کسی که با من در چت آشنا شده میخواد بیاد خواستگاری من چیکار کنم؟
سلام
من یه دختر 23هستم ، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی .
نمیدونم وقتی اینا روبخونید اولین فکری که درمورد من میکنید چیه اما نمی دونم تا الان تو زندگیتون پیش اومده که با تمام وجود نیاز به یه نفرداشته باشید که راحت حرف دلتونرو بزنید اما هرچی میگردید در بین اطرافیانتون پیداش نمیکنید ؟ الان من تو این شرایط هستم .با اینکه همه چیز واسه خوشبخت بودن دارم ولی احساس خوشبختی نمیکنم . علتش هم اینکه من چند وقت پیش با یه پسره تو نت اشنا شدم پسر بدی به نظر نمیاد باشه بعد از گذشت 5 ماه از من خواستگاری کرده و میگه حاضره واسه داشتن من هر کاری رو بکنه و شرایط زندگیش رو هم کامل برام گفته . و میگه هروقت من بگم حتی همینفردا حاضرهبیاد خواستگاری من نمیدونم بهش چی بگم یا چه تصمیمی بگیرم اطفا راهنماییم کنید
RE: خواه میکنم با راهنمایتون کمکم کنید
سلام خب بگین بیادخواستگاری رسمی:303:
سلام ماندانای عزیزم
چه جالب با هم تقریبا هم رشته هستیم .موفق باشی.
منم یه زمانی درگیر چنین ماجرایی شدم.واییییییییییییییییی از دوستی اینترنتی
به نظرم قبل از ایجاد دلبستگی بیشتر بخواه رسما به خواستگاریت بیاد منطقی و دور از احساس تصمیم بگیر انتخاب کن.توروخدا توروخدا مواظب خودت باش
تو دختری ! ارامش همه زندگیه تو بسته به حفاظت تو از روح پاکت داره مراقبش باش
عطر این گل فقط از آن یک نفر باشه عزیزم
موفق باشی
کسی که با من در چت آشنا شده میخواد بیاد خواستگاری من چیکار کنم؟
دوستای عزیزم سلام
مشکل من اینه که حدودا 5 ماه پیش تو نت با یک پسری 29 ساله و لیسانسه آشنا شدم . بعد از یه مدتی که از آشنایی ما گذشت ایشون از من خواستن که بیان خواستگاری رسمی و حاضره همه شرایط منو رو قبول کنه و به قول خودش به من برسه و میگه از هرکس وهرجا که دوس داری در مورد من بپرس من هیچ ضعفی ندارم که بخوام از اون نگران باشم. الان من نمیدونم چیکار کنم.چی بهش بگم ؟ کلا بگم نه همین الان و تموم شه؟یا اجازه بدم بیاد خواستگاری؟
خوب اگر واقعا خواستگاره بزار بیاد خواستگاری .البته اگر شما شرایت ازدواج وتشکیل زندگی وآمادگی شودارید.
جلوی خواستگار رو نمیشه گرفت.
فقط در صورتی که شما آماده ازدواج نباشی .یا درس بخوانید یا خیلی چیزهای شخصی دیگر.....
RE: کسی که با من در چت آشنا شده میخواد بیاد خواستگاری من چیکار کنم؟
سلم دوست عزیز
من یه سوال داشتم؟
این اقایی که شما میگید همشهری هستین؟
اگه همشهری باشین می تونی راحت تحقیق کنی.
اگه نیستین بالاخره یکی رو می فرستین واسه تحقیق.
من با دوستان موافقم اگه به دلت میشینه بگو بیاد.
ما هم عروسی دعوت میشیم:227:واسه روحیمون خوبه:310::227::310::227::227:
سلام ماندانا
به نظرم اگر خودتم بی میل نیستی و میتونی شرایط این آقا رو قبول کنی بگو که بیاد
ولی حتما تاکید کن که هیچ قولی بهش نمیدی و باید بعد ازبررسی تمام جوانب و تحقیقات کافی تصمیم بگیری
یادت هم باشه که چون آشنایی اینترنتی هست بیشتر ار حالت معمول در موردش تحقیق کنین:72:
سلام.
چه چیزی باعث شده که به جواب منفی در این مرحله فکر کنی؟
چه مشکلی سر راهت میبینی؟
این اقا همشهری من نیست . من نگرانیم از اینه که خیلی جاها و خیلی کسا آشنایی اینترنتی رو قبول ندارن .میترسم همین بعدا تو زندگیمون دردسر ساز شه. من بهش گفتم اگه قرار باشه که بیاد خواستگاری اول باید خانوادم تاییدش کنن بعد من نظر میدم. اگه خانوادم مخالف باشن من هم حرفشون رو قبول میکنم .ایشون هم گفتن خانوادت با من مخالفت نمیکنن چون من تمام معیارهای یه همسرایده ال رو که یه دختر بخواد دارم
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
سلام.
چه چیزی باعث شده که به جواب منفی در این مرحله فکر کنی؟
چه مشکلی سر راهت میبینی؟
علت اینکه جواب منفی به ذهنم رسیده نوع اشنایمونه اخه خیلیا میگن اشنایی اینجوری خوب نیستاین تنها دلیله که باعث میشه من الان بهش جواب منفی یدم
mandana22 عزیز
اگه عده ایی با اینجور اشنایی ها مخالف هستن به خاطر عدم صداقت و یکجور بازی دادن طرف مقابله که بسیار در این اشناییها رایجه!اما به هر حال نمیشه گفت این یک قاعده است.اما بهتر دقت بیشتری در صحت حرفهای طرف مقابل داشته باشین.نمی دونم شما اصلا هم رو دیدین چطوری میگین همی رو شناختین و دلایل خوب بنظرتون اومدن چیه؟دیگه امروزه ادمها رو حتی بعد از مدتها به سختی میشه شناخت چه برسه با ارتباط به صورت چت!
از یک ادم 29 ساله اونهم لیسانس یکم عجیبه که به این زودی به این نقطه برسه،بیشتر برامون از جزئیات بگین.اما اینکه رسما خواسته بیاد خواستگاری خودش یک نکته ی مثبته.
دوست عزیز سلام
اگه روی نحوه آشنایی نگرانی داری به عنوان یه واسطه یا رابط بهش نگاه کن
بزار بیاد خواستگاری در عمل و روبه رو و کنار خانواده شناخت خیلی بهتر هست
این نگرانی شما طبیعی هست اما بهتره یا زودتر اجازه خواستگاری بدی یا کات کنی
موفق باشی عزیزم
دوستای عزیزم سلام
این اقایی که بهتون گفتم نزدیک به ده سال پیش مادرش و برادرش رو از دست داده. دو تاخواهر داره که ازدواج کردن و سرخونه زندگیشون هستن و یه بردار که از خودش کوچیکتره. به خاطر اخلاق باباش چندسالیه داره تنها زندگی میکنه . مامان و بابای من ادمای کاملا منطقی هستن وتو همه زمینه ها بچه هاشون رو آزاد میذارن که خودشون انتخاب کنن اما حواسشون کاملا به بچه هاشون هست که تصمیمی که میگیرن اشتباه نباشه .تنها نگرانی من از خواستگاری اومدن این آقا اینه که میترسم مامان و بابام به نوع آشنایی ما ایراد بگیرن که صدرصد هم میگیرن نمی دونم چیکار کنم ؟ از طرز حرف زدن و برخورد این آقا پسر مشخصه که ادم جا افتاده اییه و بچه نیست من خودم هم بی میل نیستم که بیاد خواستگاری ولی از عکس العمل مامان و بابام نگرانم