-
چرا به اعضا احترام گذاشته نمیشه !!!؟
سلام .
تا حالا تالاری رو ندیدم که کسی به زور باید توش عضو باشه !!! قوانینش باب میل شخص مدیر دقیقه به دقیقه عوض بشه و اعضایی که قبلا آمده و قوانین جدید را در بدو ورود قبول نکرده اند باید قوانین جدید را هم بپذیرند !!! کسی نتونه ارسالهای قبلیش رو حذف کنه !!! نام کاربریش رو نتونه حذف کنه !!!
اسم سایت تالار گفتگو باشه ولی عملا گلچینی از مقالات سایتهای دیگر باشه که به راحتی و با یک جستجوی پیش پا افتاده در گوگل هم بتوان به آن مطالب دست پیدا کرد !!! و افراد تالیفی ، کلیشه ای و منفعل سردمدار تلاش و کوشش برای تالار لقب بگیرند !!!
مدیر سایت برای تمام اشتباهاتش مثل یک ماشین توجیه پراکنی حرفی برای گفتن داشته باشد !!!
اکثر مدیران سایت هفته ای یکبار هم در مباحث شرکت نکنند !!!
^^^^^^^^^^^^^^^
بنده 8 ماه است که میخواهم نام کاربریم را حذف کنم و به هر دری زده ام نشده . شما بگویید چکار کنم !!!؟
خواهشا دوستان بدون پیش داوری و فقط با منطق پاسخ بدهند و به جای احساساتی شدن و جانبداری فقط نظرشان را بگویند .
یا علی مدد .:72:
-
RE: چرا به اعضا احترام گذاشته نمیشه !!!؟
سلام
من از همه جا بی خبر از شما میپرسم آیا این درخواستی که شما دارید عملی هست؟ شاید نشه پست شما رو که درگیر با پستهای دیگه است از هم جدا و حذف کرد .
:72:این یک
چرا مسئولیت قبول نمیکنی و میان اعضا نمی مونی و از نظرات خودت همه مارو آگاه نمیکنی؟!جامعه که نباید لزوماً یک رنگ باشه هر کس نظری دارد و آیا شما به انصراف معتقدید .
:72:این دو
:rolleyes:سه اینکه :rolleyes: ...سه اینکه ...بقیه شو یادم رفت بعدا میگم:shy:
-
سلام آرزو ،
یک :
این درخواست عملی هست چون بیشتر تاپیکهای بنده به 5-6 ماه قبل بر میگرده و با حذفشون حتی اگه با ارسالهای دیگرا لینک کرده باشه مشکلی ایجاد نمیشه . در ضمن این مشکل از تالاره و به من و یا هر عضو دیگه ای که این حقش رو بخواد ربطی نداره .
دو :
اینکه چرا مسئولیت قبول نمی کنم فکر کنم یه تصمیم شخصی هستش که فقط به خودم مربوطه و این رو باید خودم تصمیم بگیرم و اگه منظورتون مشورته من قبلا با چند تا از اعضا قدیمی مشورت کردم وتصمیمم رو گرفتم .
سه :
به جای سوال کردن اگه راهکاری دارید ارائه بدید وگرنه توی این تاپیک سوال کننده من بودم .
یا علی مدد .
-
ببخشید فضولی میکنم ولی تا جایی که من متوجه شدم این سایت رییس ومرئوسی نداره همه یه جورایی یه سری مشکلات دارند ویه سری راه حل که با هم در میون میذارند نمئنش خود درست سطح معلومات انچنانی ندارم مشکل زیاد دارم ولی هر وقت توی این سایت امدم حداقل یا کمی اروم شدم یا تا وقتی تو سایت بودم مشکلم یادم رفت اخه من یک ماه دچار افسردگی شدم عضویت اختیاری نه اجباری اگه بخوای میتونی بیای تو سایت یا میتونی نیای اگه بخوای می تونی مشکلاتتو مطرح کنی میتونی نکنی اگه بخوای میتونی ............یا میتونی ...................... در مورد مشکلات فنی هم بسپاریم به اهلش بهتر
-
سلام مینا 22
ممنونم که اصلا به سوال من جواب ندای !!!!
البته من هم با حرفت موافقم و اینجا عضویت اختیاریه ولی خروج هم باید اختیاری باشه . ارسال مطلب اختیاریه ولی حذف اون توسط صاحبش هم باید چی ؟ ما اگه بخواهیم عضویتمون رو باطل کنیم چرا نباید خودمون دربارش تصمیم بگیریم ولله این حق همست .
حالا اینکه شما افسده ای و اینجا میای شاد میشی مشکل خودته ولی من نمی خوام اینجا باشم البته تا وقتی نام کاربریم رو حذف نکنند مجبورم بیام و دلیلش هم شخصیه و نمی تونم بگم . ولی به خدا هر کسی این حق رو داره که عضویتش رو در هر سایتی هر وقت دوست داشت حذف کنه .
-
:72:........
گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع
سخت میگردد جهان بر مردمان سخت کوش
این 3 نبود ولی شما از حافظ بعنوان 3 قبول کن
-
نا برده رنج گنج میسر نمی شود
مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
ترجیح می دم از سعدی و این بیت پند بگیرم .
در ضمن خانم آرزو حافظ به دلیل اینکه در اعتقاد؛ جزء دسته ی جبریون است به همین خاطر با اینکه از مفاخر ملی و از بزرگترین شاعران و عارفان ایران زمین است ولی در برخی از ابیات همین اعتقاد به جبر را سرلوحه ی نصایح خویش قرار داده و ادیبان و علمای بزرگ شیعه با برخی از ابیات جبری حافظ موافق نیستند .
لذا برادرانه از شما خواهش می کنم به مفهوم جمله حالا از هر کی حتی حافظ دقت بیشتری کنید تا گوینده ی آن . هر چند که بیت اشاره شده ی شما از زوایای دیگری هم قابل بررسی و تایید است .
اما مسئله اینجاست چرا همه به جای اینکه پاسخ منو بدهند یا پیشنهادی بدهند فقط درصدد کدخدا منشی هستند .
یا علی مدد .
-
ببخشید ولی خیلی دلت پر من یکیو میشناسم اسمش حذف شد رضا صفایی دیگه هم ازش خبری نیست چند وقت نیا توسایت خود بخود پاک میشی شما هم انقد ایراد نگیر از همه یه خورد ه گوش کن
-
واسه پیشنهاد اولتون عرض کنم : این اتفاق نمی افته چون مدیر سایت رسما اینو بهم گفته وگرنه بنده هم به ایشون این پیشنهادو دادم .
واسه پیشنهاد دومتون هم بگم که من هنوز که از کسی ایراد نگرفتم ولی اگه بعضی ها خودشون رو همه میدونند من حرفی ندارم ولی در هر حال چون شما فرمودید من هم عرض می کنم "چشم"
-
چشمت بی بلا حالا چرا انقدر عصبانی دوستانه تر گفتگو کنیم بهتر نیست
-
من چاکر همه ی اعضاء تالار همدردی به جز مدیر آن هستم . عصبانی هم نیستم .
خواسته ی من منطقیست و برخورد و دلایل مدیر سایتتون هم غیر منطقی ؛ اتفاقاتی هم که در این 9 ماه افتاده از دید برخی از شما مخفی ؛ پس یه کم بهم حق بدید البته اگر خالص هستید و حسن نیت دارید .
یا علی
-
سلام
به نظر من خواسته ی شما منطقیه...... چون هیچکس بدون دلیل حساب کاربری خودشو حذف نمیکنه... پس شما هم حتما ً دلیلی واسه خودتون دارین...
البته اگه راه حلی نداره ، می تونین پست هایی که میخواین پاک کنین رو حذف کنین!
-
به نظر من مدير هر قسمتي پستهاي شما رو فقط حذف كنه ديگه كاملاً حذف ميشي http://qsmile.com/qsimages/39.gif http://qsmile.com/qsimages/38.gif
-
خیلی جالب گفتی :P پس تو این مشاعره من باید "د" بدهم ؟
دلا بسوز که سوز تو کارها بکند
نیاز نیمه شبی دفع صد بلا بکند
در ضمن چون از حافظ ؛ حافظ قرآن هم انتقاد کردی باید بگم اگر حافظ جز جبریون بود این شعرو نمیگفت میگفت؟
:72:............اینم چهارنبود
-
سلام آرزو
همانطور که قبلا هم گفتم من و هر کس دیگه ای این آزادی رو داریم که از هر کسی که بخوایم انتقاد کنیم حافظ یا غیره هم از این قاعده مستثنا نیست حتی اگه اون شخص بزرگواری مثل حضرت حافظ باشه .
اما یادمون باشه تناقض در اشعار حافظ نسبت به شاعران بزرگ دیگه بیشتر است
مثلا به بیت زیر دقت کن :
نازپرورده تنعم نبرد راه به دوست
عاشقی شیوه ی رندان بلاکش باشد
حالا به بیتی که تو قبلا آوردی توجه کن و مقایسه :
گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع
سخت میگردد جهان بر مردمان سخت کوش
!!!!!!!!!!!!!
البته حوصله ندارم نمونه های دیگه رو بیارم اما چون با توجه به شناختی که ازت پیدا کردم و متوجه شدم که کلا متوجه تاپیکها نمی شوی پس باهات به این مشاعره ادامه میدم تا خدای نکرده افسرده نشی !!!
حالا من باید "د" بدم :
در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی
یا رب تو مدد کن که نیفتد به کسی کار کسی
البته زیبا.ده یه تاپیک برای مشاعره داره میتونی بری اونجا و با دوستان به این بازی ادامه بدی البته اونجا هم متوجه مفهوم اون تاپیک نشدی بازم بیا پبش خودم !
-
سلام زیبا.ده ؛
لطفا به عنوان تنها مدیر شایسته ی تالار این پیشنهاد رو با دیگر مدیران در میون بذار و بنده رو خوشحال کن
-
سلام آرزو .
یه وقت از طرز نوشتن آقای 118 ناراحت نشیا ....
رجوع شود به :
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=2055&pid=19755#pid19755
-
سلام ترلان خوبم :72:
باید خدمت شما دوست نازنینم که به نظر من از طرف خدا اومدید تا به نحوی مراقب دل من باشید بگم من اتفاقا " بهیچوجه " از نوشته های آقای 118 ناراحت نشدم چون بهر حال انتظار این برخورد را از ایشان داشتم وگرنه میتونستم از خیر حضور در این بحث بگذرم اما از طرفی ایشون فکر میکنند من خیلی ادعای دانایی دارم یا دل خیلی خوشی دارم که بخواهند منو تحقیر کنند یا حال منو بگیرند .....
من از کسانی که از ایشون "تشکر" کردند متاسفم خصوصا مورد خانمی که من همیشه دوستش داشتم و آخر... آخرش هم ناراحت نخواهم موند میدونی چرا ؟ترلان عزیزم میگن زخم زبان از زخم شمشیر هم بدتره اما من مرض دارم هرکی اینطور باهام حرف بزنه ته دلم خوشم میاد چون احساس مظلومیت میکنم همون چیزی که منو به خدا نزدیکتر میکنه .
بهرحال خیلی ممنون و متشکرم از شرایطی که بوجود آوردید که با شما حرف بزنم
:72:...........اینم پنج نبود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرزو
من از کسانی که از ایشون "تشکر" کردند متاسفم
چرا ؟ تشکر زدن به معنای اعلام موافقت مطلق نیست ! برای مثال بنده از آن قسمت هایی که ایشون حافظ رو رد کردن خوشم اومده ! چون قبلا ها هم عده ای در بحث هایی که با من داشتند از اشعار حافظ به عنوان منبع ! استفاده می کردند !!!!!
بنده به هیچ وجه با قسمت های توهین آمیز موافق نیستم ، از طرف هرکسی میخواد باشه !
:72:
-
سلام :72:
اما به نظر من تشکر کردن به معنا موافقت با تمام پست می باشد ،اگر کسی با قسمتهایی از پست موافق یا مخالف باشد میتواند نظرش رو با گذاشتن پست دیگری بیان کنه .
اخه خواننده بیچاره(اما به قول یه نفر بیچاره نه بنده خدا) که علم غیب نداره که متوجه بشه فرد تشکر کننده با چه قسمتهایی موافق ویا با چه قسمتهایی مخالف هست .
من فکر می کنم اگر نظراتمون رو واضح بگیم ،سو تفاهم هم ایجاد نمیشه .:):73:
-
سلام 118 عزيز دل فرشيد
ميشه يه كم (تا جايي كه مقدوره) موضوع رو بازتر كني؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط termeh
سلام :72:
اما به نظر من تشکر کردن به معنا موافقت با تمام پست می باشد ،اگر کسی با قسمتهایی از پست موافق یا مخالف باشد میتواند نظرش رو با گذاشتن پست دیگری بیان کنه .
اخه خواننده بیچاره(اما به قول یه نفر بیچاره نه بنده خدا) که علم غیب نداره که متوجه بشه فرد تشکر کننده با چه قسمتهایی موافق ویا با چه قسمتهایی مخالف هست .
من فکر می کنم اگر نظراتمون رو واضح بگیم ،سو تفاهم هم ایجاد نمیشه .:):73:
علیک سلام ! :72:
نظر شماست و محترم ! :D
آخه من بیچاره و کم حرف در این بلبشوی امتحانات چطور برای هر پستی بیام تحلیل بنویسم ؟؟؟ :54:
اون هم من که زیاد تشکر می کنم !!! :162:
-
سلام فرشید جان ؛
عزیزم من دیگه اونقدر این موضوع رو باز کردم که داره جر می خوره !!! حواست کجاست !؟
از asrin gozali و terme هم که کاملا در مورد تاپیک بنده اظهار نظر کردند صمیمانه و متعجبانه تشکر می کنم !!!!!!!!!!!!!!.
-
سلام دوستان
این پست را به 3 دلیل ارسال می کنم.
یکم : این پست را ارسال می کنم، که خدایی نکرده 118 سکوت مرا به پستهای مکرر خود ، به معنی بی احترامی به خودشون تلقی نکنند.
دوم: اعضاء هم علت سکوت مرا بدانند.
سوم: به بهانه این پست نگاهی هم به شیوه های تعاملی نا کارامد داشته باشیم.
118
شما پیشاپیش یک ارتباط بن بست را انتخاب کرده اید و تلویحا اعلام کرده اید که این پست ها را (که با مضمون واحد و در دو موضوع ایجاد کرده اید)برای شنیدن جواب از مدیر تالار نزده اید( وسخنان مدیر را به ماشین توجیه پراکنی تشبیه کرده اید)، و فقط خطاب به سایر اعضاء کرده اید و جواب خواسته اید:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 118
تا حالا تالاری رو ندیدم .....
مدیر سایت برای تمام اشتباهاتش مثل یک ماشین توجیه پراکنی حرفی برای گفتن داشته باشد !!!
خواهشا دوستان بدون پیش داوری و فقط با منطق پاسخ بدهند و به جای احساساتی شدن و جانبداری فقط نظرشان را بگویند .
این بخش فوق انتخابی هست از پست: http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=2211&pid=19606#pid19606
لطفا برای خواندن تمام آن لینک بالا را دنبال کنید.
پس 118 عزیز، اگر من جواب نمی دهم، در واقع به نوعی به خواست شما احترام گذاشته ام. و اقدام به شفاف سازی و توضیح دادن( آنچه که شما توجیه می نامید) نکرده ام، اما چون دوباره در پست 38 ، خواهان پاسخم شدید، این ارسال را انجام دادم.
اما برای پاسخ هم اگر چه اعضاء نمی دانند ولی خودتان می دانید که ما طی بارها پیغام خصوصی به جوانب این مسئله پرداخته ایم.
متاسفانه بنده به خاطر ضیق وقت و اینکه باید به سایر صحبتها و نظرات اعضاء هم احترام بگذارم و پاسخ بدهم، نمی توانم بیش از این برایتان شفاف سازی کنم. البته چون سایر اعضاء از پاسخ ارائه شده با خبر نیستند، اگر این بحث ادامه داشت، سرفرصت، متن پیغامهای خصوصی شما و خودم را در این موضوع می گذارم.
تبصره: این پاسخ همزمان در 2 موضوع مشابه شما ارسال می گردد.
-
Re: چرا به اعضا احترام گذاشته نمیشه !!!؟
سلام حضرت آقای مدیر (ع) :
سکوت و پاسخ شما برای من دیگر هیچ ارزشی ندارد و تعاملی که مد نظر شماست را من در طی 9 ماه حضور در تالارهایتان دیدم و خدا را شاکرم که هرگز با کسی آنطور که شما تعامل دارید من ندارم .
الان هم اگر می بینید بر خلاف میل باطنیم در تالارهایتان حضور دارم برای اخذ همان مسائلیست که می دانید و این حضور با این ویژگی که الان دارم کوتاه مدت است و در آینده شرایط عوض خواهد شد .
من دوست ندارم مبلغ کسی باشم ولی دوستان را دعوت می کنم به آدرس http://forum.hammihan.com حضور پیدا کنند و بعد از فقط یکماه متوجه نحوه ی مدیریت آن تالارها شوند هر چند که شاید در ابتدا به خاطر گستره ی سایت مذبور گیج شوید ولی به مرور متوجه مدیریت مقتدر آن سایت خواهید شد و روز به روز علاقه مندیتان به اعضا بیشتر می شود و خیلی تالارهای دیگر که نیازی به ذکر آن نیست .
بله همانطور که گفتید بنده با توجه به تعاملات شما یک انتخاب بن بست را با شخص شما انتخاب کردم و حتما این را میدانید که در ارتباط بن بست جدایی بهترین روش است .
شما می توانید با حذف نام کاربری بنده به این ارتباط بن بست خاتمه بدهید و اگر میگویید اعضایی که در تاپیکهای من شرکت کرده اند حقوقشان ضایع می شود می توانید طی پیام خصوصی آنها را در اطلاع قرار دهید . مطمئناً به دلیل فاصله گرفتن از آن تاپیکها اعضا مخالفتی نخواهند داشت مگر اینکه خود شخص شما بر این کارشکنی اصرار داشته باشید.
در هر حال آنچنان نماند و اینچنین نیز نخواهد ماند .
یا علی مدد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 118
از asrin gozali و terme هم که کاملا در مورد تاپیک بنده اظهار نظر کردند صمیمانه و متعجبانه تشکر می کنم !!!!!!!!!!!!!!.
اظهار نظر خاصی درباره ی تاپیک شما ندارم .
در این تاپیک درباره ی بنده صحبت شد ( توسط خانم آرزو که درباره ی افراد متشکر از مطلب شما اظهار تاسف نموده بودند که یکیشون من بودم ) و بنده هم اقدام به رفع ابهام نمودم ، از نظر شما مشکلی هست ؟! http://qsmile.com/qsimages/73.gif
-
نقل قول:
علیک سلام !
نظر شماست و محترم !
آخه من بیچاره و کم حرف در این بلبشوی امتحانات چطور برای هر پستی بیام تحلیل بنویسم ؟؟؟
اون هم من که زیاد تشکر می کنم !!!
سلامی دوباره ،
متشکرم.
در عوض من خواننده پستها وقت میکنم که منظور شخص رو از تشکر کردن هاش متوجه نشم.:33:
ومن بیچاره می مونم و ابهام .:162:
همچنین رفع ابهام کردن شما در پست 19 واقعا جای تشکر داره .:104:
-
سلام
ببخشید من فضولی میکنم ولی آقای 118 واقعا" اگه دوست ندارید چرا به تالار میاید پس هنوز اینجا رو دوست دارید که میاید اگه دوست نداشتید واستون مهم نبود که پستاتون حذف بشه یا نه
پس حالا که اینطوره بمونید و من و بقیه دوستان رو خوشحال کنید
-
دوباره از بین ما یکی خودِ خدا شد .
سلام elina ::72:
خوب این مسلم که کسانی که از ابتدای تشکیل تالار واسش زحمت کشیدند تالار رو دوست دارند و بنده هم با تالار و اعضای محترمش مشکلی ندارم و فقط میخوام زوایایی از روش و شخصیت مدیر این سایت رو به طور عملی به اعضا نشون بدم شاید در کوتاه مدت محبوبیتم بین اعضا کم بشه ( که البته اهمیتی هم نداره ) ولی در بلند مدت صد در صد روی برداشتشون از حرفای مدیر سایت متفاوت تر خواهد شد .
و اینکه در برخی موارد برخی چیزها فقط شعار است و یکی باید بلند بشه و رونمایی کنه که چه چیزهایی شعار هستش و بنده هم تا هر وقت در تالار باشم اجازه نمیدم کسی به شعور آدما توهین کنه و فکر کنه همیشه می تونه با رندبازی مخاطبینشو جذب کنه . و تازه جالبه که فکر کنه داره به وظیفش عمل می کنه و احتمالا خداوند اونو به خاطر این ثواب در بهشت با موسی و مسیح و محمد همنشین خواهد کرد.
متاسفانه در جامعه ی ما این اپیدمی شده که یکی رو بت کنیم بعد بذاریم جلومون و بپرستیمش و اتفاقا همین آدما یکی رو می برند بالا و بالا و اونقدر بالا و یه دفعه با کوچکترین تلنگری چنان می کوبندش زمین که دیگه اثری از طرف باقی نمی مونه .
حالا اگه کسی ناهنجاری های جامعه ( چه جامعه ی حقیقی و چه مجازی ) رو مطرح کنه هزار تا وصله بهش می زنند .
من در این تالار دوستان خوبی پیدا کردم و از این بابت خوشحالم اعضایی مثل : گردآفرید ؛ فرشید؛ عصرین گوزلی (به زبان ترکی )؛ لورد حامد ؛ سمیه ؛ زیبا.ده؛ زینب ؛ بهاره ؛ آرزو و خیلی های دیگه که نمی شه همهشون رو اسم برد که اگه از حضورم در تالار به همین ها رسیدم برام کافیه اما ناملایمت ها ؛ کج فهمی ها ؛ دروغ ها ؛ قضاوت های نادرستی هم در این مدت دیدم که اکثرا ً انرژی رو میگیره . البته اعضای محترمی هم که باهاشون در ارتباطم خیلی هاشون این مشکل رو دارند ولی اکثرا یا روشون نمیشه مطرح کنند یا از کم شدن محبوبیتشون می ترسند و یا اهداف دیگه دارند و ... اما من در سایتهای مختلف با اهداف مختلف و شخصیتهای مختلف وارد شدم و به کسب تجربه پرداختم و به اهدافی هم که از حضور در تالار همدردی داشتم به بیشترشون رسیدم .
راستش یه بار مدیر ؛ گردآفرید رو توی تاپیک حذف 50 پست تهدید به حذف نام کاربری کرد !!!! یکی از دلایل ایجاد این تاپیک این بود که خیلی ها بدونند که مدیر سایت این شجاعت ، وقت ، حوصله و توان رو برای حذف نام کاربری کسی نداره اونم کسی که پستهای بالایی داشته باشه و به تهدیداتش هم مثل خیلی چیزهای دیگه میشه اصلا اهمیت نداد . البته این تنها دلیل نبود و دلایل شخصی دیگه ای هم وجود داره .
-
سلام بر همه دوستان
پست 25 آقای 118 را دوباره مطالعه بفرمائید. خیلی جالب است، من به این این تالار سر زدم. تالار هم میهن یکی از تالارهای بزرگ و پرمحتواست. من هم با 118 موافقم در اینکه مدیر و مدیران تالار بزرگ هم میهن قویتر از تالار کوچکی مثل همدردی هست. اگرچه به طور کلی مقایسه یکی از ریشه های مشکلات ماست، اما تالار هم میهن به لحاظ محتوای غنی و مدیریت سازنده اش می تواند الگویی در بسیاری جهات برای ما باشد.
اتفاقا بنده با مدیر کل این تالار مکاتبه ای داشته و در خواست 118 را که خواهان حذف همه پستهایش را دارد، مطرح کردم.
در مشورتی که با مدیر تالار هم میهن (که الحمدالله مورد تائید 118 هم هست)، داشتم، ایشون هم، چنین درخواستی را به جا ندانسته و از من خواستند چنین حذفی را انجام ندهم.
در ذیل مکاتبات انجام شده بنده با مدیر تالار هم میهن جهت استحضار همه اعضاء آورده می شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیر همدردی
متن نامه :
سلام ضمن عرض ادب و احترام و معذرت خواهی به خاطر مزاحمتی که ایجاد می کنم. بنده مدیر تالاری هستم، که برای مشورت این ایمیل را خدمتتون ارسال می کنم. سئوالی داشتم که اگر جواب دهید، بسیار مرا مورد لطف خود قرار دهید. اخیرا یکی از اعضاء تالاری که من مدیر آن هستم، بنا به دلایلی قصد خروج دارند، ایشان خواهان حذف تمام پستهایشان (بیش از 400 پست) می باشند و همچنین حذف نام کاربری خودشان.
لطفا بفرمائید:
اصلا ایشان حق چنین تقاضایی را دارند. اگر جوابتون مثبت است ، لطفا راهنمایی کنید، چگونه موضوعات کثیری که ایشون یک طرف تعامل هستند، را از پراکندگی نجات دهم. همچنین موضوعاتی که ایشون ایجاد کرده و بعضی از آنها بیش از 100 پست دارد، به این ترتیب کاملا حذف می شود که اعتراض سایر کاربران را ایجاد می کند.
اما اگر ایشون حق حذف پست ها را ندارند، دلیلش چیست؟ چون خودم مدیرتالار هستم، می دانم که چقدر وقت شما کم و مشغله زیادی دارید، اما نظر یک مدیر و ادمین یک تالار بزرگی مثل شما می تواند در این مورد کمک عملی کند و من دوست دارم حق اعضاء را به آنها بدهم. اما در این مورد نیاز دارم شما کمکم کنید. پیشاپیش به خاطر بذل محبت و نظر لطف شما سپاسگزارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیر تالار هم میهن
با سلام.
حذف پست های یک کاربر خلاف فعالیت های کلی یک سایت میباشد و در مورد نوشته شده توسط شما این حذف میتواند باعث گردد:
-
تا اختلال های بسیاری در بحث ها و گفتگوهای کل سایت به وجود آید و از طرفی در صورتی که کاربر علاوه بر پست , بحثی نیز ایجاد کرده باشد آنها نیز حذف میگردند و با این حذف بحث ها و پست های دیگر کاربران مرتبط نیز حذف خواهد گردید.
-
با توجه به اینکه موضوعاتی نیز که توسط این کاربر ایجاد گردیده است دارای پست های دیگر کاربران میباشد این حذف خلاف رویه کلی فعالیت میباشد و پیشنهاد میشود در چنین مواقعی اقدام به حذف پست های ارسالی کاربر نکنید
- بهترین گزینه میتواند اطلاع به کاربر این باشد که : نام کاربری شما غیرفعال میگردد و اقدام بیشتری با توجه به نوع سیستم و فعالیت صورت نمیگیرد.
- به این کاربر اطلاع دهید نهایت دسترسی و حذف پست ها همانی است که در حال حاضر بطور عادی دارید و اقدام در این زمینه با توجه به اختلال های بسیاری که در موضوعات فعال و پست های دیگر کاربران دارد امکان پذیر نیست.
- حذف پست ها باعث ایجاد اختلال در بحث ها میگردد
- حذف پست ها باعث حذف موضوعات میگردد و بعد از شروع موضوع و فعال شدن آن کاربر دیگر حق تصمیم گیری نهایی ندارد.
- موضوعات در موتورهای جستجوگر ثبت گردیده اند و در صورت حذف باعث میگردد بر روی نوع بازدید های ورودی تاثیر داشته باشد
- پست های هر کاربری که در موضوعات کاربری که درخواست حذف پست هایش را دارد نیز حذف میگردد این اقدام باعث میگردد تا کاربران نسبت به سایت شما نظر مناسبی نداشته باشند و باعث گردد اینگونه جلوه پیدا کند که سایت برای بحث ها ارزشی قائل نیست که با چنین اقداماتی آنها حذف میگردند.
هم میهن
اگرچه بنده همین مطالب را از زبان سایر مدیران تالار قبلا خصوصی برای 118 ارسال کردم که ایشون نپذیرفتند. بعضی از این گفتگو با سایر مدیران تالار ها به صورت عمومی و در تالارهای آنها انجام شده است. که آدرس هم آنها هم موجود است.
امید دارم با ذکر حق و حقوق کاربریشان از زبان مدیر تالاری که مورد تائید ایشون هستند، این مسئله خاتمه پیدا کند.
به هر حال همانطور که قبلا هم به 118 تذکر دادم، سعه صدرم و خویشتنداریم فقط در قبال توهین ها و جوسازی های ایشون علیه خودم هست که می توانم نادیده بگیرم. اما اگر ایشون به این روش تخریب گرانه علیه کل تالار اصرار بورزند و بخواهند موجب به هم زدن آرامش تالار (مثل این چند روز اخیر ) شوند، ناچارم به خاطر مصالح و آرامش تالار علیرغم میل باطنی ام، حساب کاربری ایشون را غیر فعال کنم.
-
Re: چرا به اعضا احترام گذاشته نمیشه !!!؟
سلام ،:72:
واقعا تعجب آور و خنده داره که بنده با زدن پست شماره 29 عملا انصراف خودم رو از این بحث و همین طور تالارهای همدردی اعلام کردم ولی مدیرهمدردی (ع) هنوز دنبال اثبات حقانیت مجازی و غیر واقعی خودشون هستند . امروز هم به درخواست فرشید( که با مسنجر با هم در ارتباطیم ) برای خوندن ارسالش در موضوع بت پرستی برخلاف میلم اومدم و متوجه ارسال این عالیجناب شدم و از آنجا که بی پاسخ گذاشتن این آقا رو که آسمانی هم می باشد خلاف باورهای خودم میدانم به نکاتی در این زمینه اشاره می کنم :
1- تالاری که بنده نام بردم یکی از تالارهایی هستش که خود بنده در آن فعالیت آنچنانی ندارم و فقط به خاطر اینکه مدیریت صحیح تر را به اعضا نشان بدهم یک تالار بی طرف را معرفی کردم .
2- همانطور که در ارسال 29 عنوان کردم هدفم این بود که تهدیدات مدیریت کوچک و ضعیف این سایت را بیش از پیش نمایان کنم و اعضا بدانند که برخی از مکاتبات ایشان جز شعارهای توخالی نیست
:"راستش یه بار مدیر ؛ گردآفرید رو توی تاپیک حذف 50 پست تهدید به حذف نام کاربری کرد !!!! یکی از دلایل ایجاد این تاپیک این بود که خیلی ها بدونند که مدیر سایت این شجاعت ، وقت ، حوصله و توان رو برای حذف نام کاربری کسی نداره اونم کسی که پستهای بالایی داشته باشه و به تهدیداتش هم مثل خیلی چیزهای دیگه میشه اصلا اهمیت نداد . البته این تنها دلیل نبود و دلایل شخصی دیگه ای هم وجود داره ."
3- اتفاقا مقایسه یکی از بهترین روشهای درک و فهم درونیست که در علوم ؛چه علوم دینی و چه فلسفی و ... مورد استفاده قرار می گیرد حالا اگر این پیامبر سایت همدردی (ع) در این زمینه فوق العاده ضعیف هستند و با توجه به مثلا روانشناس بودنشان از قدرت تجزیه تحلیل پایینی برخوردارند به خودشان مربوط است ولی نباید به جای ترمیم ضعف خود صورت مسئله را پاک کنند ، مانند بقیه ی رفتارهایشان که همواره درصدد مبارزه با عقاید مغایر بر باورهای خود و تحمیل رندانه و سیاستمدارانه و البته عوامفریبانه ی خود باشند .
همین چند وقت پیش یکی از فرومهای بسیار غنی و خوب به خاطر ضعف در مدیریت و رفتاری مغایر با دموکراسی از طرف ایشان و انتخاب مدیران ناکارآمد و تعامل یکسویه با اعضا که این مشکل به صورت اپیدمی در جامعه ی حقیقی ما هم گریبانگیر شده تعطیل شد و مدیر آن طی بیانیه ای اعلام کرد که با اینکه هزینه ی یکساله ی سایت را پرداخت کرده ولی دیگر حاضر نیست به فعالیت آن ادامه دهد . امیدوارم این تالار همدردی که ماه ها برای آن زحمت کشیده شده و اعضا انتظاراتی به جا از آن دارند با این مدیریت ناشی و ضعیفی که دارد به آن روز گرفتار نشود .
در هر حال این سایت مثلا همدردی با این مدیران ( به جز زیبا.ده و و تا حدودی طاهره ) شایستگی حضور برخی از دوستان را حقیقتا ندارد بنده هم با کمال میل از حضور در تالارهای همدردی انصراف داده ( کاری که در ماه دوم حضورم انجام دادم و متاسفانه و با احساسات حماقتوار دوباره بازگشتم ) و برای اعضای تازه وارد و دوستان قدیمی ترم آرزوی موفقیت ، آگاهی ،شادی و خوشبختی روز افزون دارم و امیدوارم در مرحله ی اول خودم و سپس دوستان همگی در راه مستقیم الهی و آزادگی و صداقت گام برداریم .
الهی به امید تو ... یا علی مدد .:72:
-
سلام .من به جای هر پیشنهادی می خواهم یک علامت؟ تکرار جلوی خواسته اقای 118 بزنم و بگم /که اگر من بخواهم از عضویت خانواده ای که درکم نکردن و هزار تهمت ناروا به خواسته های منطقی و مظلومانه ام زدند (البته به همکاری دشمنهای قدیمی ام که با فهمیدن اینکه حامی هایی به این خوبی و نزدیکی تو خونه اش داشتیمو خودمون نمی دونستیم!لازم بود اگر میشد دهها بار براشون یه پیام تبریک می فرستادم ولی نشد .لااقل تو این تالار می شه این کارو کرد.)و حالا انتظار دارند من دوباره بعد از تموم شدن دفترچه بیمه ام(که در واقع با تموم شدن اخرین رگه های امنیت و امید و بیمه ام توی این خونه همزمان شد)دوباره به عضویت اجباریشون در بیام و همه چیز به روزهای فبل از اینهمه بی عدالتی برگرده چکار کنم؟خواهشا" اگر اقا 118 راهی برای بیرون آمدن از سایت همدردی (که لااقل اگر حرف خوبی توش میزنید مثل یه یادگاری خوب برای سایر اعضا باقی میمونه حالا چه خودتون باشید چه اینکه فقط اسمی ازتون باقی بمونه!بدون اینکه مسولیت بیمه وحقوق تمدید نشده یک عده دیگه که هنوز دوستشون دارید به عهده شما نیست) به من هم خبر بده!
امضائ: یه دلشکسته!
-
سلام نیلوفر عزیز:72:
معلومه تحت فشار زیادی هستی ...
همه ی ما به خوبی دیدیم که در مدتی که عضو شدی به جای اینکه از خودت و غمهات حرف بزنی بیشتر سعی کردی همراه و همدرد دوستانت باشی و کمتر از رنجهای خودت صحبت کردی ... و این قابل تحسینه ...
اگر دوست داشته باشی می تونی از خودت بیشتر بگی . همونطوری که می تونی مطمئن باشی که ما به عنوان دوستانی همدرد درکنارت هستیم ...
-
118 ارجمند؛تو هرگز تسلیم نشده ای،هیچگاه سکوت نکرده ای و هرگز نیز فراموش نخواهی شد.
این اندیشه است که می ماند.