-
به دادم برسیدچیکار کنم مامان تنبل و بی عارم از جاش بلند شه؟
خوب مشکل من خیلی به نظر خنده دار میاد و شاید اصلا به نظرتون مشکل نباشه اما همین موضوع عملا داره منو ازپا در میاره.
چند ماه پیش یه اتفاقی برای مامانم افتاد که تقصیر خودش بود.هر چی بهش گفتیم گوش نکرد و اخر چند ماه خونه نشین شد.دکتر اول گفت باید استراحت مطلق باشه.اینجوری تموم یا حداقل اکثر کارای خونه افتاد رو دوش من.نمیتونین تصور کنین سرو کله زدن با یه خواهر شیطون و فوق العاده شلخته و انجام بقیه کارا چقد خستم میکرد.
اما از یه طرف هم خوشحال بودم چون دست پخت مامانم اغلب خیلی بده طوری که همیشه سر دست پختش تو خونه بحث و دعوا بود اما از وقتی من غذا پختم همه خیلی خیلی راضی اند.خداییش دست پختم تو فامیل معروفه.
حالا بعد چند ماه پیش هر دکتری میبریمش بهش میگن خانوم خوب شدی از جات پاشو کار کن ولی مگه گوش میده همونطور صبح تا شب خوابیده و اگه خدایی نکرده از جاش پا شد رفت یه لیوان اب خورد میگه من ازصبح استراحت نکردم همش از جام پا شدم.
حالا یه هفته است من سر کار میرم شب خسته برمیگردم خونه دیگه نا ندارم واسه این همه ادم غذا درست کنم اما اون اصلا از جاش تکون نمیخوره تازه میگه تو چقد تنبلی از صبح تا حالا نبودی؟؟؟:302::302:خسته شدم.
اگه احیانا یه وقت غذا درست کنه هم بازم همون غذاهای بدمزه رو تحویلمون میده.
به نظرتون چیکار کنم؟؟همه بهش میگن بسه دیگه پاشو.استراحت و خواب بهت مزه داده انگار.اما گوشش بدهکار نیست.اخه درسته من تا شب نیستم وقتی هم برمیگردم باز کار کنم اما اون 24 ساعت complete استراحت کنه؟اگه هم گوش ندی از غذا خبری نیست.خونه ریخت و پاش ...وای نوشتنشم سرمو درد میاره.
اینم بگم مامانم همه میگن خیلی تنبله و کدبانوییش زیر صفره.
حالا چیکار کنم یه تکون به خودش بده و از جاش بلند شه؟؟
(بابام و بقیه هم هر چی بهش میگن انگار به دیوار گفتن،دریغ از یک ذره تاثیر)
-
RE: به دادم برسیدچیکار کنم مامان تنبل و بی عارم از جاش بلند شه؟
اي واي بهار جون
دختر خوب كه راجع به مادرش اينطور صحبت نميكنه.:163:
به نظر من فقط مسئوليت آشپزي رو بعهده بگير اونم به خاطر خودت
يه مدت كه كارا رو انجام ندي و خونه به هم ريخته باشه فكر كنم نتيجه بده
البته حتما تا يه مدت نق و غر ميشنوي ولي بعد....
-
گلنوش جان کار من فول تایمه.وقتی میرسم خونه از خستگی بیهوش میشم.
اگه خونمون صد سال هم ریخت و پاش باشه و صدتا مهمون هم بیاد اصلابه روی خودش نمیاره.
به خدا خسته شدم.حتی نمیره اب بخوره تازه غر هم میزنه.:302:
اخه دیگه مشکلی نداره.همه دکترا بهش گفتن خوب شده.
-
بهار جون كسي در خانوادتون هست كه مادرت ازش حرف شنوي داشته باشه؟مثلا پدرت يا بزرگتري...
كه با مادرت صحبت كنه؟
-
با سلام دوست خوبم
اول اینکه راجع به مامان گلت اینطوری صحبت نکن بخاطر بهشتی که زیر پاشون هست همیشه همیشه احترام بذار و دوم اینکه شاید بنده خدا هنوز از لحاظ جسمی روبراه نشده باشند. از لحاظ پزشکی شاید ولی هر کسی یه توانایی هایی داره مادر شما ضعیف هستند و هنوز نتوانسته اند که خوب بشوند و دیگه اینکه تقسیم کار بکنید در منزل بین افراد خانه شاید بد نباشه که این استراحت مادر بهانه ای باشه تا همه افراد خانه تنبلی نکنند و کار کنند چه اشکالی داره عزیزم اون بنده خدا چند ساله کار کرده دیگه کم کم شما بچه ها که بزرگ شده اید خودتون به فکر باشید تا این بنده خدا اینقدر روشون فشار کار نباشه
و یه نصیحت خواهرانه اینکه هیچوقت از پدر و مخصوصاً مادر توقع و انتظار نداشته باشید و حالا که خودتون اینقدر مستقل شده اید که دست پخت به این خوبی دارید پس چه بهتر که بقیه کارها رو هم تقسیم کرده و به مادر مهربانی که سالها زحمت کشیده تا دختری با تواناییهای شما رو بزرگ کرده استراحت کنه قدر مامان گل و مهربونت رو داشته باش و خواهشا اسم تاپیکت رو هم عوض کن.
به خدا مهربان تر و دلنشین تر از پدر و مادر هیچ جای دنیا نیست خدای نکرده اگه یه تار مو از سرشون کم بشه اون موقع حسرت این لحظات رو می خوری پس سعی کن کمی آروم باشی و با متانت و مهربانی بتونی این مشکل رو در کنار مامان گلت مدیریت کنی. از تجربیاتشون استفاده کن و ازشون کمک بخواه که چطوری با بقیه برخورد کنی مطمئن باش که مامان گلی کمکت می کنه .:72::72: :43: موفق و سربلند باشی عزیزم
-
نه...هیچ کس. :(
بارها سر این موضوع و موضوعات شبیه به این با پدرم صحبت داشتن اما خیلی بی فایده بوده.
پدرم قبلا مشکلی بوجود میود و نمیتونست حلش کنه یعنی در واقع مامانم گوش نمیداد از خاله هام ودایی هام کمک میگرفت اما حرف اونا هم تاثیر نداشت.
دایی زن دایی خاله و..بهش الانم میگن پاشو کار کن.بخدا از اول بچگیم یکی داشته مامانمو نصیحت میکرده اما چه فایده:(
-
شاید برای مادرتان خدای نکرده مشکل روحی به وجود اومده و نیاز به توجه و محبت زیاد دارد..
-
mamosh جان.حق با تو و گلنوشه.شاید کمی لحنم تند بوده اما خیلی خسته شدم.
خوب این چند ماه من نذاشتم حتی برای اب خوردن از جاش بلند شه،تموم کارا رو خودمون میکردیم اما خیلی وقته خوب شده،پیش هر متخصصی هم که میبریمش بهش میگن دیگه باید از جاش پاشه.اصلا بهش گفتن اگه بیشتر بخوابی واسه سلامتیت ضرر داره.بهش میگیم حداقل واسه خاطر بهتر شدن خودت از جات پاشو اما میگه من صبح یه بار پاشدم رفتم صبحونه خوردم.بسه.
به من میگه ازصبح تا حالا نبودی حالا که اومدی باید کار کنی.در حالی که گاهی شبا از فرط خستگی بدون شام نمیفهمم کی خوابم برده.اما مامانم 24ساعت رو تخت درازکشیده.
دست درد نکنی واسه این چند ماه ازش نمیخوام اما میگه تو چیکار کردی؟همش خودم کار میکردم.
باور کن اینکه میگم مامانم تنبله یا کدبانو نیست یا اشپزیش بده یا...اغراق یا از رو عصبانیت نیست.چند بار سر این موضوع و چیزای دیگه نزدیک بود کارشون به جدایی بکشه.
حتی بعضی همسایه هامونم فهمیدن مامانم چه جوریه؟:(
اشپزیمم از بس از دست پخت مامانم ناراضی بودن دقت میکنم واسه همین خوب از اب در میاد.
یعنی واقعا راهی نیست که مشکلم حل بشه؟؟
چشمک جان.مشکل روحی؟؟؟شاید...چه جوری بفهممم؟
-
بهار جونم سلام
میدونم چ قدر سخته
فکر کنم مامانتون هنوز باور ندارن که خوب شدن,منم میگم فقط یه کا رو به عهده بگیرین مثلا آشپزی رو بقیه زمان هم که خونه نیستی دیگه,روی رفتارهای مامان هم فوکوس نکن
دوست عزیزم پیشنهاد میدم صفت هایی که واسه مامانت گداشتی رو یکم متعادلش کنی.هر چی باشه مامانت و درست نیست در موردش این جورری صحبت کنی
به قول یکی از مشاورام که میگفت کلام رو در زرورق بپیچینیم و بگیم
-
نقاط مثبتش رو بیشتر بیان کنید و اجازه هم ندهید کسی در موردش صحبتهای منفی کند.
-
چشمک عزیز به نکته خوبی اشاره کردند.
شما همش میگید مادرتون هیچ مشکل جسمی نداره . مشکل روحی چطور؟
معمولا بیماری های جسمی باعث به وجود اومدن بیماری های روحی مثل افسردگی و...میشن.
به نظر من اگر امکانش هست با پدرتون دو نفری به مسافرت بروند . رفتن به سینما و کنسرت خوانندگان مورد علاقه ایشان هم واسه تغییر روحیه پیشنهاد میکنم.
همیشه پستهای من دیر میشه:302: من تا پست اول چشمک رو دیده بودم.:311:
-
بهار جون اول از همه عنوان تاپیکت را عوض کن گلی که خیلی بار منفی داره. هم روی ما هم روی خودت.
-
اره پاییزان حرف چشمک منو خیلی به فکر انداخت که نکنه مامانم افسرده شده؟
اخه به سرو وضع خودشم نمیرسه.اصلا حوصله نداره جایی بره البته منهای خونه فامیلای خودش.
وای دلم براش سوخت.
اخه با بابام رابطش خوب نیست.دو ساعت که پیش همن تا دو روز دعوا میکنن،تا دو هفته قهر.پس مسافرت نرن بهتره.البته الان که اصلا از جاش تکون نمیخوره.
میخوام محض امتحان بهش بار مثبت احساسی بدم.مثلا واسه غذا بگم دلم میخواد مامان دست پخت تو رو بخورم.اخه ازبس نخوردم یادم رفته دلم واسه دست پختت تنگ شده.
نظرتون چیه؟امتحان میکنم ببینم چی میشه؟چی میگه؟
بی نهایت عزیز به نظرت چی بذارم؟
شوکا جان نمیتونم هر شب غذا درست کنم.حداقل گاهی رو میشه ولی هر شب نه.
اره چشمک اما من نمیونم دهن همه رو ببندم بلاخره همه نظرشونو یه جوری به گوشش میرسونن.
چطوره بهش بگم یه شب من غذا درست میکنم یه روز اون؟نظرتون چیه؟
-
عالیه خیلی خوبه واسه شروع کار پیشنهاد خوبیه
آفرین که درک خوبی داری و سعی می کنی که با منطق مامان گلی رو نجات بدی منم با نظر دوستان موافق هستم و فکر کنم مامان گلی از لحاظ روحی مشکل ییدا کرده اند امیدوارم که نتیجه خوبی داشته باشی .
-
سعی کن تمام نکته ها رو با آرامش و پله پله جلو بری...چون مادرت یهویی نمی تونه تغییر کنه....
لزومی نداره که بری بهر کسی رسیدی بگی که این حرفهارو در مورد مادرم نزنید فقط هر کسی دیدی به مادرت داره توهین می کنه بهش خیلی با احترام بگو که این حرف ها رو نزنه:72:
برای شروع هم بهتره اول با پدرت صحبت کنی و او را در جریان این مسائل قرار بدهی و از او بخواهی مدارا کند..
-
بهار عزیز من راه حلی ندارم که بگویم
فقط اومدم بگم که اون همچین مادری باعث شده دختر نازنینی چون بهار اینقدر خانم و کدبانو و پرتلاش و ... بشه
تصور کن اگه مامانت همه ی کارها رو انجام می داد و نمی گذاشت تو دست به سیاه و سفید بزنی ، اون وقت توی خونه خودت اونقدر سختت بود که کارهای خونه رو ردیف کنی
من دیدم
مثلا سه نفر مهمون داره ، میشنه توی خونه عزا میگره که وای خدایا چه جوری این مهمونی رو برگزار کنم ( سه تا ما و اونها هم دو نفر !!!!! ) یعنی من وقتی رسیدم خونشون ، کفم برید ، شوهرم می گفت روز مهمونی رو اشتباه نیومدیم ؟!
امشب دعوتمون کرده بودند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
سلام بهار(چه تشابه اسمی جالبی!)
مشکل مامانتون چی بوده که حالا دکترش گفته که خوب شدن؟بیماریشون چی بوده؟
چندسالشون هست؟
از ابتدا خانه دار بودن یا تازگی خانه نشین شدن؟
لاغراندام هستن یا چاق؟
------------------------------------------------------
تنها راه برای به حرکت درآوردن مامانتون استفاده از باشگاهه که بصورت روزانه یا یک روز درمیان به باشگاه برن و اونجا بصورت هماهنگ بابقیه مجبورن که تحرک داشته باشن هرطور که شده ایشون رو در باشگاه ایروبیک ثبت نام کنید و نتیجه اش رو حتما میبینید.
هم روحیه شون عوض میشه هم عضلات بدنشون جونه دوباره میگیره.
-
دوستان گل ممنونم.:72::72::72:
راستش ظهر خیلی خسته و گرسنه بودم یه ساعت اومدم خونه نهار بخورم و برگردم دیدم نهار که نداریم هیچ...خونمون عین بازار شام شده.به حدی بهم ریخته بود که وحشت کردم.
رفتم برای خودم یه چیزی درست کردم که زود بخورم و برگردم سر کار.دیدم مامانم با طعنه به داداشم میگه زود باش برو یه چیزی بردار بخور،تو این خونه هر کی به فکر خودشه.
داغ کردم.هیچی بهش نگفتم اما تو دلم گفتم ازصبح تا ظهر تخت خوابیده اونوقت انتظار داره یه ساعت اومدم براشون غذا درست کنم.اصلا وقت میکردم؟؟؟
بگذریم
تو این چند ساعت اینکارا رو کردم.اول همه صفات و برچسبهای منفی که در مورد مادرم تو ذهنم بود رو سعی کردم یادم بیاد و روی کاغذ نوشتمشون.بعد همه رو اتیش زدم و از خدا خواستم انرژی منفی این کلمات رو به انرژی مثبت تبدیل کنه.
بعد نوشتم من پدر و مادرم رو میبخشمشون.به خودم حق میدم که ناراحت باشم اما اونها رو میبخشم،دوسشون دارم و میپذیرمشون.
من همه چیز رو به الوهیت باطنم(خدا) میسپارم . مطمئنم اون بهترینها رو برام بوجود میاره.
تصمیم گرفتم از امشب،هرشب خدا رو شکر کنم که دارمشون چون هر بدی که کرده باشن حداقل یه چارچوب به اسم خونواده برام ایجاد کردن.
و هر قدم هر چند کوچیک حتی یه کلمه مثبت که به طرفشون برداشتم خودمو تشویق کنم.حتی کلامی،حتی نوشتاری.
من چوب جادویی اجی مجی لاترجی دستم نیست،راهی که میخوام برم نوسان،خستگی و ناامیدی هم داره اما مهم اینه که برایند همه قدمهای مثبت و منفی که برمیدارم مثبت بشه.
میخوام نهار فردا رو امشب خودم بپزم بعد ازش بخوام اونم گاهی غذا بپزه.چطوره؟
در مورد پدرم کاری نمیتونم بکنم.چون اونا رابطشون خیلی خرابه و من نمیتونم کاری کنم و اصولا خودشون باید مسائلشونو با هم حل کنن.
اما در مورد افسردگی مادرم ایا واقعا اینطوره؟من چیکار میتونم بکنم؟اصلا کار خاصی باید انجام بدم؟
بهار65 جان کمرش درد میکرده.دکترش گفته اگه کار نکنه عضلاتش ضعیف میشه و کمر دردش بیشتر.الان زیاد چاق نیست.باشگاه نمیتونه الان،فعلا شنا.
مرسی خانوم
-
:72:
خب ایشون همین شنا رو هم میرن یا نه؟
اگه مرتب نمیرن حتما راضیشون کنید که برن.
اگر برای ایشون جلسات فیزیوتراپی هم دکترشون تجویز کنند بد نیست.
-
بله فیزیوتراپی و شنا میره
-
خوب مثل اینکه صحبت کردن با پدر منتفیه و...اما مادر آیا دوستانی در اطرافش دارد که موجب شادیه او بشود ..من فکر می کنم که بهتره این قرارها را در بیرون از خانه داشته باشد چون احتمالا رابطه پدر با مادر در این قضیه هم بی تاثیر نیست ...و اگر دور از محیط باشد البته برای ساعتی در روز یکمی او را به وجد می آورد...
اگه می تونی با یه مشاور هم صحبت کن تا یکمی راه حلهای اساسی بگیری...
-
بهار جون مامان يك دونه است، مامان عشقه، مامان دنياست، ديگه هرگز در مورد اين موجود ارزشمند اينطوري صحبت نكن.
-
چشمک مامانم الان نمیتونه بیرون بره،یا نمیخواد.به هر حال بیرون نمیره.ارتباطش تلفنیه اونم بیشتر با خواهراش.
راستش قبلا بابت مشکلاتمون پیش مشاور رفتم گفت مادرت باید حضوری بیاد.اما به هیچ ترفندی نرفت.
گاهی کتابای اسون روانشناسی مثه لطفا گوسفند نباشید یا مثه اونو بهش میدم میگم بخون جالبن.میگه اصلا حوصله ندارم.نمیدونم باید چیکار کنم؟
اصلا باید کاری کنم؟
-
بهار جان عزیز دلم
من تجربه همچین فضایی رو داشتم
اون چیزی که بهش رسیدم این هست .ما نمی تونیم شخصیتی مثل پدر ، مادرمون رو عوض کنیم .وظیفه ما احترام به اونهاست در هر شرایطی.این حس مسئولیت پذیری به خاطر وجود این مادر در شما به وجود اومده.عزیزم سعی کن به کارهای خوب مادرت هر چند کوچک هم بها بدی.اگه غذا درست می کنه اصلا ازش ایراد نگیری .حتی اگه کسی ازش بد گفت شما تعریف کن.بعد بهش یاد بده (طوری که احترامش حفظ بشه و بهش بر نخوره). نذار جایگاه مادرت تضعیف بشه.برای انجام کارهای خونه روی خواهرت کار کن.سعی کن ایشون رو با خودت همراه کنی.به هر زبونی که می تونی.این رو درنظر بگیر که خواهرت هنوز کوچیکه.میتونی می تونی رو تربیت اش بیشترکار کنی و مسئولیت پذیر بشه.نذار به هیچ وجه به مادرت بی احترامی یا کم توجهی بشه.حسابی قربون صدقه اش برو تمام غرورت رو مقابلش بشکن و ازش بخواه از جاش بلند شه.بگو دوست نداری مادرت رو توی اون حالت ببینی .دوست داری دستپخت ایشون رو بخوری.دستش رو بپوس پاهاش رو بپوس اشک بریز .....
-
من یه فکر دیگه اومد توی سرم اونم اینکه اگه دوست داره با خواهراش خوش بگذرونه اگه امکانش هست ازشون بخواه که تند تند بیان پیش مامانت و خیلی شادی و خوشحالی کنند تا روی مادرت هم تاثیر مثبت بزاره..
در ضمن بهار عزیز طوری رفتار نکن که مادرت متوجه بشه که قصد عوض کردنش رو داری!
بعضی اوقات مادر منم از لحاظ روحی تحت فشار قرار می گیره ولی ما این رو فهمیدیم که وقتی خانواده پدرم رو می بینه حالش خوب میشه چون اونها باعث میشن که مامانم بلند شه و یکمی به خودش بیشتر برسه و خنده بیاد روی لباش.:311:
-
سلام عزیزم خودتون یه بررسی اجمالی که انجام بدی می فهمی که کلا مامان گلی به چی کارهایی علاقه داره ... مثلا خرید یا کار هنری و یا صحبت با تلفن و تماشای تلویزیون و بعد از اون طریق راه تغییر رو به مرور م یتونی پیدا کنی باید اولویت اولتون تغییر در شرایط زندگی مادرتون باشه اما آهسته و پیوسته
در ضمن به این دختر خوب با اینهمه مهربانی و عشق و معرفت تحسین می گویم آفرین:104::104::104::104::72::43:
-
تسنیم الهی اون خواهرم که ازش گفتم هنوز خیلی کوچیکه.راستش چی بگم؟مامانم روش تربیتی درستی هم نداره انگار.یعنی فکر کنم.چون اصلا با خواهرم خوب تا نمیکنه.خوب اختلاف سنیشونم زیاده.خواهرم به شدت شلخته و لجباز شده.خوب وقتی تو یه خونه همش بحث و دعوا باشه روی اونم تاثیر میذاره.بگذریم منظورم اینه که نمیتونم از خواهرم توقع کمک خاصی داشته باشم.
در مورد بی احترامی کاریه که خیلی اتفاق میفته.یعنی در واقع مامانم کاراها و رفتارهایی داره که باعث میشه بقیه بهش بی احترامی کنن.گاهی فکر میکنم مامانم عادت کرده.
چشمک تقریبا با خونواده مامانم در ارتباطیم و الان میان بهش سر میزننومیدونی کلا تا وقتی مهمون خونمونه هممون یه نقاب خوشحالی میزنیم بلافاصله وقتی رفتن همه میشن همون که بودن.
تغییر مامانم که اصلا ممکن نیست..منم به همچین چیزی فکر نمیکنم ولی شاید بخاطر ارتباطش با پدرم باشه.خوب از اون ورم بابامم خیلی نازاضیه
:302:پس من چیکار کنم؟؟
مموش مامانم یه مدت کارای هنری انجام میداد.ما هم خیلی تشویقش میکردیم اما ولش کرده.بابام قبلا که ما بچه بودیم خیلی اصرار داشت که سر یه کار سبک بره تا تو اجتماع باشه اما قبول نکرد.خیلی هم از این شاخه به اون شاخه پریده.
الان که خوب فکر میکنم میبینم خیلی اتفاقا افتاده که مامانم نتوسته شاید خوب باشین کنار بیاد.مثلا مرگ مامان بزرگم با اینکه چند سال میگذره.
یا تولد خواهرم.چون سنش تقریبا بالا بود.
یا اینکه پدرم رو نظم خیلی حساسه و اما مامانم اینطور نیست.
نمیدونم دیگه بخدا
-
بهار جونم واقعا شرایطی رو که توش هستی خیلی حساسه و خیلی هم سخته چون وقتی مادر خانواده از یه مساله ای رنج ببره برای همه مشکل عاطفی پیش میاد.
خیلی دوست دارم که مشکلت حل بشه و تما سعی ام را هم می کنم:72:
در ضمن از فرشته مهربون هم خواستم که کمکت کنه پس منتظر حرفهای فرشته عزیز باشیم:72:
-
سلام بهارجون، خسته نباشي از اين همه فداكاري و تلاش براي گرمتر شدن كانون خانواده ات، و همينطور آفرين به تربيت اين مادر و پدر كه دختر فهميده اي مثل شما رو تقديم جامعه كردند.:72::72::72:
مادر شما نياز به توجه بيشتر همسرش داره و به نظر من تو اين شرايط فقط ايشون مي تونند بيشترين تاثيرگذاري را روي مامان شما داشته باشند كه مثل اينكه متاسفانه يك مقدار روابطشان سرد شده،هر چقدر هم كه شما به ايشان محبت كنيد، پرستاري كنيد، كارهاي خانه را انجام دهيد اما اثربخشي يك جمله پراحساس و تقديم كردن يك شاخه گل از سمت پدرتون از تمام كارهاي شما براي مادرتان پرارزش تر است مادرتان يك زن است و نياز به توجه ويژه همسرش دارد و رفتارهاي ايشان نوعي اعتراض به پدر شماست و البته نوعي درخواست غيرمستقيم توجه بيشتر . ( شما فرموديد كه روابط پدرو مادرتون از قبل سرد بوده و حتي نزديك بوده كه كارشون به جدايي كشيده بشه، به نظر من مادر شما واقعا از لحاظ روحي خسته هستند و تمام اين كارها فريادهاي خاموش ايشان هستند تا بلكه پدر شما هم كمي به فكر اصلاح روابط باشن.)
به نظر من اول از همه با پدرتون صحبت كنين و يك جشن كوچولوي خودموني به مناسبت سلامتي دوباره مادرتون برگزار كنين، و حتما بساط كيك و شيريني و گل و از همه مهمتر يك كادوي خوشگل كه پدرتون واسه ايشون تهيه كنند. تا ان شال... مادر شما هم سلامتي خودشون رو قبول كنند.
:303:من براي اصلاح روابط پدر و مادر شما راهكاري ندارم و اميدوارم كارشناسان سايت راهنمايي هاي مفيدي را ارائه دهند.
-
بهار عزيزم رفتار مادر شما تا حدي شبيه رفتار خواهر من است (از لحاظ تنبلي و كندي)
فكر مي كنم بايد از پدرتون براي حل مشكل استفاده كنيد، يعني بايد پدرتون اون را براي كنده شدن از اين وضعيت تشويق كند. نمي دانم رابطه تان چقدر با پدرتان نزديك است. ولي دور از چشم مادرتان به پدرتان بگوييد مشورت گرفته ام و مشاور گفته براي خروج از اين وضعيتي روحي همراهي پدر الزامي است. سعي كنيد با هماهنگي پدر برنامه هاي تفريحي براي خروج مادرتان از خانه و حالت افسردگي فراهم كنيد بخصوص كه فصل بهار هم در راه است. اگر مادرتان علاقه به حضور خواهرانشان دارد آنها را همراه كنيد. از خاله هايتان براي خروج مادر از خانه استفاده كنيد. سعي كنيد به خاله هايتان هم همين حرف را بزنيد كه مشاوران حضور همراهاني كه مادر به آنها علاقه مندند را براي خروج از اين وضعيت توصيه كرده اند. (مي توانيد به پدر و خاله هايتان بگوييد مشاور گفنه ماندن در اين وضعيت حالت روحي او را وخيم مي كند والان به حضور سبزتان نيازمنديم)
يك مدت مسئوليت روي دوش خودتان است نگذاريد خانه آشفته باشد، سعي كنيد با محبت كودكانه خواهرتان را همراه كنيد. كمي كه وضعيت روحي مادرتان بهتر شد به او مسئوليتهاي كوچك بدهيد و كلي تشكر و تشويق كنيد كه بهتر از اين كار را كسي نمي توانست انجام دهد.
برايت دعا مي كنم
-
اول بگم تعریفایی که ازم کردین و قوت قلباتون بانک احساسیم رو حسابی شارژ کرد.:) بعد هم با توجه به چیزایی که شما گفتین و رفتارایی که خودم میبینم مشکل اصلی مادرم ارتباطش با پدرمه و بالعکس که من کار خاصی نمیتونم براشون بکنم.اگه خیلی هم بهشون فکر کنم غصه میخورم پس به جاش یه مدت بیخیال میشم و کارایی که گفتین رو امتحان میکنم تا ببینم چی پیش میاد؟ نمیشه وقتی بهار طبیعت داره میاد بهار66 غصه بخوره که.;)
-
:180::180::180:
خبر....خبر........خبر دارم.
با کمک شما دوستای گل از راهکارای مختلف استفاده کردم و مامانم چند وقته از جاش بلند شده و کارا رو خودش داره انجام میده.
منم سعی میکنم کمکش کنم.خوب انگار به نتیجه رسید تاپیکم.
-
عزيزم منم بنا به يه سري مشكلات و دلايل دل خوشي از پدر و مادرم ندارم اما تو رو خدا اينجوري در مورد مامانت نگو شايد مشكل روحي داشته باشه كه نياز داره با مهربوني و دلسوزي باهاش حرف زده شه
-
این تاپیک قدیمی و به نتیجه رسیده است.
نباید تو تاپیکهایی که از تاریخ اخرین ارسال بیشتر از دو هفته میگذره پست گذاشت..
به لطف خدا مامانم خوبه کاراش رو هم انجام میده با هممم خیلی خوبیم