-
قد بلند من و مشکل ازدواج
--------------------------------------------------------------------------------
با عرض سلام مشکل من قد بسیار بلند من . من چون دورگه ام و مادرم اهل فنلاند و اونجا بسکتبالیست بوده و پدر قد بلندی هم دارم و خودمم بسکتبالیستم قد بسیار بلند 195 برای یک دختر و دارای استخونبندی درشت و وزن 91 کیلو . از نظر ظاهری زیبا هستم اما با وجود قد بلندم برای ازدواج مشکل دارم در حالی که چند خواستگار دارم که همگی از من کوتاهترند. در حال حاضر پسر یکی از اقوام پدرم که وضعیت خوبی برای ازدواج داره ابراز علاقه کرده ولی مشکل قد اونه که 170 و تا شانه های منه البته اون با قد من مشکلی نداره ولی من نمی دونم چیکار کنم . اگه بخوام با مردی که قدش به من بخوره ازدواج کنم اون باید 2 متری باشه که اگرم پیدا بشه شاید موارد دیگرش با من جور در نیاد در ضمن نمی خوام وقتی باشوهرم راه می رم مثل بچه ام در کنارم باشه و اینم میدونم که در رابطه جنسی فیزیک زن و مرد خیلی مهمه مخصوصا اگه زن درشت تر باشه و مثل من که دیگه خیلی درشت و تنومندم مشکل چند برابر میشه . راهنماییم کنید لطفا
-
RE: قد بلند من و مشکل ازدواج
سلام مليكا جون
جالبه يعني تا حالا خانمي كه قدش اينقدر بلند باشه نديدم
راستش نمي دونم چي بايد بگم
حقيقتش ما توي خونواده خانم هايي رو داريم كه هم از نظر قد و هم هيكل از شوهراشون بزرگتر بودن و مشكلي هم نداشتن
يعني بايد اخلاقها با هم سازگار باشه ولي حس مي كنم مورد تو يه ذره فرق مي كنه اخه تو از حد معمول خانمها بلندتري و اين هم نعمت بزرگيه براي برداشتن هر چيزي نبايد صندلي زير پات بذاري يا براي پاك كردن شيشه ها بخواي تا بالاي نردبون بري
شوخي كردم ناراحت نشو
ولي جدي مي گم نعمتيه كه خدا بهت داده و بايد قدرش رو بدوني
به نظرم بهتره اول با خودت كنار بياي حس مي كنمخ مشكل اصلي اينه كه تو بتوني با ذهن خودت كنار بياي
بعد با اون آقا صحبت كن تا مطمئن بشي مشكلي نداره
راستي چند سالته؟
بهتره ببيني از بقيه جهات هماهنگي با اون آقا داري يا نه اگه همه چيز مناسبه و مسئله فقط قد توهه خيالت راحت باشه موضوعي نيست كه تو بخواي ايقدر خودت رو ناراحت كني
خوشبختي حق همه هست و نبايد چيزي يا كسي مانع اون بشه
تو هم خوشبخت باشي
-
ممنونم گلپر جون .من سنم 21 ساله و با اون آقا هم از نظر سنی متناسبیم من دانشجوی طراحی داخلی هستم توی فنلاند و اون آقا هم مهندسی عمران می خونه توی ایران . اما این قد بلند که از نظر تو یک نعمت توی ایران منو اذیت می کنه اما بیرون از این کشور هیچکس توجهی به اون نداره . من توی ایران هر وقت از خونه می رم بیرون همه زل می زنند به من بعضی ها متلک می گن. بعضی وقتا بعضی ها میان کنارم تا قدشونو با من مقایسه کنم یا سوالای بی خودی می پرسند یکبار با همین آقایی که گفتم رفتیم بیرون تا یکم بهتر همدیگرو بشناسیم ولی توی خیابون واقعا نمی تونستیم راه بریم همه مارو نگاه می کردند و چرت و پرت می گفتند اگه قبول کنه از ایران بریم شرایط زندگیمون خیلی بهتر میشه.
-
من منتظر راهنمایی بقیه اعضا هستم
-
يعني الان ساكن فنلاند هستي و بعد از ازدواج مي خواي بياي ايران؟
خونواده ات كجان؟
اون آقا نظرش چيه؟در مورد محل زندگيتون؟آخه نمي شه بهش تحميل كني كه بايد بياي با من بريم...
-
من ساکن فنلاندم برای تحصیل پدرو مادرم ایرانند. الان ایرانم. اگه بیاد اونجا برای زندگی مشکل نداریم چون اقوام مادرم اونجان. اون آقا که اسمش سیاوش دراین مورد چیزی نمی دونه یعنی من عنوان نکردم . اگه راحتی منو می خواد رفتنمون بهتر . چون تو ایران برای من مشکل
-
سلام
علاوه بر اینکه قد بلند هستید ، از فونت های بزرگ هم استفاده می کنید ( مزاح عرض کردم )
برای ازدواج و تصمیمتان بهتر است سری به مقالات آموزشی تالار بزنید ، حتما مطالب خوبی پیدا خواهید کرد .
در مورد آقای ذکر شده توسط شما ، باید بگویم که شما ایشان را به خاطر حرف و ... مردم گزینش نکنید، شما باید از عقل خویشتن کمک بگیرید .
عقل تان را تا بلندای اشتیاق تان بالا ببرید و بگذارید روح تان در شب های تاریک ، اشتیاق تان را با چراغ عقل تان راهنمایی کند.
پس شما باید بر بستر عقل بیارامید و در باغ اشتیاق بگردید.
موفق و منصور باشید.
-
نمی دونم شاید به حرف من بخندی آقا حامد ولی اگه جای من بودی اینطور فکر نمی کردی من ناشکر نیستم اما این مشکل به جای خودش مشکل حادی است. وقتی برای لباس خریدن هیچ لباسی سایزت پیدا نشه و مجبور بشی شلوار و تیشرت و کاپشن پسرونه بپوشی . سایز پای من 46 هیچ کفش دخترونه ای اندازه من نیست. هر جا که میرم دخترا که هیچی پسراهم 99% از من کوتاهترند. توی خیابون همش بهم میگن غول . نردبون . اسمون خراش . هرجا میری توچشمی . توی سوپر مارکت میری مردم ازت می خوان اجناس طبقه های بالایی رو براشون بیاری پایین. با هر دختری که دوست میشم از راه رفتن کنار من خجالت میکشه . قد متوسط دخترای ایرانی 160-165 یعنی قدشون تا سینه های منم نیست قد پسراهم 170-175 یعنی بزور تا شونه های منم نیستند . هر خاستگاری که برام اومد تا قدو هیکل منو دید وارفت . حتی با بعضی پسرا که بیرون میرفتم از کنار من راه رفتن ابا داشتند . این به خاطر فرهنگ غلط ماست . خاله من توی فنلاند 209 سانت قدش ولی اصلا براشون مهم نیست مام تو ایران یک امر غیر طبیعیه مثل معلولیت
-
خدا به من از نظر ظاهری همه جور لطف کرده پوست روشن و لطیف چشمای عسلس و بقیه اجزای صورت که تلفیقی از اروپایی و ایرانیه در مورد قدمم توی اونجا وقتی توی تیم بسکتبالم بازی می کنم همه از قدم تمجید می کنند اما برای زندگی توی ایران و با فرهنگ ضعیف ما توی ایران مشکل دارم . من نمیتونم که همش توی خونه بمونم باید بیام بیرون وبیرون از خونه هم با نگاه ها و حرفا اعصابم بهم میریزه. یکبار که خاله ام اومده بود ایران و باهم رفتیم بیرون چون باهم به زبون خالم صحبت می کردیم مردم فکر میکردند که منم خارجیم چون ظاهرمم به خارجی ها شباهت داره چون فکر میکردند متوجه حرفاشون نمیشیم حرفای بی شرمانه ای می زدند که از گفتنشون شرم دارم حتی توی مغازه صاحب مغازه با شاگردش بهم می گفتند این دوتا غول اگه بخوام .... باید نردبون داشته باشیم تا دستمون به .... برسه . حتی همین سیاوش که عاشق منه گاهی که می خوام بریم بیرون می گه نمی دونم لباسی نپوش که بلندت نشون بده یا هرجا میریم مثل پارک همش میگه یجا بشینیم و راه نریم حتی کنار من راه نمی ره منم برام سخته که هر وقت می خواد بامن حرف بزنه سرشو بلند کنه منم سرمو خم کنم اون با 170 قد و 60 کیلو وزن من 195 قد 91 کیلو وزن تقریبا دوبرابر اونتم اما خوب دوسش دارم اونم دوسم دارم من بیشتر قصدم از مطرح کردن این حرفا اینه که باید تو فرهنگمون تجدید نظر کنیم
-
سلام
اگه مي گي اونم دوست داره پس نبايد هم زياد به خودت فشار بياري و برات سخت باشه هم نسبت به اين قضيه بي خيال باش بچسب به زندگيت
-
مليكاي عزيز
كاملا متوجه مي شم كه خيلي برات سخته
بهتره هر چه سريعتر با آقا سياوش حرفات رو بزني
نمي شه لحظه آخر يه همچين تصمصمي(رفتن از ايران يا موندن)گرفته بشه
مخصوصا اگه اين آقا خونواده اش ايران باشن بهش حق بده كه انتخاب خيلي سختي داره
بهتره آزادش بذاري تا تصمميم بگره تا هر چي بعدا پيش اومد باعث ناراحتي نشه
-
سلام.من نمی خوام بی اطلاع از شرایط عاطفی شما نظری داده باشم .ولی اگر فکر می کنی توی کشور ی که الان درس می خونی موقعیت بهتری از نظر تناسب با مردم/ ساختار فرهنگی و اجتماعی و شغل و حتی شاید موقعیت های بهتر و متناسب برای ازدواجی که به اینهمه نا هماهنگی ودلخوری نا خواسته نینجامه داشته باشی با توجه به اینکه هنوز به اون آقا هم نگفتی در نظرداری اونجا بمونی اگر وابستگی در بین نیست نظرتو صریح بگو و ازش بخواه که اونم نه از سر اساس بلکه با منطق همیشگی بودن ازدواج نظرشو بگه . چون تو ایران موندن و زندگی کردن با این شرایط حرفهای اجتاب نا پذیرو هم داره ومعلوم نیست اون آقا یا حتی خودت بعدها بخواین به این زندگی به دید مثبت نگاه کنید. اگر می تونی بری جایی که مثل بقیه باشیو بمون این کارو بکن .و اگر می خاهی یه هموطن ایرانی باشی عجله نکن . ممکنه موردهای متناسبی در اینده به سراغت بیاد .موفق باشی
-
شما مي توانيد به اين چيز ها فكر نكنيد و اگر عاشق ان هستيد معطل نكنيد.
-
از همتون ممنونم من این چند روزه که نبودم به همراه سیاوش و خانواده به مسافرت رفته بودم و کلی باهم صحبت کردیم از همه چیز و در آخر قرار شد سیاوش با من در اواسط مرداد ازدواج کنیم و برای زندگی به فنلاند بریم البته کمک های پدرم که قرار شده برای آغاز زندگی همه جور مارو ساپورت کنه در تصمیم سیاوش بی اثر نبود البته اونم حق داره دوری از پدرو مادر و زندگی در کشوری که برای اون غریبه است و مردمی که احساس زیادی ندارند سخته اما سیاوشم مشکلات منو درک کرد و همراهم میشه
-
اما همونطور که در مطلب " من هنوزم نمی دونم چیکار کنم " گفتم شاید مورد من حل شده باشه ولی فرهنگمون برای امثال من زندگی رو سخت می کنه انقدر سخت که کسی مجبور باشه برای آرامش داشتند از وطنش بره . سیاوش این گذشت رو به خاطر من کرد اما خیلی ها این گذشت رو نمی کنند و اگر موقعیت من چه از نظر مالی و وجود خانواده مادرم نبود من باید تو ایران میموندن و هر روز به خاطر 30 سانت قد بلند حرف های آزاردهنده می شنیدم. واقعا اگر خدا کسی رو کوتاه بلند - چاق لاغر- زشت زیبا - سیاه سفید - بیافرینه باید اینهمه مشکل داشته باشه . من که اینو اصلا تو اروپا ندیدم اما تو ایران مسلمون و 5000 سال تمدن واقعا که ....
. برامون دعا کنید تا برای همدیگه بمونیم و تا آخر این مسیرو در کنار هم باشیم شاید چند روزی نباشم و لی تا مرداد ایرانم و هرو ورز به سایت سر میزنم بعد از رفتنم اگر وقت بود حتما یارتون هستم . فعلا بای
-
من بازهم منتظر نظرات و پیشنهادات دوستام هستم
-
سلم. خیلی خوشحال میشم وقتی کسی میاد ومیگه مشکلمون حل شده و برای بقیه راه حلهاشو باقی می گذاره و بازم برای بقیه بچه ها دل می سوزونه وهمدردی میکنه.موفق باشید!(غربت هم خیلی دور نیست اگر باهم یه دل باشیم!)
-
سلام
درکتون می کنم.
فرهنگی سازی و ... شاید کمی زمان بر باشه ولی ممکنه... ، مثلا همین یادداشت شما ، خیلی ها رو به تصحیح اعمالشون وا میدارد.
اما یک راه حل سخت ولی کوتاه مدت هم هست.
و اینکه تمرین کنیم و به این فکر کنیم، که ما همیشه نمی توانیم بر اساس این انتظارا ایده آل گرانه که:«دیگران باید مودب و منصف باشند»، خود را آزار دهیم.
واقعیت اینست که همه درست صحبت نمی کنند و درست رفتار نمی کنند. در بسیاری از موارد باید تاثیر پذیری خود را نسبت به چنین افرادی کاهش دهیم و این تمرین می خواهد.
و سخت است.
-
ممنون آقای سنگرتراشان حرف شما صحیح اما یک دختر کم سن و سال مثل من زندگی تو همچین شرایطی براش واقعا مشکل میشه . من باید توی اجتماع برم و هر وقت در میون مردم رفتم حس کردم با همه متفاوتم . قد من بلند نیست بلکه یک استثنا ست و می پذیرم که شاید جلب توجه کنم اما حرف های آزار دهنده مردم منو ناراحت میکنه. من حتی کی دوست هم نداشتم که از نظر جثه به من نزدیک باشه و نامزدم هم از من خیلی کوتاهتر . اینا مشکلاتی هست که با صبرو .. حل نمیشه
-
نمیدونم اما اون جوابی که می خواستم تو این سایت نگرفتم
-
سلام من مژده هستم اميدوارم حالت خوب باشه ببخشيد من نفهميدم که شما با آقا سياوش ازدواج کردين يا ميخواين ازدواج کنيد اگه نکردي چه اصراري داري به اين کار ميدونم همو دوست درين خيلي پسر خوبيه ولي خوب خيلي ريسکه بزرگيه
-
دوست داري ايران باشي يا فنلند ? ولی از نوع سوالت معلومه برات سخته این ازدواج
-
چرا این ازدواجو ریسک بزرگی میدونی مژده جون ؟
-
درسته که چیزهای مهمتري تو زندگي هس ولي شما اصلاً تناسب فيزيکي ندارين و از اون مهمتر تعادلی هست که همين تناسب ایجاد ميکنه
-
سلام
من هم بر اين عقيده هستم كه تناسب در امر ازدواج (مذهبي -فرهنگي - اقتصادي - اخلاقي - جسمي ) خيلي مي تونه در يه ازدواج موفق و استواري بنيان خانواده كمك بكنه اما نداشتن يكي از اين پارامترها هم به تنهايي نمي تونه دليلي بر عدم جواز موفقيت يك ازدواج باشه ، پس اگه موارد ديگه در اين شخص هست و از لحاظ اجتماعي هم اين ازدواج مورد قبول خودتون خانواده هاتون و كساني كه نظراتشون براتون مهم هست مقبول واقع شده پس بعيد مي دونم مشكلي پيش بياد
اما اگر واقعا خودتون مردد هستيد و همچنين رگه هاي از ترديد در رفتار ايشون هم ديده ميشه به عقيده بنده دنبال يك كيس بهتر باشيد كه شرايطش هم به شما بخوره .....
-
بله قد یک پارامتره اما از لحاظ کمی اما اما آیا به کیفیت این پارامتر هم فکر کردین? 25cm 31kg اختلاف
-
خانم ملیکا من شمارو برای انجام این امر یا ندادنش مجاب نمی کنم فقط داستان خودمو که بی شباهت به شما نیست براتون میگم . من برای پیدا کردن جواب مشکلم به این سایت اومدم که با سرچ مشکلم با مورد شما برخورد کردم و چون اونو نزدیک به خودم دیدم داستان زندگی خودمو کوتاه و مختصر براتون میگم.
-
من الان 26 سالمه و درست چهار سال پیش با دختر دوست مادرم که همراه مادرش به خونه ما رفت و آمد داشت دوست شدم. من قدم 160 و وزنم 50 کیلو و اندامم هم بسیار ظریف است و داروسازی خوندم. دختر دوست مادرم اون موقع 17 سالش بود و قدش اون موقع 176 بود ولی اندام درشت و استخونبندی درشتی داشت و مانند شما بسکت بازی میکرد. ما در طی چند ماه عاشق هم شدیم و ازدواج کردیم . بعد از زادواج تا یکسال همه چیز خوب بود تا اینکه قد همسرم چون توی سن رشد بود و ورزش هم میکرد به 185 رسید یعنی 25 سانت از من بلند تر و وزنشم در حدود 100 کیلو هست چون بعد از ازدواج بسیار درشت تر و نه چاق بلکه خیلی تنومند شد. بعد از این اتفاقات ما در ساده ترین و در عین حال پیچیده ترین موضوع ازدواج یعنی همبستری مشکل پیدا کردیم و چون اندام جنسی اون نسبت به من خیلی بزرگتر بود من برای ارضا کردنش مشکل داشتم . ما چون برای هم عادی شدیم تفاوت های همو حس کردیم و فهمیدیم ازدواج من به قول همسرم و دوستاش کوتوله با اون اشتباه بوده . اون از بیرون اومدن با من اکراه داشت جلوی دیگران منو کوتوله صدا می کرد و برای لجبازی با من کفش پاشنه دار می پوشید و هر کاری بر خلاف میل من انجام میداد و این اواخر به خاطر قدرت بدنی بیشتر و هیکل درشت تر که کاملا به من می چربید بروی من دست بلند می کرد و من اگرم می خواستم نمی تونستم از خودم دفاع کنم و توی دادگاهم خجالت میکشیدم بگم از زنم کتک خوردم و همه اینها به خاطر عدم تناسب ما بود و مادر حال طی مراحل جدایی هستیم
نمی گم شماهم با شوهرتون این کار هارو میکنید ولی عدم تناسب در همه چیز سرانجام خوبی نداره و بی پرده بگم در مورد مسادل جنسی با توجه به اندام شما و درشت بودن شما بعید میدونم که به تفاهم و ارضا برسید.
موفق باشید و درست تصمیم بگیرید
-
سلام مليكا جان
من هميشه آرزو داشتم با دختري ازدواج كنم كه قدش بلند باشه اما بعدها به تجربه بهم ثابت شد اگه انسان ديدشو از زندگي مشخص كنه نه قد بلند ونه ظاهري بسيار زيبا ملاك زندگي نيست اتفاقا مادر من از پدرم بلندتره هرچند قدش به اندازه شما نيست اما نسبت قدشون تقريبا همونه ومشكلي هم ندارن.واما در رابطه با قد همسرتون .اگه بخواهيد يه ايراني را براي ازدواج برگزينيد بدانيد براي همه آنها همين مشكلو داريد زيرا قد شما ماشا الله از بلند قداي ايران هم بالاتره پس اول اين مشكلو با خودتون حل كنيد وبا يه روانشناس صحبت كنيد ان شا الله مشكلتون حل ميشه. اميدوارم همسرتان را آنقدر دوست بداريد كه قد كوتاهش را فراموش كنيد.ملاكهاي اخلاقي همسرتان رو در نظر بگيريد .(راستي روز زن رو بهتون تبريك ميگم)
به اميد خوشبختي
يا علي
-
سلام
ولی من فکر نمی کنم این مشکل اونقدرا حاد باشه
چون من دیدم کسایی رو که زن از مرد بلندره و باهم مشکل نداشتند
-
ملیکا عزیز سلام
شاید در این شرایط بهترین راه همین باشه که شما بعد از ازدواج از ایران برین خیلی سخته می دونم ولی حداقل اونجا از این موضوع رنج نمی بری . شما که میگین آقا سیاوش مشکلی با رفتن از ایران نداره خب پس چرا دودلی ؟
-
سلام به ملیکا جان و سایر دوستان
من هم تقریبا مشکل شما را دارم ولی یه کوچولو کمتر
آقایی به خواستگاری من اومده که بدون پوشیدن هیچ کفشی به پام ،تفاوت قدمون 10 سانتی متر است(قدم 170 است)
پسر خوبیه ها،ولی اصلا نمیدونم فاکتور قد برای ازدواج چقدر مهم است؟
اصلا مهم هست؟نمیدونم با خودم میگم نکنه من دارم الان این شرایط قدی اش را می پذیرم وبعدها از این موضوع ناراحت باشم؟!!!!!!
خیلی خیلی قاطی کردم،منو راهنمایی کنید.
با تشکر.
-
راست میگی مشکلت یکم غیر قابل حل به نظر میرسه
-
من برات پیغام خصوصی نوشتم بخونش و خواستی خودت بزارش رو سایت
-
-
منم دقیقا مشکل شمارو دارم اما یکم کوچکتر .
من قدم 185 و شوهرم 168 که البته موقع ازدواج من که 16 ساله بودم من 178 بودم که تا 22 سالگی هم قد کشیدم بعد از ازدواج 7 cm دیگه بلند تر شدم. اما در کل باید بگم اگر مرد از زن کوتاه تر باشه خیلی خوب نیست و من خودم بعد از ازدواج فهمیدم که خیلی این مسئله خوب نیست. من الان شوهرم قدش تا چونه های من که خیلی خوب نیست مرد انقدر از زنش کوتاه تر باشه و من زیاد احساس خوبی ندارم . شما که دیگه جای خود داری . در هر حال هر جور که خودت مایل هستی :72:
-
امیدوارم مشکلتون به خوشی حل بشه
-
سلام ملیکا جان
میخوام یک لحظه فکر کنی الان یک بسکتبالیست خارجی در nba هستی اونا تا پایان دوره ورزشی شان
هیچ وقت ازدواج نمیکنن ( بیشتر از 90%) و بیشتر فکرشان تناسب اندامشان است. چون بعد ازدواج
و بچه دار شدن اندامشان به هم میریزد .شما هم میتونی بری فنلاند بیش بستگانت ودر اونجا به ورزش به
صورت حرفه ای بپردازی ..... تو بهترین شانس زندگی رو داری و نمیدانم چه اصراری به ازدواج با
سیاوش داری و مشکلات بعد از ازدواج .... اگر هم فامیل در اروپا نداشتی من جای تو بودم میدونستم که
اول در ایران نمیشود زندگی کرد با این فرهنگ غلط و حالا حالا ها درست نشدنی و هر طوری بود حتی
به بهانه ادامه تحصیل به خارج از ایران میرفتم ...
..آرزوی هر دختری در خارج موقعیت تو را داشتنه و میدونم چه هزینه های زیادی برای رسیدن به قد شما میکنن
اگه هنوز ازدواج نکردی راه زندگیت راعوض کن ....قسمت و نیمه پنهان تو سیاوش نیست اما عشق چیز دیگری است
....خداوند در هر چیزی حکمتی قرار داده که باید با عقل و شعور خود به آن برسیم.
امید وارم در هرجا هستی موفق و سربلند باشی
-
جدیدا هم در ایران عمل افزایش قد انجام میدهند .... میتونی این شانس رو به همسرتان بدهید
-
سلام ملیکا جان. عزیزم به نظر من نمی تونی فرهنگ یه ملت رو عوض کنی اما می تونی ذهنت رو از این مسائل ازار دهنده خالی کنی. البته برای اینکه رو این موضوع حساس شدی شاید طول بکشه اما باور کن میشه.دختر دوست پدرم قدش 185 بود و مثل شما پسری رو دوست داشت که قدش کوتاهتر و از نظر هیکلی هم ریزه تر بود.به خاطر همین فکرا اونو رد کرد در حالیکه پسره عاشقانه اونو دوست داشت.بعد از چند سال که سنش بالاتر رفت اخرش با پسری ازدواج کرد که از نظر قد و هیکل که به هم نمیخورند هیچ از نظر اخلاقی هم اونی نیست که میخواد.