-
چیکار میشه کرد تا موافقت هسمر برای بچه دارشدن را گرفت.
سلام به همه دوستان
من قبلا تاپیک هایی داشتم و از طرف دوستان عزیز تا حدی راهنمایی شدم. الان مشکل من اینه که همسرم اصلا مایل به بچه دار شدنمون نیست. ما چهارساله ازدواج کردیم با اینکه تمام امکانات زندگیمون کامله و برای بچه دار شدن هیچ کم و کسری نداریم ولی با وجود اینکه من خیلی بچه دوست دارم همسرم همش میگه زوده (درصورتیکه من 34 سالمه) ، وقتی میشنوم خانمی بارداره گریه ام میگیره، خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم؟ چطور باید راضیش کنم؟ بهش میگم حداقل منو طلاق بده که حداقل اگه میبینم کسی بچه دارشده دیگه حسرت نخورم و فکر کنم که من شوهری ندارم که بخوام بچه دار بشم اینطوری اروم تر میشم ولی اینم قبول نمیکنه.
توروخدا کمکم کنید.
-
RE: چیکار میشه کرد تا موافقت هسمر برای بچه دارشدن را گرفت.
به نظر من اگه شما دلايل همسرتون رو براي بچه دار نشدن اينجا بنويسيد، بهتر ميشه راهنمايي كرد.
مثلا وقتي ميگن كه زوده، از چه نظر زوده؟ از نظر اقتصادي؟ فرهنگي؟ ضمن اينكه خانمها فرصت محدودي براي يك بارداري سالم و كم خطر دارند. آيا همسرتون اين مطلب رو هم مي دونه؟
-
چون ما یه وقتهایی دعوا و جرو بحث داریم میگه زمانی باید اینکار رو کنیم که هیچ مشکلی با هم نداشته باشیم.آخه مگه میشه زن و شوهری هیچ وقت دعوا نکنند؟؟ درصورتیکه ریشه بیشتر این مشاجره ها دردرون منه و به این خاطر هست که فکر میکنم شوهرم چون منودوست نداره نمیخواد ازم بچه داشته باشه و به خاطر این حس اکثر اوقات بهش شک میکنم و سین جین میکنم و دعوا میشه. راستش شوهر من اصلا درک نمیکنه که زن محدودیت سنی برای بچه دار شدن داره چون میگه مادرای ما در سن بالا مارا بدنیا آوردن مگه مشکلی داشتن؟!! درصورتیکه میدونه من مقداری مشکل زنانگی دارم و اگر سنم بالاتر بره بدتره ولی میگه چیز خاصی نیست تو داری بزرگش میکنی.:302:
و این رو هم بگم که من وقتی بهش میگم من مشکل دارم و سنم هم داره بالا میره اگه نتونم بعدا بچه دار بشم چی؟ میگه خب اگه نشد دیگه فوقش اینه که هیچ وقت بچه دار نمی شیم ولی من میترسم دو صبا دیگه بچه بخواد و انوقت من وقتی نتونم بچه دار بشم بره دنبال کسی دیگه بخاطر بچه. مگه میشه یک مرد هیچ وقت بچه نخواد؟
یکی به من کمک کنه، بچه هایی که همچین تجربه ای دارن به من کمک کنن:316:
-
چرا کسی منو راهنمایی نمیکنه؟؟ آخه اینها دلیل میشه که شوهرم در مورد بچه میاره؟! مثلا میگه اگه بچه داشته باشیم مجبوریم کولر رو کم کنیم که بچه سرما نخوره ، من تحمل گرما رو ندارم، یا اینکه میگه مگه ما برای پدر و مادرهامون چیکار کردیم که بچه برای ما بکنه! یکی بگه در مقابل این حرفهاش بهش چی بگم>
-
يك مدت اصلا بهش اصرار نكن. فقط روي خودت ، اخلاقت و سلامتي ات كار كن. خودش مي آيد درخواست مي كنه.
-
سلام ساناز عزيز!
منم مشكل شما را دارم!
ميشه بگين چطوري جلوگيري ميكنين؟
:305:يه چيزي كه بهم ثابت شده اينه كه مردا تا زماني كه خودشون نخوان نظرشون را تغيير نميدن! اگه هم زيادي به اين قضيه بچه اهميت نشون بدي و به نظر خودت با سياست و ترفندهاي مختلف و محبت كردن و..... بخواي توجهش را به خواسته خودت جلب كني ممكنه مثل شوهر من بگه بين من و بچه يكي را انتخاب كن!
شما قبل از ازدواج در مورد بچه صحبت كردين؟
از اول بچه نميخواست؟
ميدوني عزيزم من كه ديگه كم آوردم. همش فكرم مشغوله با اينكه شبا خسته ميرم توي رختخواب بعضي مواقع تا ساعتها خوابم نميبره مدام به جمله بين من و بچه يكي را انتخاب كن فكر ميكنم! از شدت دلشوره حالت تهوع بهم دست ميده!:302:
با همه اين اوصاف چون دوستش دارم و خصوصيات خوبش كم نيست، نميتونم به جدائي حتي فكر كنم!
انقدر كه در موردش باهاش حرف زدم و اون مدام از مسئوليت و گرفتاريهاي بچه دار شدن گفته، منم ديگه شك كردم و دچار ترديد شدم كه بچه ميخوام يا نه!:302:
اما خدائيش از اينكه سنم زياد شه و پير بشم و تك و تنها باشم خيلييييييييييييييي نگرانم.:316:
شايد اگه به خاطر شرايط بد خانوماي مطلقه توي جامعه ما بود راحت تر ميشد تصميم گرفت.
من توي تاپيك خودم به جوابي نرسيدم ولي تاپيكم بسته شد.ولي اميدوارم تو به نتايج خوبي برسي!:323:
-
ممنون لیلا جان آخه وقتی میبینم این همه بهش اصرار میکنم ولی اون بهانه های بیخودی میاره ازش زده میشم. دلم میخواد همیشه گریه کنم حتی وقتی سرکار هستم ناخوداگاه اشکام میان.
من فرصتهام رو برای بچه دار شدن دارم از دست میدم زندگیمون خیلی یکنواخت شده شوهرم هم که تا 10 الی 11 شب نمیاد از سرکار. من باید تک و تنها بشم اگه یه بچه در کنارم باشه دلگرم میشم.
-
-
لیلای عزیز من 34 سالم هست و همسرم 36 سال و یک سری مشکلات زنانگی دارم که دکتر گفته اگه دیر اقدام کنم احتمال داره که دیگه نتونم بچه دار بشم. به شوهرم میگم اگه چندسال دیگه بچه خواستی و من دیگه نتونستم چی؟ میگه من اصلا هیچ وقت بچه نمیخوام. بهش میگم پس برو وازکتومی کن که من خیالم راحت بشه بخاطر بچه چند سال دیگه از من جدا نمیشی یا اینکه بری ازدواج مجدد کنی. میگه اگه یه زمانی بچه خواستم و دکتر گفت که خانمت نمیتونه بچه دار بشه منم میرم وازکتومی میکنم. بهش میگم حداقل محضری به من یه نوشته ای بده که اصلا بچه نمیخوام تا منم دغدغه نداشته باشم که شاید دوصبا دیگه بچه خواستی و من دیگه نابارور شده بودم چیکار کنم. ولی قبول نمیکنه. بچه ها شما به چای من بودید چیکارمیکردید؟
خوش خبر جان من تاپیک شما را دنبال میکردم شوهر شما وازکتومی کرده و نمیتونه بچه دار بشه و اگر هم بتونه مراحلی در پیش دارید ولی این منو اذیت میکنه که شوهر من میتونه و نمیخواد. دلیلاش اصلا برام قابل قبول نیست. نمیدونم چیکار کنم.
-
سلام ساناز عزيز!
من فكر ميكنم كه تو بيشتر احساس ناامني ميكني تا اينكه بچه دوست داشته باشي!
منظورم اين نيست كه بچه نميخواي1 ولي بيشتر نگران آينده هستي!
همسرت ازدواج اولشه؟ يا اينكه يه ازدواج ناموفق داشته؟ اگه داشته از اون ازدواج بچه اي نداره؟
يه موضوعي كه ميخوام بگم اينه كه همسر من از اول زندگي مشتركمون البته منظورم بعد از يكي دو سالي كه من ازش بچه خواستم، بهم گفت كه من بچه نميخوام ولي براي اينكه تو توي زندگي دلگرم باشي ، هر چيزي كه توي زندگيمون خريديم به اسم تو مي خريم. و واقعا هم به قولش عمل كرد و خونه و ماشين و باغ شمالمون به اسم منه!
هدفم از گفتن اين چيزا اين بود كه اگه همسرت بچه نميخواد حداقل بايد به روشي به تو احساس امنيت بده.
به نظر من توي يه موقعيت مناسب كه همسرت سر حاله باهاش با مهربوني موضوع را مطرح كن.
براش توضيح بده كه توي جامعه ما وضعيت زنا خيلي خوب نيست و من ميخوام منو يه جوراي به اين باور برسوني كه هدف تو از بچه نخواستن خدايي نكرده اين نيست كه خيلي جدي به زندگي مشتركمون فكر نميكني و نگران وضعيت بچه بعد از جدائي هستي؟
خلاصه هر طور خودت ميدوني باهاش از نگرانيهاي واقعيت حرف بزن!
موفق باشي:323:
-
ساناز حون راستش نمی دونم چی بگم. منم الان بچه میخوام ولی آقای شوهر دست دست می کنه. البته اون نمیگه نه. میگه سال دیگه. ولی در مورد شما واقعا نمی دونم. مشاوره رفتی؟ و اینکه چطور جلوگیری میکنی؟
-
راستش خوش خبر جان، جدای از احساس نا امنی من واقعا بچه خیلی دوست دارم مخصوصا دختر، بهش گفتم آرزوی منه که دختر داشته باشم و اگه تو منو محروم کنی همیشه نفرینت میکنم ولی میگه گرفتاریه مگه بچه میخواد برای ما چیکار کنه؟ شوهرم بچه نداره، تعجب میکنم چطور اصلا بچه نمیخواد! راستش خانواده اش از قبیل خواهر یا برادرهایی که حتی سالها از شوهرم بزرگترن بخاطر اینکه ما دونفر شاغلیم و وضع مالی خوبی داریم و بچه نداریم همش از شوهرم طلب پول میکنن و هرچیزی که ما توی زندگیمون بخریم اونها همش پیش ما ناله میکنن که همسرم مجبور بشه به اونها هم پول بده ولی اگه ما بچه داشته باشیم دیگه کسی از ما طلبکار نمیشه میگن خودشون بچه دارن و خرج زندگیشون بالاست.
نازنین جان شوهر منم از اول میگفت یک سال دیگه یا چند ماه دیگه تا الان که کلا منصرف شده، نه پیش مشاور نرفتم ولی من توی تاپیک های قبلیم نوشته بودم که مقداری شوهرم رو کنترل میکنم شاید علتش این باشه آخه یک وقت توی حرفهاش به من گفت اگه بچه دار بشیم تو فشارتو روی من بیشتر میکنی. نازنین جان شما چندسالته؟؟ چند ساله ازدواج کردید؟؟
نازنین جان ما طبیعی جلوگیری میکنیم ولی به قول مامانم میگه تعجبم چطور تا حالا ناخواسته باردار نشدی، آخه خیلی ها ناخواسته باردار میشن ولی ما نشدیم. بعضی از دوستام به من میگن که بدون اینکه به شوهرم بگم خودم اقدام به بارداری کنم ولی نمیدونم درسته یا نه؟ چون دوست دارم دوطرفه باشه. ولی خودم حدس میزنم شوهرم از اون آدمهایی نیست که اگه بفهمه من باردارم بگه باید سقط کنی. ولی درست و غلطشو نمیدونم.
-
ساناز عزيز!
به نظر منم يه مدتي جلوگيري نكن ببين چي ميشه؟
-
آخه اون خودش جلوگیری میکنه ، مگه اینکه من الکی بگم قرص میخورم ولی نخورم. شما دید کسی رو که شوهرش نخواسته و اون خانم اقدام به این کار کرده ؟ میخوام ببینم بعدا دچار مشکل نشدن؟
-
دوستان عزیز
کمی پوشیده تر در مورد مسائل زناشویی صحبت کنبد..چرا که در همه سنین به این سایت سر میزنن.
ساناز عزیز به هیچ عنواااااااااااان بدون رضایت شوهرت اقدام به این کار نکن.
حدس شما معیار درستی برای اقدام این کار نیست
اومدیم و گفت باید سقط کنی....اون موقع مشکلاتت میشه 100 برابر.
چرا توکل به خدا نمیکنید؟
هم شما و هم خوش خبر و هم نازنین جان به خدا توکل کنید
اگر خدا بخواد یک لحظه این اتفاق میفته و شما به ارزوتون میرسید.
این همه دعا داریم جهت بچه دار شدن.
-
http://www.hamdardi.net/thread-21309.html
لينك بالا مربوط به يه تاپيك كه بدون اينكه با شوهرش هماهنگ كنه حامله شده بهش يه سري بزن اميدوارم كمت كنه!:323:
-
عزیزم گفتی که با همسرت مشکلاتی دارین و همسرت گفته تا این مشکلات بینمون باشه بچه دار نمیشیم.مگه مشکلتون چیه؟بهتر نیست اول اون مشکلات رو حل کنی؟
یک چیز دیگه اینکه چرا به همسرت گفتی اگه بچه نمی خوای طلاقم بده؟این طوری که خرابترش کردی.این طوری به همسرت فهموندی که من تورو به خاطر بچه می خوام .اگه بچه نباشه پس طلاقم بده .این حرف اشتباهیه .بهتره به همسرت نشون بدی که اگه بچه هم نباشه من تورو می خوام .تا خیالش از این بابت راحت بشه.چون در کل با اومدن بچه ناخودآگاه بیشتر حواس مادر به بچشه و کمتر حواسش به همسرشه و این باعث دلخوری مردها میشه .شما هنوز بچه نیومده داری به همسرت می گی اگه بچه نمی خوای من رو طلاق بده.
به نظرم اصلا بدون موافقت همسرت بچهدار نشو .چون بعدا مشکلات بیشتر میشه.از حرفای دلخوری و ناراحتی های همسرت که بگذری 2 روز دیگه برای بچت هر مشکلی پیش بیاد فقط به تو واگذارش میکنه و میگه من که بچه نمی خواستم و اون طوری خیلی اذیت میشی چون بیشتر مسولیت بچه به عهده خودت میشه
-
دوست عزیزم اول اینکه یه مدتی هیچی نگو تا اوضاع آروم تر بشه.
بعدش سعی کن به همسرت بیشتر محبت کنی و این حرفها که یا بچه یا طلاق رو نزن :163:
آخه این دیگه چه حرفهاییه؟!
در این مدت سعی کن کمتر دعوا کنید و هر وقت دعواتون شد بیشتر شما کوتاه بیاین و این بهونه رو از همسرتون بگیرین که به خاطر دعواها بچه دار نمیشیم.
احتمالا ایشون که چنین تغییر مثبتی رو در شما ببینه خودشون به شما پیشنهاد بچه دارشدن میدن :43:
اما یه احتمالی هم داره که شما تمام این کارها رو بکنی اما ایشون واکنشی نشون نده!
در این مورد دست نگه دار و دوباره شروع نکن به گفتن اینکه من بچه میخوام و اینا ...
کلا در تمام مدت باید از گفتن جمله ی من بچه میخوام پرهیز کنی :160:
بعد از اون آروم آروم شروع کن براش فانتزی سازی کن در مورد بچه دارشدن!
می دونی چیه؟
سارابانو تو این چیزا استاد هستن:72:
اما حالا منم دست پاشکسته یه ذهنیتی بهت میدم:
ببین به جای مستقیم گفتن و دعوا راه انداختن مثلا یک عروسک دختر زیبا بخر و شبا پیش خودتون بخوابونش! براش اسم انتخاب کن و با اون اسم صداش کن بوسش کن :43:
سر سفره ی غذا مثلا به اون عروسکه صبحانه بده و بگو این دخترمه و به شوخی بگو :
چون شما و من میخواهیم به زودی بچه دار بشیم ایشالا دارم خودم رو برای بچه داری آماده میکنم و ...:311:
شاید اولش اثر نکنه اما اگر با دقت و خلاقیت انجامش بدی اثر میکنه بازم از فرشته ی مهربان جون و سارابانو و خانم سیسیلی بخواه بیشتر در این مورد بهت بگن چون من دقیق یادم نیست.
البته بپا تو فانتزی سازی اغراق نکنی که یهو شوهرت بگه دیدی زنم دیوونه شد رفت (دور از جون شما) و طلاقت بده! :D
-
ممنون از راهنمایی های شما دوستان خوبم. چشم این کاررا رو میکنم ، من خودمم فکر میکنم اگه یه بچه اطراف ما بود و شوهرم زیاد اونو میدید شاید به بچه دار شدن علاقمند میشد ولی متاسفانه ما در فامیل و اطرافمون بچه کوچک نداریم ولی از سارا بانو و دیگر دوستان میخوام در مورد فانتزی سازی در مورد بچه برام توضیح بدین.:310:
واقعا ازکارای شوهرم موندم ، میگه بیا گربه بخریم که حوصلون سر نره، بهش میگم گربه خرجش فکر کنم زیاد تر از بچه است و دردسرش بیشتر. ولی میگه خوبه سرگرمیه. به نظر شما این آدم عقلش سالمه؟؟
-
ساناز جان سلام
الان داشتم پستی رو که برای دریا داده بودی میخوندم.
راستش به همسرت حق میدم به خاطر یکسری مشکلات حاضر به بچه دارشدن نباشه
مثلا اینکه چون لباس شیک میپوشه شما باهاش دعوا میکنی...
اینکه میگی شوهرم از حرفها و توهینهای من داغون میشه
ساناز جان به نظرم برای بچه دار شدن عجله نکن.
به فکر رفع موانع و تقویت خودت باش
موفق باشی
-
سلام ساناز جان
یادمه تو تاپیک قبلیت نسبت به شوهرت کمی شکاک بودی
آیا مشکلت بر طرف شد؟
و یادمه سر این مسئله بهش کمی گیر می دادی
-
سلام اقلیما جان، مرسی که به فکرم هستی، ببین کمی بهتر شدم، اینو شوهرم خودش میگه که بهتر شدی دیگه اون دعواهای وحشناکی که داشتیم رو نداریم و منطقی تر با هم صحبت میکنیم ولی کلا من کم و بیش چکش میکنم اما میگه این زیاد اذیتم نمیکنه فقط الکی پیش داوری نکن. ولی نمیدونم چرا دیگه کلا مخالف کامل با بچه هست. قبلا یه موقع ها یه حرفهایی راجع به بچه دار شدن میزد ولی الان که من میگم اون مخالفت میکنه و بهانه های الکی میاره. نمیدونم باید چیکار کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanazi_o
سلام اقلیما جان، مرسی که به فکرم هستی، ببین کمی بهتر شدم، اینو شوهرم خودش میگه که بهتر شدی دیگه اون دعواهای وحشناکی که داشتیم رو نداریم و منطقی تر با هم صحبت میکنیم ولی کلا من کم و بیش چکش میکنم اما میگه این زیاد اذیتم نمیکنه فقط الکی پیش داوری نکن. ولی نمیدونم چرا دیگه کلا مخالف کامل با بچه هست. قبلا یه موقع ها یه حرفهایی راجع به بچه دار شدن میزد ولی الان که من میگم اون مخالفت میکنه و بهانه های الکی میاره. نمیدونم باید چیکار کنم.
چک کردن هاتو بذار کنار
-
عزیزم من میگم حتی اگه شوهرت همین فردا با تمایل زیاد بچه خواست و اومد از شما درخواست کرد که هر چه زودتر بچه دار بشید، شما خودت مخالفت کن و این مسئله رو به تعویق بنداز.
عزیزم شک نکن که شما احتیاج به درمان دارید و این حد از خودخوری، وسواس فکری، شک و توهم شما بیماری ست و اصلا به این معنی نیست که همه خانم ها روی همسرانشون حساسیت دارند و شما کمی بیشتراز بقیه.
خواهرم بیشترین فردی که داره لطمه میبینه در درجه اول شما هستید که مدام در حال خودخوری و اضطراب هستید و این استرس دائمی سیستم ایمنی بدن شما رو تضعیف و شما رو مستعد به انواع بیماری ها و پیری زودرس میکنه. شما قبل از فکر کردن به بچه یا هر امر دیگه ای به فکر سلامت خودتون باشید که اینقدر خودتون رو در کلافی از توهمات پیچیدید و دارید به روح و روان و اعصاب و جسم خودتون فشار وارد میکنید . شما با این وضعیت اصلا به صلاحتون نیست که فعلا بچه دار شید . و حتی قبل از اینکه همسرتون مخالفتش رو برای بچه دارشدن عنوان کنه خود شما باید متوجه باشید و درمان این مشکل رو شرط لازم و ضروری برای بچه دارشدن قرار بدید.
اصلا نگران یکی دوسال دیر شدن زمان بچه دارشدنتون نباشید. امروزه خیلی از زوج ها در سنین بالای سی سال بچه دار میشن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نمیاد. اصلا برای بچه دار شدن عجله نکنید اینکه شما یکی دو سال دیر تر مادر بشید ولی روح و روان و اعصاب سالم و آرومی داشته باشید خیلی خیلی با ارزش تر از اینه که امسال بچه دار بشید ولی دائم با استرس و اضطراب به بچه تون شیر بدید.
حتما قبل از هر اقدامی به فکر درمان باشید تا اول از همه خودتون راحت بشید و با آرامش و لذت بیشتر زندگی کنید.
-
دوستای خوبم سلام
از راهنمایی همه شما ممنونم. من چند وقته خیلی دارم روی خودم کار میکنم توی هردو تاپیک من دوستان حرفهای خیلی خوبی نوشتن که اونها رو آویزه گوشم کردم و هروقت بدبین می شم و میخوام به همسرم شک کنم به یاد می آورم.
راستش همسرم بعد از این همه سال زندگی تازه میگه من الان فکر میکنم که ما یک خانواده هستیم چون تا حالا همش جرو بحث و دعوا داشتیم ، میگه اصلا احساس نمیکردم که ما خانواده ایم.
من مسئله بچه دار شدن رو یکبار دیگه عنوان کردم و همسرم پذیرفته، ولی من نمیدونم الان اقدام بکنیم بهتره یا بزارم کمی بگذره و چند ماه دیگه بیشتر روی خودم کار کنم.
خواهش میکنم مثل قبل با راهنمائی های خوبتون من رو راهنمایی کنید. چون من مشکلاتم رو فقط اینجا مطرح میکنم. ازتون ممنونم
-
سلام ساناز جان
برات خیلی خوشحالم
و وقتی پست هاتو تو تاپیک خودت و بقیه اعضای همدردی می خونم کلی از اینکه دیدت عوض شدم خوشحال میشم
و باورم نمیشه که این ساناز همون سانازیه که حرفاش واقعا نگران کننده بود.....
مطمئن باش اگه همین طوری ادامه بدی نهایت عشق و دوست داشتنو از همسرت دریافت می کنی
به نظر من کمی دیگه به زندگیت و خودت فرصت بده و روی خودت کار کن تو که این همه صبر کردی یه کم دیگه ام صبر کن
الان وقتشه خیلی چیزا رو بخودت ثابت کنی
یه پیشنهادی بهت می کنم که پیشرفتتو بیشتر میکنه
هر وقت شک و دودلی خدای نکرده تو دلت اومد و تونستی با نهایت قدرتت باهاش مبارزه کنی یه کادوی خوب برای خودت بخر
گاهی من از این کارا می کنم و موثر بوده:72:
-
ممنونم ازت دوست عزیزم اقلیما جان؛
راستش من یه مشکلی که دارم و دوست دارم همه شماها راهنمائیم کنین این هست که :
با وجود اینکه دارم رفتارای غلطم رو اصلاح میکنم و با اینکه خیلی اذیت میشم ولی به خودم فشار میارم تا بتونم رویه غلطم رو اصلاح کنم، اما وقتی فکرای گذشته توی ذهنم میاد که شوهرم دست روی من بلند میکرد و به من بی احترامی میکرد خیلی اذیت میشم یعنی دوباره برمیگردم به روال قبل و اگه با خودم مبارزه نکنم همون آدم سابق میشم.
این خیلی بده که نمیتونم گذشته رو فراموش کنم تا میام به شوهرم محبت کنم باهاش مهربون بشم ، فکرمیکنم که اگه اون منو دوست داشت با من این رفتارارو نمیکرد پس من چرا تغییر رویه بدم؟؟
فقط خواهش میکنم بهم بگید چیکار کنم که این فکرا رو از خودم دور کنم. درونم همش مشوشه، دوست دارم زندگیم خوب بشه ولی با فکر کردن به گذشته نمیتونم.
ممنمون میشم کمکم کنید. انشااله خدا به همه کمک کنه.
-
ساناز عزیز مطمئن باش آدم مظلومه نیستی
چون تو هم با شک و بدگمانیت بدترین توهین و بی احترامی رو بهش کردی و تو این قضیه زندگیش رو براش جهنم کردی.............
پس زیاد هم آدم مظلومه نبودی..........
تو هم اگه همسرتو دوست داشتی و به عشقت اعتماد داشتی این جوری با شک و بدگمانیت زجرش نمی دادی
-
یعنی اگه شماها به جای من بودین گذشته رو کلا پاک میکردین؟؟
من باید کلا فراموش کنم؟؟
شاید باورتون نشه ولی با اینهمه ضربه های جسمی که بهم زده هنوز عاشقشم، درسته که اون جسمی زده و من روحی، ولی خیلی دوست دارم دیگه اون رفتارای احمقانه قبل رو تکرار نکنم.
اگه راهنمایی به ذهنتون بازم رسید ممنونم کمکم کنید.
همه تون رو دعا میکنم.:323:
-
ساناز جان سلام
باور کن عمق ضربه های روحی خیلی بیشتر از جسمیه.اقلیما راست میگه
خیلی احساس نکن که مظلومی
در زندگی که مشکل پیش میاد حتما هر دونفر مقصرن.مثل شما و همسرت.
باورت میشه این حسی که داری فقط و فقط شیطون در دلت ایجاد میکنه؟
میخواد دوباره خلقتو تنگ کنی و زندگی کم کم شکل گرفته ات رو داغون کنی
همسرت ادم خوبیه.چون تو روحشو خراب کردی اما بازم بی دریغ داره محبت میکنه.
شما نیمتونی فراموش کنی.هیچکس نمیتونه فراموش کنه.اما میتونی کمرنگش کنی.تا ازین فکرا میاد سراغت سریع به خوبیهاش فکر کن.
همه در زندگیشون مشکلات دارن و اگر بخوان تا میخوان محبت کنن اون سختی ها و مشکلات بیاد جلو چشمشون که سنگ رو سنگ بند نمیشد.
بهش محبت کن.جلو تنشها رو در زندگی بگیر
شمایی که دلت بچه میخواد باید دیگه ازین فکرا خیلی فاصله گرفته باشی .این مسائل که در ذهنته مال پله اول زندگیته.نه الان که باید در پله 60-70 باشی....پس ببین بازم زمان لازمه
تو فکر کن با این افکاری که داری باردار هم بشی.میدونی چقدر به خودتو بچه ات و همسرت فشار میاری؟!
تمرین کن تا این افکار کم کم کمرنگ بشه
من مطمئنم همسرت هنوز نگرانه تا این افکار دوباره پیدا بشه سر و کله شون
[/size][size=x-large]
-
مرسی دوستای خوبم
مریم جون من خیلی خوشحال شدم که شما به تاپیک منم سر زدید، ممنونم
راستش ما تصمیم گرفتیم تا مهر صبر کنیم ولی من آزمایشات و هر کاری که برای بارداری لازم هست رو فعلا انجام بدم تا چند ماه دیگه.
ولی همین که یه انگیزه دارم (مثل بچه دار شدن) خیلی دارم تلاش خودمو میکنم ولی بازم یه موقع تنش بوجود میاد چون شوهرم هم خیلی کم طاقته و عصبیه.
واسم دعا کنید تا اون موقع بهتر بشم و مشکلات دوباره پیداشون نشه
اگه راهنمایی به ذهنتون رسید که بیشتر بتونم فکر و ذهنمو عوض کنم ممنون میشم کمکم کنید.
-
سلام ساناز جان!
از اينكه موفق شدي همسرت را براي بچه دار شدن راضي كني ، خوشحال شدم. برات آرزوي موفقيت ميكنم.
عزيزم براي منم دعا كن كه همسر منم راضي بشه!:323:
-
سلام سانازی عزیز
خوشحالم که به خواستت رسیدی
امیدوارم تا اون موقع بتونی کاملا شرایط رو برا اومدن بچت اماده کنی
موفق باشی