-
دارم وابسته میشم...راهنماییم کنید
سلام من پرستو هستم.
موضوعی که میخام باهاتون در میون بزارم شاید به نظرتون پیش پا افتاده بیاد تاحدودی هم پیش پا افتاده هست. اما داره برای من بزرگ میشه 1سال پیش توی سایتی عضو شدم بعد چند ماهاتفاقی با پسره 25 ساله آشنا شدم. با درخواست دوستی که توی سایتها متداوله شروع شد وکم کم اون چند وقت یکبار بهم پیام میداد. نمیدونم چرا اما لحن حرف زدنش به دلم نشست به من میگفت آجی پرستو .در عین حال که لحنش مهربون و صمیمی بود مودب هم بود وحرف اضافه نمیزد!! مدتی گذشت ازم آیدی خواست .من که اصلا یاهو مسنجر نداشتم و از چت خوشم نمییومد گفتم نه. ولی باور نکرد و باز اصرار کرد.
تا اینکه آیدیشو اد کردم. چت کردنامون شروع شد. من در شرایط خیلی بدی بودم به خاطر مشکلاتی که دارم و فشار و استرس وحشتناکی که روم بود و هست. توجیهم از این کارم واسه خودم این بود که از فکر مشکلاتم بیام بیرون. همچنان آبجی وداداش بودیم. ابراز محبتهاش بیشتر شد.من احساس کردم دارم احساساتی میشم.تصمیم گرفتم تمومش کنم.اما دیگه برام سخت شده بود.اونم قبول نمیکرد.بعد از هر بار چت میگفتم این آخرین باره ولی باز انگار دلتنگ میشدم و... تا حرف از شماره زد ومن خیلی محکم بهش گفتم نه! اونم بعد یه مدت دوباره اصرار کرد به بهونه های مختلف میخواست منو راضی کنه میگفت تنهاست فقط ایرانسل بهش اس میده.شماره شو داد. من بازم نزدم. ناراحت شد دیگه مثل قبل باهام نبود.من تحمل بی محلی شو نداشتم.و بالا خره بهش اس دادم. عکسمم بهش دادم.دیگه قربون صدقه هاش و محبتهاش چند برابر شد. از وقتی اس میدیم احساس میکنم دارم وابسته میشم .چون من تا حدودی احساساتی م .این مسئله وتموم کردنش شده برام یه استرس.از یه طرف عذاب وجدان دارم.چون مذهبی هستم.
خیلی بهم ابراز محبت می کنه...دنبال آجی پرستو گفتنهاش هزار تا قربون صدقه ست.
میگه من خیلی براش مهمم حتی میگه روی من غیرت داره!من نمیدونم یعنی این دوست داشتن واقعیه یا هیچیش و نباید باور کنم؟؟؟
بهش میگم بیا تموم کنیم آخرش که چی..میگه به آخرش فکر نکن.آخرش روز ازدواجته. نمیدونم چکار کنم دلم نمیذاره تموم کنم چه کار کنم؟
-
RE: دارم وابسته میشم...راهنماییم کنید
چه جالب این آقا حتی برای ظاهر سازی نگفته ازدواجمون ( شماها باهم ) گفته ازدواجت !
اسنطور که پیش میره دفعه ملاقات حضوری بعدش ......
همین الان آی دی یاهو دی اکتیو ، شماره موبایل حتی الامکان تعویض ، یوزر ایشون در اون سایت بلاک کنید.
تا چند روز گریه می کنید ، افسرده میشید ، هیچی براتون دیگه مثل قبل نیست و عذاب می کشید ، روز و شبتون یکی میشه ، فکر می کنید که دیگه همه چیز تمومه ولی نگران نباشید این احساسات الکیه چیزی نمیشه.
میدونم چون توی شرایط شما نیستم خیلی راحت می گم ولی باور بفرمایید بهترین کار رو گفتم.
این آقا شما رو به قهقرا می کشند
-
عزیرم بیشتر از این ادامه نده این دوستی رو .می دونم ...شاید بهش وابسته شدی
سخته . اما این اقا احتمال زیاد شما رو برای این می خواد که وقت تنهاییشو با شما
بگذرونه .معلوم نیست چی توی ذهنش می گذره شما بدون شناخت درست از هم وارد یه رابطه ی عاطفی شدید که معلوم نیست به کجا ختم میشه. الان قطع کنی بهتره یا اینکه بعد از چند سال و ایجاد وابستگی شدید این اقا شما رو بذاره بره ؟! میدونی چه ضربه ی روحی بدی می خوری!؟!
اگر واقا بهت علاقه داره باید از شیوه ی درست اقدام کنه(به صورت رسمی)
-
خواستنی در کار نیست.
ببینید چی گفته:
نقل قول:
بهش میگم بیا تموم کنیم آخرش که چی..میگه به آخرش فکر نکن.آخرش روز ازدواجته.
والا خیلی جالبه !اونایی که آخرش رو برای ظاهر سازی ازدواج میگن به کجاها که کشیده نمیشه، حالا این آقا که گفته جاست فرند ! ببینید چی میشه !
-
خیلی ممنون از نظراتتون.میدونم درست می گید. حق باشماست اما آخه از اولش رابطه آبجی و داداش بود. یعنی هر بار هم که بهم میگه دوستت دارم میگه جای خواهرم.حرفی از ازدواج واینا نبود...ولی از اون طرف یه ابراز محبتهایی می کنه و قربون صدقه هایی میره که خب کسی به خواهرش نمیگه. یه وقتایی فکر میکنم میگم خب اگه میخاد تنهاییش پر بشه که تو خیابون ریخته.چه کاری بود 3 ماه التماس من بکنه برای یه شماره.چه کنم نمیتونم باور کنم دوستت دارم هاش الکلی باشه و هیچی به هیچی یعنی هیچ حسی به من نداره و این حرفا رو میزنه!نمیدونم ..
چند شب پیش باز بهش گفتم بیا تمومش کنیم بعدا برای من سخت میشه گفت :پرستوی ناز داداش اگه تمام شب رو به امید دیدن خورشید بگذرونی لذت دیدن ستاره ها رو از دست میدی!!
خدایا دارم دیوونه میشم:316:
-
چرا باید شما آبجی اون باشی و اون داداش شما؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا چشمتونو باز کنید به هر حال باید یه طوری با شما رابطه رو برقرار می کرد دیگه ؟ درسته؟
این راه رو انتخاب کرده !
-
1majidآقای ممنونم. باید تمومش کنم میدونم .....ولی همین الان دارم جواب صبح بخیر محبتآمیزش رو میدم..
اما به اون شکل که شما(1majid ) میگید نمیتونم آخه... اگه میشه مشاورای سایت و دوستای دیگه کمکم کنن که با یه روش ملایم تر این وابستگی رو کم وتموم کنم ممنون میشم. خواهش میکنم. نمیخام لوس بازی درآرم یا ناله کنم...اما من واقعا کسی رو ندارم که راجبه این مسئله باهاش حرف بزنم .امکان مشاوره رفتن هم ندارم..
-
آروم آروم اگه اینطوری بشه به شدت امکان برگشتش هست.شما باید یکبار برای همیشه این کار رو بکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parasoo67
خیلی ممنون از نظراتتون.میدونم درست می گید. حق باشماست اما آخه از اولش رابطه آبجی و داداش بود. یعنی هر بار هم که بهم میگه دوستت دارم میگه جای خواهرم.حرفی از ازدواج واینا نبود...ولی از اون طرف یه ابراز محبتهایی می کنه و قربون صدقه هایی میره که خب کسی به خواهرش نمیگه. یه وقتایی فکر میکنم میگم خب اگه میخاد تنهاییش پر بشه که تو خیابون ریخته.چه کاری بود 3 ماه التماس من بکنه برای یه شماره.چه کنم نمیتونم باور کنم دوستت دارم هاش الکلی باشه و هیچی به هیچی یعنی هیچ حسی به من نداره و این حرفا رو میزنه!نمیدونم ..
چند شب پیش باز بهش گفتم بیا تمومش کنیم بعدا برای من سخت میشه گفت :پرستوی ناز داداش اگه تمام شب رو به امید دیدن خورشید بگذرونی لذت دیدن ستاره ها رو از دست میدی!!
خدایا دارم دیوونه میشم:316:
دوست عزیز داستانت تمومش شبیه داستان منه من نمی خواستم به دوستان بگم که چه طوری با اون اقا اشنا شدم چون خجالت می کشیدم بگم اینقدر ساده بودم که توی فضا مجازی به کسی اعتماد کردم البته ایشون 35 بودن نه 25 البته از کجا معلوم طرف شما واقعا سنش رو یا خیلی چیزهای دیگه اش رو راست گفته باشه
عزیزم اشتباه من رو نکن واسه خیلی از اقایون قربون صدقه رفتن الکی خیلی اسون تر از اونی هست که فکرش رو بکنی به خودت و دل ساده ات نگاه نکن که وقتی ابراز علاقه میکنی از روی راستیه
نمی خواستم نظری بدم اما یه لحظه به خودم گفتم شاید بتونم مانع از این بشم که این دختر مثل من ضربه بخوره از قدیم گفتن : اگر دیدی که نابینا به چاه است
اگر خاموش بشینی گناه است
عزیزم این کار رو نکن و تموم اش کن به خدا روزی میرسه که به حرفهای من میرسی اما دیگه خیلی دیره
-
پرستو جان
اگه فرض کنیم آشنایی اینترنتی و مجازی هم یک راه آشنایی هست در صحیح ترین حالتش اینه که خیلی زود اون رابطه تکلیفش مشخص شه و از مجازی بودن در بیاد و به واقعیت تبدیل بشه و شکل رسمی به خودش بگیره. خیلی چیزها رو که با یک نگاه در واقعیت میشه فهمید با 1000 ساعت چت و اس ام اس نمیشه فهمید عزیزم .
من تجربه ی مشابه تو رو داشتم. تهش جز تباه شدن وقتم و احساسم چیزی برام نموند .
خواهر -برادری تو این زمونه و این شکلی هیچ معنا نداره . فقط یه راه ـ در رو ؛ واسه اینه که تو ازش توقعی نداشته باشی. توقع ادامه ی رابطه به صورت رسمی. به عبارتی اون داره تنهایی و کمبودهاش رو این جوری سر پوش می ذاره.
پرستوی عزیزم. به احساست غلبه کن و خودت رو دوست داشته باش و به خودت رحم کن. و ببین تو این مدت چه سودی برای تو داشته؟ جز اضطراب که تهش چی می خواد بشه. تهش هیچی نمیشه گلم. به عبارت دیگه این جور که پیش رفته هیچ جور نمیشه جز همونی که گفتم. سر خوردگی و اتلاف وقت . الان به درس و علاقه مندیهای دیگه ات برس و این پسر رو رها کن. تا راه واسه فرصتهای خوب برات باز بشه.
وقتی آدم درگیر این تیپ رابطه های مجهول میشه ناخودآگاه حواسش از دور و برش پرت میشه.
نگران اون هم نباش. اون اگه دوستت داشت وقتت و احساست رو اینجور تلف نمی کرد.
شک نکن که باید تمومش کنی. سخته اما میشه. یعنی باید از پسش بر بیای خانوم : )
-
ستوده تنها و saaaye جان از همدلی وراهنماییتون ممنونم.:72: کلمه به کلمه حرفاتون رو قبول دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saaaye
خواهر -برادری تو این زمونه و این شکلی هیچ معنا نداره . فقط یه راه ـ در رو ؛ واسه اینه که تو ازش توقعی نداشته باشی. توقع ادامه ی رابطه به صورت رسمی. به عبارتی اون داره تنهایی و کمبودهاش رو این جوری سر پوش می ذاره.
میدونم هر وقت منطقی بهش فکر کردم به همین نتیجه رسیدم.....اما چه کنم که احساسم زورش میچربه وهمیشه یه توجیهی میاره!
امروز جواب اس ام اسهاشو خیلی سرد دادم یا اصلا ندادم .اما انگار بو برده دوباره شروع کرده به دوستت دارم دوستت دارم گفتن.آخه من نمیدونم کی مجبورش کرده !!آخه یعنی چی....
الان دوتا مسئله عذابم میده 1.خیلی خیلی ناراحتم وانگار با اینکه میدونم ولی نمیخام باور کنم که ابراز علاقه هاش کشکیه! 2.نمیتونم تمومش کنم:302:
-
اون میخواد موبایلش اس ام اس بیاد؟ خب باشه شماره من یا یکی از آقایون رو بدید بهش . یا شمارشو بدید اینقدر هر روز بهش اس ام اس بفرستم که خسته بشه !
-
نقل قول:
ستوده تنها و saaaye جان از همدلی وراهنماییتون ممنونم.:72: کلمه به کلمه حرفاتون رو قبول دارم.
میدونم هر وقت منطقی بهش فکر کردم به همین نتیجه رسیدم.....اما چه کنم که احساسم زورش میچربه وهمیشه یه توجیهی میاره!
امروز جواب اس ام اسهاشو خیلی سرد دادم یا اصلا ندادم .اما انگار بو برده دوباره شروع کرده به دوستت دارم دوستت دارم گفتن.آخه من نمیدونم کی مجبورش کرده !!آخه یعنی چی....
الان دوتا مسئله عذابم میده 1.خیلی خیلی ناراحتم وانگار با اینکه میدونم ولی نمیخام باور کنم که ابراز علاقه هاش کشکیه! 2.نمیتونم تمومش کنم:302:
منم نمی خواستم باور کنم اما وقتی 40 روزه رفته پی کارش فهمیدم یه سرگرمی بودم واسش
عزیزم من کاملا میدونم چی میگی چون قصه ات کاملا شبیه به منه اما....
من این راه رو رفتم یکسالم به بازی های اون گذشت بی هیچ فایده فقط تو ضربه میخوری باور کن:305:
خیلی از مردها براشون قربون صدقه رفتن مثل اب خوردنه هنوز نشناختیشون منم مثل تو می گفتم مگه میشه؟؟!! تازه طرفم التماس هم می کرد می گفت بدون تو میمیرم که فکر کنم حتما مرده خبری ازش نیست:311:
بهش بگو باید ارتباطتون کاملا رسمی و توی یه چارچوب مشخص باشه اگه واقعا دوستت داشته باشه قبول می کنه اما اگه قصدش سو استفاده باشه زیر بار نمی ره
عاقل باش نه عاشق...:72:
-
ستوده تنها این آقا اصلا قصد ازدواج با این خانم رو نداره ! صرفا یک سرگرمی سادست که این خانم با تمام احساسش وارد بازی شده.
وقتی قصد ازدواجی نیست چی رسمی بشه؟
برن صیغه خواهر برادری بخونن؟
-
چرا پرستو جان تو هر کاری اراده کنی میتونی انجام بدی . محکم باش دختر . تا هر کس یه دوست دارم بگه باید اینجوری تن و بدنت براش بلرزه؟!!اون روزی رو تو ذهنت مجسم کن که این اقا پسر ترکت کرده و برمیگرده بهت میگه من فقط میخواستم باهات دوست باشم و بگم و بخندم حرف احساسی بزنم و خوش باشم (در حالی که تو بهش وابسته شدی ) الانم یکی دیگرو میخوام . ببین چه حس بدی بهت دست میده!
اصلا شماها که تمام حرفتون محدود بوده به 4 تا حرف احساسی بدون شناخت چطور تشخیص دادی که مهربونه! از کجا معلوم با چند نفر دیگه مثل تو توی همون سایت رابطه نداشته! پرستو جان چت رو بذار کنار خودت رو به کارایی که دوست داری مشغول کن .تو با این کارات داری میگی من ضعیفم بی اراده ام هر کس از راه برسه بگه دوستت دارم عاشقش می شم
به خوت اینو بگو:
من نیستم چون دیگران
بازیچه ی بازیگران
-
متاسفانه دخترها وقتی کمی محبت می بینند وابسته میشن.
بعضی از مردها این رو میدونن و سو استفاده می کنند.
فرقی نمی کنه دختر پولدار باشه یا فقیر ، زیبا باشه یا زشت ، کافیه پسر راهی برای محبت کردن پیدا کنه ، اون وقت هست که دختر وابسته میشه ، عاشق میشه و.....
من مرد هستم و دارم این حرفا رو میزنم.تو رو به خدا بانوان گرامی احساس پاکتون رو دست هر نامردی ندید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 1majid
ستوده تنها این آقا اصلا قصد ازدواج با این خانم رو نداره ! صرفا یک سرگرمی سادست که این خانم با تمام احساسش وارد بازی شده.
وقتی قصد ازدواجی نیست چی رسمی بشه؟
برن صیغه خواهر برادری بخونن؟
من حرفهام رو زدم فقط یک کلمه این کار رو نکن کاش منم قبل شروع رابطه ام یکی پیدا میشد بهم بگه نکن به خدا وضعم اینقدر داغون نبود
پرستو جان تو لیاقتت بیشتر از اینه که بازیچه بشی هنوز نمی شناسی مردها رو مثل خودم ساده ای به خدا:163:
-
بازم ممنون از دوستان که نظرشون رو گفتند.
از نظر اینکه سرم گرم بشه ومشغول باشم راستش من برای کارای دانشگاهم وقت کم هم میارم ترم 7 گرافیک هستم دانشگاه سراسری با استادای سخت گیر رشته م خیلی پرکاره. که الان این مسئله داره تا حدودی لطمه میزنه بهش.
1majid دوست عزیزمن کمبود محبت ندارم. احساساتی هستم اما بی جنبه و پسر ندیده نیستم توی دانشگاه و جامعه بودم... توی این مورد خاص خب به مشکل خوردم . آخه چون از اولش نوع برخوردش و حرفاش به دلم نشست الان سخته برام...من حتی وقتی عکسش م دیدیم از قیافه ش اصلا خوشم نیومد اما نمیدونم چرا از چشمم نمیفته!!
یه کاری هم که خوب بلده اینه که حس دلسوزی منو برانگیزه مثلا من نمیخواستم فیسبوکم رو ببینه و ادش کنم که اونجام جلو چشمم باشه نمیدونید چه کرد.........تا ادش کردم.
البته از همین دیشب تا حالا با حرفای شما خیلی بهتر شدم ولی هنوزم.....
-
اگه نمی تونی تمومش کنی پس منتظر روزی باش که خودت رو اونقدر سرزنش می کنی که ناراحتیش از تموم کردن این رابطه بیشتره.
اینکه گفتم به خودت رحم کن دقیقن منظور این بود که به یه همچون روزی نرسی. این ماجرا برای تو یک تجربه است عزیزم.
قبول دارم ترک ناگهانی خیلی آزار دهنده است . اما من نمی دونم از نظر تخصصی روش ترک کردن چه جور صحیحه . این که یک دفعه کات کنی و تمام یا اینکه رابطه ات رو یواش یواش به سمت حذف کردن ببری؟!
من خودم شخصن ارتباطم رو از هر روز به هفته ای یکبار رسوندم در ساعت مشخص. بعد به دو هفته یک بار و در طول این هفته ها هم مدام به این فکر می کردم که چه قدر ذهنم و وقتم آزاد شده . ضمن اینکه احساسم بهش سرد شده بود و نهایتن هم تمومش کردم و هر چی نشونه داشتم ازش ، از آی دی حتی عکس حتی سیم کارت همه رو نیست و نابود کردم .
نمی تونی بگی : نمی تونم . چون آدمهای زیادی تونستن. اوکی؟
-
ولی هنوزم همون طورید !
فقط بدونید باید تموم بشه ، راه دومی نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 1majid
ولی هنوزم همون طورید !
فقط بدونید باید تموم بشه ، راه دومی نیست.
نه همون طور نیستم ! تصمیممو گرفتم
می دونم راه دیگه ای نیست...
-
سلام دوست عزیز:72:
به نظر من قطع ارتباط یک دفعه
و
مسدود کردن و بستن همه ی کانال های ارتباطی.موبایل. ایدی و.....
خواهشا عمل کنید:305:
نگذارید بعدا .......:163:
نمیگم بقیش رو
موفق باشی:72:
-
دیشب باهاش حرف زدم یه چیزایی بهش گفتم. کلی بهش برخورد و شاکی شدکه چرا اصلا راجبش اینطوری فکر کردم. کلی داد و بیداد کرد وآخرشم تازه اون طلبکار شد! و من الان خیلی داغونم.
-
اگه ممکنه بفرمایید چی گفتید.
شاکی بشه . چرا نشه؟
شما اگر حرفهای گفته شده در تاپیک رو گفته باشید ، نگران نباشید .
به خودتون مسلط باشید.
-
بهش گفتم من با بقال سر کوچه برات فرقی نمیکنم فقط میخای با یکی سرگرم بشی و وقت بگذرونی ...دیگه آتیش گرفت از اینکه چرا راجبش این فکرو کردم تو حرفاش گفت تازه از خوب بودنشه که به من میگه آجی شاید دیگران نتونن اینو درک کنن!
اینقدر عصبانی شد که من دیگه نتونستم چیزی بگم..آخرشم اون طلبکار شد انگار
من الان از این دارم میسوزم
-
چرا نباید همچین فکری در موردش نکنید؟
اون به چه حقی از احساسات یه دختر داره استفاده می کنه؟
خیلی ساده آیا اجازه میدن یک مرد با خواهرشون همچین رابطه ای داشته باشه؟
اگر ندارن با مادرشون.
ببخشید این قدر رک حرف میزنم ولی دوست عزیز خواهشا به خودتون مسلط باشید اونی که باید ناراحت باشه از دست کسی شمایی نه اون.
اون صرفا چون فکر می کنه داره یک ابزار(معذرت میخوام بابت این کلمه) رو از دست میده ناراحته .
همین
-
اگه میشه از مشاورای محترم سایت یکی کمکم کنه.لطفا
-
نقل قول:
بهش گفتم من با بقال سر کوچه برات فرقی نمیکنم فقط میخای با یکی سرگرم بشی و وقت بگذرونی ...دیگه آتیش گرفت از اینکه چرا راجبش این فکرو کردم تو حرفاش گفت تازه از خوب بودنشه که به من میگه آجی شاید دیگران نتونن اینو درک کنن!
اینقدر عصبانی شد که من دیگه نتونستم چیزی بگم..آخرشم اون طلبکار شد انگار
من الان از این دارم میسوزم
طرف منم همیشه طلبکار بود انتظار داری بیاد بهت بگه اره دارم ازت سو استفاده می کنم
خیلی ساده ای عین خودم
-
سلام.تااينجا كه پيش رفتيم همه دوستان تقصيرا راگردن اون اقا انداختن شايدم درسته. اما شايد من اينه: باكمال احترام به شما ولي(شما خودتون مشكل داريد).خوب طبيعيه تواين سن به خصوص دخترا احسا ساتشون فوران مينكه وبه دنبال شريك عاطفي هستنداين همه كلام دوسنان وتلوزيون ورسانه اين جور دوستي ها راقدغن مينكنن ولي شما هنوز فك ميكني اين قضيه شامل حال شما نميشه وشايدم نشه اما فقط شايد.بدتر ازاون اقا براي شما خودتونيديعني احسا سي بودنتون يعني نقطه ضعفتون.سير ابراز محبت اين اقا رونگاه كنيد اول داداش بعد ازدواج(البته به قول خودش)يعني تبديل عشق برادري به هوس.چون شما درمراحل اوليه اظهارمحبت واكنش نشون داديداون اقا اين ضعفتون رافهميده ودست گذاشته روش.به خصو ص اينكه شما اول بهس اس داديد اين يعني توانايي باالقوه شما براي بدبختي.يكم احساساتتون روبا كمك منطق كنترل كنيد مشكل خودتي پس موظب خودت باش.
-
سلام... رابطه م رو باهاش تموم کردم بعد از چند روز حرف وبحث... اونم قبول کرد و گفت چون میبینه من در عذابم میره و گفت تا همیشه دوستم داره .و خداحافظی کردیم..
حالم اصلا خوب نیست اصلا.........
کمکم کنید تا بتونم فراموشش کنم..مدام حرفاش تو مغزم میچرخه
مشاورای عزیز خواهش میکنم.
-
نقل قول:
سلام... رابطه م رو باهاش تموم کردم بعد از چند روز حرف وبحث... اونم قبول کرد و گفت چون میبینه من در عذابم میره و گفت تا همیشه دوستم داره .و خداحافظی کردیم..
حالم اصلا خوب نیست اصلا.........
کمکم کنید تا بتونم فراموشش کنم..مدام حرفاش تو مغزم میچرخه
مشاورای عزیز خواهش میکنم.
من پسرم ولی میفهمم چی میگی
از خدا کمک بخواه خودتو سرگرم کن
-
parasoo67 گرامی
لطفاً برای کمک شدن جهت فراموش کردن تاپیک جدیدی باز کنید . و در آنجا پیگیر شوید .
موفق باشید
.