-
سردی نامزدم ازارم میدی..... خیلی
[/align]سلام دوستای عزیزم
من حدود 8 ماهه که نامزد کردم اما یه مشکل بزرگ دارم.نامزدم باهام خیلی سرده.بیش از اندازه!اگه بگم تاحالا حتی همو نبوسیدیم باور میکنین؟؟!!همیشه از اینکه باهم تنها باشیم فرار میکنه.یه بار که خواستم ببوسمش بهم گفت من از اینکارا خوشم نمیاد بذار بریم خونه ی خودمون بعد!مخصوصا جلوی خونواده ها با اینکه من همیشه مراعات میکنم دایم گوشزد میکنه که نکنه حرکتی بکنی که خونوادم ناراحت شن!
راستش من خیلی نگران آیندمونم.میترسم همیشه همینطوری بمونه.
لطفا راهنماییم کنین.ممکنه ایشون مشکل یا مریضیی داشته باشن؟اینکارا میتونه مثلا نشونه ی یه نوع بیماری جنسی باشه؟
-
RE: سردی نامزدم ازارم میدی..... خیلی
سلام دوست عزيز
منظورتون از نامزدي اينه كه عقد هستين؟
خانواده ايشون مذهبي نيستن يا ايشون كم رو نيست؟
ايشون هيچ ابراز احساسي به شما نميكنن اصلا ؟ يا فقط از نظر فيزيكي مراعات ميكنن؟
-
ممنونم که توجه کردین.بله ما رسما عقد کردیم.نه خونوادش معمولین مثل خیلیا.کم رو هم نیستن اتفاقا تو این مدت خیلی زود با هم صمیمی شدیم البته کلامی!
ایشون اتفاقا آدم احساساتییه,ابراز علاقه میکنه ولی آخه اینطوری که نمیشه!با هر کی مطرح میکنم میگن شاید مشکل جسمی داره که فرار میکنه[ناراحت]
-
ببين عزيزم اينكه ميگي از نظر كلامي بهت ابراز محبت ميكنه نشون ميده كه از نظر عاطفي بهت سرد نيست و دوستت داره
ولي خوب شما ميگين كه همسر عقديتون از نظر رابطه فيزيكي امتناع ميكنه... آخه شما وقتي رسما عقد هستين كه نبايد ديگه بوسه رو از شما دريغ بكنه! من نميدونم ولي من تاحالا نديدم كسايي كه عقد باشن ولي ديگه اين ساده ترين چيزهارو از هم دريغ كنن، اگرم دريغي بوده از سمت خانم بوده كه چون توي فرهنگ ما ايرانيا مادرا از بچه گي در تربيت خصوصا دختراشون اين روابطو به عنوان گناه معرفي ميكنن يا دختر به خاطر خجالتي بودنش از اين روابط امتناع ميكنه .... ولي اينكه يه آقا از ساده ترين چيزها امتناع بكنه من نشنيدم در اين حد!!!
گفتم شايد آدم خجالتي اي باشه!!! كه ميگين نيست، يا شايد اينجور روابط باعث يه جور احساس گناه ميشه درونش ( كه اونم در رابطه با خانوماست بيشتر من در رابطه با آقايون نشنيدم)
خوب عزيزم شما كلا موقعيت تنها شدن رو ندارين يا اينكه ميتونين داشته باشين ولي اون نميخواد كه داشته باشين؟؟؟ حتما از مادر و پدرش خجالت ميكشه يا از كساي ديگه و دوست نداره كه ديگران فكر كنن تحمل نداره صبر كنه تا رسما ازدواج كنه... نميدونم
يه احتمال هم هست كه شايد از نظر جنسي آدم سردي باشه....
اميدوارم دوستان با تجربه بتونن كمكت كنن
-
8 ماه زمان كمي نيست اگر يكي دو هفته اول بود ميگفتم هنوز روش باز نشده ولي ...
يعني واقعا هيچ رابطه فيزيكي تا حالا نداشتين؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sepide_roshan
ممنونم که توجه کردین.بله ما رسما عقد کردیم.نه خونوادش معمولین مثل خیلیا.کم رو هم نیستن اتفاقا تو این مدت خیلی زود با هم صمیمی شدیم البته کلامی!
ایشون اتفاقا آدم احساساتییه,ابراز علاقه میکنه ولی آخه اینطوری که نمیشه!با هر کی مطرح میکنم میگن شاید مشکل جسمی داره که فرار میکنه[ناراحت]
سلام
سپیده روشن
به نظر من حتما با ی مشاور در این مورد صحبت کن
به نظرم رفتارش خیلی خیلی عجیبه !
البته در مورد اینکه می ترسی مشکل جسمی داشته باشه که فرار می کنه!
احتمالش خیلی کمه که دلیلش این باشه
چون که فرضا مشکل جسمی هم داشته باشه بوسیدن که ربطی نداره !
یا شما ببوسیش بگه از این کارا خوشم نمی اد!
اصلا جنبه جنسیش به کنار ،بوسیدن ی جور ابراز علاقه و محبته یعنی چی که بدش می اد.
-
سلام عزیزم .یکی از اقوام نزدیک شوهرم هفت ماهه از عقدشون میگذره و اون خانمه قسم میخورد غیر از بوسیدن هیچی بینشون نبوده .البته ایشون دلیلشو منع کردن رابطه در دوران عقد از طرف خانواده خودش و بخصوص پدرش میدونست..اما وقتی اینو گفت که فقط بوسیدن بینشون هست همه از تعجب شاخ درآوردیم...و خیلی نصیحت اون خانم کردیم که خودش به همسرش نزدیک بشه و شرایطو فراهم کنه ..گفت همسرش اصلا احساس جنسی نداره و خود اون خانم هم خجالت میکشه...خلاصه خیلی تعجب کردم...ولی حالا دیدم اینجور چیزایی هم هست...
-
سلام
سپیده جان به نظر من هم عجیبه!
شما حریم خصوصی دارین؟منظورم این هست که فضایی هست که غیر شما و ایشون کسی دیگه ای نتونه وارد بشه و با هم تنها باشین؟سعی کن اگه تابه حال نبوده همچینین فضایی رو به وجود بیاری .و با لباس و آرایش مناسب کنار ایشون باش و عکس العمل اش رو ببین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
سلام عزیزم .یکی از اقوام نزدیک شوهرم هفت ماهه از عقدشون میگذره و اون خانمه قسم میخورد غیر از بوسیدن هیچی بینشون نبوده .البته ایشون دلیلشو منع کردن رابطه در دوران عقد از طرف خانواده خودش و بخصوص پدرش میدونست..اما وقتی اینو گفت که فقط بوسیدن بینشون هست همه از تعجب شاخ درآوردیم...و خیلی نصیحت اون خانم کردیم که خودش به همسرش نزدیک بشه و شرایطو فراهم کنه ..گفت همسرش اصلا احساس جنسی نداره و خود اون خانم هم خجالت میکشه...خلاصه خیلی تعجب کردم...ولی حالا دیدم اینجور چیزایی هم هست...
بله بریماه جان واقعا همینطوره که میگم.منم میگم بوسیدن عاطفه رو بیشتر میکنه ولی اون....
حرفایه دورو بریام بیش از حد نگرانم کرده,خیلی سعی کردم شرایطو فراهم کنم ولی همیشه امتناع میکنه[/size]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tasnime_elahi
سلام
سپیده جان به نظر من هم عجیبه!
شما حریم خصوصی دارین؟منظورم این هست که فضایی هست که غیر شما و ایشون کسی دیگه ای نتونه وارد بشه و با هم تنها باشین؟سعی کن اگه تابه حال نبوده همچینین فضایی رو به وجود بیاری .و با لباس و آرایش مناسب کنار ایشون باش و عکس العمل اش رو ببین.
ممنونم تسنیم الهی ,شرایطشم خیلی بوده.مثلا با هم رفتیم مسافرت.چیزی که منو دیوونه میکنه این که اصلا دلیلشو نمیفهمم اون چیزاییم که خودش میگه به نظرم خیلی غیر منطقیه.
بعضی وقتا فکر مینکم از اولش اشتباه بوده.فاصله ی سنیمونم زیاده.
-
فاصله سني تون چقدره؟
مردا هر چي سنشون بيشتر باشه (بالاي 30). به اين كار علاقمندترند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط حنان
ببين عزيزم اينكه ميگي از نظر كلامي بهت ابراز محبت ميكنه نشون ميده كه از نظر عاطفي بهت سرد نيست و دوستت داره
ولي خوب شما ميگين كه همسر عقديتون از نظر رابطه فيزيكي امتناع ميكنه... آخه شما وقتي رسما عقد هستين كه نبايد ديگه بوسه رو از شما دريغ بكنه! من نميدونم ولي من تاحالا نديدم كسايي كه عقد باشن ولي ديگه اين ساده ترين چيزهارو از هم دريغ كنن، اگرم دريغي بوده از سمت خانم بوده كه چون توي فرهنگ ما ايرانيا مادرا از بچه گي در تربيت خصوصا دختراشون اين روابطو به عنوان گناه معرفي ميكنن يا دختر به خاطر خجالتي بودنش از اين روابط امتناع ميكنه .... ولي اينكه يه آقا از ساده ترين چيزها امتناع بكنه من نشنيدم در اين حد!!!
گفتم شايد آدم خجالتي اي باشه!!! كه ميگين نيست، يا شايد اينجور روابط باعث يه جور احساس گناه ميشه درونش ( كه اونم در رابطه با خانوماست بيشتر من در رابطه با آقايون نشنيدم)
خوب عزيزم شما كلا موقعيت تنها شدن رو ندارين يا اينكه ميتونين داشته باشين ولي اون نميخواد كه داشته باشين؟؟؟ حتما از مادر و پدرش خجالت ميكشه يا از كساي ديگه و دوست نداره كه ديگران فكر كنن تحمل نداره صبر كنه تا رسما ازدواج كنه... نميدونم
يه احتمال هم هست كه شايد از نظر جنسي آدم سردي باشه....
اميدوارم دوستان با تجربه بتونن كمكت كنن
ممنون حنان جان که جواب دادین.
از تنها بودنمون فرار میکنه.فک کنم جمعا بیشتر از یکی دوبار اتاقای خونه ی مارو ندیده!همیشه وقتی میاد مامانم مثلا میگه بفرمایین تو اتاق لباساتونو عوض کنین,نامزدم هم میاد و زود کتشو میندازه رو آویز و میره,دقیقا مثل فرار!
من همیشه سعی میکنم یه طوری باشم که باهام راحت باشه ولی آخه منم غرور دارم نمیتونم که اصرار کنم.
ما 9 سال با هم اختلاف سنی داریم لیلا جان.
-
مي شه سن هر دو تون را دقيقا بگين.
-
-
سپيده خانم مطمئن باشين به خاطر سن و اختلاف سني نيست. اين سني كه گفتين سني است كه اگر يك مرد در آن ازدواج كند يكي از دلايل اصلي اش براي ازدواج رابطه جنسي است و بس.
-
بس دلیلش چی میتونه باشه لیلا جان؟
-
نمي دونم عزيزم. راستش را بخواي زياد درك نمي كنم اين رفتارش را.
به نظرم يك بار كه تنهاييد خودت پيش قدم بشو ببين عكس العمل اش چيه؟
ولي قبل عروسي بايد حتما اين موضوع را حسابي روشن كني. اينا يادت نره.
-
فاصله سنی اون خانم فامیل ماهم 10سال هست..من فردا اون خانمو دوباره میبینم قرار بود یسری اقدامات انجام بده و عکس العمل همسرشو ببینه ..میام نتیجه رو بهت میگم.من که خودم یه ساله ازدواج کردم حرفات خیلی واسم عجیبه اما قابل حله...
-
مي دوني تا او نجايي كه من مي دونم مردها بعد از عقد اصلا نمي تونند جلوي خودشون را بگيرند.
حتما قبل عروسي حسابي اين موضوع را روشن كن. و از هر نظر مطمئن شو بعد عروسي كن. نمي خواد رابطه ات را كامل كني فقط در حدي كه بفهمي مشكلي نداره.
-
من واقعا درك نميكنم اين قضيه رو؟
به سن و سال هم ربطي نداره.
شوهرت چه دليلي رو عنوان كرده؟
-
می ترسه اگر بوس کنه نتونه خودشو کنترل کنه و اونقدر ادامه بده تا به رابطه کامل منجر بشه.
-
ولي همين كه مي تونه جلوي خودش را نسبت به محرم اش بگيره خيلي عجيبه.
-
سلام خواهرم
به هر صورت دوران عقد و قبل از ازدواج رسمي ، يكي از بهترين فرصتهاي شناخت روحيات و احساسات مسائل جسمي و جنسي و .... مي باشد و از اينكه اين مسئله الان اتفاق افتاده خيلي خوبه ...
البته اين رو هم يادتون باشه كه دوران عقد است و دوران شناخت ، و مخصوصا در اين ايام نبايد انتظار روابط بعد از ازدواج را از آن داشت ، به همين خاطر بايد رفتار او را به همين جهت هم احتمال بديد كه چون دوران عقد است و محدوديتها و .... كم روئي و ..... ، اما بايد همين احتمال را با صحبت كردن رك و راست با او تبديل به يقين كرد ...
اما چون مسئله مربوط به مسائل جنسي هست ، اگر احتمالتون تبديل به يقين شد كه ايشون چون در دوران عقد است اينگونه رفتار مي كند كه هيچ وگرنه همين الان بايد به روانپزشك مراجعه كنيد كه حل اين مسئله مطمئن باشيد از توان اين تالار خارج است و اين تالار نسبت به مسائل جنسي مشاوره اي نمي دهد ...
خلاصه اينكه : شما طي يه صحبتي ، دليل كارش رو ازش واضح و روشن بخواهيد ، اگر واقعا به خاطر شرائط و محدوديتها بود ذهن خودتون را از حالا درگير اين مسائل نكنيد و در جهات ديگر شناختي وقت بگذاريد ، البته بر خلاف دوستان كه گفتند : اين مورد عجيبي هست ، من خودم مواردي را اينگونه ديدم كه بعد از ازدواج رسمي و عروسي اين مشكل برطرف گرديده است ...
پس قضيه را رك و راست و روشن همين الان روشن كنيد و اگر مشكلي بود حتما به يك روانپزشك مراجعه فرمائيد ...
موفق باشيد :72::72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
می ترسه اگر بوس کنه نتونه خودشو کنترل کنه و اونقدر ادامه بده تا به رابطه کامل منجر بشه.
:311: آقای فرهنگ چه حرف جالب و خنده داری زدن!:163:
البته شاید هم دلیلش همین باشه!!:163:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
مي دوني تا او نجايي كه من مي دونم مردها بعد از عقد اصلا نمي تونند جلوي خودشون را بگيرند.
حتما قبل عروسي حسابي اين موضوع را روشن كن. و از هر نظر مطمئن شو بعد عروسي كن. نمي خواد رابطه ات را كامل كني فقط در حدي كه بفهمي مشكلي نداره.
ممنون از راهنماییتون.حق با شماست باید به جای نگرانی بیخود راههایی بیدا کنم تا دلیلشو بفهمم.من خودم از رابطه ی کامل قبل از ازدواج خوشم نمیاد ولی این رفتاراش باعث میشه فکر کنم خواست من اصلا براش مهم نیست.امروز عزممو جزم کردمو رفتم دفتر مشاوره ی دانشگاهمون.خانم مشاور گفت بعضیا این مشکلو دارن که با اینه طرفشونو خیلی هم دوست دارن به خاطر یه نوع وسواس(چندش) از رابطه ی جنسی خوششون نمیاد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
فاصله سنی اون خانم فامیل ماهم 10سال هست..من فردا اون خانمو دوباره میبینم قرار بود یسری اقدامات انجام بده و عکس العمل همسرشو ببینه ..میام نتیجه رو بهت میگم.من که خودم یه ساله ازدواج کردم حرفات خیلی واسم عجیبه اما قابل حله...
مرسی بریماه جون.واقعا ممنون میشم بدونم اونایی که این مشکلو دارن چیکار میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
-
[/size]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
همیشه طفره میره.یه بار میگه همه چی تو خوته ی خود آدم,یه بار میگه خوشم نمیاد,یه بار میگه موقعیت خوبی نیست الان,....خلاصه هر بهانه ای که به ذهنتون برسه.
البته اینم بگما من هیچوقت ازش نخواستم رابطه ی کامل داشته باشیم.فقط دلم میخواد ببوسمش.اون دفعه که جلومو گرفت خیلی بهم برخورد واقعا ناراحت شدم.تازه بدهکارم شدم بعدش.آقا قهر کرده بود که چرا حرف منو گوش نمیدی.وقتی میگم نه یعنی نه:302:
[size=large]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
اونوقت که باید همیشه تو هر مساله ای با ترس زندگی کنیم.واقعا نمیدونم.ممنون
-
ممکنه این آقا ازون دسته باشه که خیلی رعایت اطراف و موقعیت و می کنن.و یه جورائی فکر می کنن نباید در دوران عقد رابطه احساسی وجود داشته باشه.ممکنه ناشی از تربیت خانوادگیش باشه.حتما باهاش مطرح کن.خیلی جدی.بدون رودروایسی
-
به نظر من هم این مساله رو خیلی جدی بگیرید و حتما با همسرتون در این مورد صحبت کنید. البته در یک فضای محبت امیز و بدون توبیخ. طوری که ایشون تمایل داشته باشند تا به حرفهای شما به طور کامل گوش بدهند و براشون نگرانی ایجاد نکنه تا حقیقت رو بگویند.
-
ببينيد ايشون هر قدر هم محتاط باشن و از اطرافيان بترسن باز هم يك تازه دامادن با تمايلات طبيعي هر انساني.به هرحال اين 8-9 ماه حتي يك بار هم فضاي مناسب ايجاد نشد؟؟
ايشون حتي نذاشتن خانمشون ببوسدشون .يعني دليلش چي ميتونه باشه؟
-
سلام
این حرفها درست است که شما در دوران عقد به سر می برید واین دوران برای شناخت بیشتر است و به هر حال موضوع پیش آمده نیز نشانه ای از یک عدم اعتدال است .............ضمن اینکه ایشان به وقت فرار از رابطه فیزیکی (دست گرفتن - بوسیدن و ...........) چند گانه گویی دارند و اقدام به بهانه آوردن می کنند .
حتما با ایشان صحبت کن تا با هم نزد مشاور کاربلد بروید که اگر نیاز بود ایشان شما را به سایر همکاران ارجاع بدهند .
رفتن نزد مشاور به جای خود
اما این شماره تلفن دکتر مهرداد افتخار است که می تونی از این طریق از ایشان نیز وقت بگیرید.
۴۴۵۰۳۳۹۵ الی 9
-
سلام دوستای عزیزم
اول از همه به خاطر راهنماییتون ازتون ممنونم مخصوصا کارشناسای سایت.
من این اخر هفته رو کلا با نامزدم بودم و جسارت به خرج دادم و سر صحبتو باز کردم.باورتون نمیشه چه نتیجه ای گرفتم!!!
بعد کلی صحبتا که من کردم و اون گوش داد گفت میدونم و درکت میکنم که میخوای منم مثل همه باشم ولی من از وقتی یادم میاد از رابطه ی جنسی میترسیدم!میگه وقتی بهش فکر میکنم اضطراب همه ی وجودمو میگیره.میگه دارم سعی میکنم با مرور زمان حلش کنم.گفتم نکنه تو بچگیت یه اتفاقی افتاده که اینطوری شدی میگه نمیدونم.تازه گفت فکر نکن من احساس نیاز نمیکنم ولی خیلی میترسم.
واقعا هنگ کردم نمیدونم باید چیکار کنیم خودشم نمیونه.بیش مشاور رفتنم قبول نمیکنه میگه خجالت میکشم.
اخه من تو دخترا زیاد شنیده بودم ولی نمیدونستم اقایون هم ممکنه بترسن...
-
خب قضيه روشن شد...براي من هم جالب بود نميدونستم اقايون هم ممكنه بترسن
اول از همه ميتوني زماني كه با هم خوبين و رابطتون عشقولانست به نرمي ازش خواهش كني
برين پيش روانپزشك
البته خيلي اصرار نكن چون فكر كنم كه باعث شه به ضعفش بيشتر پي ببره.
اگر هم راضي نشدن شما به تنهايي برو و مساله رو مطرح كن.اميدوارم بعد از چند جلسه
همسرتون خودش راضي به اومدن بشه.
خانم آني هم دكتر خوب معرفي كردن
-
sepide_roshan عزیز سلام
تاپیکت رو دنبال میکردم ولی چون راهکاری نداشتم فقط منتظر دوستان بودم تا راهنماییت کنن
الان از تاپیکت به یه نتیجه جالب رسیدم و اونم اینه که خیلی از مشکلات و ناراحتیای زندگی رو میشه با مذاکره و مستقیم صحبت کردن حل کرد
برات بهترین ها رو ارزومندم
-
عزیزم حتما با یه مشاور مشورت کن.توی این قضیه بیشترین کمک رو شما می تونی بهش بکنی.
-
وقتي كسي ني دونه چه كاري بايد بكني خودت دست به كار شو، خودت تنها پيش مشاور برو بعدا نتيجه را با او در ميان بگذار
-
سپیده عزیز
ترس از برقراری روابط جنسی اگرچه بیشتر در خانمها دیده می شود ولی بروز آن در آقایان نیز به کرات مشاهده شده است. معمولا چنین ترس هایی ریشه در مسائل تربیتی ، تجارب قبلی ، دانش جنسی و انتظارات فرد داشته و خوشبختانه خصوصا در آقایان در صورت برخورد صحیح با مساله به ندرت ادامه دار بوده و مشکلات جدی ایجاد می نمایند. بهترین راهکار برای همسر شما مراجعه به روانشناس ( و نه روان پزشک ) می باشد. معمولا در طی جلسات مشاوره از طریق شناخت درمانی و در صورت نیاز تلفیق با درمان های رفتاری مشکل به سرعت برطرف خواهد گردید. در صورت عدم تمایل همسر شما برای دریافت کمک تخصصی راهکارهای ذیل را به شما پیشنهاد میکنم:
1- تحت هیچ شرایطی وی را به دلیل بروز چنین احساسی توبیخ و تحقیر نفرمایید.
2- ضمن ابراز همدردی با وی ، در موقعیت مناسب درباره احساسات و نگرانیهای خود صحبت نمایید.
3- وی را ناتوان از ارضای نیازهای خود نشان نداده و جهت انجام اعمال جنسی به هر نوع تحت فشار قرار ندهید.
4-تلاش نمایید تادر فرصت های مناسب درباره مسائل جنسی ، رفتارهای مرتبط ، احساسات مرتبط ، آن چه که حین یا بعد از رابطه ممکن است رخ دهد ، تفاوت رفتارهای جنسی در زنان و مردان و . . . با یکدیگر صحبت نمایید.
5- در خلال صحبت در موارد ذکر شده از نقد نظرات همسرتان در مراحل اول خودداری نموده و اجازه دهید تا به تدریج توان صحبت در این رابطه را پیدا نموده و به طرح نگرانیها و مشکلات خود بپردازد.
6- توجه داشته باشید ممکن است صحبت درباره این موارد برای وی بسیار مشکل باشد پس وی را تحت فشار قرار نداده و نظرات وی را در مراحل اولیه تحلیل نکنید. بهترین کار آن است که محلی برای طرح مشکلات بدون فشار و تنش برای وی ایجاد نمایید.
7- در رابطه با بهترین زمان برای شروع روابط جنسی و نوع این روابط ( در مراحل بعد ) با یکدیگر صحبت نمایید.
8- اجازه ندهید دیگران از مشکل وی مطلع گردند.
9- در ادامه حهت تکمیل اقدامات خود از وی بخواهید چنانچه مایل است به درمانگر مراجعه نماید.
10- قبل از حل مساله به وجود آمده از شروع زندگی مشترک با نظر و توافق ایشان خودداری فرمایید.
موفق باشید