چگونگی ارتباط با آقای هم پروژه ایم که بهش علاقه مند شدم
سلام دوستان عزیزم
مدتیه که با یکی از دانشجویان یک دانشگاه دیگه غیر از دانشگاه خودم پروژه ای رو شروع کردم
اما در رابطه با حد و حدود و فاصله ای که باید رعایت کنم باهاشون سوال دارم طوری که هم خودم بی ارزش نشم هم ایشون ناراحت نشه
مثلا اینکه ایشون خیلی از روزا میاد دانشگاه ما و از صبح تا ظهر رو پروژه کار می کنیم
لطفا راهنماییم کنین چه طوری باید رفتار کنم
من ارتباطم با پسرای دانشگاه خیلی کم بوده و مطمئنم امد و رفتنای ایشون خیلی برای همه عجیبه البته ما جایی می شینیم که افرادی که منو می شناسن ندرتا اونجا می یان ولی خوب گاهی بعضیا که میان منو میشناسن
به طور خاص هم یه سوال در این مورد دارم مثلا ایشون موقع برگشتن تعارف می کنه که منو تا دم در برسونه یه بار که اومده بود باهاش رفتم اما دفعه های بعد به بهانه اینکه تو دانشگاه بازم کار دارم باهاش نرفتم
ایا اینکه گاهی باهاش برم مشکلی داره و دوم اینکه من باید جلو بشینم یا عقب بشینم لطفا بهم بگین چون واقعا نمی دونم چی کار کنم:163:
ممنونم لطفا راهنماییم کنین
RE: چگونگی ارتباط با آقای هم پروژه ایم که بهش علاقه مند شدم
سلام لیلا جان.
به نظر من، (که معلومه کارشناس نیستم و فقط یه نظر شخصیه)، همون کاری که کردی خوبه. که به بهونه ای توی دانشگاه موندی.
روابطتون رو فقط در حد همون پروژه ای که دارید نگه دار.
به نظر من،همراه شدن با ایشون، خواه نا خواه، روابطتون رو صمیمی تر و نزدیک تر میکنه.
اما راجع به موضوعی که توی عنوان اشاره کردی، اصلاً صحبت نکردی!
پروژه تون چقدر طول میکشه؟ اگه این علاقه ادامه داشته باشه که توی این مدت و حتی بعدش خودت اذیت میشی.
بهتره یه کمی منطقی به موضوع نگاه کنی تا آسیب نبینی.:72:
سلام دوست عزیز
این دومین باره که دارم به این لینک ارجاع میدم
لینک
ببین دوست من شما از این رابطه چی میخای؟
این رابطه صرفا یه ارتباط کاریه، درسته؟ شما از اون آقا سیگنالی دریافت کردی که معنای دیگری میداده؟
چقدر ایشون رو میشناسی که ادعا میکنی بهش علاقه مند شدی؟
تجربه در مورد اکثر آقایون این رو میگه که ابراز علاقه به آقایون نتیجه مثبتی نداره، بیشتر اون ها رو گیج میکنه.
بذار ایشون سه قدم به طرف شما بیاد بعد راجع به حرکت کردن به طرف ایشون فکر کن.
با تجربه زیادی که تو محیط دانشگاهی دارم، بهت توصیه میکنم تاحد امکان رسمی برخورد کنید.
خودت باش به علاوه مجموعه ای از حدو حدودها که در رابطه با یک آقا باید رعایت کنی.
نه خشک نه خیلی صمیمی ایشون فقط یه همکاره!!!
من اگر به جای شما بودم با این توضیحاتی که شما دادی و اینکه مدت زیادی نیست که ایشون رو میشناسی، ترجیح میدادم که سوار ماشینش نشم.
باز هم خودت میدونی (تصمیم گیری بسته به شرایط مختلف فرق میکنه)
حق با دختر مهربونه نذار دامنه این علاقه گسترش پیدا کنه.تو نمی دونی حس اون چیه و اینم بگم تعارفاشو برای رسوندنت به پای علاقه نذار.همون کاری که اکثر خانوما انجام می دن و می رن تو رویا.سعی نکن خصوصیات مثبتشو تو ذهنت پر رنگ کنی که این خودش تو رو بیشتر درگیر می کنه.سعی نکن اونو تک بدونی و فکر کنی دست نیافتنیه.
برای اکثر دخترا علاقه به یه آقا یعنی ازدواج .ازدواج اونقدر پیچیدست که نمی شه با هم پروژه ای شدن با یکیواسش پرونده تشکیل داد.
اصلا یه سوال اگه واقعا اون آقا از هر لحاظ عالی باشن ولی برای ازدواج پا پیش نذارن حاضری خودت پا پیش بذاری؟ اومدیمو پا پیش گذاشتی مطمئن هستی در آینده از کارت پشیمون نشی و خودتو سرزنش نکنی که چرا خودتو کوچیک کردی؟یا مطمئنی اون آقا منت نذاره؟
شاید بگی ببین تا کجا رفت ولی همه اینا رو گوشزد کردم تا شاید بتون کمک کنه جلوی این علاقه رو بگیری.
سلام دوست عزیزم
ضمن تایید حرفهای دوستان به نظر من هم رسمی برخورد کن و سوار ماشینش نشو...
اگه هم ناچار شدی بشینی عقب بشین
ولی حواستو جمع کن که تو رویا نری
به قول دانوب عزیز بذار 3 قدم بیاد بعد تو حرکت کن
احترام و عزت نفست و حفظ کن
موفق باشی و سلامت
ازتون ممنونم
دختر مهربون عزیزم راستش رابطه ما یه رابطه کاریه و اونم ادم مودبیه و تا حالا که خودشم حد و حدودو رعایت کرده پروژه احتمالا یه مدتی طول می کشه و خوب بایدم تومش کنم
دانوب جان من همون طور که گفتم خودمم بیشتر به جنبه کارم با ایشون فکر می کنم اما راستش پس ذهنم یه احساس علاقه هم هست خودمم می خوام کنترلش کنم اما این پروژه صرفا بین من و ایشونه و این خواه نا خواه رابطه مارو خیلی نزدیک می کنه منم دلم می خواد حدو حدود حفظ شه سوالم در مورد چگونگیشه
رایحه عشق عزیز راستش من هیچوقت در این حد موضوع رو جدی نگرفتم که بخوام خودم پاپیش بذارم اونم فرد مودب و محترمیه حتی هنوزم خودش بعد از یک ماه با تعارف خیلی زیاد حرف می زنه و حس می کنم که اصلا سعی در صمیمی و نزدیک شدن و خارج شدن از حدو حدود خودش رو نداره
راستش من یه کم ناراحت محیط اطرافم هستم و نمی دونم این رابطه کاری چه ذهنیتی رو برای بقیه ایجاد می کنه
دوستان عزیزم بازم راهنماییم کنین
شوکای عزیز من الان جواب شما رو خوندم راستش خودمم می خوام اما چه طوری باید این کارو انجام بدم اصلا حدو حدود تا کجا یعنی نباید هیچ حرفی خارج از ارتباط کاری زده بشه لطفا راجع به چگونگیش بیشتر بگین
لطفا اقایون هم نظرشون رو بگم ممنونم:72:
لیلا جان، لینکی که دانوب گذاشته رو خوندی؟
ضمن اینکه من فکر میکنم آقایون، میتونن رابطه ی خیلی زیادی (از لحاظ زمانی) با کسی داشته باشن ولی هیچ حسی بهش نداشته باشن. اما برای خانما این سخته. حتی مدتی بعد از تموم شدن یه رابطه ی کاری، ممکنه به طرف فکر کنن. که البته غلطه.
بیشتر به این فکر کن که از دید ایشون قضایا کاملاً جور دیگه ی هست.
در مورد ذهنیتی که رابطه کاری شما ممکنه برای دیگران ایجاد کنه:
این جمله از همدردی رو خیلی دوست دارم:
" به این فکر نکنید که دیگران در مورد شما چه فکر میکنند، آن ها اصلا در مورد شما فکر نمیکنن" (با این مضمون)
دوست عزیزم احساس میکنم که شما داری به یه رابطه کاری جور دیگه ای نگاه میکنی و اهمیتی بهش میدی که از اساس وجود نداره.
من اکثر همکارهام آقا هستند.
خب پس دیگران باید در مورد من چه فکر بکنند؟!!!!:163:
برای خودت حساسیت بی مورد ایجاد نکن.
در آینده سرکار ممکنه همکار آقا داشته باشی، نیمی از انسان های این کره خاکی مذکر هستند.
رابطه شما با این آقا اهمیت داره ولی تاکید باید روی کار و کیفیت پروژه ای که در دست دارید باشه. اهمیت رو از روی شخص ایشون بردار.
شما دختری احساساتت لطیفه و به همون نسبت آسیب پذیر.
(قصدم این نیست که نوع احساسات را در آقایون زیر سوال ببرم، اما ما خانوما از این جنبه خیلی آسیب پذیر تریم!!!)
باید خیلی مراقبش باشی:305:
آقایونی که ما در زندگی مون بهشون بر میخوریم، در زندگی ما رهگذرند.
مگر اینکه از هفت خوان بگذرند، برادریشون رو ثابت کنند، حسن نیت شون رو به اثبات برسونن .....
کار سختیه و آقایون برای تحمل تمام این سختی ها به دلایل قانع کننده ای نیاز دارند
ولی مطمئن باش یه دختر پاک و فهمیده ارزشش رو داره و اون ها هم خیلی خوب این رو درک میکنن
پس قدر خودت رو بدون
ممنونم از راهنماییتون
بله دختر مهربون عزیز من لینک رو خوندم اما این مطلب به طور کلی گفته شده بود دلم می خواد جزئیات رو بدونم تو رفتار با ایشون
دانوب واقعا نوشته هات به دلم نشست درست می گی
بچه ها بازم اگر تجربه ای دارین بگین لطفا
آقایون چرا نظر نمی دین اگر کسی تجربه ای در این مورد داره خوب بگین دیگه لطفا انتظارتون از یک خانم در این مورد چیه تا چه حد اگر حریمش رو حفظ کنه شما به حساب خود خواهی و تکبر نمی ذارین لطفا بگین
تقصیر منه که راجع به همچین فردی از آقایون این تالار که اکثرا .........نظر می خوام
اصلا نمی خواد نظر بدین
از دوستان عزیزم که راهنماییم کردن ممنونم
خدانگهدار
دوست عزیز
مطمئنا نه شما می خوای و نه ما می تونیم قصد و نیت این اقا رو پیش بینی کنیم یا بهتر بگم پیش گویی کنیم
ایشون رفتار عجیب و سوال برانگیزی نداشتن، داشتن ؟
اصلا به نظر شما این نوع تعارفات بین یه دختر و یه پسر خیلی عجیبه ؟ نیست ؟ هست ؟
اینا همه به شما برمیگیرده و نوع تفکرات و عاداتتون
اما اگه نظر من رو بخواین به عنوان یه اقا که خیلی هم ........ هست
باید بگم
اصولا اتفاق خاصی نیفتاده ، توهم دخترانه رو کنار بذارین لطفا
توهم ، اونم توهمی که از جنس احساسه ،خیلی سریع شناسایی میشه
شاید اقایون هم بدشون نیاد در توهمات شما سوپراستار باشن !
مودب، محترم، جنتلمن وشاید شوخ طبع !
اما هیچوقت جدی، رسمی و متعهدانه از شما تقاضای ازدواج نمی کنه
اصولا خواستنی بودن مطلوب هر انسانیه ، در مورد اقایون این داستان قالب پنهانی تری داره
طوری که شما هیچوقت نمی تونین با اطمینان در مورد وجود داشتن یا نداشتن علاقه ای هرچند کوچک ادعایی داشته باشین
هیچوقت حرفی زده نمیشه ولی به کرات شاهد نگاه های مرموز و شاید عاشقانه هستین
در مورد این اقا نظری ندارم
ولی در کل تنها خطری که شما رو تهدید می کنه، متاثر شدن از این نوع رفتارها و متوهم شدن در این رابطه هاست
یه مرد به خودی خود خیلی خطرناک و ترسناک نیست، اما توهمات شما اسیبی به شما خواهد زد که از دست هیچ مردی ساخته نیست
خیلی هم نگران حرف دیگران و یا حتی برداشت طرف مقابلتون نباشین، خودتون باشین با تمام باورهاتون
هرچقدر بیشتر حساسیت نشون بدین، رفتار مصنوعی تر و نسنجیده تری خواهید داشت
این اقا هم مثل بقیه
مثل قبل باشین، خودتون باشین
فقط یه سوال
اقایون تالار اکثرا . . . . . هستن
یعنی چی؟!
سلام:rolleyes:
شما به فاصله یک روز از جواب ندادن آقایون به .... بودن آنها رسیدین.:(
من فکر میکنم شما اول باید با خودتون رو راست باشین.
خواه ناخواه این رابطه کاری اگر محدود نشه(از چارچوب کار خارج بشه) موجب صمیمیت بین شما و اون آقا میشه.
شما میگین پس ذهنتون یه علاقه ای به ایشون دارین. ببینین علاقه تون منطقیه یا نه.یعنی آیا این آقا معیارهای شما رو به عنوان همسر داره یا نه. اگر نداره نباید به احساستون اجازه بدین رشد پیدا کنه.
به نظر من اینکه دیگران در مورد ما چه فکر می کنند آنقدر ها هم بی اهیمت نیست.
به هر حال ما نباید خودمان رو در معرض اتهام قرار بدهیم.
تشخیص این هم فکر میکنم به خودتون برمیگرده.
خودتون رو شخص ثالثی در نظر بگیرید که رابطه شما رو با اون آقامیبینه.اگر از حدود شرعی و عرفی خارجه طبیعتا مقبول نیست اما اگر در چارچوب میگنجه مشکلی نداره.
در پناه حق.
خصوصیات هر فردی متفاوته.مهم کنار هم زیستنه همراه با تفاهم.شما باید در ابتدا شناخت کافی پیدا کنید بعد تصمیم گیری کنید.گاهی ممکنه زوجی که خصوصیات مشابهی دارند و دارای سلایق مشترک زیاد در مورد مسایل کوچک با هم به اختلافات شدید برسند.و شاید افرادی که روحیات متفاوتی دارند در موارد زیادی از اختلافات انعطاف پذیر عمل کنند.ارزیابی دامنه تحمل افراد کار راحتی نیست شما ایشان را در مرحله ای میبینی که مشقتی برایش به وجود نیامده و رفتار ارامش را نشانه وقارش میدونی.ایا هنگامی که به دریای زلال و ارام مینگرید با اطمینان میگویید این دریا هیچ گاه طوفان نخواهد داشت ؟من یک مرد هستم و به صورت لفظی این تکیه کلام را به کار میبرم:امری داشتید در خدمتم..هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم..اینها عباراتی هستند که هر چند بیانگر نوع دوستی هستند با اینحال به این معنی نیست که اگر من این جملات را در مکالمه به کار میبرم حتما قصد ازدواج با یک خانم را دارم :چند دیدگاه متفاوت (ممکن است من ادمی هستم که با خوب جلوه دادن خودم قصد استفاده سوئ داشته باشم.ممکن است واقعا انجام این کار برایم دردسر نداشته باشدو کمک به فرد دیگر جدا از مسئله جنسیت را به عنوان یک ارزش تلقی کنم. ممکن است بخواهم جلب نظر کنم.)و ...در ضمن قبل از هر چیز از به کار بردن الفاظ اقایان....... و نظایر خود داری کنید. حتی مردان بی نزاکت از شنیدن این کلمات خوشحال نمیشوند:327::327:
از آقایونی که لطف کردن و نظرشون رو گفتن ممنونم
بالاخره نشون می ده که غیر از اون دسته آقایون که گفتم ( دوباره نگفتم آقای دکتر) :163: آقایون خوبی هم در تالار هستن
ممنون که گفتین ولی خداییش نظرتون رو بگین چه اشکالی داره
برای مراجعی که میاد و راجع به مشکلش نظر می خواد خیلی کمک کننده هستش برای من که خیلی راهنماییهاتون مفید بود
هیچی خارپشت اون آقایون شامل شما نمیشه
بازم ممنونم:72:
لیلای ساروان عزیز
شما درگیری احساسی پیدا کرده ای ، و فقط احساسی است ، بهتره اگر نمی توانی این احساس را خاموش کنی و بلکه در مجاورت این آقا بیشتر در تنورش دمیده می شود ، یا فضای کار را عوض کنید به گونه ای که در معرض رفت و آمد و در نتیجه عدم تمرکز ناخودآگاه شما روی ایشان باشد ، و یا در صورت امکان پروژه با ایشان را کنسل و خود به تنهایی پی گیری کرده یا با یک همجنس آنرا ادامه دهید. و یا در مواقع حضور نزد ایشان کسی را همراه خود کنید تا فضا دونفره نباشد .
در هر حال احساسات درگیر شما بیشتر مایل است چیزی را که خوش دارد بشنود یعنی به نوعی روزنه امیدی برای بها دادن به این احساس و حتی دریافت چراغ سبزی از سوی آقا شده ترجمانی از زبان آقایان تالار ( این تمایل احساس یا به عبارتی کودک درون شماست ). اما شما تاکنون در عمل سعی کرده ای بالغانه رفتار کنی که خیلی خوب بوده :104::104: در ادامه با دقت و ظرافت و پرت کردن حواس از ایشون و متمرکز نشدن روی وی این احساس را خاموش کنید . یکی از راه های آن توقف تخیلات احساسی و عدم تمرکز روی جنسیت ایشان است بلکه بیشتر روی همکار و مقطعی بودن این همکاری تمرکز داشته باشید . سعی کنید حتی الامکان پروژه را سریعتر به اتمام برسانید .
موفق باشید
.
مغرور باشید متکبر نباشد.قوی باشید زورگو نباشید.ارام باشید رام نباشید.به جایگاه خود در اجتمکاع از دید وسیع تر بنگرید.برای پیشرفت اماده شوید.از زندگی چه میخواهید.؟یک محیط خوب ؟دوستان خوب؟ همسر خوب ؟ شغل خوب ؟اهداف خود را برای همه مسایل توسعه دهید و تلاش کنید.خود را محدود نکنید در جایگاه ناظر خود را ببینید.همه این مسایل فقط به شخصی که به او علاقه دارید منتهی نمیشود.
ممنونم از راهنمایهاتون
من برای خودم خیال پردازی نکردم برعکس اونکه دوستان برداشت کردن تعارفات ایشون برای من سو تفاهم ایجاد نکرده تازه امروز حس کردم تعارفات و رسمی برخورد کردن ایشون به خاطر اینه که می خواد من بهش وابسته نشم و دلیلش اینه که اون به من علاقه ای نداره
نمی دونم حفظ فاصلش رو من به حساب روحیه سالمش گذاشتم ولی الان فکر می کنم بیشتر به خاطر عدم علاقه نسبت به منه هر چند یه فرد مثبت و سالمیه
به هر حال من با افراد زیادی برخورد داشتم ولی روحیه پاک و راستگویی اونو تو کمتر کسی دیدم یا اصلا ندیدم خالصانه رفتار می کنه حتی اگر حرفاش به ضررش باشه ضمن اینکه من یه همراه و هم مسیر تو زندگی می خوام که اون دقیقا همینه و روحیات منو تحسین می کنه برعکس خواستگارای قبلیم که کار و علاقه مندیای من براشون یه امتیاز منفی بود و اصرار داشتن که باید کمشون کنم اون همراهمه و این روحیه منو تشویق می کنه دوست داشتم همه عمر کنارش باشم
ضمن اینکه جوهری توش دیدم که دلم می خواست منم پشتوانش باشم تا به جایی که می خواد برسه چون باارزشه ولی فکر نکنم اون این حسو به من داشته باشه
خانم محترم به نظر من افرا دی که کار و علاقه مندیهای شما براشون امتیاز منفی بوده اصلا خواستگار نبوده اند.خواستگار یعنی کسی که شما رو با تمام ویژگیهانون بخواهد.خاصه اینکه کار و داشتن علاقه مندی در زندگی امتیاز مثبت و هدف محسوب میشود.بخاطر خودتان تلاش کنید که اگر این تلاش بدرخواست دیگری باشد ممکن است بدلخواه خود از شما بخواهد از تلاش دست بردارید.در کارهای گروهی مشارکت کنید.ورزش کنید.از زندگی لذت ببرید.به هر کاری علاقه دارید بها بدهید و در ان متخصص شوید وقتی به سمت موفقییت قدم بر میدارید خوشبختی در انتظار شماست.