چگونه به یک دختر یا پسر محترمانه بگوییم " لطفا با من دست ندهید "
سلام به اعضای همدردی
واقعا سایت خوبی هست و خیلی کمک میکنه در خودشنانسی و روابط با دیگران
من یک پسر 28 ساله هستم، ارتباطام با دخترا زیاده ولی دوست ندارم با دخترا دست بدم
خودم هیچ وقت دست تعارف نمیکنم، ولی تو جمع اگه یک دختر دستشو دراز کنه برای
اینکه خجالت نکشه و یا به قولی بهش برنخوره باهاش دست میدم در حالی که اصلا دوست
ندارم دست بدم.
چیکار باید بکنم - چجوری محترمانه میتونم این قضیه رو حل کنم؟
در کل نظر شما درباره دست دادن حالا به غیر از مسائل دینی چی هست؟ :305:
RE: چگونه به یک دختر یا پسر محترمانه بگوییم " لطفا با من دست ندهید "
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
دستاتو بگیر پشتت.
این کار رو هم کردم ولی بعضیا دستشونو میارن تو شکم آدم ؟
شنیده بودیم پسرا میخوان که بادخترا دست بدن ولی دخترا رو نه! معمولا دختران که با این مسئله مشکل دارن...:310:
به نظر من دست دادن برای دونفر که با هم نامحرمن اصلا درست نیست.
شما خیلی راحت میتونید دستتونو بکشید کنار یا هنگام دیدنو احوالپرسی تا حدودی ازش فاصله بگیرین،کمی دورتر بایستید.
مگه شما ایران زندگی نمیکنید؟! مگه این مسئله تا این حد رایج شده که شما اینطوری باهاش مشکل پیدا کردین؟؟؟:303:
این هم برای من یه مصیبتی بود ! مثلا وقتی با دوستام بیرون می رفتم و دوست دخترهاشون رو عادت و احترام انتظار دست دادن داشتند ( اصول ادب اینه بزرگتر دست دراز کنه ) !
مجبور می شدم رک بگم ! کلی ناراحتی پیش می اومد ، ولی بعد با رفتار محترمانه متوجه می شدن منظور خاصی ندارم !
کسی راه حل درست داره بگه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
البته نه مثل دیپلمات های خودمون جلو دوربین دست نمی دن ولی تو اتاق دست می دن !
شما تو اتاق بودی؟
دست دادن گناهه، اما تهمت ؟؟؟؟؟؟
همه دیپلمات ها باید به اصول زندگی شما پایبند باشند و طبق اون زندگی کنن ؟
:72::72::72::72::72::72::72::72:
اگر شما خانومی و ایشون آقا که مشکلی نیست. چون خانوم باید اول دستش را جلو بیاره و اگه شما دستت را جلو نبری دیگه بحثی نیست.
اگر آقا هستین میتونید اگه از قبل پیش بینی می کنید، بگید. مثلا به دوستتون بگید به دوست دختر یا همسرش و ... بگه.
اگر هم شل دست بدید یعنی که ناراحتید و دفعه بعد احتمالا تکرار نمیشه و می فهمه که نباید با شما دست بده.
این که چیزی نیست وقتی میبینی نامحرمی می خوادبهت دست بده سریع خودتومشغول یه کاری کن.مثلاسرتوبخارون یایقتودرست کن یابه یه بهونه روتوبگیریه اون طرف یادودستی به چسب به موبایلت اگه دیدی طرف نگرفته بگودستم کثیفه .مطمئن باش دیگه باهات دست نمیده.:81:
امابهترین کاراینه که رفتارجراتمندانه داشته باشی وخیلی محترمانه ازطرف عذرخواهی کنی وبگی ازنظراعتقادی وشرعی درست نیست.:72:
mahbang گرامی
به تالار همدردی خوش آمدید
با روی باز و لبخند و ابراز تشکر بگویید :
شرمنده من دوست ندارم دست دادن را ، امیدوارم حمل بر بی ادبی نشه و عذرم را بپذیرید .
اگر خواستند بحث کنند ، بگویید :
بنده روی این موضوع نیازی به بحث نمی بینم ، هرکسی اخلاقی دارد و برای خود آدابی ، بنده هم اخلاقم اینه ، و برای خودم آدابی دارم که دست دادن به غیر همجنسم را در رابطه با همسرم دوست دارم و لذت می برم و ..... مایلم به این خاطر به هیچ دختری دست ندهم .
این ، هم گفتن دلیلی شخصی است ، هم اشاعه غیرت است ، هم به دختر مورد نظر این درس را می دهد که چنین پسرانی تا این حد برای همسر آینده خود ارزش قائلند که از قبل از ازدواج حریمشان را به خاطر او نگه می دارند و ......
اینگونه به طور عملی اشاعه معروف صورت پذیرفته .
.
اگر بحث شرعی است که شما دلیلی به بزرگی امر خدا دارید نگران ناراحتی دیگران نباشید.
اگر مشکل شخصی است که نمیدونم !
کاری که من میکنم اینه که به نشانه ادب دو دستم رو می برم جلوی صورتم (مثل ژاپنی ها ) و با روی باز می گم ببخشید این ایدولوژی منه. تمام.
روز عقدم پسر خاله شوهرم كه اومد تبريك بگه و عكس بگيره دستشو دراز كرد واي اگه بدونيد چه حالي شدم ،خير سرم 2 ماه بود از مكه اومده بودم حالا با يه پسر...:163:
مونده بودم سر دوراهي سرمو گرفتم بالا و تو صورتش نگاه كردم جوري كه يعني اصلا نديدم دستتو دراز كردي،شروع كردم به حال و احوال باهاش اونم طفلي ديد اينطوريه دستشو انداخت
هرچند تو فيلم تابلوئه:311:
نتيجه اخلاقي: هيچ جنس مذكري از خانواده شوهر ديگه هوس دست دادن با اين تازه ع:46:روس رو نكرد با اينكه عادت دارن بهم دست بدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
بنده روی این موضوع نیازی به بحث نمی بینم ، هرکسی اخلاقی دارد و برای خود آدابی ، بنده هم اخلاقم اینه ، و برای خودم آدابی دارم که دست دادن به غیر همجنسم را در رابطه با همسرم دوست دارم و لذت می برم و ..... مایلم به این خاطر به هیچ دختری دست ندهم .
سلام
به نظر بنده بهتر است که اینجا از جمله لذت میبرم استفاده نشود .چون اکثرا کسی که دست میدهد فقط برای احترام و فرهنگی که در ان بزرگ شده این کار رو میکنه(کار به درست و غلطش ندارم) و نه قصد لذت. و اگه دوستمون این جمله رو بگه به نظر من یه جوری انگار داره این رو میرسونه که دیدش وسطح فکرش فقط روی لذت بردن هست و بس.
البته این نظر شخصی بنده هست
:72:
نقل قول:
سلام
به نظر بنده بهتر است که اینجا از جمله لذت میبرم استفاده نشود .چون اکثرا کسی که دست میدهد فقط برای احترام و فرهنگی که در ان بزرگ شده این کار رو میکنه(کار به درست و غلطش ندارم) و نه قصد لذت. و اگه دوستمون این جمله رو بگه به نظر من یه جوری انگار داره این رو میرسونه که دیدش وسطح فکرش فقط روی لذت بردن هست و بس.:72:
کاملا درسته :104: