درخواست ازدواج قبل از تغییر جنسیت
سلام
من یک ترنس سکشوال هستم که می خوام تغییر جنسیت بدم و پسر بشم.
الان تقریبا بیست سالمه و دانشجوی پزشکی هستم.
من به یه دختر علاقه مند شدم که از اختلال هویت جنسی من باخبر شده و تقریبا اطمینان دارم که اونم به من علاقه داره. اون رشتش پزشکی نیست.
اینکه من الان از اون درخواست ازدواج کنم با اینکه میدونم که پنج شش سال دیگه تغییر جنسیت میدم درسته؟
از کجا میتونم مطمئن باشم که توی این مدت به کس دیگه ای علاقه مند نمیشه؟ خوب الان من یه هیکل دخترونه دارم و به جز صورتم هیچ زیبایی دیگه ای به عنوان یه پسر ندارم.
از این نظر که خود من به بلوغ فکری رسیده باشم هم باید بگم که بقیه نسبت به من میگن که نسبت به دختر های هم سنم هم آدم عاقل تری هستم. حتی گاهی توی مسائل خانوادگی توی فامیل تنها نوه ای که ازش نظرخواهی میکنن، منم. منظورم اینه که بقیه منو قبول دارن و اینکه دیگه بچه نیستم.
RE: درخواست ازدواج قبل از تغییر جنسیت
سلام دوست عزیز
به همدردی خوش آمدی!
فکر می کنم که اینکه شما الان دارای اختلال جنسیتی هستی بهتر است کمی بیشتر صبور
باشی به چند دلیل!!!
جدای از اینکه مسئله ای که در حال حاضر با آن درگیر هستی مسئله بسیار مهمی است شما
هنوز شرایط ازدواج را نداری و باید بدانی که افرادی که اقدام به این کار می کنند به دلیل تغییر
روشهای زندگی دچار بحران های روحی - اجتماعی زیادی می شوند که به مشاوره و بازگشت
به جامعه به عنوان یک جنسیت دیگر نیاز دارند!!!
اگر گشتی در تالار بزنید می بینید که مقوله ازدواج چقدر امر پیچیده و و مشکلی است چه
برسد به اینکه شما در یک برزخ هستی و تلاطم زیادی برای آینده دارید که بهتر است بحث
ازدواج را بعد از تغییرات و مشاوره ها و شرایط نسبی پایدار روحی و جسمی بگذارید و در حال
حاضر به فکر درس و کسب تجربه و اطلاعات در مورد مسائل آتی خود باشید!!!
چون تنها نظر آن دختر خانم مهم نیست و ممکن است خانواده ایشان با این مسئله مشکل
داشته باشند و آن دختر خانم طی این سالها فرصت ازدواج را از دست بدهد و شما هم که
هنوز به شرایط پایدار روحی و مالی و جنسیتی نرسیده اید پس عقل و منطق می گوید این
کار اشتباه محض است!!!
ضمنا شما هنوز جوانید و ای بسا پس از تغییر جنسیت ملاک های شما نیز تغییر پیدا کند!
پس کار عاقلانه را انجام دهید!
موفق و پیروز باشید!
دوست عزیز:72:
به نظر من تا زمانی که تکلیفت با خودت و جنسیت مشخص نشده اصلا به ازدواج فکر نکن؟!؟
اولا که الان سن شما بسیار کم هست و حتی اگر نمی خواستی تغییر جنسیت هم بدهی ازدواج و انتخاب همراه
زندگی برای 60 سال یا 70 سال آینده برای شما الان بسیار زود است.
ثانیا شما هنوز تکلیف جنسیت خود را مشخص نکرده ای وحل این مسئله برای خود شما و خانواده و جامعه
کار چندان ساده ای نیست.
حال اگر بخواهی ازدواج را هم به آن اضافه کنی علاوه بر مشکلات و مسائل جدیدی که
ازدواج خود بهمراه دارد حل این مسئله تغییر جنسیت برای همسر و خانواده او کار چنان ساده ای نخواهد بود.
موفق باشی.:72:
اصلا این موضوع خانواده و جامعه رو بذارید کنار، چون هم من هم اون کاملا مطمئنیم که نمی خوایم ایران زندگی کنیم. منم بعد از اینکه از ایران رفتم می خوام تغییر جنسیت بدم و به برخورد خانواده ی خودم با این موضوع اصلا اهمیت نمیدم.
اون دختری هم که گفتم خیلی راحت میتونه خانواده خودشو بپیچونه و بگه که تازه با این پسره آشنا شدم.
به علاوه دختری که 26 یا 27 سال داشته باشه، خارج از ایران ازدواج براش دیر نیست.
اینکه یه نفر پشتیبانم باشه و بدونم که در برابرش مسئولم قدم خود منو واسه راهی که جلومه استوارتر میکنه. از وقتی که محبت این دختر به من زیاد شده و رفتارهاش که منو به این نتیجه رسونده که اون هم به من علاقه داره، رو دیدم، تردید هایی که همیشه یه ترنس باهاش درگیره برای من ازبین رفته. از اون موقع تا حالا خیلی آرامش گرفتم.
به علاوه من رشتم پزشکیه و 6 یا 7 سال دیگه واقعا مشکل مالی اصلا مطرح نیست.
اگه نظر من اشتباه هستش، لطفا منو قانع کنید:72:
یه سوال دیگه اینکه توی این سایت برای ترنس سکشوال ها هم قسمتی هست؟
دوست عزیز سلام
شما نیاز است که مشاوره ی حضوری داشته باشید و راهنمایی به شما با توجه به مسائل شما در حد امکانات و فضای تالار همدردی نیست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط soheil02
اصلا این موضوع خانواده و جامعه رو بذارید کنار، چون هم من هم اون کاملا مطمئنیم که نمی خوایم ایران زندگی کنیم. منم بعد از اینکه از ایران رفتم می خوام تغییر جنسیت بدم و به برخورد خانواده ی خودم با این موضوع اصلا اهمیت نمیدم.
اون دختری هم که گفتم خیلی راحت میتونه خانواده خودشو بپیچونه و بگه که تازه با این پسره آشنا شدم.
به علاوه دختری که 26 یا 27 سال داشته باشه، خارج از ایران ازدواج براش دیر نیست.
اینکه یه نفر پشتیبانم باشه و بدونم که در برابرش مسئولم قدم خود منو واسه راهی که جلومه استوارتر میکنه. از وقتی که محبت این دختر به من زیاد شده و رفتارهاش که منو به این نتیجه رسونده که اون هم به من علاقه داره، رو دیدم، تردید هایی که همیشه یه ترنس باهاش درگیره برای من ازبین رفته. از اون موقع تا حالا خیلی آرامش گرفتم.
به علاوه من رشتم پزشکیه و 6 یا 7 سال دیگه واقعا مشکل مالی اصلا مطرح نیست.
اگه نظر من اشتباه هستش، لطفا منو قانع کنید:72:
چقدر راحت جامعه و خانواده رو می ذاری کنار.چقدر راحت در مورد آینده حرف می زنی؟از کجا می دونی
بتونی بری خارج؟
چون درباره ی مهاجرت اطلاعات دارم. از دوره انترنی یعنی با اتمام سال چهارم پزشکی شغل میتونم پیدا کنم. پدر و مادرم هم تا وقتی که نمیدونن که برای چی می خوام برم از ایران به من کمک مالی میکنن.
توی همین ایران هم می تونی عمل کنی!
دوسته من تغییر جنسیت داد، خیلی هم عادی بود برای دوستامون و خونوادش!
فکرش رو بکن قبل از عمل تو یه خوابگاه بودیم، بعد از عمل هم هنوز همدیگه رو می بینیم!
به نظره من اگه پزشک ها واقعا نیاز شما رو به تغییر جنسیت تأئید کنن، می تونی نظره خانواده رو هم تغییر بدی و همین جا عمل کنی!
دلیلی هم نداره با افرادی که درکشون پائین هست، رفت و آمد داشته باشی!
soheil02 گرامی
به تالار همدردی خوش آمدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط soheil02
خیر
همدردی نه در این خصوص و نه در مسائل جنسی مشاوره و بخش مستقلی ندارد .
بنده در این رابطه سئوالاتی دارم از جمله ؟ :
تشخیص خود شما به عنوان دانشجوی رشته پزشکی این است که شما ts هستید یا پزشک متخصص ؟
اگر خود شما چنین تشخیص داده اید ، دلیلتون برای اطمینان به این تشخیص چیست ؟ و از چه زمان متوجه شدید چنین هستید ، از وقتی که دانشجو شدید و اطلاعات کسب کردید علائم در خودت دیدی یا قبل از دانشجو شدن هم متوجه شده بودی ؟
اگر پزشک متخصص به شما چنین گفته ، چه زمانی و چطور شد که به پزشک مراجعه کردید ؟
چرا این همه سال تأخیر برای عمل جراحی ؟ آیا می دانید در ایران راحتتر و ارزانتر از دیگر کشورها جراحی صورت می پذیرد ، با این وجود چرا خارج از کشور رابرای اینکار انتخاب کرده ای ؟
احساس شما در خصوص وضعیت فعلیتان ( دختر بودنتان چطور بوده و هست )؟
پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگذارم
.
بیماری من تشخیص روان پزشکه. چند ماه پیش با روانشناس دانشگاهمون صحبت کردم، اونم منو به روانپزشک معرفی کرد.
اینکه اصرار دارم از ایران برم به خاطر اینه که نمی خوام خانوادم به خاطر من شرمنده بشن پیش فامیل و اینکه مخالفت خانوادم باعث نشه که از تصمیم خودم برگردم. چون مطمئنم اگه اشک مادرمو ببینم حاضر بقیه عمرمو با زجرو بدبختی بگذرونم و دیگه مادرمو ناراحت نکنم. من اصلا به مردها هیچ تمایلی ندارم. اینکه تغییر جنسیت ندم بالاخره باعث میشه یه روز پدر و مادرم از اینکه بچشون ازدواج نکرده ناراحت بشن.
به علاوه اینکه خارج از ایران خیلی بهتر این مشکل رو درک میکنن. به من به چشم یه آدم کثیف و گناهکار نگاه نمیکنن. اینقدر شعور دارن که به خاطر یه بیماری مادر زادی منو سرزنش نکنن.
یه دلیل دیگه هم اینکه میخوام جراحی که منو عمل میکنه توی کارش درجه یک باش. بالاخره من توی دانشکده علوم پزشکی هستم. از اتفاقای اتاق عمل با خبر میشم. میدونم که چه گندایی میزنن.
راستش من از دختر بودن خودم متنفرم. با هیچ کدوم از دوستاییم که دختر هستن بیشتر از یه سال نتونستم دوست باشم. نمیتونم با اونا کنار بیام. به علاوه یه دختر با یه دختر دیگه همون حدودی رو که با یه پسر رعایت میکنه، که رعایت نمیکنه. من با کششی که به دخترا دارم و بین دخترا هم هستم ولی پاسخی به این کشش نمیتونم بدم واقعا مشکل دارم. بزرگترین مشکل من همین کشش به دختراست.
یه سوال دیگه: به نظرتون من چه طور میتونم خانوادمو راضی کنم؟
یه سوال دیگه: تاخیر برای عمل کردنم از چه نظر مشکل داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ایوب
توی همین ایران هم می تونی عمل کنی!
دوسته من تغییر جنسیت داد، خیلی هم عادی بود برای دوستامون و خونوادش!
فکرش رو بکن قبل از عمل تو یه خوابگاه بودیم، بعد از عمل هم هنوز همدیگه رو می بینیم!
به نظره من اگه پزشک ها واقعا نیاز شما رو به تغییر جنسیت تأئید کنن، می تونی نظره خانواده رو هم تغییر بدی و همین جا عمل کنی!
دلیلی هم نداره با افرادی که درکشون پائین هست، رفت و آمد داشته باشی!
ببین ایوب جان، این دوستت جنسیتشو به پسر تغییر داد یا دختر؟
واژه ی صحیحش "اختلال هویت جنسی" هستش. یه بیماری مادرزادی و هیچ ربطی هم نداره به اینکه آدم منحرفی بوده باشی یا نه. مشکل آدمایی مثل من اینه که توی دوران جنینی، وقتی که مغز داره شکل میگیره، یکی از ژنها وارونه بیان میشه. واسه همین یه سری از درونیات ای فرد مطابق جنس مخالفشه. قضیه فقط میل جنسی نیست. خیلی از خصوصیات دیگه رو هم شامل میشه. مثل حرف زدن. سلیقه آدم توی چیزای مختلف و ...
soheil02
ببخشيد يعني بيماري شما فقط رواني هست،و مشكل جسمي نداريد،چرا دنبال درمان نمي ريد؟
منظورم اينكه شما جسما كامل دختر هستيد؟
اگر اين طوره حتما دنبال درمانش بريد،و به عمل جراحي فكر نكنيد چون من دايي يكي از د وستام مثل شما بود هيكل مردونه داشت و هيچ چيزي شبيه به خانما تو ظاهرش وجود نداشت ولي به مردها كشش داشت و به لباس دخترونه و وسايل دخترونه
پزشك قانوني ايران هم مشكلش رو تاييد كرد و براي درمان رفت از ايران و الان ظاهرا مي گن ديگه اين تمايلات رو نداره و مشكلش حل شده به زندگي عادي برگشته و سركار مي ره و مثل يك مرد زندگي مي كنه.
دوسته من دختر بود و حالا پسر شده!
اتفاقا در فکر این بودم که شما رو با هم آشنا کنم، ولی نمی دونستم چطوری! ایمیلشم که نمی تونم این جا بذارم! حق عضویتم که نه من دادم و نه شما! حالا من به یکی از دوستام که حقه عضویت داده، می گم ایمیلش رو براتون بفرسته!
و اما در مورده راضی کردن خانواده!
یه مقدار بیشتر از پدر و مادرتون بگید، از سطح تحصیلاتشون و رابطشون با شما! کدوم شهر زندگی می کنین! و این که چقدر حرفه شما تو خونه برش داره!
از حرفات کاملا مشخص که خودت هم افکارت مثله عامه!
فقط این رو بگم که اگه یه چیز رو خودت زشت بدونی، همه زشت می دونن!
در ضمن این رو هم بگم که اعتماد به نفست رو فوق العاده افزایش بده، چرا که بعد از عمل به شدت بهش نیاز داری!
تصمیمتم هر چه زودتر قطعی کن، یه تصمیمی که با اشک هیچ احدی بر نگرده!
مطالعاتت رو هم در این زمینه افزایش بده!
به متخصصین مجرب رجوع کن و از نیازت به عمل کاملاً مطمئن شو!
یه چیزه دیگه، بعد از عمل، قرار نیست با افراد جدید که آشنا می شی بگی قبلاً دختر بودی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط soheil02
اینکه اصرار دارم از ایران برم به خاطر اینه که نمی خوام خانوادم به خاطر من شرمنده بشن پیش فامیل و اینکه مخالفت خانوادم باعث نشه که از تصمیم خودم برگردم. چون مطمئنم اگه اشک مادرمو ببینم حاضر بقیه عمرمو با زجرو بدبختی بگذرونم و دیگه مادرمو ناراحت نکنم. من اصلا به مردها هیچ تمایلی ندارم.
یه سوال دیگه: به نظرتون من چه طور میتونم خانوادمو راضی کنم؟
اگه واقعا این مشکلو داری،و ضرورت عمل تایید شده،راه حلش که فرار از پیش نزدیکانت نیست،بشین منطقی باهاشون صحبت کن و حتی اونا رو هم ببر پیش متخصص و مشاور که لااقل با حرفای متخصص،مجاب بشن به ضرورت عمل و بفهمن که تو چقدر عذاب میکشی ازین وضعیت !
یه سوال دیگه: تاخیر برای عمل کردنم از چه نظر مشکل داره؟
خب ازین نظر که،تا کی میخای هویت جنسیت معلوم نباشه؟و بین زمین و هوا معلق باشی،و دیگران رو هم معلق نگه داری،خب اگه قراره این عمل انجام بشه و مطمئنی از تصمیمت،هر چه زودتر باشه،خیلی بهتره،الان اول جونیته،5-6 سال دیگه بنظرم خیلی دیره و دقیقا این مدت هم برات عین یه برزخ میمونه،به هر حال خودت میتونی به یه تثبیتی در رابطه با هویتت برسی و برنامت برا اینده مشخص بشه.
شما میگی که علاقمند به یه خانم شدی،خب اینجوری تو این وضعیت بمونی و عاشق یه همجنس باشی،چیز چندان جالبی نیست.
البته من فکر میکنم با توجه به نوشته هاتون اعتماد بنفستون خوبه و نسبت بکاری که
میخای بکنی،اطلاعات کافیو داری و تقریبا مطمئنی،مطمئنا این اعتماد به نفس بعد از عمل،باید چند برابر بشه،امیدوارم موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ایوب
دوسته من دختر بود و حالا پسر شده!
اتفاقا در فکر این بودم که شما رو با هم آشنا کنم، ولی نمی دونستم چطوری! ایمیلشم که نمی تونم این جا بذارم! حق عضویتم که نه من دادم و نه شما! حالا من به یکی از دوستام که حقه عضویت داده، می گم ایمیلش رو براتون بفرسته!
و اما در مورده راضی کردن خانواده!
یه مقدار بیشتر از پدر و مادرتون بگید، از سطح تحصیلاتشون و رابطشون با شما! کدوم شهر زندگی می کنین! و این که چقدر حرفه شما تو خونه برش داره!
از حرفات کاملا مشخص که خودت هم افکارت مثله عامه!
فقط این رو بگم که اگه یه چیز رو خودت زشت بدونی، همه زشت می دونن!
در ضمن این رو هم بگم که اعتماد به نفست رو فوق العاده افزایش بده، چرا که بعد از عمل به شدت بهش نیاز داری!
تصمیمتم هر چه زودتر قطعی کن، یه تصمیمی که با اشک هیچ احدی بر نگرده!
مطالعاتت رو هم در این زمینه افزایش بده!
به متخصصین مجرب رجوع کن و از نیازت به عمل کاملاً مطمئن شو!
یه چیزه دیگه، بعد از عمل، قرار نیست با افراد جدید که آشنا می شی بگی قبلاً دختر بودی!
ایوب جان خیلی ازت ممنونم.
راستش درباره پدر و مادرم باید بگم که آدمای تقریبا مذهبی هستن و با فرهنگ و تفکرات ما جوونا اصلا آشنا نیستن. مثلا درباره چت خیلی نظر بدی دارن. آدمایی هستن که به خاطر تفکراتشون هنوز ماهواره نخریدن. ولی از این نظر پدرم یه مقدار سست تره. اینم که موافقن که از ایران برم واسه اینه که موقعیتش بود که بعد از دیپلم از ایران برم و به خاطر پدر و مادرم منصرف شدم، بعد از این قضیه افسرده شده بودم، دیگه اصلا سراغ درس نمیرفتم. از اون موقع پشیمون شدن از کارشون. اخیرا هم گفتم که میخوام واسه انترنی از ایران برم همشون موافق بودن. بابام که خوشحال شد.
قضیه تغییر جنسیت رو یه بار با داداشم درمیون گذاشتم اونم رفت به پدر و مادرم گفت. راستش اونا خیلی بد برخورد نکردن ولی خوب خیلی ناراحت شدن.ولی اون موقع من هنوز مطمئن نبودم که میخوام چه کار کنم. واسه همین درست تر دونستم که اون موقع اونا رو درگیر نکنم. کلا قضیه رو انکار کردم و گفتم که روانپزشک گفته که این یه احساسیه که توی همه دخترا هست. نمیدونم که باور کردن یا نه ولی آروم شدن. مقصر رو هم غذای دانشگاه میدونستن:311:
پدر و مادرم منو خیلی قبول دارن. اصلا دیدی که به بچه درس خون توی فامیل ما هست یه چیز معرکه است. آدم بیست ساله با تحصیلات خوب به اندازه یا آدم سی، سی و پنج ساله اعتبار داره. ولی افسردگی هایی که من اخیرا داشتم پدر و مادرم رو یه کم نسبت به من بی اعتماد کرده.
راستش من افکار عام رو درباره این مسئله اصلا قبول ندارم. ولی میدونم که اونا چه فکری میکنن. واسه همین می خوام به این قضیه هم فکر کنم. راستش من بیماری خودم رو اصلا چیز زشتی نمیدونم ولی از وقتی که با داداشم صحبت کردم فهمیدم که توی جامعه خیلی زشته. شما یه نگاه به صفحه های وب بندازی میبینی که اکثر افراد به خاطر عدم آشنایی با این موضوع اون رو خیلی زشت میدونن. من نمیخوام که به خاطر دیدی که اجتماع به این قضیه داره، بعد از تغییر جنسیتم مشکلی برای خانوادم پیش بیاد.
بما شیراز زندگی میکنیم.
نظر پزشک یا روانپزشکتون در مورد تغییر جنسیت چیه؟
عمل جراحی راه پیشنهادی یک متخصص به شما بوده یا نظر شخصی خودتون؟
soheil02 گرامی، ارسال ایمیلت هم که غیر فعال بود، در هر صورت من به کارشناسا ایمیل دوستم رو دادم که بهتون بدن، با خوده دوستم صحبت کردم و گفتم قراره شما باهاش صحبت کنین.
ببینین، شما راه درازی رو در پیش دارید و باید قدم به قدم جلو برید!
اولین قدم مطمئن شدن از نیاز شما به جراحی هستش! شما از این بابت مطمئن بشید، اون وقت می ریم سراغ راضی کردن خانواده و بقیه مسائل!
به نظره من هم هر چه زودتر عمل کنی، خیلی بهتره، شایانا هم دلایل خوبی آورد!
نهایتش، 2 ترم مرخصی می گیری، بعد از جراحی با اسم جدید و جنسیت جدید و شحصیت جدید دوباره بر می گردی به دانشگاه، هیچ احدی هم حتی به ذهنش خطور نمی کنه که شما همون دختره باشی، مگه این که خودت لو بدی!
البته به قوله آنی گرامی، حتما به یه مشاور خوب مراجعه کن.
موفق باشید.
با سلام
معرفی ایمیل در فضای عمومی خلاف قوانین تالار است،از وظیفه مدیران نیز خارج است تا نسبت به این موضوع اقدام کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
نظر پزشک یا روانپزشکتون در مورد تغییر جنسیت چیه؟
عمل جراحی راه پیشنهادی یک متخصص به شما بوده یا نظر شخصی خودتون؟
روانپزشک گفت که چون دردسرای تغییر جنسیت خیلی زیاده بهتره بهش فکر نکنم. ولی بعد از اینکه با اون صحبت کردم یه چند ماه راجع به ای قضیه فکر کردم. من حتی اگه یک درصد هم شانس تغییر جنسیت داشته باشم واسه همون یه درصد تمام تلاشمو میکنم. انتخاب با منه نه با فرد دیگه ای
صد البته انتخاب از آن شماست و هیچ کس نه حق دخالت در انتخاب شما را دارد و نه عملا توانش را!چون هر فردی صرفا خودش تصمیم گیرنده صرف است.
اما نکته مهم در مورد این انتخاب این است که از آنجایی که تمامی مناسبات،روحیات،روابط،خانو اده،آینده،ازدواج و حتی شخصیت شما را تحت الشعاع قرار میدهد بهتر است که از همه ی جوانب و نقاط ریز و درشت و پیدا و پنهانش آگاهی یابید.
پیشنهاد میکنم پیش از فکر کردن به ازدواج با فردی که در حال حاضر هم جنس شماست در مورد تمامی جوانب تغییر جنسیت با استفاده از مشاوره های حضوری و مشورت با پزشکان متخصص اطلاعات کسب کنید.
در مورد راههای جایگزین عمل تغییر جنسیت هم که مسلما پزشکان متخصص به شما ارائه خواهند داد نیز تحقیق کنید.
موفق باشید
با سلام و عرض احترام
جناب soheil02 متاسفانه در صلاحیت و تخصص تالار همدردی نیست که به سئوال شما پاسخ دهد. و همانطور که خودتون اقدام کرده اید باید با جلسات مستمر حضوری با روانپزشک درمان خود را کامل کنید.
متاسفانه بنده مراجعانی داشتم که روش شما را پیش گرفته بودند و ازدواج هم کرده بودند. ولی آتش تمایلاتشان(بخوانید عشق) بعداز مدتی فرونشسته بود. و فردی که عمل کرده بود از طرف همسرش طرد می شد.
همسر چنین فردی احساسات آزارنده ای داشت که همسرش مانند همه همسران نیست. و مرتب بهانه های مختلف می آورد و در نهایت روی این مسئله تمرکز می کرد که همسرم قدرت باروری ندارد.
متاسفانه همانطور که اکنون تمایلات هم جنس خواهانه شما را سوق می دهد که تغییر جنسیت بدهید. در فرد مقابلی هم که ازدواج خواهید کرد تمایلاتی دگرخواهانه(یعنی خواستن جنس مخالف)، موجب می شود که شما را هم جنس بداند و طرد کند.
مضاف بر اینکه فردی که اکنون شما کاندیدا کردید، بقاء و ثبات و استمرار کافی ندارد که بر اساس آن شما این ریسکها را متحمل شوید.
معمولا همانطور که روانپزشکتان گفته است، بازسازی و تقویت هویت جنسی راهکاری بسیار مناسب تر خواهد بود تا اینکه خودتان را دستکاری کنید.
البته همانطور که گفتم این نیاز به معاینات و شرح حالهای مفصل بالینی دارد. گاهی از نظر فیزیکی و اندامهای تناسلی یک فرد واقعا به یک جنس دیگر شبیه هست (که البته این نوع ربطی به هویت جنسی ندارد) که ضرورت ایجاد می کند خود را با یک جنس یکپارچه کند. اما بحث تمایل و هویت از این طریق جای بحث دارد.
================
پاورقی:
معمولا سئوالاتی از این دست و در حوزه های جنسی جزء انجمن آزاد هست. اگر تمایل به ادامه این تاپیک (با وجود عدم کارشناس در این حوزه) دارید، مجبور به انتقال تاپیک به انجمن آزاد هستیم.
سلام امیدوارم حاله همه خوب باشه
قسمت اول:(پی گیری)
خانوم سهیلا شما گفتین رفتین پیش روانشناس و اون گفته حتما باید عمل بشین خوب من نمی دونم اون روانشناس چرا به این صراحت این حرف و به شما زده این درصورتی که باید برای نتیجه ای نهایی برین پیش یک سکسولوژیست و در مراتب بعدی بامتخصص غدد و بعد آزمایش ها از روی خون و ... به میزان ترشحات و ... پی ببرن
و بعد از این مراحل نتیجه ای نهایی صادر میشه
شما گفتین که برین خارج عمل کنید در صورتی که خارج از این جا سختگیرترن اونم به خاطر اینکه
. تقريباً همه فقيهان سني و نيز کليساي مسيحي با اين عمل جراحي مخالفند. از نظر اونا اين کار تغيير در خلقت خداست حتی من کسی رو دیدم که از کشورش مینالید و میگفت چرا این جوریه و چرا تو کشور شما با این عمل مشکلی ندارن
خوب علتشم اینه که
اما عده زيادي از فقيهان شيعه با اين کار موافقند و از نظر آنان بيماران ترانس ميتوانند تغيير جنسيت دهند
از نظر فقهای شيعه دليل شرعي از قرآن کريم يا روايات اسلامي مبني بر حرام بودن تغيير جنسيت نداريم.و کساني که خواهان تغيير جنسيت هستند، به بيماري شديد جسمي و روحي مبتلا شدهاند و تغيير جنسيت راهي براي معالجه و درمان اينگونه بيماران است. بنابراين، تغيير جنسيت، تغيير در خلقت خدا محسوب نميشود.
ما در احادیث داریم و طب اهلبیت (علیهم السلام) داریم که داروهای که برای رشد شخصیت زنانه تجویز کردن (در ادامه می گم)
الان دوستان من و دوستان دوستان من به راحتی دارن این نوع افراد رو عمل میکنن و حتی می گفتن کهکیفیت عمل چه طور بوده اما این همون طور که گفتم منوط به تشخیص درسته که من در مورد شما خیلی مرددم
مثلا برای رشد هورمون زنانه و شخصیت زنانه برای خانوما رازیانه بسیار مفیده طوری که برای مردا مگه برای چن وعده بشه مصرف کنه این رازیانه برای رشد هورمون زنانه واقعا مفیده که در احادیثم بهش اشاره شده و توی هر عطاریم هست
تو مشهد و دکترای خوب غدد سراغ دارم با تحصیلات بسیار بالا در بهترین دانشگاههای خارج اما تو شهر شما سراغ ندارم برای همین پی گیر شین و پیش فوق تخصص برین در هر دو زمینه سکسولوژیست و تاکیدا غدد
و بعد از مدرک در درجه ای بعد انسان با اخلاق (مهم)
قسمت دوم:
شما تو حرفاتون در مورد خانوداتون و دیدشون نسبت به دین و... گفتین
خواستم براتون یه چن کلمه ای بگم
ببینید خانوم سهیلا شما گفتین دوست دارین برین خارج از کشور و...
ببنید شما تا حالا به خارج از ایران سفر نکردید برای همین یه ذهنیتی از اونجا دارین که فلان هست و ...
و فکر میکنید اونجا برای شما خیلی خوبه این در صورتی که همه ای جوانب و در نظر داشته باشین
این طور نیست که اونجا مشکل نداشته باشین شما ناخواسته به خاطر عدم ثبات در تفکر دین و... خیلی از ارزشها رو از دست میدین و فکر می کنید تقلید از بعضی از رفتارهای اونا باعث بروز بودن و موفقیته این از گفته ای شما نسبت به ماهواره مشهوده چرا یاید ایرانی های رو ببنیم که آمریکاییا حتی لهجشون تمسخر میکردن ایرانی های رو ببنیم که مثلا وقتی تو خیابو نای نه لوس آنجلس یا نیویروک بلکه تو اوکلاهما راه میرن لب و لوچشون آویزونه چون ارزش های که داشتن و از دست دادن و بعد به خاطر عدم ثبات در تفکر داشته زندگی معمولی خودشون و از دست میدن و از جامعه ای اونجا هم عقب می مونن
منظور من این نیست که جامعه اونجا بده نه اصلا منظور من اینه که باید خوبی های رو گرفت و از بدی ها اجتناب کرد
و این در صورتی محقق میشه که ثبات در تفکر و دین داشته باشین
من میشناسم از ایرانیها و خوده افراد اون کشور که شیعه ان و بسیار معتقد و عالی زندگی میکنن بودن این نوع کج روی
متاسفانه اونا از ارزش های ما استفاده کردن و بردن و ما با تقلید از ناهنجاری های ... شدیم عقب مونده
سخن پایانی
صحبت مدیر رو با دقت بخونید
ممکنه شما الان فکر کنید با تغییر جنسیت و ازدواج با اون دختر خانوم به زندگی خوبی دست پیدا کنید
اما ممکنه مشکلات جدیدتری بوجود بیاد از جمله اینکه اون دختر خانوم شما رو بعد برای زندگی و یا در زندگی طرد کنه اونم به خاطر اینه که گذشته در آینده تاثیر داره و اون احساس نکنه واقع با یه مرد ازدواج کرده و گذشته تو ذهنش مرور بشه
اینو به خاطر این گفتم که مبادا اصرار بر تغییر از شخص خودتون باشه
:72::72: