-
رابطه دوستی با شخصی و قصد جداشدن از ان و تهدیدهایش
:316:
سلام من با پسري رابطه دوستي داشتم و براي اينكه بفهمه بهش اعتماد دارم با شماره خونمون زنگشون زدم اما الان ميخوام ازشون جداشم و تهديد كردند اگر از من جداشي زنگ ميزنم خونتون همه چيا به خانوادم ميگن من چيكار كنم؟
تو را خدا کمکم کنید نمیخوام ابروم پیش خانوادم بره:323:
-
RE: تورا خدا کمکم کنید
سلام دوست من!
اول از همه آروم باش
بعدش یک عنوان که گویای مشکلت باشه رو تو پست بعدیت بنویس تا مدیران عنوان رو عوض کنند.
در قوانین تالار هست که عنوان تاپیک نباید مبهم باشه. و اعضا به تاپیک هایی که عنوان نا مناسب دارند جواب نمیدهند.
-
RE: رابطه دوستی با شخصی و قصد جداشدن از ان و تهدیدهایش
یلدا جان سلام.به همدردی خوش اومدی
اولا اصلا سعی نکن جلوش وا بدی که ترسیدی چون باعث میشه وقیحتر بشه..شما اصلا دیگه جوابش رو نده.نه باهاش بحث کن نه خواهش که زنگ نزن.پس اصلا باهاش صحبت نکن..چون میتونه صدات رو ضبط کنه یا هر مدرک دیگه ای ازت جمع کنه.
تا اونجایی که ممکنه سعی کن جریان رو حداقل به یکی از اعضای خونوادت بگی.اگه بتونی به پدر و مادرت بگی که خیلی خوبه اما اگه نتونستی به خواهر بزرگتری کسی بگو..
بستگی داره این اقا ایا از شما مدرک خاصی مثل فیلم یا عکس داره که بخواد باهاش تهدیدت کنه..اگه داره حتما حتما به یه نفر که بهش اعتماد داری ازخونوادت بگو..اگه چیزی نداره نترس.میتونی بگی یه اشتباهی کردی و یه بار به این اقا زنگ زدی اما فهمیدی کارت اشتباه بوده و پشیمون شدی..بگو اما اون عصبانی شده و تهدیدت کرده اما چون میدونستی کار اشتباهیه ادامه ندادی.بقیش رو دیگه خونوادت میدونن چیکار کنن.
اما اگه اصلا نمیتونی به خونوادت بگی((که من توصیه میکنم بگی )) از یه نفر دیگه ترجیحا مرد استفاده کن..من یه بار از عموم کمک گرفتم و نتیجه داد..اون شخص میتونه تحت عنوان پدر یا برادرت به اون اقا زنگ بزنه و از خجالتش در بیاد.یعنی یه جورایی دست پیش رو بگیری که پس نیفتی.
حواست باشه کاری نکنی اون پسر بفهمه از خونوادت میترسی.:305:
و دختر خوب هر کاری خواستی بکنی به عواقبش فکر کن..دوستی که اشتباهه.زنگ زدن از خونه برای اعتماد !!!! اشتباهتر..ازاین اتفاق درس بگیر تا در اینده موفقتر باشی
موفق باشی
-
دوست عزیز
شما مگه کار اشتباهی کردی که از برملا شدنش ترس داشته باشی؟اگر یک رابطه ی دوستی ساده بوده که چیزی برای مخفی کردنش نداری و تو این دوره زمونه یک چیز عادیه و اگر خانوادت با این قضیه مشکل دارن اگر طرف اقدامی کرد می تونی اظهار پشیمونی کنی البته اگر واقعا به این نتیجه رسیدی!
ایشون بیشتر تهدید کرده،مثلا می خواد زنگ بزنه با پدرت حرف بزنه بگه من با دخترتون دوست بودم چون باهام بهم زده زنگ زدم حالش و بگیرم؟اون که خودش متهم تره!
هیچ چیز بهتر از صداقت نیست توصیه میکنم از حول حلیم توی دیگ نیوفتی.
ادم به این راحتی به کسی اعتماد نمیکنه این هم یک تجربه است.
-
لطفاً تا عنوان تاپیک تغییر نکرده عزیزان راهنمایی ندهند ، بخصوص از اعضائی که بارها این گوشزد را خوانده اند انتظار داریم که رعایت کنند .
.
-
اخه اس ام اس بیخودی بهم دادیم و گفته صداما ضبط کرده
-
دوست عزيز رابطه ات با خونواده ات چجوره؟چرا با اونها در ميون نميزاري؟تو خونه با كي از همه راحت تري؟
اصلا دليلي واسه ترس وجود نداره,جواب اين سوالارو بده
-
فرشته جان عنوان تاپیک رو تغییر دادن..الان عنوان واضحه عزیزم.
نقل قول:
اخه اس ام اس بیخودی بهم دادیم و گفته صداما ضبط کرده
ادرس خونتون رو هم داره؟
میخواد اس ام اس ها رو چیکار کنه؟به کی نشون بده؟
صدات رو هم ضبط نکرده..داره بلوف میاد..میخواد بترسونت..شما اگه بتونی از یه اقای مطمئن کمک بگیری خیلی خوبه..یه کم تهدیدش کنه دمشو میزاره روی کولش و میره..باور کن.
موفق باشی
-
به داداشم همه چیا گفتم خواهرمم میدونه اما مامانم شکاکه از ایناس که حرف بقیه را قبول میکنه درک نمیکنه 1 دخترم و احتیاجاتی دارم بابامم عصبانی بشه بد میشه اخه شبا کلی حرف بیخود مبزدیم میگفت ما زن و شوهریم دیگه و کلی چرت و پرت شماره تلفن خونمونم داره گفته میام در خونتون صداتا و اساتا برا همه بلوتوث میکنم
بهار جان ادرس خونه را نداره یعنی فکر نمیکنم داشته باشه مگر اینکه از رو شماره تلفن خونه بتونه بدست بیاره داداشمم زنگش زده کلی به داداشم فوش بد داده داداشمم هنگ کرده بوده بعد کلی دوباره داداشم بهش فوش بالاتر از فوشای خودش داده
-
از برادرت كمك بگير كه خيلي جدي باهاش برخورد كنند منظورم برخورد فيزيكي نيست,احتمال اينكه جيزي دستش داشته باشه كمه اما احتياط شرط عقله
حتما و حتما به برادرت بگو باهاش برخورد كنه و بترسونش.نترس اما كمك بگير تا احساس نكنه تنهايي و سوء استفاده نكنه
البته اكه برادرت خيلي كم سن و نپخته است با اطلاع اون و خواهرت كسي كه وجهه اجتماعي بهتري داره مثلا عمو يا دايي رو درجريان بزار
-
داداشما دوستش باهاش حرف زدن یاره فقط فوش میداده توراخدا برام دعا کنید همه بهم میگفتن اشتباهه اما الان چوبشا دارم میخورم کاشکی زودتر این کارا میزاشتم کنار
-
با خونواده ات در ميون بزار اكه نميتوني با كسيكه بهش اطمينان داري و با اطلاع برادر و خواهرت لطفا,حتما و حتما مشورت كن
شايد احتياج باشه پليس رو در جريان بزاري,سعي كن عاقلانه حلش كني و از پيامد كوتاه مدتش نترس
-
داداشم 30سالشه به اون گفتم به مامانمم گفتم یارو مزاحم میشده و به داداش گفتم اما پیامای شبانه را فقط داداشم میدونه خانوادم نمیدونن دیگه
-
بچه ها زنگ زد خونمون قبلا یکم امادگی به مادرم داده بودم پدرمادرمم فوشش دادند گفت ریز مکالماتشا نشون پدر مادرم میده اما مگه میتونه از رو شماره تلفن ادرس خونمونا گیر بیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
بچه ها تورا خدا بگید چیکار کنم حالا که خانوادم همه چیا میدونن به جز اس ام اسای شبانما پسره باهاشون حرف زده امکانش هست بتونه از رو خطم یا شماره تلفن ادرس خونه را گیر بیاره و بیاد دم خونمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:302::302::302::30 2::302::302::302::302::302::302:
-
يلدا خانم...
سلام
شب ها بهم اس ام اس جنسي مي دادين؟
يا تلفني؟؟؟
كامل بگو تا كمكت كنيم.
-
سلام هم با اس ام اس هم با تلفن حرف جنسی میزدیم میگفت باید صداتا بشنوم تا ارضا شم
-
سلام یلدا جان اصلا اعصابتو خراب نکن من و خیلی از رفیقام این مشکلو داشتیم .من دوستم صد بار اومد درخونمون شیشه پنجره خونمونو شکوند با برادرم دعواش شد خیلی چیزای دیگه ولی اصلا جوابشو نده اگه الان از تهدیداش بترسی دوباره باش حرف بزنی باز فردا همین اشوو همین کاسه.بزار با خانوادت حرف بزنه قبله تو واسه اون مشکل پیش میاد میتونید راحت ازش شکایت کنید حتی اگه خانوادت کله جریانم بفهمن باز می ارزه مطمئن باش 95 درصد نگرانیات که پدرم میکشتم مادرم میزنتم هیچ کدوم پیش نمیاد شاید یه چیزای بت بگن ولی خوبیش اینه که از شر اون پسر راحت میشی من خودم چند سال اسیر تهدیدای دوستم بودم که ضعفمو که ترس از خانوادم بود فهمید ولی الان که خانوادم همه چیو فهمیدن واقعا خیلی راحتره از اضطراب و ترس همیشگی تهدیداش.نترس اصلا وا نده برادرتم که همه چیو میدونه دیگه ترسی نداره.بزار خانوادت به حسابش برسن.اگه بیاد در خونتونم پدرت نمیشینه اسمساتو بخونه قبلش یه دل سیر اقا رو گوش مالی میده که فرصت اس نشون دادن پیدا نکنه.یکبار دوستم اومد جلو در خونمون به خودش چاقو زد که دخترتون منو نمیخواد کله همساسه ها فهمیده ولی چند روز بود تموم شد ماله توام چند روزه بزاز خانوادت بفهمن چیزی پیش نمیاد
-
مرسی از راهنماییت ولی خیلی اس ام اسای بدجور داره ازم صدامم اگه ضبط کرده باشه که بدتر هر روز از وقتی بیدار میشم کلی خدا خدا میکنم نکنه بتونه ادرسا پیدا کنه یا زنگ بزنه دوباره از روی شماره تلفن خونه یا خط همراه اول اعتباری میتونه ادرس خونمونا پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نگران نباش هيچ كاري نميتونه بكنه....خودش بيشتر مي ترسه...خدا رو شكر كن كه حضوري باهش نبودي و گرنه معلوم نبود چه قدر ازت سوء استفاده مي كرد.خونت رو پيدا نميكنه....مطمئن باش....سيم كارتت رو عوض كن....همه دخترا اس رو تجربه دارن....طبيعيه....پس وا نده.....
-
lممنون از حرفات چون ارومم کرد فقط کلی برام دعا کنید برا همه دعا کنید که ابروی کسی ریخته نشه
دعا کنید ابروی هیچ بنده ای ریخته نشه
-
حالا که همه خانواده میدونن سریعا شکایت کنید .
امیدوارم برای بقیه دختران درس عبرت بشه . آخر و عاقبت این روابط همین .
-
اخه خانوادم نمیخواند کار ب پلیس بکشه تازشم پدر مادرم از اون پیام های شبانم و حرفام که خبر ندارند اگه بفهمن سکته میکنن چجوری بریم شکایت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
اولا که زنگ نمیزنه خونتون
دوما اینکه اگه زنگ بزنه به فکر این هست که بابات از تو بپرسه این کیه و
تو هم میگی
و بابات میره سرش می بره
این کارو هر پدری میکنه
ببین خواهرم من تو پسرا بودم با هر کسی هم از نوع پسرش رابطه داشتم
پسرا اصولا از هر نوع پدری میترسن
و همیشه به فکر ابروشون تو خانواده هم هستن
پسرای 1000کاره دیدم که مادرا فکر میکنن پسرشون پیغمبره
پس
سعی نکن اتو دستش بدی
و اگر هم زنگ بزنه مطمئن باش حرف نمی زنه
من خودم یه دوره از زندگیم با همین ها سر کار داشتم
من مطمئنم شما در مقطع راهنمای یا اول دبیرستانی
چون ای ترس داری
ولی یه راهه دیگه هم هست که به بابات بگی مزاحمم میشه منم نمیشناسمش
بعدش پدرت باتو کاری نداره
حرف تو رو هم بیشتر از اون قبول میکنه
بعد میره پیش اون پسره
.....
پسره رو شک نکن میکشه هر کسی باشه میکشه
این جور پسز هارو باید کشت
-
سلام عزیزم
مشخص خیلی ترسیدی ونگرانی..
.بهتره هرگونه تماسی از جانب اون جواب داده نشه چه از طرف برادرتون یا شما (فحش دادن بدتر طرف مقابلو گستاختر ولجبازتر میکنه) ..... مواظب باش باتهدیداش خام نشی یه موقع حضوری بری یه جایی ببینیش .....مواظب باش .......مطمئن باش اگه اصلا جوابشو ندی خسته میشه وگم وگور....راستی بهتره یه مدتی تنهایی بیرون نری یا جاهایی که احتمال میدی اونجا ببینیش نباشی .......
سعی کن چیزی نباشه که از خانوادت پنهان میکنی.... وهر تصمیمی گرفتی حتما حتما با پدر ومادرت در میون بذار...:305::305:
-
به نظر من اون پسر به خاطر اینکه تورو از دست نده این حرف رو زده. به نظر من بی تفاوت رفتار کن و بگو اصلا برام مهم نیست. یا اینکه بهش بگو منم زنگ میزنم خونتون میگم پسرتون قصد اغفال منو داره. به نظر من اصلا جای نگرانی نیست، خونوادت هم که می دونند.نیاز به شکایت و ... هم نیست. اما به نظر من به خاطر ترس از دست دادنت این حرف رو زده و جرأت زنگ زدن نداره، اما به علت وابستگیش بهتره کاری کنی که منطقی قضیه رفع و رجوع بشه چون ممکنه بهت تنفر پیدا کنه و خدای ناکرده اتفاق بدتری واست بیفته. یه جوری بهش بگو که دوستش داری اما خونوادت نمیذارن و ...
امیدوارم ناراحتیت از بین بره
1. در خصوص اس ام اسهات، بهش بگو میگم یه مدت سیم کارتم دست دوستم بوده و این اس ام اسها مال من نیست.
2. اگه فکر میکنی صداتو ضبط کرده، موقع ضبط صدا هر ده یا بیست ثانیه صدای بوق میاد و متوجه میشی که صدات داره ضبط میشه، آیا اینجوری بوده یا نه؟ بازهم اگه شک داری، بگو به همه میگی با نرم افزار درستش کرده. این صدای من نیست. میتونی همه چیز رو انکار کنی.
3. خیلی منطقی و بدون دعوا در حضور برادرت بشین باهاش صحبت کن. بهش بگو با وجود علاقه ای که بینتون بوده اما شرایط جوری نیست که بتونی باهاش ادامه بدی.
یکی از دوستام عکس نیمه لخت واسه دوستش فرستاده بود، اما مثل تو شده بود و نمی دونست چیکار کنه، بهش گفتم اصلا برات مهم نباشه، اگه تهدیدت کرد بگو کامپیوترم رو هک کرده و از توی کامپیوترم برداشته. دیوار حاشا بلنده.
فقط نترس و عاقلانه تصمیم بگیر
-
سلام مرسی از راهنماییتون اما زنگ زد خونمونا با پدر مادرم حرف زد و بعدشم پر رو اس ام اس داده 15 شعبان میام خاستگاری اما دروغه میخواد ادرس خونه را پیدا کنه چیکارش کنم خیلی پسته
-
یلدا خانم
قطع کامل رابطه اصلا جواب تلفن و اس ام اس رو نده .همین طور پدر و مادرت.
اصلا طوری رفتار کن که انگار وجود نداره. انقد محلش نده تا از رو بره فقط میخواد اذیتت کنه
ولش کن تا خودش خسته بشه
-
يلدا خانوم دنبال چه راهي هستي؟؟؟
حالا كه همه ميدونن و پدر مادرتم در جريانن چه دليلي واسه ترس هست
يك كلام پدر و مادرت قاطعانه بگن همه چيز از نظرشون تمومه و حتا اون اقا تلفني هم تماس بگيره مزاحمت تلقيش ميكنن و پيگير ميشن(احتمالا پدر مادرت قاطعانه برخورد نكردن)
يا اصلا جواب تلفن نديد
به همين راحتي
پاشو از گليمش دراز كرد به پليس اطلاع بديد, حتا تهديد تلفنيشو
ديگه اينقدر چه كنم چه كنم نداره
فقط قاطع باشيد و مخفيانه كاري انجام نديد و به اون هم اعتماد نكنيد
موفق باشي
-
من نمیدونم چی بگم، اما در خصوص خواستگاری به نظرمن هم جوابش رو نده. در خصوص آدرس پیدا کردن هم کار زیاد سختی نیست بخواد پیدا می کنه، اما خیلی منطقی و به دور از فحش و بی ادبی باهاش برخورد کن. شاید آدمی باشه که کینه ای باشه و بخواد تلافی کنه. پس آروم، منطقی و خوب باهاش رفتارکن. پدر و مادرت که باهاش صحبت کردن و احتمالا فحش و ناسزایی هم درکار نبوده و این خیلی خوبه. واسه هر دو طرف.
اگه خیلی اصرار کرد یا خونتون تماس گرفت بهش بگن دخترمون ازدواج کرده و خیلی مؤدب ردش کنین.
در خصوص شکایت و پلیس و ... هم فعلا اصلا عاقلانه نیست. توی در و همسایه وجهه ی خوبی نداره اون هم ممکنه بدتر لج کنه.
-
اخه میدونی ما کلی اس ام اس سکسی داریم و باهم پشت تلفن حرف زدیم اگه ضبط کرده باشه و نگه داشته باشه به خانوادم نشون بده بدبختم
در ضمن من 18 سالمه نه راهنماییم و نه اول دبیرستان
-
شما باز هم همون جملات قبلیتون رو بعد از این همه راهنمایی دارین تکرار می کنین. شما که میگین به داداشتون گفتین. خونواده هم که در جریان هستند. برفرض نشون بده، خونواده ات که نمی کشنت.
اگه واقعا مایل نیستین رابطه رو ادامه بدین سیم کارتتون رو بسوزونین و یه سیم کارت بخرین 5 هزارتومن. بگین اون سیم کارت دست شما نبوده، مدتیه گم شده و از این اس ام اسها هم هیچ اطلاعی ندارم.
شما در خصوص اس ام اس و ... اشتباه کردین، امیدوارم دیگه این اشتباه رو تکرار نکنین. دعاکنین و از خدا طلب کمک کنین. به نظر من یه مدت محلش نذارین همه چی تموم میشه.