-
بی معرفتی
سلام اخرین پستی که دارم ایجاد میکنم اسم سایتتون عوض کنید چون همدرد همه نیستید واقعا که اون از دیروز که اصلا پستمو حذف کردید اینم از امروز برای خودم متاسفم که بهتون اعتماد کردم ودرد دل کردم وقتی جواب نمیدید که هیچ پست ادمم حذف میکنید یعنی به تمسخر گرفتن باشه عیب نداره :47:
-
RE: بی معرفتی
سلام مینا جان
میشه بگی سوالت چی بود؟
-
به قول شاعر
به ناامیدی از این در نرو بزن فالی
بود که قرعه دولت به نام ما افتد
-
سلام ارزو جان
یه کمی دردل کرده بودم از گذشتم گفته بود واز اینکه الان خسته خسته ام حتی از افریده شدنم وفراموش کردن عشقی که مجبورم هروز ببینمش وپامد جدا شدن زندگی سابقم که بعد از چند سال تازه مشخص شده
-
مینا جان اگر تن خسته داری باید استراحت کنی و اگر روح خسته داری باید اون رو هم یک جوری بسازی و تازه کنی .
کاش بیشتر توضیح میدادی ...
به خودت نگاه کن به امکاناتت به امتیازهایی که داری و دیگران بهش غبطه میخورند و تو خبر نداری ، به نیمه پر زندگیت نگاه کن. هیچ دوست ندارم تا آدم قدرتی مثل خدا رو داره از زندگی گله کنه...مینا جان اون که در نظر نگرفتیش خیلی بزرگه میتونه تمام زندگی تو رو در آن واحد تو همین لحظه که ما داریم با هم حرف میزنیم به بهترین شکل خودش در بیاره و تمام آرزوهاتو برآورده کنه ...
حالا یکم از مشکلت بگو البته با جزئیات بیشتر
-
مينا جان سلام خوش امدي
اينجا همه مي تونند دردو دل كنند تو هم ميتوني اگر سهل انگاري شده ببخشيد
اگر عصبانيتت خوابيد يك كم بيشتر توضيح بده
-
درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
نهال دشمنی برکن که رنج بیشمار آرد
سلام. ما سراپا گوشیم بگو دیگه...
-
یک پست جدید ایجاد کنید .
دوستان در همدردی دات نت ، به سراغ شما هم خواهند آمد .
---------------------
- هر آنچه داری ؛
چه بخواهی چه نخواهی ؛
روزی به دیگران داده خواهد شد .
-
سلام مينا خانم
عزيزم معلومه كه روحيه كسلي داري و همين مشكلاتت باعث شده صبر و طاقتت رو از دست بدهي. درسته كه پستت حذف شده اما ما در كنارت هستيم . ما همگي تا به حال چندين بار از كمكهاي همديگر استفاده كرده ايم.
با نظر lord.hamed كه دوست گرانقدري هستند موافقم.
دستت را به ما بده تا گرمي دستهاي ما خستگي را از تنت بربايد. صحبتهاي دوستان همدردي معجزه مي كند.
آقاي سنگ تراش، ! براي تبليغ سايتتون يك پورسانتي هم به ما بدهيد. ( ببخشيد؛شوخي كردم يه كم بخنديم)
-
مینا 22
لطفا اگر ممکنه بیشتر از خودت بگو...
من متاسفانه پست قبلی شما را که ذکر کردید، ندیدم. خیلی خوشحال می شوم در خدمتتون باشم.
ما همه اینجا در کنار هم برای کمک به یکدیگر هستیم.
-
سلام
مرسی از این همه لطف ومحبتتون در مورد مشکلمم دارم باهاش دارم کنار میام یعنی دارم میسازم زمان برام حلش میکنه اگه کمی هم تند رفتم معذرت میخوام چون خیلی ناراحت بودم واقعا دنبال یه همدرد یه کی که بتونم باهاش درد دل کنم
می گشتم بابت محبتتاتون ممنون