سلام دوستان
خسته شدم از این که باید همیشه خوب باشم همش میگن مریم تو خیلی خوبی پس اینکارو بکن تو خودت مسئولیت پذیری از عهده مشکلاتت بر میای تو هیچ وقت به خطا نمی ری ما به تو اعتماد داریم دوستام میگن مریم تو خیلی پاکی تو هیچ وقت گناه نمیکنی تو دختر خانمی،هستی تو پاکی بابا منم ادمم و جایزالخطا همیشه میترسم از این که یه وقت خطا نکن یه وقت راهو غلط انتخاب نکنم بعد این همه زحمت و اعتمادو که بهم دارن از دست بدم همش ازم توقع خوب بودن دارن فقط تو خونه نیستا تو جامعه هم همینجوری این خوبه ادم همیشه خوب باشه ولی خوب ،دیگران هم باید با تو خوب باش مثلا شنبه گفتم بریم سینما مامانم گفت نه اومده 5شنبه ای خواهرم گفت بریم سینما من از امتحان امده بودم و کلی خسته بودم مامانم گفت خوب برو دل خواهرتو نشکن ،یا همین دیشب انتخاب واحدمون بوده ولی هیچ کس از دوستام بهم نگفته بود اشکال نداره ولی تو این اوضاع که من فهمیدم انتخاب واحدمه مامانم میگه راستی مریم انتخاب واحد علی (داداشم ) کی؟و بعد هی سرزنش که میخواستی حواستو جمع کنی خوب من تازه امتحان اخریو 5شنبه دادم همیشه فاصله بینش بودخوب یادم نبوده،یا اینکه عقد خواهرم من از صبح تو سالون بودم و سفره عقد خواهرمو با کلی گل ارایی و میوه ارایی و( همه کفشون بریده بود)تا ساعت 5تازه خودم دوییدم رفتم ارایشگاه نمیدونید چه قیافه ای شده بودم بعد خواهرم تو مراسم عقدش میگه مریم تو چه جور خواهری هستی واقا داماد میگه یکی از پاپیونای رو در ماشین کنده شد خیلی بد شد(اخه ماشینشونو هم من پاپیون زدم و پر بادکنک کردم)یا وقتی مهمون داریم من خانه رو تمیز میکنم و میزو من میچینم کلا من تو اشپز خونه سر میکنم مثل پیشخدمتا یا اگه تو دانشگاه جزوه ندم میگن تو بچه خر خونی ومیخوای فقط نمره خودت خوب بشه یا چقدر عقده ای هستی ازاین جور حرفا منم همیشه قاطعانه جواب میدم اگه کامل نباشه میگم و اگه کامل باشه خوب دوست دارم که بدم بهشون ولی نه اینکه دیگه جزومونبینم یا اگه ازشون جزوه خواستم ندن ادم هرسش میگیره موارد زیادن یکی دیگم بگم مثلا من یه مدته که خیلی بهشون میگم منو ببرید پیش روانشناس و چیزی اما انگار نه انگار میگن تو خیلی هم خوبی میدونید فقط روی اینکه چرا من زیاد میام تو اینترنت وتوچه سایتی میرم حساسن ،احساس میکنم برا مادر و پدرم و خواهر برادرم مادری میکنم خسته شدم اینکه این کارارو میکنم خوبه و احساس خوبی از انجامش دارم ولی اینکه دوست دارم دیگران هم منو تا حدودی درک کنند چه راه حلی دارید تا بتوانم کاری کنم دیگران درکم کنند؟ ممنون میشم پاسخ دهید.:72:راستی بابت طولانی شدن و پراکنده گویی عذر میخوام:72:
ارادتمند شما :مریم و بابا لنگ دراز