پردازشی در باب چگونگی دیدگاه ما درباره خداوند
با درود.
از شما همراهان گلُ این پرسش را دارم که وقتی به فکر خدا می اُفتید و یا صحبت از خداوند می شود،در همان لحظه نخست و در آنی که این فکر را می کنید،چه تصویری از خداوند دارید؟
اگر امکان دارد با گفتن صفتی از صفات پروردگار یا گفتن یک واژه،اصل تصویر و خیال خود را از خدا را بیان نمایید.:72:.
RE: چگونگی دیدگاه ما به خداوند
عدالت
نظم و انظباط و قانون
مهر و محبت
RE: چگونگی دیدگاه ما به خداوند
دوست خوب و حرف شنو و كار بلد
RE: پردازشی در باب چگونگی دیدگاه ما درباره خداوند
كسي كه صندلي گذاشته و نشسته در كنار من و داره منو نگاه مي كنه و لبخند مي زنه و تمام كارهامو مي بينه.
من دارم مشق مي نويسم و او در ميان نوشتن خودكارم مي يفته و او دولا مي شه برام بر مي داره، نمي تونم مشقامو خوب بنويسم ،اون با عطوفت بهم ياد مي ده چطور اينكارو بكنم. وقتي گريه مي كنم، با دستاي قوي و بزرگش دستي به موهام مي كشه و نازم مي كنه و مي گه گريه نكن عزيزم. وقتي بيرون مي رم، كوچيك مي شه، مي ذارمش توي كيفم و با خودم مي برمش و آروم آروم طوري كه كسي نفهمه باهاش حرف مي زنم. هميشه باهامه و مراقبمه و باهام همبازي يه. توي هركاري حتي اگر خيلي هم بد باشه، باز هم مي گه چون تو مي خواي كمكت مي كنم
حساس اما قدرتمند...
شنونده و نه گوینده ...
پنهان اما بیننده ...
ساکت اما دلنشین ...
صبور اما انتقام گیرنده ...
پر جذبه اما سربزیر ...
متواضع اما بی غرور ...
مهربان و.. فرصت دهنده ...
بازم دارم بعدا میگم
خدایا
به داده هایت به نداده هایت و به گرفته هایت شکر,
زیرا در داده هایت, نعمت
در نداده هایت, حکمت
و در گرفته هایت, مصلحت و امتحان است
من از دوستانی که تا اکنون تصور و تعریف خود را درباره خدا فرموده اند،سپاسگزارم؛ولی اگر می شود آن گرامیانی که چند جمله یا ترکیبات واژه ای در پاسخ پرسش بنده گفته اند،ممنون می شوم که دوباره بیندیشند و خود را در وضعیتی که در فکر خدا هستند یا نام او را شنیده اند،قرار داده و سپس تنها یک واژه را در تعریف خداوند بیان نمایند،فقط یک واژه که اولین حس آنها نسبت به خداست.
از دوستانی که تازه می خواهند در این پردازش رایزنی نمایند نیز همین خواهش را دارم.تنها و تنها یک واژه که حس ناب و نخستین و درونی آنها درباره خداوند است.
یک هیبت بزرگ که همه جا در سیطره اوست و از اون بالا ما رو تحت نظر داره...
آوازۀ جمالت از جان خود شنیدم
چون آب و باد و آتش در عشق تو دویدم
فقط می توانم بگویم من هر چه دارم و هر چه هستم همه از اوست.
كلمه اي كه با ياد خدا به ذهنم مي ياد
نزديك و بزرگ
اصلا نظر خود شما چیست ؟
یک واژه هم ندیدم !!!
خداوند داراي تمام اوصاف و كمالات در حد تام و تمام خودش هست و ما نمي تونيم اونو در يك كلمه وصف كنيم و حتي نمي تونيم در يك كلمه احساس خودمون رو بيان كنيم مي دونيد چرا ؟!!!
چون ما انسانها با توجه به نياز و احساس همون لحظمون تصوري از خداوند داريم و اونا با اون صفتي كه بيشتر بهش نياز داريم صدا مي كنيم .
مثلا من در اين لحظه احساس مي كنم كه خداوند پوشش دهنده گناهانم هست و من نياز دارم كه خداوند از عيبهاي من بگذره پس اونو به نام ستار العيوب صدا مي كنم .
و يا در لحظه ديگر در دل تمناي بخشندگي و مهرباني دارم و اونو با نام رحمن و رحيم صدا مي كنم و ........
پس اين بستگي به احساس ما در لحظات ناب زندگيمون داره كه چطور خداوند رو صدا بزنيم يا كدوم يك از صفات خداوند هستي بخش را ياد كنيم .
خداوند بی نهایت است و لا مکان اما به قدر فهم تو کوچک میشود، به قدر نیاز تو فرود می آید، به قدر آرزوی تو گسترده میشود و به قدر ایمان تو کارگشا. ( ملاصدرا)