-
خانوما باید کمک مالی داشته باشند؟!
باز یه مشکل دیگه واسم پیش اومده که دست به دامان شما دوستای خوبم شدم. ما چند وقت پیش خونه خریدیم و تا چند سال دیگه قسط داریم .
تصمیم گرفتیم که امسال بچه دار بشیم به خاطر همین من پیشنهاد دادم که یک مسافرت دونفره به عنوان آخرین مسافرت دونفرمون بریم کیش یا قشم.
شوهرم که اول خیلی مخالف بود و میگفت که میخوام واسه عید ماشین بخرم چون الان ماشین نداریم اما با اصرار من موافقت کرد که بریم اما نه با هواپیما با قطار.
حالا نمیدونم اشکالی داره من حداقل پول مسافرت خودمو به کارتش واریز کنم ؟ خوشحال نمیشه؟ یا شایدم قبول کنه که با هواپیما بریم.
نمیدونم اصلا مسافرت بریم یا اینکه ماشین بهتری بخریم؟
برای مسافرت کمکش بکنم یا نه نباید کمک کرد؟
-
RE: خانوما باید کمک مالی داشته باشند؟!
-
حقوق من از شوهرم بیشتره و قسطام کمتره اما هیچ وقت شوهرم ازم کمک مالی نخواسته.
پول خونمون هم دقیقا نصف بود به همون نسبت هم به نامم زد.
نظری ندارید؟:302:
-
سعی کنید تو خرید های اونجا به طور نامحسوس کمک کنید ، همسرتون گویا دوست نداره مردانگی ( یا هر اسمی دیگه ایی مربوط به سرپرستی خانواده ) تحت شعاع بگیره
-
یه دلیل خودم این بود که شاید بره با هواپیما ثبت نام کنه .
نمیدونم:303:
-
يه كم سختي بكش ولي مردونگي شوهرت را زير سوال نبر.:305:
-
:303::303::303::303::303:
-
من به شخصه اگه بودم کمک می کردم به درست و غلطش کار ندارم
دلم اینطوری می خواسته همیشه
یعنی دلم می خواسته که کمکش کنم
به شرطی کمک کن که بعدا توقعی نکنی
-
اقليما چه يثنا بخواد و چه نخواد كم كم شوهرش عادت مي كنه.
اگه خيلي دوست داري كمك كني تو خريد ماشين كمك كن.
ماشين را براي شما مي خره ديگه؟ درسته؟
-
احتمالا نصف پول ماشینو من جمع میکنم و نصفشو ایشون.
من میخوام کلا به نام من کنه:163: اما اون میگه بیشتر دوست داره با پول خودش تنهایی بخره به نام خودشم بزنه.
نمیدونم چی پیش میاد؟
لطفا کمکم کنید لیلا و اقلیما جون
-
بذار خودش به ميل خودش به نامت كنه.
تو اصرار نكن كه به نامت كنه. فقط غير مستقيم بهش بگو.
-
بیشتر الان برای مسافرت موندم چیکار کنم لیلاجون؟
از قطار خوشم نمیاد.
-
یثنا جان
یادت باشه قضیه مال من مال تو رو تو زندگیت باب نکنی که واقعا اگه همسرت یاد بگیره و هی بخواد مال من و مال تو بکنه خدا به دادتون برسه
اگه می خواد تنهایی ماشین بخره بذار بخره و تو هم پولاتو خودت جمع کن تا بتونی برای خودت ماشین بخری چون مطمئنا بعدا با وجود بچه یه ماشین جدا برات لازم میشه
-
ممنون اقلیماجون.باشه حتما .در مورد مسافرت و نوع رفتنش و پولش نظرت چیه؟
-
نمی دونم چند سال ازدواج کردی ولی من با اینکه چهار سال ازدواج کردم خیلی دوست دارم با قطار با همسرم به مسافرت برم چون قطعا مدت زمان بیشتری رو با هم تو قطار خواهیم بود و کلی بهمون خوش می گذره
میگم بستگی داره چه طوری فکر کنی
ولی یثنا جان هدفتون از مسافرت تفریح و خوش گذرونیه پس اگه بخواد مشکل ساز بشه قطعا هدف اصلیتون زیر سوال میره
همسرت با توجه به درامد خودش و اون طوری که شرایط مالیش بهش اجازه داده داره شما رو سفر می بره مطمئن باش لذت بیشتری خواهد برد وقتی که خودش شما رو سفر ببره تا وقتی که شما بخواین تو این زمینه کمک مالی کنید!!
پس بیشتر به این فکر کن که چه طور می تونی از این سفر لذت ببری تا اینکه بخوای به چه طوری و یا کجا رفتنش فکر کنی
بعدا هم وقتی به گذشته نگاه می کنی این لطف همسرتو که به خاطر شما از خواستش (ماشین خریدن)گذشته و به سفر بردتت رو فراموش نمی کنی
وقتی اون از خواسته اش به خاطر شما گذشته پس شما هم از خواسته ات به خاطر اون بگذر و انعطاف بیشتری به خرج بده
-
یثنا جان سلام عزیزم
به نظره من بزار احساس مردونگی خودشو داشته باشه یه جور نا محسوس کمکش کن بچه ها درس میگن تو خرید و یا تویه مسافرت کمکش کن نزار زیاد ماله من و ماله تو بشه از خودت شروع کن حساب کتاب باشه تو پولات ولی این حسابو کتابو با خودش نشین انجام بده.تا یه حد همیشه کمکش باش چون به هر حال تو داری از وقت خونه واسه سرکار کم میکنی :72::72:
اگه از قطار خوشت نمیاد بشین باهاش صحبت کن با یه طرز خیلی مهربونانه بگو مثلا دوست دارم این سفر برای هردومون دلنشین باشه و یه جور بشه که فردا به بچمون بگم پدرت با تمام سختی که براش داشت چون من سختم بود قبول کرد با هوایپما بریم از این جور حرف زدنا...بعدم بهش بگو منو تو نداریم اگه واسه خرید ماشین پول کم اوردی میتونی رویه منم حساب کنی به نظرم جواب بده:46:
این فقط یه نوع نظر شخصی بود:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یثنا
نمیدونم اصلا مسافرت بریم یا اینکه ماشین بهتری بخریم؟
از خیر مسافرتم گذشتم.میخواستم یه مبل دیگه بگیرم اما نگرفتم طلاهام فروختم تا یک ماشین خوب بخریم اما تمام نقشه هام رو نابود کرد.دیشب شوهرم رفته یک ماشین مدل پایین که 200000کارکرد داره بیعانه داده.:302:
با اینکه دو سه میلیون دیگه بیشتر از پولی که الان داده جمع کرده بودیم.:302:
جای اینکه خوشحال باشم فقط دیشب گریه کردم.کارش رو توجیه میکنه.میدونم اگه مخالفتمو ادامه بدم و باعث لغومعامله بشم اگه بشه شوهرم به هم میریزه و تلافیشو سرم درمیاره:302:
به من میگه هیچ زنی اندازه تو دخالت نمی کنه تو فضولی:302:
-
چي شده يثنا؟ چرا شوهرت اين كار را كرد؟
-
نمیدونم لیلا جون.میگه خیلی ماشین تمیزییه.خونگیه.
نمیدونم اگه خونگیه چرا 200000 تا کار کرده؟
-
ببين مردا از اين چيزها بهتر از ما سر در مي آورند. به نظر من هم بهتره دخالت نكني. با باقيمانده پول هم براي خودت طلا بخر. ناراحتي نداره كه.
-
لیلاجون اصلا دوسش ندارم.دلم نمیخواد سوار یک ماشین در پیتی شم.چرا به من گفت طلاهاتو بفروش که حالا برم دوباره بگیرم.مسافرتم که نرفتیم .دلیل این همه بدیختی کشیدنمون چی بود.
میدونم داره اشتباه میکنه.همه میگن اشتباه.خرجش زیاده.
-
سلام بثنا جان اینطوری که شما نوشتید همسرتون زیاد مایل به این که شما کمک کنید نیستند چون اگه تمایل به کمک گرفتن داشت حتما به شما میگفت در مورد ماشین هم بزار هر جور مایله رفتار کنه بالاخره مردهاهم دوسدارن یه جاهای از خودشون استقلال داشته باشن عزیزم منم توی خرید ماشین حدود هفتاد درصد پول ماشین رو متقبل شدم اما اصلا حرفی از اینکه به نامم باشه نزدم چون مهم نیست خانومی ما شدن رو فراموش نکن:305::72::72:سفر خوبی داشته باشید:310:
-
همین الان هم نصف پول رو من میدم.خودشون گفتند هرچه پول بیشتری جمع کنیم ماشین بهتری میخریم.
گفته به نام من هم میزنه.من دوست دارم به نام خودش بزنه اما ماشین خوبی بخره.همه پولمون رو برای خرید ماشین بده.
:302::302::302::302::302::302::302::302:
اگه حرفی نزنم حس میکنم نادیده گرفته شدم.میدونم خودش هم پشیمون میشه.
اگر حرفی بزنم به فضولی متهم میشم.شوهرم میگه زنهای دیگه تو این کارها دخالت نمی کنند.
-
یک راه حل ندارین که انجام بدم و متقاعدش کنم که این کار به نفعمون نیست؟
کاش یک نفر به من راه حل بده.:302::302::302:
-
-
سلام عزیزم. درمورد اینکه نصف پول ماشین رو دادی و به این خاطر بخوائی دخالت کنی معلومه غرور شوهرت شکسته میشه اصلا حرفی از اینکه منم پول گذاشتمو باید نظر بدم نزن ولی بهش بگو بهتر نیست ماشین رو پیش یک کارشناس ببریم ببینیم واقعا سالمه یه وقت تصادفی چیزی نباشه بعدا خودت به دردسر می افتی هروز باید تعمیرگاه باشی و حسابی خرجش کنی. البته اینها بستگی داره که چه ماشینی میخواد بخره که بیست هزارتا کارکرده بعضی ماشین ها همچین کارکردی واسشون چیزی نیست ولی بهش بگو مهم فنی ماشین هستش نه ظاهر ماشین بهتره ببریم کارشناسی کنن بعد پولشو بده و سند بزن. اصلا صحبتی از به نام من یا به نام تو نکن. فقط با مهربونی و نرمی بهش بگو خیالمون راحت باشه بهتره چرا باید پولمون رو الکی دور بریزیم. انشااله موفق باشی.
-
-
راستش به نظرم برای 206 زیاد نیست ولی بستگی داره چطور ازش استفاده کردن. به نظرم شاید فروشنده از آشنااها یا دوستی از شوهرت هست که ایشون توی رودبایستی افتاده ، اگه طرف یه غریبه هست چه بهتر بهش بگه که اول باید ماشین رو کارشناسی کنیم بعد پولو میدم. شوهرم چندماه پیش میخواست ماکسیما بخره روز محضر یکی از آشنایان که نمایشگاهی بود با خودش برد وقتی ماشینو دید گفت ماشین چپی هستش درصورتیکه اصلا شوهر من نفهمیده بود حالا بهش بگو بزار با یه آدم خبره مشورت کنیم پول که علف خرس نیست. بعدش هم اگه گفت اینکاروکردم دیگه بنظرم باهاش بحث نکن مردا توی این چیزا بیشتر واردن.
-
عزیزم شاید اگر الان شما دخالت نکنی یک چند میلیونی ضرر مالی کنید اما ایا به این هم فکر کردی که با دخالت کردنت چند میلیون ضرر معنوی به زندگیت و همسرت میزنی؟
کمی خوددار باش و به همسرت اجازه ریسک کردن بده. میدونم چون دستت تو کار بیرون هست فکر می کنی راه درست رو میدونی و همسرت داره اشتباه فکر می کنه.
ماشین، مسافرت ، و .... تمام برای اینه که ارامش رو به زندگیت بیاره نه اینکه بین شما و همسرت فاصله ای ایجاد کنه که به این راحتی ها پر نشه.
-
سلام
گاهی وقتا لازمه تو بعضی از مسائل تمام اختیار رو به همسرمون بدیم و اقتدارشونو حفظ کنیم
ببین نظرتو بگو ولی با احترام به نظر همسرت و اصرار نکن که حتما همون چیزی که شما میگی بشه یعنی خیلی جراتمند
اینجا بهترین رفتار ،یه رفتار جراتمنده:72:
-
با سلام
من مهندس خودرو هستم و در کار تعمیرات هم بوده ام.
خودرویی 206 خودروی خوبیه و 20000 تا واسش چیزی نیست. مهمتر از کارکرد ماشین اینه که همونطور که دوست دیگمون گفتن باید ازش درست استفاده شده باشه.
ماشین زمانی درپیتی محسوب میشه که رو خط تعمیر اساسی افتاده باشه.
اگر تیپ ماشین 4 یا 5 یا 6 باشه اصلا 206 هیچ آخی نمی گه با 20000 کارکرد. بخصوص اگر تیپ 5 یا 6 باشه تا 50000 تا هم هیچ کاریش نمیشه اصلا. حتی تیپ های پایینتر هم هیچ مشکلی ندارن. فقط مطمئن بشید که موتورش و گیربکسش تعمیری نباشه. همین. شخصا یک 206 با 30000 کارکرد و حتی بیشتر که زیر دست یک ادم وارد بوده باشه رو به یک 206 که 1000 تا کار کرده ولی زیر دست آدم ناوارد بوده، ترجیح میدم.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.