-
نمیدونم نامزدیمو بهم بزنم یا نه؟
سلام
امروز با سایتتون اشنا شدم
حقیقتن من یه مشکلی دارم که نمیتونم با کسی در میون بذارمش چون در موردم بد فکر میکنن .من با یکی از فامیلامون 1.5 هست که نامزدم قبلش که 4 سالی با هم دوست بودیم و رابطمون خیلی خوب بوده اما الان که قراره 2 ماه دیگه عقد کنیم موندم چی کار کنم ...نامزد من بیش از حد سک..هست و منم از رو سادگی یا هر چی که شما اسمشو میذاارید قبول کردم که این رابطه رو داشته باشیم اما هر روز خواستش بیشتر شد تا این که پیشنهاد سک..ضربدری و سه نفره رو داد فکر کردم داره امتحانم میکنه چند بار ناراحت شدم و دعواش کردم و بش گفتم که نه من اینجور دختریم نه پیشنهاد عاقلانه ای هست قبول میکرد اما باز بعد چند روز همه چی رو یادش میرفتو همونا رو تکرار میکرد خودش میدونست که حرفا و کارا غیر طبیعیه ...تا یه بار واسه خوشحالیش با یکی دیگه ارتباط پیدا کردم و خودشم تو جریان بود خیییلییی خوشحال بود که من این کارو کردم اما خودم از نظر روحی نابود شدم اما باز زیاد به رو خودم نیووردم الان دیگه حاضر نیستم همچین کاری بکنم از یه طرف خیلیییی بهم دلسرد شده بهم میگهه نسبت به همه دخترا حتی به تو بی تفاوتم هیچ ذوقی واسه عقد نداره دیگه مثل اول بام نیست من خیلللللییی دوسش دارم انقدر که واسش اون کارام کردم با اینکه میدونستم اشتباهه میگه شاید تو زندگی که رفتیم باز گرم شم خودش این افسرگیشو علتشو نداشتن سکس قبل از اشنایی بت من میدونم در صورتی که داشته اما کم .خیلی خود ارضاییم داشته
میدونم همه میگید ولش کن این مریضه عقلم میگه تو که انقدر ساده ای نباید باش بمونی اما خیلی دوسش دارم نمیتوننمم بهم بزنم چیکار کنم؟؟/
البته نا گفته نمونه که اون سک..وبی و تلفونی با کسای دیگه ام داره اما نه زیاد .من از هر چی رابطه جنسی دیگه داره بدم با این که از این کار متنفرم اما گفتم اشکالی نداره
-
RE: نمیدونم نامزدیمو بهم بزنم یا نه؟
دوست عزیز:72:
لطفا بگید خودتون و نامزدتون چند سال دارید؟
به نظر من نامزد شما دچار مشکل روانی و عاطفی هست و نیاز به درمان داره.
ای کاش اون خودش بتنهایی و همچنین با شما بصورت حضوری به روانشناس مراجعه کنید.
ادامه و انجام خواسته های ایشون شما رو به بیماری و ناراحتیهای زیادی می رسونه.
لطفا قبل از اطمینان از صحت سلامت ایشون عقدرسمی نکنید.
امیدوارم کارشناسان تالار زودتر بیاند و نظر صحیح تری بدهند.
موفق باشید.:72:
-
من 24 سالمه تفاوت سنی ما دو سه ماهه
نمیره هر چی به میگم باید بری پیش روانشناس قبول نمیکنه اینم بگم که اون همیشه میگه خودتم دوس داری؟؟من هیچ وقت اینکارارو دوس ندارم اما واسه خوشحالیش میگم اره .منظورتون ازمایش ایدزه؟
-
دو حالت داره1.داشته امتحانت می کرده.2.قصدش از اول همین برنامه ها بوده حالا که به هدفش رسیده دیگه انگیزه نداره.
شما هیج اقدامی در رابطه با عقد نکن،بذار خودش تصمیم بگیره.اگر اومد جلو باید زیر نظر مشاور مراحل شناخت رو طی کنید.
امیدوارم آسیب جسمی ندیده باشی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هیچکس
من 24 سالمه تفاوت سنی ما دو سه ماهه
نمیره هر چی به میگم باید بری پیش روانشناس قبول نمیکنه اینم بگم که اون همیشه میگه خودتم دوس داری؟؟من هیچ وقت اینکارارو دوس ندارم اما واسه خوشحالیش میگم اره .منظورتون ازمایش ایدزه؟
دوست عزیز:72:
منظور من آزمایش ایدز نیست؟!
آزمایش و تحقیق درمورد سلامت روان ایشون پیش روانشناس هست.
هیچ انسان عاقل و سالمی نمی تواند همراهی همسر و یا نامزدش را با شخص سومی ببیند.
به نظر من حتماً حتماً...... حتماً شرط ازدواج با ایشون را پی گیری درمان قرار دهید.
ودر صورت تاییدیه دکتر مشاور ازدواج کنید.
و لطفاً دیگر خواسته های نامعقول ایشان را انجام ندهید.
برای رفع وابستگیتان روی اعتماد به نفس خود کار کنید.
موفق باشید.:72:
-
نمیدونم اون همیشه میگگفت من قصدم امتحان کردن تو نیست من واقعا دوس دارم ببینم تو لذت میبری .....دیگه به هیچ عنوان حاضر نیستم کار بدی انجام بدم ..من نماز میخوندم اما دیگه روم نمیشه حتی نمازمم بخونم ..چه جور متقاعدش کنم بیاد پیش مشاور؟من همش دو سه هفته فرصت دارم تازه ما از هم دور هستیم البته اون دیگه داره از سکس غیر طبیعی بدش میاد اصلا به سکس مثل اولم حال نمیکنه خودشم نمیدونه چی میخواد
-
متاسفانه بیماری جنسی دارند نامزد ! دوست ! شما
اشتباه بزرگتر از ایشون رو هم شما انجام دادید که تن به خواسته ایشون دادید !
نیاز به مشاوره دارید ، البته دوستان حتما راهنمایی بهتری می کنند
-
قبول دارم که منم اشتباه کردم اما دیگه حاضر به همچین کاری ننیستم تحت هیچ شرایطی
-
http://www.hamdardi.net/thread-3923.html
http://www.hamdardi.net/thread-20714.html
شما درمان اون آقا را ول کن
خودت نیازه شدید به روانشناس داری
یعنی چی که چون دوسش دارم انجام میدم؟
اگه بگه بیفت تو چاه میوفتی؟
البته که این کاری که شما کردی از تو چاه افتادن هم بدتر بوده
برو دکتر ببین چرا خودت را دوست نداری
چرا واسه خودت و وجودت ارزش قائل نیستی
چرا اینقد ضعیف و تابعی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هیچکس
قبول دارم که منم اشتباه کردم اما دیگه حاضر به همچین کاری ننیستم تحت هیچ شرایطی
هر کسی اشتباه می کنه، ولی ادامه اشتباه ... !
همین که حاضر نیستید دوباره این کار رو انجام بدید ، بسیار عالی هست !
اعتماد به نفس خودتون کار کنید و البته کارهایی که در گذشته مثل نماز رو انجام بدید ، بابت روحیه بسیار مفید هست ، رو ادامه بدید
بابت نامزد یا دوستتون هم حتما نیاز به مشاوره حضوری هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
http://www.hamdardi.net/thread-3923.html
http://www.hamdardi.net/thread-20714.html
شما درمان اون آقا را ول کن
خودت نیازه شدید به روانشناس داری
یعنی چی که چون دوسش دارم انجام میدم؟
اگه بگه بیفت تو چاه میوفتی؟
البته که این کاری که شما کردی از تو چاه افتادن هم بدتر بوده
برو دکتر ببین چرا خودت را دوست نداری
چرا واسه خودت و وجودت ارزش قائل نیستی
چرا اینقد ضعیف و تابعی
اول قویتر بودم اما اعتماد بنفسم پایین اومده ...ازم به خاطر پوست صورتم ایراد میگیره که چرا تیرس چا اینجوره؟رک گوییش اذیتم میکنه
-
بنظر من هم این آقا مشکل جنسی دارن و باید درمان بشن . ایشون می دونسته شما بهش وابسته ای که همچین چیزی رو خواسته و شما هم گوش دادی . اصلا شاید قصد ایشون از اول ازدواج نبوده همانطور که یکی از دوستان اشاره کرد ! خانوادتون در جریان این مسائل هستن ؟
شما به ایشون زیادی میدون دادی و زیادی محبت کردی بنظرم ... چرا باید بخاطر پوستت ازت ایراد بگیره ؟! مگه از اول نمی دونسته رنگ پوست شما چه رنگیه ؟!
سعی کن انقدر بهش وابسته نباشی و روی خودت کار کنی . اجازه نده با حرفاش یا کارهاش اعتماد بنفستو بیاره پایین . خیلی محکم جلوی خواسته های نا معقولش وایستا و مطمئن باش حتی اگه به خواسته هاش هم تن بدی باز اون بیشتر می خواد و این رابطه یه رابطه سالم نخواهد بود و مشکل پیدا خواهید کرد .
-
سلام
شما نیاز به مراجعه حضوری دارید و مشاوره به شما در حوزه ی امکانات تالار همدردی نیست .
-+
دکتر "مهرداد افتخار" يکی از معدود افرادیست که در ايران به مشکلات جنسی به شکل تخصصی میپردازد و در کلينيک سکسولوژی تهران وابسته به انستيتو روانپزشکی تهران به عنوان متخصص روانپزشک اختلالات جنسی کار میکندو شما و نامزدتان نیاز دارید که به ایشان مراجعه کنید
آدرس: جاده مخصوص کرج – کیلومتر شش – بالاتر از کارخانه ارج – بیمارستان نواب صفوی
تلفن:۹-۴۴۵۰۳۳۹۵
-
ممنون از راهنماییتون .م چه جوری باید متقاعدش کنم که با هام بیاد پیش روانشناس؟
-
شما خودت با دکتر افتخار تماس بگیر ایشان شما را راهنمایی می کنند .
ضمن اینکه ایشان سمینارهایی در رابطه با سکس برگزار می کنند که می توانید به همراه همسرتان در سمینارها شرکت کنید .
-
چرا ما فامیل بودیم اما از وقتی رفتن شهرستان دوس داره من پوستم شفاف شده خیلی زود تحت تاثیر حرف بقیه قرار میگیره و خیلیم بام رک حرف میزنه سر این مسائل که باعث ناراحتیم میشه حای واسه پوستمم رفتم دکتر اما من سبزم سفید نمیشم که ....:302:با این که هرکی میبینمون میگه تو ازش سر تری اما من احساس میکنم دارن بم دروغ میگن
-
عزیزم خیلی متاسف شدم. راستش به نظر من نامزدتون به خاطر دیدن فیلم های ... و برای لذت بیشتر این درخواستها رو از شما کرده که این نشان از عدم سلامت روحی ایشون داره. اما شما فعلا به فکر خودت باش و برای جبران صدمه هایی که دیدی خودت فعلا به مرکزی که خانم انی گفتن به تنهایی مراجعه کن. ضمن اینکه از سلامت جسمی خودت هم سعی کن مطمئن بشی. فعلا بهترین کار اینه که یک مدت فقط به خودت کمک کنی.
-
عزیزم اعتماد به نفست را از دست نده این بهانه ها تا حدی می تواند به دلیل بازی های جنسی ایشان باشد .
ضمن اینکه شما هم بازیکن روبه رو هستی و مکمل .
پس اجازه بده از طریق تخصصی و به شکل حضوری مشکل شما بررسی بشود .
توضیحات بیش از این در حوزه ی امکانات و مقررات تالار همدردی نیست .
-
نمیتونم برم تهران .تلفنی ویزیت میکنن؟
-
نخیر عزیزم
چنین مسائلی از طریق تلفن و فضای مجازی قابل حل و پیگیری و درمان نیست و نیاز به حضور فیزیکی دارد .
ضمن اینکه دکتر با چنین تخصصی در ایران انگشت شمار است در نتیجه سر ایشان بسیار شلوغ است .
اما شما هم نیاز جدی دارید که دستکم در یکی از سمینارها شرکت کنی تا کلیت داستان دستت بیاید و خودت متوجه بشوی که باید برای سلامت رابطه ی جنسی و شناخت خودت و ..............هزینه و اقدام به درمان کنی و آگاهی به دست بیاوری چرا که مسیر کل زندگی ات به این مسئله ارتباط دارد و بسیاری از مشکلات به ظاهر عادی شما مربوط به این قضیه است بدون اینکه از آن آگاهی داشته باشی و متوجه اهمیت آن بشوی .
-
انی جان من شاغلم نمیتونم ب دلیل برم تهران (نمیخوام خانواده بفهمن)از یه طرفم اونا اوائل اسفند میان که امایش خونو خرید ارو انجام بدیم هیچ وقتی ندارم .....
از یه طرف دیگه الان دیگه حرفی از سکس نمیزنه خیلیییییی دلسرد شده به زندگی میدونم که باید هر جور شده ببرمشم پیش روانشناس اما چه جوری باید متقاعدش کنم ؟به نظر شما خانوادش باید در جریان باشن؟من اگه بخوام عقد نکنم عید باید دلیل داشته باشم .بهشون بگم؟بگم که افسردگی داره؟مشکل جنسی داره؟به خونوادم بخواهم بگم که میگن بزن بهم اما من دوسش دارم اون الان مشکل داره هر چند دارم خودمو فدا میکنم اما باز تردید دارم نه میتونم به خاطر دوست داشتن و سکس وو که داشتیم بزنم بهم که فردا بی ابرو شم از یه طرفم نگرانم که فردا تو زندگیم شکست بخورم .خانوادش خانواده گرمی نیستن سرگرمیه خوبی نداره زیاد اجتماعی نیس
-
ببخشید
ی پیشنهاد البته ی نظر شخصیه
به نظرم شما باید ارتباط نامزدیتون رو به هم بزنید
چون تو این شرایط که اصلا به صلاح نیست ادامه بدید و ایشون هم یک ادم آنرمال هست و واقعا من متوجه نمی شم یعنی چی که گفته شما با فرد دیگه ای ارتباط داشته باشید و می خواد لذت شما رو ببینه
چون بالاخره مرد هرچه قدر هم که منحرف باشه روی همسرش ی غیرتی داره و اینکه چنین چیزی ازش بخواد اصلا قابل حضم نیست حتی بیشتر شبیه یک داستان تخیلی می مونه
به خاطر همین اصلا نمیشه راحت با چنین موضوعی کنار اومد و امید داشته باشید که درمان میشه !!!
بعدش هم که درمان شد چون ارتباط شما ی چنین حرفایی و روابطی توش بوده به هر حال نمیشه به آینده اش امید وار بود
یعنی درمان میشه ولی یادش هست که شما با ی فرد دیگه رابطه داشتی و نمی تونه تحمل کنه
یا درمان نمیشه و بازهم از این حرفا می زنه!
در هردو صورتش نمیشه به زندگی مشترک شما با چنین فردی امیدوار بود.
کاش خودتون رو از این فرد جدا کنید
چون انحرافات اخلاقی ایشون شما رو هم می تونه گرفتار کنه با توجه به اینکه می گید به خاطر دوست داشتنش به خواسته هاش تن دادی ....
-
نقل قول:
اونا اوائل اسفند میان که امایش خونو خرید ارو انجام بدیم هیچ وقتی ندارم .....
از یه طرف دیگه الان دیگه حرفی از سکس نمیزنه خیلیییییی دلسرد شده به زندگی میدونم که باید هر جور شده ببرمشم پیش روانشناس اما چه جوری باید متقاعدش کنم ؟به نظر شما خانوادش باید در جریان باشن؟من اگه بخوام عقد نکنم عید باید دلیل داشته باشم .بهشون بگم؟بگم که افسردگی داره؟مشکل جنسی داره؟به خونوادم بخواهم بگم که میگن بزن بهم اما من دوسش دارم اون الان مشکل داره هر چند دارم خودمو فدا میکنم اما باز تردید دارم نه میتونم به خاطر دوست داشتن و سکس وو که داشتیم بزنم بهم که فردا بی ابرو شم از یه طرفم نگرانم که فردا تو زندگیم شکست بخورم
به هیچ عنوان الان به عقد فکر هم نکن.به خونوادت بگو الان برای عقد زوده و باید بیشتر بشناسیش.
دوسش داری درست، اما فقط دوست داشتن که کافی نیست.چه تضمینی هست که این ادم بعدا تغییر کنه؟؟اگه باز ازت همچین درخواستی داشت چی؟؟
میتونی هرروز با این مرد و اون مرد رابطه داشته باشی تا شوهرت مثلا ارضا بشه...شما حتی یه رابطه ساده زناشویی سالم نمیتونین داشته باشین.
میخوای خودتو از نظر روحی داغون کنی؟؟
حتی اگه به خواسته هاش تن ندی فکر میکنی روی ارامش رو میبینی؟؟
هم خودتو و هم اونو و هم فرزندان ایندتونو فدا میکنی...
بی ابرویی؟؟؟
ایا ب ک ا ر ت ت رو از دست دادی؟؟حتی اگه این طور هم باشه از چاله توی چاه نیفت..
تو حتی ناراحتیت رو از رابطه با یه مرد دیگه بهش ابراز نکردی...
خواهر من بترس از زندگیت و ازایندت...براش شرط بذار...بگو تا مشاوره نیاد و درمان نشه حاضر به ادامه نامزدی نیستی..
ببرش مشاوره ببین اصلا درمان میشه؟؟؟
معذرت میخوام اینو میگم این راهی که میری بدون درمان ایندش یا افسردگی شدیده یا .... یا طلاق
-
خدا رو شکر از نظر جسمی موردی پیدا نکردم تون رابطه ام خیلی سطحی بوده .....ممنون از راهنماییه همه دوستان و کسی که این سایتو درست کرده دیگه بهتر میتونم تصمیم بگیرم دعا کنید بتونم تز عهده ی این کار بربیام
-
هیچکس عزیز
به تالار همدردی خوش آمدید
از اینکه به ما اعتماد کردید خوشحالیم
عزیزجان
نامزد شما به علت افراط در ذهنیات مربوط به سکس وخود ارضایی و استفاده از فیلم ها و حکایتهای پورنو دچار اختلال گرایش جنسی شده .
یکی از آثار روابط آزاد و توجه افراطی و نابجا به روابط جنسی و دیدن فیلمها و تصاویر پورن و صحبتهای جنسی تلفنی یا نتی و ...... اشباع نابجا و در نتیجه از بین رفتن لذت جنسی در شکل طبیعی و رو آوردن به تنوع است ( تنوع در اشکال سکس به خاطر از بین رفتن لذت سکس در رابطه طبیعی است ) لذا این نوع گرایشات ، مثل سکس ضربدری ، یا سکس با محارم یا حیوانات و .... پیش میاد که یکی پس از دیگری باز هم سیری به وجود آورده و شکل دیگری جستجو می شود ، به گونه ای که روابط طبیعی عاطفی هم فرد را تحت تأثیر قرار نمی دهد و فرد از نظر عواطف هم دچار مشکل می شود . رفته رفته با آنکه کشش جنسی هست اما چون شکلهای تنوعی جدید پیدا نمی شود یا امکان اخلاقی و فرهنگی آن نیست فرد دچار فشارهای روحی و روانی و مشکلات عصبی و شخصیتی و حتی پرخاش و یا جنون جنسی می شود .
نامزد شما هم گرفتار این وضعیت شده و لذا نیاز است که تحت درمان روانپزشک با تخصص سکسولوژِی قرار گیرد .
بهتر است شما علت این زدگی و سردی و بی میلی وی را برای خودش بیان کنید ( که در ادامه آثار بسیار بد روحی و روانی بجا می گذارد ) به عبارتی این توضیحات بنده را به وی بگو و ضرورت درمان را برای وی جا بیانداز .
خود شما هم از ادامه رابطه جنسی اینگونه و بخصوص با نوع غیر اخلاقی که ایشان می خواهد دوری کن و شرط عقد را درمان وی قرار بدهید . اگر در تنگنای شدید برای تأخیر دادن به عقد هستید موضوع و مسئله را بامادرتان در میان بگذارید تا ایشان مدیریت عقب انداختن عقد و .... را داشته باشد .
تأکید من این است که بدون مراجعه به روانشناس و روانپزشک و بدون تأیید آنها اقدام به عقد نکنید .
موفق باشید
.