتر از اينا برام تقدير كرده و شايد اين يك آزمايش نميدونم صبر و گذشت ميكنم كه خدا با صابران هست
نه دوست عزیز اینطور نیست .همه بچه دوست دارند .
شوهر شما چون میدونه ایراد از خودشه این حرف رو میزنه که من اصلا از بچه خوشم نمیاد یا نمیخوام.
کلنیک های نا باروری هست فقط مبلغ درمان کمی سنگین هست .
این مطلب رو برسی کنید ببینید این علایم را شوهرتون دارد.
اختلالات مربوط به اسپرم
به طور طبيعي، در بيضه مرد اسپرم توليد مي شود و به هنگام انزال از وي خارج مي شود. اگر در موارد زير اختلالي باشد، شانس لقاح كم شده و مرد نابارور محسوب مي شود.
تعداد كم اسپرم
عدم بلوغ اسپرم
شكل غيرطبيعي اسپرم
عدم توانايي حركت مناسب اسپرم
عواملي كه بر تعداد، شكل، بلوغ و حركت اسپرم تأثير منفي دارند عبارتند از:
بيماري هاي عفوني: بيماري هاي عفوني با شرايط التهابي نظير بيماري اوريون سبب عفونت مجاري تناسلي يا التهاب و از بين رفتن بيضه ها در مرد مي شوند. حدود 25% مرداني كه بعد از بلوغ دچار اوريون مي شوند نابارور مي شوند.
اختلالات هورموني
اختلالات هورموني سبب حدود 5-2% مشكلات ناباروري در مردان مي شود. توليد نامناسب هورمون هاي FSH و LH بر توليد هورمون مردانگي يا تستوسترون و توليد اسپرم تأثير دارند.
مشكلات مربوط به دستگاه ايمني بدن
در بدن بعضي مردان عليه اسپرم خودشان ماده اي به نام آنتي بادي توليد مي شود كه سبب كاهش حركت اسپرم يا به هم چسبيدن آنها مي شود.
سلام .به نظر من هم ایشون چون میدونن ایراد از خودشونه اینطور میگن شما قبل از هر تصمیمی برای ادامه زندگی بدون بچه .تمام شرایط رو بسنجید ایا اطمینان دارین میتونین پاروی حس مادرانتون بگذارین؟ایا میتونید تو شرایط سخت و مشاجره هاتون که توهر رابطه ای طبیعیه این قضیه رو به روش نیارین ؟مرده وغرورش.بالاخره دیگران میفهمن وشروع به نسخه پیچی میکنن و برای این موضوع باید فکری بکنید.به نظرم یک بار برای همیشه بگید که باوجود مشکل میخواید ادامه بدید واین موضوع کاملا به دوتاتون مربوطه {یکی از اقوام ما این کارو کردن اولش تند به نظر اومد به دیگران برخورد ولی دیگه کسی به روشون نیاورد}
درسته که تولید مثل واسه ادامه نسل بشرلازمه ولی نیاز ذاتی بشر نیست:72:ممکنه تو یه رابطه دیگه بشه به بچه رسید ولی شاید نشه به این ارامش و عشق واحساس کامل بودن رسید .:101:موفق باشید.
مرسي هيام عزيز
واقعا بهم آرامش دادي آره همين كار ميكنم اصلا به مردم چه ربطي داره ما بچه دار نميشيم خدا نميخواد اونا كه ديگه بزرگتر از خدا نيستن هر چي دوس دارن بگن برام مهم نيست من با شوهرم خوشبختم و بچه هم نبودش هيچ خللي تو اين خوشبختي ايجاد نميكنه:227: