اتفاقی که منجر به اسیب به پرده بکارت ام شده ومانع ازدواجم
سلام دختری هستم 29 ساله ام در14سالگی اتفاقی برایم افتاده که باعث اسیب به پرده بکارتم شده اما از این موضوع کسی مطلع نیست البته به هیچ عنوان رابطه جنسی با کسی نداشته ام ،به خاطر این موضوع به خواستگارها جواب منفی داده ام لطفا راهنمایی کنید چگونه این موضوع رابرای همسر اینده ام مطرح کنم که توجیه شود واین موضوع را قبول کند؟در ضمن جرات رفتن به پزشک یا مطرح کردن ایت موضوع با دیگران را نیز ندارم.
RE: اتفاقی که منجر به اسیب به پرده بکارت ام شده ومانع ازدواجم
سلام دوست عزيز
هر مشكل واسيبي كه به پرده بكارت رسيده باشه توسط پزشك قانوني قابل تشخيصه
شما لازم نيست اين موضوع رو به كسي بگيد فقط يه انتخاب اگاهانه داشته باشيد و در صورتي كه فرد مناسب رو پيدا كرديد به پزشكي قانوني مراجعه كنيد و گواهي رو بكيريد
چون علت اسيب رسيدن پرده بكارت هم ازين طريق به راحتي مشخصه و لازم نيست نگران قضاوت اشتباه باشيد
در عين حال بدونيد نجابت و پاكي شما به اين نيست و به خدا توكل كنيد و ازين موضوع اصلا نگران نباشيد
اعتماد به نفس داشته باشيد و بدونيد هر گونه اسيب و زمانش قابل تشخيصه
اينو واسه خودتون دغدغه نكنيد و به انتخاب درست فكر كنيد
موفق باشيد
ميفهمم عزيزم
اما مشكل اينه كه شما واسه خودت بزرگش كردي و همين باعث ميشه نتوني درست انتخاب كني
به جاي اينكه فكر كني همسر مناسبت كيه و به خصوصيات طرف مقابلت فكر كني تمركز كردي روي اين موضوع و نا خوداگاه نميتوني انتخاب درست كني
نزار گول فكرتو بخوري و اشتباه كني
چون همه اش داري فكر ميكني اين موضوع رو چطوري بگم؟؟؟؟,به راحتي..
به جاي اين حرفها سعي كن روي انتخابت تمركز كني و در نهايت كه به توافق رسيديد و از هر نظر مناسب بوديد تازه به اين مساله فكر كن
شما مساله رو بزرگش نكن چون همين باعث شك ميشه
به خدا توكل كن و بدون ارزش تو بالاتر از اينه كه كسي بخواد بخاطر اسيبي كه اتفاقي وسالها پيش ديدي انتخابت نكنه!!!!!!! اصلا همچين فردي مناسبت نيست
ترس معنا نداره
زندگي اينقدر بيچ و خم داره كه همچين مساله اي توش گمه,يه چرخي تو همين تالار بزن ميبيني اين دغدغه بيخوده و بايد به چيزاي مهمتري فكر كني
"""اما حتما قبل عقد گواهي بگير اين يعني تاييد, اونم نه براي اثبات به ديگري بلكه فقط براي ارامش خيال خودت""" :72:
بهارران عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
می دونم که خیلی از این موضوع رنج می بری . اما عزیزم مهم اینه که وجدانت راحته که آسیبی که دیدی از طریق خلاف نبوده . پس به خدا توکل کن .
نکته مهمتر اینکه آسیبهای در سنی که شما اشاره داشته ای گاه به مرورو زمان ترمیم می شود ، یعنی در صورتی که دستکاری صورت نگرفته باشد و تا کنون روال طبیعی را طی کرده باشی احتمال اینکه خود به خود ترمیم شده باشه هست اگر کامل از بین نرفته باشه و در حد آسیب دیدن بوده باشه یقین بدان که احتمال ترمیم شدنش تا کنون زیاد هست ، لذا حتماض به پزشک زنان مراجعه کن ( یک پزشک خانم ) و موضوع را مطرح و دغدغه خود را عنوان کن تا با معینه وضعیتت را بگوید ، شما که خطایی نکرده ای لذا خجالت نداره طرح آن با پزشک .
.
بهاران عزیز
خوبی؟
حتما به یه پزشک مراجعه کن. شاید واقعا اون طوری که فکر میکنی نیست و اتفاقی نیوفتاده باشه. هرچه زودتر بری پیش دکتر زنان خیالت خیلی راحت تر خواهد بود.
نترس. سرت پیش خدا بالاست.
سلام من دقيقا دركت ميكنم كه چه حسي داري ؟؟؟؟؟؟؟/ من چندين بار ميخواستم اين موضوع رو اينجا مطرح كنم اما نتونستم اما امروز با شما تو اين معزل بزرگ شريكم من دارم بهترين خواستگارم رو به خاطر اين موضوع رد ميكنم نميتونم بهش بگم برفرض بگيم چه حسي به ما پيدا ميكنن ؟ آقايون شما بگيد چه حسي پيدا ميكنيد ؟ تو زندگي با ما چيكار ميكنيد ؟ آيا بعد از شنيدنش واقعا همه چي رو به دست فراموشي ميسپاريد يا نه ؟
عزيزم من فكر ميكنم همون صداقت كه همه دوستان گفتن از همه بهتر باشه اما بازم از دوستان ميخوام كه من و اين دوست عزيز رو راهنمايي كنن
والا این بین پسرا سوال خیلی شایعیه: فرض کن عاشق یه دختری شدی بعد فهمیدی باکره نیست باهاش میمونی؟
راستشو بخوام بگم اکثر پسرا به این سوال جواب منفی میدن، البته من کسایی رو هم دیدم که این چیزا براشون مهم نیس
سلام. اگه دکتر نرفتی از کجا می دونی که واقعا یه همچین آسیبی بهت رسیده؟
این روزا فکر نمی کنم خیلی هم بودن و نبودن این مثلا پرده مهم باشه! اینهمه بدبختی داریم حالا باشه یا نباشه! مهم نیست. خود پسرا مگه رابطه اولشونه؟ خیلی از پسرها هم هستن که قبول می کنن. قرار نیست که طرف فاتح باشه که براش مهم باشه پرده را خودش اولیش باشه یا نه. ادم اگه ادم باشه قبول می کنه. حتی رابطه ی قبل از ازدواجو. بهتره دکتر بری شاید اصلا اینطوری که فکر می کنی نباشه و سالم باشه و سرجاش.
بعدم اگه خیلی واست مهمه و رفتی دکتر همین بود که گفتی (من فکر می کنم سالم باشه و مشکلی نباشه) می ری ترمیمش می کنی. اینو واسه خودت نکن مشکل. سریع برو دکتر که از نگرانی دربیای.
سلام
به قول "بستنی" معمولا پسر ها با این مسئله مشکل دارن (نداشتن پرده بکارت) که به نظر شخصی من نمیتونه ملاکی بر پاکی دختره باشه. و اینم بگم هستن پسر هایی که اگه "با صداقت" این مسئله مطرح کنن، براشون قابل هظم باشه با این تفکر که (پسره تصور اشتباهی ازتون میکنه یا فاش کردن این مسئله باعث رسواییتون میشه) موجب این بشه که موقعیت های خوب ازدواج رو رد کنین کاملا اشتباهه .
و اینم اظافه کنم که میتونین این مسئله رو با خواستگارتون مطرح کنین که نظرش راجع به داشتن یا نداشتن پرده بکارت چیه ؟!
سلام
همه ما ميگيم فكر نميكنيم اين موضوع مهمي باشه اما آقا پسرهاي محترم خودتون رو در اين موقعيت بزاريد ببينيد چه حس و حالي داريد ؟ از خودتون بپرسيد كه ملاك و معيار خوبي آدما چيه ؟ اون پرده يا خودش و نجابتش و پشيمونيش كه به نظر من با ارزش ترين چيز ممكنه
ببین عزیزم اگه پسری براش این موضوع ملاک باشه که دختره نباید آفتاب مهتاب ندبده باشه پس باید خود پسره هم باکره باشه..کدوم پسری تو این زمونه باکرست؟ مگه به تعداد انگشتای دست!!!
به هر حال با صداقت موضوع رو عنوان کن و اگه پسره براش قابل هضم نبود کلا بیخیالش شو چون بعدا تو زندگی فقط اعصابتو داغون میکنه و فکر میکنه از این موضوع میتونه به عنوان اهرم فشار روتون استفاده کنه و هرکاری بخواد باید براش انجام بدین.
پس اول برو عزیزم دکتر بعدشم اگه آسیب دیده بود به خواستگارت بگو اگر انسان بود که هیچ ایشاالله خوشبخت میشید اگرم غیر منطقی بود خداحافظی کن باهاش که یه عمر راحت باشی!
هنوز خیلی از پسرها هستند که وارد مسائل جنسی نشده اند. یک کمی بیشتر از تعداد انگشتان دست.
دوست عزیز یعنی چی؟؟؟
خوبه منم بگم تمام دخترهای ایرانی .... هستن جز 5 نفر ؟؟؟؟؟
متاسفانه دید بعضی ها فقط تا نوک دماغشون هست
برای من باکره بودن دختر خیلی مهمه ولی :
1- صداقت دختر مهم تره
2- وفاداریش مهم تره
3- تغییر و پشیمانیش نه در برابر من در برابر خدای خودش که معصیتش رو انجام داده مهمه تره(اگه از راه خلاف باکرت زایل شده باشه)
4-نظرش در مورد اشتباهش مهم تره
اگر از این نظر مشکل دارید به نظرم همه جوره با پسر مورد نظرتون برید جلو ! یعنی اخلاقتون رو چک کنید و معیارهاتون رو بررسی کنید. همه چیز اوکی بود؟ اگر آره که بگید اینطوریه و این مشکل رو داشتید. صادق باشید.بزارید ازتون بازجویی کنه چون می کنه ، عصبانی میشه ، بزارید بشه ، صداقت داشته باشید ، کامل توضیح بدید، از وقتی که این رو بهش گفتید ، بهش نزدیکتر بشید ، مواظب رفتارتون با مردا بیشتر باشید ، اون حساس شده ، حق داره ، شما با گفتن این حرف و انتخاب درست میتونید باعث نزدیک شدن بیشتر از قبل اون به خودتون بشید یا اون رو فقط مشکوک کنید.
پس درست انتخاب کنید.
ببینید برای یه مرد مهم تر این نیست که همسرش برای اون باشه ! قرار نیست زندانی بشه هااا . یعنی مرد بدونه زن 1 درصد هم احتمال خیانت و.... نداره.
من اگه اعتمادم جلب بشه برای این دختری که باکره نیست ، دیگه اعتماد کردم و هر جا بخواد بره ، هر کاری بکنه به خودش میسپرم.
فقط باز میگم صداقت داشته باشه.
خواستگار اگر عاقل باشه شرایط خوب باشه باکره نبودن مخصوصا به دلیل طبیعی اصلا مشکل ساز نیست. حتی من میگم حتی اگه به دلیل خلاف باشه.
نکته:نظر کارشناسی نیست و صرفا نظر شخصی است
اعضاء محترم، در خصوص مسائل اجتماعی و دیدگاه جامعه نسبت به بکارت بارها در این تالار بحث شده، اگر قرار باشد این موضوع با این شیوه ادامه یابد باید تاپیک را به انجمن آزاد منتقل کنیم،
ایجاد کننده تاپیک نیاز ندارد شما نظر شخصیتان را بیان کنید، ایشان از بعد روانی با این مشکل دسته و پنجه نرم میکنند،ترس دارند، فکر میکنم یکبار روبرو شدن با این ترس بهتر از دست و پا زدن بی نتیجه باشد.
من با مجيد كاملا موافقم و نظرم اينه كه صداقت مهم ترين موضوع ممكنه فقط و فقط به خدا توكل كن و مطمئن باش كه خدا حتما و حتما كمكت كن و به حرفهاي مجيد با دقت و تامل فكر كن
با سلام
یه راهنمایی بکر که از یک متخصص گرفتم در مورد مشکلی تقریبا مشابه مشکل تو
اولین جلسه گفتگو کاملا موقر و متین با طرف برخورد کن سعی کن هر چیزی از خوبی و نجابت تو چنته داری بهش یا نشون بده یا به طور واضح عنوان کن مثلا از نجابت دختر ، از پاکی و اهمیت این موضوع تو زندگی بسیار سوال بپرس و خودت هم روش تا کید کن که این موضوع بسیار مهم است منظورم اینه که تو هون جلسه اول طرف متوجه بشه با یه دختر پاک و معصوم طرفه
دومین مورد اینه که روی نکات مثبت دیگه شخصیتی خودت تاکید کن مثل تحصیلات ،خانواده خوب ،موقعیت اجتماعی یا هر موضوع که فکر می کنی برای طرف مهمه
در ضمن برای جلسه اول روی نگاه به طرف و وضعیت ظاهری خیلی توجه کن زیاد تو چشم طرف نرو و بهش ثابت کن با حیا و پاک هستی
و حال اصل موضوع تو جلسه ی دوم بعد از یک مقدمه کوتاه و یاداوری صحبت های جلسه اول بهش بگو موضوع از سال های خیلی قبل تو رو نگران کرده و چون مسئله ی ازدواج خودش نگرانی های زیادی داره نمی خام یه موضوع دیگه بهش اضافه بشه بعد اون حادثه ای که برات افتاده رو برای طرف موبه مو بدون هیچ ابهام ترس و دلهره ای بگو حتما با قاططعیت صحبن کن تا فکر نکنه موضوع خیلی مهمی داری مطرح می کنی از شروع موضوع تا اخرش نذار بیشتر از 5 دقیقه طول بکشه زود جمعش کن تا نتونه بین حرفات فکرها و تحلیل های نسنجیده بکنه بعد که حرفات تموم شد بهش بگو می تونه هر سوال و هر موردی که فکر می کنه تو توضیحات تو مبهم بوده رو بپرسه و بارها بهش بگو تو این موضوع صداقت اولین حرف رو می زنه و همون طور که من با شما صادق برخورد کردم از شما هم انتظار دارم صادقانه برخورد کنید
ببخشید خیلی طولانی شد ولی لازم بود
درضمن تو حتما باید با یه دکتر مشورت کنی تا از اصل موضوع خودت کاملا با خبر باشی تا بتونی کسی رو مجاب کنی
باز اگه موردی بود در خودمتم موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد