چه کار کنم که اولین وتنها رابطه ام با جنس مخالف باعث ریختن آبرویم نشود؟
دختری 22ساله از خانواده ای مذهبی هستم مدت 2هفته درگیر رابطه تلفنی با پسری که ازطریق چت بااوآشنا هستم یکی ازاعضای خانواده به من شک کرد که من آن را هر طوری بود رفع رجوع کردم وبعدخواهربزرگم را در جریان نهادم واو ضمن کمک تلفنم رابه خواست من نزد خود گذاشت تا من دیگر نتوانم باطرف مقابلم رابطه داشته باشم حال ترس ریختن آبرویم شب وروز آزارم میدهد ضمن اینکه میترسم چون باطرف مقابلم رابطه ام را بدون حرف خاصی قطع کردم او که دیگر نمیتواند ازطریق تلفن بامن صحبت کند چون اسمم دانشگاهم ورشته ام را میداند بیاید وبرایم دردسردرست کند حال من نمی دانم چه کنم وحسابی نگرانم .
بااین حسم که زندگی حال وآینده ام درخطراست چه کنم؟
RE: چه کار کنم که اولین وتنها رابطه ام با جنس مخالف باعث ریختن آبرویم نشود؟
پرنیان عزیز سلام
دوست عزیزم بد به دلت راه نده همین که ارتباط رو قطع کردی و خواهرت کنارته خیلی مهمه
به نظر من هیچ دردسری برات درست نمیکنه چون زمان خیلی کمی بوده
در مورد قطع ارتباط بهت تبریک میگم و امیدوارم دیگه درگیر همچین اشتباهاتی نشی
نگران نباش
سلام ویداجان وممنون از راهنماییت
مساله که باعث شده که من نگران باشم این است که طرف مقابلم درهمین زمان کم نه تنها ازمن خواستگاری کرده بلکه بارها گفته که می خواهد به دیدنم به شهرمان بیاید البته هربار با مخالفت من روبرو شد حال این مساله به نگرانی من دامن زده ومن مضطرب کرده بازهم ممنون از راهنماییت.
افکار بد رو از خودتون دور کنید... شما ندیدید... ما دیدیم که می گیم! بیخودی نگران نباش... اگر در همین حدی است که می گی اون ادم بیا نیست... بچسب به درس و زندگیت خواهرم
این دفعه به خیر می گذره و تموم می شه... دفعه دیگه چهار چشمی و با همه حواس، مراقب خودت باش
عزیزم این تاپیک رو بخوون ببین چند تا سرنوشت هست پر از خواستگاریها و میخوامت ها...اما
خدا را شکر کن که این بار به خیر گذشت و از این به بعد بیشتر مراقب خودت باش
دلایل عینی برای منع رابطه های دوستی دختر و پسر
نگران نباش .اکثر پسرها توی چت روم ها ترسو و دروغگو هستند.اون هم هیچ کاری(هیچ غلطی!) نمیتونه بکنه. از الان هم یادت باشه سر هر چیز توی زندگیت ریسک کن به جز آبروت!
اگر به ارتباط با جنس مخالف احساس نیاز میکنی باید بدونی که متاسفانه توی ایران دوستی آخر عاقبت خوبی نداره،
با عرض معذرت باید بگم که مزخرف ترین نوع آشنایی و تفریح و سرگرمی چت کردن هست! هیچ پسر عاقل و اهل زندگی توی چت رومها دنبال شریک زندگیش نمیگرده!
آشنایی با استفاده از چت واسه جامعه و فرهنگ ما هیچ کاربردی نداره.
آشنایی با جنس مخالف و سلام و علیک در محیط دانشگاه (اونم با حفظ حریم ها) شاید بتونه گزینه بهتری باشه.
ممنون از همه عزیزانی که به من راهنمایی ودلگرمی دادید چون به شدت بهش احتیاج داشتم وقدری آرام شدم امیدوارم که تمام تصورات ذهنیم که بدومنفی ست غلط ازکاردرآمده ومشکلی برایم پیش نیاید دوباره صمیمانه از راهنماییتان ممنونم :72:
دوستان ذهنم همیشه نسبت به اتفاقات بد ترین نتیجه رو تصور میکنه حال هم همینگونه است تصور اینکه آرامشم آیندم اعتماد خانوادم بهم آبروم قربانی یه اشتباه سادگی وبچه گی بشه تمام تنم رو میلرزونه ونمی دونم با این احساسات چه کنم ؟
سلام
از اشتباه کردن نترس . اتفاقی نیفتاده و انشالله هم اتفاقی نمی افتد .
اما یاد بگیر که قبل از اینکه کاری را بکنی و تصمیمی بگیری جوانب و عواقبش را بررسی کن و در نهایت یاد بگیر که هر انتخابی بها و قیمتی دارد .
سعی کن خوش سلیقه و با درایت باشی که تجربیاتت را گران نخری .
سلام دوست عزیز:72:
آن پسر هیچ کاری نمیتواند بکند...
نقل قول:
چه کار کنم که اولین وتنها رابطه ام با جنس مخالف باعث ریختن آبرویم نشود؟
اول از همه اگر اسم و فامیلت دقیقا همینیه که به عنوان نام کاربری انتخاب کردی، همین الان از یکی از مدیرا خواهش کن که نام کاربریتو عوض کنن! :) چه دلیلی داره که اسم اصلی خودتو اینجا گذاشتی؟ اینجوری که ۴ روز دیگه یکی اسمتو تو نت سرچ کنه صاف میاد همه چیزو میبینه که :163:
دوما سعی کن که این اولین و تنها رابطهات، آخرین رابطهی بیحسابت باشه. :160:
موفق باشی و راستی، خیلی هم نترس. قول میدم توی این ۶، ۷ ساعته هیچ کسی اسمتو تو اینترنت سرچ نکرده :)
ممنون مسافر زمان اما نام کاربریم اسم وفامیل واقعیم نیس همون یه بار که اسم واقعیمو گفتم بس بود برای هفت پشتم همون یه بارم دیونگی کردم وگرنه منی که همیشه همه رو منع می کردم و چه به این کارا ان شاالله اگه که خدا بخواد دیگه درگیر یه همچین رابطه احمقانه ای (با عرض معذرت )،
نمی شم :316:
گلم
چرا بیخودی ترسیدی؟
اگه این آقا قصد مزاحمت داشت (که عمرا بیکار نیست بیاد واست دردسر درست کنه) دیوار حاشا بلنده
کاری نداره. ادعا کن دروغ میگه و حتما از کسی راجع به تو اطلاعات بدست آورده و حالا اومده ادعا میکنه با شما دوست بوده.
کاری نداره که. جرمی مرتکب نشدی، به کسی هم ضربه ای نزدی، پس اگه مصلحتی دروغ بگی، با توجه به اینکه اون آقا واست مزاحمت ایجاد کرده (اگه بکنه)، این دروغ گناهی نداره و مصلحتیه
باران2
ترسه من بیشتر از همه به خاطر اینه که خانوادم خیلی بهم اعتماد دارن و این مساله همه اعتمادشو نو نسبت به من سلب می کنه . :72:
این کار کنجکاوی هست که دختران در این سن با توجه به حال و هواشون زیاد انجام میدن.
شما باید خیلی احتیاط کنید .دادن شماره موبایل مخصوصا شماره اصلی اصولا کار خطرناکیه.
ولی نگران اون فرد نباشید .احتمالا ممکنه چند بار زنگ بزنه ولی نهایتا منصرف خواهد شد.
شما هم با کنار گذاشتن این کار و اشتغال به کارهای خودتون مطمئننا میتونید اعتماد خانواده رو به خودتون جلب کنید.
عزیزم
اگه این آقا واست مزاحمت ایجاد کرد، قبل از اینکه اون بخواد حرکتی بکنه خودت به خانوادت بگو که یه نفر مزاحمت شده و نمیدونی چطور از شرش خلاص بشی. بگو شماره ام رو هم گیر آورده.
یه طوری بگو که باور کنن تو هیچ تقصیری نداشتی و این آقا مزاحمت شده. اونوقت حتی اگه بر فرض محال هم این آقا خواست مثلا آبروتو ببره، همه فکر میکنن که دروغ میگه :227:
ای خدا منو ببخش. من نمیخوام تشویق به دروغ گویی کنم. ولی وقتی یه نفر میخواد مزاحمت ایجاد کنه و درضمن شما هم که گناهی مرتکب نشده بودی و اصلا مساله ای بینتون نبوده، این دروغ میشه دروغ مصلحتی گلم
دوست عزیزم
اصلا نیازی به دروغگویی نیست!:160:
من نمیدونم ما چرا عادت کردیم آبروی دیگران رو ببریم تا آبروی خودمون جلو خانواده و دوستان نره؟؟! :101:
فکر کن شاید بنده خدا پسره واقعا ادم بدی نباشه مثل خودت باشه پاک و پاکیزه :43:
هیچ حرفی در مورد این آقا به خانواده نزن آدرس خونتو که نداره چه جوری آبروتو ببره؟
اینجور مسائل اصلا درست نیست به خانواده گفته بشه چون بی جهت باعث بی اعتمادی اونا میشه به نظرم به خواهرت هم نباید میگفتی که با شما چنین رفتاری کنه :160: ایشون رو به خودت بدبین کردی!
خیلی عاقلانه و بالغانه خودت تمومش میکردی!
در ضمن به فرض محال اگر یه روز ایشون سروکلش پیدا شد راستشو بگو
بگو ایشون ازم خواستگاری کرد و اینا ولی من اعتماد نکردم چون نمیشناختمشون و قطع کردم به همین سادگی!
خیلی جالبه این دختر خانم به خاطر اشتباهی که خودشون هم به اندازه آقا پسر مقصرن میخوان کاری کنن ایشون مقصر تمام نشون داده بشه !!!!
دوستان دیگه هم دقیقا آبروبری رو یاد میدن.
اینکه نگران سلب اعتماد خانواده هستید، باید باشید و اگر هم اعتماد سلب بشه تاوان اشتباهی هست که کردید.
شاید بگید کار زیادی نکردید ولی شما توی پله 20 ام از اعتماد بودید و وقتی اشتباهی کوچولیی بکنید از پله 20 ام میفتید نه پله 2 .
به هر حال توکل کنید و به ستارالعیوب پناه ببرید. ان شالله که اتفاقی نمیفته
نکته:این نظر کارشناسی نبوده و نظر شخصی است
اول از همه ذهنت را از این همه ترس و افکار منفی رها کن .
پاسخی که باید دوستان می دادند داده شده و بیش از این صحبت کردن فقط دامن زدن بر تخیل و ترس است .
بله من هم با دروغگویی مخالف هستم . حتی اگر اعتماد خانواده شکسته بشه بهتر از این است که شهامت تو و اعتماد به نفست شکسته بشه .
تو این حقیقت را در نهایت به پدر و مادر خواهی گفت کسانی که دشمن تو نیستند . دوست تو هستند و دلشان برای سرنوشت تو می سوزد . کسی که در مقابل نزدیکترین اقوام خودش دست به دروغ و ترس بزند وای به بیرون از خانه .
فوق فوق این ترس ها چیست ؟
مادر و پدرت می فهمند . خوب ؟ داد می زنند و فریاد می کشند . دو روزی سرزنش می شوی . دو روزی محدود می شوی . بعدش ؟! بعدش چی میشه ؟! ( اینها همه بهای کار خودت خواهد بود پس بهای انتخاب خودت را یاد بگیر بپذیری نه اینکه مثل یک موجود ترسو از آن فرار کنی )
ممنون از دوستانی که نظردادن باید بگم منی که نگران آبروی خودمم مطمئن باشید حتی راضی نیستم آبروی دشمنمم بره .
در ضمن من اصلا نگفتم قصد دارم دروغ بگم یا آبروی کسی رو ببرم وفقط از خدامیخوام که من وببخشه وآبروم رو حفظ کنه .:323:
من که کاری به اون پسر ندارم که بعضی از عزیزان گفتن اما من می ترسم اون بامن وزندگیم کار داشته باشه .
وفکرمی کنم ریختن آبروم واقعا تاوان سنگینیه واز همین تاوان می ترسم .
اگر آدم بزرگی هستید و پلهای زندگی رو رفتید بالا پس باید بدونید :
یک نردبان رو فرض کنید کسی که از پله اول میفته دردی نداره هر چقدر پله ها بره بالاتر و بیفتید درد احساس می کنید.شما با این اوصاف توی پله 10-20 هستید. پس یه تکون ساده روی نردبان هر چقدر هم کوچیک باعث میشه آنچنان ضربه بخورید که اصلا انتظارش رو نداشتید.شاید اونی که روی پله اول هست تکان های بیشتر از این کاریش نکنه ولی برای شما یه تکون ساده مثل همین اشتباه بزرگ تموم میشه.
اینکه ایشون کاری با زندگی شما داشته باشند دست شما نیست.ولی اگه این کار رو بکنه شما فقط صادق باشید با خانواده.به هر حال پدر و مادر شما پدر و مادرتون هستند.اتفاقا اگر صداقت داشته باشید باعث میشه به اون مقداری که فکر می کنید سلب اعتماد میشه ضرر نکنید.
باز هم در آخر میگم چیزی که خودم بهش رسیدم به ستارالعیوب پناه ببرید.
نکته:این نظر کارشناسی نبوده و نظر شخصی است