-
حال و احوال یاران همدردی (5)
سلام بر دوستان و ياوران همدردي
از آنجا كه تاپيك های قبلي حال و احوال اعضاء، (1) و همچنین حال و احوال یاران همدردی (2) و همچنین حال و احوال همدردی (3)، و حال و احوال یاران همدردی (4) ، خيلي خيلي طولاني شده ، بود تاپيك جديد را گشوديم.
انشاءالله شاهد خبرهاي خوش و فرحبخش در اين تاپيك، بيش از پيش باشيم.
خبرهاي خوش از قديمي ها، خبرهاي خوش از اعضاء فعال فعلي و خبر از ياراني كه به ما خواهند پيوست.
اعضاء محترم توجه کنند که در این تاپیک صرفا احوالپرسی از اعضاء صورت می گیرد و شوخی و تعاملات دیگر مربوط به «باغ همدردی 2، آلاچیق کل کل» می باشد و نباید در این تاپیک قرار گیرد.
-
RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
پس بذارین اولین حال احوال مال من باشه.
خوب اقای مدیر حالتون چطوره؟میبینم اعتراض من اثر کرده و بیشتر به تالار سر میزنین...
چه دختر گلیم من و چه مدیر حرف گوش کن و خوبی هستین شما...
موفق باشید
-
منم دوومین حال و احوال
آره مدیر خیلی خوبه من تاییدش میکنم! :72:
-
سلام به همه ی بچه های همدردی صبح همگی بخیر و شادی
انگار من سومین نفرم تو این تاپیک
بهانه ای شد تا به همتون بگم چقدر دوستتون دارم و از اینکه کنارتونم چقدر خوشحالم
جای خیلی بچه ها سبزه امیدوارم هر جا هستن سرحال و شاد باشن
راستی بهار 66 خوب داری از آخرین روزای شارژت استفاده میکنی...:311:
بی نهایت هم کمرنگ شده کجایی بی نهایت جان؟
آنی عزیز زودتر یه سر اینجا بزن
-
لای کتاب و تجربه ..........خودم را پیدا می کنم .
مشغول کشتی کج با خودم هستم !.زیر یه خم خودم را گرفته ام . یا خاک می شوم یا بلند می شوم ................:163: به همین راحتی .:46:
-
سلام به همه بچه های ناز تالار .
من هم خوبم امروز اول صبح یک تجربه داشتم که همدردی اومد به دادم.
توی اشپزخونه شرکت داشتم صبحانه می خوردم اونم برای اولین بار 15 مین بود که پشت میزم نبودم که یه هو ناظر اومد و حسابی توپید به همه آخر سر هم گفتند خانم بی نهایت زودتر تشریف ببرید کلی تماس داشتید.
همکاران همه به من نگاه می کردند
من هم دنبال رفتار جرات مندانه بود م و اینکه از این حس بد بیام بیرون.
اول از همه با یه لبخند شیرین رو به همه گفتم تو رو خدا شانس رو می بینید اینم از اولین صبحانه ما !!!!
که همه تایید کردند که اره تو که هیچ وقت نمی یای .
بعد هم رفتم دفتر ناظر بهشون گفتم آقای فلانی یخده بی انصافی کردید ها ! جلو بچه ها اونجور به من گفتید . الان هم اگه تماسی رو ثبت کردید شمارش را بدید تا پیگیری کنم اون هم گفت نه خانم بی نهایت من باشما نبودم با همه بودم من هم گفتم اگه با همه بودید چرا اسم من رو در اخر بردید. و از اتاق اومدم بیرون.
اینم حال و احوال امروز صبح ما.
-
یه آقایی بود یه زمانی ...
یه آواتار داشت .. نقاشی بچه ها ، خونه و بود بادکنک
اسمش مهاجر بود فاملیش بینشیان بعد هم شد مهاجر بی نشان
اون الان کجاست؟
==========
یه خانومی بود اسمش غزاله بود "جی . اس .سنا" الان شده پرنیان 1 ، اون الان کجاست ، گربه هاش در چه حالند؟
خیلی پر نشاط بود ، کوشش
========
پردیس خانوم ، آسه میایی ، آسه میروی نکنه یه وقت پست بزنی ها
=============
شیدا حاتمی کجایی ؟ چرا پیش ما نیایی؟
========
من منتظر موج سیگنال مثبتت هستم آریاناجان ، داملا خانوم مهربون
==============
شب بارونی رو هم می خوام.... رنگ فونت نوشته هاش و جنس نوشته هاش خیلی قشنگ بود
==============
من نمی دونم چرا همش میام توی حال و احوال ، سراغ افراد نایاب رو می گیرم؟خدا شانس بده ها
========
راستی چه خبر از فیلوسارا یا همون then ، الان چی کار میکنه
==============
کامران 2007 داماد شد یا نه؟ شیرینی نمی خواست بده ، ازدواجش رو بهانه کرد؟
========
راستی روز معلم بر کیوان و فرشته هم با یک روز تاخیر مبارک http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...884eee5d9a.gif
===========
سابینا هم بی سرو صدا میاد دالی میکنه
==============
به نظرتون سرافراز کجا میتونه باشه؟
=============
این اریکس کجاست؟چی شد این کاربر ؟یه مدت خیلی فعال شده بود توی تاپیک ها شرکت می کرد؟
========
راستی tell me کجاست ، خیلی دلم می خواد خبری از خوشحالی و موفقیتش بشنوم
==================
من چرا از هیچکس خبر ندارم؟ http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...5e3580e2ad.gif
-
سلام به همه
به به می بینم که بالهای صداقت هم مثل من رنگین کمون شده و می خواد جای خالی من رو با رنگ
هاش پر کنه... :)
دوستان خوب و نازنین من
بهار شادی مجبوره یک مدتی همدردی رو ترک کنه و خیلی خیلی دلتنگتون میشه :302:
اما خوب برای حل مسائلم باید برم یک مدت و بعد با فراغ بال برگردم پیشتون
نمیدونین چقدر دلم براتون تنگ میشه و چقدر همتون رو دوست دارم اما خوب مسائلم خیلی زیاد شدن
و من باید حلشون کنم...
ممکنه این رفتن چند هفته طول بکشه و یا چند ماه...نمیدونم!
اما میدونم که هر جا باشم باز هم بهتون سر میزنم و خلاصه کبوتر جلد این خونه پر مهر هستم :72:
مدیر همدردی گرامی ، آقا کیوان کوشا ، لرد حامد عزیز ، فرشته مهربان گرامی و آقا حامد تلاشگر و
زحمت کش ، ممنون به خاطر همه زحماتتون برای این تالار و گردوندن این خانه پر مهر :72:
نازنین1 عزیز ، رایحه جان ، چشمک جان ، داملا جان ، سرافراز عزیزم ، بهار 66 گلم ، گلنوش جان ،
بالهای صداقت عزیز ، دختر مهربون ، یاسا جان ، آنی عزیز ، پاییزان گل ، بی دل عزیزم ، دانوب ، شوکا و
ویدای عزیز ، آویژه جان ، بی نهایت و بلو اسکای عزیز ، هدیه جان و سارا بانو عزیز ، جناب خارپشت ،
جناب فرهنگ 27 ، جناب ابراهیمی ، جناب sci ، سنجاب عزیز ، matin_alone عزیز ، اقلیما جان ، آفتاب
همدرد و سبکتکین و صحرا100 عزیز ، ماهی 91 و یک زن امیدوار و دلجوی عزیز و همه دوستان خوب و
نازنین همدردیم
امیدوارم دوباره ببینمتون و برای همتون آرزوی شادی و سلامتی می کنم...
این شعر هم تقدیم شما
سر ارادت ما و آستان حضرت دوست / که هر چه بر سر ما میرود ارادت اوست
نظیر دوست ندیدم اگر چه از مَه و مهر / نهادم آینهها در مقابل رخ دوست
صبا ز حال دل تنگ ما چه شرح دهد / که چون شکنج ورقهای غنچهٔ توبرتوست
نه من سبوکش این دیر رندسوزم و بس / بسا سرا که در این کارخانهٔ سنگ و سبوست
مگر تو شانه زدی زلف عَنبرافشان را / که باد غالیهسا گشت و خاک عنبربوست
نثار روی تو هر برگ گل که در چمن است / فدای قد تو هر سَروبُن که بر لب جوست
زبان ناطقه در وصف شوق نالان است / چه جای کِلکِ بریدهزبانِ بیهُده گوست
رخ تو در دلم آمد مراد خواهم یافت / چرا که حال نکو در قفای فال نکوست
نه این زمان دل حافظ در آتش هوس است / که داغدار ازل همچو لالهٔ خودروست
برام خیلی خیلی دعا کنین
دوستتون دارم
بهار شادی
:72:
-
بهارشادی جون خداکنه فقط چند روز طول بکشه و حتی فقط چند ساعت.
ایشا... زوزد زود برگردی و خبر حل شدن تمام مسائلتو بهمون بدی.:46:
واست دعا میکنیم
-
بهار شادی عزیزم
دختر رنگین کمانی
ایشالا زود مشکلات حل شه و وقتت آزاد شه
دوست ندارم نباشی
حتی برای چند روز!زودبیا
بهار اینجا خیلی ها به حرفای قشنگت ،به همدردی هات نیاز دارن.:72::46::72:
پیام خصوصی که زدم قبل دیدن این پست بود.
راستی
مهاجر بی نشان،چرا نشونی ازش نیست؟؟
بهار 66 پر رنگ شو!این جمله کاملا دستوری بود با قاطعیت و جرات مندانه:305:
-
سلام یادی از اعضای قدیمی تالارهمدردی بکنم
خانم شادی خانم رو زن خانم شیدا حاتمی گرد افرید خانم ا لینا اقای نقاب اقای لرد حامد اقای بی بی اقای کامران
خانم غزا له خانم باران 68 چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است دلم تنگ شده است امیدوارم زودتر به تالار برگردید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
-
یه چیز جالب من هر چی پست اینجا میزارم معمولا پاک میشه
تازه فهمیدم چرا
من همیشه فکر میکردم اینجا تاپیک حال و احواله یعنی باید بیایم از حال و احوال خودمون بگیم واسه همین من اینجا اتفاقاتی که برام میافتاد یا احساسمو مینوشتم
اما حالا...
فهمیدم اینجا برای اینه که حال بقیه رو بپرسیم ...
فقط ارسالهام منتقل میشد و هیچ کس نمیفهمید من نمیدونم ....تازه خودم فهمیدم و یه لبخند تلخ به خودم زدم
-
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...d0abec493e.gifسلام سلام صد تا سلام به همه دوستان همدردی:
به به می بینم اینجا همه سراغ منو میگیرن!!!!! ای خدااااااااااااااااااااااا اااا چقدر همه به یاد من بودن!!!! http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...7d3dce62de.gif
خب خب..
ببینم حال تک تکتون خوبه؟
سال 91 تا اینجاچطور پیش رفته؟امیدوارم همه شما تا به اینجا سال ..روزهای خوب و پر باری پشت سر گذاشته باشید...ما هم بد نیستیم..احوالاتمون که معلومه..کار و درس وحشتناک ....دعا کنید امسال ما هم نتیجه زحمتمون رو بگیریم و اونوقت من به همه شیرینی میدم!!!
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...a87659daa3.gif
راستی دوستان کسی از کامران 2007 خبر داره؟خیلی جاش خالیه.......
یار دیرینه ما Baby کجاست؟http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...ebfad4a421.gif؟؟می بینم پاک سنگر آقایونو رها کرده و داره خدمت خانم رو می کنه!!!!
کیوان خان جان شما چطوری؟بابا بیا یک کلاس ورزش بذار تو این تالار بلکه یکم ما هم لاغر کردیم!!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...b4586411b1.gif!!!
کسی از مامفرد ..دیجیتالمن..بلوم ( عروس حانم)....امریم..شاد..روزن....طا ره..ستاره..باران68....خبر داره؟
امیدوارم همه دوستان قدیمی و تمام دوستان عزیز حال حاضر در تالار سلامت باشند که سلامتی با ارزش ترین نعمت خداوند هست....
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...ff97a9dc97.gif
اما احوالات من جز درس و .....شامل یک خبر خوب میشه که اومدم بگم:
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...e9f5ad3501.gifمن دارم خالــــــــــــــــــــــ ـــــــــه میشم
اونم برای اولین بار..یعنی اولین نوه مامان و بابا من داره پا به عرصه وجود میگذاره..هوراااااااااااااا ااااااااااااااا
اومدم بگم که در شادی خودم و خانواده ام همه شما دوستان سهیم کنم.http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...3bd426065a.gif.هر بار انسانی پا به عرصه وجود می گذاره انسان یاد این می افته که زندگی با همه خوبی و بدی هاش ادامه داره.....
برای همتون ارزوی زندگی سراسر شادی دارم..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...1535ca8661.gif...[/align]
-
سلام خانم سارا بانو محترم کم پیدا هستی فعا لیت در تالار خیلی کم شده است
خانم سارا با نو باند ضد زن هستی من و اقای کیوان باند ضد اقایان هستیم:311::311:
امیدوارم از تجربیات دانش در تالار استفاده کنیم
براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم
:72::72::72::72:
-
سلام یک خبر خوب دارم
اعضا ی تالار خانم ها له نو با همسر نامزد کرد خانم ها له نو تبربک می گویم:72::72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام یک خبر خوب دارم
اعضا ی تالار خانم ها له نو با همسر نامزد کرد خانم ها له نو تبربک می گویم:72::72::72:
وای اقای ابراهیمی چه خبر خوبی:)
چقدرم بامزه این خبر خوب رو گفتید :)
ایشلا خوشبخت باشن :72:
لی لی لییییییی مبارکککه :104::227::104:
-
سلام تبرییییییییییییییییییک میگم
لطف خدا خوش بخت باشین زیاد
یادتون هست گفتین امام رضا
-
سلام
من توپ توپم شما چطور؟:43:
بالاخره زورمون چربید پشت دل مشغولی ها به خاک مالیدیم! اصلا چه معنی داره "بی دل" دل مشغولی داشته باشه؟ آش نخورده، دهن سوخته!
از این ببعد، دل مشغولی ممنوع! کله مو بکار انداختم! اینروزها نون تو علمه:311: یاد اون انشای علم بهتره یا ثروت افتادید نه؟ فکر کنم باید پرسید: علم بی عمل بهتره یا عمل بی علم؟ عمل بی علم یعنی تو عالم خریت یه کارایی کردن که خوب اگه یه خر بی شانس هم که باشی دیگه واااای ددم!
علم بی عمل هم یعنی آخر فاجعه زیست محیطی! بقول شریعتی خوشبحال خر! یعنی اگه نفهمی صد بار بهتره از اینکه بفهمی و کاری از دستت بر نیاد. خوب! پس ما از این داستان نتیجه میگیریم که: کلمون رو که بکار میندازیم بدنمون رو هم یه تکونی بدیم. منظورم تکون هدفمند بود!
ولی همیشه عمل به معنای تکون دادن تن و بدن نیست! بلکه یه وقتهایی به معنای تکون ندادن بدن میباشد. یعنی هیچ کار نکنیم منفعتش بیشتره... از اون مهمتر یه وقت هایی اصلا هیچ فکری نکنیم بهتره! توقف فکر! یعنی این فکر وامونده رو ترمزش رو بگیر کجا داره همیتنجوری واسه خودش به تاخت میره؟
بعد آمدیم دیدیم هر چی بدبختیه اصلا زیر سر همین فکره! چرا؟ چون از هر طرف که ولش میکنی سر از یک ناکجایی در میاره! آخرش به کل کرکره اش رو کشیدیم پایین، خلاص... اونقدر این کرکره اش پایین موند که آخرش گفت بابا جان بذار لا اقل به یه دردی بخوریم دیگه! گفتیم بفرمایید شما به چه دردی میتونید بخورید؟ برای اینکه قدری اهمیتش رو در نزد ما بولد کنه و ما رو به فکر بندازه که به یه دردی میتونه بخوره، گفت در تولید علم و فناوری و نانو تکنولوژی که میتونیم بدرد بخوریم که! دیدیم پر بیراه نمیگه. خلاصه سرتون رو درد نیارم، یه اولتیماتوم بلند بالا دادیم دستش که غیر از نانو تکنولوژی به هر سمت دیگه ای چپ نگاه کنه، باید بره اونجایی که عرب نی انداخت...
و این داستان غیب شدن بی دل از انظار میباشد.
از همه دوستانیکه با نصب پلاکارد، ارسال ای میل و جی میل و پیام خصوصی و تلفن و...شبانه روز در نبود بنده بیقراری کردند و نگران حال بنده بودند و خلاصه ما رو شرمنده الطاف خودشون کردند، بی نهایت ممنون و سپاسگذارم :302:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
سلام
من توپ توپم شما چطور؟:43:
منم توپم توپ (برا اینکه حال و احوال کرده باشیم )
بالاخره زورمون چربید پشت دل مشغولی ها به خاک مالیدیم! اصلا چه معنی داره "بی دل" دل مشغولی داشته باشه؟
بالاخره با دلت فکر می کنی ؟ یا با عقلت دل مشغولی ؟ درگیر درگیریا !!
از این ببعد، دل مشغولی ممنوع! کله مو بکار انداختم! اینروزها نون تو علمه:311:
نگفتم ،،، تا میگی دل ... ، پشتش میگی کله !!! دلت مشغوله کله ات رو چیکار داری ، اونم مشغولش میکنی ؟؟
علم بی عمل هم یعنی آخر فاجعه زیست محیطی! بقول شریعتی خوشبحال خر! یعنی اگه نفهمی صد بار بهتره از اینکه بفهمی و کاری از دستت بر نیاد. خوب! پس ما از این داستان نتیجه میگیریم که: کلمون رو که بکار میندازیم بدنمون رو هم یه تکونی بدیم. منظورم تکون هدفمند بود!
آبجی در همین راستا (هدفمندی یاررانه ها ، رایانه ها !! ) نتیجه گیری ممنوع ! نه کله رو تکون بده نه بدن رو ، برو به سمت بی عملی !
بعد آمدیم دیدیم هر چی بدبختیه اصلا زیر سر همین فکره!
چرا این همه زحمت ، نمی آمدید هم می تونستید ببینید که ...
گفت در تولید علم و فناوری و نانو تکنولوژی که میتونیم بدرد بخوریم که! دیدیم پر بیراه نمیگه.
ننننننننننننننننه تو رو خدا !! کشور ما به "نان" و نه تکنولوژی بیشتر نیاز داره (ستاد نیاز سنجی مملکت ما :311:) تا نانوتکنولوجی ، :163: ما مال این حرفا نیستیم برادر جان اببخشید خواهر جان ، ببین کی گفتم :305:
و این داستان غیب شدن بی دل از انظار میباشد.
پیشاپیش کسب مدال طلای رشته علم و فناوری و راهیابیتون به المپیک نانو تکنولوژی ، بیو تکنولوژی و هرچی تکنولوژی دیگس رو تبریک میگم :104::104:
امیدوارم همگی خوب باشید
-
خوش امد می گم به بزرگ آنتی زن تالار مستر baby.
تشریف نداشتید؟
واسه توجیه نبودنتون خودتون را در پست های دیگرون قایم نکنید. بفرمایید کجا تشریف داشتید؟
جاتون توی تالار خالی بود و کارگاه هاتون التماس دعا به حضور سبزتون دارند.
-
سلام بی نهایت عزیز
می دونید که این روزا خرج و مخارج گرونه ، رفته بودم دنبال یه لقمه نون حلال ، گیرم نیومد دوباره برگشتم تو تالار ، بالاخره یه سر پناهه برا ماها.
امروز اومدم دیدم کارگاهمو قفلیدن ، شاید بخاطر عدم پرداخت مالیات باشه !!! حالا تا بخوام دفاترش رو جفت و جور کنم ( و سود منفی نشون بدم ) یه کمی طول می کشه ، شاید هم کارگاهامو جمع کنم و یه مغازه (روسری فروشی ، لوازم آرایشی و ... ) باز کردم. سودش هم بیشتره و مشتریاش فراوون تر.
دیروز هم رفته بودم یه دسته گل برا خانومم بخرم ، صبحش هم بنائی داشتیم ، شب هم مهمون داشتیم و .....
حالا شما بفرمائید کجا تشریف داشتید ؟؟؟:311::311:
-
ما همین جا بودیم و هستیم .
-
سلام دوستان عزیزم
امیدوارم حال همتون خوب خوب باشه به قولی توپ توپ باشید :227::227:
ما هم خدا رو شکر خوبیم و در حال تکمیل خانه جدیدمون ..کلی استرس و در گیری که همه چی خوب از آب در بیاد ..
اگر خدا بخواد امسال دیگه می ریم خونه خودمون و از این اجاره نشینی راحت و آسوده میشیم :shy:
================
گلنوش 67 عزیز کجایی چرا نیستی خانومی ؟:72:
آقای مهاجر بی نشان عزیز یکمی بیشتر بهمون سر بزن ما به شما نیاز داریم توی تالار :72:
بهار شادی عزیز ما همیشه بیادتیم و منتظریم تا زودتر مشکلاتت حل بشه و بیایی پیشمون :72:
بهار 66 عزیز اگه میشه زودتر پررنگ شو عزیزم :72:
آقای جرجیس عزیز ممنون به خاطر دعاهایی که برامون می کنید :72:
-
چشمک عزیزم خونتون مبارکه
ایشالا که همیشه خوش خبر باشی
حرفای دل منو همه رو ی جا زدی:46:
واقعا گلنوش کوش؟
-
سلام،
حال همگی خوبه؟ :)
خیلی وقت هست که اینجا حال و احوال نکردم!
من خوبم! همه چیز هم خدا رو شکر خوب پیش می رود و زندگی به کام است! :)
یک screenshot جالب دارم از 7 تیر پارسال:
http://www.hamdardi.net/imgup/26486/...b26c056528.png
یک سری تفاوت هست...
یکی اینکه اون موقع Hamed65 بودم و نه hamed65 :)
یکی هم که آواتارم رمانتیک و لطیف بود... :)
یکی اینکه moderator نبودم.... خلاصه که من از این مدیرهای تازه به دوران رسیده هستم :311:
( یادتونه قدیم ها آدم ها تا پولدار می شدند یک پاترول می خریدند، موبایل هم می بستند کمرشون؟ حالا ربطی به این پستم نداشت، همینطوری گفتم :311: )
تعداد رتبه ها و تشکرهام هم که از الآن کمتر بوده :)
حالا چرا اینها رو گفتم؟ چون تعداد تشکرهایی که از شما گرفتم رفت بالای 10000.
وقتی وارد این سایت شدم فکر نمی کردم اینقدر اینجا فعالیت کنم و اینقدر رتبه و تشکر بگیرم.
حقیقتش تک تک رتبه ها و تشکر ها برایم ارزش دارند. هنوز هم یک پست که می زنم، باز سراغش می روم و می بینم که تشکر گرفته یا نه. و هر وقت آنلاین می شوم می بینم که رتبه گرفتم یا نه. حس خوبیه! شاید یک نیاز به تایید شدن باشه... ولی به نظرم بد نیست. وقتی چیزی می نویسم که تشکر یا رتبه می گیرد، خوشحال می شوم از اینکه شاید توانسته باشم به کسی کمک کنم. و همینطور از اینکه اون حامدی که پارسال با کلی غم و غصه و مشکلات مختلف به تالار اومد، حالا توانسته یک چیزهایی از این تالار یاد بگیرد...
نمی دانم تا چند وقت دیگر اینجا بمانم. به هر حال من هم یک روزی از اینجا می روم. به خصوص وقتی ازدواج کنم بعید می دانم فرصت کنم مثل الآن اینجا سر بزنم. ولی خوشحالم که خداوند این تالار رو سر راه من قرار داد.
از همه کسانی که با رتبه ها و تشکر هایشون و پست ها و راهنمایی های خوبشون من رو به مسیر بهتری هدایت کردند متشکرم.
چرا من اینقدر دوست دارم متن های احساسی بنویسم؟ نمی دونم! :311:
شاد باشید.
-
سلام sisili خانم
دخمل گلت چطوره؟
رفتی حاجی حاجی مکه؟!
بابا ما منتظریم بیایی ما رو از حال و احوالت باخبر کنی!
-
سلام و هزاران بار آرزوی سلامتی برای همگی شما عزیزانم
دوستای گلم خوبین؟ خوشین؟ سلامتین؟
اگه بدونین تو این 2 هفته چقدر دلم براتون تنگ شده بود....گاهی که به شکل مهمان میومدم پست های خوبتون رو یادداشت
می کردم که بعدا بهتون رتبه بدم...ممنون بابت پیام های پر مهرتون...
نازنین جان ، مینا جان عذر تقصیر که به برنامه هایی که گفتین نرسیدم...
تو این 2 هفته به قول معروف پوست انداختم و واقعا پوستم کنده شد تا کارها کمی روی روال رفت...مرسی بابت دعاهاتون
که بخداوندی خدای مهربان سوگند که اگه پیشرفتی هم کردم مرهون دعای شما دوستان عزیزم بودم :)
اوضاع داره بهتر و بهتر میشه و 1 همت 3 ماهه می طلبه درست شدن همه برنامه ها و من شبانه روزی در تلاشم
برای بهبود اوضاع و از طرفی درگیر برنامه های ازدواج برادرم و سایر فامیل هستم و روزهای تعطیلم همه با برنامه های
ازدواج افراد فامیل پر شده :227: و خلاصه حسابی شلوغ پلوغه...
انشالا زندگی شما ها هم سراسر شادی و شادمانی باشه :)
سر و کله baby عزیز هم که پیدا شده و خدا رو شکر ani عزیز هم به تالار با تاپیک هاش رونق داده
برای من باز هم دعا کنید که بالاخره از شکست نجات پیدا کردم و اومدم شما عزیزانم رو در جریان موفقیت های اولیه
بگذارم و اصلا دیدم که این تحول برای رشد خودم مناسب بوده و موفقیت های بزرگتری رو منجر شده که من ازشون
غافل بودم و این سختی ها همه لطف خدای مهربون بوده که همیشه بهم لطف داشته :)
به عینه دیم که تحولات بزرگ ، شرایط رو به شدت به هم میریزه و سخت می کنه و به عینه دارم می بینم که بعد
سختی خداوند به وعده اش عمل کرده و آسانی قرار داده ... خلاصه دشت غم رو کم کم دارم رد می کنم و به پایه
کوهپایه های شادی میرسم :D و خوشحال و آرومم بسیار زیاد :)
گفتم بیام تا قبل اتمام شارژم براتون بنویسم و از حال و احوالم با خبرتون کنم
برای همگیتون آرزوی خوشبختی و شادی و شادمانی رو دارم....
:46:
-
سلام بهار شادی خوش اومدی عزیزم.. خیلی دلم برات تنگ شده بود
ی خواهشی دارم
خیلی ناراحتم
پدر بزرگم حالش خوب نیست بردنش بیمارستان
یادتون می مونه براش دعا کنید
:302::302::302:
-
سلام به اعضای خوب تالار
برای پدر بزرگ خانم نازنین 1 حا لش خوب نیست در بیمارستان است امشب برای شفا تمام بیماران شفا پدر بزرگ خانم نازنین 1 دست به دعا بر داریم امین:323::323::323::323:
-
سلام به اعضای خوب تالار
برای پدر بزرگ خانم نازنین 1 حا لش خوب نیست در بیمارستان است امشب ساعت 11 شب برای شفا بیماران برای شفا پدر بزرگ خانم نازنین 1 دست به دعا بر داریم امین:323::323::323::323:
خانم نازنین 1 از حا ل پدر بزرگ به من در تالار خبر دهید
-
سلام دو رو ز خانم نازنین 1 تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است نگران هستم حا ل پدر بزرگ بد شده باشد
اعضای خوب تالار امشب برای پدر بزرگ خانم نازنین 1 برای شفا بیماری همه اعضای خوب تالار امشب ساعت 11 شب زیارت عاشورا بخونیم تا پدر بزرگ خانم نازنین 1 شفا پیدا کند امین:323::323::323::323:
سه مرتبه صلوات بلند ختم کنید :323:
ا للهم صلی علی محمد وا ل محمد و عجل فرجهم
-
سلام
وای اقای ابراهیمی شما چقدر مهربونید به خدا نمی دونم چه جوری باید تشکر کنم از شما
و از همه دوستان خوب و مهربونی که دعا می کن برای رفع مشکل دیگران و شفای بیماران
ببخشید من دو روز مرخصی بودم و نتونستم از سرکار بیام
خونه هم انقدر جو نا مساعدی داشت که اصلا سمت کامپیوتر هم نمی اومدم
خیلی ممنون از اینکه برای سلامتی پدر بزرگ من دعا کردید
راستش فکر کنم حالش بهتره
نمی دونم اصلا می ترسم حرفی بزنم
ولی خوب نیست
نمی دونم دیگه جلوی تقدیر رو که نمیشه گرفت و کلا میشه جلوی تقدیر رو گرفت .ولی امید وارم تقدیر این نباشه که بخواد بره
امیدوارم اتفاق خوبی بیفته..
به بهار شادی داشتم می گفتم تازه تازه یکمی ارامش اومده بود تو خونمون ولی مثل اینکه عمر این ارامش خیلی کوتاه بود...
از دعا و ابراز محبتتون ممنونم
ایشاالا که همه بیمار شفا پیدا کنند و پدر بزرگ منم جز اونها باشه :72::72::72::72:
-
من اصلا حالم خوب نیست
بد جوری درگیرم با خودم
برای انتخابی که نمیدونم درسته یا غلط
-
سلام
خانم بی دل چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بیاید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
سلام دوستان
خانم بی دل عزیز برگردید این آقا محمد شوخی کردند که شما ناهار همه را دعوت کنید ....جای خالیتون کاملا مشخصه ...
دوستان من هم نگران گلنوش شدم کسی ازش خبر داره که کجاست ؟
پاییزان جان هم که در گیر آزمون هستند انشاءالله که رتبه خوبی دریافت نمایند :46:
-
من با جهان در صلح هستم
جهان هم با من در صلح هست...:310:
دوستانی دارم ,بهتر از آب روان
وخدایی که در این نزدیک است
لای این شب بوها,پای آن کاج بلند
روی آگاهی آب, روی قانون گیاه
:310::72::310:
امیدوارم حال همگی خوب باشه ...دوستتون دارم خیلی زیاد:72::72::72:
-
نازنین جان
خیلی خوشحال شدم که پدر بزرگت حالش خوب شده و اوضاعت بر وفق مراده :72:
========================================
دوستان گلم
ازتون میخوام تو این شب عزیز برای من خیلی خیلی دعا کنید چون هیچ وقت به اندازه الان مستاصل نشده بودم
برام خیلی زیاد دعا کنید تو این شب عزیز....
-
سلام
خانم داملا چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بر گردید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
سلام دوستای خوب و گلم
نزدیک به 10 ماهه که توی این تالار عضو هستم و خدا رو شکر از خیلی از نوشته ها و حرف ها چیزهای
خوبی یاد گرفتم!
امروز داشتم تاپیک ها رو دونه به دونه بررسی می کردم و یک نکته خوب که توی تالار داره دوباره موج
میزنه این هست که چقدر بچه هایی که با من وارد تالار شدن و حتی زودتر از من رشد کردن و کاملتر
شدن!
سبکتکین دیگه اون دختر منفعل و افسرده نیست و نظراتش واقعا پخته و زیبا شده!
اقلیما که یک روز واقعا از زندگیش سیر شده بود چقدر عوض شده ، مثبت شده و سازنده!
لیلا موفق که روزی زندگیش پر از زخم بود چه زندگی زیبایی داره!
یک زن امیدوار چقدر روحیش عالی ، تلاشگر و سازنده شده و چقدر نظراتش متکاملتر و نگاهش به
مسائل زندگی عمیقتر همین طور آفتاب همدرد عزیز.
رایحه عشق چقدر پخته تر شده و ویدای عزیز چقدر نظراتش اثر بخش تر!
نازنین1 چقدر عوض شده و کاملتر شده و چشمک چقدر کاردان تر و لایق تر شده برای مدیریت زندگیش!
Azadeh_mm چقدر عوض شد روحیاتش و گل یاس یاد گرفت که چطور خوشبخت تر زندگی کنه!
و خیلی های دیگتون مثل جناب خارپشت و جناب فرهنگ که سعی کردن زیاد حساس نباشن و بهتر و
منطقی تر به زندگی نگاه کنن!
یا جناب hamed65 که چقدر نظراتش متکاملتر و عالیتر شده!
و خیلی های دیگتون مثل بهار66 و دختر مهربون ، ایوب ، جوانه ، blue sky ، نقاشی و ... که دنبال
شناخت بیشتر خودشون و زندگی بهتر هستن که واقعا عالی عمل کردن!
ازون ارزشمندتر اینکه شما عزیزان تجربیاتتون رو به دیگران هم منتقل می کنین و بسیار خدا رو شاکرم
که دوستانی چون شما دارم!
یک خدا قوت هم به مدیران خوب تالار ، مدیر عزیز همدردی ، فرشته مهربان ، آقا کیوان و آقا حامد که تالار
خوب همدردی رو با خلوص نیت می گردونن و با گردوندن این خونه پر مهر باب آشنایی من رو با شما
عزیزان باز کردن ..
راستی بچه ها یادم رفت بگم بهار شادی چقدر منطقی تر شده و چقدر داره سعی می کنه حساس و
هیجان محور و احساساتی نباشه و با تفکر کارهاش رو پیش ببره! یادمه اولین باری که جناب فرهنگ27
تو تاپیک "تاحالا دقت کردین" بهم گفت چقدر تغییراتت مثبت تر شده از وقتی که از "بهار غمگین" شدی
"بهار شادی" ، چقدر خوشحال شدم و این حرف برام از 100 ها رتبه با ارزش تر بود چون که یک چیز
جدید بهم اضافه شده بود! خوشحالم که در جمع شما هستم و دارم هر روز نکات جدید یاد می گیرم!
الهی که دلهاتون شاد باشه و لب هاتون همیشه خندون :)
-
سلام گلنوشی چطوری عروس خانوم یعنی چشمام دارن درست می بینن اون زیر صفحه تو افراد انلاین نوشته گلنوش 67؟؟؟
کجا بودی !می دونم نمی تونی جواب بدی ها!آخه کمرنگی
خیلی دل تنگت بودم
:46::72::46: