تردید به خاطر ظاهر خواستگار
سلام دوستان
امیدوارم شما بتونید تو مشکلم منو راهنمایی کنید
راستش من 24 سالمه و دانشجوی ارشد هستم تا حالا به خاطر موقعیت شاید خوب خانوادگی یا مسائل دیگه خواستگار کم داشتم
جدیدا یه خواستگاری دارم که فوق لیسانس هستن و شرایط مالی و کارخوبی دارن و اخلاقشون هم خیلی خوبه و خیلی هم دوستم داره
ولی پوست من سفید هست تقریبا ولی ایشون سبزه تیره هستن تا حدودی به دلم نشسته ولی نمیدونم همش میترسم هرکی مارو باهم ببینه بگه از نظر ظاهری به هم نزدیک نیستند.
البته من چندان هم خشگل نیستم
نمیدونم با این وجود صبر کنم و منتظر باشم تا شاید کس دیگه ای پیدا شه ولی میترسم بعدا پشیمون بشم.تقریبا از لحاظ خیلی از چیزها به هم نزدیک هستیم.فقط رنگ پوستشون منو دچار تردید کرده.
البته خوشتیپ هستن و فقط ممکنه چهرشون خوب نباشه.
کسی بوده قبلا مشکل منو داشته و بتونه منو راهنمایی کنه؟
RE: تردید به خاطر ظاهر خواستگار
سلام دوست عزیز
به خاطر رنگ پوست؟!!!!!!!!!!!!!!!!
شما که تحصیلکرده هستی بهتره معیارهای بهتری برای ازدواجت در نظر بگیری..از جمله داشتن اخلاق و شغل آبرومند و تا حدودی قیافه مناسب
مثلا فکر میکنی تیره بدن پوست طرف در خوشبختی شما تاثیر میذاره؟
یا مثلا اگر پوستش روشن باشه هرکسی شما رو ببینه میگه به به چقدر بهم میان !؟!!!
شما باید تکلیفت رو با خودت مشخص کنی
باید به این موضوع برسی که حرف دیگران چقدر برای شما مهمه؟
انتخاب خودت چقدر برات مهمه؟
اگر یکی مثلا بگه شما چقدر بهم میان شما دیگه با رنگ پوست ایشون مشکلی نداری؟!
دوست خوبم
یکی از علت هایی که الان امار طلاق بالا رفته انتخاب بر اساس معیارهای نادرست و غیر منطقیه
اگر خواستگارت انسان خوبیه و شزایط اولیه برای ازدواج رو داره و از لحاظ اخلاقی به نظرت ok هستش پس این موضوع رو بی خیال شو
یک نکته دیگر
اونم اینکه خیلی از دخترا شاکی هستند که چرا ما خواستگار نداریم...یا خواستگایرای خوبی نداریم
در روایتی آمده اگر کسی که شرایط ازدواج داره رو رد کنین این موضوع پیش میاد و دیگه خواستگاری نخواهد آمد.
موفق باشی
سلام دوست عزیز
به نظرم نباید زیاد به حرف مردم که آیا بهم میان یا نه؟ اهمیت داد
سعی کن با خودت صادق باشی اگه از نظر خودت انقدر مهمه سفیدی یا سیاهی بهتره جواب رد بدی
چون تاپیک داشتیم که بعد ازدواج خانوم تازه یادش میاد که شوهرش چاق هست یا زشت
عزیز دلم ظاهر بستگی به دید هر فردی داره اگه به سلیقتون نمیخوره بهتره خواستگارت رو معطل نگه نداری
هیچ کس نمیتونه به شما بگه که رنگ پوست اون آقا چند در صد در خوشبختی اثر داره
در آخر بهت میگم جوری تصمیم بگیر که در آینده افسوس نخوری
موفق باشی دوست من
به نظر بنده ، جواب نه بدید !
نه به خاطر پوست ، بلکه به خاطر عدم آمادگی خودتون !
معیار شما رنگ پوست هست ؟
حتما مقالات سایت رو مطالعه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط setare2000
ولی پوست من سفید هست تقریبا ولی ایشون سبزه تیره هستن تا حدودی به دلم نشسته ولی نمیدونم همش میترسم هرکی مارو باهم ببینه بگه از نظر ظاهری به هم نزدیک نیستند.
مهمه؟
من درک میکنم
به نظر من مهمه
ببین رنگ پست تو چه الویتیه برات
ببین به هم اومدن چقدر برات مهمه
اگه میتونی باش کنار بیای و همسرتو همین طور که هست دوس داشته باشی بزار همسرت شه
وگرنه ازدواج چیزی نیس که نظر تو رو عوض کنه به رنگ پوست!!! ممکنه عادت کنی اما همیشه برات مساله میمونه
فکراتو بکن الویت بندی کن و یاد باشه تو قراره هر شب تو آغوش اون مرد بخوابی باید بتونی دوسش داشته باشی و ازش راضی باشی و مقایسه نکنی
سلام،
نقل قول:
رنگ پوست می تواند یکی از معیارهای شما برای ظاهر فرد مورد نظر باشد. البته باید دقت کنید که چقدر به این مسئله اهمیت می دهید و نباید بیش از حد برای شما مهم باشد.
ولی شما که می گویی ایشون از نظر ظاهری به دل شما نشسته. پس خود شما از ظاهر ایشون رضایت دارید. اینکه بخواهید نگران نظر مردم باشید به نظرم اشتباه است! مگر مردم سلیقه ی شما رو برای شما تعریف می کنند؟ به نظرم نیاز هست که اعتماد به نفس خودتون رو بیشتر کنید. کاری به حرف مردم نداشته باشید.
این تاپیک رو بخوانید: کلیک کنید
و همینطور این پست رو: کلیک کنید
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
اونم اینکه خیلی از دخترا شاکی هستند که چرا ما خواستگار نداریم...یا خواستگایرای خوبی نداریم
در روایتی آمده اگر کسی که شرایط ازدواج داره رو رد کنین این موضوع پیش میاد و دیگه خواستگاری نخواهد آمد.
به نظرم این روایت نیاز به بررسی بیشتر دارد.
احتمالاً باید شرح کاملش رو خواند.
چون خیلی ها ممکن هست که شرایط ازدواج داشته باشند و به خواستگاری یک دختر بیایند. حالا اگر دختر یکی از اینها رو رد کند (برای مثال چون با معیارهایش سازگار نیست)، دیگر برایش خواستگار نمی آید؟!
این مسئله برای من کمی جای سوال دارد.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
سلام،
به نظرم این روایت نیاز به بررسی بیشتر دارد.
احتمالاً باید شرح کاملش رو خواند.
چون خیلی ها ممکن هست که شرایط ازدواج داشته باشند و به خواستگاری یک دختر بیایند. حالا اگر دختر یکی از اینها رو رد کند (برای مثال چون با معیارهایش سازگار نیست)، دیگر برایش خواستگار نمی آید؟!
این مسئله برای من کمی جای سوال دارد.
با تشکر.
در واقع اصل روایت اینجوری
پیامبر گرامی صل الله علیه و آل و سلم می فرماید : اگر برای دختر شما خواستگاری آمد که از نظر اخلاق و دین او را می پسندید ، دختر خود را به عقد او در بیاورید و اگر این کار را نکنید ، فتنه بزرگی در عالم ایجاد خواهد داد .
به نظر من هم اگر تمام شرايط شما رو دارند و فقط ترديدتون روي رنگ پوست هست،بهتره كه جواب مثبت بديد.چون به نظر مسئله چندان مهمي نمياد...
و اما درباره حديث،براي من هم جاي سوال داره و به نظرم نياز به بررسي بيشتري داره.
1.اولا دقت كنيد كه روي سخن حديث با والدين است ،كه الكي مخالفت نكنند و شرايط ازدواج رو تسهيل كنند.
2. برخي احاديث را بايد متناسب با زمان و مكان آن نيز بررسي كرد.مسلما بين جامعه عرب 1400 سال پيش با امروز تفاوت هاي ساختاري و فرهنگي زيادي وجودي داره.در آن زمان اكثر دخترها در سنين بسيار كم ازدواج ميكردند و عملا خود آنها اختياري چنداني در امر ازدواج و انتخاب نداشتند و همه چيز به نظر پدر خانواده ختم ميشده.
سلام خدمت دوستان
آقای حامد منظور از داشتن شرایط ازدواج همون معیارهای درست مشترکه.
الان مثلا در جامعه ما معیار شه چی؟شده رنگ پوست ! شده خونه دوبلکس تو جردن ! شده ماکسیما و پرادو ! شه فوق لیسانس و دکتری !
حالا فکر کنید پسری هست که اخلاقش خوبه دینداره وضعیت مالیش هم تا حدودی رو به راست...اما شرایط بالا رو نداره.
این خانوم هم الان میگه مدرک خواستگارش فوق لیسانسه...خوشتیپه...شرایط مالیش خوبه...شرایط کاریش خوب....خیلی هم ایشون رو دوست داره...اما فقط رنگ پوستش ایراد داره !
امیدوارم تونسته باشم جواب سوالتون رو تا حدودی بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
سلام خدمت دوستان
آقای حامد منظور از داشتن شرایط ازدواج همون معیارهای درست مشترکه.
الان مثلا در جامعه ما معیار شه چی؟شده رنگ پوست ! شده خونه دوبلکس تو جردن ! شده ماکسیما و پرادو ! شه فوق لیسانس و دکتری !
حالا فکر کنید پسری هست که اخلاقش خوبه دینداره وضعیت مالیش هم تا حدودی رو به راست...اما شرایط بالا رو نداره.
این خانوم هم الان میگه مدرک خواستگارش فوق لیسانسه...خوشتیپه...شرایط مالیش خوبه...شرایط کاریش خوب....خیلی هم ایشون رو دوست داره...اما فقط رنگ پوستش ایراد داره !
امیدوارم تونسته باشم جواب سوالتون رو تا حدودی بدم
ممکنه رنگ پوست معیار یکی باشه یا خونه دوبلکس( من که خونه بابام سوبلکسه از نظر اسلام باید خونه همسرم سوبلکس باشه حالا اگه به دوبلکس راضی میشم یعنی کوتاهم اومدم)
نمیتونی توهین کنی به مراجع خلاف قوانین دوست عزیز(معیارهاشو زیر سوال ببری)
دینم گفته اگه پسندیدین !!! تازه نظر دختر تو همه شرایط ارجحه
وگرنه تو زمان پیامبر پدر تصمیم میگرفته راجع به دین و اخلاق و خانواده و اینا اما روایاتی داریم که گاهی دختر گفته نمیخوام پیامبرم گفته اگه دختر نمیخواد که هیچی!!!
البته من خیلی خودمونی گفتم
پس بهتره محتاط تر برخورد شه !!!
هر چند انگار همدردی ظاهر دین پسند و جمهوری اسلامی داره و پستهایی دینی حذف میشن اما وظیفه خودم میدونم بگم
راستش من هم در شرايط مشابه بودم......
خواستگار من شرايط شغليه خوبي داشت و از نظر خونوادگي زياد مورد پسند من نبود(يه آشنايي با ما داشتن و من شديدا مخالف اين موضوع هستم) ولي خوب بودن.اما چهرشون اصلا به دل من نمينشست و كاملا تو ذوقم مي زد و ميتونم بگم از نظر چهره و فقط از نظر چهره زيبا نبود. نمي خوام بگم من خيلي خوشگلم ولي اصلا زشت نيستم.
نميدونم آيا با اون شرايط تصميم من اشتباه بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
ميخوام نظر شخصيم رو هم بگم كه يادم رفت ولي الان ميگم:
به نظر من شرايطش كه خوبه طبق گفته شما و نكته مهم اينكه چهرش به دل شما نشسته همين كافيه دوست عزيز.
خوش باشيد و موفق.