كي بايد شروع كنه؟رابطه زناشوئی
سلام
من به تازگي در اين سايت عضو شدم...دليل عضويت من هم مشكلاتي هست كه با همسرم دارم...ما 3 سال هست كه با هم زندگي ميكنيم اوايل مشكلي نداشتيم و اتفاقا هم من هم همسرت از نظر تمايلات زناشويي هر دو به قول معروف "هات" بوديم اما به مرور مشكل عجيبي پيش اومد...من دوست ندارم كه هميشه من براي داشتن رابطه پيش قدم بشم دوست دارم همسرم هم اقدامي بكنه در اينترنت هم جستجو كردم و نتيجه اين بود كه مرد بايد پيش قدم بشه و زن نبايد هميشه جلو بره چون باعث سرد مزاجي مرد ميشه و من هم كه ديدم نظر دكتر ها و ...هم همين است به همسرم گفتم كه ديگه من شروع نميكنم...اما همسرم مخالفه و ميگه اگه تو شروع نكني من هم شروع نميكنم و اين چنين است كه هر 15 روز رابطه داريم و هر دو در يك روند لجبازي گير كرديم و نميخوايم كوتاه بيايم...ما هيچ مشكلي جز اين نداريم...من نميخوام كه من همش برم طرف همسرم دوست دارم من و همسرم مصداق ناز و نياز باشيم اما هميشه من كه خانمم ناز ميكشم!!!!!!!!!!!!!!!:302:
بگيد چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
RE: كي بايد شروع كنه؟رابطه زناشوئی
فرشته مهربان حرفات خیلی شبیه حرفهای همسرمه....خودش میگه من باید یه چراغ سبزی از تو ببینم تا بیام جلو!!!!!!!!!!!!!!!
من نمیفهمم منظور همسرم و منظور شما چیه؟؟؟؟؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدی؟چه طور جذبش کنم اما شروع نکنم؟؟
چراغ سبز چه طور؟؟
به نام خدای هستی بخش
سلام به همه دوستان
چند سوال 1-عزیزم به نظزت بهترین راه حل چیست؟ 2-تو فکر میکنی از اول مسیر مناسبی را انتخاب کرده ای؟ 3-دلت برای همان رابطه که شروع کننده بودی تنگ شده؟ 4-فکر میکنی اوضاع بهتر میشود و همسرت روشی که دوست داری برمیگزیند؟ به این سوال ها با دقت جواب بده. خودت مسیرت را پیدا خواهی کرد. اگر خواستی جواب سوال ها را بگذارشاید بتوانم راهنمایی کنم تا خودت تنها خودت مشکلی را اشراف کامل داری حل کنی.
با سلام و احترام
از آنجا که اینگونه موضوعات نیاز به شرح حال دقیق از حریم خصوصی همسران دارد، طبق قوانین همدردی نمی توانیم بیش از این ورود کنیم.
در صورت تمایل باید عضو انجمن آزاد شده و مطلبتون را به آنجا انتقال دهیم.
اما پیشنهادم اینست که از طریق مشاوره حضوری موضوعتون را پیگیری کنید.
خیلی به حرفهای سلیقه ای که در اینترنت به مسائل جنسی می پردازد اعتماد نکنید.
هر خانواده ای و هر همسری تمایلاتش را به شکلی نشان می دهد.
شما احتمالا زیادی منطقی هستید. در حریم خانواده و روابط زناشویی باید طرفین بدون محاسبه وارد شوند.
آرامش محصول رها شدگی از ذهن خوانی ها و حساب و کتابهاست.
این معامله ها و حساب گری ها در حریم ها باید رها شود.
شما اگر تمایل ندارید، اشکال ندارد، به فرد آب ندهید.
اما می توانید وقتی او تشنه است، نوشیدنی ها را در دسترس او قرار دهید. و به او بفهمانید که تمایل به سیراب کردن وی دارید.
حق تعالی گر سماوات آفرید
از برای دفع حاجات آفرید
هر کجا دردی دوا آنجا رود
هر کجا فقری نوا آنجا رود
هر کجا مشکل جواب آنجا رود
هر کجا کشتیست آب آنجا رود
آب کم جو تشنگی آور بدست
تا بجوشد آب از بالا و پست
تا نزاید طفلک نازک گلو
کی روان گردد ز پستان شیر او
رو بدین بالا و پستیها بدو
تا شوی تشنه و حرارت را گرو