-
مشکلم بازگشت به جایگاه قبلی !!!
راستش من تو یه سایتی مدتی عضو بودم و فعالیت داشتم
پیشرفتم خوب بود زودم عضو پیشرو شدم
اما خوب از اون اول با یکی از میرای اون سایت که اسمشو نمیبرم به مشکل برخوردم
کلا رو اعصابم بود و همیشه پستهامو یا پاک میکرد یا ویرایش
با اینکه من سعی میکردم طبق مقرارات انجمن رفتار کنم
تا اینکه یه بار من چند تا از پستهای این مدیر و که اسمشو میزاریم آقای ح گزارش دادم به آقای م.ه که بالاتر از این فرد بود اما اونم کاملا ازش حمایت کرد و منو محکوم کرد تو یکی از پستها که به نظرم نه بی احترامی بود نه توهین در جمع و نه زیر پا گذاشتن قوانین تالار(اسمشو نمیگم) اعتراض کردم و بعد اون آقای م.ه اومد بم اخطار داد .بعد که من اعتراض کردم چرا اخطار دادین و دلیلش چی بود امکان ارسال پستم تو اون انجمن ازم گرفتن و بعد از حدود یه ربع بدون اینکه اتفاق خاصی بیافته منو بن (ban) کردن و گفتن هرگز نمیتونی برگزدی
حالا مشکلم اینه که با توجه به اینکه من هیچ دسترسی به اون سایت ندارم مدیرشو نمیشناسم و سایتم شخصیه چطور میتونم دوباره به اون انجمن برگردم خودم از چند تا از پیش کسوت های اونجا کمک خواستم و بشون ایمیل زدم اما هنوز جوابی نگرفتم
ممنون میشم از دوستان:72::72::72:
:311: چه جالبه که 13 نفر خوندن این مطلبو تو کمتر از یک ربع
اما کسیم جرات نظر نداره !!!
:43:
-
RE: مشکلم بازگشت به جایگاه قبلی !!!
سلام
بعد از اینکه کاربری بن شد نام کاربری جدیدی ایجاد کند و با آن باز هم همان رویه را داشته باشد که مدیران بخاطرش او را بن کرده اند باز هم با این نام کاربری جدید بن خواهد شد .
مگر اینکه با نام کاربری جدید با تغییر رویه ادامه فعالیت دهد .
مدیران انجمنهای یک سایت هم اختیاراتی دارند و مطمئن باشید غرض شخصی ندارند وقتی شما با مدیر سایت مطرح کرده اید و شما رامحق ندانسته پس مطمئناً شما نقض قوانین کرده ای .
لذا بهتره با تغییر رویه و عذر خواهی از رفتار خود به جایگاه قبلی باز گردید .
دوست عزیز
فضای مجازی بهترین موقعیت برای اصلاح رفتار و تنظیم رفتار است اگر ما اینجا تعامل درست داشته باشیم تمرینی می شود برای تعامل درست در دنیای واقعی . پس سعی کنید دز این جهت بهره ببرید .
پاورقی
-------
مدیران با کنترل آپی ها هرتعداد نام کاربری با یک آپی ساخته شود و فعالیت کند را متوجه می شوند . لذا فعالیت فرد با نام کاربری جدید را تحت کنترل خواهند داشت که آیا باز هم همان رویه را خواهد داشت یا خیر
در صورتی که رویه اش همان نباشد اجازه می دهند فعالیتش را ادامه دهد ، اگر نه که مسدودش می کنند .
همدردی که اینگونه است سایتهای دیگر را هم به ظرم اغلب همینطور باشد ( قوانینشان ملاک است )
.
.
-
به نظر شما ظلم تو دنیایی که دار مکافات چجوری پاسخ داده میشه؟ خدا جای حق نشسته؟؟؟
واقعا؟ چه چیز پیشرفته ایه این آی پی نمیدونستم !!!
وای فرشته مهربون برای من اصلا مهم نیس این یوزر یا هر یوزر جدیدی که بسازم بن شه
برام مهمه که بم ظلم نشه یاد گرفتم حق خودمو همیشه بگیرم یا حداقل تلاش کنم برای گرفتنش
برام اون یوزر مهمه !!! اون انجمن با اون شخصیت
تغییر رویه.......................................... .................................................. ......................................
معذرت میخوام ببخشید کوچیک شما خاک پای شما
خوبه
؟؟؟
ح65 من معذرت میخوام هر چیم میخوای پاک کن م.ه تو هم بهترینی واقعا خدا به تو گفت تبارک الله احسن الخالقین
. .................................................. .................................................. .................................
خوبه فرشته مهربون عزیزم (من تو رو دوس دارم ازم ناراحت نباش) راضی شدی؟ پس دیگه رفتار جراتمندانه یاد ندید رفتار خواهشمندانه و پذیرنده ظلم یاد بدین .
من به عنوان یه مراجع اینجام نه یه کارشناس ادعاییم ندارم اما از کسایی که ادعا دارن (م.ه منظورمه) بعیده رفتار هیجانی
:72::72::72:
عدم کنترل احساس و ...................
جالبه!!!
عدم کنترل احساس از موضوعاتی که من به خاطر بهبودش به این سایت مراجعه کردم و به همین دلیلم بن شدم!!!
-
عزیزم خدایی که قهر و مجازات رو قرار داده بخشش و رحمت رو هم قرار داده. به خاطر همون چند کلمه ای هم که از مقالات این سایت یاد گرفتی سعی کن ارامشتو حفظ کنی و مدارا کنی.
یک نصیحت خواهرانه. همیشه حق رو با فریاد نمی گیرند.
-
بله من به بخشش خدا اعتقاد دارم
اما به اینم اعتقاد دارم که خدا با هر کسی مثل خودش برخورد میکنه
من فریاد نمیزنم چون اجازشو نداشتم !!! چون خیلی راحت دکمه بن رو زد و ساکتم کرد تو آرامش میخوام حقمو بگیرم برای همینم اینجا سوال پرسیدم
مرسی دلجو جان و فرشته مهربون عزیز اما من واقعا ناراحتم . به هیچ کدوم از گزارشات من توجه نشد اون اوایل و فقط یه پیغام اتوماتیک اومد که خونده شده .من توقعم از یه سایت مشاوره و روانشناسی و اصلاح رفتار بیشتر از این حرفاس
خوب قبول دارم که باید معذرت بخوام به خاطر گزارش توهین آمیزم به بعضی ها اما فکر نمیکردم همه بتونن گزارش ها رو بخونن و براش بد شه. فکر میکردم فقط مدیر میخونه و میخواستم توجهش اینجوری حلب شه و عمق ناراحتی منو بفهمه
-
آرام باش خانمی
عذر خواهی مصنوعی و با حالتی از اجبار ارزشی پیش خودت نداره ، و این حیفه .
خانمی عزیزم
حتی اگر کسی بهت بد کرد ، شما مودبانه اعتراضت را بیان کن . رفتار جرأتمندانه اصلاً پرخاش و توهین نیست گلم . البته می دونم آرامشت به هم ریخته ، اما مهم اینه که ما در شرایط سخت بتوانیم خود را به خوبی کنترل کنیم و با احترام رفتار کنیم حتی با دشمنمون ، و مطمئن باش اینجا هیچ کس بد تو را نمی خواهد ، اتفاقاً همین موقعیت فرصتی هست برایت که بتوانی تمرین کنی ، و من اینو ازت تقاضا دارم با توجه به راهنمائیهایی که دادم و قرار هست با هم پیش برویم از این فضا به عنوان محلی برای عمل و تمرین در مسیر تغییرات استفاده کنی .
می دونم که فهم و درک و توانت می رسه به اینکه کنترل هیجان داشته باشی و اینجا را تمرینگاه ببینی فقط کافیه به عمل دربیاری و خودت را دوست داشته باشی و به خاطر همین خود دوست داشتنیت ( که بهش زیاد جفا کرده ای و بی مهری داشته ای ) بتوانی با حتی دشمنت هم تعاملی درست و صبورانه داشته باشی چه برسه به دوستانت در این فضا .
شخصیت تو آنقدر ارزش دارد که نباید اجازه دهی با چرخش زبان و قلم به هرگونه ای ارزشش را بکاهی ....... مگرنه ؟
انتظارم از شما بیش از اینهاست ، چون می دانم که می توانی . پس بخواه که بشود .
.
-
فرشته مهربون عزیزم :43:سعی نکن منو تو رودربایسی با خودم قرار بدی :46:
من چیزی نمیگم تا آرووم شم
اما سر همه حرفهای گذشتم هستم هر چند لحنش شاید درست نبوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خشم خدا
خوب قبول دارم که باید معذرت بخوام به خاطر گزارش توهین آمیزم .
این یعنی تشخیص درست و اتفاقاً نه رو دربایستی با خود بلکه احترام به خود هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خشم خدا
فکر میکردم فقط مدیر میخونه و میخواستم توجهش اینجوری حلب شه و عمق ناراحتی منو بفهمه
نازنین
حتی اگر فقط به خودت و در درونت هم این خطاب رو که باهاش میخواستی توجه مدیر رو جلب کنی می داشتی باز هم مناسب نبود چون خودت هم قبولش نداری . اما همین خودت قبول داری که می شد ناراحتی و انتقادت را اعلام کنی و حتی با ادبیات مناسب بیان کنی که خیلی ناراحتی ر و منتظر جواب باشی .
. در هر حال گذشت ، از این به بعد مطمئنم که مراقب خودت هستی و کودک درونت را به موقع آرام می کنی که از کوره درنره و در موقع عصبانیت با تأخیر و ملایم حرف بزنه .
.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خشم خدا
فرشته مهربون عزیزم :43:سعی نکن منو تو رودربایسی با خودم قرار بدی :46:
من چیزی نمیگم تا آرووم شم
اما سر همه حرفهای گذشتم هستم هر چند لحنش شاید درست نبوده
:104::104::104::104:
-
یه سوال من از نظر قانونی نمیتونم کاری کنم؟؟؟
همه حرفها درست الان من هدفم به دست آوردن اون اکانته چجوری میشه؟(با توجه به عنوان این تاپیک)
آنقدر فريادهايم را سکوت کرده ام که اگر به چشمانم بنگريد کر مي شويد...
ببین رئیس!! ح65 !! فرشته مهربون !! فرهنگ!! نازنین!! بهارها!!
بیان کمک کنید اگه اکانت قبلیم بر نگشت_که برگرده بهتره) لااقل حذف شه بدم میاد رو اسمم خط خورده [/
-
خشم خدا جان
پستهایت را من ویرایش کردم :305:، آنچه از پست باقی مانده همان چیزی است که باید برازنده شخصیت تو باشد . مگر اینکه رفتار نامناسب را اصرار داشته باشی و برای خودت بپسندی .
عزیزم
چرا تجدید نظر نمی کنی و سعی نمی کنی با این نام جدید روندت را عوض کنی تا بتوانیم واسطه آنچه می خواهی ( بازگشتت به همان نام قبلی را فراهم کنیم ) ؟
باز هم پستهایت را ویرایش می کنم در همین یکی دو ارسال اخیر ، امیدوارم دقت کنی که در پستها چه حرفهایی باقی می ماند و بدانی که اینها برازنده شخصیتت هست برای بیان شاید الگو شود .
.
-
:43::43::43:امیدوارم خدا هم با قدرتش اسمتو خط بزنه از تو لیستش همون طور که تو اسم منو خط زدی با قدرتت:72::72::72:
مطمنن تو هم به نسبت خطای من تو همدردی خطا داشتی تو دنیا
ببین تو قضاوتت یه طرفه اس حتی یک بارم نگفتی اون هیجانی بود
پس بی طرف باش تا بشه بت اعتماد کرد وگرنه میشی مثل اونا
علت حذفتو بنویس من بدونم ( به جای هر چی حذف میکنی با قرمز علتشو بنویس)
-
مدیران همدردی
اختیار دارند که طبق قوانین پستها را ویرایش یا حذف کنند ، این لحن و برخورد شما خلاف قوانین هست ، اعتراضت به مدیران را در لینک ارتباط با ما مطرح کن ، بطور علنی خلاف قوانین هست .
از طرفی آیا زیبنده تو هست که با این لحن و اینگونه رفتار ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر جوابت مثبت هست ، پس من دیگر حرفی برایت ندارم و در می یابم تصورم در موردت اشتباه بوده .
.
-
آیا زیبنده مدیران همدردی هست؟
که مثلا روانشناسن؟
اگه هست
بگو دیگه من تلاش نکنم برای موندن و کمک گرفتن از همچین آدم هایی
اگه نیست
خوشحال میشم رفتار مثبت ببینم ازتون
میشه لطفا قانونشو بنویسی اینجا ؟؟؟ چون من ندیدم با اینکه کامل خوندم آیا میشه به خاطر اعتراض علنی عضویو بن کرد؟ یا باید اول اخطار داد؟ بعد منتظر شد یا پشت هم اخطار حذف پست جلوگیری از ارسال و بن؟؟؟؟
در ضمن ببخشید لینک ارتباط با ما کجاس دقیقا؟؟؟ ایمیلش که کار نمیکنه
http://www.hamdardi.net/thread-7428.html
میبینی که برای اعتراض به حق باید عضو شارژِ بود!!!! پس یعنی پول بدین اعتراض کنید
-
[align=center]آقای مدیر همدردی و حامد و فرشته مهربون عزیز
فکر کنید با هزار امید یه روز برید دم خونه خدا
اما ببینید اسمتون خط خورده و نمیتونید وارد شید
دلیلشم نوشتن به خاطر رفتار نا مناسب با بنده عزیزش و شکستن دلش
و موعد برگشتتونم هرگز باشه
[/align]
اونوقت یاد من بیافتید
خوبه که خدا مثل شماها نیس:43::72::46:
-
سلام عزیزم اومدم کمک
شیطونی کردی باز!!!!!:311:
ببین خشم خدا جان من در جریان مشکل شما نیستم و نمی دونم چه اتفاقی افتاد که بن شدید
ولی اومدم فقط ی چیزی بهت بگم
اینجا خیلی خوبه چون می تونیم از این محیط مجازی بر ای رفتار های صحیح و درست مون در محیط واقعی درس بگیریم .
در مورد قوانین و به حق بودن بن شدنت من نمی تونم چیزی بگم ولی
الان دلت می خواد به جایگاه قبلی برگردی به اون اسم fa mo که فقط یک اسم مجازی هست وابسته ای ،از اینکه روی اون اسمت خط خورده( به حق یا ناحقش بماند) ناراحتی ،نمی تونی ببینی روی اسم مجازیت خط خورده!!!!!
بیا از همین الان یاد بگیر وابستگی نداشته باشی از همین چیزای کوچیک شروع میشه روند یادگیری ....
خوب الان چه مشکلی اون یه نام کاربری بود که خط خورد و تو ی نام جدید داری .
بعدشم همون طور که فرشته جون راهنماییت کردن رفتار درست تر رو در پیش بگیر .
-
سلام دوست عزیز
نازنین1 یکم مهربون بشین من و بهار 66 هم جا بشیم :)
عزیزم چرا انقدر بی تابی می کنی؟
اگه ناراحت نمیشی به این کار شما میگن ساختار شکنی!
چرا اصرار داری که الان بخشیده بشی؟ مثل این دختر هایی شدی که هی پا به زمین می کوبن
و می گن ما رو ببخش!
عزیزم بچه های همدردی بخدا خیلی زحمت می کشن به خصوص آقای hamed65 چون میدونم
بنده خدا هم دانشجوئه هم پایان نامه داره و هم 1001 مشکل ولی با این حال همیشه همه
جا رو چک می کنه چون مسئولیت داشتن همیشه سنگینه!
همینطور فرشته مهربان عزیز باور کن خودش انبوهی از مسائل رو داره
مدیر همدردی هم که جای خود داره!!
خانوم گل!
قبول که داری من بی طرفم؟
باور کن من خودم تو دنیای واقعی مدیرم و خواهر خود من که همکارمم هست ساختار شکنه!!
باور کن کنترل همچین مجموعه ای واقعا سخت و دشواره!
حالا اگه بخوای هی بیای و ایراد بگیری ازشون که دیگه بماند!
حسابش رو بکن این بنده های خدا که پولی نمیگیرن که! واسه رضای خدا و خشنودی بنده های
خدا زحمت می کشن! وظیفشونه ایجاد نظم...شما یادمه حتی در تاپیک زنگ نقاشی که مال
روح پاک بچه هاست نقاشی آقا حامد رو خثمانه کشیدی!
عزیزم ما همه دوستت داریم!
سعی کن حال بچه ها رو و سنگینی وظیفشون رو درک کنی و بدونی که با شخص شما کسی
مشکل نداره و قوانین برای همه است!
به قول نازنین1 سعی کن با 1 نام کاربری جدید شروع کنی و ادامه بدی!
این رو یک فرصت بدون و مطمئن باش که مدیران این رو لحاظ می کنند!
ما همگی شما رو دوست داریم اما حفظ نظم یک مجموعه اون هم تو فضای مجازی کار سختیه!
همه رو هم همیشه نمیشه راضی نگه داشت!
موفق باشی عزیز دلم
-
شما همون خانم fa mo هستید؟باور نمیکنم که شما دارین با این لحن صحبت میکنید!!!!!!!!:316:چرا اینجوریییییییییی؟
دوست عزیز بدون دلیل که رو اسم کسی خط نمیخوره.
لطفا خونسردی خودت رو حفظ کن.
-
fa mo-عضو پیشرو؟؟!!
اگه شما fa mo هستی...
من پستهای تو رو چند باری خوندم..معلومه دختر خیلی باهوش و با استعدادی هستی...نمونش نکته سنجیت در مورد تاپیکی که درباره فرقه کا...بود.
یا راهنمایی که به مراجعی داشتی و اونو ازادامه رابطه دوستی منع کردی یا به نکته ای که درباره کودک درون اشاره کردی..........
ودقیقا در این سه مورد اولی مدیر همدردی ازت تشکر کرد و به عنوان جایزه شارژ مجانی داد
دومیش رو حامد بهت رتبه داد
و سومیش رو انی برات یه دست جانانه زد
پس کسی با تو دشمنی نداره...یادمه حتی خودت هم به حامد رتبه دادی و ازش تشکر کردی
ببین خانوم ادمایی که اینجا مراجعه میکنن خیلی وقتا رو لبه یه پرتگاه دارن راه میرن یه حرف درشت بهشون میتونه تاثیر بدی روشون بذاره..من به عینه دیدم حتی به یه مراجع توهین کردی...ما اینجا قضاوت نمیکنیم چون همدیگه رو نمیشناسیم
پس چطور میتونیم بگیم اقا یا خانوم فلان تو که فلان کارو کردی به چه حقی میخوای زنت یا شوهرت مثلا پاک باشه و...
همین یه برخورد کافیه تا اون مراجع عطای این تالار رو به لقاش ببخشه...
من یادمه تو یه تاپیکت پرسیده بودی ایا تا شارژ ندیم کسی به تاپیک ما سر نمیزنه؟و یه دوستی جواب داده بود درسته همینطوره. و شما هم به اعضای جدید چنین موضوعی رو گفتی در حالی که میبینی به خیلی از تازه واردا بقیه در حد توان کمک میکنن مثل تو...
فامو جان میدونم الان عصبانی و ناراحتی...اما خونسرد باش و وقتی کمی اروم شدی به پستهات کمی فکر کن.ما اینجا نمیایم پست بزنیم تا تشکر و رتبه بگیریم..ما در مقابل هر پست که میزنیم مسئولیم چون دقیقا با زندگی یه ادم که شرایط سختی داره سر و کار داریم...
امیدوارم این تمرین مجازی برای ساختن یه فامو جدید صبور و ارومتر کمک کنه.
موفق باشی دوست عزیز و مستعد
-
خانوم fa mo خودتونین؟
چه اتفاقی افتاده ؟
برای چی این جوری؟
-
نازنین :72:1!!! خودتو بزار جای من حاضری اکانتت به خاطر هیچ و پوچ ول کنی یکی دیگه رو آغاز کنی؟
پس همیشه خودتو بزار جای طرف گاهی نمیشه
من مثل تو نیستم همیشه شخصیتم حقیقیه و fa mo معرف شخصیتم .البته انگار همچین چیزیو درک نکردی تا به حال
بهار شادی عزیز...:72:
توضیح دادم!!! اینجا سایتیه که با طرف تعامل روحی میشه و طرف وابسته با این که من خیلی راحت از همه چی میگذرم و الان خواهرم واقعا تعجب کرده میبینه بازم تو این سایتم!!! و باید پاسخ گوی تاثیرات روحی باشن
در ضمن من همون اکانتو میخوام اینو ساختم که صدای اعتراضمو برسونم
بازم میگم اگه اون آدم ها به جای رفتار درست و پاسخگویی وایستادن و نگاه میکنن نمیشه دیگه به اینجا اعتماد کرد
فرناز جان :46:من خونسرم خیالت راحت!!! اگه بدون دلیل نبود من انقدر شلوغش نمیکردم ....
بهار 66 عزیزم:72: امیدوارم پستت و حامد مدیر و بقیه بخونن و البته به عنوان مخاطب مخصوصا اونجا که گفتی ما اینجا نمیایم پست بزنیم تا تشکر و رتبه بگیریم..ما در مقابل هر پست که میزنیم مسئولیم چون دقیقا با زندگی یه ادم که شرایط سختی داره سر و کار داریم... (خیلی جالبه من برای یه پستی گزارش دادم و به نظرم بی احترامی به من بود از سوی حامد بعد مدیر به جای رسیدگی رفته برای همون پست سه رتبه داده به حامد)!!!
جرجیس عزیز من باید حقو بگیرم!!!:163: که لااقل تلاشمو کرده باشم نه که بشینم بزارم بم توهین شه
من میخوام یکی پاسخ گو باشه از همه دوستای عزیزمم ممنون بایت توجهشون اما همون طور که گفتم اگه یه روانشناس نتونه رفتار درست داشته باشه نمیشه بش اعتماد کرد چه برسه به یه سایت حالا مدیر بیاد پاسخگو باشه من اشتباهاتمو میپذیرم و میتونم دیگه خوب برخورد کنم (خوبی که مشا میگین) یا لااقل تظاهر کنم... اما اینکه بدون دلیل و توضیح بن شم و نمیپذیرم
در ضمن همه دوست من نیستن حامد خان عزیز و آقای شما با تشکرهایی که میزنه تو بعضی پستها رویکردش معلومه
تازه ممنون میشم کامل بخونید که چه اتفاقی افتاده
-
میشه به ما بگین چی شده ؟
این دلخوری برای چی بوجود اومده؟
-
توضیحش فایده نداره ویرایش میشه
همونی که تو پست اول نوشتم خلاصشه
فقط میتونم بگم به خاطر چند تا گزارش (که تو یکیش توهین بود و قبول دارم و توضیح دادم )
رتبه ای که به مدیر و حامد دادم و الان حذف شده !!!
(اول مدیر گفت خودت بیا حذف کن اما من دیدم قبل از اومدن دوباره من حذف شده]
و 2 تا پست تو تاپیک از علل طلاق که ویرایش شد
من در کمتر از یک ربع اخطار گرفتم بعدم جلوگیری شد از ارسالم بعدم بن شدم!!! پشت سر هم
-
عزیزم پست 4 این تاپیک رو بخون: http://www.hamdardi.net/thread-20804-post-191830.html#pid191830
من فکر می کنم هنوز هم ناراحتی. اجازه بده یک مدت بگذره ناراحتیت که تموم شد باز بیا . اونوقت خودت مطمئنن راه بهتری پیدا می کنی. در ناراحتی تصمیم نگیر و مهمتر اجرا نکن.
-
من نمیفهمم چرا همتون به من میگید
به کسی که اینجا ضعیفه و قدرت نداره
من مجبورم بگذرم مجبور چشم بپوشم
داره از قدرت اینجا سو استفاده میشه
کسی که قدرت داره باید ببخشه مگه نه؟؟؟
مثل اینه که مثلا حامد بزنه تو گوش یه بچه دو ساله بعد همه ، به بچه بگن:بچه جان حامدو ببخشش بگذر همینه دیگه ...قانونه
من فکر میکنم رفتار درست اینه که به حامد گفته شه چرا زدی
نه که به عنوان تشویقش ما هم بزنیم تو گوش بچه دو ساله که حق گریه هم نداری زندگی سخته لبخند بزن
ممنون از همدردی و راهنماییتون ه
-
سلام عزیزم
می توانم درک کنم که از چه جایگاهی ناراحتی و اقدام به واکنش کرده ای اما درک من دلیل بر تائید واکنش نیست . ( دقت کن گفتم واکنش اما احساسات ترا و متعاقبا واکنش و ..............را درک می کنم )
نه اصل موضوع اختلاف با ح65 و نه م.ه را می دانم و راستش را بخواهی نمی خواهم هم بدانم . و قشنگ این بود که به گونه ای مطرح می شد تا مرا ( من نوعی ) خواهان و متمایل به دانستنش می کردی و حس کنجکاوی و یا حتی فضولی !مرا ( من نوعی ) برای دانستن تحریک می کردی .
نه کسی ح65 را تائید می کند نه تو را . اما او سکوت کرده و فقط تو یک تنه می تازی . چرا ؟!
اما می دانی چرا دوست ندارم کل ماجرا را بدانم ؟ به این علت که تو و آن دو نفر دیگر همه از دوستان من هستید و من دوست ندارم بی احترامی به دوستانم را ببینم . حتی اگر آن فرد تو باشی . تو خوب هستی آنها هم خوب هستند . سوتفاهم و عدم درک متقابل منجر به این موضوع شده که با گفتگو قابل حل است .( گفتگوی سازنده اما نه از نوع بی احترامی و بی حرمتی دور از شان )
اما دوست دارم فرض را بر درست بودن حرف و سخن تو بگذارم . به من جواب بده .
تو صدای آنها را شنیدی ؟
به اخطار توجه کردی ؟
تو آنها را از نگاهی دیگر در اوج فشار و..........دیدی ؟!
چرا فکر کردی که تو درست می گویی و آنها اشتباه ؟
چرا فکر کردی که فقط تو می توانی در اوج فشار باشی و یک مشاور و یا یک مدیر نمی تواند ؟
چرا عدم موافقت آنها با تو ( نه شنیدن ) ..............اینقدر ترا به هم ریخت ؟( فکر می کنی مشکل آنهاست که به تو نه گفتن یا مشکل تو ست که طاقت شنیدن مخالفت نداشتی ؟!
چرا تبدیل به دیکتاتور کوچولو شدی ؟:46:
اگر اشتباه می کنند چرا اشتباه می کنند ؟
چطور می توانم از راه تعامل سازنده با آنها گفتگو کنم؟
با بی احترامی ؟
با شلوغکاری ؟
با توضیح خواستن ؟
به اتهاماتی که زدی نگاه کن ( مسئله ی شارژ را مطرح کردی ) اختلاف تو سر شارژ بود ؟ یا همه چیز ر ا با هم قاطی کردی تا آشی که یک وجب روغن رویش بسته ..............بچه ها ی تالار را مهمان کنی ؟!:311:.
یا مسئله ی شارژ مکالمه ی درونی تو با مدیریت سایت است ؟!
و چون می دانم تازه واردی و شاید ندانی برایت می گویم
که این سایت هم روزی مجانی بود.......... با افزایش تعداد اعضا مشکلاتی برای دسترسی به تالار پیش می آمد ..........در نتیجه با مشکل مالی رو به رو شد ................اعضا و بچه ها معترض شدند ..............اعضا از مدیر همدردی توضیح خواستند ........................مدیر مشکل مالی را در فضای عمومی مطرح کرد ..............نظر خواهی کرد و همه ی اعضا با هم در یک نظر سنجی شرکت کردیم و خودمان برای حفظ تالار پیشنهاد شارژ و حتی کمک به تالار و هزینه هایش را مطرح کردیم .
برای آقای مدیر همدردی تصمیم گیری در این مورد بسیار سخت بود . مدتها روی این مسئله بحث و گفتگو بود .......عده ای مخالف .........عده ا ی موافق ..................
توضیح اینکه این تالار به لحاظ مالی سود مالی برای هیچ کس به همراه ندارد حتی مدیر همدردی .
اما هر آنچه که امروز به شکل قانون می بینی حاصل تلاش مدیر همدردی و بچه های تالار است . پس خوب بود این مکالمه را قشنگ مطرح می کردی تا خوب و واضح برایت روشن کنیم که از کجا شروع شد تا به اینجا رسید در نتیجه انگشت اتهام به سمت مدیر نمی گرفتی که هر آنچه هست حاصل تلاش همه با هم است درست مثل اعضای خانواده برای بحران پیش آمده تصمیم گرفتیم تا امروز تالاری باشد تا من و تویی باشیم .................تا .................... ( برای تک تک حرفهایی که زدی جواب دارم اما در حوصله نیست اما این بخش از گفتارت و مسئله ی شارژ دلم را به شدت به درد آورد و یاد روزگار ی را کردم که همه با هم و با چنگ و دندان می خواستیم تالار را سر پا نگاه داریم برای امروز و فردا و فرداها ...............و بیش از همه این فشار را همین م.ه متحمل شد که به سویش انگشت اتهام گرفته ای و کسانی که امروز خودشان یا در تالار ابدا حضور ندارند و یا هستند و کمتر فعالیت می کنند و یا همین مایی که می بینید و خودم برای آنها اسم ناظم السفرا و صورتی قشنگ و سبز قبا و ...........گذاشتم . )
ببین چگونه برای یک سوتفاهم ساده پای خدا و ترساندن دوستانت از او را وسط کشیده ای ؟!به نظرت این قشنگ است و این حرف ها در شان توست ؟!
و......................
( همه ی اینها نکات زندگی توست . نه زندگی مجازی بلکه زندگی حقیقی که اینجا تمرین می کنیم نقاط قوت و ضعف های خودمان را )
می توانستی در یک جای تنها به بالش( مثلا ح 65 مشت بکوبی ) یا به م.ه و..........و هر آنچه که از خشم در خود احساس می کردی روی آن بالش به ح 65 و م.ه فرضی بروز دهی
اما اینجا درست و قشنگ و منطقی حرف بزنی حتی بنویسی ح 65 تا می خوردی ترا ( بالش ) را زدم عصبانی بودم . هنوز هم فکر می کنم بتوانیم دوستان خوبی برای هم باشیم اما من هنوز قانع نشده ام و نفهمیده ام کجا اشتباه کردم و چرا نظر من درست نیست و ...................
البته یک نکته که بسیار خوب درک می کنم خط خوردن روی اسمت است . که خودت این حرکت را معنا دار کردی ...........بعد عجله کردی ..............ترس و خشم سراغت آمد......................واکنش نشان دادی .
معمولا اگر به اخطار توجه نکنیم ( حتی خود من ) این اتفاق برای ما می افتد ( به فارسی کشیده ی کوچکی می خوریم تا خودمان و واکنش هایمان را ببینیم ) اما یک زمان مشخص برای این اتفاق وجود دارد و اسم تو قابلیت برگشت داشت اما تو به دلیل معنادار کردن و عجله و ترس و تنفر و واکنش منفی غیر سازنده زمانش را یا به تاخیر انداختی و .............یا متاسفانه تصمیم بعدی مدیران ر ا نمی دانم و در حوزه ی دانسته های من هم نیست .
اینکه گمان کنید افرادی که اینجا حضور دارند با عناوین مختلف مدیر و کارشناس و ...............آدم هایی هستند که دغدغه ندارند بسیار اشتباه است . آنها فقط در سکوت مسائل و مشکلات زندگی خود را حل می کنند و نه تنها مسائل خود را بلکه سعی می کنند به سرپا نگهداشتن تالار کمک کنند و..............
-
وااااااااااااااااااای آانی چی میگی؟
چرا درست نمیخونید پست ها رو؟؟؟
فرشته مهربون عزیز اومد گفت مخفیانه و پیام خصوصی برو اعتراض کن
منم گفتم برای اعتراض باید عضو شارژی بود؟ یعنی باید پول داد تا اعتراض کرد (این حرفم اگه غلطه یه جا تو این سایت بگو که بشه به مدیر درجه اعتراضمو پنهانی اونم منی که عضو شارژی نیستم برسونم ممنون میشم)
با ز هم میگم
در کمتر از یک ربع اخطار حذف قابللیت ارسال و بن !!! بدون فرصت برای توجه به هیچ کدووم من شکه شده بود
-
با سلام،
برای جلوگیری از ادامه این بحث ها، این تاپیک موقتاً قفل می شود.
از شما درخواست می کنم تاپیک جدیدی ایجاد نکنید، تا مدیر به این تاپیک رسیدگی کند.
با تشکر.
-
با سلام و احترام
پیرو ایمیلی که برای خانم fa mo گرامی ارسال گردید، نام کاربری ایشون از مسدودی خارج شده است.
امیدوارم با همکاری بیشتر ایشون، مشکلات این چنینی تکرار نشود.
==============
این تاپیک به زودی حذف می شود.