کمک
من در جلسه خواستگاری خیلی هیجان زده شدم و آون اقا پسر که امده بود خواستگاریم بوسیم و ... و البته ایشون هم خیلی هیجان زده بودند
حالا ایشون بدین جهت پشیمون شده
می خواستم بدونم چرا
دوست دارم به این سوال یک پسر پاسخ بدهد
نمایش نسخه قابل چاپ
کمک
من در جلسه خواستگاری خیلی هیجان زده شدم و آون اقا پسر که امده بود خواستگاریم بوسیم و ... و البته ایشون هم خیلی هیجان زده بودند
حالا ایشون بدین جهت پشیمون شده
می خواستم بدونم چرا
سلام مینای عزیز ، به همدردی خوش آمدید.
آیا روبوسی در مراسم جزو فرهنگ خانوادگی شما است؟ در مورد خانواده خواستگارتون چطور؟
معلوم که تو فرهنگ نیست گفتم هیجان زده شده بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط minay
واقعا؟؟؟؟http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...df13a176da.gif
شما ايشونو بوسيدين يا آقا شما رو بوسيد؟ جلو رو همه؟؟؟؟؟
به هر حال اشتباهيه كه پيش اومده فكر نميكنم ايجاد تاپيك چيزي رو حل كنه
دیگه یادم نیست اول من یا اون
چون که ایشون از من خواستگاری تلفنی کردند
بعداز دو هفته امدند منزل ما
و ما در طی این مدت خیلی باهم حرف زده بودیم
خوب وقتی دیدم ش البته بعد از یک نیم ساعت حرف زدن
چفتمون باهم
همچین اتفاقی وقتی خونوادم برای برادرم رفتن خواستگاری افتاد .نقل قول:
معلوم که تو فرهنگ نیست گفتم هیجان زده شده بودم
ماردم با دیدن رفتار دختر مخالفت کرد .
شاید خانوادش مخالف باشن .شاید هم اصلا دلیل دیگه ای داره .:72:
خب حالا شما چه كمكي از اين تالار ميخواين؟
شما دو تا تاپيك ايجاد كردين كه خلاف قوانينه .فعلا همين يكي رو ادامه بدين تا مديران بيان و تكليف رو مشخص كنن
اگه تو اتاق بودید !
یا پسره می زاره رو احساساتی شدن شما و درک می کنه ! ( احتمالش کم هست )
یا اینکه می گه دختره چرا اینجوری می کنه ؟ جو گیره یا کلا قاطی داره ؟ ! و مردد می شه !
مرحله آخرش که خیلی کم هستن ، می گن این مشکل اخلاقی داره !
اگه بیرون بوده که بحثی نیست ! :311::163:
چرا؟؟
شما به اون اقا حق نمیدین ازاین رفتارتون هرچقدر هم که هیجان زده شده باشید تعجب کنه؟.
این کارتون هزاران فکر رو وارد ذهنش میکنه...اینکه ایا با خواستگارای قبلیتون هم همچین کاری کردین؟نقل قول:
وقتی دیدم ش البته بعد از یک نیم ساعت حرف زدن
نکنه قبلا با پسرا رابطه داشتین جوری که این روابط برات عادی شده؟
هرچند که به قول پدر و مادرامون دوره زمونه عوض شده اما پسرا هنوز خواهان دختری هستن که تو رفتارش نشونه هایی ازشرم و حیاست خصوصا این اقا که خواستگار رسمی بوده.منظورم اینه که رابطه عاطفی قبلا با هم نداشتین.
شما الان بهتره هیچ کاری نکنید چون اصرارتون اوضاع رو بدتر میکنه.
اگه خودش برگشت از رفتارتون ناراحتیتون رو ابراز کنید و بگید که از اون اتفاق خیلی ناراحتین و دلتون نمیخواد قبل ازرسمی و شرعی شدن رابطتون هیچ رابطه جسمانی داشته باشین.
وای چه کار وحشتناکی!!!:316:
آیا شما از فرط دوست داشتن زیاد اینکارو کردین؟ آمیخته با حس شهوت نبود؟
هیچ آشنایی قبلی با این آقا پسر نداشتین؟
اولین خواستگارتون بوده؟
شهوت چیه بهار جان !نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار65
احتمالا اینجور بوده ، دیدن خیلی شبیه هم هستن ، و هی گفتن و گفتن دیدن چقدر نظر هاشون شبیه هم هست !
احساساتی شده و ... !:316:
minay عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
ما همین سئوال را از خودت می پرسیم ، به نظرت چرا ایشون پشیمان شده از خواستگاری و ازدواج با شما ؟
.
سلام
عزیزم احساساتی رو که الان کنترل نکنی آیا بعدها برات مشکل به وجود نمیاره؟
پس یکمی به اون آقا حق بده که در مورد شما مردد بشن چون کاری رو که انجام دادید بیانگر عواطف درونیه شما بوده که نتوانستید آن را کنترل کنید....
خوب ایشون هم احساساتی شدن اگر نشده بودند که ادامه نمیدادند بوسه من
در ضمن من براش قسم خوردم که قبلا با هیچ خواستگاری این گونه برخورد نداشتم
می دونید چون که من دو هفته ای با تلفن با ایشون صحبت داشتم
چون اییشون شهرستان بودند
یک رابطه عاطفی ایجاد شده بود
قبل از خواستگاری
سلام ؛
مطلبت خواندم واجب دانستم برات توضیح بدم
من یه پسر 25 هستم کاملاً شبیه اتفاق تو برای منم افتاد ، طرف من هم خواست من ببوسه ولی من اجازه ندادم بماند که بعدش این اتفاق افتاد .
بریم سر اصل مطلب :
تو جلسه خواستگاری وقتی تو اتاق باهاش تنها بودم چون قبلاً حرفامون با هم زده بودیم ایشون هم مثل شما میخواست من ببوسه ، با یه حالت عجیب برگشت بهم گفت اجازه میدی ببوسمت من جا خوردم و نذاشتم اصلاً نمیتونست خودش کنترل کنه ، برای من خیلی عجیب بود از یک طرف اولین فکری که به ذهنم بعد از خواستگاری رسید وجود رابطه های گذشته بود که دیگه من به فکر فرو برد ( اینم بگم چون من یه چند موردی در گذشته رابطه داشتم و به قولی چون دیده بودم ) و از یه طرف دیگه هم میگفتم اون احساساتی شده ولی حس بد بیشتر به من غلبه داشت و ترس از عواقب آینده که نکنه نتونم و نتونه احساساتش کنترل کنه و همین باعث شد که من عقب نشینی کنم و بوجود آمدن شک به ایشون و از بین رفتن پرده ها از بینمون که هنوز هنوزه اون دست از سرم بر نمیداره ولی من دیگه نمیتونم .
باید به خواستگارت حق بدی و زیاد رو موضوع کلید نکن تا خودش بالا و پایین کنه اگه سوالی هم داشت بذار بپرسه و تو هم خیلی راحت جوابش بده چون تو داری میگی از روی احساسات بوده .
ما پسرها روی حجب و حیا کسی که برای ازدواج انتخاب میکنیم خیلی حساسیم .
نترس بذار خودش فکر کنه سبک و سنگین کنه اگه خواست برمیگرده ولی اگر برنگشت از من به تو نصیحت دیگه پیش نگیر . بقولی دنبال رفته نرو اگر بخواد برمیگرده
پیشنهاد میکنم تمام مطالب مربوط به این خواستگاری را تا جایی که ممکنه تو همین تاپیک جلو ببری. اینقد تاپیک با عناوین مختلف در مورد این موضوع باز نکن
گویا شما خواستگاری دارین که سابقه تاهل داره و شما و ایشون چند هفته تلفنی صحبت کردن و بعد اومدن خواستگاری.
شما و ایشون همدیگرو بوسیدن. خوب این رفتار کاملا رد شده است. گویا زمانی که داشتین خصوصی صحبت میکردین به جای صحبت جدی ...
من نمیفهمم یعنی چی من بوسیدمش و اون هم ادامه داد یعنی چی؟
خیلی برام جالبه که اینجا هم مورد مشابه ذکر میشه ....
واقعا ممکنه یه دختر این کار را بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال اگر ایشون منصرف شدن شما هم دیگه ارتباط را قط کن.
اگر هم دارین ادامه میدین به شناخت بهتره مسائل این چنینی را بزاری کنار و با دقت و آگاهی دوره شناخت را طی کنی تا تصمیم درستی بگیری.
ازدواج قبلش به چه دلیل تمام شده؟ طلاق؟ مرگ؟
کجا آشنا شدید؟
چند سالتونه؟ (هر دو )
سئوال شما نیاز به مشاوره ندارد .
و اساساًاین تاپیک جنبه مشاوره ای ندارد و صحبتها به قبح زدایی و پرده دری کشیده می شود ، لذا حفظ حیاء و حرمت ایجاب می کند که ادامه پیدا نکند .
به همین دلیل تاپیک قفل می شود
.