-
باید با شوهرم چه طور برخورد کنم؟
سلام من یه عضوجدیدم.خیلی دلم میخواست با یکی درد دل کنم.چند روز پیش من خانم پسر خالمو دعوت کردم خونم با اطلاع شوهرم.اما شب قبلش سر اسن مهمونی شوهرم کلافه بودبا هم دعوامون شد من سعی کردم ارومش کنم اما اون شروع کرد به بدو بیراه گفتن به پسر خالمو خانمش.من هی میگفتم بسه گوش نمیکرد تا اینکه گفتم دهنتو ببند.به من گفت بی تربیت با من این طوری حرف نزن.اخرش گفت باید از هم جدا شیم من فقط ازش میخوام بد دهن نباشه..الان 3 روزه با من کاری نداره.اصلا دوسم نداره مشتاقه از زندگیش برم ولی من دوسش دارم اصلا نمیتونم ازش ناراحت باشم:302:
خواهش میکنم کمکم کنید
-
RE: باید با شوهرم چه طور برخورد کنم؟
سلام عزیزم به تالار خوش اومدی
اولا آرامشت رو حفظ کن.ان شاالله به کمک این تالار مهارت کسب می کنی و زندگیتو آروم می کنی.
بیشتر بگو
چند ساله ازدواج کردی؟
طریقه آشنائیتون؟
دفعه چندمه این بحث ها پیش می یاد؟
عکس العمل هائی که انجام دادی؟
خلاصه بگو
-
مرسی.20 سالمه.1 سال عقد بودیم.6 ماهه عروسی کردیم.ازدواجم سنتی بوده.من خیلی نرمم در مقابلش باورت میشه در مقابلش زانو زدم و به غلط کردن افتادم بدتر شد بهتر نشد.تا حالا این شکلی بحث نداشتیم.
-
ساره جان سلام
دیگه سر چه چسزایی دعوا دارین؟
توضیحاتت خیلی کم بود
فقط یادت باشه هر چی گفت و هر کاری کرد هیچوقت نباید جلوش زانو بزنی و التماسش کنی اینارو من همینجا یاد گرفتم که مردا از زنی که التماس کنه وگریه وزاری کنه خوشش نمیاد
عزیزم تو خیلی کم سن وسالی اصلا نگران نباش
سعی کن داستانهای زندگی بچه های اینجارو بخونی تا تجربت زیاد بشه
-
ساره جون، به تالار همدردي خوش اومدي عزيزم:72:
شما در حين بحث با شوهرت احيانا طرف پسرخاله و خانمش رو گرفتي و بعد هم بدون توجه به انتقادهاي شوهرت فقط مي خواستي كه زودتر بحثو خاتمه بدي ولي اصلا حواست به اين نبود كه نيازي نيست كه در حين بحث آمپر شما هم بزنه بالا.
اينجور مواقع كه شوهرت عصبانيه و مي خواد كه جو رو متشنج كنه شما اصلا مقابله به مثل نكن و سكوت كن تا عصبانيت شوهرت بياد پايين. و بعد در فضايي آرام علت دلخوري ايشون رو بپرس. نه اينكه شما هم سر ايشون داد بزني و بعد هم بهش التماس كني.
اما اينكه شما ميگي كه شوهرت به جدايي و طلاق مشتاقه 2 حالت داره:
1-در زندگي شما اختلافات و عدم تفاهم هايي هست كه شوهرت يهو سر اين مسئله ميخواد دق دلي بقيه دلخوري ها رو ازت بگيره.
2-شايد هم شوهر شما كمي خام برخورد مي كنه و ميخواد كه طلاق رو يك وسيله تهديد در برابر شما استفاده كنه تا حرفش رو هميشه به كرسي بنشونه.
در هر صورت شما هنوز در آغاز زندگي مشترك هستيد و هنوز زندگي بايد براي شما شيرين و رويايي باشد و حتي تهديد غيرواقعي به طلاق هم نشانه خوبي نيست. اين نشانه را جدي بگير. اميدوارم كه ساير دوستان راهنمايي هاي ارزنده تري داشته باشند.
-
ضمن تشکر از صنم به خاطر حرفای به جا و مفیدش
ساره جون نگران نباش شما اول راهی.معمولا این بحث ها اوایل تو زندگیه همه هست اما تو باید زیرک باشی و اداره کنی.
اول توصیه می کنم بهت که حالا که عضو سایت شدی تا می تونی سرچ کن و مقالات زندگی مشترم رو بخون
تو باید همسرتو بشناسی.باید از انتظارات مردا آگاهی پیدا کنی.احتمالزیاد همسرتم اشتباه داره ولی تو اینجائی پس ما فقط به تو می تونیم توصیه کنیم.توصیه می کنم انجمن شوهران و زنان چه انتظاری از هم دارند رو خوب مطالعه کنی.اینم لینکش
http://www.hamdardi.net/forumdisplay.php?fid=57
شما هر دوتون باید راه های گفتگو رو یاد بگیرین درین باره هم از تالار کمک بگیر خلاصه خواهر گلم نگران نباش مشکلت حل شدنیه
-
سلام خدمت شما دوست عزیز
اول از همه خانومی باید بدونی که وقتی همسرت عصبانیه و داره داد و بی داد میکنه و به حق و ناحق فحش میده به هیچ عنوان نباید ازش بخوای که تمومش کنه
اون اگر میخواست تمومش کنه به هیچ عنوان شروع نمیکرد !
گفتی من سعی کردم آرومش کنم که کارت کاملا اشتباه بوده.در اینجور مواقع باید کر و کور و لال باشیم و بگذاریم طرف تخلیه روانی بشه
منتهی عزیزم باید این روحیه رو در خودت ایجاد کنی که حرفهایی که در اون لحظه میزنه رو اصلا جدی نگیری...و همشو بذاری به حساب عصبانیت و ناراحتی
گفتی من هی میگفتم بسه اما گوش نمیکرد.این کار اشتباه سومت بود !
با گفتن جمله بس کن شما ایشون رو تحریک به عصبانیت بیشتر میکردی
و اشتباه چهارمت گفتن جمله دهنتو ببند بود که مثل بنزین روی آتیش عمل کرده
دوست عزیزم
الان مهم نیست که همسرت چقدر رفتارش نادرست بوده...اما شما باید بدونی که در این مشاجره بی تقصیر نبودی
خانومی بددهنی مسئله ای نیست که یک شبه برطرف بشه
ضمن اینکه توجه داشته باش مستقیما گفتن این جمله که همسرم لطفا بد دهن نباش ایشون رو به مراتب بد دهن تر میکنه !!
برای اصلاح این رفتار همسرت باید خودت بسیار متین و مودب صحبت کنی تا رفتارت به مرور در همسرت تاثیر بذاره
همونطور که دوستان گفتن اشتباه پنجمت زانو زدن در مقابل همسرت بود که یعنی کاملا پذیرفتی اشتباه کردی
همسرت عصبانی بوده و در عصبانیت گفته جدا شیم.زیاد جدی نگیر
بهتره شما هم رفتارت سر و سنگین اما توام با آرامش و احترام و محبت باشه
مثل همیشه غذا درست کن..لباس زیبا بپوش..اما سنگین باش
ولی دقت کن طوری نباشه که بیشتر حرصش رو دربیاری
اگر محبت کرد شما هم محبت کن
ولی بی احترامی و قهر و مثلا پشت کردن در رختخواب و جدا کردن جا و ...اینها ممنوع
ساره عزیز این اولین و آخرین بحثی نخوهد بود که داشتید
یک توصیه کلی در مورد تمام دعواها...
اصلا در حین دعوا باهاش بگو مگو نکن و اجازه بده کاملا تخلیه روانی بشه
در اینجور موارد سکوت شما خیلی به هر دو تون کمک میکنه
-
وای بچه ها مرسی واسه راهنماییاتون.شوهر من مرد خوبیه خصوصیاتمثبتش زیاده ولی در عینحال خیلی مغروره.الان بام قهر نیست حرف میزنه ولی کاری بام نداره در حد سلام و خداحافظ.شوهرم رو به زودی از دست میدم.این همون مردیه که اگه من میخواستم ترکش کنم گریه میکرد.بهم گفت برو خونه باباتفکراتو بکن ببین میتونی با من زندگی کنی؟بچه ها تو زندگی ما من میافتم دنبال شوهرم بیافته دنبالم من همیشه قربون صدقش میرم با اینکه شاید من ازش بالاترم.حرفش منو ترسونده.من اصلا روابطی که میخوام با اون ندارم :54:
-
سلام بر ساره خانوم ، خوش آمديد به همدردي
نكته اول كه خدمت شما بگم اينه كه : از حرفهاي شما مشخصه كه شما در روابطتون هنوز آنگونه كه بايد و شايد ، دلگرم نيستيد و شايد هم هنوز آشنا نيستيد به بعضي از مسائل زندگي ، نه شما و نه همسرتون ، و مطمئن باشيد تا اين مسائل حل نشه ، اين دعواها و عصبانيت ها و ........ حل نميشه ، شايد بشه با بعضي از رفتارها ، فعلا آتش اين بحث و جدل ها را خاموش كرد ، اما تا ريشه مشكل از بين نرود ، اتفاقي خاص نخواهد افتاد ،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh.s
کاری بام نداره در حد سلام و خداحافظ.شوهرم رو به زودی از دست میدم.این همون مردیه که اگه من میخواستم ترکش کنم گریه میکرد.بهم گفت برو خونه باباتفکراتو بکن ببین میتونی با من زندگی کنی؟بچه ها تو زندگی ما من میافتم دنبال شوهرم بیافته دنبالم من همیشه قربون صدقش میرم با اینکه شاید من ازش بالاترم.حرفش منو ترسونده.من اصلا روابطی که میخوام با اون ندارم :54:
ببينيد همونطور كه خودتون هم گفتيد ، روابطي كه از او مي خواهيد رو با اون نداريد و مطمئن باشيد در طرف مقابل هم همين مسئله هست كه او زودي آشفته مي شود و ..... وقتي مردي از اينكه كنار همسرش هست و ارضاي عاطفي و جسمي و جنسي و .... نشه ، اين موجب ميشه مانند آتشفشاني سر باز كند و عدم ارضاي خود را با جر و بحث و ....... نشان دهد ...
اما توصيه من به شما اينه كه : قبل از اينكه اين تايپيك رو ادامه بديد ، با خودتون بنشينيد و مسائل و مشكلاتي كه تا حالا با همسرتون داشتيد ، رو به طور شفاف روي كاغذي بنويسيد ( در مورد روابطتون ، مسائل عاطفي و جنسي و ..... اموري كه ممكنه شوهر شما نسبت به آنها حساس كنه و ...... ) آنوقت براي حل يكي يكي از آنها ، اول خودتون فكر كنيد و باز فكر كنيد و به راه حل هائي كه مي رسيد ، آنها را يادداشت كنيد و بعد در همين تالار ، براي اونائي كه نتونستيد راه حلي پيدا كنيد ، تايپيكي باز كنيد تا شما را راهنمائي كنند دوستان عزيز همدردي ام ...
پس ، با اينكه من بيام و نظري در مورد عصبانيت شوهرتون بدم و برم و يكي ديگه هم همينطور و ...... چيزي حل نميشه ، به نظر من شما به مشكل عدم شناخت دچار شده ايد ( شناخت از خودتون و از شوهر و از هدف زندگي و .... حتي عدم شناخت صحيح از مشكلتون ) ، و اين به دست خود شما حل خواهد شد ،
نكته ديگه اي كه من خدمت شما بگم اينه كه : اوائل زندگي ، چون هنوز آن آشنائي روحي و رواني و آن ارتباط روحي و معنوي با همسر خوب برقرار نگرديده ، در اين ايام جهت ارتباط روحي و معنوي خوب با شوهرتون ، سعي مطلقتون اين باشه كه اعتماد او را جلب كنيد ، مخصوصا از هيچ فرد نامحرمي حتي پسر خاله و ...... هيچ تعريفي ودفاعي و .... نداشته باشيد ( حتي اگر حق با شما باشد ) ... براي دعوت كردن و .... وقت هست ، عجله نكنيد ، مخصوصا در ر فتارتون وقتي با همسرتون هستيد ، ( حتي در غياب همسر ) با اينگونه افراد ، دقت لازم را داشته باشيد ... ( اين حساسيت در اوئل زندگي هست و تا حدي هم طبيعي )
البته اين فقط براي جلب اعتماد همسرتون هست ، چون اوائل ازدواج هست ، بايد اين نكته را هرگز فراموش نكنيد ، اگر بخواهيد قلب و روح شوهر را فقط ملك خود كنيد ، اين نكته بسيار مهم است ...
شاد و پر انرژي باشي و در پناه حضرت حق:72::72::72:
-
مرسی دوست عزیز.خدا رو شکر شوهرم به من اعتماد دارهاز این مساله مطمین هستم.من دوست دارم زندگیم خیلی رمانتیک باشه شوهرم خیلی منو بخواد حس میکنم بود و نبود من فرقی براش نداره.کم پیش میاد با من عاشقانه حرف بزنه.از نظر عاطفی منو ارضا نمیکنه وقتی بهش میگم میگه من از این مردا نیستم که با پنبه سر ببرم.اولین بار بود این طور دعوایی داشتیم وقتیم دلخوری پیش میاد نمیاد طرفم تا من نرم بعدشم همچین اروم اروم منو واسه رفتارتم متهم میکنه که از خودم بدم میاد.هیچوقت پاپیش نمیذاره مگه تو 5 درصد مواقع اونم باید زود اشتی کنم.بچه ها خیلی حالم بده نمیدونم کار درست این بود که میرفتم خونه بابام؟اون هیچوقت نمیاومد دنبالم تا خودم برنگردم.خودشو خیلی قبول داره.من شدم نازکش وکسی که همش کوتاه میاد نمیدونم تا کی طاقت میارم.:302::302::302:
-
شوهرت چند سالشه؟
احتمالا سنش از شما خيلي بيشتره و به خيال خودش داره شما را آنطور كه مي خواد تربيت مي كنه و بار مي ياره.
-
-
اول اینکه کار درستی کردی نرفتی خونه بابات.
به قول دوستمون مردا زنی که همش گریه کنه رو دوست ندارن.زیاد آویزونش نباش.و خودتو وابسته بهش نشون نده.وظایفت رو به خوبی انجام بده.و از همه مهمتر گفتگو ست.ازش بخواه راجع مشکلتون مثل 2 تا آدم بالغ به دور از تنش صحبت کنید.مثلا راجع به همون مهمونتون.نذار همین جور تموم شه بره.حلش کن و پرونده رو باز نذار.تو باید بفهمی از چی ناراحت شده.تا رفع کنی البته رفع دلخوری با گریه و زاری نیست.
-
من فکر کردم واسه ناهر میاد مهمونم اما کار داست گفت عصر میام.شوهرم میگه بی احترامی کرده شعور نداره و..... من نمیدونم با بددهنیش چی کار کنم.چون بهش گفتم دهنتو ببند میگه شخصیتم رو بردی زیر سوال
-
من خیلی غصه دارام..تا کی باید بی محلیاشو تحمل کنم؟؟قدرمو نمیدونه.انقد کله شقه که اگه بگم نمیخوام بات زندگی کنم 1 ماهه طلاقم بده.
-
ساره جان اول این سوالم رو جواب بده.تو اومدی اینجا جواب بگیری و زندگی تو به کمک دوستان همدردی حفظ کنی یا قصدت فقط درد و دل کردنه؟؟؟؟؟؟؟
آخه جمله هات که نشون دهنده نا امیدیه.تو رو خدا از تجربه دیگران درس بگیر.به خدا من روزی خودمو هزار بار نفرین می کنم که چرا اون اوایل خودمو کوچیک می کردم.چرا در برابر مشکلات کم طاقت بودم؟.تو دیگه این راهو نرو
از کاه کو نساز.
بی محلی کرده که کرده چرا زندگیتو وابسته به اون می دونی؟
و اما مشکلت.می شه واضح تر بگی؟یعنی چی فکر کردی ناهار می یاد؟
یعنی شما تدارک ناهار دیده بودین؟.
وقتی گفت عصر می یام تو چه طور به همسرت منتقل کردی؟(البته اگه آمادگی نداشتی عصر بیاد باید به مهمونت می گفتی.)
دقیق بگو چی گفتی که شروع به بد و بیراه گفتن کرد؟نکنه کار اونو توجیه کردی؟
-
خيلي ترسيدي ساره جان...اروم باش.هيچ اتفاق عجيب و غريبي نيفتاده.دعوا و بحث تو هر رابط اي حتي رابطه دو تا دوست يا مادر و دخترهم پيش مياد مهم نحوه مديريتشه....اوايل ازدواج چون هنوز خيلي اخلاقيات هم دستتون نيست نمم دونيد بايد در مقابل هم چه رفتارهايي داشته باشين و مهم اينه كه حتي اگه اون نحوه رفتارش صحيح نيست شما اول از همه خودت رو اصلاح كني.عزيزم اين يه واقعيته كه ارامش يه خونه و مديريتش خيلي زياد به زن وابسته ست تا مرد.مردها رو بشناس و باهاشون مثل يه زن رفتار كن.نه يه دختر نه يه مادر باش...يه زن باش.با همون دلسوزي با همون ناز و كرشمه با همون ادا هاي زنونه و دلبريها با همون خساست هاي لازم وبه جا...
خواهر گلم منم تازه ازدواج كردم 8 ماهه...
من هم اوايل هم چين احساساتي داشتم خيلي وقتا از دست همسرم عصبي بودم ولي الان به مراتب بهترم...مثلا فهميدم وقت دعوا لازم نيست همون لحظه هر چي به ذهنت مياد بگي...اگه تو اروم باشي اون هم اروم و شرمنده ميشه.. خيلي وقتا اين تهديدهايي كه توي دعوا ميشه فقط در حد حرفه نه بيش تر اصلا جديشون نگير
وقتي ديدي اون دوست نداره فعلا مهمون دعوت كنين مي گفتي باشه عزيزم ولي هر وقت تونستي بهم بگو كه دعوتشون كنم.مهم اينه كه اون حس كنه حرف حرف اون بعدش تو يي كه خيلي چيز ها رو تو زندگي تعيين ميكني.مثلا ديروز همسرم از من پرسيد ناهار روز عيد كجا باشيم بهتره؟من هم گفتم هر جا تو بخواي!!!اون هم سريع گفت ميريم خونه مامان تو!!!!!!!در واقع من با همين يه جمله هم از بحث جلوگيري كردم هم به اون گفتم تو مهمي هم چيزي شد كه خودم دوست داشتم.
ولي اين هم خيلي مهمه كه حرف خودت رو هم به موقعش بزني و نظرت رو بگي تا نقشت توي زندگي مهم باشه...مردا هميشه دوست دارن رييس باشن اين يه واقعيته ولي نيازي نيست واسه اين كه بهش ثابت كني مهمه به پاش بيفتي:163:اين جوري خودت رو يه جورايي سهل الوصول ميكني احتمالا ديگه مطمئن شده كه اگه سمتت نياد سريع مي ري سراغش به همين خاطر خيالش بعد دعوا اين همه راحته...
در آخر تا اون جايي كه ميتوني از دعوا جلوگيري كن.وقت دعوا احساساتت رو مديريت كن و توهين نكن هرگز.حرمت ها رو نشكن.دعوا رو اونقدر ها جدي نگير و بعدش اينقدر نترس ..
ازش بخواه هيچ وقت و هيچ وقت و هيچ وقت اسم اين كلمه(طلاق) رو نياره كه عرش خدا رو مي لرزونه چه برسه به زندگي شما رو...
-
سلام ساره جان
عزیزم به هیچ وجه خونه رو ترک نکنی ها...ترک خونه نه تنها هیچ کاری رو درست نمیکنه بلکه خیلی بدتر هم میکنه
اگر کنار هم باشید ناخود آگاه مجبور هستید یک سری محبت های هرچند ریز هم به همدیگه بکنید.و این در بهبودی رابطه تون خیلی خوبه
با مردی که به قول کله شقه خیلی باید با دقت تر رفتار کنی.
به سوالات رایحه عشق هم جواب بده.منم زیاد سر درنیاوردم منظورت چی بود
-
رایحه عشق عزیز با سلام دوباره.نه عزیزم تدارکی ندیده بودم اصلا میخواستم از صبح بیاد تا غروب پیشم که گفتعصر تا غروب میام.شوهرم میگفت احترام نذاشته.عزیز دلم من اومدم تو سایت تا راهنماییم کنید الان با شوهرم چه طوری رفتار کنم؟اون خییییییییییییییییییلی خودشو قبول داره.راجع به سوال اخرت راستش ناراحت شدم مهونم از صبح نمیاد ولی دوست داشتم اونم راحتباشه انقد برام اهمیت نداشت.تازه دعوتشم با رضایت کامل شوهرم بود حتی روزشو با هم تعیین کردیم.میدونی من تو خونواده ای بزرگ شدم که مملو از ارامش بوده کوچکترین فحشی برام زشت بوده.تو خواستگاریمم ازش پرسیدم عصبانی بشی چی کار میکنی؟گفت بستگی داره از دست کی عصبانی بشم فوقش داد میزنم.اما بعدا زیاد ازش فحشای رکیک شنیدم به من نه معمولا تو رانندگی.اون شب گفتم بهش دست از این کار بردار گفت من بدتر شم بهتر نمیشم تا الانم زیادی طولش دادیم ما به درد هم نمیخوریم.بعدشم من تو این یک سال و7 ماه خوب به یه شناخت کلی ازش رسیدم.خیلی تو فکرم :316:
-
ساره جان الان مشکل اصلیت چیه؟
اینکه خودشو خیلی قبول داره؟
عدم کنترل عصبانیتش؟
فحاشی موقع عصبانیت؟
تصمیمش برای جدایی؟
خودت چه تصمیمی گرفتی که میگی توفکرم با توجه به شناختی که ازش دارم؟
-
مریم جان همش.باهم صحبت کردیم امشب خیلی همو دوست داریم.اما میخواییم رو جدایی هم
فکر کنیم.
چون با هم اختلاف نظر داریم
-
به خاطر اختلاف نظر؟!!!!!!!!!!
فکر کردی همه زن و شوهر ها دارن در تفاهم کامل به سر میبرن؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا همدیگرو دوست دارین و این افکار رو دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منو همسرم به خاطر همدیگه از دنیا دست کشیدیم..اونوقت شما به همین راحتی؟!!
دوست عزیزم یک چیز بهت میگم ناراحت نشو
اما شما و همسرت اصلا درک درستی از زندگی مشترک ندارین و فکر میکنم برای ازدواجتون زود بوده....
فکر کردی بعد از جدایی چه خبر قراره بشه که الان نشده؟
فکر کردی خوشبختی در انتظارته؟
اگر واقعا همدیگر رو دوست دارین برای خوب شدن روابط و زندگیتون گذشت رو یاد بگیرید
البته تصمیم نهایی به عهده شماست و این مشایی که تصمیم میگیری جدا شی یا نه
اما شما زود ازدواج کردید و زود میخواید جدا شید
الان پدر و مادر خودت که سالها از ازدواجشون میگذره با هم تفاهم دارن؟؟!
مشکل ما جوونا اینه که زود عکس العمل نشون میدیم و به قول معروف صورت مسئله رو پاک میکنیم
هم شما و هم همسرت با این طرز تفکر با هیچ کس دیگه ای خوشبخت نمیشید
چون شما دو نفر معنی واقعی زندگی مشترک که گذشت هستش رو یاد نگرفتید
-
ساره جان عزیزم تند نرو.منم با مریم موافقم یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
به همین راحتی؟.کی حرف جدائی رو پیش کشید؟
چرا جو رو عوض نمی کنید؟
ساره جان نگفتی چه طور شد که شروع کرد به فحش دادن؟مطمئنی تو ترغیبش نکردی؟
مطمئنی همسرتو شناختی؟.واقعا تو سعی کردی از راه درست این عادت فحش دادنشو ترک بدی؟.دوست داشتنت همین قدره؟.واقعا تو نمی تونستی بیای بگی شوهر عزیزم مهمونم یه مشکلی پیدا کرده به نظرت عصر که اومد ازش گله کنم که چرا عصر اومدی؟.به نظرت ازش بابت تاخیرش توضیح بخوام؟
باور کن اگه بخوای هزار راه هست .بخواه.آیه یاسنخون.اون از زندگی نا امیده امیدوارش کن.بهش محبت کن.هیچ وقت اونو ول نکن طرف یکی دیگه رو بگیر.همیشه طرف اون باش.بهش شخصیت بده.
-
سلام ساره جان.
یکی از اصول مهارت زندگی اینه که خانوم خونه ملکه ی خونشه و یک ملکه هیچوقت قلمرو خودش رو ترک نمیکنه. پس مطمئن باش بهترین تصمیم اینه که تو خونه ی خودت و در کنار همسرت باشی.اما یادت باشه این قلمرو پادشاهی داره به اسم مرد و اگه از حضور کسی تو خونه ش احساس ناامنی کرده به احساسش احترام بذار. برخی از حساسیتها مربوط به اوایل زندگیه و با گذر زمان حل میشه. هیچوقت نذار احساس کنه که دیگران برات مهمتر از خودش هستن.
نقل قول:
.الان بام قهر نیست حرف میزنه ولی کاری بام نداره در حد سلام و خداحافظ.شوهرم رو به زودی از دست میدم.این همون مردیه که اگه من میخواستم ترکش کنم گریه میکرد.بهم گفت برو خونه باباتفکراتو بکن ببین میتونی با من زندگی کنی؟بچه ها تو زندگی ما
سکوتش به معنی این نیست که شما رو دوست نداره. بلکه ترجیح می ده ساکت باشه و درمورد اونچه که شما می گی، و اونچه خودش گفته فکر کنه. برای ما خانومها بخشیدن و فراموش کردن راحتتر از آقایونه.
نقل قول:
.کم پیش میاد با من عاشقانه حرف بزنه.از نظر عاطفی منو ارضا نمیکنه
خوشحالی و شادابی یه زن برای همسرش بسیار بااهمیته. یه مرد تا زمانی که همسرش درمورد احساسش صحبت نکنه از اون باخبر نمی شه، بنابراین بهتره احساسات و خواسته هات رو بیان کنی. خواسته ت رو صریحا بگو، چون آقایون طفره رفتن رو دوست ندارند. اگر خواسته ت را واضح اما نه با لحن طلبکارانه، بیان کنی، نه تنها گوش می کنه، بلکه از خشنود شدن شما احساس خوبی هم پیدا میکنه.
ضمن اینکه بیشتر آقایون ترجیح می دهند احساسات و حس دوست داشتن رو با انجام برخی کارها بیان کنن، مثلا وقتی وسایل خراب خونه رو تعمیر یا تو کارهای خونه کمک می کنن یا سطل زباله رو بیرون می برن، دوست داشتن خودشون رو نشون میدن. پس اگه شوهرت اهل محبت کلامی نیست دنبال نشونه های محبت عملیش تو زندگیت باش.
از ابراز عشق به همسرت دست بر ندار بذار بدونه شما چقدر دوستش دارین و خواهان یه زندگی عاشقونه هستین.
عاشق باشی و برقرار دوست من:72:
-
شوهرموخیلی دوستدارم.اما از حرفی که زده احساس نا امنی در من بوجود اومده که این که اینقد منو راحت میذاره کنار فردا روز با بچه این مشکل بوجود نیاد.فکر کنم این مساله به لطف خدا و همدردی شما حل شد:316:.ما دیشب کلی حرف زدیم و حالمون خیلی بهتر شد.
از همه دوستای گلم ممنونم
:43:
-
خوشحالم که خوشحالی. سعی کن این آرامش رو حفظ کنی.
خیلی هم رو جملاتی که موقع عصبانیت زده میشه تمرکز نکن.
-
مرسی ماه منیر جان:46::46::46:ایشالا مساله شما هم زود حل شه
-
ما هم فعلا تو آرامشیم. اگر من رو خودم کار کنم قطعا زندگی شادتری خواهم داشت. متاسفانه خیلی از مسائل ناشی از سوء تفاهمات و ساخته پرداخته ذهن خود ماست!!!
-
ساره عزیز حالا که اوضاع آروم شد تو هم بی خیال نشو و به فکر بهبود روابط باش:43:
-
سلام عزیزم
به نظر من اعتماد به نفس شما پایینه. ببرش بالا. خودت رو دست کم گرفتی و با التماس و خواهش کردن برای محبت و ... شوهرت احساس بزرگی زیادی کرده. به نظر من یکم سنگین تا کن و در حین حال با محبت. زیاد بهش نچسب . با کتاب خوندن و.... سر خودتو گرم کن. بزار اون بیاد سمتت.عادتش بده مطمئن باش موفق میشی
-
سلام ساره جون.من دقیقا می دونم همسر شما چطور آدمی هست .چون نمونش همسر خود من هست .منم اوایل همین مشکلات شما رو داشتم .ولی خدا رو شکر به لطف خدا الان زندگیمون رو روال عادی افتاده و خیلی مشکلات حل شده.الان که من این تاپیک رو مینویسم مثل اینکه خیلی وقته به تالار سر نزدی.وقتی اومدی بیشتر صحبت می کنیم
-
مرسي خوشحال ميشم كمكم كني
-
سلام دوستان لطفا راهنمایی ام کنید
من چند روزی میشه که با یکی از دختران فایلمون عقد کردم بهم میگه نمیتونم باور کنم که منو از ته دل دوست داری
چکار کنم چطوری بهش ثابت کنم که دوستش دارم؟
-
سلام آقا ساسان، به تالار همدردي خوش اومدي:72:
اين تاپيك متعلق به فرد ديگري است و شما بايستي در تاپيك جداگانه اي مشكلت را مطرح كني تا دوستان بتوانند به شما مشاوره بدهند.
-
همش میگن زنا ناز میکنن بخدا ایطوری نیس. مردا خیلی بیشتر ناز میکنن. این رفتارا که میگی تو خیلی مردا هست. همش بخاطر تربیت غلط. هم تو تالار خونودم هم خودم به شخصه تجربه کردم. این که اشتباهشو قبول نداره. و مغرور.مثل اینکه شوهر شما خیلی بچس و رسم زناشویی رو نمیدونه. خواهش میکنم صب کن تا خودش بیات دنبالت. چون کار درستی نیس بری خونش بدو ن اینکه بیات دنبالت. این تایید اشتباهش. مامان منم همین کارو میکنه خودش میگه اشتباه کردم. مث اینکه دوستت داره ولی غرورشو بیشتر دوس داره. وقتی اشتباه از اونه به هیچ وجه نباید ازش معذرت خواهی کنی، مگر اینکه خودشم اعتراف کنه به اشتباهش. و شما هم اون وسط حرفای بدی زده باشی نباید اشتباهات شوهرتو تایید کنی. تو رو خدا وابستگیت رو به شوهرت نشون نده چون دستاویزی برا سواستفاده میشه. اصن حرفاشو باور نکن از رو عصبانیت گفته. شوهر منم میگه ولی چون میدونم ته دلش چیز دیگه ای هس ناراحت نمیشم.