سلام کسی میتونه به من بگه از کجا میتونم بفهمم که آیا کسی را که دوست دارم واقعا و از ته دل دوسش دارم یا فقط چون اون منا دوست داره منم فکر میکنم دوسش دارم اینم بگم میدونم که اون واقعا منا دوست داره منم عاشق ظاهرش نشدم این عشقش منا جذب کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام کسی میتونه به من بگه از کجا میتونم بفهمم که آیا کسی را که دوست دارم واقعا و از ته دل دوسش دارم یا فقط چون اون منا دوست داره منم فکر میکنم دوسش دارم اینم بگم میدونم که اون واقعا منا دوست داره منم عاشق ظاهرش نشدم این عشقش منا جذب کرد
خب الان مشكل شما چيه ؟ شما كه جفتتون هم و دوست داريد .
با آدمهای دیگه مقایسه اش کن ببین اگر بجای او کس دیگری بود چقدر دوستش داشتی.
دوستش نداشتی...خیلی بیشتر دوست داشتی..خیلی کمتر دوست داشتی
وقتي اون دوست داره توهم كه اونو دوست داري حتما جوانب رو در كنار هم گذاشتي كه باعث شده دوستش داشته باشي چون اگه غير اين باشه شايد به اين صورت كه گفتي دوسش داري نبود به كس ديگه ايهم بغير از اون براي ازدواج فكر مي كني ؟ اگه اينطور نباشه پس مشكلي نيست
میخوای مطمئن شی ازش دور شو حتی تماس تلفنی هم نداشته باش ببین کی دلت هواشو میکنه ببین اصلا احساس کمبود تو زندگیت میکنی یا نه برات فرقی نمیکنه تجربه سختی ولی جواب میده من خودم اینطور فهمیدم که چقدر طرفمو دوست دارم ولی افسوس خیلی دیر فهمیدم هنوز بعد از یک ماه تا به اشتباهم فکر میکنم که چرا دیر فهمیدم کنترلمو ازدست میدم اشک تو چشمام حلقه میزنه مراقب باش اشتباه منو نکنی
سلام علی رضا
منم به نظر مینا 22 کاملا موافقم یه مدت رابطه ات را قطع کن و ببین چقدر توی زندگی ات جای داشته اگر واقعا دوستش میداری اگر قطع ارتباطت مشکلاتی را ازنظر روحی برایت بوجود اورد بدان دوستش داری و اگر این کار باعث شد که فکر کنی بدون اون زندگی برایت بی معنی شده است بدان عاشقش هستی و اگر هیچ کدام اتفاق نیافتاد خودت دیگر قضاوت کن ولی سعی کن درست عمل کنی و درست تصمیم بگیری وهیچ گاه درمورد احساس قبلی ات اشتباه نکن که برای جبران آن تاوان سختی را باید پشت سربگذاری
سلام آقا عليرضا
مشكل چيه؟
آدم گاهي نبايد خيلي رو بعضي مسايل مكث كنه.اگه يكي رو دوست داري خوب دوستش داري حالا واقعي و غير واقعي ديگه چه صيغه ايه؟!!
ببخشين اگه اينجور مي گم مي خواستم بگم آدم با خودش نبايد رودربايستس داشته باشه.
از نظر عقلي بسنجش وقتي از نظر عقلي نمره خوبي بياره و علاقه هم داشتي باشي مطمئنا مي توني براي هميشه دوسش داشته باشي ولي اگر از نظر عقلي نمره تك اورد بدون روزي خواهد رسيد كه تحت فشار قرار خواهي گرفت و خسته مي شوي چون عاشقش نبودي كه تحمل كني فقط دوستش داشتي
منظور اين است كه چون در دوست داشتنت ترديد داشتي
خیلی ممنون از جواباتون من از نظر عقلی دوسش دارم اگه حتی یه مشکل کوچیک واسش پیش بیاد یا یه سرما کوچیک بخوره خیلی ناراحت میشم اگه یک روز ازش بی خبر باشم خیلی نگران میشم فقط مشکل اینجاست که چون ظاهرش اونی نیست که میخاستم و یکم قدش کوتاهه140 من 170 میترسم بعدا بفهمم از ته دل نمیخوامش و مشکل پیدا کنم همینه که آزارم میده
میدونم حرفام مسخرس خنده داره بی ربطه اما هیچکس از دل من باخبر نیس خیلی سخته آدم ندونه چیکار کنه دو دل باشه عقلش یه چیز بگه دل یه چیز دیگه ندونه باید ظاهر واسش مهم باشه یا باطن از یه طرف نگرانه از دست دادنش باشه از یه طرف....دیگه فکرم کار نمیکنه ازتون خواهش میکنم یه راه مناسب جلوی پام بذارید
من مي گم اكه واقعا دوسش داري و از اخلاق و باطن هموني هست كه مي خواي و با عقلت جور در مي ياد و همه معيارهارو سنجيدي ، زياد سخت نگير قيافه و قد كه براي ادم زندگي نمي شه . زندگي خانواده مي خواد فرهنگ مي خواد اخلاق مي خواد سازش مي خواد
یه چیزه دیگه ام هست من میخوام بفهمم فقط بهش عادت کردم یا واقعا از روی علاقس که نمیتونم یه لحظه ام بهش فکر نکنم و وقتی ازش خبر ندارم نگرانم میخوام این موضوع را بفهمم اما قادر هم نیستم که مدتی ولش کنم و ببینم چه احساسی پیدا میکنم اگه میشه راهنماییم کنید
سلام
دختر عاقل عشق و دوست داشتن در تفاهم اخلاق بوجود می یاد تو زندگی معلوم میشه حالا اگه دلت تنگ می شه اگه نمیتونی بدون اون باشی اشتباه محضه فکر کن وقتی باهاشی اگه کاری بر خلاف میل تو انجام بده باز هم دوستش داری حاضری از علائق خودت بگذری به خاطر اون در مورد قدش هم شاید پشیمون بشی بستگی به کارهای دیگه اش داره که چه جوری باشی خوشت بیاد یا نه ظاهر خیلی مهم نیست مهم رفتار است .
سلام آقای علیرضا..
در مورد اینکه نمی دونید به ایشون علاقه دارین یا به هم عادت کردین این قضیه به سادگی براتون مشخص نمی شه مگه اینکه 3 ماهی کاملا از ایشون بی خبر باشین! که اون وقت اگه بعد از سه ماه بفهمید علاقه بوده ممکنه یه کمی دیر شده باشه. پس بهتره این قضیه رو برای خودتون بزرگ نکنید.
در مورد قدشون هم بهتون پیشنهاد می کنم پست« رنگ» رو مطالعه کنید.
http://www.hamdardi.net/printthread.php?tid=2242
دوست عزیز...من هم مشکلی شبیه مشکل شما دارم. محبت و مهربونی طرف مقابلم منو تا حالا نگه داشته. اما ظاهرش و خانوادش اونی نیست که من می خوام و اصلا سلیقه من نیست. انتظار زیادی از طرفم ندارم ولی دلم می خواد وقتی می بینمش دلم بریزه که اصلا این اتفاق برام نمی افته . یه بار ازش خوشم میاد..دفعه بعد بدم میاد. نگرانم .خسته شدم از فکر کردن و به نتیجه نرسیدن. خواهش می کنم اگه به جوابی رسیدی به من هم بگی :)
ایمیل من : am4chen@yahoo.com
یه پست به من معرفی کردید من نمیدونم باید به کدوم جنبش نگاه کنم باید مشکل اون آقا را ببینم یا باید از پاسخ هایی که بهش دادن استفاده کنم؟
hichkaso ba hichkas mogayese nakon az raftare harkas peydast ke doset dashtanesh vagei ya na
به هر دوش، اون آقا امکان داره چند سال آینده شما باشه، ببینید با پاسخهایی که دوستان دادن، می تونید این قضیه کوتاهی قد رو نادیده بگیرین یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alirezaa
همه انسانها کامل نیستن، شما بیشتر دوست دارین طرف مقابلتون از لحاظ ظاهر کامل باشه یا باطن؟
من باطن واسم خیلی مهمه و اینکه طرف مقابل من من را واقعا دوسم داشته باشه اما چون همیشه از همسرم یه تصویر دیگه تو ذهنم داشتم و همیشه دوست داشتم که ظاهر خوبی داشته باشه الان دچار این مشکل شدم و الان واقعا توی تصمیم گیری کم آوردم