-
پشیمانی چند ماه بعد از عقد
با عرض سلام و تبریک سال نو به حضور کلیه اعضای محترم تالار
اول بگم که من 28 سالمه، مدتی بود که قصد ازدواج داشتم، یک دختر به من معرفی شد، دو سه جلسه صحبت کردیدم، دو بار هم با هم رفتیم بیرون و بعدش عقد کردیم و حدود 4 ماه از عقدمون میگذره.
همسرم دختر بسیار خوب، مومن و معصومیه، خیلی منو دوست داره و به من محبت میکنه، ولی من علاقه ای بهش ندارم، راستش هیچگونه مشکل اخلاقی با هم نداریم مشکل اینه که خصوصیات فیزیکیش دلخواه من نیست، البته صورتش زیباست و مشکلی نداره ولی از فرم بدنش اصلا خوشم نمیاد و در تمام مدت خواستگاری و بیرون رفتن ایشون با چادر بود و من هیچی ندیدم، و بعد از عقد متوجه این موضوع شدم.
حالا نمیدونم چیکار کنم، هر کاری میکنم برام جذاب نمیشه، اصلا منو تحریک نمیکنه، به خدا نمیدونم چیکار کنم، تو رو خدا کمکم کنید، دارم افسرده میشم.
راستش اصلا اشتیاقی به دیدنش ندارم، خیلی هم دلم براش میسوزه، تو رو خدا کمکم کنید ...
-
RE: پشیمانی چند ماه بعد از عقد
سلام
خوش اومدید به سایت همدردی
آقا کامران اینهمه خصوصیات خوب رو در همسرتون نادیده گرفتین؟
من به شما حق میدم که فیزیک زنتون باید براتون جذاب باشه
اما چرا قبل از عقد نخواستین ایشون رو ببینین؟(بدون چادر)
خصوصیاتی که ذکر کردید چیزهایی هست که امروزه پسرا در به در دنبالشن...
شما خودت رو در نظر بگیر.همه چیتون خوب و عالیه؟
در حالیکه این خانوم حجاب..اعتقادات...صورت زیبا...داره.اما هیکلش مناسب نیست
یعنی تقریبا 70 درصد معیارهای مثبت رو داره و فقط یه مشکل فرم بدن داره.
باور کنید اندام قشنگ و ...همه بعد از ازدواج طبیعی میشه.
حالا فکر کنید همسرتون خوش اندام ولی اخلاق افتضاح !!!
از 7 روز هفته 8 روزش باهم کشمکش دارید.به نطرتون این خانوم جذبتون میکنه؟
خیلی زندگی رو سخت نگیرید...
آرمان گرا نباشید.قطعا شما هم نقص هایی دارید..حالا در قیافه...هیکل..قد..کار..تحصیلا ...اخلاق ...مادیات و ...
از قدیم گفتن در بی عیب خداست.
حالا من نمیدونم مشکل چیه...شاید مثلا چاق باشه.خیلی راحت ازش بخواین رژیم بگیره....
-
دوست عزیز داداش خوبم .
معیارهای که در زندگی هست از دیدگاه شما اندام ایده آل همسرتونه .
بیخیال داداش اندام نهایتش تا 37یا40سالگی اونجور که میخوای میمانه.حالا میگیم اونی که دوست داری وخوش اصتیله داری .بعداز چندسال اومدو پا بسن گذاشت یا چاق شد یا لاغر یا یکی دو شکم بچه آورد از اون اصتیل خارج شد. اونوقت چیکار میکنی طلاق!!!!!!یا میری سراغ یکی دیگه که اندامش به مزاج شما بشینه.
منم در حال ازدواجم داداشی ولی خدایش این معیارم نیست.
اگر واقعا دختره خوبیه بچسب به زندگیت .اندامو فلان نشد حرف .شرمنده من رک حرف میزنم.
من خودم چندسال پیش جدا شدم از همسرم. خدایش از قد اندام از زیبایی هرچی بگم کم گفتم .ولی ولی اخلاق باهم جور نبود وبعداز6سال زندگی جداشدیم.
الان که دارم این تایپ رو مینویسم بخدا چشمام اشک حلقه زده.
-
خیلی ممنونم دوستان
چند نکته رو هم اضافه کنم
من و همسرم ساکن شهر کوچکی در شرق ایران هستیم، من پیش از عقد با هیچ دختری رابطه نداشتم و شاید مقداری هم کم رو باشم، و همین کمرویی باعث شد که قبل از عقد زیاد با همسرم نتونم صحبت کنم و نتونم همسرم رو بدون چادر ببینم
البته همسرم هم همینطور بوده و با هیچ پسری رابطه نداشته و اون هم کمرو و خجالتیه.
راستش در موقع عقد و خواستگاری اصلا این چیزها برام مهم نبود، معیارهای من اخلاق، رفتار، خانواده و ایمان بود که همش رو تو همسرم دیدم و انتخابش کردم، ولی حالا یه کم حساس شدم و با خودم میگم که کاش به مسائل دیگه هم توجه می کردم، البته این رو هم میدونم که همسر 100 در 100 بسیار کمیابه
راستش همسرم زیاد هم چاق نیست، معمولیه و مورد خاصی نداره، نمیدونم چطوری بگم، فقط برام جذاب نیست، همین
راستش من قدم بلنده حدود 185و ایشون حدود 160 سانت، شاید اختلاف قد و جثه ما باعث شده که این افکار به سراغ من بیاد، نمیدونم
البته ذکر این نکته هم لازمه که من تا حالا اندام کسی دیگه رو ندیدم، شاید دیگران رو هم نپسندم! هر چی هست تو ذهنمه! و تو فیلما.
بعضی وقتها با خودم میگم کاش قبل از عقد با چند تا دختر رابطه دوستی برقرار می کردم تا دچار این توهمات نشم.
راستش سوال اصلیم اینه که این موضوع طبیعیه؟ یعنی دیگران هم ممکنه بعد از عقد و با دیدن اندام همسرشون دچار پشیمونی بشن؟ آیا این موضوع با گذشت زمان فراموش میشه؟ آیا اختلاف قد ما طبیعیه؟
-
آقا کامران معیارهای شما بهترین معیارها بوده.
منم به برادرم موقع ازدواج همین معیارها رو توصیه کردم....اصلا از اینکه اینجوری همسر انتخاب کردید پشیمون نباشید
همسر 100 در 100 بسیار کمیاب نیست ! نایابه !!!
اختلاف قد و جثه که باید زن و مرد داشته باشن .اگر همسرتون هم قد و هم هیکل شما بود چی ؟!!!ا
اگر صحبتهای اقای دهنوی رو گوش کرده باشید ایشون بارها گفتن دیدن یکسری فیلمها این حس وسواس در انتخاب همسر رو در شما به وجود میاره.
حتی اگر بهترین هم باشه اما یه اپسیلون هم از فلان هنرپیشه کم باشه بازهم شما رو راضی نخواهد کرد.
خدارو هم شکر کنید که تمام عشق و زندگیتون رو نثار یک زن میکنید نه چند زن...که معلوم نیست هرکدام به چه هدفی جلو میان...
یه اقایی بودن چند وقت پیش دقیقا مشکل شما رو داشتن.من یه جست و جویی میکنم ببینم پیدا میکنم تاپیکش رو .
اگر پیدا کنم حتما لینکشو میذارم براتون
-
داداش شما رابطه جنسی دارید؟؟؟؟ راحت باش جواب بده اینجا کسی شمارو نمیشناسه.
-
سلام دوست عزيز
من تقريبا ميتونم حدس بزنم كه مشكل شما چيه! ببخشيد كه رك ميگم ولي ظاهرا شما از سايز سينه هاي همسرتون راضي نيستيد و به نظرتون نافرم و كوچيك مياد.خيلي از زنها اينجوري هستن و اصلا چيز عجيبي نيست.
اون چيزايي هم كه توي فيلما ديدي به احتمال 99% حاصل عمل جراحي هست!
در سال 2010 حدود 300000 (سيصد هزار) زن در آمريكا اين عمل رو انجام دادن! و روز به روز در دنيا و در كشور خودمون داره بيشتر و بيشتر ميشه! كه مانند هر عمل جراحي ديگه ميتونه ضررهاي خاص خودش رو داشته باشه،به خصوص اينكه يك جسم خارجي رو وارد بدن ميكنند...
اينارو گفتم كه فكر نكني اين موضوع فقط مال همسر شماست.حتي تعداد بسيار زيادي از دخترها هم از سايز خود راضي نيستن..
درضمن يادت باشه كه داشتن اندام زيبا و جذاب صرفا در بزرگ بودن اون ناحيه نيست.استيل كلي شخص جذابيت رو تعيين ميكنه و از همه مهمتر اخلاق و رفتارش!!
از خانمت بخواه كه ورزش كنه و بيشتر به خودش و تغذيش برسه.اون فيلمهايي رو هم كه توي مجردي نگاه ميكردي بريز سطل آشغال و به زندگيت بچسب و از بودن در كنار يه همنفس خوب و نجيب لذت ببر...:72:
-
با تشکر
راستش رابطه جنسی کامل نداریم، فقط در حد بغل کردن، کنار هم خوابیدن، بوسیدن و ...
-
نمتونم روشن حرف بزنم نمیشه چون میلیونها نفر این سایت رو نگاه میکنند.
داداش . من تجربه چندسال زندگی رو داشتم ودر این مسایل میتونم راهنمایت کنم تا حدودی .
ولی اگر داشته باشین دیگه این فکر از سرت میپره که لذت بردن از اندام همسرت خیلی پیچیده وغیره.
شما الان رسمن زن و شوهر هستید.ok
-
سلام_اكه ازنظرقدميكي_منم باشوهرم20سانت فاصله قدي داريم ولي ازاين نظرمشكلي نداريم_شمااكه اين حساسيتاقبل ازعقدميكرفتيدمشكلي نبود_ولي الان اون دختربه عقدت دراومده_ولي اكه ميخوايدبعدازازدواج به همين منوال باهاش رفتاركنيدبراتون جذاب نباشه بعدبريدسراغ كس ديكه اونوقت داغونش كنيدبس بهتره جداشيد_براي يه زن خيلي سخته كه بفهمه براشوهرش جذاب نيست ياكسي روبهش ترجيخ داده اونوقته كه يه زن ازبين بره _سرخودم اومده ميدونم سخته_ جيزايي كه دوستداريدتورابطتون داشته باشيدبهش بكيدشايدنميدونه_البته شماهم بيش يه مشاوربريد_
-
http://www.hamdardi.net/printthread.php?tid=20740
دودل شدم به خاطر ظاهر نامزدم
این لینکی بود که گفتم خدمتتون
-
ببخشید که خیلی رک صحبت میکنم
من با سینه های ایشون مشکلی ندارم، مشکل اینه که ایشون بدن پر مویی داره که اصلا باب میل من نیست، و مقداری هم شکم و رانهاش چاق هستند، و اینها دل من رو زده
نمیدونم چیکار کنم، میترسم بعد از عروسی به خاطر این مسائل زندگیمون دچار مشکل بشه
راه حل چیه؟ چیکار کنم؟
راستش گاهی وقتها به طلاق فکر میکنم، ولی از عواقبش و عذاب خدا میترسم ولی بعضی وقتها میگم اگه الآن جدا بشیم خیلی بهتره تا بعد از عروسی. چون هنوز اون خانوم دوشیزه هست و میتونه زندگی خوبی داشته باشه ولی بعدش چی؟
بعضی وقتها هم کلا قضیه رو بیخیال میشم، ولی این فکر هر چند وقت یکبار تو ذهن من میاد و من رو خیلی آزار میده
تو رو خدا کمکم کنید، دارم نابود میشم
-
ببین دوست عزیز این کاملا قابل قبوله که زن ازنظر جسمی و جنسی باید برای شوهرش جذاب باشه ولی هر کسی عیب و ایرادی داره.من نمیدونم شما اندام زنتو با زنهای توی کدوم فیلم قایسه میکنی اما اصلا اصلا رو حساب فیلمهایی که دیدی قضاوت نکن...اون ادما کارشون اینه و اصلا رو همین حساب برای این فیلما انتخاب میشن...
البته من فکر میکنم چون شما زود عقد کردید و بدون چادر هم ندیده بودیش خیال میکنی کمی سرت کلاه رفته...
خوب به فرض شما طلاق گرفتی نفر بعدی رو چطوری انتخاب میکنی؟یه دور کامل بی لباس زیارتش میکنی تا ببینی مورد پسندت هست یا نه؟چون بلاخره همه چیز از روی لباس معلوم نیست که.
از کجا مطمئنی نفربعدی عیب بزرگتری نداشته باشه.
ضمن اینکه اون الان زنته و شما مثلا شوهر و تکیه گاهش هستی.
اون افکار و تصوراتت رو بریز دور و به واقعیات فکر کن.
پرمویی قابل حله هم میشه با روشای مختلف مثل موم و اپی لیدی موقتا ازبین بردشون هم با لیزر کامل ازبین میرن.
شکم و رون هم که با ورزش درست میشه..انقد سخت نگیر همه دخترا یه کم شکم رو دارن.
روی این کم روییت هم با کمک مشاور کار کن..نمیدونم چرا ادمای کمرو ذهن خیالپرداز و تصویرساز قوی دارن
-
برادر عزیز
این که گفتی اصلا مشکلی نیستش که. :46:
از آقایون تالار عذر میخوام: ایشون چند جلسه اپیلاسیون کل بدن رو انجام بدهند، مشکل پرموییشون حل میشه. اپیلاسیون توی همه آرایشگاههای زنونه انجام میشه و هزینه اش هر جلسه واسه کل بدن حداکثر 20 هزار تومان هستش. این که اصلا مشکلی نیست.
در مورد چاقی شکم و ران هم که برادر گلم، دیگه الان همه میدونن که با رژیم و پیاده روی و ورزش به راحتی قابل حله. اگه توی شهرتون کلاس ایروبیک هستش که خیلی خوبه. بفرستینش کلاس.
-
یه چیز دیگه: به احتمال زیاد همسر گلتون یه مشکل هورمونی پیدا کردن که بهش میگن سندروم تخمدان پلی کیستیک. که اصلا چیز بدی نیستش و خیلی از خانومها دارن و یکی از علت هاش هم هورمون هایی هستش که به میوه ها و گوشت مرغ و این چیزا میزنن. این سندرم هم باعث چاقی میشه هم پرمویی هم گاهی جوش زدن. درمانش هم بسیار ساده هستش.
من خودم داشتم. خانومتون باید برن دکتر زنان، یه سونوگرافی بدن. تخمدان پلی کیستیک یعنی توی تخمدان کیست های کوچولو با تعداد زیاد وجود داره که باعث زیاد شدن هورمون مردونه میشه. اگه این مشکلو داشته باشن دکتر بهشون قرص LD و قرص اسپیرونولاکتون میده و درمانش حدودا 6 ماه طول میکشه و بسیار ساده درمان میشه.
در کنار درمان هورمونی همون اپیلاسیون رو هم باید انجام بدن.
اگه توانایی مالی دارید لیزر درمانی هم عالیه. کلا موهای بدنشون از بین میره. ولی هزینه اش سنگینه و در واقع نیازی هم به این کار نیست. چون همون اپیلاسیون معجزه میکنه.
یادتون باشه که بعد از هر نوبت اپیلاسیون، بلافاصله بعد از انجامش، روغن مورچه به نقاطی که اپیلاسیون شده بمالن، تاثیرش چند برابر میشه و عالیه.
روغن مورچه رو همه عطاری ها دارن و ارزون هم هستش.
تا موقعی که کاملا مشکل پرمویی حل بشه، توی این فاصله می تونید ازشون بخواهید که هر دفعه حتما موهای بدنشون رو با کرم یا پود موبر از بین ببرن و بعدش کرم مرطوب کننده بزنن و بعدش با کرم پودر پوست بدنشون رو کاملا صاف و زیبا کنن. اینطوری سوراخ سوراخ هایی که بعد از زدودن موها روی پوست دیده میشه، کاملا پوشانده میشه و هیچی دیده نمیشه.
بعد از اینکه چند نوبت اپیلاسیون کردن و دارو هاشونو مصرف کردن (البته اگه مشکل هورمونی پیدا کرده باشن)، دیگه نیازی به این کارها هم نیست. چون موها خیلی کم و نازک میشن و سوراخ سوراخ هم روی پوست به جا نمیذارن.
فقط یادتون باشه همه اینها رو با یه سیاستی بهشون انتقال بدین. یعنی نفهمن که شما از این مورد بدتون میاد. بلکه در حین اینکه از جذابیت های بدنش بهش میگید، بگید که چقدر پوستش روشن تر و شفاف تر و زیبا تر میشه اگه کم مو تر بشه و چقدر اینطوری جذاب تر میشه.
در مورد چاقی شون هم با همین ظرافت و لطافت باید بهشون بگید.
مثلا یه دامن کوتاه واسش بخرید بعد که پوشید ازش حسابی تعریف کنید بعدش بگید پاهای قشنگی داره و بگید راستی با دامن کوتاه اگه پاها یه کم باریکتر (نگید لاغرتر، بگید باریکتر) باشه خیلی سکسی تر میشه
این کارها رو بکنید. همه چی همونطور میشه که دوست دارید:310:
-
من هی می خوام اینجا ی چیزی بنویسم و هی منصرف می شوم ولی دیگه اومدم بنویسم چون حس میکنم واقعا لازمه ...
به نظرم این مشکل شما نه به پرمویی خانموتون برمی گرده و نه به شکم داشتنش و یا چاقی ران
از نظر من تنها ی مشکل وجود داره
همسر شما که ی خانم نجیب و با شخصیت و با حیاست و چادری هم هست
اصلا ممکنه همسر شما پرمو نباشه و بدن عادی داشته باشه مثل خانمهای دیگه ولی خوب روش نشده تا حالا بره اپیلاسیون ولی مطمئن باشید که بعد از ازدواج کم کم روش باز میشه و خودش میره یا خود شما می تونید ازش بخواین که بره...
تو سالن های اپیلاسیون واقعا افرادی که چادری باشن معدودن
اون هم اگر بیان معمولا یکی دوساله متاهلن نه تازه عقد کرده .....
خوب ی مورد دیگه هم اینکه نمی دونه چه جوری دل شما رو ببره و به قول معروف دل بری کنه
اگر ایشون یکمی وارد بود به ناز و عشوه و اینها
شما اصلا متوجه پرمویی و شکم و .... نمی شدید...همه چی بر می گرده به همون رفتارش ..
شما هم اگر دوست دارید شریک زندگی تون ی دختر نجیب و معصوم باشه ،ایشون رو همین جوری که هست دوست داشته باشید و بدونید که کم کم این مشکلات حل شدنی هستند کم کم یاد میگیره به خودش برسه بره اپیلاسیون و ورزش کنه و شکمش رو صاف کنه ..........
در ضمن اگر اضافه وزن زیادی نداره مطمئن باشید خیلی راحت و زود وزنش می اد پایین فقط کافیه بهش بگید برای حفظ سلامتی خودش و تناسب اندام بیشتر یکمی بیشتر حواسش به غذا خوردن و ورزش باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran1362
بعضی وقتها هم کلا قضیه رو بیخیال میشم، ولی این فکر هر چند وقت یکبار تو ذهن من میاد و من رو خیلی آزار میده
تو رو خدا کمکم کنید، دارم نابود میشم
دوست عزیز:72:
به نظر من ظاهر خودتون باشه معیارتون. یعنی صادقانه جلو آیینه بایستید و از 1 تا 10 به خودتون
نمره ای بدهید. سپس با توجه به اولویتهای که دارید به همسرتون هم نمره بدهید اگر اختلاف
فاحشی بین نمره ها نبود این وسواس شماست که داره زندگی تون رو نابود می کنه.
نباید زن و مرد خیلی از لحاظ ظاهر تفاوت داشته باشند یعنی یکی خیلی زیباتر از دیگری باشه این
در آینده و در جامعه دردسر ساز می شود حتی برای فرزندانتان هم هضم این امر ساده نیست.
اگر تفاوت کمی داشتید با ورزش و نظافت و ..... مشکلات بعدی را از بین ببرید.
موفق باشید.:72:
-
برادر عزیز همسرتون رو با زنهای توی فیلماهای انچنانی و حتی فیلمهای مزخرف و ممعمولی هالیوودی مقایسه نکنید.
قطعا شما هم بدتون میاد مثلا زنتون در ذهنش شما رو با دیکاپریو و برد پیت و ...مقایسه کنه
شما این زن نجیب رو برای زندگی و مادر بچه های اینده ات انتخاب کردی...
اون زنا رو که میبینی هزاران عمل زیبایی انجام دادن
یه کاری کن.
تو گوگل بزن عکس زنان هالیوودی با و بدون ارایش
اون وقت عکسهایی میبینی که از تعجب واقعا دهنتون باز میمونه...
-
با سلام
از همه دوستان عزیز تشکر میکنم، خیلی از نظرات و پیشنهادهای شما استفاده کردم، ممنونم
چند نکته رو هم لازم میدونم که بگم:
اول اینکه من یک خواهر کوچک داشتم که تو سن 2 سالگی و قبل از به دنیا اومدن من فوت کرده، بیشتر که فکر میکنم شاید عدم وجود دختر تو خونه ما باعث خیلی از تفکرات و ذهنیات غلط من باشه
چون من خواهر نداشتم و همونطور که گفتم تا به حال با هیچ دختری رابطه نداشتم، حتی یک رابطه خیلی ساده
و هرجا هم که مهمونی رفتیم و یا مهمون به خونمون اومده مسلما دخترها به خودشون رسیده بودن و چیزی رو نشون نمیدادن
و یک سوال هم دارم که دوستان متأهل بیشتر میتونن کمکم کنن، راستش من الآن همسرم و زندگیم رو از دریچه سکس دارم نگاه میکنم و شاید به نکات دیگه توجه نداشته باشم، خداییش سکس چقدر تو زندگی نقش ایفا میکنه؟ آیا اولش همه اینطوری هستند که این مسائل بیش از حد براشون مهم باشه؟
بعدش من نمیتونم اون خانوم رو طلاق بدم، چون خیلی معصومه، خیلی پاکه، تا قبل از عقد اصلا آرایش نکرده بود، با هیچ پسری رابطه نداشته، حتی از سکس هم چیزی نمیدونست، حتی یک فیلم سکسی تو عمرش ندیده، چیزی که تو دخترهای امروزی به ندرت پیش میاد.
بعدش هم خیلی دختر نجیب و فهمیده ای هست، حتی وقتی با مادرش قصد بیرون رفتن داره از من اجازه میگیره، یه جورایی خیلی مطیع شوهره و خیلی به من احترام میذاره
البته ایشون تحصیلات دانشگاهی هم داره و فوق لبسانسش رو یک سال پیش تموم کرده
راستش رو بخواید این خصوصیات رو هم بعد از عقد متوجه شدم، یعنی بعد از عقد هم متوجه خصوصیات خوبش شدم و هم اونا که گفتم
فقط من میخوام بدونم که این چیزها عادیه؟ آیا دیگران هم این ذهنیات به سراغشون میاد یا نه فقط من دگیرش شدم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
برادر عزیز همسرتون رو با زنهای توی فیلماهای انچنانی و حتی فیلمهای مزخرف و ممعمولی هالیوودی مقایسه نکنید.
مریم جون قربونت برم دیگه نیازی به توهین نیست ما که نباید واسه متقاعد کردن این اقا دست به دامن توهین به این و اون بشیم به هر حال هر کشوری فرهنگی داره عزیزم و خوب هنرپیشه ها همه جا و تو همه کشورها به خودشون میرسن
در ضمن این دوست ما باید عاقل باشه اگه نه که تو خیابون هم همین دخترهای کشور عزیزمون به تعداد فرراوان هستن که استین های مانتو رو زدن بالا و پوست تمیز و سفید رو میندازن بیرون یا اینکه مانتو تنگ و شلوار تنگ میپوشن و پاهای قلمی رو میندازن بیرون!!!به هر حال دختر خوشتیپ همه جا هست و مختص فیلمها نیست بلکه دوست ما باید عاقل باشه و ملاکهای خوبی که از زنش میخواست بیاره جلو چشمش و ببینه ارزش کدوم بیشتره ...
حالا باید گفت که شما دوست من چقدر براتون این مسئله مهم هست ؟؟؟یعنی حاضری همه چیو نادیده بگیری و اونهمه خصلت خوب و کمیاب رو ندید بگیری و فقط گیر بدی به یه پای قلمی که دوست داری داشته باشه؟؟؟
-
واااای آقای کامران
به خدا دارین تند میرین
باید به خودتون و خانمتون فرصت بدین
ایشون چون خیلی به اصطلاح مثلا امروزی نیستند درحال حاضر نتونستند انتظارات شما رو به جا بیارن
اما
اندکی
صبر
صبر
صبر
لازمه.
شما باید کم کم به ایشون بفهمونین که چه جوری میپسندین.اون دخختر روحش هم خبر نداره بلاخره یه جوری باید بفهمه دیگه.....
و بعدش هم خصلت هایی که شما میگین بسیار بسیار مهم اند تو زندگی و واقعا اگه این دختر رو ازدست بدین من فکر میکنم که ضرر خواهید کرد
دختربه این خوبی و خانمی:305:این احترامی که به شما میذاره در واقع پایه ی محکم زندگیتون هست که داره بنا میشه.شما هم بهش احترام بذارین
یه کم فقط باید باهاش صحبت کنین در مورد خواسته هاتون
و در مورد اون سوالتون
بله به نظر من خیلی تاثیر گذار هست.
یه چیزی میگم ناراحت نشین ها
کاش به خانمتون دسترسی داشتم و بهشون میگفتم یه کم به شما کم محلی کنن:163:
بعدش شما میفهمیدین
:324:
میدونین کلا آدم ها این طورین وقتی به چیزی رو از دست میدن دنبالش میدون و حرصش رو میزنن ولی تا وقتی دارنش قدرش رو نمیدونن
شما هم الان قدر خانمتون رو نمیدونین:163:
-
سلام
با داشتن اخلاق و رفتار مناسب و پذیرفتن شرایط فرهنگی و اجتماعی همسرتون من فکر می کنم این نارضایتیه شما کم کم به مرور زمان حل شدنیه ...
همینکه اخلاق و ادب این خانوم ریشه در ذات ایشان دارد اگر مشکل داشت هیچوقت نمی توانستید آن را حل کنید مگر اینکه خودش اراده به خرج داده و حلش می کرد که زمان بسیاری را لازم داشت ....
پس نسبت به این مشکلاتی که از نظر من شاید مشکل هم نباشد حساسیتی به خرج ندهید و بدون اینکه همسرتان را رنجور و حساس کنی می توانی او را در این موارد ها راهنمایی کنی...
و اما در مورد مسائل زناشویی که سوال نمودید باید بگم این مساله در زندگی خیلی مهم است و هیچوقت نباید تاثیر ان را در زندگی نادیده گرفت و نمی توان این مشکلاتی را که از نظر معیارهای خودتون بیان نمودید با این رابطه ادغام کرد چون همانطور که دوستان گفتند قابل حل هست و همسر شما به دنبال حل این مسائل نبوده چون در زندگیش کسی نبوده که نسبت به این موارد حساسیت نشان بدهد و سعی در حل این موارد باشد ...
دوست عزیز بهتر این است که هیچوقت نسبت به همسرتان کم محبتی نکنید که او از لحاظهای دیگر بهترین است و از لحاظ هایی که شما آن را عیب می نامید خداروشکر قابل حل.
-
نقل قول:
با سلام
از همه دوستان عزیز تشکر میکنم، خیلی از نظرات و پیشنهادهای شما استفاده کردم، ممنونم
چند نکته رو هم لازم میدونم که بگم:
اول اینکه من یک خواهر کوچک داشتم که تو سن 2 سالگی و قبل از به دنیا اومدن من فوت کرده، بیشتر که فکر میکنم شاید عدم وجود دختر تو خونه ما باعث خیلی از تفکرات و ذهنیات غلط من باشه
چون من خواهر نداشتم و همونطور که گفتم تا به حال با هیچ دختری رابطه نداشتم، حتی یک رابطه خیلی ساده
و هرجا هم که مهمونی رفتیم و یا مهمون به خونمون اومده مسلما دخترها به خودشون رسیده بودن و چیزی رو نشون نمیدادن
و یک سوال هم دارم که دوستان متأهل بیشتر میتونن کمکم کنن، راستش من الآن همسرم و زندگیم رو از دریچه سکس دارم نگاه میکنم و شاید به نکات دیگه توجه نداشته باشم، خداییش سکس چقدر تو زندگی نقش ایفا میکنه؟ آیا اولش همه اینطوری هستند که این مسائل بیش از حد براشون مهم باشه؟
بعدش من نمیتونم اون خانوم رو طلاق بدم، چون خیلی معصومه، خیلی پاکه، تا قبل از عقد اصلا آرایش نکرده بود، با هیچ پسری رابطه نداشته، حتی از سکس هم چیزی نمیدونست، حتی یک فیلم سکسی تو عمرش ندیده، چیزی که تو دخترهای امروزی به ندرت پیش میاد.
بعدش هم خیلی دختر نجیب و فهمیده ای هست، حتی وقتی با مادرش قصد بیرون رفتن داره از من اجازه میگیره، یه جورایی خیلی مطیع شوهره و خیلی به من احترام میذاره
البته ایشون تحصیلات دانشگاهی هم داره و فوق لبسانسش رو یک سال پیش تموم کرده
راستش رو بخواید این خصوصیات رو هم بعد از عقد متوجه شدم، یعنی بعد از عقد هم متوجه خصوصیات خوبش شدم و هم اونا که گفتم
فقط من میخوام بدونم که این چیزها عادیه؟ آیا دیگران هم این ذهنیات به سراغشون میاد یا نه فقط من دگیرش شدم؟
دوست عزیزم سکس خوب در زندگی نقش مهمی داره.
با مطالعه دقیق تایپتون من نظرم اینه که مقداری صبر کنی وعجله نکن .اول با این مشکلی که مطره کردی خوب کنار بیا بعد برو سراغ سکس.
آخه من ازاین میترسم که خدای نکرده سکس انجام بشه ودختر از دوشیزه بودن در بیاد وشما هنوز با مشکلت دستو پنجه نرم میکنید .زبونم لال کارتون خدای نکرده خدای نکرده به جدای بکشه اون وقت میدونید چه ضربه ای به این دختر معصوم وپاک میخوره.پس کمی صبر کن ومشکلاتت رو حل کن وبا عش وعلاقه به همسرت فکرکن.
خدایش خوش بحالت که چنین همسره خوب وپاکی داری.خودتم که بهتر میدونی دختر به این خوبی نادره .قدرشوبدون من جای توبودم مثل پروانه دورش میگشتم.
-
کامران عزیز
قدش که مناسب برای دختر،اختلاف قدی تون هم عالیه
این حس شما از نظر من طبیعی نیست،البته من مجردم ولی با دختری دوستم که قصد ازدواج دارم و از همین الان فکر می کنم اگر به عقد من در بیاد کلی شوق خواهم داشت ،
من همیشه می گم اول هرچی ظاهر مهمه
اول باید ظاهر دختر به دلت بشینه بعد بری سراغ نجابت و خانواده
میخوای یک دست کت و شلوار هم که بخری اول باید از ظاهرش خوشت بیاد بعد بری سراغ قیمت و کیفیت جنسش!
شمام باید اول دقیق ظاهرو اندام ایشون رو بررسی می کردی تا الان نگی این جور و اون جوره
باید سلیقه خودت رو تو انتخابت لحاظ می کردی اگر شما از هیکل های لاغر خوشت می اد خوب تو خواستگاری به خانواده دختر می گفتید دختر لاغر می خوایم
من الان سلیقه ام رو می شناسم مثلا می گم دختر مورد علاقه من باید چشم درشت باشه !خوب نمی رم خواستگاری دختری چشمای درشتی نداره.
شمام باید مشخصات ظاهری مد نظرتو تو دختر بررسی می کردی .
الانم بدون همین هیکلی که به شما خوش نمی اد خیلی ها می پسندن و این چیزها سلیقه ای هستش
رو دختر مردم عیب نذار
ولی پرموییشون هم موضوع مهمی در این مورد بهت حق می دم
در مورد سکس هم فکر نمی کنم بعدا عادی شه شما باید از همین الان کشش جنسی به ایشون داشته باشید
بعدا ممکن هست کمتر بشه ولی بیشتر شدنش رو فکر نمی کنم
-
باز هم از همه شما دوستان خوب تشکر میکنم :46:
حالا به نظر شما این موضوع رو با مادرم در میون بذارم یا نه؟
مادرم میتونه کمکم کنه؟
-
نقل قول:
حالا به نظر شما این موضوع رو با مادرم در میون بذارم یا نه؟
مادرم میتونه کمکم کنه؟
دوست عزیز:72:
به نظر من اصلاً این کار و نکن.
ممکنه مادرتون خواسته یا ناخواسته طوری صحبت کنند و یا رفتار کنند که نامزدتون ناراحت بشند.
از طرفی عادت کنید که صحبتها و مشکلاتتون رو دو نفره باهم و مستقل از خانواده ها حل کنید
موضوع رو پیچیده تر نکنید.
تاپیک زیر رو هم بخونید
تردید و پشیمانی بعد از عقد
-
به نظر من قبل از شناخت و آگاهی کافی اقدام به عقد کرده اید .
در درجه ی اول عدم شناخت و آگاهی از خودتان
و در درجه ی دوم از این خانم
طبیعی است که وقتی خودتان را نشناسید و ندانید که کدام معیار برایتان صاحب اولویت است نمی توانید تصمیم درست بگیرد . حال تصمیم گرفته اید و انتخاب کرده و انجام داده اید .
و نکته ی بعد که برای من سئوال شده
شما که هنوز با این خانم رابطه ندارید چطور متوجه شدید که تحریک شده اید یا نه ؟! یک بعد و یک طرف داستان خود شما هستید . شما چقدر بلد هستید که زنی را تحریک کنید ؟! به این موضوع فکر کرده اید ؟
ضمن اینکه شما در این مسیر از واقعیت جنسی خودتان آگاه نبودید . و به دلیل فرهنگ یا سنت و یا مذهب حتی به خودتان اجازه ی فکر کردن در مورد این مسئله را نداده اید . امروز کنار این خانم تازه به این فکر افتاده اید که دستگاه تناسلی دارید و این دستگاه تناسلی بر حسب طبیعت و نظام طبیعت باید کار کند و در نتیجه باید بهش فکر بشه .
اشکالی هم ندارد.
نکته در مورد بانوی فوق لیسانس شما .
ایشان نیز عدم توجه و یا سرکوب جنسی دارد
. دخترها نیز حتی اگر مذهبی باشند به هر حال در کنار دوستان و دانشگاه ( واحد تنظیم خانواده و..........را پاس می کنند ) و در مورد خودشان و جنس مخالف مسائلی را یاد می گیرند و با همکلاسان صحبت هایی به میان می آید . حتی اگر در بحث شرکت نکنند که باز جای تعجب دارد به هر حال به شکل گذری حرف های سایرین را می شنوند . در نتیجه این امر هم کمی از نگاه من بعید و دور از ذهن است .
اما راه حل شما و بانو با توجه به شرایطی که در آن هستید چیست ؟
مسائل و درخواست های جنسی خودتان را به هم بگوئید . پرده ی حیا را کنار بزنید . ایشان امروز همسر شما هستند . فانتزی جنسی داشته باشید . اجازه بدهید حس جنسی در هر دو نفر شما تقویت بشود و رشد کند .
مستقیم به ایشان نگوئید بدن پر مویی دارید اما غیر مستقیم خواست خودتان را با ادبیات پرنیانی عنوان کنید و بگوئید .
به این شکل دست همسرتان را بگیرید قدم به قدم در رشد و یادگیری مسائل جنسی به هم کمک کنید . کتاب بخوانید . مطلب بخوانید و........ دقت کنید هر برخورد بدی برای یک عمر روی زندگی جنسی این خانم تاثیر می گذارد .
پای شخص سوم را به هیچ عنوان در رابطه ی حرمت دار خودتان باز نکنید .
چرا که مادر شما اگر می توانست برای شما کاری بکند یا دقتی به خرج بدهد جسارتا اینکار را قبل از عقد می کردند و به دقت به بدن ایشان ( همسر محترم ) نگاه می کردند و ..... . ایشان که مسئله ی محرم و نامحرمی نداشته اند؟
و در پایان
زندگی جنسی در یک رابطه بسیار مهم است اما همه ی زندگی نیست و باز این بعد از زندگی نیز چون ابعاد دیگر زندگی زناشویی دچار افت و خیزهایی می شود که نیاز به مراقبت و توجه و رسیدگی دارد .
-
سلام
اره اقا کامران به نظر منم به مادرتون و هیچ کس دیگه نگید...مشاور و اینا اشکال نداره اما نزدیکان نه.
چون ممکنه مادر شما احساس کنن شما در کنار این خانوم احساس رضایت نداری و بشه شروع مشکلات مادر شوهر و عروس
همیشه سعی کنید از خوبی ها و ویژگی های خوب همسرتون بگین برای مادرتون
هم احساس خوب و رضایت به مادرتون میده و هم دیدشون انشالله در زندگی اینده تون به این خانوم عالی میشه
موفق باشید
-
دوست عزیز
اصلا به مادرتون نگید
همونطور که دوستان هم گفتن کاملا غیر مستقیم بهش بگید. مثلا همون مثالی که من زدم بد نیست.
البته که سکس بسیار مهم هستش و حساسیت شما هم بجاست. ولی باید یادبگیرید که شما تنها کسی هستی که میتونی عیب های همسرتو بهش بگی و کاملا در کنارش باشی و بهش کمک کنی که چطوری اونارو رفع کنه.
دقیقا قدم به قدم باید باهاش باشی و یادش بدی. در واقع هردوتون کنار هم باید مسایل جنسی و جذابیت های سکسی رو یاد بگیرید. ولی با محبت و ادبیات خاص خودش.
به قول دوستمون سکس فانتزی بسیار راه خوبیه
-
دوست عزیز من به مشکل شما خیلی فکر کردم و راه حلی که به نظرم میرسه اینه که شما سعی کنید اول قبل از هر رابطه ای باهاش دوست بشید و یه حس شبیه به اینکه یه چیزایی هست که بین خودتون دو نفره و یه شوخیایی هست که مخصوص خودتون دوتاس و غیره رو بوجود بیارید، مشکل شما اینه که همسرتون رو از روز اول به چشم یه زن نگاه کردین و حالا نیاز به یه جور تنوع که تو روابط دوستی و اینا پیدا میشه دارید، چرا که تو اون روابط به خاطر محدودیت های موجود حول رابطه دو طرف نا خودآگاه جسم و روح هم رو بهترین حالت ممکن پیدا میکنن چون دوستشون رو خودشون انتخاب کردن و بخاطرش در مقابل یه سری چیزها ایستادن پس براشون هم جذابه و همون رو میخوان، اما تو روابط همسری اونقدر همه چیز فاشٍ که ذهن آدم بجای جذب شدن فرار میکنه! من فکر میکنم همه زن و شوهر ها باید رابطه دوستی مثل دوران نوجوونی داشته باشن که برای هم جذاب بمونن
-
سلام،
انگار دو روزی هست به تاپیک نیامده اید نمی دانم مطالبم مفید خواهد بود یا نه.
دوست من، چیزی که به نظرم روشن هست، این است که شما کشش و علاقه خاصی نسبت به این خانم ندارید. بنده هم مشکلی شبیه مشکل شما داشتم که البته وقتی متوجه تردیدم شدم، بلافاصله رابطه را معلق کردم و چون دیدم مسئله برایم حل نشد، رابطه را قطع کردم. البته قضیه ما فقط در حد یک خواستگاری جلو رفته بود.
ببینید، اگر کسی به طرف مقابلش علاقه داشته باشد، نشانه این علاقه آن است که سعی می کند حتی اگر ایرادی هم در طرف مقابل هست، خودآگاه یا ناخودآگاه آن را نادیده بگیرد، حتی اطرافیانش را هم متقاعد کند که مسئله مهمی نیست. نه این که خود پس بکشد.
اگر عقد نکرده بودید بنده برای شما پیشنهادی داشتم. الان دو مسئله ای را که از تاپیک شما برداشت کردم عرض می کنم، شاید مفید باشد:
1- ازدواج سه رکن اساسی دارد: تشابه (مادی، معنوی، تحصیلات، خانوادگی، فرهنگی، ظاهری)، تفاهم (دید مشابه به زندگی، آینده، مذهب...)، و جذابیت و کشش. این ها را از مشاوری که نزدش رفتم آموختم. ضلع جذابیت برای مورد شما به شدت لنگ می زند، ظاهرا از اول هم جذابیتی نبوده.
می گویند اگر طرف مقابل فرشته هم بود، اگر به دلت ننشست و جذابیتی برایت نداشت، این فرشته را رها کن و سراغش نرو...
2- شما به سبک سوپر سنتی ازدواج کرده اید. در حالی که خودتان مدرن هستید. یک نشانه این مدرن بودن هم همین که در این تالار مشکل خود را مطرح می کنید و مشورت می طلبید. روش ازدواج شما به دید من بیشتر مناسب حال کسی است که اصلا نمی داند مشورت یعنی چه! من معتقدم حتی در روش سنتی هم دو نفر باید چندین ماه با هم دیگر رفت و آمد داشته باشند (بدون شلوغ بازی و مطلع شدن خاله خانباجی ها، فقط با اطلاع خانواده درجه اول دو طرف). تا با دلی مطمئن از هر نظر به سراغ ازدواج بروند. والله اعلم.
-
با عرض سلام و تشکر از تمامی دوستان به خاطر نظرات آموزنده شان
ببخشید من چند روز نتونستم بیام تو الار
راستش من هنوز موندم که چیکار کنم، نمیتونم نتیجه گیری کنم، چیکار باید بکنم؟
ادامه بدم یا تمومش کنم؟
آیا گذشت زمان این مشکل رو حل میکنه؟ آیا بعد از چند سال زندگی حساسیت روی این مسائل از بین میره یا بیشتر میشه؟
این موضوع رو با نامزدم مطرح کنم خوبه یا نه؟
اگه راه حلی دارید لطف کنید ارائه بدید
-
دوست عزیز
گفتم که باهاش مطرح کن.
ولی گفتم چجوری
یه وقت نری بگی بخاطر این موضوع دلسرد شدم و این حرفا ها :305:
همونطور که بهت توضیح دادم خواسته تو بهش بفهمون
به حرفای آسمان مهتابی هم دقت کن
واسه چی میگی تمومش کنم آخه؟
مگه این مشکل راه حل نداره؟ من که راهشو بهت گفتم. مگر اینکه چیزای دیگه ای هم هست که به ما نگفتی. مثلا اینکه اصلا دوسش نداری یا هر چیز دیگه
-
کامران عزیز سلام
دوستان بهترین راه حل ها رو بهت گفتن
دوباره مرور کن و نتیجه گیری کن
پست آنی عزیز رو دوباره بخون خیلی کامل و جامع راه حل رو برات گفته
موفق باشی
-
دوست عزیز یک برگه کاغذ بردار
ونظرهای دوستان رو بنویس وبشین نتیجه گیری کن.
پشت کامپیوتر برایت مشکل هست.
اگر حرفی ناگفته است که نگفتی بگو تا دوستان کمکت کنند.
چون این مشکلی که عرض کردی اصلا مشکلی نیست که بخوای جدا بشی اول زندگی.
راه حل هاشو دوستان عرض کردن اگر واقعا همسرتون رو دوست داشته باشید انجام میدید.
اگر نه که هی دوستان بگن شما یه چیزه دیگه بگی .آخرشم صفحه هات تایپتون پر میشه ولی نتیجه ای نمیگیرید.
من از حرفهاتون این رومتوجه شدم که شما تایپ زدید که دوستان همون چیزی که در ذهن شما هست رو بگن ولی دیدید که راه حلهای بزایتان گذاشتن جا خوردید.
{شما دوست داشتید دوستان بگن آره جداشو.}
دادش من هر مشکلی راه حلی داره.
-
نقل قول:
با عرض سلام و تشکر از تمامی دوستان به خاطر نظرات آموزنده شان
ببخشید من چند روز نتونستم بیام تو الار
راستش من هنوز موندم که چیکار کنم، نمیتونم نتیجه گیری کنم، چیکار باید بکنم؟
ادامه بدم یا تمومش کنم؟
آیا گذشت زمان این مشکل رو حل میکنه؟ آیا بعد از چند سال زندگی حساسیت روی این مسائل از بین میره یا بیشتر میشه؟
این موضوع رو با نامزدم مطرح کنم خوبه یا نه؟
اگه راه حلی دارید لطف کنید ارائه بدید
بی خیال اقا
5 صفحه برات نوشتن هنو نمی دونی باید چی کار کنی
من مشاور نیستم روانش نشاسم نیستم
در این زمینه مطالعه هم نداشتم
ولی به نظرم این موضوع انقدر پیچیده نیست که شما پیچیدش کردی
یا خوشت می اد ازش یا نمی اد!
اگه می اد ؛ادامه بده
اگه نمی اد ،ادامه نده
تو می خوای باش زندگی کنی،ماها که نمی خوایم زندگی کنیم بگیم بکن یا نکن!
داداش من موندم تو کار شما
شما برا چی می خوای ازدواج کنی،برای چی این خانم رو برا ازدواج خواستی؟
مگه یک دلیلت همون ارضای نیاز جنسی نیست،خوب وقتی داشتی انتخاب می کردی چک نکردی ببینی ایشون می تونه مناسب باشه یانه؟
خوب چادری هست که هست
شما هم قبول فقط با چادر دیدیش.
ولی چیزی تو وجودش داشت که با همون چادر جذبت کرد یا نه!
الان یک دختر محجبه چادری که فقط گردی صورتش معلومه بزارن جلوی من ،من می فهمم از نظر جنسی چه حسی دارم بهش،تو نفهمیدی؟
کلیات مهمه ،دیگه جزئیاتش فرقی نمی کنه
ببخش این جوری مثال میزنم وقتی میری یک ساندویچ می خوری چه جوری انتخاب می کنی/
کلا می بینی مثال همبرگر دوست داری خوب می گی همبرگر می خوام
بد می ارن می بینی به جااینکه نونش گرد باشه نونش باگت معمولیه...
ولی بازم همبرگره چه فرقی می کنه نونش چی باشه
اره من نون گرد بیشتر دوست داشتم ولی واسه اینکه نونش باگته اون ساندویچ رو پس نمی دم.
به خاطر فقط نونش که انتخابش نکردم به خاطر خود همبرگرش و بقیه مخلفاتش ،اسم رستورانش و کیفیت غذاش انتخابش کردم...
متوجه هستی چی می گم!
ولی یک وقتی هم هست که می بینی نه نونش خوبه نه کیفیت غذاش نه هیچیش
خوب اون موقع می ری پس می دی و اعتراض می کنی
تو هم حالا ببین این رو می خوای یا نه!اگر فقط به خاطر هیکلش انتخاب کردیش و دیدی اون هیکل رو نداره خوب دست دست نکن به هم بزن
ولی اگر تو انتخابت چیزای دیگه هم لحاظ کردی که اون چیزا okهستن خوب بمون باهاش.
اگر یکمی چاقه باهم برنامه پیاده روی بزارید هم راه برید حرفاتونو بگید هم بهش بگو این جوری لاغر میشی .
اگر هیکلش انقدر از نظرت بده که نمی تونی برا سایر چیزای خوبش اون رو بخوای
خوب تمومش کن
اگه نه بدی هم نیست فقط ایده ال شما نیست و نقصاش رفع شدی هست خوب بمون باهاش
راستی به این هم امید وار نباش که اگر چاقه راحت لاغر میشه ،لاغر کردن سخته مثل ترک سیگار می مونه .اگر همین جوری دوستش داشته باشی کلا نظرت مثبت باشه می تونی امید وار باشی بعدا یکم لاغر کنه ولی اگر نه
کلا با هیکلش مشکل داری به نظر بی خیال شو.
ختم کلام دوستش داری بمون باهاش
دوست نداری تمومش کن.