-
اگر زمان به عقب برمی گشت باز همسرتان را انتخاب می کردید ؟ چرا ؟؟
سلام
واقعا به این موضوع فکر کردید که اگر زمان به عقب برمی گشت همان موقع که در مرحله انتخاب بودید آیا باز همسرتان را انتخاب و با او زندگی می کردید ؟
من که به این موضوع فکر می کنم واقعا نمی دونم چی بگم اما شاید یکم توش تغییر می دادم . شما چیکار می کردین ؟
-
RE: اگر زمان به عقب برمی گشت باز همسرتان را انتخاب می کردید ؟
سلام
من که باز هم شوهرمو انتخاب میکردم
واقعا" بهش افتخار میکنم.
-
سلام...
اگه اطلاعات الانم رو داشتم شاید این کار رو نمی کردم.
ولی واقعا خیلی خوشحالم که زمان به عقب بر نمی گرده:72::43:
-
شايد اگه دو يا يه سال قبل اينو ازم مي پرسيدين قطعا مي گفتم نه!!!
ولي حالا مي گم آره
راستش از وقتي با اين سايت آشنا شدم به چيزاي مهمي پي بردم
اينكه همه آدمها معايبي دارن و همه زندگي ها يه سري سختي داره
شايد باور نكنين الان وقتي يكي بهم مي گه فلاني اين كار رو كرده زندگيش اله و بله!ديگه واقعا برام مهم نيست چون حالا زندگيم رو با تمام بالا و پاييني هاش پذيرفتم و دوستش دارم
مي خوام با تمام نيرو و توانم با مشكلات و هر چي مانع خوشبختي مون مي شه بجنگم
شوهرم رو خيلي دوست دارم الان دارم يه جور ديگه بهش نگاه مي كنم اگه معايبي هم داره خوب من هم كامل نيستم و صد البته محاسن قابل افتخاري هم داره
پس بدون شك باز هم همين انتخاب رو داشتم
-
چون شوهرم رو خيلي دوست دارم 2باره انتخابش مي كردم .ولي هميشه احساس ميكنم ازدواج رو خيلي ساده گرفتم .تو خيلي از مسائل هم كوتاه اومدم .اگه زمان به عقب برمي گشت يك كمي بيشتر سخت مي گرفتم و توي تصميم گيري از خانواده بيشتر كمك مي گرفتم .
-
-
بله من هم صد در صد دوباره همین انتخاب رو میکردم فقط سعی میکردم جاهایی رو که معایبی داشتم و نباید رفتارهایی رو میکردم تصحیح میکردم و در مورد بعضی از رفتارهای طرف مقابلم هم یه بازبینی میکردم عکس العمل متناسب با اون رو که باید نشون میدادم و ندادم رو انجام میدم
-
راستی یادم رفت بگم که شوهر من همه عشق و زندگیمه پس چرا دوباره انتخابش نکنم؟
-
سلام
من دوست ندارم که در این مورد زمان برگرده به عقب، چون می ترسم یه دفعه اون انتخابم نکنه:58:
شوخی کردم، دوست دارم در این مورد زمان برگرده به عقب، تا باز هم لحظات آرامشبخش و سازنده با هم بودن را مجددا زندگی می کردیم.
-
من هم دوست دارم وقتي كه ازدواج كردم انتخابم جوري باشه كه بعدها اگه كسي از من پرسيد آيا باز هم همين انتخاب رو مي كردي /؟
با افتخار بگم بله من همسرم رو با تمام وجود دوست دارم
-
سلام
من دوست دارم زمان يه خورده زودتر بره جلو تا ببينم بالاخره تكليف من چي ميشه!!!!!
-
سلام erfan25
اصلا دوست نداشته باش که زمان جلو بره تا تکلیفت چی بشه! چون مجبوری (ببخشیدا)، زمان را تا زمانی که در گور قرارت می دهند جلو ببری...!!! چون همیشه در فردا حادثه ای جدید وجود دارد ...
-
سلام
آراه من باز هم شوهرم رو انتخاب مي كردم همسرم مردي خودساخته و منطقيه البته يك سري خصائص بد هم داره كه در مقايسه با زندگي خيلي هاي ديگه (اگر واقع بين باشم ) به چشم نمي ياد و حتي قابل بحث نيست . يكي از مهمترين صفاتش اينه كه خودش براي زندگي اش تصميم ميگيره و هرگز به خانواده اش و يا خانواده ام اجازه دخالت نداده البته نه با ناراحتي بلكه اصولي
اما مطمئنم خيلي از كارهايي رو كه در مورد خانواده همسرم انجام داده بودم تكرار نمي كردم اي كاش باهاشون صميمي نميشدم. اي كاش به حرف هاي همسرم گوش مي دادم و قاطي نمي شدم تا الان بفهمم تكبر خريدار بيشتري داره تا يك دلي
-
سلام
سئوال جالبي بود و الحمدالله اكثر پاسخها به جز دو مورد مثبت
ولي يك نكته كوچولو براي دوستان با پاسخ مثبت : تنها اين مهم نيست كه شما فرد مورد نظر را انتخاب مي كرديد يا نه مهم اينه كه آيا ايشان شما را بازهم انتخاب مي كرد
و يك نكته براي دوستان با پاسخ منفب : هميشه دوست داشتن تصاحب كردن نيست به گذشته يكم نگاه كنيد
و براي هر دو گروه در هر دو حالت خود خواه نباشيد
ببخشيد دير اومدم زود حرف زدم خيلي معذرت مي خواهمممممممممممممممممم ولي روي حرفهاي كه زدم يكم كوچولو فكر كنيد
-
من اصولاً با برگشت زمان به قبل مخالفم هیچ وقت دلم نمی خواد اون مسیری که گذروندم رو دوباره بگذرونم ولی در حال حاضر دلم می خواد زمان رو ثابت نگه دارم تا بتونم از فرصت های باقی مانده استفاده کنم چون الان مدتیه که فکر می کنم زمان به سرعت باد داره می گذره و من دلم می خواد سرعتش رو کند کنم. چون از زندگیم و همسرم راضی هستم.
-
سلام
خدمت جناب مدير عرض كنم كه شما متوجه منظور بنده نشديد البته خودم جوري صحبت كردم كه به غير از شخص خودم كسي متوجه منظورم نشه و الا من هم آينده نگر هستم هم به تك تك لحظاتم اهميت مي دم و به هر حال ممنون از راهنماييتون
-
من همیشه واسه داشتن بهترین فرصتها دیر رسیدم دیرخیلی دیر:302: اگه میشد دنده عقب اومد چی میشد؟ شاید دیگه زندگیم این همه پر از اگر و کاشکی نبود.
کاشکی می شد:47:
امتداد نگاه من خالي ست ........
در امتداد نگاه من .... ديگر هيچ رويايي نيست .........
ديگر پشت پنجره ام فقط به دنبال آسمان می گردم .....
-
شوهرم خصوصيات مثبتش خيلي بيشتر از خصوصيات منفيشه و هنوز هم فكر مي كنم بهترين شوهر دنيا است و بهتر از هر كس ديگه اي مي تونه من و درك كنه پس مطمئنا با اين فكر دوباره انتخابش مي كردم
-
اصلا ازدواج نمی کردم چه برسه که باز هم همسرم رو انتخاب کنم
ترجیح میدم برگردم به 18-19 سالگیم و زمان توی همون سالها هی تکرار بشه و جلوتر نرم
کاش می شد ولی افسوس که نمیشه
-
اگه برمی گشتم به عقب شايد ازدواج نمی کردم
ولی همچنان يه عاشق می ماندم
چون فهميدم با ازدواج ،عشق کم کم تموم ميشه
-
نه نه نه !!! راستش همش خودم رو به خاطر انتخاب اشتباهم سرزنش می کنم ای کاش می شد به گذشته برگشت.
-
بعضی وقها واقعا احساس خوشبختی میکنم اگه اون موقع بپرسی میگم آره ولی اگه برمیگشتم عقب و شرایطم با اون موقع فرق داشت هیچوقت ازدواج نمیکردم.
-
سلام من اگر اطلاعات الان رو داشتم به هیچ وجه همسرم رو انتخاب نمیکردم چون اون به من دروغ گفت دروغی بزرگ هرروز حسرت اون روزی رو میخورم که چرا تحقیق نکرده با اون ازدواج کردم و فقط به حرفهای خودش بسنده کردم به خاطر اطمینان بیش از حدی که به اون داشتم ولی ولی ولی هیچ گاه امیدم رو ازخدا قطع نکردم و همیشه به لطف و رحمتش امیدوارم
-
خسته نباشید اگه زمان برگرده چون بازم اطلاعاته الانو نداشتم همین انتخابو میکردم ولی کاش زودتر با این سایت آشنا میشدم تا تو مدت نامزدی بیشتر همسرمو جذب میکردم من خیلی زندگیرو ساده گرفته بودم فکر میکردم پسرای الان مثله بابای خودمون صبورن ولی زندگی کردن تو این دورو زمونه واقعا سیاست میخاد باید مرتب اطلاعاتتو به روز کنی واقعا انتظارات بالا رفته .
-
خيلي دوسش دارم شايد دوباره انتخابش مي كردم ولي رفتارم رو تغيير ميدادم چون خيلي همه چيز رو ساده و راحت گرفتم و اون خيلي راحت به من رسيد شايد علت اينكه قدرم رو زياد نميدونه اينه البته خانوادش هم ميخواستن بدون خرج براي پسرشون زن بگيرد در حالي كه ميتونستن كارهاي بيشتري براي من بكنن بقول مامانم " نه چك زدن نه چونه عروس اومد تو خونه" البته من آدم مادي نيستم ولي ادم يه جورايي حس ميكنه براش ارزش قائل نيستن.
-
منم پشيمون نيستم اما گه زمان به 1 سال پيش برمي گشت يه تغيراتي توي زندگيم به وجود مي آوردم.
تازه شوهرمم خيليدوست دارم ، دوست داشتنم به حديه كه براي اون شده قفس.
-
من دوباره همسرم رو انتخاب می کردم چون از صمیم قلبم دوستش دارم.فقط کمی دیرتر ازدواج می کردم تا تجارب بیشتری کسب می کردم.
-
من همسرم رو خيلي دوست دارم. عاشقش هستم. ولي اگه زمان به عقب بر مي گشت به اين زوديها ازدواج نمي كردم. ولي موقع ازدواج همين شخص رو انتخاب مي كردم.
-
1 فایل پیوست
اگر زمان به عقب برميگشت من بازهم همسرم رو براي ازدواج انتخاب ميكردم چوخيلي گله:43::228::16:
-
هزار دفعه هم به عقب بر گرديم بازم همسرمو انتخاب ميكردم . سوال قشنگي بود . من و همسرم خيلي از اين سوالها از هم ميپرسيم . فكر كنم ماهي يكبار از هم ميپرسيم ؟
-
به همین راحتی الان نه. شاید چندتا شرایط اساسی سر راهش می ذاشتم. الان ازش راضی ام و دوستش دارم . واقعا پسر سالم و بی شیله پیله ای :72:
-
نمی دونم ؟ شاید اگه اینقدر که الان دلبسته اش هستم نبودم و اوایل می شناختمش شناختی که بر اساس اعتماد به حرفهاش نبود بر پایه برخوردهای خودم با او بود (منظورم دوران نامزدیه من در دوران نامزدیم با ایشون فقط اجازه صحبت کردن باهاشون رو داشتم و نمی تونستم ایشون رو ببینم و بعد هم عقد کردم)به احتمال خیلی زیاد انتخابش نمی کردم چون به من دروغ گفت دروغ خودش رو کسی دیگری نشون داد و کس دیگری الان پیش روی منه بعید میدونم اگه با اطلاعات فعلیم قرار بود که ازدواج کنم باز هم ایشون رو انتخاب میکردم واقعا از کرده ام پشیمانم
-
مطمئنا نه اصلا انتخابش نمی کردم چون من باکس دیگری ازدواج کردم ولی بعداز ازدواج فهمیدم که همه اش دروغ بود و کلی توی این زندگی اذیت شدم . با قاطعیت میگم اصلا فکر ازدواج با اون رو نمی کردم .
-
سلام :72:
چند وقت پيش اگه يادتون باشه من اين سوال رو جواب دادم :302: ولي الان بعد از گذشت 2 يا 3 ماه آمدم يه جواب ديگه بدم.اگه اجازه هست:72:
من شوهرم رو از صميم قلب دوست دارم چون اين منم كه سرا پا اشتباهم اگه رفتاري از شوهر من سر زده به خاطر نوع برخورد من بوده متاسفانه اين من بودم كه زندگيم رو از ابتدا خراب كردم.
اگه زمان به عقب برگرده هيچ كسي رو غير از شوهرم انتخاب نميكنم ولي با يه ديد ديگه زندگيم رو شروع ميكنم . و ميدونم شوهرم اونقدر بزرگوار هست كه من رو با همه بديهام دوست داره ومطمئنم كه اون هم من رو انتخاب ميكنه.:228:
شاد باشيد:72::43::46::227:
-
ولي من مخالف حرفهاي شما هستم متاسفانه زنهاي امروزي نق نقو هستند خود من اگه زمان بر مي گشت عقب زنمو انتخاب نمي كردم چون زني بي احساس دارم ومن بر عكس زنم پر از احساسم شايد اگر اين سوالو از شوهرانتان بپرسيم حرف منو تاييد كنند البته اكثر زنان تهراني بااحساسند :16:
-
اگه به حرفای کم ارزش خوانواده اش که خیلی تو زندگیمون دخالت میکنن و الان هم در ورطه از هم پاشیدنه گوش نمیکرد حتما باز هم با خودش ازدواج میکردم.
-
چقدر مردها راضی هستند از زندگیشون!!!!! پس چرای صدای اعتراضشون گوش فلکو مثل خانوما کر نکرده؟!!!
-
ای کاش منم می تونستم دوباره انتخابش کنم. متاسفانه اون در برخورد با دیگران بسیار خوبه ولی در برخورد با همسر نه !! برا همین من گول اخلاقشو خوردم. جالبه که من زمان ازدواج روی اخلاق خیلی سخت گیر بودم اما چیزی که نصیبم شد برعکسش بود.
ای کاش فرصتی برای جبران اشتباهات گذشته بود.
-
آقای ali r من هم با نظر مرد شیشه ای موافقم با اینکه یه زن هستم
تا چندی پیش دوستش داشتم ولی الان ازش متنفرم مردی که در اوج شادی و خنده من در نهایت وقاهت بهم میگه توی آینده منو خراب کردی زندگیمو خراب کردی آیا میتونم دیگه دوستش داشته باشم؟؟؟
دفعه قبل گفتم نمی دونم شاید انتخابش میکردم و شاید هم نه!!! ولی الان با اطمینان میگفتم نه انتخابش نمی کردم البته نه تنها انتخابش نمیکردم بلکه اصلا ازدواج نمی کردم
شما مردها فکر می کنید چی هستید؟فراموش نکنید خدایی بالا سرتون هست که یه روزی گوشتون رو میپیچونه هر چند فکر نکنم حتی اون خدا هم بتونه حریف جهالتها و غرور شما مردها بشه!
-
خانم وهم لطفا فقط در مورد شوهر خودتون صحبت کنید و جمع نبندید .