-
چه چیزی باعث موندگاریتون تو تالار شده؟؟؟؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم چه چیزی تو تالار باعث شده که شما بعد از گذشت یکی دو ماه هنوز بهش سر بزنین و مطالبتونرو بذارید؟ و مهمتر از همه اینکه به افراد دیگه هم کمک کنید؟
کلا می خوام بدونم چه چیزی باعث پایبند کردن شما به تالار همدردی شده؟؟؟؟ :227:
(منظورمو رسوندم؟:P)
-
RE: چه چیزی باعث موندگاریتون تو تالار شده؟؟؟؟
یکی دو ماه!!!؟؟؟دستکم پنجاه نفری هستند که هشت ما هاست که در این جایگاه مجازی هستند.خود بنده بنده برای روشنگری اذهان،تنویر افکار،کمک به جوانان و برخی مشکلات خودم در آن اوایل، در تالار هستم.
-
سلام
ببخشید باید می نوشتم "بعد از گذشت بیش از دو ماه " :P شما ببخش:72:
-
سلام:43:
می گن آدم به روی باز کسی می ره خونش:D
برای حل شدن یا حل کردن مشکلات.. تا حالا خیلی از دوستان به من کمک کردن که مشکلاتمو حل کنم:72:
امیدوارم منم تونسته باشم یه ذره کمک کرده باشم:203:
-
سلام
من هم مي تونم دلايل حضور طولاني مدت خودم در تالار رو به شرح ذيل توضيح بدم :
لازمه در اين خصوص سير تغيير و تحولم و فعاليتم رو براتون بگم كه به چند بخش تقسيم شد ه :
1- زمان حضور من كه صرفا جهت حل مشكل خودم اومده بودم و فقط دو روز طول كشيد
2- همزمان با ورودم ارايه چند نظر كه با استقبال جناب مدير و جناب گردآفريد رو برو شد و ايشان مخ من رو زدن و با تشويق و تعاريف خود باعث فعاليت بيشتر من شدند.
3- كنار اومدن و فراموش كردن مشكل خود و ادامه فعاليت كه تا ماه اول بيشتر هم علاقه به راهنمايي دوستان بود و هم افزودن پست !!!!
4- پخته تر شدن بنده و احساس مسئوليت بيشتر و دادن نظراتي كه تا حدودي دور از احساس بود اما غير كارشناسانه و صرفا تجربه و آگاهي فردي
5- احساس و درك اينكه تالار احتياج به تغيير و تحولات و تنوع داره و مي تونيم در جنبه ها و ابعاد مختلف با ايجاد تغييراتي باعث افزودن حس آرامش و رفع كسالت دوستان بشيم و ظاهر و قالب تالار و محتواي اون طوري باشه كه دوستان رو بيشتر جذب خودش كنه اما درك اين مطلب كه نبايد تالار از هدف اصلي خودش دور بشه قابل احترام و متين بوده و هست . براي اينكار سعي شد تا مقالات و مطالب آموزشي با شيوه هاي مختلف همراه با تنوع بيان بشه به طوري كه باعث خستگي و كسالت دوستان نشود
6- علاقه مندي به ايجاد نشاط در تالار و همچنين تقويت روحيه، طراوت و تلطيف روح در تالار و ...........
اما همه اينها فقط و فقط به خاطر عشق به تالار همدردي و عشق به دوستان تالار همدردي و خانواده همدردي بوده و هست و اميدوارم دوستاني كه ناخواسته باعث رنجش خاطر و آزارشون شدم منو ببخشن
و از همشون معذرت خواهي مي كنم .
اما در پايان اين مطلب يك بار ديگه از تمامي دوستان خواهش مي كنم كه مثل الان كه جو تالار خيلي دوستانه شده هممون با هم دوست و يكدل باشيم درسته نظرات و افكارمون مختلف هست ولي دوستي و احترام متقابل رو حفظ كنيم و در كنار هم خانواده اي با افكار رفتار و گفتار محترمانه اما مختلف داشته باشيم . مطمئنا احترام متقابل باعث ايجاد آرامش ميشه و آرامش باعث تداوم حضور دوستان ميشه پس مهمترين فاكتور ماندگاري همون ايجاد و داشتن حس آرامش در اعضاء هست كه با ورود به اين تالار سراسر پر از نيروهاي مثبت و آرامش مي شن و دوست دارن به فعاليتشون ادامه بدهند . انشاءالله
موفق و پيروز باشيد
-
:97: یکی منو از دست این سایت نجات بده.....................!!!!!!!!
:102: منو کشت............!!!!!!!
میخوام برم :161: اما معتاد شدم.......
آخرشم این میشه :223:
-
ببخشید عصبانیتمو کم نشون دادم این بهتره
:97: :97: :97: :97: :301:
-
سلام
به نظر من عامل اصلی این هست که بچه ها به همدیگه و نظراتشون احترام میذارن و اگه اختلاف نظری هم باشه با بحث با همدیگه در کمال احترام دو طرفه بر طرف میشه
دوما چرا با هم تعارف کنیم زمانی که مشکلی از بچه ها رو می خونیم و با توجه به تجارب شخصی مون جواب میدیم و میبینیم که ایشون خونده و تشکر هم کردن بسیار دلچسبه چون میدونیم که حرفمون به درد یکی خورده
-
-
من وقتی اومدم توی این تالار یه مشکل داشتم
اما بعد از حل شدن مشکلم دیدم که نمی تونم از اینجا دل بکنم چون صفا و صمیمیتی که بین اعضا هست رو هیچ جا نمی تونم پیدا کنم
از همتون ممنونم
-
من هم واسه حل مشکل خودم اومدم ولی حالا میام شاید بتونم مشکل کسیو حل کنم
واقعا" معتاد شدم
یه روز که نمیام حالم بده
دلم واسه دوستام تنگ میشه
-
مثل اينكه همه معتاد شدند !!!!! خب مي تونيد بريد در كنگره 60 جناب rahmat شايد اونجا بتونيد ترك كنيد .....(شوخي)
-
اعتياد به هر چيزي بده
من اين اعتياد رو ترك كردم
الان زياد توي سايت نمي مونم. سريع مي يام و مطالب مورد نظرم رو مي خونم و مي رم.
برنامه مشخصي نداره و در ساعات مختلف از روز مي يام كه عادت نكنم و ...
كنگره 60 هم خيلي جالبه. اونها راه حلهايي دارند كه واقعا بعضي هاشون عالي است.
تازه يه عالمه گله هم از تالار دارم كه بعدا در قسمت انتقادات مطرح خواهم كرد.
-
راست مي گيد من هم معتاد شدم و شايد اين بهترين دليل باشه چون بعضي اوقات با وجود اينكه خيلي كار دارم ولي مي يام تو سايت و كارام همه مي مونه
-
-
اولین علت رک و راست بودن برو بچه های سایته که مشکلاتشونو میریزن رو و دومیش اینکه هر کی دوست داره به یه نحوی مشکلات بقیه رو تا جایی که از دستش بر میاد حل کنه
-
علت موندن من توی این سایت :
1 - اینکه دوستای جدیدی پیدا کردم .اینم باید بگم دوستای خوبی پیدا کردم
2- هر وقت مشکلی دارم که به اخر خطر میرسم ، میام اینجا و گشتن اینجا و درد دلای بچه ها و همدردی هاشون منو اروم میکنه
همه تونو دوست دارم
-
كسي هنوز نتونسته اين اعتياد رو ترك كنه؟؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟
-
-
شاید یک علت اینکه هرروز یا هر چند روز در میان به این تالار سر می زنم این باشد که اعضای سایت خیلی راحت حرف دل خودشان را بیان می کنند و بقیه اعضا هم دلسوزانه آنها را راهنمایی می نمایند.
من از راهکارهای جدید و نوی آنها که جلوی پای اعضای دیگر قرار می دهند خوشم می آید.
و همینجا از همه آنها تشکر می کنم.:104:
-
سلام دوستای عزیزم
منم حالا بعد از گذشت 3-4 ماه می تونم دلیل موندنمرو تو تالار بگم هر چند که یک عضو خیلی ناچیزم: همش به خاطر فضای صمیمی و قشنگی که تالار همدردی داره و حس تعاون و همکاری..... برای همه ی اعضای تالار همدردی آرزوی موفقیت و سر بلندی دارم. http://qsmile.com/qsimages/72.gif http://qsmile.com/qsimages/72.gif
-
بعدازسالیانی به روز میشود
پست جالبی هست که میتونیم نظراتمون رو بگیم.
چه چیزی باعث موندن من در تالار شده .
بیشتر یه جورای انگاری دوستانی دورهم هستیم که از حال روز هم با خبریم.
از حال همدیگر میپرسیم. از مشکلاتشون وغیره ..
صمیمیتی که در تالار با دوستان داریم .
وقتی یک مراجعه کننده ای با مشکلی میاد به تالار با رهنمایی دوستان به آرامش میرسه .
ویا مشکلش حل میشه یه حس خوبی پیدا میکنم .
میتونم درد دلهامو در تالار بگم میدونم هستند کسانی که پای حرفهای دلم میشینند .سبک میشم
تالار خیلی چیزها یاد وتجربه کردم همین ها باعث میشه که همیشه به تالار نیاز داشته باشم.
-
والا ما تا پسر ، دخملللللللهامون :46::43::72::227:رو نفرستیم خونه بخت توی این تالار موندگاریم .
-
یهو کلی دوست خوب پیدا کردم که بعضیاشون ،دردشون از جنس درد خودم بود
از خوندن تجربیات دیگران درس گرفتم و قدرت صبر و تحملم بالاتر رفت.
حواسمو پرت میکنه از مشکلات زندگی و پیگیر زندگی دیگرانم کرده
فضاش خوبه
درسته اختلاف نظر توش هست ولی به عقاید هم،همه احترام میذارند و کسی به زور،عقیدشو تحمیل اونیکی نمیکنه
گرفتن تشکر،باعث میشه این احساس بهت منتقل شه که،هستند خیلیا که نظرشون با تو یکی هست
خلاصه که یه جورایی معتادش شدیم دیگه
-
بروز میکنم
همدردی شده یکی از علاقه مندی های من
باید بهش سر بزنم البته دوستانی داریم که شدن دوستان چند ساله و قدیمی .
اینجا از حال و احوال هم خبر میگیریم و خلاصه در دسترسه همیشه.
یجورایی هم مثل محیط واقعی میمونه میتونی خودتو محک بزنی چقدر صبوری چقدر تندی چقدر انتقاد پذیری ؟
ولی فک میکنم کسی که تو این تالار عضوه و یجوری کلاس همسر داری گذرونده براش سخته با کسی ازدواج کنه که اطلاعاتش کمه ناشیه و اصولی رو نمیدونه.
باید بعدا همسرامونم بیاریم عضو کنیم .
-
نمیدونم چیه ؟ هر چی هست دوسش دارم یه نیرویی مدام بهم میگه ترمه پاشو برو همدردی ... برو تالار .. ببین چه خبره ...ببین دوستات میان با مشکلات و دغدغه های جدید ...برو امروز چند تا نکته جدید یاد بگیر ... خدایی هر موقع ناراحتم فورا میام تالار آرامش میگیرم ...نمیدونم دوستان هم مث من هستن ...هر کی فهمید چیه به منم بگه ... :)
-
برای من یکی که از همون اول که میان توی نت بازه سایت تا وقتی کامپیوترم رو خاموش میکنم :227:
سایت باعث شده آدم عاقلتر و باتجربه تری بشیم روی رفتارهام گفتارم و کارهایی که انجام میدم و نتیجه ای که داره بیشتر فکر کنم به زندگی با یه دید کاملتری نگاه کنم
از وقتی مدیرم اشتراک یکساله بهم داده دیگه پابند سایت شدیم دیگه کاریش نمیشه کرد جزو سرجهازیه سایت محسوب میشیم :58: