سلام....
نقل قول:
ممکنه دیگه کسی اینجا چیزی ننویسه..چیزی تغییر کرده؟شما تغییر کردین؟؟نه شما هنوز همون شخصید..پس اگه الان مهم و مورد توجهید بدونِ این نوشته ها هم میتونید مهم و مورد توجه باشید
من میخوام جوری بشه که اگه از الان هیچ کس به تاپیکتون سر نزد بدونید هنوزم مهم هستید..مثل قبل و دنیا بدون تو مثل یه پازل ناقص هست..ما هممون یه تیکه هایی از اون پازلیم
بهت گفتم احساسات خوبت رو وابسته به دیگران نکن
نقل قول:
دقیقا الان می خواستم یه چیزی مشابه نوشته بهار بنویسم.
عزیزم اگه از اول اینطوری نبودی من این همه بی تفاوتی و این حس رو که الان نوشتی دوست داری بهت جواب داده بشه رو خیلی سریع می گفتم افسردگی! چون خودم این تجربیاتو داشتم.
نباید اشتباه کنی. نه. نباید برات مهم باشه که اگه یه پست اینجا می ذاری کسی بهت جواب بده یا نه. ممکنه 10 نفر بیان برات هی جواب بذارن ولی هیچکدوم جواب ها دردی از دردت باز نکنه. اما ممکنه یکی بیاد 1 پست واست بذاره که خیلی هم برات راهگشا باشه
نه نه هرسری که تشکر میکنم از اینکه سر زدید یا کامنتی دادید بخاطر وابسته شدن نیست....یه جورایی تشویقه برام...دلگرمیه....مثلا با خودم میگم خوب کسی بوده که در مورد این موضوع فکر کرده ..وقت گذاشته...
نقل قول:
حتی ممکنه هیچکسی برات هیچ جوابی نذاره اما اینکه اومدی اینجا نوشتی مشکلتو خودش باعث بشه بتونی خودت راه حل پیدا کنی. هدف اینه که تو راه حلی پیدا کردی واسه مشکلت یا نه. منظورمو می فهمی؟
دقیقا متوجه ام...اصلا بخاطر همین هم هست که از قبل بیشتر تمایل پیدا کردم حرفام رو بگم....حالا غیر از همدردی و کمک های دوستان خود آدمم خیلی سبک میشه...
نقل قول:
به اینکه کی جواب می ده یا نمی ده اصلا یه لحظه هم فکر نکن. به خودت و هدفت و نتایجی که می گیری فکر کن. اصلا خودتو به رفتار و واکنش های بقیه ادم ها وابسته نکن. اینطوری باشه ادم بیچاره می شه. چون مردم راه خودشونو می رن و کار خودشونو می کنن. خیلی هم کم پیش میاد به روحیات دیگران اهمیت کافی بدن! اگه هی بخوای به این چیزا دقت کنی و اهمیت بدی که دیگه پدرت درمیاد تا بخوای زنده بمونی!! زندگی می شه شکنجه چون احساساتت دست این و اون می یفته و هی باید دنبال هر کدومشون بدوی تا دلتو نکنن با خودشون نبرن!! ادما اینن.
:72:
نقل قول:
باید بفهمی که خیلی باارزشی. پس همیشه اول به خودت توجه کن و اول به روحیات خودت. کم کم با خودت مهربون شدی می تونی با بقیه مردم هم مهربون شی. یعنی خوشحالت می کنه
:72: اسمایل لپ قرمز...
نقل قول:
کادو واسه خودت بخر. دنیا به چه دردی می خوره وقتی من از خودم فراری باشم گلم؟ اگه ارزش منو کسی نفهمیده دلیلی نداره که بی ارزش باشم. من مهمم. اول از همه برای خودم. باشه گلم؟
اوهوم.....ممنون:72:
نقل قول:
خودت رو دوست داشته باش ، برا خودت احترام و ارزش قائل شو. منفی بافی رو کنار بذار. مثبت فکر کن.پیش قدم شو برا محبت کردن.
اینم بدون که ارتباط یه جاده دو طرفه اس نه یه کوچه بن بست یه طرفه.
ضمن اینکه خودت رو دوس داری به خودت هم مغرور نشو ، دقت کن و فکر کن که ارتباطت با دیگران چگونه باید باشه و تو کجای کاری. رابطه هات رو ارزیابی کن
نقل قول:
هم دیگران رو دوس خواهی داشت و هم دیگران تو رو.
درسته...کاملا موافق ام
نقل قول:
راستی یادم رفت اینو بگم پسر خوب، به نظرم تو باید ادم حساسی باشی.
نمیدونم...شاید..
نقل قول:
واسه همینم برای اینکه ضربه نخوری در دلتو به روی ادما تا یه حدی بستی و به شکل بی تفاوتی بروز کرده
دروغ چرا..اینو تا حدی قبول دارم.....
نقل قول:
پس در کنار دانشگاه و درس و کار واسه دل خودت شروع کن یه کار هنری هم یاد بگیری. یه جور تفریح و اوقات فراغت بشه واست نه کار اصلیت. موفق باشی.
نقل قول:
واقعا یوگا معجزه میکنه امتحان کن.
ورزش و یوگا و باشگاه و این چیزا هم که خیلی خوبه.
ممنونم از تک تکتون...این امید دادن ها خیلی بهم روحیه میدم....بازم ممنون...:43:
==========
یه سوال بی ربط به موضوع...
من خصوصی نمیتونم بدم..مشکل از منه یا بقیه هم همینن..