راهی عزیز
میدونم چی میگی. چون من هم دو سال و نیم همین مشکل رو داشتم.
وقتی هیجده ساله م بود خانوادم رو مجبور کردم که با جراحی بینیم موافقت کنن.مادرم می گفت اگه به بینیت دست بزنی خدا بدش میاد! این در حالی بود که بینی من قبل از عمل فوق العاده کج و بدفرم و شدیدا استخوانی و شدیدا سرپایین بود. هر کسی بینی من رو میدید، با یک حالت تمسخر نگام می کرد.چون واقعا هم بینی من جوری بود که نمیشد مسخره نکرد!
کسانی که دلسوزم بودن، میگفتن که بینیت رو حتما عمل کن.کسانی که با من مشکل داشتن،میگفتن که بینیت واقعا ضایع هستش و خلاصه کلی بهونه داشتم برای عمل زیبایی بینی
بالاخره پدر و مادرم راضی شدن که بینیم رو در سن هجده سالگی عمل کنم.پیش یه دکتر خیلی معروف تو شهرمون.
بعد از عمل،دماغم از قبلش بهتر شده بود.قوزش از بین رفته بود.ولی مشکل این بود که کج بود و زیادی کوچیک شده بود و سوراخهاش تا حدودی نامتقارن بود.و نوکش کوچیکتر از قسمت بالای بینی بود!
مشکل چربی بینی هم که دیگه بدتر.دم به دقیقه چرب میشد و باید پن کیک میزدم تا مات شه.چون وقتی چرب میشد مشکلاتش بیشتر به چشم میومد و بیشتر تابلو میشد.
خانوادم به شدت با عمل دوم مخالفت میکردن ولی من دیگه با اون وضع حتی نمیتونستم تا سر کوچه مون برم. و حتی مهمون که میومد خونه مون، خودمو قایم میکردم! میگفتم به مهمونا بگن که من خوابیدم!
دو سال و نیم از عمل دماغم میگذشت که با یه دکتر خیلی کاربلد تو ترکیه آشنا شدم.عکسهای دماغم رو از زاویه های مختلف براش گرفتم و فرستادم. اون هم نظرش رو گفت و گفت که میتونه بینیم رو تا 95% بهبود بده!
اون دکتری که گفتم، با یه
روش خاص بینی رو عمل میکرد و جزو چند جراح پلاستیک برتر جهان هستش.البته این دکتر ایرانی هستن ولی ترکیه ازدواج کردن و همونجا موندگار شدن.
من هشت ماه بود بینیم رو عمل کرده بودم که با این دکتر آشنا شدم. از اونجایی که زبان استانبولی بلدم،در موردش تحقیق کردم.نظرات مریض هاشو خوندم و عکساشونو دیدم.با چند تا از بیمارانش که عمل مجدد انجام داده بودن، به صورت اینترنتی مکاتبه کردم و تجربه هاشون رو باهام در میون گذاشتن. و خلاصه حدود یک سال در مورد اون دکتر تحقیق کردم. تنها مشکل من هزینه ش بود.که بالاخره هزینه به هر مکافاتی که بود جور شد و من رفتم استانبول
خلاصه سرت رو درد نیارم راهی جان
از گوشم غضروف برداشت و گرافت کرد به بینیم.و تیغه بینیم رو کاملا صاف کرد و یه دماغی برام درست کرد که الان که هفت ماه از عملم میگذره،هیشکی نمیفهمه که بینی من عمل شده ست! بینی من که درب و داغون شده بود و هیچ امیدی به بهتر شدنش نداشتم به قدری زیبا و طبیعی و متقارن شد که همه اطرافیانم میگن که این بینی جوری روی صورتت نشسته که انگار از همون اول همین دماغ رو داشتی و من هر روز بعد از بیدار شدن اولین کارم اینه که برم جلوی آینه و دماغم رو نگاه کنم و خدا رو شکر کنم که خواب نمیبینم و واقعیته! من 8 روز تو استانبول به همراه بابام موندم و بعد برگشتیم.یه ذره کبودی و درد نداشتم.گوش هام هم که هیچ تغییری درشون ایجاد نشده.
این دکتر تنها دکتریه که تا حالا هیچ بیمار ناراضی ای ازش دیده نشده.نه تنها من،بلکه همه مریضاش بینی طبیعی داشتن جوری که اصلا احساس نمی کردی بینی اینها عمل شده ست.میتونی بری تو سایتش و گالری عکسهاش رو ببینی و میتونی فیلمهاش رو از یوتیوب دانلود کنی.
به نظر من اگه میتونی و توانشو داری برو پیش همین دکتر.اگر توان مالیش رو نداری یه کم دیگه صبر کن و پول بیشتری جمع کن و بعد برو.به هر حال مسئله یه عمر زندگیه.مسئله چهره ست.اگر هم می خوای در ایران عمل کنی، به حرفهای دکتر به هیچ وجه بسنده نکن.برو و بیمارانش رو ببین و با بیمارایی که عمل دوم انجام دادن صحبت کن.
نمیدونم مانعی داره که اسم دکتر رو ذکر کنم یا نه؟به عنوان تبلیغ محسوب نمیشه؟