-
آشنایی اینترنتی و تصمیم به ازدواج (لطفا راهنماییم کنید)
سلام
اول معذرت میخوام که تاپیک رو توی صفحه اصلی تالار میزنم . چون مشکل یه کم خاص هست درست متوجه نشدم باید تو کدوم زیرتالار بزنم... شرمنده:72:
و اما مشکل من ... یا بهتر بگم ما !
حدود یک و سال نیم پیش توی یک فروم با هم آشنا شدیم . اون اوایل فقط ارتباط کاری (!) با هم داشتیم . ولی کم کم ارتباط مون رنگ و بوی دوستانه تری گرفت
چیزی که تو ارتباط ما همیشه خیلی مهم بود این بود که همیشه مواظب حریم ها بودیم. شاید جالب باشه بگم هنوز بعد از این همه مدت بهم میگیم شما ! و جالب تر اینکه حتی یک بار هم به اسم کوچیک صداش نزدم (و صدام نزده!)
روزها میگذشت . همه چیز عادی بود . ولی کم کم احساس کردم بهش تعلق خاطر پیدا کردم... اونقدری که پروفایلش برام دوست داشتنی بود.. یوزر نیمش برام زیبا بود .. پست هاش برام دلنشین بود..
من دوست های زیادی تو اون فروم داشتم (دختر و پسر) ولی به هیچکدوم چنین احساسی رو نداشتم هیچ موقع
کم کم تونستم با خودم روراست باشم و فکر کردم درباره ش و فهمیدم بهش عادت کردم...
سعی کردم کمتر ببینمش شاید فکرش از سرم بیوفته...
ولی هرچی ازش دورتر شدم بیشتر گرفتار شدم...
باز هم روزا گذشت..
حالا دیگه مسئله رو به یکی دوتا از دوستامم گفتم..
بعد از چندماه یکی از دوستای مشترکمون به گوشش رسوند که من عاشقشم...
اونم بلافاصله گفت نمیشه چون خیلی با هم فرق داریم
لجبازیم گل کرده بود ! نمیخواستم حرفشو قبول کنم . پیش خودم گفتم حالا که حرفش پیش اومد دیگه ولش نمیکنم
اتفاقات زیادی افتاد و یکی دو ماه طول کشید.
هی حرف میزدیم و به توافق نمیرسیدیم
تا اینکه بالاخره رسیدیم!
یه شب اومد گفت استخاره کرده و خیلی هم خوب اومده بود
از اون شب رابطه ی ما شکل تازه ای به خودش گرفت
دیگه در طول روز چند ساعتchat میکردیم (و هنوزم میکنیم)
تازه داره به عشقش نسبت به من اعتراف میکنه
اینو مطمئنم که احساس مون 2طرفه است
و واقعا هر 2تامون میخوایم. اینو کاملا مطمئنم
پسر خیلی خوبیه . نه اینکه چون عاشقشم بخوام ازش تعریف کنم! خوب بودنش برام اثبات شده
مثلا تو این مدت یه حرکت بد ازش ندیدم
با اینکه میدونه همه جوره گرفتارشم ولی اصلا خودشو لوس نمیکنه . هیچوقت حرف عاشقانه ی لوس نمیزنه
حتی از من نخواست عکسمو براش بزارم ببینه ولی خودش همون روزای اول عکسشو گذاشت
هیچ شماره تلفنی هم از هم نداریم
و اما مشکل اصلی
ما از نظر خانواده خیلی متفاوتیم .. ما خیلی پولدار ولی اونا وضع مالی معمولی ... ما هممون تحصیلات بالا داریم ولی اونا ...!
البته خودش قول داده و داره سعی میکنه از نظر تحصیلات ، خودشو به من برسونه (یعنی این شرطی هست که من براش گذاشتم)
قرار گذاشتیم هروقت ارشد قبول شد خانواده هارو در جریان بگذاریم و بیاد خواستگاری (چون شرایط الانش اصلا از نظر خانواده من مساعد نیست!!)
فعلا تا اینجاش خیلی بد نیست
ولی
من دودلم....
چیزای زیادی از به هم خوردن روابط اینترنتی دیدم .. بین دوستای مجازی خودم زیاد مورد دیدم...
میترسم... میترسم رابطه ما هم به سرانجام نرسه.....
با اینکه تمام تلاشمون رو میکنیم . کلی هم نذر و نیاز کردیم و میکنیم . کلی دعا . کلی نماز ولی باز من ته دلم قرص نیست
میترسم از مخالفت خانواده م ... مخصوصا اینکه من تک دخترم و ....!
یه جورایی وسط زمین و آسمون معلقم ! نمیدونم چه کنم .. ادامه بدم یا ...
واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید....:72:
-
RE: آشنایی اینترنتی و تصمیم به ازدواج (لطفا راهنماییم کنید)
چیستای عزیز سلام.به همدردی خوش اومدی
اینکه با یه نفر ارتباط مداوم داشتی باشی اصلا عجیب نیست بهش عادت کنی.اینم که میگی به بقیه دوستات همچین حسی نداری خوب معلومه یه حسی که فکر میکنیم خاصه نسبت به همه ایجاد نمیشه...
ترست درسته..رابطه چت هیچ شناخت حقیقی و درستی به ادم نمیده..تو چت روم ها ادما بیشتر با خیالشون در حال چت هستن تا ادمای واقعی..یه تصویر خیالی دلخواه ازظاهر یا شخصیت میسازن و به اون دل میبندن.
ضمنا وارد فاز احساسی شدن قبل از ازدواج اشتباهه چون روند شناخت رو کاملا منحرف میکنه.
ازدواج نسیه اشتباهه..اینو مدیر همدردی چندبار گفتن..ازدواج باید نقد باشه یعنی هر دو طرف شرایط ازدواج داشته باشن..اگه نه باید ارتباطشون قطع بشه.
ازدواج یا اشنایی چتی میتونه بعدا بدگمانیهایی بوجود بیاره که نکنه طرفم با بقیه چت میکرده؟چه چیزایی بهشون میگفته؟voice داده؟وب داده؟باهاشون دیدار حضوری داشته؟
خدا به انسان منطق داده و راهنما هم فرستاده..استخاره تو این چیزا درست نیست...نمازو اینا هم ربطی به موضوع شما نداره.
اینا معایب اشنایی چتی هست پس به صلاحته ارتباطتو قطع کنی.هر چند میدونم ممکنه برات خوشایند نباشه اما به صلاحته.
مراقب باش اشتباه نکنی وبعد یقه خدا رو بگیری که چرا استخارم خوب در اومد و...؟
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
چیستای عزیز سلام.به همدردی خوش اومدی
اینکه با یه نفر ارتباط مداوم داشتی باشی اصلا عجیب نیست بهش عادت کنی.اینم که میگی به بقیه دوستات همچین حسی نداری خوب معلومه یه حسی که فکر میکنیم خاصه نسبت به همه ایجاد نمیشه...
ترست درسته..رابطه چت هیچ شناخت حقیقی و درستی به ادم نمیده..تو چت روم ها ادما بیشتر با خیالشون در حال چت هستن تا ادمای واقعی..یه تصویر خیالی دلخواه ازظاهر یا شخصیت میسازن و به اون دل میبندن.
ضمنا وارد فاز احساسی شدن قبل از ازدواج اشتباهه چون روند شناخت رو کاملا منحرف میکنه.
ازدواج نسیه اشتباهه..اینو مدیر همدردی چندبار گفتن..ازدواج باید نقد باشه یعنی هر دو طرف شرایط ازدواج داشته باشن..اگه نه باید ارتباطشون قطع بشه.
ازدواج یا اشنایی چتی میتونه بعدا بدگمانیهایی بوجود بیاره که نکنه طرفم با بقیه چت میکرده؟چه چیزایی بهشون میگفته؟voice داده؟وب داده؟باهاشون دیدار حضوری داشته؟
خدا به انسان منطق داده و راهنما هم فرستاده..استخاره تو این چیزا درست نیست...نمازو اینا هم ربطی به موضوع شما نداره.
اینا معایب اشنایی چتی هست پس به صلاحته ارتباطتو قطع کنی.هر چند میدونم ممکنه برات خوشایند نباشه اما به صلاحته.
مراقب باش اشتباه نکنی وبعد یقه خدا رو بگیری که چرا استخارم خوب در اومد و...؟
موفق باشی
سلام
خیلی ممنون از پاسختون:72:
فکر کنم عمده دلیلی که میگید ارتباط رو قطع کنم اینترنتی بودنش باشه
ولی این قانع کننده نیست
درسته شروع آشنایی از دنیای مجازی بود ولی ادامه ش قرار نیست اینجا باشه
اشاره کردم باید ارشد قبول بشه، دیدار حضوری و آشنایی تو دنیای واقعی رو میخوام بزارم برای اون موقع
چون تا قبل از اون یک بام و دو هوا !
اشاره کردید به بی اعتمادی که ممکنه پیش بیاد. اینو کاملا رد میکنم . به هم اعتماد 100% داریم . به راحتی میتونیم پسوورد های همدیگرو داشته باشیم . اصلا چیز مخفی بین ما وجود نداره (حالا نمیدونم این کار چقدر درسته!!)
یه جواب قانع کننده تر میخوام :(
بین همین دوستامون هم یه مورد عشق اینترنتی داشتیم که چندماه پیش بعد از چندسال دوستی تو نت باهم ازدواج کردن و الان خوشبختن... چرا ما نه؟ :(
-
[align=right]سلام چیستا جان خوش اومدی
عزیزم من و همسرم هم تو محیط نت اشنا شدیم.نتیجه ی یه چنین رابطه ای بستگی به این داره که چه سمت و سویی بهش بدین.ما وقتی تصمیم به آشنایی گرفتیم خیلی زود خونواده هامونو در جریان گذاشتیم.بعد از اعلام رضایت از طرف اونا خواستگاری و بقیه قضایا بیش اومد.
بیشنهاد من به تو اینه که خونوادتو زود در جریان بذاری.چون اگه طولش بدیو طرفتم همه ی شروط تورو به جا بیاره و بعدش خونواده ها مخالفت کنه واقعا خیلی سخت خواهد بود.تازه تو این مدت هم فقط دچار تشویش خواهین بود!
به عقیده من نظرات خونوادتم خیلی جدی بگیر.نخواه مخالف میلشون رفتار کنی.
-
آشنایی اینترنتی مسلماً در فرهنگ عمومی ما ، راه تایید شده ایی برای ازدواج نیس.
شما حتی اونو ندیدین، شاید عکسشو هم ببینین ، خوشتون نیاد!
به نظر من موارد چتی و اینا بیشتر جنبه سرگرمی و کسب اطلاعات داره ، پیشرفته کردن رابطه هیچ سودی نداره.
قیافه ات به دلم ننشست : این میتونه جواب احتمالی یکی از طرفین پس از مدتی غیبت باشه!
ضمنا شما اصلا همدیگه رو نمی شناسین ، زد و ایشون با یکی دیگه دوس شدن ، چه تعهدی وجود داره که دیگه آنلاین نشه ؟ رفت و دیگه بر نگشت؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
آشنایی اینترنتی مسلماً در فرهنگ عمومی ما ، راه تایید شده ایی برای ازدواج نیس.
شما حتی اونو ندیدین، شاید عکسشو هم ببینین ، خوشتون نیاد!
به نظر من موارد چتی و اینا بیشتر جنبه سرگرمی و کسب اطلاعات داره ، پیشرفته کردن رابطه هیچ سودی نداره.
قیافه ات به دلم ننشست : این میتونه جواب احتمالی یکی از طرفین پس از مدتی غیبت باشه!
ضمنا شما اصلا همدیگه رو نمی شناسین ، زد و ایشون با یکی دیگه دوس شدن ، چه تعهدی وجود داره که دیگه آنلاین نشه ؟ رفت و دیگه بر نگشت؟!
بله آشنایی اینترنتی وجهه ی جالبی نداره ولی داره تو جامعه ما زیاد میشه
من گفتم که عکسشو دیدم و پسندیدم
اونم بارها و بارها گفته ظاهر براش مهم نیست.
منم شکر خدا چیزی از زیبایی کم ندارم!!
نه وفاداریش برام اثبات شده
خدا و پیغمبر میشناسه!
در ضمن گفتم ما تو یه فروم (انجمن) با هم آشنا شدیم . یه فروم باسابقه . و ایشون مدیر ارشد اونجا هست . طبیعیه مدیر ارشد یهو بره؟!
چندتا از دوستاش رو هم میشناسم و از اونا هم میتونم اطلاعات بگیرم
ممنون
ولی جواب شما هم قانعم نکرد
:72:
-
چیستا جان برو باهاش اشنا شو..این قانعت میکنه؟؟؟
من تا الان فکر میکردم دیدار و اشنایی حضوری داشتین الان که میگید فقط عکس...!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان به شما هر چی گفته باشه شما توجیهش میکنی..خوب پس علت سوال کردنتون چیه؟؟؟چی قانعت میکنه؟؟
این همه معایبش رو داریم بهتون میگیم..این کار ریسکش بالاست..اگه دو درصد عاقبت خوبی داشته باشه 98 درصد خطره..حالا اگه باز قانع کننده نیست....:162:
مراقب باش..همه کسایی که به پشیمونی رسیدن از اول نمیدونستن اخر و عاقبتشون این میشه.وقتی وابستگی مثل یه مه جلوی دید ادم رو میگیره تضمینی نیست سالم به مقصد برسیم.
این همه ادما از اول منطقی میرن جلو باز به مشکل میخورن این رابطه که همش وابستگی هست و بس..از تعریفایی که ازش میکنی معلومه..اگه مدتها هم با یکی حضوری اشنا بشیم نمیتونیم انقد مطمئن ازش دفاع کنیم چه برسه مجازی
مراقب باش تاوان بعضی اشتباهاتمون خیلی سنگینه..
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
چیستا جان برو باهاش اشنا شو..این قانعت میکنه؟؟؟
من تا الان فکر میکردم دیدار و اشنایی حضوری داشتین الان که میگید فقط عکس...!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان به شما هر چی گفته باشه شما توجیهش میکنی..خوب پس علت سوال کردنتون چیه؟؟؟چی قانعت میکنه؟؟
این همه معایبش رو داریم بهتون میگیم..این کار ریسکش بالاست..اگه دو درصد عاقبت خوبی داشته باشه 98 درصد خطره..حالا اگه باز قانع کننده نیست....:162:
مراقب باش..همه کسایی که به پشیمونی رسیدن از اول نمیدونستن اخر و عاقبتشون این میشه.وقتی وابستگی مثل یه مه جلوی دید ادم رو میگیره تضمینی نیست سالم به مقصد برسیم.
این همه ادما از اول منطقی میرن جلو باز به مشکل میخورن این رابطه که همش وابستگی هست و بس..از تعریفایی که ازش میکنی معلومه..اگه مدتها هم با یکی حضوری اشنا بشیم نمیتونیم انقد مطمئن ازش دفاع کنیم چه برسه مجازی
مراقب باش تاوان بعضی اشتباهاتمون خیلی سنگینه..
موفق باشی
:72:
کاملا متوجه منظورتون میشم
بله من بهش وابسته م
الان 3ساله که تو سایت های مختلف عضوم و آدمای جورواجور دیدم
چطوری بگم این آدم متفاوته؟؟!!
شاید شما هم فکر میکنید دارم از رو احساس تصمیم میگیرم
والا احساس تنها نیست
ببخشید ولی هیچ دلیل قانع کننده ای برای جدایی نمیبینم
گفتم که چندمورد دیدم ازدواج هایی که اینجوری شروع شد و الان خوشبختن
آدمی نیستم که به همه اعتماد کنم ولی این آدم اعتمادمو جلب کرده
یعنی به نظر شما تو کل دنیای مجازی یه آدم حسابی پیدا نمیشه؟؟!!
-
عزيزمن فكر كنم همه به اندازه كافي گفتند
سرنوشت ادم چيزيه كه خود ادم رقمش ميزنه تاييد يا عدم تاييد ديگران تاثيري به حال شما نداره
بچه ها تجربه هاشونو گفتند, حواست باشه برنگردي عقب و افسوس بخوري
همونجوري كه تو ازدواجهاي سنتي زوج موفق و غير موفق هست تو اينجور ازدواجها هم هست و به مراتب بيشتر,ريسك اينجور اشناييها بسيار زياده و اينكه شما تو ذهنت چي ساختي و يا به چي فكر كني تاثيري تو اصل قضيه نداره,جامعه ما سنتيه و تو خودت هم اگه شك نداشتي يا اين موضوع كاملا واست جا افتاده بود الان اينجا نبودي و اينم بدون اون ادم اصلا فرشته يه روزي اين ترديدها مياد سراغش به اين شك نكن
در نهايت هم تصميم با توست و ديگران انجه شرط بلاغ است گفتند
نميتوني خودتو فريب بدي و دنبال تاييد باشي
تو دنياي حقيقي ادما خودشون نيستند واي از دنياي مجازي و احساسات ما ادما و ...
وابستگي به كلمات؟؟؟
هيچوقت خودتو تافته جدا بافته ندون چون زندگي بدجور تافته جدا بافته ات ميكنه نه فرق داره,نه من ميدونم شما نميدونيد,نه اينو يادم رفت بكم,نه اخه اينجور كه شما فكر ميكنين نيست و...اينا توجيهه
خوب يا بدخدا ميداند و اما به عقل جمعي شك نكن يا حداقل محتاط تر باش
موفق باشي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاشي
عزيزمن فكر كنم همه به اندازه كافي گفتند
سرنوشت ادم چيزيه كه خود ادم رقمش ميزنه تاييد يا عدم تاييد ديگران تاثيري به حال شما نداره
بچه ها تجربه هاشونو گفتند, حواست باشه برنگردي عقب و افسوس بخوري
همونجوري كه تو ازدواجهاي سنتي زوج موفق و غير موفق هست تو اينجور ازدواجها هم هست و به مراتب بيشتر,ريسك اينجور اشناييها بسيار زياده و اينكه شما تو ذهنت چي ساختي و يا به چي فكر كني تاثيري تو اصل قضيه نداره,جامعه ما سنتيه و تو خودت هم اگه شك نداشتي يا اين موضوع كاملا واست جا افتاده بود الان اينجا نبودي و اينم بدون اون ادم اصلا فرشته يه روزي اين ترديدها مياد سراغش به اين شك نكن
در نهايت هم تصميم با توست و ديگران انجه شرط بلاغ است گفتند
نميتوني خودتو فريب بدي و دنبال تاييد باشي
تو دنياي حقيقي ادما خودشون نيستند واي از دنياي مجازي و احساسات ما ادما و ...
وابستگي به كلمات؟؟؟
هيچوقت خودتو تافته جدا بافته ندون چون زندگي بدجور تافته جدا بافته ات ميكنه نه فرق داره,نه من ميدونم شما نميدونيد,نه اينو يادم رفت بكم,نه اخه اينجور كه شما فكر ميكنين نيست و...اينا توجيهه
خوب يا بدخدا ميداند و اما به عقل جمعي شك نكن يا حداقل محتاط تر باش
موفق باشي
متشکرم:72: هزار تا like
[/b]
بحثی که من میکنم اینه که آشنایی اولیه (اولین دیدار) ممکنه هرجا باشه
مهم ادامه آشناییه که باید تو مسیر درست باشه
من هیچوقت با آدمی که فقط نوشته هاش رو خوندم ازدواج نمیکنم
یکی از دوستان گفتن زودتر خانواده ت رو در جریان بزار ... چـــشـــم در جریان میزارم زودتر تا حداقل از اونا کمک بگیرم
من فقط برام عجیبه این همه تفکر منفی در مورد فضای اینترنت ! خب اگه اینجا بده (!) خود شما اینجا چه میکنید؟! ببخشید ها:72:
متشکرم از پاسخ تون
چشم بیشتر فکر میکنم
میکشونمش به دنیای واقعی و [b]اگر دیدم این آدم همون آدم نیست رهاش میکنم
-
حق با توئه چیستا
اما اول بزار ببینتت
پسرا همه میگن ظاهر مهم نیست اما به عینه ظاهر بسیار براشون مهمه
پس بش فکر نکن تا ببینیش و بیاد خواستگاری رسمی
حتی قرار اولتونو میتونید با خانواده ها بزارین وجهه بهتری داره
اما توصیه اکید میکنم
رابطرو قطع کن
بسیار بسیار به نفعته
اگه قسمتت باشه و عشقت باشه روزگار راه دیگه ای که آسون تر و بهترم هست برای رسیدنتون به هم پیدا میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
حق با توئه چیستا
اما اول بزار ببینتت
اما توصیه اکید میکنم
رابطرو قطع کن
بسیار بسیار به نفعته
اگه قسمتت باشه و عشقت باشه روزگار راه دیگه ای که آسون تر و بهترم هست برای رسیدنتون به هم پیدا میکنه
درسته ظاهر مهمه منم قبول دارم:72:
قطع؟! ...... فکر نکنم بتونم....
ولی باشه بهش فکر میکنم:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط چیستا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
حق با توئه چیستا
اما اول بزار ببینتت
اما توصیه اکید میکنم
رابطرو قطع کن
بسیار بسیار به نفعته
درسته ظاهر مهمه منم قبول دارم:72:
قطع؟! ...... فکر نکنم بتونم....
ولی باشه بهش فکر میکنم:72:
من این تجربه رو دارم
حتی اگه همه چیز ایده آل ایده آلم پیش بره بهتره روابط اینجوری شروع نشه
کلی مشکل ساز میشه برات
مشکلات ریزی که شاید الان به چشمت نیاد
در ضمن اینکه اون هنوز ندیدتت
برای خودت رویا پردازی نکن
تو هر چقدرم خوب باشی
ظاهر سلیقه ایه
و ممکنه نپسنده
-
نقل قول:
بله من بهش وابسته م
نقل قول:
من فقط برام عجیبه این همه تفکر منفی در مورد فضای اینترنت ! خب اگه اینجا بده (!) خود شما اینجا چه میکنید؟! ببخشید ها72
وابستگی قبل از ازدواج و برای شما که اصلا قبل از دیدار بَده بَده بَده
چون نمیذاره طرفمون رو درست بشناسیم..چون وابستگی باعث میشه خودمونو گول بزنیم..بازی با کلمات راه بندازیم..همین کاری که توکردی..
وقتی وابستگی هست همه کاراشو توجیه میکنیم..اینو تجربه کردیم که بهت میگیم..خیال نکن چندتا ادم 50 ساله ایم که اصلا حس و حالت رو درک نمیکنیم..ما هم روزایی مشابه گذروندیم..وقتی شیفته کسی میشیم که انگار داره یه خلائی رو درونمون پر میکنه...هر وقت وابسته شدی بدون که زنگ خطر شناختت به صدا در اومده...چه مجازی چه حضوری.مجازی بدتر.
مجازی خطرناکتره چون فرصت شناخت کمتره..چون هر کسی میتونه پشت یه نام مجازی قایم باشه..چون دیگه نمیشه فهمید اون کیه شخصیتش چه جوریه؟؟نه اینکه ادم حسابی تو اینترنت نیست نه ،چون تو نت همه شبیه همند و راه شناخت کمتره.
شما این رابطه رو کاملا قطع کن و جستجو کن چه خلائی داری کجای کارت داره میلنگه که به یه شخصیت مجازی دلبستی؟؟
اینها نشونه های هشدار هست که تو فعلا اماده ازدواج نیستی.
میگن قبل از ازدواج چشماتو کاملا باز کن و بعدش ببند.
من مطمئنم مدتی بعد از قطع رابطه ات با خودت میگی چه خوب که تمومش کردم..بذار وقتی وابستگی از دلت رفت واسه مهمترین موضوع زندگیت تصمیم بگیری.
بله اینترنت هم یه محیطه اما ریسکش بالاست اما اینجا باید بیشتر مراقب بود نه 3سال وابسته شد.
تو اینترنت میشه تبادل اطلاعات کرد کاری که اینجا میشه اما وارد کردن احساس نه..برای همین جزو قوانین تالار هست صحبت خصوصی دادن اطلاعات خصوصی ممنوع و عواقبش با خود فرده.
دیگه خودت میدونی.
موفق باشی
-
چیستاي عزيز
بحث اصلا خوب يا بد بودن اينترنت نيست واگه واست سواله ما اينجا چيكار ميكنيم ما اينجا فقط تجربه هاي شخصيمونو ميگيم
اينجا قرار نيست كسي رو بشناسيم يا راجع بهش نظر بديم
خودمون انتخاب ميكنيم
اگه كسي چيزي رو نفي ميكنه دليل اين نيست كه ذاتا بده
با چاقو هم ميشه سر بريد هم ميوه!
گفتم عزيزم عاقلانه رفتار كن وگرنه وابستگي به راحتي بيش مياد و به نظرم شما الان تو شرايطي نيستي كه بتوني درست تصميم بگيري
فقط ميخواي دلتو اروم كني
هر كاري ميكني قدم اولو درست بردار و مقايسه نكن چون اگه انتخاب كردي و رفتي تو زندگي ديگه نميتوني خيلي چيزارو جبران كني
در اخر هم بگم ما مسوول تصميمات خودمون هستيم
-
سلام خواهر خوبم:
در محیط مجازی نمیتوان طرف مقابل را شناخت .من اگر به جای شما بودم و تصمیم به ازدواج با ایشان داشتم اول از همه یک ملاقات در محیط عمومی میگذاشتم و بعد اگز هر دو همدیگر را از نظر ظاهری می پسندیدیم ،این اشنایی را رسمی میکردم و ادامه آشنایی را منطقی و اصولی پیش میبردم.
اگر شما عاشق ایشان هستید کارشناس یا ارشد بودن ایشان نباید برایتان مهم باشد!!!!!!.در ضمن اگر فرد مادی هستید ایشان را فراموش کنید زیرا همیشه زنان پولدار باعث خوشبختی مردان با وضع مالی معمولی نمی شوند!!!! و ممکن است اختلاف طبقاتی شما ایشان را در آینده آزار دهد.
-
سلام چیستا
به همدردی خوش آمدی
لطفاً لینکهای زیر را کامل مطالعه کن
http://www.hamdardi.net/thread-12072.html
http://www.hamdardi.net/thread-17296.html
.
-
دوست خوب سلام:
مشکل شما را درک میکنم و این دلبستگی حس زیباییست که آدم را واقعا اغوا میکنه و کسی دلش نمیخواد این حسو از دست بده(یجور وابستگی ذهنی و عشقی) که شما گرفتارش شدید و من کاملا درکتون میکنم.
بذارید با نگرش جدیدی به موضوع نگاه کنیم:
من بعنوان کسی از نسل خود شما و آشنایی کامل با مسائل روز مثل آشنایی اینترنتی دارم مطالب زیر را عرض میکنم.
نمیشه آشنایی اینترنتی را کلا زیر سوال برد، راه سخت تر میشه و نیاز به بررسی های بیشتری داره اما اگه صحیح پیش بره به نظر من هم را غلطی نیست پس از این موضوع که نوع آشناییتون اینترنتی بوده اصلا شما را سرزنش نمیکنم اما مشکل جای دیگریست:
و اینکه مشکل شما اختلاف سطحیه که دارید. پولداری و سطح تحصیلات بالای شما قباعث میشه که قطعا و قطعا و قطعا ی مدتی پس از ازدواج و فروکش کردن هیاجانات اولیه اون پسر از چشم شما و خانوادتون بیافته.یعنی این مورد اگر از طریق آشنایی در دانشگاه یا خواستگاری هم پیش آمده بود باز هم این قسمت کار میلنگید.
من چون از شرایط شبیه شما برخوردارم و سن وتجربم هم این دید را بهم داده که میتونم با اطمینان 100درصد بشما بگم پشمونی شما کمتر از یکسال و فقط بخاطر همین اختلاف سطح مالی و علمی قطعی است. بگذریم که اصلا خانواده شما ممکنه ایشون را در شان خودشون نبینند و اصلا موافقت نکنند که اینم خیلی مشگل ساز میشه براتون ولی واقعیت را ببینید. این حس شما قابل تحسینه ولی به نظر ایشون کیس مناسب هم سطح شما نیست و گرفتن ی فوق لیسانس ازطرف ایشون این اختلاف را از بین نمیبره. شما باید به هم شان خودت ازدواج کنی.:310::310:
-
سلام چيستا جان. به همدردي خوش اومدي:72:
حداقل يك جلسه قرار ملاقات بذار، ببينيد اصلا همديگر رو از لحاظ ظاهر مي پسنديد، شايد خودت اون آقا رو نپسندي (هرچند كه ميگي عكسش رو ديدي ولي شايد از نزديك ببيني قضيه فرق كنه) بعد اگه به دل همديگه نشستيد، موضوع آشنايي خودت رو با ايشون غيرمستقيم با خانواده در جريان بذار و ببين اصلا خانواده ات چه عكس العملي نشون ميدن.
ظاهر براي آقايون خيلي مهمه و به نظر من هرچقدر كه ايشان هم بگن كه ظاهر برام مهم نيست، ولي باز هم براشون مهمه. گاهي اوقات مي بيني خود آقا از لحاظ قيافه چيزي نداره اما اينقدر براي ظاهر همسر آينده اش سختگيري مي كنه كه بيا و ببين.:311:
-
سلام
من جز افرادی هستم که آشنایی اینترنتی رو بد نمیدونم و حتی میتونه به ازدواج موفق هم ختم بشه
اما از نظر من هم کات کردن رابطه بنفعت هست!!
نه بخاطر اینکه آشنایی اینترنتی هست,بلکه بخاطر مشکلاتی که گفتی وجود داره
یعنی من میگم حالا که طرف رو ندیدی و وابستگیت هم شدید نشده قطع کن و عمر و اعصاب خودتو خراب نکن
چون ببینیش کم کم میخوای واقعا عاشقش بشی و از اونطرف هم چون مشکلات نمیذاره ازدواج کنی دنیا برات میشه عذاب.....
من یه مورد اینجوری دیدم
چه بلاهایی که سرشون نیومد
آخر هم دیگه بخاطر مخالفت خانواده بعد چند سال دوستی از هم جدا شدن
پس اگه هم دلت میخوادش و نمیخوای جدا بشی
از همون اول بگو که دیدار حضوری فقط بصورت خواستگاری و وجود خانواده
اینجوری هم به پسر نشون میدی که اهل دوستی با پسرها نیستی
هم اگه خانوادها قراره مخالفت کنن همین اول راه باشه
-
چرا هيچ كي جواب منو نمي ده؟؟؟؟ به خدا خيلي نياز به كمكتون و همفكريتون دارم:316:
-
صفحات قبلی همین تایپیک را خوندید؟
-
دوست عزیز
می دونی چرا میگن اشنایی اینترنتی خوب نیست؟چون ادمها توی اینجور اشناییها خود واقعیشون نیستن و بیشتر دنبال سرگرمی و بازی دادن طرف مقابلن!
هر دختر و پسری که در هم یک حذبه ایی ببینن و به واسطه ی اون جذبه با هم ارتباط پیدا کنن بعد از یک مدت به هم عادت میکنن و میگن به هم وابسته ایم و ازش به عنوان عشق یاد میکنن!اما اونا فقط وابسته ان نه هم رو دوست دارن و نه عاشق همن!
فکر میکنی با این همه وابستگی ایی که به این شخص داری اصلا میتونی وارد شناخت بشی حتی بعد از خواستگاری؟
هیچ دقت کردی که عاشق یک عکسی فقط یک عکس؟درسته شاید موردت فرق داشته باشه شاید این مورد به سرانجام برسه اما همه در ابتدای اشنایی همچین فکری میکنن،اصلا شاید اولین ارتباطی باشه که تو نت بوده و به سرانجام خوبی رسیده باشه،اما اینا همش شایده!
هیچ دقت کردی که توی هیچ کدوم از پستات نگفتی چرا این اقا رو دوست داری و دلیل اون برای دوست داشتنت چیه؟
تو این دوره زمونه ادم بعد از کلی ارتباط حضوری نمیتونه بگه طرف رو شناخته که این سایت پره از این ماجراها حالا چه طوری تو نت تونستی این ادم رو بشناسی؟
چرا تا حالا حضوری هم رو ندیدین؟
خانمها اول جذب خصوصیات ظاهری میشن ولی اون چیزی نیست که اونها رو عاشق نگه داره،فکر نمیکنی خیلی برای شناخت دیر شده و قبل از اون شدیدا وابسته شدی و با ادامه ی این وضعیت به جایی میرسی که حتی اگر مشکل جدی ایی هم در این ادم ببینی نمی تونی بگذاریش کنار؟
میتونم بپرسم شماها چند سالتونه؟
اگر این ادم مورد پسندت هست چه ارشد داشته باشه و چه نه خانوادت به صرفه قبولی در یک امتحان اون رو جواب نمی کنن،فکر نمی کنی اگر مشکل تحصیلش باشه میتونه شرطی باشه که خانوادت براش بگذارن نه اینکه ردش بکنن؟
فکر میکنم تنها چاره اینه که این رابطه هر چه زودتر علنی بشه اما قبل از اینکه چندبار حضوری هم رو دیدین،برامون از دلایل علاقتون به هم بگو و سعی کنن منطقی باشی و احساساتت رو بگذاری کنار ادم اگر گاهی بد بین باشه تو این دوره زمونه ضرر نمیکنه این رو مطمئن باش!
-
خانم چیستا پس چرا به یکباره بحث را رها کردید؟ به نتیجه ای رسیدید؟
-
خانوم چیستا مشکل شما اولین موضوعی بود که من توی این فروم خوندم. چون خودم قبلا این مشکل رو داشتم برام جالب بود..
نمیخواهید تعریف کنید بلاخره چی شد؟
-
سلام به همگیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ ;)
خانوم چیستا ببین،رابطه ای ک ازش حرف میزنیو الان درگیرشی،من نه میگم بده نه خوبه،بهرحال این م نوعی آشناییه دیگه ولیاصلا یک نوع شناخت حساب نمیشه،چرا؟چون اگه این وابستگی نبودو شما یه همچین فردیو تو یه مکان عمومی مثل خیابون میدیدی یا مثلا یکی از خواستگاراتون بود،عمرا قبول نمیکردین،چون خودتونم گفتین ک چقـــــــــــــــــــــــ ـــــــدر اختلاف طبقاتی دارین...
اما یه سری چیزا ک ب زهنم میرسه:
اول اول اول اینکه وابستگیتو کم کن ک میدونم میگی نمیشه،حداقل معمولیترش کن
دیگه حرفای احساسی کمتر بزنین ک وابستگی بیشتر ازین نشه و همین الان الان از نزدیک آشنا شین
بابا تو اصلا ندیدیش،اصلا ندیدت!!!
اومدیمو ظاهر و پوششتون اصلا باهم سازگار نبود*******(اینایی ک ستاره زدمو یادت باشه ی تذکر دربارشون میگم بخون)
اومدیمو اخلاق بیرونیتون باهم سازگار نبود***
تربیت خونوادگی،با توجه ب خونواده ای ک شما توش بزرگ شدی و منشی ک شما یادگرقتی با ایشون زمین تا آسمون تفاوت داشت...مثله خرید کردن،حرف زدن،عقاید،...***
تذکر***: این چیزا،مثل نوع پوشش،اخلاق اجتماعی،...چیزی نیس ک بخوای تو فضای مجازیو با این حس تعلق خاطر دربارش حرف بزنی،منظورم اینه پا نشی بری الان ازش بپرسی تو چادری دوس داری یا مانتو کوتاه اونم بگه:ببین من کلا حجابو میپسندمو...ولی تو بیشتر واسم مهمی،خود تو...خلاصه ازین حرفا...و تو هم بخوای یکم از خودت بگذریو بگی نه منم معمولیمو مثلا ازون ب بعد بخوای سعی کنی یکم بیشتر حواست به خودت باشه و...(ک همممممش ازسر همین وابستگیه بینتونه،واسه همین چیزاس ک دوستان اینجا میگن قبل شناخت وابستگی احمقانست)...
حاضرم شرط ببندم تاحالا همدیگرو ناراحت نکردین و این بدترین قسمتشه...بدترین قسمت یک رابطه از راه دوووور!
حتی نمیدونین چی ناراحتتون میکنه!
خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــلی چیزای دیگه هم هست ک خودت میتونی حدسشو بزنی،کافیه به تفاوتات با نزدیکترین کسایی ک اطرافتن مثل خونوادت،دوستات،اقوام،...نگ ه کنی اونوقت متوجه این تفاوتا و شناخت عمیقی ک از نزدیک پیش میاد میشی
ی مثال کوچیک و احمقانه ک فقط ی مقدار شبیه این رابطست:
اگه مامانت مثل مامانای دیگه ی رفتار عادی باهات داره و گاهیم ناراحتت میکنه،قر میزنه و...اگه همین الان پاشی بری مسافرت،یا مثلا بری یه شهر دیگه دانشکاه،هنوز پاتو از در بیرون نزاشتی هزار بار زنگ میزنه،قربون صدقت میره،نگرانت میشه،همش نگرانه کمبود نداشته باشیو...چون ازش دوری و تنها مساله نبودنته و چیری ک حش میشه فقط همینه ک تو خوب باشی،فقط همین!!!پس واسه خوب بودنت تلاش میکنه،نگران میشه و...
گفتم مثال احمقانه آخه این مثال بین مادرو فرزند بود،مطمئنا رابطه بین دو نفر مثل شما،ی رابطه عاطفی،خیلی قویتر از اینیه ک گفتم!!!دو طرف فقط و فقط و فقط میخوان طرف مقابل خوب باشه،چیزی ک هستن کمتر بروز میکنه،چیزی ک میخوان باشنو بروز میدن(ایده آلشون از شخصیت خودشون،مثل ورزشکاری که فیگور گرفته)،ناخودآگاه!!!
بازم اگه نکته ای یادم اومد میگم.
-
لطفا دقت کنید در تاپیک های قدیمی تر از 2 هفته نباید پست بزنید
مگر خود بازکننده تاپیک بخواهد ادامه دهد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
لطفا دقت کنید در تاپیک های قدیمی تر از 2 هفته نباید پست بزنید
مگر خود بازکننده تاپیک بخواهد ادامه دهد.
:163:
ای بابا...
انگاری گول خولدم:$
این همه الکی راهنمونی کلدیم...توروخدا نیگا چطوری آدمو...
مرسی ک گفتی گلنوش خانوم.
شاید بعدا اومدخوندو راهنمونی شد:18:
-
سلام به دوستان عزیزی که توی این تاپیک پست دادن و بنده رو راهنمایی کردن
چیستا هستم (فروم عوض شده نتونستم با یوزر قبلیم بیام مجبور شدم یکی دیگه بسازم)
امروز بعد از ۱ سال و نیم یاد این تاپیک افتادم .. گفتم بیام ببینم بازم تو این تاپیک پست دادن یا نه .. دیدم بله
الان فقط اومدم برای انتقال تجربه!
دیدم یکی از دوستان پرسیده چی شد؟ خواستم بگم تموم شد! بله تموم شد به همین راحتی!
رابطه ی من و اون آقا دقیقاً یک سال دووم آورد .. نمیتونم توصیف کنم شدت وابستگیم بهش چقدر زیاد بود و بعد از تموم شدن رابطه چی به سرم اومد .... ولی خدا رو شکر میکنم که بالاخره تموم شد.
الان نامزد دارم و روزهامو با آدمی میگذرونم که کامل میشناسمش و عاشقمه ! ولی اون آدم قبلی رو دیر شناختم و هیچوقت نفهمیدم واقعاً عاشقم بود یا نه ...
میخوام اینجا فقط یه توصیه ی دوستانه بکنم .. یه نصیحت کوچولو از کسی که از یه رابطه ی به ظاهر درست (!) بدترین ضربه ها رو خورد ... فقط میخوام بگم چشماتونو باز کنید ! همین ! حتی اگه فکر میکنید خیلی عاقل هستید و خیلی طرفتون رو میشناسید بازم چشماتونو باز کنید ! وابستگی بدترین چیز توی یه رابطه ست .... هیچوقت به خاطر حس وابستگی پای کسی نشینید حتی اگه اون شخص فرشته باشه !!! دیدم که میگم....
ممنون:72:
-
ممنون از اینکه اومدید و تجربتون رو در اختیار بقیه گذاشتید
وقتی پست اول رو خوندم همش میخواستم بدونم آخر این ماجرا چی میشه :-)
-
سلام دوست عزیز من فقط به خاطر پاسخ به شما بیان تجربم وارد این سایت شدم .چند وقت پیش منم همین مشکلو داشتم با کسی اشنا شدم وتو روابط بیشتر یعنی چت احساس کردیم از هم خوشمون میاد ایشون به خونوادشون گفتن ولی نه نحوه اشنایی بلکه اینکه اشنا شدیم بعد چت بیشتر تا اینکه من خودم همین دیشب با ایشون تموم کردم نکه ایشون بد بودن نه ولی اگه با منطقت نگاه کنی وفقط برای چند ساعت قلبتو واحساستو خاموش کنی می بینی شناختی که از چت بدست میاد خیلی کمه وریسکش بالاست چون فقط تو گفته های طرفو می شنویی وتائیدی براین نیست من با اینکه به علی علاقه داشتم وبنظرم پسر خوبیه ولی تموم کردم ودر حالت کلی می تونم بگم شمام همین تردیدای منو دارین ولی به منطقو حقیقت توجه نمی کنین مثلا همین ایمیل شما بگو من پسوردشو دارم نمیشه یه ایمیل دیگه درست کرد؟؟؟ولی اشنایی چتی خوبی هاییم داره من اگه تردید نداشتم یا کمتر بود ادامه میدادم نهایتش این بود وقت خواستگاری همو نمی پسندیدیم ولی خب نمیشه اعتماد کرد بحث یه عمر زندگیه نمیشه ریسک بزرگی کرد هرچند ازدواج سنتیم ریسکش بالاست ولی این خیلی زیادتره
- - - Updated - - -