-
شوهرم به من خیانت کرده بمانم یا طلاق بگیرم؟ (بر سر دوراهی)
با سلام خدمت شما خوبان:
یکسال رفتارهای مشکوک همسرم را پنهانی زیر نظر داشتم .تا اینکه برخلاف تصور و اعتمادم اواخر شریور ماه متوجه ارتباط همسرم با یک خانم شدم.آنگاه موضوع را با خانواده ها در میان گذاشتم صحبت کردیم. همسرم انکار کرد و داستانی خیالی را برای اثبات بیگناهی اش ارایه داد که هیچ کس خصوصا بزرگان خانواده باور نکردند و گفتند دروغ میگوید.همسرم و آن خانم بیش از 3سال است که با هم در ارتباطند از ارتباط تلفنی و پیامک و ملاقات حضوری آنها با خبرم ولی از حدود این ارتبط یا حتی صیقه بیخبرم.همسرم در حضور خانواده ها قول داد که او را رها کند ولی هنوز گاهی پیامک یا شماره اش را فراموش میکند که پاک کند و رفتار و رفت وآمدهایش مشکوک است.. ما با عشق متقابل ازدواج کردیم.و حاصل ازدواجمان پسری 6 ساله است.برای جلب رضایت او هر کاری انجام داده ام نقایصم را برطرف کردم ولی ذره ای به چشم او نیامد.به تازگی گفتگویی دوستانه را با او انجام دادم تا بلکه بدین طریق زندگیم را نجات دهم آخه من هنوز او را دوست دارم ولی او نسبت به من و پسرمان سرد شده . او گفت حال که میخواهم دوستانه صحبت کنم پس او هم همه چیز را تعریف میکند این که این اشنایی به 3-4 سال قبل زمانی که اولین بار ماشین خرید برمیگردد و در این مدت حتی زمانی که ماشین نداشت با هم دوست بوده اند و اول یک دوستی ساده بوده ولی با گذشت زمان علاقه ای هم به وجود امده با او به خرید میروند و اگر هم نرود حداقل هفته ای یک بار برای چند ساعت به خانه اش میرود در محل زندگی ان خانم خود را شوهر او معرفی کرده واگر با او ازدواج نکرده به این دلیل است که خانواده ان خانم حاضرنیستند او زن دوم باشد وگرنه نه ان خانم و نه همسرم مشکلی ندارند و این که او را از همه پنهان میکند این است که نمیخواهد کسی به او اسیب برساند بااین حال گفتم اگر هنوز به من علاقه داری او را رها کن زیرا من نمیخواهم تو را با دیگری قسمت کنم او گفت که به من علاقه دارد و دست از من برنمیدارد ولی علاقه اش به او به گونه ایست که نمیتواند بین ما دو تن یک نفر ر انتخاب کند ان خانم به او احتیاج دارد و یک بار خودکشی کرده و این جمله را باتاکید بسیار گفت و چند بار تکرار کرد او میگوید که اگر من در زندگی او نباشم و قادر به ادامه زندگی نیست و من باید خود را با شرایط وفق دهم روز بعد هم گفت که لحظه تحویل سال را سرکار است و نمیتواند خانه باشد خبر اخر مانند پتکی برسرم فرود امد دیگر نتوانستم این زندگی را که عشقم را هر لحظه بیشتر از من میگیرند و کاری ازدستم بر نمیاید را تحمل کنم بنا براین باخوردن قرص قصد خودکشی داشتم که نشد ولی همسرم بعد این اتفاق حتی ناراحت هم نشد او با قهر و عصبانیت تمام مرا با لباس بیمارستان به خانه پدرم اورد و فقط جلو درب خانه گفت که پدر من باید بیاید و تعهد محضری بدهد که اگر دوباره این کار را انجام دهم تقصیری متوجه او نیست و تمام مسعولیتش به پای خودم است او حتی کلید خانه را به من نداد و به برادرزاده اش که با ما زندگی میکند سپرد که به من کلید ندهد از 25 اسفند من در خانه پدرم هستم. اوحتی یک تک زنگ یا پیامک هم نفرستاده حتی سراغ پسرمان را هم نگرفته پدرم با او تماس میگیرد ولی او پاسخ نمیدهد چند بار به خانه مان سر زده تا با او صحبت کند ولی او در خانه نبوده اولین بار برادرزاده اش در خانه بوده ولی همسرم حضور نداشته با یک مشاور مشورت کردم و او گفت باید او را تحت فشار قرار دهی واین انگیزه ای برای بازگشت او باشد او اجرا گذاشتن مهریه را پیشنهاد داد ولی من به این کار معتقد نیستم و هنوز اقدامی انجام نداده ام . از این که طولانی شد عذر میخواهم منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر :72:
-
RE: بر سر دوراهی
چرا خودکشی دوست عزیز؟
پسر 6 ساله ای که شما و پدرش مسئول زندگیش هستید را می خواستید تنها بذارید؟
شاید چون همسرتون گفتند که اون خانم خودکشی ناموفق داشته، شما هم به این روش قصد جلب توجه همسرتون را داشتید. ولی این روش اصلا درست نبوده و نیست.
این که قبل از اجرای مهریه مشورت می کنید و تصمیم عجولانه نمی گیرید خیلی خوب است و نشانه علاقه شما برای بهبود زندگی تون و برگشتن همسرتون است.
-
RE: شوهرم به من خیانت کرده بمانم یا طلاق بگیرم؟ (بر سر دوراهی)
سلام خانومی
نکته ای که به ذهن من میرسه اینه که به زور مهریه و نفقه و ...نمیشه کسی رو به زندگی برگردوند
واگر برگرده مدام فکرش پیش کس دیگریست و از ترس مهریه و زندان برگشته
ببین یعنی اگر میخوای مهریه رو بذاری اجرا در مرحله ای بذار که دیگه کاملا تصمیم به جدایی گرفتی...
نکته دیگه اینکه شما الان مسئول هستی و حق نداری تحت هیچ شرایطی دست به خودکشی بزنی
پس تکلیف پسر معصوم و بی گناه شما چیه؟
پدرش که نامردی کرده و مادرش هم به فکر خودکشی
شما الان تنها تکیه گاه پسرت هستی..
بشین خوب فکراتو بکن...ببین میتونی با همین ادم اینجوری ادامه بدی یا نه.صرف اینکه اسم یک شوهر در شناسنامه ات باشه و یک پدر ظاهری برای بچه ات باشه
پدری که فیزیکی وجود داره ..همین
اگر نه...اون موقع بگو تا برای بعد فکری کنیم
اما بازم میگم به زور مهریه و ...به فکر برگردوندنش نباش
چون اینجور که مشخصه همسرت نه تنها اون زن رو ول نمیکنه بلکه براش مهمه که چی اتفاقی براش میفته
متاسفانه اون زن نمیدونه داره چه ظلمی به خودش و همسر شما میکنه و داره اخرت و دنیای خودش رو نابود میکنه
من میدونم شرایط سختی داری اما باید محکم باشی تا بتونی درست تصمیم بگیری...
فعلا برای مهریه کاری نکن تا شاید بشه هربه ای برای گرفتن حضانت پسرت
اما بشین با خودت فکراتون بکن ببین چه تصمیمی میخوای بگیری
ضمنا خانومی کسی نیمتونه به شما بگه جدا شو یا نشو
چون اگر نشی کسی که باید با این مشکلات زندگی کنه شمایی و اگر هم بشی بازهم کسی که قراره با مشکلات بعد از طلاق سر کنه شمایی
شما باید ظرفیت و شرایط خودت رو در نظر بگیری...
و راهی رو انتخاب کنی که کمترین ضربه رو به شما و بچه اتون بزنه
یکی رو میبینی با شرایط به وجود اومده راحت کنار میاد اما کس دیگه ای نه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط لیلا64
با یک مشاور مشورت کردم و او گفت باید او را تحت فشار قرار دهی واین انگیزه ای برای بازگشت او باشد او اجرا گذاشتن مهریه را پیشنهاد داد ولی من به این کار معتقد نیستم و هنوز اقدامی انجام نداده ام . از این که طولانی شد عذر میخواهم منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر :72:
:72:
لیلا جون واقعا از خوندن تاپیکت متاسف شدم، از حرف مشاور تعجب کردم نمی دونم رو چه حسابی این حرف رو زده!با تحت فشار قرار دادن ایشون ، فرض کنیم که ایشون برگردن!
چه فایده ای به حال شما داره این برگشتن!
من فکر می کنم دقیقا تاثیر منفی میزاره حتی اگر زیر فشار مهریه برگرده ،بیشتر از شما زده میشه و به اون خانم دلبسته میشه،بیشتر احساس اسارت می کنه و فکر می کنه اگر از شما جدا شه به ازادی می رسه .
تو صحبت هاتون اشاره کردید که کل ماجرا رو برای شما تعریف کرده ولی مشخص نشد علت این خیانت چی بوده!
خوب خیانت هم معمولا به دلایل خاصی صورت می گیره
مثلا...
نارضایتی از شما مثلا روابط عاطقی تون یا روابط زناشویی...مشکلی نداشتید؟
یا مثلا اینکه کلا ایشون شخصیت تنوع طلبی داره و در دوران مجردی هم دوست دختر زیاد داشته...
یا نگفت که من نمی خواستم این جوری بشه و نفهمیدم چی شد که این جوری شد!
(مثلا ی جوری به شما بفهمونه ایشون قصد خیانت نداشته و در واقع محیط و شرایط باعث این اتفاق شده )
ابراز پشیمونی نکرد؟؟؟؟
خودت فکر می کنی دلیل خیانت چی بوده؟
از خودش دلیل خیانتش رو نپرسیدی؟
فکر کنم اگر دلیل این کارهاش مشخص شه بهتر بتونی تصمیم بگیری چه برخوردی باهاش داشته باشی...یعنی بمونی یا جداشی!
البته الان که کلا بی خیال شماشده:(
می تونید باهاش تماس بگیرید از طریقی و بگید قصد خود کشی ندارید و دیگه این کاررو انجام نمی دید ولی فقط و فقط به خاطر پسرتون که حامی جز شما نداره...
شاید این طوری بیاد با شما صحبت کنه..
-
این که شما از چیزی بی خبرید ، دلیل قانع کننده ای برای این که به همسرتون نسبت خیانت بدین نیست . اگه اون زن واقعا صیغه ی ایشون ( ولو موقت ) باشه عملا زن ایشون محسوب میشه و به دلیل قوانین این کشور نمیشه این مساله رو تحت عنوان خیانت نگاه کرد .
باقی می مونه موضوع جریحه دار شدن احساسات شما از این مساله ، که باید اول یه خورده مهلت بدین شاید همسرتون نظرش تغییر کنه ، و اگه نکرد ، اون وقت تصمیم اساسی بگیرین .
-
با سلام به شما خوبان:
با تشکر از توجه تان به سوال من باید عرض کنم که از این که دست به چنین کاری زدم الان خودم شرمنده هستم (گاهی انسان در برابر مشکلات و فشارهای روحی به جایی میرسد که خون به مغزش نمیرسد)دست به کارهایی میزند که باعث ...
من اگر این کار را انجام دادم برای جلب توجه نبوده وگرنه هیچ انسانی صرفا برای خودنمای سلامت خود را به خطر نمی اندازد گرچه هنوز از این زندگی ناامیدم. من 10 سال از زندگیم را با عشق تمام به پای او ریختم و او ...دلم از این میسوزد که هنوز عاشقانه دوستش دارم ولی او همانطور خودتان هم گفتید دیگر برای من نخواهد بود از خودش سوال کردم که من چگونه زنی برایت بودم و چرا این کار را کردی و او گفت که زن خوبی بودم (دلیل این که مرا طلاق نداده همین است) گر چه هردو اشتباهاتی داشتیم برای همین هم من خود را اصلاح کردم و نقایصم را برطرف کردم و ان زن کاملا ایدالی شدم که او میخواست.مثل یک مثالی که خودتان گفتید اگر بگوید چای سرد است کمرنگ یا پررنگ است ویا ...با چند چای در سینی را بهانه جویی تمام کنم و در مورد اشنایی طبق گفته همسرم ان خانم وقتی خودکشی کرده با حال نزار به عنوان مسافر سوار ماشین همسرم شده و بعد در بیمارستان گفته شوهرش فوت کرده و برادرش بیرونش کرده و نیاز به کمک دارد و....با این اوصاف من هنوز میخواهم زندگیم را نجات دهم و برای حرف مردم و طلقه بودن و مشکلات بعد از طلاق و .. نیست هنوزبه او علاق مندم و دوستش دارم و این باعث ازار من میشود که نمیخواهم او مال شخص سومی هم باشد یا با من باشد ولی قلبش برای شخص سومی باشد.این که ان خانم ندانسته کاری میکند را شک دارم زیرا میداند که همسرم زن و فرزند دارد ولی گناه کسی را نمیشویم در جواب دوست عزیز :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tvcdk
این که شما از چیزی بی خبرید ، دلیل قانع کننده ای برای این که به همسرتون نسبت خیانت بدین نیست . اگه اون زن واقعا صیغه ی ایشون ( ولو موقت ) باشه عملا زن ایشون محسوب میشه و به دلیل قوانین این کشور نمیشه این مساله رو تحت عنوان خیانت نگاه کرد .
باقی می مونه موضوع جریحه دار شدن احساسات شما از این مساله ، که باید اول یه خورده مهلت بدین شاید همسرتون نظرش تغییر کنه ، و اگه نکرد ، اون وقت تصمیم اساسی بگیرین .
باید بگویم اولا زن دوم گرفتن مرد ها در جامه خیانت محسوب میشود فقط شکل قانونی دارد و قانون از انها حمایت میکند دوما خود همسرم گفته که ان خانم صیغه اش نیست من به این موضوع شک دارم.در اخر او این کارش را کمک میداند حتی اگر با او ازدواج کند ولی این به نظر من فقط یه بهونه برای پوشاندن کارهایش است.
باتشکر:72:
-
دوست عزیز
خیلی متاسفم که این اتفاق برات افتاده و از طرفی خیلی خوشحالم که به دنبال ساختن زندگیت هستی و می خوایی تلاش کنی.
نکته ای که توی شهریور ماه بهش دقت نکردین، ریشه یابی این مشکل بوده. اینکه چرا همسرتون به این معضل گرفتار شده؟ دوست خوبم تا دلیل مشکلی رو پیدا نکنیم، نمی تونیم انتظار حلش رو داشته باشیم.
مثلا فرض کن که یکی سرما خورده و ما متوجه میشیم و اون بهمون قول میده که خوب بشه. میشه روی قولش حساب کرد یا باید کمکش کرد؟
همسر شمام همین طوره. بهتون قول داده که رابطه رو قطع کنه ولی مگه با قول میشه؟ آدم هایی که گرفتار این قضایا میشن از دید من مریضن و باید بهشون کمک بشه. کاری به درصدی از این آدم ها که دیگه ذاتشون خراب شده و اصلاحشون کار من و شما نیست ندارم.
محکم باش و یه جوری بهش این اطمینان رو بده که دیگه اون کارو (خودکشی) نمیکنی و سعی کنین ریشه های مشکل رو پیدا کنین.
-
با سلام:
همدردی1390 عزیز با نظر شما کاملا موافقم ولی ما اینقدر تو این بهران گیر افتادیم و ذهن ما را درگیر کرده که فکری به خاطرمان نمیرسد همسرم هم که درست حرف نمیزند یا دروغ تحویل میدهد یا انکار میکند و میگوید او را رها کرده ام و باید ثابت کنی حتی گاهی میگوید کدام زن زنی در کار نبوده در حالی که من خودم صدای ان زن را شنیدم و با او صحبت کردم همسرم دیگران را مقصر میداند هر کاری انجام دادم به درخواست هایش عمل کردم حتی مدتی کلا گوشی ام را خاموش کردم و با خانواده ام رفت و امد نکردم تا حساسیت ایشان نسبت به خانواده ام از بین برود دیگر نمیدانم چه کار باید انجام میدادم که ندادم در حالی خانواده ام برخورد بدی با او نداشتند ارام فقط صحبت کردیم بر خلاف نظر مشاورم مثل کانگورو با هم بوکس بازی نکردیم ولی او اعضای خانواده ام را بهانه ای برای درگیری قرار میدهد خودم را میتوانم عوض کنم تمام دنیا را که نمیتونم طبق نظر او بگردانم او به دلیل نامعلومی خانواده مرا مقصر میداند حال چرا ؟نمیدانم.
لطفا شما مرا راهنمایی کنید.
با تشکر:72:[color=#000000]
-
لیلا جان،
شما با برادززاده همسرتون زندگی می کنید؟ چند ساله هستند و چرا؟
درست نیست که من با دو تا پست در مورد شما قضاوت کنم. اما نکته ای که به نظرم می رسه می گم شاید در مشاوره کمکتون کنه.
من احساس می کنم خیلی در زندگی کوتاه می آیی. خیلی به همسرت لطف کردی. تا حدی که این لطف های شما را به چشم وظیفه می بینه.
از نوشته هاتون خشم یا حقی برای خودتون در ماجرای پیش اومده نمی بینم. بیشتر احساس کوتاه اومدن و ضعف و درماندگی و ...
انگار نه انگار که شوهر شما تعهد و وفاداریش را زیر پا گذاشته و روابط عاطفی و صمیمی را با یک زن دیگه شروع کرده.
شاید در برداشتم اشتباه کردم. فقط خواستم بگم تا اگه درسته کمکی به حل مشکلتون بشه و اگر غلطه من را ببخشید.
-
لیلا جان ماجرای زندگیت را خوندم...
من نموتنم نظری بدم ولی میخواستم بگم چرا خودکشی کردی عزیزم....تو باید قوی باشی و اینده خوبی برای خودت و پسرت بسازی...به هر حال تو کشور ما مردان تحت عنوان قانون و حق و ....خیلی راحت خیانت می کنند و خودشون هم راحت توجیح می کنند...تو باید قوی باشی و تصمیم درستی بگیری.... سعی کن روحیت را قوی کنی و به خاطر پسرت با مشکلات بجنگی.... اگه تصمیم به جدایی گرفتی سعی کن حداقل بخشی از مهریت را بگیری...تو کشور ما اگه زن ضعیف باشه همه چیز را به راحتی از دست میده ...باید خودت را قوی کنی :323:
-
با تشکر از پیدا جان:
باید در پاسخ به ایشان بگویم که : اری برادرزاده اش به مدت چهار سال است که با ما زندگی میکند شوهرم اهل رشت است و تمام فامیلش هم ساکن اطراف رشت هستند برادرزاده اش برای کار به تهران امده و با ما زندگی میکند ولی بشکند دستی که نمک ندارد من این همه به او خوبی کردم حال نه تنها اصلا حالی از من نپرسیدند بلکه حتی کلید را هم به من نداد تا بتوانم وارد خانه خودم بشم :302: باز هم حق با شماست کسی که در زندگی دایم کوتاه می امد من بودم و حال که میبینم هیچ ارزشی برای برای او ندارم به اشتباهم پی میبرم که خود کرده را تدبیر نیست و خیلی دیر است در زمینه مشکلم با هر کس که تا حدودی از زندیگم و اخلاقم با خبر است مشورت کردم میگویند اگر جای من بودند با اجرا گذاشتن مهر و... او را می ازردم تا قدر ان زمان و ارامش مرا بداند بعد مگر میشود با شرایط به وجود امده عصبانی و ناراحت نبود مگر با عصبانیت کار درست میشود و مشکلات حل میشود باور بفرمایید چه روزها و شبهایی رااشک نریختم و ناله نکردم بر بخت بد خود لعنت نفرستادم ولی چه میشود کرد تا باد همین بادا بیش از همه برای زمانهایی دلم میسوزد به او عشق ورزیدم و هیچ کوتاهی در حقش نکردم خودش هم این را اعتراف میکند ولی باز به من خیانت کرد و شگفتا که نمیتوانم او را دوست نداشته باشم و از او متنفر شوم.
-
عزیزم
ازنظر مالی مستقل هستی شما؟
ساکن شهرستان هستید؟
خانواده پدری ازنظر مالی چطور هستن؟
نظر خانوادت چیه گلم؟
-
با سلام:
با تشکر از دوست گرامی و نازنینم باران جان:
نخیر عزیزم بر خلاف تحصیلات و اصرار هایم برای کار متاسفانه همسرم دوست نداشت خانمش بیرون از منزل کار کند من و همسرم و خانواده پدری ام و حتی تمامی اقوام پدر و مادرم ساکن تهران هستیم وضع مالی خانواده پدریم در حد متوسط است و از من در هر حال حمایت میکنند یک برادر و خواهر دارم که هر دو مجرد و دانشجو هستند مادرم خانه دار است این هم از اعضای خانواده خودم همسرم هم 4 برادر و 2 خواهر دارد و همگی ساکن اطراف رشت هستند و متاهل هستند پدر همسرم فوت کرده و ماردش تجدید فراش کرده است و ارتباط همسرم با خانواده اش کمرنگ است گر چه من خیلی به او اصرار میکردم که روابط و رفت و امد ها را حفظ کند شهریور ماه هم به اتفاق برادر بزرگش که به تهران امده بودند با او صحبت کردیم خانواده ام هم میخواهند زندگیم را در صورت اصلاح شدن همسرم نجات دهند ولی اگر همسرم باز بخواهد به کارهایش ادامه دهد انها راضی به بازگشت من به خانه ای که برایم جز دردسر و تحقیر دارد را نمیخواهند انها با حرف مشاورم مبنی بر یاداوری مسئولیت و تحت فشار گذاشتنش با اجرا گذاشتن مهریه موافقند
با تشکر:72:
-
خودت چی فکر میکنی؟ سبک سنگین که میکنی به نظرت در مجموع جدایی واست بهتره یا جنگیدن و ادامه زندگی؟
-
آيا توانستيد با آن خانم صحبت كنيد ؟ همسرتان مي داند شما همچنان به او علاقمنديد؟ شايد بهتر است كه همسرتان متوجه شود با اين برخورد او احتمال اينكه شما را از دست بدهد زياد است!
-
-
دوست عزیز
شما باید به یک روانشناس مراجعه کنین مشاورها معمولا اشتباهات زیادی در راهنمایهاشون دارن،بستگی به نوع توضیحتون و در جریان قرار گرفتن کامل روانشناس هم هست.یک روانشناس حرفه ایی هیچ وقت نمی گه که چی کار کن و چی کار نکن بکمکت میکنه حودت تصمیم درستی بگیری اگر هر زمان دیدین که مشاوری گفت باید اینکار رو بکنی و تصمیم گیری رو به عهده ی خودتون نگذاشت بدونین که در کارش وارد نیست.
-
سلام لیلا
بعد از اینکه همسرت بهت گفت آن زن خودکشی کرده بود و...............اقدام به خودکشی کردی . چرا ؟
قبل از اینکه این مسئله را بدانی نیز این اقدام را انجام داده بودی ؟ یا اینکه با علم به اینکه این زن با بهانه ی خودکشی و جلب حس ترحم همسرت خودش رو بهش نزدیک کرده این کار را کردی و....................
در هر حال عملا واکنش همسرت آنگونه که تو انتظار داشتی نبود و نشد . خودت فکر می کنی چرا ؟
-
سلام دوست عزیز
بخاطر مشکل پیش آمده متاسفم. شما با اون خانم که صحبت کردید در جواب به شما چه گفت؟
چرا دست روی دست گذاشتی و هیچ اقدامی نمیکنی اگر واقعا صیغه نکرده اند یعنی ارتباط نامشروع دارن پس میتونی اونها رو محکوم کنی، باید بری آبروی اون خانم را در منزل و محیط کارش ببری. واقعا چه آدمهای بیخودی پیدا میشن زندگی ها رو بهم میریزن. خدا ازش نگذره.
-
دوستان خواهشا این دوستمونو تحریک نکنید.
همینطور که میبینید ایشون امید به اصلاح همسرش داره.
ایشون خودش الان به اندازه کافی ناراحت هستن .جو رو منشنج نکنید.به ارامش دعوتشون کنید و بهشون کمک کنید تصمیم درست رو بگیرن
-
با سلام خدمت شما خوبان:
با عرض پوش برای یکی دو روزی که که به تاپیکم سر نزده بودم و دیگر از البالو جان که در پاسخ قبلی او را اشتباه باران خطاب کردم من به هر دوی این عزیزان ارادت دارم از هر دویشان بابت پاسخ به بنده سپاسگذارم
همان طور که خودتان هم اشاره کردید دوست داشتم ادرسی از ان خانم داشته باشم تا به همین راحتی وقتی برای اولین بار با او صحبت میکنم با وقاحت تمام در بار مسائل زناشویی یا به قول خودش سکس اینقدر راحت و وقیحانه حرف نزند ان وقت اولین کاری که میکردم این بود چنان میزدمش که نتواند از جایش تکان بخورد درست است با عصبانیت کار درست نمیشود ولی واقعیت این است که این خشم در وجودت هست و نمیتوانی انکار کنی آنی جان نمیدانم همسرم چه عکس العملی از من انتظار داشت که به وقوع نپیوسته ولی من پس از حرفهای اخرش مبنی بر علاقه اش به ان خانم و نبودش حتی زمان سال تحویل کنار خانواده اش واقعا قاطی کردم سانازی جان من هر روز از ته دل نفرینش میکنم و فقط میخوام خدا بلایی رو که اون سرم اورده رو سرش بیاره وقتی با تمام وجود عاشق یه نفره اون فرد تو صورتش نگاه کنه و بخنده و رهاش کنه ................تنهاش بذره تنهای تنها مثل من.....هر چند که میگن نفرین چاقوی دو لبه است ممکنه بجای دامن اون خودتو زخمی کنه ولی مگه از این بدتر هم میتونه سرم بیاد..............پس بادا باد...
در اخر باید بگم یه وقت مشاوره گرفتم که فردا میرم برام دعا کنین.
-
با سلام خدمت شما خوبان:
نمیدانم چی بگم گاهی شما دوستان محترم و گرامی به یک تاپیک علاقه مند میشوید ولی انگار تاپیک من زیاد مورد توجه شما قرار نگرفته...من در این دو سه روزی که منتظر یک راهنمایی از طرف شما بودم تاپیک های مربوط به آقای sci و تاپیک های مربوط به خانم رایحه عشق را تا حدودی خواندم من شرایط و روحیاتم را با خانم رایحه عشق نزدیک دیدم ایشان خانم بسیار محترم و احساساتی هستند:16::16: من هم دقیقا اینگونه بودم تا قبل از ان اشتباه فاحش و دردناک ولی از موقع تا به حال گویی تمام احساساتم از بین رفته :302:.......تبدیل به ادم بی روحی شده ام که گاهی خودم از خودم متنفرم :97:.....و آقای sciدقیقا حرفهای همسرم را تکرار میکند ای که دلش به حال ان خانم میسوزد و نمیتواند او را رها کند:161:.....خواهشا جواب بدهید من در موقعیتی قرار دارم که قدرت تصمیم گیری ندارم :203:....... هر کاری بخوهم انجام دهم از عواقبش میترسم شما مرا راهنای کنید شوهرم حتی به تلفن های من و خانواده ام جواب نمیدهد ما را توی لیست سیاه گذاشته و حتی با پیامک هم سراغی از پسزش نگرفته این انسان انگار احساس ندارد و به کل ما را فراموش کرده..:47:.....از اساتید محترم خواهشمندم نظر بدهید کمکم کنید:325::316:
-
دوست عزیز مورد شما ربط چندانی به کیس رایحه ندارد. از طرفی آقای اس سی آی هم همان موقع اون خانم را ترک کردند و قضیه فیصله پیدا کرد. آقای اس سی آی خودشان میخواستند ترک کنند و تلاش هم کردند و توانستند.
مشاوره آخری را که رفتی چه شد؟ مشاور چه راهکاری پیشنهاد داد؟
-
سلام. خیلی خیلی خیلی ناراحت شدم. واقعا از ته دلم از حضرت زهرا می خوام که کمکتون کنه. لیلا جان نمی تونی از طریق خانوادشون وارد شید؟ با خانوادشون صحبت کنید و از اونا بخواید که با همسرتون با آرامش صحبت کنن و ازش بخوان که با شما تماس بگیره. ولی سعی کنید وقتی اومدن خودتون رو ضعیف نشون ندید تا فکر نکنن که شما محتاج ایشون هستید.
-
لیلا جان ......عزیزم ....خدابزرگه ...ان شااله همه چی درست میشه....همگی واست دعا میکنیم
فقط میخواستم ازت خواهش کنم باز هم صبور باشی....
عزیزم با توجه به اینکه گفتی 10ساله به پاش عشق ریختی و گفتی پسر گلت 6 سالشه پس فکر کنم خیلی کم سن و سال نباشی که بخوای عجله کنی و فکر کنی بهتره زودتر تکلیفت مشخص بشه
یه موقع ازم نرنجی....اخه معمولا اونایی که کم سن هستن فکر میکنن بهتره زود تکلیفشون مشخص بشه که شاید بخت بهتری در انتظارشون باشه(نمیگم شما ینطوری فکر میکنیا)
منظورم اینه که به خودت بگو مثلا تا 1 سال فقط صبر میکنم....تا بتونی تحمل کنی
به نظر من شوهرت یه روزی پشیمون میشه مخصوصا چون بچه داره ....شاید خیلی زمان ببره تا سر عقل بیاد اما میاد
دوستان از من بهتر نظر میدن اما من فکر میکنم یه روز میفهمه که چه اشتباهی کرده....من اگه جات بودم تا اون روز صبر میکردم چون چیزی واسه از دست دادن نداری اما اگه برگرده خیلی چیزا بدست میاری
-
عزیزم
شوهرت چه جور آدمیه؟ منظورم اینه که آدمیه که توی معذورات قرار میگیره؟
واسه این پرسیدم چون یه احتمال وجود داره و اونم اینه که شوهرت توی اون رابطه گیر افتاده. نه راه پس داره نه راه پیش. انگار یه جورایی پاش گیره یا معذوراتی داره با اون خانوم
-
ليلاي عزيز سلام
مشكلتو خوندم و واقعا ناراحت شدم. از خدا مي خوام كه به زودي مشكلتو حل كنه و با آرامش و خوشي بري سر خونه و زندگيت.
عزيزم صبور باش و از خدا كمك بخواه، فقط خداست كه مي تونه مشكلاتمونو اونطور كه بايد حل كنه ، پس به خدا توكل كن.
اكثر كساني كه تو اين تالار ميان مشكل دارن ، منم جزو يكي از اونام ولي اين وسط يك چيزي هست كه من بهش خيلي اعتقاد دارم و اونم خوندن اين دعاست. بخون حتما حتما حتما حاجت مي گيري. من گرفتم.
الهي قد انقطع رجايي عن الخلق و انت رجايي يا كريم (اينو تا اونجايي كه مي توني با تسبيح يه جاي خلوت بگو انشاا... مشكلت حل ميشه.) بهت قول مي دم. فقط اينكه حتما بايد اعتقاد داشته باشي وگرنه نميشه.
-
با سلام خدمت شما خوبان:
بی دل جان میدانم که تمام انسان ها یکی نمیشوند و تمام سرگذشت ها و مشکلات با هم فرق دارد این که میگویم من شباهتی با رایحه عشق عزیز دارم منظور روحیاتم بود :43:نه مشکل ایشان دعا میکنم که مشکل ایشان مثل بنده اینقدر حاد نباشد و با همسرشان با شادی زندگی کنند.چیزی که من برای تمامی شما ارزومندم و خودم از ان محروم هستم:321:.... شب و روزم را با اه گریه و دلتنگی میگذرانم:302::302:.......و اقای SCI از این جهت به همسرم شباهت دارد که مثل ایشان در پی پایان دادن به این رابطه است ولی هر بار بهانه ای می اورد میدانم که ایشان با اراده قوی خود مشکلشان را حل کردند ولی شاید همسرم این اراده را ندارد و فکر می کنم حق با البالو جان است ایشان به بهانه کمک در این رابطه گیر کرده همسرم ادم دهن بینی است و ان خانم با زبان او را خام کرده البته خودش خیلی مقصر است:101: بیدل جان مشاورم جناب اقای ملازمانی هستند مشاور مجله روزهای زندگی ایشان هم اعتقد دارد که همسرم زیاد از حد پر رو شده بهتر است برای اینکه ایشان را متوجه خطایش کنیم بهتر است دیگر هیچ اقدام مبنی بر منت کشی مثل زنگ از طرف خانواده ما برای دیدار انجام نشود زیرا الان این وظیفه اوست که تماس بگیرد دیگر این که برای مهر و نفقه و .... اقدام انجام دهید و طی یک تست و صحبت هایی پیرامون زندگی افسردگی حاد را تشخیص دادند:54::54: در بعضی مواقع با حرف های ایشان موافقم ولی واقعا میترسم در این مورد هم ایشان اطمینان دادند که همسرم بازمیگردد دلینا جان من 26 ساله هستم و دلیل عجله ام از معلوم شدن تکلیفم بازگشت به زندگی مشترکم است و به هیچ چیز غیر از بازگشت فکر نمیکنم هر کاری هم لازم باشد انجام میدهم رویا جان از دعایی که گذاشتی ممنون حتما ان را میخوانم :203:.......در اخر از همدلی تمامی شما دوستان گرامی صمیمانه متشکرم.:104:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط لیلا64
بهتر است دیگر هیچ اقدام مبنی بر منت کشی مثل زنگ از طرف خانواده ما برای دیدار انجام نشود زیرا الان این وظیفه اوست که تماس بگیرد
:104::104::104::104::104::46::46:
عزیزم ما رو بی خبر نذار:72:
-
عزیزم خیلی خوشحالم که به بازگشت فکر میکنی ....از ته دل برات دعا میکنم که با سر بلندی و سرفرازی به زندگی مشترکتون برگردی
عزیزم به خدا توکل کن ان شا اله همه چیز درست میشه
:46:
-
با سلام خدمت شما خوبان:
باید در پاسخ به شما بگویم طبق گفته های اقای ملازمانی برای حقوق قانونی ام اقدام کردم و حال در حال اجراست :305:ایشان خاطر نشان کرده اند که مطمعنا همسرم با اقدامات من بازمیگردد :316:فقط نباید حتی یک بار پا پس بکشم با توجه به شرایط زندگی ام او را دوباره به دست می اورم فقط از این دلتنگ و نالانم که او دیر بازگردد:47: روزی که دیگر جایی برایش نباشد اخر صبر و ماندن به پای عشق هم اندازه دارد من دوست دارم بیایید و با هم باز یک خانواده سه نفره را تشکیل دهیم :302:فقط میتوانم بگویم با تمام بلاهایی که سرم اورده هنوز دوستش دارم:43::43::43::43:
-
اما روی سخن من به توست لیلای عزیز:
1- زنی که عزت نفس دارد بعد از خیانت شوهرش در خودش دنبال ایراد نمی گردد...مقصر فرد خیانت کار است نه آنکه خیانت دیده.
2- لیلای عزیزم تصمیم به طلاق یا ماندن یک دو دو تا چهارتای ساده است...می توانی آینده ی بعد از طلاقت را برای خودت ترسیم کنی؟ فکر می کنی بتوانی خودت را تامین کنی؟ استقلال مالی داری؟ آیا سقفی برای سپری کردن روزهای پیش رو برای خودت داری؟ آیا خودت را به اندازه ی کافی برای تحمل سختی ها طلاق محکم می بینی؟ غرور و عزت و نفست برایت ارزشمند تر است یا ماندن در این زندگی به هر قیمتی؟
3- لیلای عزیز تو از پس این مانیتور نمی توانی ببینی کسی که به تو راهنمایی می دهد از چه طبقه اجتماعی و چه فرهنگ و چه تحصیلات و وصع مادی و ظاهری برخوردار است. هرکس به فراخور حال خودش راهنمایی می دهد. این تو هستی که باید برآورد کنی موقعیت فعلی ات را.
4- چیزی را که در همه حال به همه ی زنان توصیه می کنم حفظ غرور و صلابت تا لحظه ی آخر زندگی مشترک است...چون زنی که غرور خودش را زیر پا می گذارد از نظر هیچ مردی جذاب نخواهد بود.
5- اشتباه اکثر زنان ایرانی این است که فکر می کنند زن خوب بودن یعنی نه نیاوردن و چیزی برای شوهر کم نگذاشتن که این توجه ها و محبت های بی اندازه از آنها موجوداتی ضعیف و غیر مستقل و غیر جذاب می سازد.خیانت مشکلی ست که معمولا اکثر زوج ها در طول زندگی مشترک 30/40 ساله ی خود به ان دچار می شوند...مردی را هرگز ندیده ام که بعد از خیانت همسرش او را 1 ثانیه هم در کنار خود نگه دارند . اما در مورد زنان 2 دسته زن داریم: عده ای غرور و حیثیت شان را دودستی می چسبند و جدا می شوند و عده ای دیگر به خاطر بچه و هر بهانه ی دیگری ترجیه می دهند به هر قیمتی بمانند.
6- رفتار همسر شما با شما بسیار وقیحانه بوده است و من فکر می کنم بیش از این ملاطفت نشان دادن غرور شما را خدشه دار می کند. و چنین که به نظر می رسد ایشان علاقه ای به شما ندارند. این را هرکس از 100 فرسخی هم می فهمد .
7- خواهر من گاهی لازم است مدتی از جهنمی که در آن دست و پا می زنی دور باشی تا دورنمای زندگی ات را خوب ببینی...پا گذاشتن روی وابستگی ها برای یک زن خیلی سخت است اما همه ی زنانی که طلاق می گیرند روزی گذشته شان را فراموش می کنند...و همه ی آنها روزی مثل شما اصلا در توان خودشان هم نمی دیدند که پا در راه روهای دادگستری بگذارند.
8- من فکر می کنم شما خیی منفعلانه عمل کردی که این رابطه 3/4 سال ادامه داشته و این ترس توست که باعث می شود همسرت از آن سو استفاده کند و به رابطه اش ادامه دهد. تا وقتی این ترس در تو باشد توان حل هیچ مشکلی را نخواهی داشت.
9- باید باور کنی که پای همه چیز می ایستی، باید به خودت بفهمانی که غرورت را حفظ می کنی و التماس نمی کنی، باید خودت را برای ته ماجرا آماده کنی و وقتی خودت را جمع و جور کردی آنوقت است که دیگران هم تو را جدی می گیرند.
10- زنی که خیانت می بیند عزت نفسش را از دست می دهد، ضعیف می شود ، تردید پیدا می کند چون به اندازه ی کافی برای گرفتن تصمیمات قوی نیست. باید اول عزت نفست را که در آن خانه گم کردی پیدا کنی، باید ترس از دست دادن آدمها را در خودت بکشی، این جمله ی دوستت دارمی که ته تهش یک وابستگی بیش نیست را برای خودت ساده کنی و بفهمی که قرار نیست همه ی همسران تا آخر عمر در کنار هم بمانند...باید بدون همسرت خوشحال بودن را تمرین کنی چون تا وقتی فقط با او خوشحالی با رفتنش هر آن هستی و نیستی ات معلق می شود.
11- آدمی که برای فرار از مشکلاتش خودکشی می کند خیلی ضعیف است و اصلا مغز خلاقی ندارد تا راهکار پیدا کنید، همین ضعف توست که باعث شده شوهرت به تو خیانت کند.تو با خود کشی خواهان جلب توجه شوهرت هستی و حتی ترحم او را هم جلب نکردی. در حالی که باید بیش از هر زمان خودت را دوست بداری و بدانی که زیباترین زنان دنیا هم در زندگیشان خیانت دیده اند اما آنها عکس العملشان با تو متفاوت است. بعضی خیانت می بینند و باج هم می دهند و می مانند، بعضی خیانت می بینند و خیانت می کنند، بعضی خیانت می بینند و خداحافظ را می گویند ...تو باید خودت با خودت کنار بیایی که شبیه کدام دسته هستی.
12- کسی که خیانت ندیده و چنین تجربه ای ندارد در جایگاهی نیست که به تو راهنمایی بدهد که چه کنی ...چون اگر کسی چنین تجربه ای را داشته باشد می داند که چنین تجربه ای چقدر برای یک زن گران تمام می شود...ته همه ی این حرفها به تو می گویم :
من خیانت دیده ام و نبخشیدم ...و اگر 100 بار دیگر ازدواج کنم خیانت را نخواهم بخشید و جدا می شوم ...اما این تویی که باید تصمیم بگیری...بهتر است یک مدت هیچ تماسی با شوهرت نداشته باشی و رابطه تان را کامل قطع کنی و فقط و فقط خودت را بشناسی که چطور زنی هستی ...و مشاوره بگیری از یک روانشناس باهوش نه هر روانشناسی...خودت را خوب بشناس که با توجه به نوع شخصیتت چه عکس العملی مناسب حال و به صلاح توست.
13- اگر به شوهرت اس ام اس دادی...یا تلفن کردی یا واسطه فرستادی یا به هر طریقی به پر و پایش چسبیدی و بیش از این غرورت را خرد کردی هرگز نخواهی توانست ضررهای حاصله را جبران کنی....هرگز...
-
عجله نکن عزیزم.طلاق شوخی نیست اون هم با یه بچه!!!!
سعی کن ببخشی اما روال زندگیت رو تغییر بده و قویتر شو.نشون بده بخششت از روی بزرگی و خرد و قدرتته نه عجز و ضعف!!! روی اعتماد به نفست هم کار کن:72:
ولی من معتقدم زندگی رو نمیشه از طریق قانون حفظ کرد....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد