چطور می توانم دیگران رو متقاعد کنم؟ (عنوان قبلی: منطق یا ...؟)
سلام یه سوالی برام پیش اومده نمیدونم کجا باید مطرحش کنم از مدیران خواهش دارم تا قبل از به نتیجه رسیدن منتقلش نکنن.
چرا آدم ها بعضی اوقات حرف های منطقی رو نمیپذیرند و راه حل چیست؟
بذارید کامل براتون تشریح کنم.
من به یکی از دوستام پیشنهاد کاری دادم تمام جوانب کار رو هم براش توضیح دادم ولی اون دوستم بدون هیچ دلیلی مدام لجبازانه نه میگه هر چی هم بهش میگم اگه دلیلی داره که قبول نمیکنی بگو بازم میگه دلیلی نداره دوس ندارم.میگم حداقل یه مدت بیا تست کن اگه خوشت نیومد بعد ول کن میگه نه.
البته شرایطم هم جوریه که نمیتونم برم سراغ کسه دیگه.
RE: چطور می توانم دیگران رو متقاعد کنم؟ (عنوان قبلی: منطق یا ...؟)
اولا بگم که من اصلا قصد لجبازی ندارم و هروقت بحثی رو ادامه میدم به این دلیله که به طور کامل قانع نشدم.مرسی که توجه می کنید.
____
شما تمام کارهایی که در طول زندگی انجام دادید دوست داشتید؟مگه تو زندگی همه چیز بر طبق علاقه آدمه؟یا اصلا مگه کسی میتونه بدون اینکه کاری رو حتی یکبار امتحان نکرده بگه دوست نداره و تست کردنش رو نیز دوست نداشته باشه؟!!
دوست عزيز
تنها راه به نظرم اينه كه حتي به خواسته غير منطقيش احترام بذاريم و تو فشار نذاريم اونو تا ما رو قانع كنه (البته بستكي داره اين فرد جه نسبتي با شما داره يه فرد با نسبت خيلي نزديك با يه همكار خيلي متفاوته)
در اين صورت اين شانسو داريد كه به صورت غير مستقيم رو ايشون تاثير مثبت بذاريد و با تمايل خودش ادله ايشونو بشنويد
البته انهم فقط در صورت تمايل خود فرد.... حتي اكر از نظر ما منطقي نيامد
موفق باشيد
ممنون شما اولین کسی بودید که یه راه حل درست و حسابی دادید البته بخاطر عوض کردن موضوع تاپیک هم ممنونم که قضیه روشن تر شد.
فقط میشه یکم بیشتر توضیح بدید من نگرفتم!
یعنی دقیقا باید چی کار کنم؟حتی اگه یک درصد شانس موفقیت وجود داشته باشه.
ببينيد ديكران مي توانند همانكونه كه مي انديشند واكنش نشان دهند(كاري به اينكه منطقي هست يا نه نداريم) و ما هم
... بالطبع رفتار وفكر و نيت درست واكنشي مشابه را دارد و بالعكس
يعني اكر روش و عمل ايشون درست و منطقي نيست ايشون خودشون متضرر ميشوند اما اين حق را دارند كه ازادانه فكر كنند و تصميم بكيرند
و ما تنها بايد ميزان انعطاف درست و منطقي خودمان را ىر اين مواقع با رفتار منطقي نشان دهيم كه خود اين موضع مناسب در دراز مدت تاثير مناسبي بر اطرافيانمان ميكذارد
شما بايد درك منطقي از ديكران داشته باشيد و ازادي عمل را به اطرافيانتان بدهيد
موفق باشيد
یعنی یه جورایی منظورتون اینه که به اصطلاح باید هندونه زیر بغلش بذارم.درسته؟
کیارش جان شما یه تعریف از ادم منطقی یا منطق به من بگو.
چرا اصرار داری که دوستت این کار رو قبول کنه؟فکر میکنی به نفعشه؟به صلاحش چی؟هست؟
گاهی ادم باید به این توجه کنه که چی دوست داره؟..زندگی ما فقط پول و کار و درامد بیشتر و....نیست...زندگی ما علاوه بر این چیزا شامل لحظات خوش احساس سرزندگی ارامش به دور از استرس بودن و...هم هست.
اگه دوست شما دوست نداره این کارو انجام بده...حتما برای احساسش دلیل داره.شاید نشه دلیلش رو با منطق چرتکه ای و دو دو تا چهارتایی مقایسه کرد اما حتما بهش ارامش و حس خوبی میده پس رهاش کن و و همونطور که منافعش برات مهمه مصالحش هم برات مهم باشه و به خودت یاداوری کن...روح و روان دوست من به این حس خوب و ارامش نیاز داشته...