-
دودل شدم به خاطر ظاهر نامزدم
با تشکر از سایت خوب شما
پسری 27 ساله هستم که مدت کوتاهی است به خواستگاری دختری رفته ام که حجاب کامل داشت و بسیار نجیب بود و از همکاران سابق من بود
از نظر ظاهر هم من ایشون رو پسندیدم
اما بعد از خواندن صیغه محرمیت ایشان رو بدون حجاب دیدم من متوجه پرمویی بدن ایشون شدم با اینکه خیلی این مساله برام اهمیت داشت به خاطر اخلاق نیکو حجب و حیا اهمیتی ندادم ولی به تازگی متوجه شدم ببخشید این رو می نویسم متوجه شدم که سینه ایشون هم خیلی کوچکتر از تصور من هست .و فکر می کنم مثل یک دختر بچه تازه به بلوغ رسیده است با اینکه از نظر قد و هیکل تا حدی درشت هم هست.
این دو عامل باعث دلسردی من شده
نمی دم به این رابطه ادامه بدم بر خلاف میلم و به خاطر انسانیت
یا کات کنم و به دنبال مورد بهتری باشم .ایشون به من علاقه مند شده.
و به شدت مورد تایید خانواده من است
از وقتی این دو مورد را دیدم با اینکه قبلا چنین آدمی نبودم در محیط کارم به اندام خانم ها توجه می کنم و یکی از همکارانم که قبلا هم من رو جلب کرده بود تا حدی
خیلی ذهنم رو مشغول کرده است.
طوری که خودم رو لعنت می کنم که چرا خواستگاری اون نرفتم .خیلی زیبا سفید و خوش اندام هست و فقط دلیل اینکه به اون رغبت نداشتم حجابش بود که از نظر من خیلی ضعیف بود و اینکه ایشون خیلی ریزنقش بودند و من فکر می کردم با توجه به جثه خودم به هم نمی ایم
ولی الان ذهن من رو به شدت مشغول کرده این دختر
طوری که از نظرم زیباتر لطیف تر و برتری واضحی نسبت به نامزدم دارد
ولی نامزدم هم خیلی نجیب است
چیکار کنم؟
-
RE: دودل شدم به خاطر ظاهر نامزدم
به همدردی خوش اومدی.
نامزدی رو برای همین گذاشتن دو نفر از نزدیک هم دیگه رو ببینن آشنا بشن تا در مورد ازدواج تصمیم بگیرن.شما هم طرفتو
دیدی خوشت نیومده.پس می تونی جدا بشی.اتفاقن اگر الآن جدا بشی به اون دختر لطف بزرگی کردی.مقوله ی ظاهر رو
با اخلاق قاطی نکن.اینها مستقل از هم مورد بررسی قرار می گیرن مخصوصن در مورد دختر.
اینم آینده احتمالی شما اگر ادامه بدی.می خوام از نامزدم جدا بشم
-
متشکر از راهنمایی شما
من بهش چه توضیحی باید بدم؟به خانوادم چی؟بگم به این دلایل ....
چه فکری در مورد من می کنند!
دلیل دیگری هم نیست
-
سلام،
به تالار همدردی خوش آمدید.
همانطور که فرهنگ هم گفت دوران نامزدی دوران شناخت است.
فقط خواستم این رو اضافه کنم که اون یکی خانم رو از ذهنتون بیرون کنید.
الآن شما یک نامزد دارید و باید سعی در شناخت ایشون داشته باشید و باید تمرکزتون روی این انتخاب باشد. نباید اجازه بدهید دختر دیگری تمرکز شما رو به هم بزند.
شاید هم اگر اون یکی دختر نامزدتون بود، تاپیک می زدید که نامزدی دارم که قیافه اش خوب است، ولی فلان ایراد اخلاقی رو دارد. به هر حال هر کسی نقاط قوت و ضعف دارد.
به شخصه این رو حق شما می دانم که با کسی ازدواج کنید که مورد پسند شما باشد.
ایشون رو همانطور که هست ببینید می خواهید یا نه، و با کس دیگری مقایسه نکنید.
چون نامزد هم هستید، دقت زیادی کنید و بهترین تصمیم رو بگیرید.
می توانید از مشاور حضوری هم کمک بخواهید.
موفق باشید.
==============
این تاپیک رو هم مطالعه کنید:
http://www.hamdardi.net/thread-15460.html
-
اگر واقها دلیل دودلیتون در مورد نامزدتون اون دو مشکلی که گفتید باشه به نظر من در دنیای امروز خیلی راحت حل میشوند.
اما من فکر می کنم مشکل اصلی شما مقایسه ای است که انجام می دهید. از کجا معلوم اون خانم را هم بعد از اینکه بدون پوشش ببینید مشکلاتی نداشته باشند. صمن اینکه هر زیبایی را ببینید زیباتر از ان هم دوباره خواهید دید. پس ابتدا چشمتان را از غیر ببرید تا تصمیمتان در مورد نامزدتان قطعی شود بعد در صورت منتفی شدن به دنبال موارد دیگر بروید.
-
دوستان متشکر هستم از اینکه کمکم کردید
خیلی دل مشغولی دارم و هیجا برای حرف زدن نداشتم کخ بدونم چه کنم
من جناب فرهنگ اون مشکل رو مطالعه کردم
راستش من نامزدم رو از سایر جهات می پسندم از نظر هوش شخصیت و ظاهر
شاید خوشگل نیست ولی چهره نجیب و مهربون و ملیحی داره
از اول هم نمی خواستم با یک فرشته زمینی از نظر زیبایی ازدواج کنم و یک چهره خوب برام کافی بود
ولی الان می بینم که این دو عامل دقیقا عوامل با اهمیتی برای من بودن
چطور ذهنم رو از اون خانم منحرف کنم؟
به خصوص اینکه صبح ها من زود می روم سرکار و ایشون هم زود می ان و معمولا 7:30 تا 8 تنها هستیم در اتاق
و مدام به این فکر می کنم کاش از ایشون خواستگاری کرده بودم و بهش می گفتم دوست دارم حجابش رو بیشتر رعایت کند
چون از نظر رفتاری بسیار متین است
آیا اینکه علاقه ام رو مطرح کنم اگر جوابش مثبت بود نامزذیم رو به هم بزنم اگر منفی بود با نامزدم بمونم فکر خوبی است؟
دلتنگ
چطور حل می شود؟با افزایش وزن؟
ایشون مشکل کمبود وزن ندارد!
پر مویی هم کاریش نمیشه کرد
-
این حرفا چیه آقای کامیاب.
پرمویی که خوب اپیلیدی و اپیلاسیون و .... حل میکنه قضیه رو. فقط کافیه به زیبایی بهش بگی که این کار رو انجام بده.
در مورد سینه هاش هم، اول اینکه بعد از بارداری که مشکل کاملللللللللللللللللللل حله
حالا واقعااااا اذیتت میکنه؟؟؟ میره عمل میکنه.
مشکلی که راه داره رو که از بیراهه حلش نمیکنن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab
آیا اینکه علاقه ام رو مطرح کنم اگر جوابش مثبت بود نامزذیم رو به هم بزنم اگر منفی بود با نامزدم بمونم فکر خوبی است؟
هم خدا رو ميخوايد هم خرما؟؟؟
به نظر خودتون درسته؟؟ اين عمل انسانيه؟؟؟
ببخشيد كه انقد رك گفتم
-
اول رابطه خودتوبا مورداول تموم کن بعدبروسراغ انتخاب بعدی.
اقای محترم زندگی عروسک بازی نیست که امروزازیکی خوشت بیادوفردا دلتوبزنه وبری سراغ یکی دیگه.
شمااول بایدهدف وانگیزه وعقایدوسلایقتو درنظربگیری والویت بندی کنی وبعدازتجزیه وتحلیل افکاروسلایقت بری دنبال مورددلخواهت بگردی.
-
از فرهنگ 27 و حامد تعجب میکنم
چرا شما پسرا فکر میکنید راحت میشه زد زیره همه چی؟
الان اگه دختر بود میگفتن اشکال نداره ظاهر عادی میشه!!!!
خیلی جالب برام روند این سایت !!! روابط با مراجعین و روابط با ستاره دارها !!!
برخورد با خانوم ها و آقایون!!!
:72::72::72:
به نظر من که شما فقط داری تو ذهنت مقایسه میکنی!!!
تازه مطمئنا قبل از شما خانوادتون اون دخترو دیده بودین بدون حجاب!!!
که میتونستین تا قبل از نامزدی این سوالاتو بپرسین از اونا و شناخت پیدا کنید!!!
به خودتون فرصت بدین
معمولا پسرا یه مدت بعد نامزدی پشیمون میشن ممکنه تو رابطه با اون خانومم این ایرادا باشه
شما که اونو بی حجاب ندیدین؟ دیدین؟
در ضمن اینکه این مشکلات قابل حله!!!
و همین طورخیلی تو این سایت بامشکلاتی توی اخلاق و تفاوت اعتقادی اومدن و آخرم به نتیجه نرسیدن و زندگیشون از هم پاشیده یا با مشکل ادامه میدن!!! و اگه شما همین الان یه تاپیک بزنید که میخواین با از نامزدتون جدا شین و با که اعتقادات ضعیف تر از شما داره ازدواج کنید همین حامد و فرهنگ 27 میگن که آدم ها عوض نمیشن و این تفاوت ها رو جدی بگیر و نواه که عوضشون کنی و بت میگن محتاط باش
به نظر من که توبه کن و این فکر پل.. از سرت دور کن
-
سلام،
نقل قول:
شما نسبت به نامزدتون متعهد هستید.
من چنین کاری رو به نوعی خیانت به عهدی می دانم که با هم دارید. البته این نظر شخصی من است.
فکر کنید متوجه شوید که نامزدتون اجازه داده شخص دیگری ازش خواستگاری بکند، و همزمان او رو هم زیر نظر داشته باشد!
این کار صحیح نیست.
و همانطور که گفته شد، وجود این خانم و اینکه فکرتون مشغول او باشد شدیداً به روند آشنایی ضربه می زند و اجازه تصمیم گیری درست رو به شما نمی دهد.
حالا فرض هم بگیریم این خانم به شما جواب رد بدهد. باز هم فرقی نمی کند. با این نوع تفکر، ممکن است چند وقت دیگر یک دختر دیگر رو ببینید و مزاحم افکارتان شود.
منطقی باشید. نقاط مثبت و منفی نامزدتون رو در کنار هم بگذارید و تصمیم بگیرید.
مسئله ی پرمویی تا حدود زیادی حل شدنی هست. و البته از کجا معلوم که اون یکی دختر خانم هم پر مو نباشد...
موفق باشید.
-
دوست عزيز به نظر من هم يه خورده بيشتر فكر كن و عجولانه تصميم نگير...
قابل توجه بعضي دوستان كه رسومات قديم رو مسخره ميكنن...اينجور كه ما شنيديم، اونموقع ها مادر داماد با دختر مورد نظر به حمام عمومي ميرفتن و مواردي مثل اندام،بيماري هاي پوستي،بكارت،و... از طرف مادر چك ميشده!(يه چكاپ كامل) و ديگه از اين مشكلات بروز نميكرده!!! حالا باز بگين قديميا هيچي حاليشون نبوده!
-
دوستان من قبلا هم متوجه این موضوع بودم و اصلا برام اهمیت انچنان نداشت ولی الان موضوع فرق می کنه منظورم این هست که بین کوچک بودن و اصلا نبودن خیلی تفاوت هست و البته من با کوچکی مشکلی نداشتم
در مورد پر مویی هم الان متوجه شدم که از صورت هم میشه متوجه پرمویی شد و این دختر خانم که گفتم مشخص هست که کم مو هست
در ضمن در مراسم خواستگاری و سر کار من همیشه ناکزدم رو با چادر دیدم
به نظرم این درست نبوده
نمی گم هم خر رو می خوام هم خرما
ولی من نمی خوام با کسی ازدواج کنم و برم به برجستگی های بدن خانم دیگه ای فکر کنم
من از این اتفاق می ترسم
هیمن که الان هم یکم در من ایجاد شده
همین همکارم که می گم
-
مگه شما داری ماشین معامله میکنی!!!
به نظرمن رابطروتموم کنید.
چون اگه عشقی واحساسی درکار بوداین همه وضعیت ظاهری اون خانم اذیتتون نمی کرد.
-
فاصله بین خواستگاری و نامزدی ما خیلی کوتاه بود و الان فکر نکنم خیلی براش ناکزدم سخت باشه به هم خوردن !
عشق در کار نبود من منطقی به این ازدواج تصمیم گرفتم و ظاهر و شخصیتشون رو پسندیدم
ولی خوب دیگه نمی خواستم پرمو باشه
چون پرمویی حتی اگر اصلاح شه جوش می زند و پوست بد می شود
سینه یک خانم طبیعتا نباید مو داشته باشه نه؟
-
اولش نمی خواستم چیزی براتون بنویسم. چون تصمیمی که قراره بگیری خیلی حساسه.
برادر من گوش کن.
با خودت رو راست باش. ببین ظاهر اولویت چندمه برات (اگر اولویت اول هم بود خجالت نکش).
شما هستی که قراره با ایشون زندگی کنه.
اما یه نکته مهم اینه که اولویت هات باید منطقی باشن.
وقتی منطق پشت دلایلت وجود داشته باشه خودت هم قاطعانه تر تصمیم میگیری.
بعضی اوقات انسان هایی هستند که محاسنی تو رفتارشون هست که واقعا با هیچی قابل قیاس نیست.
ایراداتی که شما میگیری قابل حل هست.
رفتار انسان ها ست که به ندرت عوض میشه!!!
دست از مقایسه بردار و فعلا رو رابطه با نامزدت تمرکز کن.
نکته بسیار مهم اینکه: اگر واقعا با این قضیه کنار آمدی رابطه رو ادامه بده.
بازم تاکید میکنم با خودت رو راست باش.
-
ممنون دانوب ظاهر برام مهمه ولی بی نقصی و کامل بودن نه
ولی فکر می کنم این موارد برای همه مهمه و کسی نیست که بگه از بدن پرمو یا سینه تخت خوشم می اد
من ایدالیست نیستم
-
آقای محترم . با توصیفی که از نامزدتون کردید به نظرم ایشون مشکل هورمونی دارن بهترین کار اینه شما خیلی رک به همسرتون بگید که از پرمویی و سایز سینه هاشون فکر میکنید بهتر دکتر غدد برن با چند ماه دارو همه چیز درست میشه مخصوصا مو روی سینه وکوچیکی بیش از اندازه از علایم تغییر هورمونه.
در ضمن اپیلاسیون بدن بار اول جوش میزنه که شما ازینم ناراحتید بعدش به شدت خوب میشه
اگر مشکل مالی ندارید 12 جلسه لیزر بدن برای موهای زاید تا همیشه هم شما واون دختر از موها ی زاید راحت میشین عوارضی هم نداره خیلی سادست مثل رفتن آرایشگاهه ولی بعد 12 با سوختن ریشه موها هرگز در نمیان دکترهای متخصص زیبایی این کارو میکنن صد در صد جواب میده
به هر حال اول این راههای درمانو انجام بدید و رک بگید آزمایش هورمون باید بده اگه درمان جواب نداد که میده شما از ایشون جدا شید. تا وابسته نشده جلو ی و ابسته شدنشو بگیرید نیازی هم نیس بگی به خاطره ظاهر شما من سردم شما جدی برخوردکن عاطفی نباش دختر بیچاره دل نبنده اگه درست شد که شما هم عشقی بی انذاره نثارش کن اگه نه لطف کن زودتر جدا شید
-
هر چقدر زمان بگذره وابستگیت بیشتر می شه از اون طرفم مسئله ظاهر مزمن می شه.اون وقت بین دو راهی موندن و
جدایی قرار می گیری.اگر می خوای جدا بشی همین الآن بشو.
-
فقط خواستم بگم پر مویی خانوما از رو صورت مشخص نیست چون اکثرا صورتشون رو اصلاح میکنن.فقط برای این گفتم که در مورد دخترای دیگه زود قضاوت نکنید.
من فکر میکنم شما تصمیمت رو برای جدایی گرفتی و این ایراداتی که تو نامزدت دیدی حسابی تو ذوقت زده که هنوزهیچی نشده چشمت دنبال اندام همکارت رفته.
اولا با هر کی نامزد بودی و ازدواج کردی بلاخره یه عیبی داره از الان تمرین کن چشمات روی اندام و قیافه این زن و اون زن سر نخوره.
ثانیا بلاخره حق توئه که زنت ازنظر ظاهر باب میلت باشه.اما با نفر بعدی هم که بخوای نامزد بشی هم نمیشه از همه نظر چکش کنی.پس خوب فکر کن که فردا به خودت نگی کاش واسه قبلی صبر کرده بودم.
مثلا ممکنه بیای بگی با همکارم نامزد کردم اما قدش کوتاست به مشکل برخوردیم
نقل قول:
چرا شما پسرا فکر میکنید راحت میشه زد زیره همه چی؟
الان اگه دختر بود میگفتن اشکال نداره ظاهر عادی میشه!!!!
fa mo جان باید حقایق رو در نظر گرفت و گرنه بله خیلی ایده اله که این اقا یا مردای دیگه به اخلاق زنشون بیشتر ازظاهر اهمیت بدن ولی واقعیت اینه که ظاهر برای اقایون خیلی مهمه و اگر ازاین نظرخصوصا موردی که این اقا مطرح کرده و به نوعی با رابطه ج ن س ی ربط داره ارضا نشن چشمشون دنبال زنای دیگه میره.
خوباین اقا باید با خودش دو دوتا 4تا کنه ببینه میتونه با این مشکل کنار بیاد یا نه؟
اما برای دخترا معمولا ظاهر به اندازه پسرا مهم نیست
-
من فکر می کنم اگه اساسن به دلتون نشسته بود ایرادایی که گفتید از اونجاییکه قابل حله ، خودتون بهش پیشنهاد می دادید که به فکر چاره باشید. مورد اول راه حلش لیزره و مورد دوم اگه داروهای هورمونی جواب نده ایمپلنت جوابگو هست(در صورت تمایل نامزدتون. به هر حال اون خودش رو اینطوری قبول داره و کسی حق نداره به کس دیگه بگه خودتو عوض کن!!! ) .
به عبارتی اینایی که میگید شبیه بهونه است و یا اینکه واقعن شما آدمی هستید که جسم براتون خیلی مهمه و عجیبه که این رو نمی دونستید.
شما شناختتنون نسبت به خانومها کمه. شما از روی ظاهر و لباس نمی تونید تشخیص بدید که بدون حجاب اون آدم واقعن چه جوریه. و این مدل انتخاب همسر و طرز فکر به هر حال شما رو اذیت خواهد کرد.
راجع به همکارتون که دارید بهش فکر می کنید هم باید بگم خیلی بی انصافید! چطور دلتون میاد نامزدتون رو که از موضع شما خبر نداره نسبت به خودش ، اینقدر راحت حذف کنید و به کس دیگه فکر کنید؟؟؟ :(
به نظر من
اول - تکلیفتون رو با خودتون و معیارهاتون برای ازدوج مشخص کنید (یا تزتون رو عوض کنید اول کسی رو دوست بدارید بعد به ازدواج باهاش فکر کنید. اون وقت جسم و اندامش دیگه موضوعی مهم نخواهد بود که بخواد شما رو اسیر کنه!)
دوم- مساله رو با نامزدتون مطرح کنید . اگه بپذیره که مثلن تن به ایمپلنت بده(که عوارض روحی جسمی هم داره) و به شرط اینکه بعدن شما نگید این شکلی نمی خواستم یه شکل دیگه می خواستم خب شاید راه حلی پیدا شه. هر چند اگه من جای نامزدتون بودم و این مساله رو می فهمیدم کات می کردم و حاضر نبودم به خاطر یه تازه وارد تنم رو عوض کنم. اگه فکر می کنید دلخور میشه(که مسلمن میشه) اصلن بهش نگید یه بهونه ی دیگه بیارید و تمومش کنید.
سوم- اگه با نامزدتون نتونستین ادامه بدین ، تا زمانیکه تکلیفتون با خودتون مشخص نشده با کس دیگه ای وارد بازی خواستگاری و ... نشید . متاسفانه ازدواح سنتی این ایراد بزرگ رو داره که اول باید جسم از فیلتر رد بشه بعد روح!!!
به هر حال امیدوارم بتونید مساله رو به بهترین نحو به سر انجام برسونید.
-
به نظرم به اون آدم و به اصطلاح نامزد تعهد همسری نداری
وگرنه انقدر راحت راجع به جسمش تو یه محیط اینترنتی حرف نمیزدی
فقط این دخترای مذهبین که باید یه عمر پاک زندگی کنن بعدم که اینجوری....
-
من فکر می کنم مشکل اصلی اینجاست که شما برای ازدواج خودتون وقت کافی نذاشتید و معیارهای خودتون رو در نظر نگرفتید ،درسته ظاهر بینی خوبی نیست ولی بهتره واقع بین باشیم نمیشه تاثیر ظاهر رو نادیده گرفت
اون هم برای آقایون که اثبات شده که محرک های بصری رو بهتر می توانند پردازش کنند و احساسات اونها از طریق دیداری بیشتر تحت تاثیر قرار می گیره بر خلاف خانم ها که شنیداری هستند.
بهتره الان احساساتی تصمیم نگیرید
این طوری که شما نوشتید نشون می ده شما بین دو نفر موندید
یکی که نامزد شماست و شما شخصیت و نوع پوشش و نجابت ایشون رو قبول دارید و ظاهرشون رو به جز دو موردی که مطرح کردید رو قبول دارید و مورد تایید خانواده شماست.
یک نفر دیگه،که شما حجابش رو قبول ندارید و نمی دونید ایشون اصلا شما رو قبول داره یا نه!خانواده شما ایشون رو قبول می کنند یا نه،نمی دونید واقعا ایشون از نظر ظاهری بی نقص هست یا نه!نمی دونید اگر بخواین ازش با حجاب بشه قبول می کنه یا نه،نمی دونید اگر قبول کرد ،رو حرفش می مونه یا نه!
اول همونطور که حامد گفت، اون نفر دوم رو به کل از ذهنتون خارجش کنید
بعد با خودتون رو راست باشید و در مورد نامزدتون فکر کنید.
فکر کنید چه دلایلی وجود داره که شما ایشون رو انتخاب کردید
هم دلایل ظاهری و هم سایر دلایل
و ببینید چیزهایی باعث شده شما از ایشون خواستگاری کنید و تا مرحله نامزدی هم پیش برید انقدری براتون با ارزش هست که بتونید نقص های ظاهریش رو در نظر نگیرید یا نه!
در مورد این هم فکر کنید که برخلاف چیزی که تصور می کنید برای هر دو مورد راه حل علمی وجود داره .البته من نظرم اینکه بهتره بدون در نظر گرفتن راه حل ها با ظاهر ایشون کنار بیاید.
famo مثل اینکه شما پسرا رو نمی شناسی واقعا!وقتی به اینکه چرا من میام خونتون،ناخن های دستت لاک نداره گیر می دن !!!انتظار داری به چنین مسائلی ،اهمیت ندن!!!!
-
ببخشید اینکه شما فرمودید نامزدتون رو بدون پوشش دیدید منظورتون اینه که یعنی صیغه محرمیت خوندید یا عقد کردید؟ راستش نامزد بودن با عقد کرده بودن فرق داره.
-
فکر کنم زیادی زرنگ تشریف دارید. هنوز مشکلتونو با نامزدتون حل نکرده دنبال ورانداز کردن یکی دیگه هستید و میخواید اگه مطمئن شدید که مورد دوم ok میشه نامزدیتونو به هم بزندی. خدایی هم هست. شما هم صد در صد خوب و کامل که نیستید. شما که انقد ظاهر برات مهم بود چرا با کسی ازدواج کردی که زیر چادر بود و هیچ جاشو ندیدی؟! در ضمن به نظر من شما به اون خانم علاقه نداری اگر علاقه داشتی همه این مشکلات حل شدنی بود. پرموئی که یکی از دلایلش هورمونیه و احتمال زیاد با دارو بهتر میشه و اون یکی هم که خود به خود بعد از ازدواج حل میشه! به نظر من یه کم ناجوانمردانه است. دختر مردمو علاقه مند کنی و بعد بگی چون پرمو بود میرم با یکی دیگه!
-
کار شما به عین خیانت ، هست ! فکر می کنید ، فردا اون خانم مقابل رو لخت ببینید و بگید این که فقط سی.. هاش قشنگه ! بقیش زشته ! اخلاقش هم که مناسب نیست و دوباره فکرتون بره سمت همین نامزد فعلیتون !
رک بگم ، امیدوارم ناراحت نشید ! شما تنها سنی بزرگ شدید و اصلا به هیچ عنوان آماده ازدواج نیستید
به نظر بنده ، شما بهتر هست ازدواج نکنید و دنبال رابطه دوست دختر و پسری باشید !
چون به هر حال ممکنه ، هر روز با توجه به سلیقه جدید شما یه مورد جذاب تر باشه !
یه روز قد کوتاه ! یه روز قد بلند! یه روز سی ه بزرگ ! یه روز متوسط ! ! ! !
پ. ن : دوستی دارم ، شاید بیشتر از 50 دوست دختر داشته که کاملا باهاشون ... داشته !
الان موقع ازدواج می دونید چی می گه ؟ پشیمون شده و توبه کرده ! می گه فقط اخلاق ! می گه تمام قشنگی ها رو تجرب کردم ، هیچ کدام اونقدر تو بلند مدت لذت نداشته ، که بخوام به خاطرش ازدواج کنم ! تنها یه چهره دلنشین داشته باشه ، بقیه فقط اخلاق !
در ضمن بهتر هست ، زودتر به هم بزنید تا همچین خانوم نجیبی گیر افرادی بیوفته که قدر خوبی های یه خانم رو تو اخلاق نه تو اندام ببینند !
-
سلام،
دوستان عزیز،
از شما تقاضا می کنم مراجع رو محکوم نکنید.
به اندازه کافی به ایشون راهنمایی شده. بهتر است قبل از ارسال پست های جدید، منتظر باشیم تا در صورت تمایل خودشون تاپیک رو ادامه بدهند.
با برخوردهای تند، مراجعین نسبت به ما بی اعتماد و سرخورده می شوند.
با تشکر.
-
سلام
دیدتون رو برای زندگی عوض کنید
شما شهوتتون نمیزاره بقیه محاسن اون دختر رو ببینید
شما ک اینطوری هستید فکر ازدواج دایم رو از سرتون بیرون کنید برید دنبال اون چیزی ک تو ذهنتونه
چون ذهنتون چیزی غیر از ازدواج رو داره معرفی میکنه براتون
-
هر تصمیمی میگیرید فقط مطمئن باشید از رو دلسوزی برای طرف نباشه، چون بعدا مشکل دوباره سر باز میکنه
اول خوب خودتون رو بررسی کنید، اگر دیدید جنبه دل سوزی شمارو به طرف ادامه رابطه میکشه فورا کات کنید، چون بعدا ضربه بسیار بزرگتری به طرف می زنید...
ضمنا شما هنوز از نظر فکری آمادگی ازدواج رو ندارید، مشکل مو و سی ه نیست، چون قابل حله، فردا از چیزای دیگه بدتون میاد حتی از همین حجابش که باعث جذب شما برای ازدواج بوده، مشکل همین عدم آمادگی شماست، ... تجربه های دیگران رو بررسی کنید!
در مورد مو و سی ه، دختری که تو خط روابط جنس ی و ... نبوده و اصلا بهش فکری نکرده (معمولا چادری ها) همگی این ویژگی رو دارن، کلا چیزی از سک س نمی دونن و بهش فکر نکردن تا بخوان به خودشون برسن و اندام جذاب کنن واسه اینکه کسی خوشش بیاد... دقت کنید، این گاهی یه ویژگیه مثبته!
-
جناب kamyab
به تالار همدردی خوش آمدی
شما دچار تعارض شدی ، و روند اجتناب - گرایش را پیدا کرده ای . نیازه که با بهره گیری از روش حل مسئله تعارض را حل کرده و بعد تصمیم بگیری .
لطفاً لینک های زیر را خوب مطالعه کن که در جهت تصمیم گیری درست کمکت خواهد کرد .
http://www.hamdardi.net/thread-2407-post-21484.html#pid21484
http://www.hamdardi.net/thread-10711.html
.
-
با تشکر از همه دوستان
این چند روز مطالب شمارو خواندم ولی انقدر شرمنده بودم اکه تصمیم داشتم دیگر وارد سایت نشوم
از گفته های خودم شرمنده و پشیمانم
از همه بیشتر پیش خدای خودم شرمنده ام و امید دارم مرا ببخشد.
از اینکه در مورد دختری که به من اعتماد کرده است و جواب مثبت داده است این طور صحبت کردم از خودم خجالت می کشم.
تصمیم داشتم دیگر چیزی ننویسم ولی بهتر دیدم مشکل را حل کنم و ادامه بدم .
من نگفتم عقد کردیم نامزد هستیم.
از صحبت دوستان متوجه شدم اکثرا من را فردی شهوت پرست و ظاهر بین می داند در حالیکه من چنین فردی نیستم و ظاهر برایم در حد معمول اهمیت دارد
و این طور نیستم
چند ملاک کلی برای ظاهر در نظر داشتم
1.چون خودم یکم اضافه وزن دارم ،دوست داشتم همسرم لاغر باشد
2.می خواستم چشم و ابرو مشکی باشد.
3.می خواستم قدش از من حداقل 10 سانت کمتر باشد.
4. هیچ یک از اجزای صورتش عملی نباشد .
من فقط همین معیارهای ظاهری برایم مهم بود.و به چیز دیگری فکر نمی کردم.
فرشته مهربان متشکرم از پاسخ گویی شما
درست است دچار تعارض شدم ،مطالبی که ارسال کردید رو خواندم
مزایا و معایب انتخابم رو نوشتم .در مورد هر دو انتخاب هم نامزدم وهم همکار جدیدم
و نمره دادم ،به نکات منفی ازدواج با همکارم به این دقت فکر نکرده بودم (با توجه به صحبت یکی از دوستان که برایم جنبه های منفی رو مشخص کرده بود
خیلی از جنبه های منفی فکر کردن در مورد همکار جدیدم برام روشن شد )
برای مثال ممکن است بگوید با حجاب می شود و چادر می پوشد ولی بعدا این کار رو نکند.
یا امکان دارد به هیچ وجه مادر من چنین دختری را به عنوان عروس نپذیرد.
می خواهم یک جمله بنویسم که بتوانید شرایط و مشکلات من را درک کنید
من از ابتدا که به خواستگاری همکارم رفتم هم ظاهرش وهم اخلاقش را پسندیدم
و مادرم و خاله ام ایشون را بی حجاب دیدن و از زیبایی ایشون برای من گفتن
گفتن دختر ساده و خوش لباسی است و موهای مجعد و زیبایی دارد دقیقا با این جمله ایشون رو توصیف کردن
خرمن گیسو بود موهاش.
منم به سلیقه انها اعتماد کردم ولی وقتی رسما نامزد شدیم و بیشتر بهش نزدیک شدم ،متوجه شدم اون تصویری که مادرم و خاله ام از ایشون ساخته بودن ،درست نبود و زیبایی ایشون در حد متوسط هست و خود نامزدم به من گفت که مادرتون در مورد من چی می گن؟من هم گفتم مادرم گفتن شما موهای بسیار زیبایی دارید.نامزدم هم خندید و گفت بله خیلی ها این را به من می گن از جهاتی مثبت هست و از جهاتی هم منفی،من موهای پر پشتی دارم برای موی سر خوب است و برای بدن بد!من هم گفتم خوب بدن که اصلاح می شود و مشکلی نیست .
گفتن پوست بعضی قسمت های بدن حساس هست و اگر اصلاح شود جوش می زند و بد می شود.
شاید اگر خودش به مساله مو و جوش اشاره ای نمی کرد من انقدر این موضوع برام بزرگ نمی شد.
چند روز بعد سر کارم در حالیکه بسیار پکر بودم و در این فکر بودم که از نظر زیبایی نامزدم در حدی نیست که من می خواستم (منظور بنده مشخصا دو موردی هست که گفتم و مشکل دیگری وجود ندارد)
همکار جدیدم سر یک موضوع کاری با من صحبت کرد من همیشه با ایشون کار می کردم و همیشه از نظرم دختر زیبایی بود ولی هیچ وقت احساس علاقه مندی به ایشون نداشتم و به نظرم خیلی ریزنقش بود و مثل فیل و فنجان می ماندیم.
در ان روز تا به کنار صندلی من امد انگار تمام خون بدنم جوشید اومد تو سرم.
هیچ وقت چنین مساله ای برای من ایجاد نشده بود،و از همان روز احساس کردم به ایشون علاقه دارم.
ولی هر چه فکر می کنم ما با هم جمع نمی شویم .ایشون از نظر پوششی خیلی ضعیف هست و اصلا در خانواده ما چنین پوششی قابل قبول نیست،همچنین فکر می کنم همان طور که من متوجه کمر باریک و .....ایشون می شم ،به خاطر نوع پوششون دیگران هم متوجه این زیبایی ها می شن و من نمی تونم این رو بپذیرم .
خیلی از خدا خواستم کمکم کند تا بتونم منطقی فکر کنم و به معصومیت نامزدم فکر کنم و به این که خدا در همه حال ناظر ماست ولی باور کنید این احساسات در کنترلم نبود.
ولی با نمراتی که به انتخاب خودم دادم نمره نامزد من از ایشون خیلی بالاتر شد.
به هر حال من تصمیم دارم نامزدم را خوشبخت کنم با او بمانم
اگر راه حلی برای حل مشکلاتش وجود دارد ،حتما به درمان فکر می کنم واگر راهی نبود ایشون رو همین طور که هست می پذیرم و به قول یکی از دوستان به سمت زنان دیگر سر نمی خورم
-
افرین:104::104:
اقای کامیاب نمیدونم توی لیستی که نوشتین ظاهر رتبه چندم رو داشت اما الان که اون همکارتون رو گذاشتین کنار راحتتر میتونین در مورد نامزدتون فکر کنید.حالا بدون هیچ قیاسی فقط میتونین راجب نامزدتون فکر کنید و تصمیم بگیرین.
میدونم گفتین تصمیم گرفتین ولی منظورم اینه که حسابی سبک سنگین کرده باشین که خدایی نکرده بعد ازعقد که اونوقت واقعا به این دختر تعهد پیدا کردین اون دو تا مورد تو ذوقتون نزنه.
هیچ عیب و ایرادی نداره که ظاهر براتون مهم هم باشه.معیاراتون هر چی هست بهش توجه کنید و با خودتون رودروایسی نداشته باشین.
اگه واقعا همه جانبه فکر کردین و تصمیم به ادامه گرفتین راههای درمان مختلف هست که دوستان هم اشاره کردن.ضمنا ژلهای ضد جوش بعد ازاصلاح هم هست و......لیزر....و درمان هورمونی اگه پزشک تشخیص بده.
امیدوارم خیر براتون پیش بیاد
-
سلام بهار خانم
ظاهر در الویت دوم بود
اول متانت و اعتقادات برام مهم هست
یعنی همسر من حتما باید از فیلتر اول که مسائل اعتقادی هست رد بشه تا بعد در مورد سایر فاکتور ها بررسی کنم .
بهار خانم من از تصمیمم الان مطمئن هستم
فقط می خوام باهاش در میون بزارم مشکلات رو ولی جرات نکردم تا حالا
به همکارم اصلا دیگه فکر نمی کنم حتی درخواست دادم از سال آینده به امید خدا انتقال پیدا می کنم یک واحد دیگه
نمی دونم چطور بهش بگم که بر نخوره
می خوام بره دنبال درمان پرمویی و اگر میشه درمان مورد دوم
چون از اخلاق خانم ها سر رشته ندارم می ترسم از اینکه حقیقت رو بهش بگم
می ترسم ناراحت شه
ولی وقتی میشه درمان کرد چرا که نه!
میشه بگید چطور بهش بگم که ناراحت نشه؟
از خانم بالهای صداقت تشکر می کنم
-
امتیازات مثبتش رو کنار منفی اش بگذار ببینه کدومش برات مهمتر و کدوم دسته سنگینی میکنه اگه قبولش کردید که هیچ اگرم خواستید بهم بزنید :
بهتون توصیه می کنم از این دفعه تموم شرایطی که باید همسرتون داشته باشه از سایز اندامش گرفته تا مو و... برای مادر یا خاله تون تشریح کنید تا اونا به شما اطلاع بدن که داره یا نه
امیدوارم دیگه چنین اشتباهی نکنید چون از همین الان می تونم بفهم اون دختر بیچاره چه خواهد کشید:163:
می تونم بگم اگه قضیه شما عکس بود اون دختر میسوخت می ساخت چون دختر خوب یعنی این....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab
میشه بگید چطور بهش بگم که ناراحت نشه؟
از خانم بالهای صداقت تشکر می کنم
از مادرتون یا خواهرتون کمک بگیرید به هر حال خانم ها بهتر همدیگه رو درک می کنن
-
نمی تونم در این موضوع از اونها کمکی بخوام
با این صحبت ها
شخصیت خودم رو زیر سوال می برم و مشکلات همسرم رو تو خانواده مطرح کردن درست نیست
به این صورت زیبایی همسرم رو هم زیر سوال می برم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab
با این صحبت ها
چه فهمیده
آفرین
کم پیدا میشه از این مردا
!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab
با این صحبت ها
پس خودتون به طریقی بهش بفهمونید بالاخره شما قراره زن و شوهر بشید باید بتونید خواست ها و مسائل خصوصیتون رو بهم بگید گاهی وقت ها حیا زیاد درست نیست
در ضمن مشکل پرمویی همیشه هورمونی نیست و گاهی ارثی است که در اون صورت فقط با لیزر درمان پذیره که اگه بخواد تموم بدنش رو لیزر کنه باید بگم هزینه خیلی زیادی داره اونم 12 جلسه که .....
-
سلام. قصد یه راهنمایی کوچیک داشتم توی اون دو موردی که مشکل داشتید . من خودم رو یک لحظه جای اون خانم گذاشتم دیدم که اگر مستقیما اشاره بشه ممکنه ناراحت بشن یا خدایی نکرده غرورشون بشکنه
به نظرم اگر غیر مستقیم براشون این دو تا مسئله رو بازگو کنید خودشون متوجه میشن
مثلا بگید که من این مدل هیکل رو میپسندم ...یا این که خیلی دوست دارم خانمم فلان هیکل رو داشته باشه
احتمال خیلی زیاد ایشون متوجه میشن که موردی که مد نظر شماست با هیکلی که ایشون دارن متفاوت هست و میگن که من این طور نیستم ...اون وقت میتونید ازشون تقاضا کنید که برای رفع مشکل به دکتر مراجعه کنن
-
به نظر من هم اصلا مسائل خصوصیتون رو به دیگران نگید و بین خودتون حل کنید.
من به عنوان یه دختر دوست دارم اگه طرفم چیزی میخواد بهم بگه قبلش ازعلاقش مطمئن شده باشم یعنی اطمینان خاطر بهم بده که اون مورد تو احساسش بهم تاثیر نداشته.
شما هم بهش ابرازعلاقه کنید ،یه هدیه کوچیک براش بخرید و مطمئنش کنید که چقد دوسش دارید.بعد بگید شنیدین مثلا پرمویی ممکنه بخاطر مسائل هورمونی باشه و شما نگران سلامتیش شدین و بهتره به یه متخصص مراجعه کنه.بهش اطمینان خاطر بدین تو تموم مراحل درمان کنارش هستین.
حتی روزی که نوبت دکتر داره خودتون ببریدش،باهاش منتظر نوبتش باشین و برش گردونین.
اگه یه دختر حس کنه طرفش خیلی دوسش داره و همیشه کنارش هست دلخور که نمیشه علاقش بهش بیشتر هم میشه و تلاش میکنه تغییرات ظاهری مورد نظر طرفشو تو خودش بوجود بیاره چون میدونه طرفش اونو همینجوری هم دوست داره پس اون ادم ارزش داره بخاطرش دنبال درمان و بهتر شدن ظاهر بره.
موفق باشید.
-
به نظر من مطرح کردن این مساله به صورت مستقیم واقعن ایشون رو آزرده می کنه .
و به نظرم حتی اگه بگید من این مدل هیکل رو می پسندم باز هم ناراحت میشن و ممکنه با خودشون فکر کنن که خب اگه این مدل دوست داشتی می رفتی سراغ کسی که این جور باشه(یعنی اگه من جای ایشون بودم این جور جبهه می گرفتم :دی ). چون مساله چاقی لاغری نیست که خیلی راحت حل بشه و با رژیم و باشگاه سریع جواب بده.
مطرح کردن این موضوع یه جو ـ خیلی صمیمانه رو می طلبه. شاید بهتر باشه رابطتون به صمیمی ترین حالت برسه که اگه راجع بهش حرف زده شه احتمال دلخوری به کمترین حد برسه.
اگه میشد یه جوری نظر خودش رو راجع به این مسایل می فهمیدید خیلی عالی می شد نه اینکه نظر خودتون رو اعلام کنید. به هر حال اون یه خانومه و مسلمن دوست نداره بدن پرمویی داشته باشه . اگه می فهمیدید آیا اقدامی تا حالا کردن یا نه؟ اگه پیگیر بودن که خب پس حالا می تونید با هم پیگیر شید تا نتیجه بگیرید.
در مورد موضوع دوم به نظرم لطفن به این زودی و قبل ازدواج چیزی بهش نگید . چون راه حل اون مستلزم تغییرات ویژه تری هست . شاید بعد از ازدواج شما مساله ای با این موضوع نداشتید(من خیلیا رو می شناسم که این جور هستند و مشکلی هم تو زندگیشون نداشتن. و بعداز بارداری تا حدی مشکل حل شده. حتی خیلی از هنرپیشه های معروف خارجی هیکلشون این جور هست (مثلن keira knightly) وبا وجود اینکه می تونستن جراحی کنند نکردن. می خوام بگم این رو یک جور نقص ، تلقی نکنید. بلکه یک ویژگی ظاهری ـ ، همین ) و اینکه سعی نکنید قضیه رو واسه خودتون بزرگ کنید. چون هر چی به این موضوع بها بدید این موضوع بیشتر رو اعصابتونه.
و در آخر : به قول یک آقایی اینجوری وقتی در آغوشش می گیرید به قلبش نزدیکترید : )