ادامه تماس های یکی از طرفین پس از پایان رابطه
با درود،
بنده در تاپیک قبلی خودم مسئله خود را مطرح نمودم. رابطه ای 5-6 ماهه، خواستگاری، نپسندیدن خانواده طرف مقابل و پایان. نتیجه این بود که در اسفند ماه صراحتا نظرم را گفتم و پایان رابطه (گرچه از آذر ماه عملا رابطه ای وجود نداشت).
به نظر می رسید که مسئله تمام شده، ولی هم چنان دخترخانم گاه به گاه به شکل پیامک تماس هایی می گیرد. مثلا امروز با یک سلام و احوالپرسی شروع کرد و به این رسید که می خواهم ببینمت. من صراحتا گفتم نه.
البته در ظاهر طوری حرف می زند که گویی مسئله را پذیرفته ولی به نظر من روشن است که ایشان متاسفانه هنوز درگیری ذهنی با مسئله گذشته دارند و من واقعا از این بابت ناراحتم. گفتنی است برای خود من قضیه هیچ بار عاطفی خاصی ندارد، تنها معذبم از این وضعی که ایشان ظاهرا در آن درگیر است.
چه کنم؟ امروز به این فکر کردم که شاید بهتر بود اساسا همان جواب سلام را هم نمی دادم. روش ظالمانه ای است در ظاهر، ولی من در هر حال نظرم عوض نشده و بهتر است به هر روی راه رابطه بسته باشد. نظر شما چیست دوستان گرامی؟
و سوال دیگر، خانم هایی که شرایط مشابهی تجربه کرده اند، درگیری ذهنی چرا این قدر طول کشیده؟
RE: ادامه تماس های یکی از طرفین پس از پایان رابطه
چقدر با دختری که مخاطب شماست حس همدردی دارم :302: منم تقریبا همچین وضعی دارم ولی طرف من به من قطعی نگفته خداحافظ و نه ؛همینطور منو منتظر نگه داشته:158:
چقدر خوبه شما اقایون اگه یکیو نمیخواید وقتی بهش میگید نه پای حرفتون واستید ودیگه هیچ رابطه ای نباشه هیچی
کی میتونه وضعیت معلق منو درک کنه :33:
با جواب دادن امیدوارش نکنید؛به خدا ظلمه :302: من که دارم میمیرم،کسی هست برام دعا کنه زودتر تکلیفم مشخص شه:316:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فارسیت
با درود،
بنده در تاپیک قبلی خودم مسئله خود را مطرح نمودم. رابطه ای 5-6 ماهه، خواستگاری، نپسندیدن خانواده طرف مقابل و پایان. نتیجه این بود که در اسفند ماه صراحتا نظرم را گفتم و پایان رابطه (گرچه از آذر ماه عملا رابطه ای وجود نداشت).
به نظر می رسید که مسئله تمام شده، ولی هم چنان دخترخانم گاه به گاه به شکل پیامک تماس هایی می گیرد. مثلا امروز با یک سلام و احوالپرسی شروع کرد و به این رسید که می خواهم ببینمت. من صراحتا گفتم نه.
البته در ظاهر طوری حرف می زند که گویی مسئله را پذیرفته ولی به نظر من روشن است که ایشان متاسفانه هنوز درگیری ذهنی با مسئله گذشته دارند و من واقعا از این بابت ناراحتم. گفتنی است برای خود من قضیه هیچ بار عاطفی خاصی ندارد، تنها معذبم از این وضعی که ایشان ظاهرا در آن درگیر است.
چه کنم؟ امروز به این فکر کردم که شاید بهتر بود اساسا همان جواب سلام را هم نمی دادم. روش ظالمانه ای است در ظاهر، ولی من در هر حال نظرم عوض نشده و بهتر است به هر روی راه رابطه بسته باشد. نظر شما چیست دوستان گرامی؟
و سوال دیگر، خانم هایی که شرایط مشابهی تجربه کرده اند، درگیری ذهنی چرا این قدر طول کشیده؟
سلام. یکبار برای همیشه بگید که منصرف شدید و دیگه هیچ ارتباطی با این خانوم نداشته باشید
اگر هم تماش گرفتن دیگه جواب ندید
خانوم ها احساسی تر برخورد میکنن و دل کندن براشون سخت تراز اقایون هستش...شما با جواب ندادنتون کمک میکنید که زود تر دل بکنن..این طوری متوجه میشن که تصمیم شما قطعی هستش
کم کم با این قضیه کنار میان
منم یه مدت تو حالت تعلیق بودم وقتی غیر مسقیم از طرف خواستم که بگه چرا اینطوری شده که نه رابطه ی من و اون معلوم بود چیه از طرفی هم میگفت نمیتونه منو فراموش کنه چیز خاصی نمیگفت انگار خیلی عادی بود براش .....
خب آدم برداشتش اینه که دست آویز شده.
flag من درکت میکنم.
فارست این خانم خودشون هم جوابشون منفی بوده؟اگه نه خب معلومه نتونستن فراموش کنن
سلام خدمت شما
بهترین کار قطع کامل رابطه هستش و به قول خودتون اصلا جواب ندید
حتی خطتتون رو هم عوض کنید
بذارید اون خانوم بدونه که از طرف شما امیدی نیست.
شما با جواب دادنتون(چه مثبت و چه منفی) برای اون خانوم ایجاد امیدواری میکنید.
دیگه جواب ندید
بسیار ممنون از flag و dream و paeeze و maryam123 گرامی.
البته بنده دو ماه پیش صراحتا حرفم را زدم و رابطه را قطع کردم، با این حال به فواصل مثلا چند هفته یا یک ماهه گاهی تماس هایی می گیرد، امروز هم اشتباه کردم حتی جواب سلامش را دادم. البته اصلا وارد گفت و گو نشدم و کاملا کوتاه جواب دادم. paeeze
گرامی خیر، جواب بنده منفی بوده به دلیل این که کشش و شوق لازم را برای وصلت با این خانواده اصلا نداشتم.
flag گرامی، ضمن همدردی با شما خواهر عزیز، عرضی با شما دارم: فرض بفرمایید بنده علم غیب دارم و اعلام می کنم که این شخص جوابش منفی است. مشکل سردرگمی شما حل می شود؟ در واقع هم گرچه کم و کیف رابطه شما را نمی دانم، ولی معتقدم که جواب به احتمال قریب به یقین منفی است. حال مشکل شما به باور من دو مورد است:
1. خودتان هم می دانید جواب منفی است و ناخود آگاه ترجیح می دهید در این حالت معلق باقی بمانید.
2. شخص مقابل شما از ترس واکنشی که خواهد دید، یا از ترس این که مثلا دلی بشکند، جواب منفی را نمی دهد تا شما خودتان خسته شوید.
فرض کنید جواب طرف منفی است و ببینید که با این فرض چه باید بکنید.
[size=medium]کسی که بعد از پایان رابطه بازهم زنگ و اس ام اس و... داره به این دلیله که نتونسته واقعیت را بپذیره یا هنوز دلش با رابطه قبلی پیوند خورده، به نظر این جانب دوراه وجود داره:
1-طرف را به یک قرار ملاقات دعوت کرده و خیلی منطقی و جدی باهاش صحبت کنید که این جدایی بنفع هر دوطرفه و و با احترامی که به طرف میذاریم خودمون هم کمکش کنیم تا رابطه را فراموش کنه(یادمون نره که در مقابل علاقه ای که در دیگران بخود ایجاد کرده ایم مسولیم)بالخره ما یه روزی هم دمش بودیم و با هم تعهداتی داشتیم حالا هم هیچکسی جز ما نمیتونه بهش کمک کنه که دل بکنه
2-از اونجایی که بی محلی و جواب ندادن که روش زمانبره و ممکنه رو اعصاب خودمونم تاثیر بذاره و اون بیچاره رو هم در برزخ نگه داره راه دوم اینه کاری کنیم که از چشم طرف بیافتیم مثلا گوشی را برداریم و فحش و فضیحتو بکشیم به طرف یا هر کار دیگری که بکلی ناراحت و دلزدش کنه(هرچند کمی بیرحمانست ولی مثل تیر خلاصه بهتر از اینه که زجرکش شه):324[/size]:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamrava
[size=medium]کسی که بعد از پایان رابطه بازهم زنگ و اس ام اس و... داره به این دلیله که نتونسته واقعیت را بپذیره یا هنوز دلش با رابطه قبلی پیوند خورده، به نظر این جانب دوراه وجود داره:
1-طرف را به یک قرار ملاقات دعوت کرده و خیلی منطقی و جدی باهاش صحبت کنید که این جدایی بنفع هر دوطرفه و و با احترامی که به طرف میذاریم خودمون هم کمکش کنیم تا رابطه را فراموش کنه(یادمون نره که در مقابل علاقه ای که در دیگران بخود ایجاد کرده ایم مسولیم)بالخره ما یه روزی هم دمش بودیم و با هم تعهداتی داشتیم حالا هم هیچکسی جز ما نمیتونه بهش کمک کنه که دل بکنه
گویا (؟) مراسم و روابط رسمی و به صورت خواستگاری و در جهت شناخت بوده، پس این کار قاعدتا انجام شده. زمانی که نتیجه خواستگاری و شناخت منفی است، یعنی همین دیگه!
2-از اونجایی که بی محلی و جواب ندادن که روش زمانبره و ممکنه رو اعصاب خودمونم تاثیر بذاره و اون بیچاره رو هم در برزخ نگه داره راه دوم اینه کاری کنیم که از چشم طرف بیافتیم مثلا گوشی را برداریم و فحش و فضیحتو بکشیم به طرف یا هر کار دیگری که بکلی ناراحت و دلزدش کنه(هرچند کمی بیرحمانست ولی مثل تیر خلاصه بهتر از اینه که زجرکش شه
به نظر من اصلا راه حل درستی نیست. اگر اون خانم منطقی نیست یا بیش از حد احساساتش را درگیر یک رابطه نامشخص کرده یا ... راه حلش این نیست که با فحش و فضیحت ....
این آقا همین حالا هم می گن من وابستگی و مشکلی ندارم، فقط ناراحتم که اون دختر اینقد وابسته و درگیر ماجرا شده و ... حالا با فحش و داد و بیداد کار را بدتر هم بکند؟
):324[/size]:
فارسیت گرامی،
هیچ عکس العملی نشون نده. نه مثبت، نه منفی. هیییییییییییییییچ پاسخی.
حتی پاسخ منفی شما، دریچه ی امیدی براش هست. شاید اینقد درگیر شده که حتی شنیدن صدای شما بهش امید یا شادی می ده. پس اگر مطمئنی که نمی خوای، هیچ نقطه امیدی براش نذار.
قطع کااااااااااااااااامل ارتباط !!
می گن جواب سلام واجبه. ولی من فکر می کنم جواب سلام این دختر بر شما حرام باشه. جواب نده !
سلا
بازم خدمت دوستان...
لطفا در دستورات دینی فتوا وارد نکنید !
جواب سلام همیشه واجبه.حتی ائمه جواب سلام دشمنانشون رو هم میدادن.
اگر این اقا گوشی رو برنداره دیگه مسائل فوق هم پیش نمیاد..
ببخشید وقتی اس ام اس می دن سلام، جواب اون اس ام اس واجب می شه اونوقت دیگه !!
بعد هم کسی زنگ بزنه جوابش را ندیم، مثل همون هست که جواب سلام ندیم. فقط کلاه شرعی است. گوشی را برنداشتم، پس سلامی نشد که جوابش واجب باشد.
اگر عمق و روح این دستور را می دیدید می دانستید که منظور جواب کلمه سلام به طور خاص نیست. منظور احترام متقابل، منظور جواب دادن به درخواست یا تماس دیگران، منظور روابط اجتماعی سالم و ... است. نه این که گوشهام را بگیرم که سلام را نشنوم، بعد بگم چون اگر می شنیدم و جواب نمی دادم، گناه کردم. اما حالا که نشنیدم، پس مومن پاکی هستم !!!!!!!
ضمن اینکه من فتوا ندادم. فقط خواستم میزان اهمیت جواب ندادن این آقا را براشون روشن کنم.
شاید هم بتونم فتوا بدم و علم و دانشش را داشته باشم، از کجا می دونی که نمی تونم؟
با سلام دوباره،
ببخشید بنده فقط شبها فرصت مراجعه به تاپیک را دارم. توصیه های همه دوستان بسیار مفید است و در راستای روشی است که خودم هم به آن رسیده ام. از همگی ممنونم.
جهت شفاف سازی عرض کنم که تماس ها نوشتاری و در قالب پیامک بوده. پیدای گرامی بله، خواستگاری انجام شد، متاسفانه به دلیل بی تجربگی من خیلی دیر بود، دیدم مسائلی برایم مهم هست که قبلا به فکرم هم نرسیده بود...
[quote=پیدا]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamrava
[size=medium]کسی که بعد از پایان رابطه بازهم زنگ و اس ام اس و... داره
گویا (؟) مراسم و روابط رسمی و به صورت خواستگاری و در جهت شناخت بوده، پس این کار قاعدتا انجام شده. زمانی که نتیجه خواستگاری و شناخت منفی است، یعنی همین دیگه!
به نظر من اصلا راه حل درستی نیست. اگر اون خانم منطقی نیست یا بیش از حد احساساتش را درگیر یک رابطه نامشخص کرده یا ... راه حلش این نیست که با فحش و فضیحت ....
این آقا همین حالا هم می گن من وابستگی و مشکلی ندارم، فقط ناراحتم که اون دختر اینقد وابسته و درگیر ماجرا شده و ... حالا با فحش و داد و بیداد کار را بدتر هم بکند؟
):324[/size]:
باید خدمت شما دوست گرامی عرض کنم در خلال یک خواستگاری رسمی و معمولی، معمولا احساسات هیچ یک از طرفین اینطور درگیر نمیشه پس جناب فارست فکر کنم همه اتفاقات و شرح ماوقع را بیان نفرموده اند! به هر شکل مسلما این خانم به هیچ وجه قانع نشده اند و بهگفتمان هنوز نیاز دارن تا محترمانه از اون آقا بتونن دل ببرند. :310:
شرح ما وقع به طور کاملتر در اینجا هست. ضمن این که بنده در پست اولم عرض کردم که 5-6 ماهی ما با هم رابطه داشتیم (با اطلاع خانواده ایشان).
فارسیت گرامی،
هیچ تردیدی نداشته باش که فقط باید سکوت کنی و صبر کنی تا این مراحل را بگذرونه و فراموش کنه.
شاید اشتباه کردید که قبل از خواستگاری رسمی دورانی را برای آشنایی بیشتر گذروندید.
ارتباط برای دلسوزی و کمک و ... مشکلی را حل نمی کنه. یک مدت سفت و سخت سکوت کنید تا کم کم ناامید بشه و فراموش کنه.
سکوت محکم و قاطع!