1-چجورر میشه با نبودن فردی که خیلی عزیزه کنار بیایم و قبول کنیم هرگز برنمیگرده؟؟؟؟
2-چیکارکنیم بعد شکست عشقی سخت باز عاشق شیم و احساسی که مرده برگرده؟؟ قلبم یخ زده آدم فوقالعده بی احساسی شدم :160:
نمایش نسخه قابل چاپ
1-چجورر میشه با نبودن فردی که خیلی عزیزه کنار بیایم و قبول کنیم هرگز برنمیگرده؟؟؟؟
2-چیکارکنیم بعد شکست عشقی سخت باز عاشق شیم و احساسی که مرده برگرده؟؟ قلبم یخ زده آدم فوقالعده بی احساسی شدم :160:
سلام،
عنوان تاپیک شما مبهم است.
اگر موافقید عنوان تاپیک رو بگذاریم: چطور بعد از شکست عشقی باز عاشق بشوم؟
موافقید؟
پاسخ سوال شما به صورت کامل در این تاپیکها داده شده:
مقابله با مشکلات پایان یافتن یک رابطه
چگونه غم جدایی را تحمل کنیم؟
موفق باشید.
تنها عشقی که میتونه بهت کمک کنه عشق به خداست .خدا عشق رو افرید که عاشق اون بشید نه بنده اون"ماهستیم که این عشق رواشتباه گرفتیم بعد هم شکست میخوریم تا حالا فکر کردی به این موضوع؟اگه تونستی عشقی ابدی توقلبت جا بدی بعد خداهم این فرصت رو بهت میده بازم طعم زندگی رو بچشی مثل تمام انسانهای که به خدا نزدیک شدن.واینو نخواه که باز اشتباه گذشته رو تکرار کنی ازخدا بخواه به زندگی امیدوارت کنه تومراحل زندگی موفق شی بعد هم همسر پاک ونجیبی سر راهت قرار بده وبعدسعادت مندت کنه.هر وقت خدا چیزی رو ازت گرفت بدون قراره بهترش رو بهت بده ومصلحتی داشته.موفق باشی:72:
فراموش کردن شکست عشقی زمان میخواد . اگر میخواهید دوباره عاشق شوید باید اول قلب شکسته را ترمیم کرد هر چند که بخوبی اول ترمیم نمیشه . باید تلاش کنی در درجه اول روح و روان خودتو از او عشق اول پاک کنی حالا به هر شیوه ای که با حالات و رفتار شما سازگاری داره . از مواردی که باعث یادآوری میشه پرهیز کنی تا زمینه برای عاشق شدن فراهم بشه . آمدن و رفتن دیگران به قلب ما عشق و عاشقی نیست .
ولی به نظر من همیشه سعی کن دیگران عاشق تو بشن . کسانی که لیاقت قلب پاک شما را دارند . اونی که براحتی قلب کسی رو میشکنه مطمئن باشید که لیاقت عشق شما رو نداره . شاید خدا برای ما قسمتهای قشنگ تری را در نظر داره ولی ما صبرو تحمل نداریم . اون کسی خوشبخته که هر با شکست و زمین خورد بتونه دوباره بلند بشه و خدا همیشه با ماست . یه شعر قشنگی هست که دوست دارم برای شما بگم و گاهی اوقات اونو برای خودت زمزمه کن. به امید یک عشق قشنگ :
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من
من خودم هستم و یک حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزد
من خودم هستم و هم زیبایم
من خودم هستم و پابرجایم
من فقط میخواهم اندکی غرق درونم باشم
خالی از عاطفه ها ، خالی از هر چه فراق
من نه عاشق هستم نه حزین غم تنهایی ها و نه محتاج نوازش یا مهر
گذشت زمان تا حد زیادی مشکلتو حل میکنه.
گاهی یا شاید اکثر وقتا ما عاشق عاشق شدن هستیم نه اون فرد خاص....................99 درصد وقتا اینه..........ما حس وحال عاشقی را دوست داریم وتصور میکنیم عاشقیم ولی عاشقی جور دیگری است شاید اکثریت مردم هیچ وقت در عمرشون عاشق نشن عاشق واقعی در جهان به تعداد انگشتان دست هم نیست ....همش خودخواهی این احساساتی که اسمشو عشق می گذاریم مال من باشه....عشق من باشه....طبق میل من باشه.....ما دنبال برده ای هستیم که دوستش داشته باشیم پس با عشق اشتباه نگیر بگو یک احساسی بود همین وبس
:72::72:
چو عاشق می شدم گفتم که بردم گوهر مقصود
ندانستم که این دریاچه موج خون فشان دارد
:72::72:
دوست عزیز به خودت زمان بده.
هیچوقت فراموش نمی کنی ولی سم وزهرش رو زمان ازبین می بره و میشه یک خاطره مثل صدها خاطره دیگه در زندگیت.
sanjab عزیز دقیقا همین شعری که خوندی . نمیدونی چقد دلم پره انقد میخوام ح بزنم خیلی حرف تو گلوم مونده:302: در جواب یه جمله حالت خوبه؟ نگرانتم . بهم فحش میداد انقد در برابر عشقم وایستاد هیچ وقت باور نکرد همه یعلاقمو گفت شعار و خودخواهی گفت از منو عشقم متنفره فحشایی که به عمرم نشنیده بودم معنیشونو با بدبختی پیدا کردم فاجعه بود.
به من میگفت ... خوردی با عشق و ستاره هات (آخه من گاهی دلم تنگ میشد واسه اینکه حرف نزنم مزاحمش نشم فقط یه ستاره میفرستادم که بدونه یادشم)جوابم همیشه این بود گور گم کن دختره ی عوضی.
:47:من رفتارشو 2 سالی تحمل کردم گفتم عشقش 2 سال پیش ولش کرده توی دلش رخمیه گفتم شاید این کاراش دلشو خنک کنه تحمل میکردم گریه میکردم واسه رفتارش اما بعدش خوشال میشدم میگفتم الان کلی غرورش برمیگرده زخم دلش آروم میشه.
من اشتباه کردم یادمه آخرین بار گفت دست بده من تا اون موقع دستم به مردی نخورده بود همیشه میگفت دست بده من نمیدادم اونم متنفر بود میگفن دست ندادن یعنی املی. آخرین بار که خواست دستشو گرفتم نه اون شکلی که دوستا دست میدن دستشو گرفتم و بوسیدم که اگه این مدت بی غرض زنگ و اس ام اسام اذیتش میکرد ازش معذرت خواهی کنم بعدش صورتشو با همه عشقم بوسیدم :228:اولین آخرین بار حس کردم چقد عاشقشم .
فرداش بهم گفت اونا شعاره و هزار تا ح دیگه تازه شمارمو داده بود دوستاش هر کدوم تا نصف شب هی ز میزدن میگفتن شمارتون تو نت بود واسه سکس .همیشه میگفت شمارتو پخش میکنم آزارت میدم چون آزارم دادی به کی بگم آخههههههههههههههههههههههه هههه :324:من همیشه خواستم تنها نباشه چیزی جز محبت و احترام نبود ج فحشاش ببخشید بود وقتی میگفت خفه شو میگفتم چشم منو له کرد غرورمو پاش دادم چون میگفتم خوشالی و لذت و غرورش که برگرذه می ارزه نمیخواستم مال من شه همیشه بهش گفتم خوشبحال دختری که همراهت میشه گفتم ایشالا خوشبخت شی .:203:من میخواستم فقط گاهی دلم که شور میزنه فقط بگه خوبم یا یه پیام خالی بده که راحت شم میخواستم وقتی غصصه داره با من ح بزنه من آرومش کنم من اونو اندازه کسی که از خودم باشه دوس داشتم.
من نمیتونم ازدواج کنم هر کی میاد خواستگاری حس میکنم نمیتونم عاشقش شم زجر میکشم حس میکنم با هر کی ازدواج کنم و محبت کنم خیانته چون من همه یعشقمو به کسی دادم که نابودم کرد شدم عین آدم آهنی.
دوست عزیز:72:
لطفا به خودت بیا.
آخه چرا اینقدر خودتت و عزت نفست رو پاین می یاری.
به شما هزار جور فحش داده که معنی بعضیاش رو حتی نمی دونستی و دنبال معنیش رفتی.
شمارتون رو به دوستاش داده که مزاحمتون بشن و در خواستهای نامشروع داشته باشند.
بهتون گفته امل هستی چون با من دست نمی دی.
بعد شما باش دست دادی و بوسش کردی.
فکر نمی کنی کارات از عقل و منطق بدوره؟!؟!:316:
کمی به خودتت بیا. برای چی می خوای دوستت داشته باشه و از حالش خبر دار باشی؟؟؟
آخه همچین آدمی لیاقت عشق و محبت رو داره؟!؟ :33:
آخه شما اینقدر بدبختی و نیازمند محبت چنین موجودی؟؟:320: :33:
کجای این رابطه را می توان عشق نامید؟!؟
عشق با احترام و توجه متقابل همراه هست؟! در این رابطه احترام کجاست؟! توجه کجاست؟!
تا زمانی که خودتت به خودت و شخصیتت احترام نذاری پایمال این و اون می شی.
مگه قراره حتما ما رو یکی دوست داشته باشه و یا حتما ما یکی رو دوست داشته باشیم و وابسته باشیم.
عشق به خدا رو جایگزین عشقهای زمینیت کن.
مطمئن باش آروم میشی.
موفق باشی. :72:
سلام دوست عزیز
ناراحت شدم از ناراحتی هایی که کشیدی اما بهتره محکم خودت رو جمع و جور کنی
به چشم یه تجربه تلخ بهش نگاه کن و عبرت بگیر
شاید صلاحت در این بوده که با این ادم اشنا بشی و خودتو بهتر بشناسی
مطمئن باش خدا کنارته و با ایمان به وجودش میتونی فصل بهتری از زندگیت رو شروع کنی
اصلا به این ادم فکر نکن جانم برای خودت ارزش و احترام قائل بشو
همه ما گاهی کارای عجیب و شاید احمقانه ای انجام بدیم اما مهم اینه تکرارش نکنیم
دوست گلم درکت میکنم اما لازمه به خودت بیای به خدا پناه ببر که اون خودش همه چی رو برات ردیف میکنه
ارزوی موفقیت برات دارم گلم:72:
ویدا جون مرسی نمیدونی چقد خوبه وقتی کسی میگه درکم میکنه خیلی به همدردی نیاز دارم :316:
سنجاب عزیزم مرسی که خواهرانه ح میزنی نمیدونم حتما لایقش هست که خدا خواسته مهرش اینجوری به دلم بیفته.به نظرم خدا خواسته یه جیزی حتما بوده شاید یه کار خوبی کرده بود.این یه عشق یکطرفه بود بدترین نوع عشق :316::302:
یه چیزی هم هست اینه که وقتایی که اس یا میل میزد بد دهن و عصبی بود پای تلفن عادی و وقتی میومد پیشم و چشمای نازشو میدیدم:310: (وای چشماش با من حرف میزد من همیشه چشماشو سبز میدیدم اولا بعد فهمیدم قهوه ایه:311::310:) پسر آروم و مودب میشد یادمه آخرین بار که اومد براش کیکی درس کردم گفت خوشمزه شده و عطری که خریده بودم خیلی خوشش اومده بود و مهربون بود شبش که اس زدم رسیدی گفت الان به فکرت بودم رسیدم دیگه چیزی نگفت تا فردا دوباره شرو کرد به کارای اولش فحش و ازت نفرت دارمو شعار میدیو و....خلاصه منو دیوونه کرده گاهی میگفت اگه رفتارم خوبه فقط دلسوزه منم میدونم ازم بدش میومد ولی چرا نمیدونم .
من کاملا عصبیم نمیدونم چی میخواست صد بار پرسیدم ج نمیداد .روانییییییییییییی شده بودم. دیگه کارد به استخونم رسید با اینکه قلبم واسش میزنه واشکم داره میاد اما برای همیشه گفتم میرم راحت شه میدونم خوشحالتره حالا من موندمو یه ذهنه داغون میخوام ازدواج کنم جاش پر شه ولی هیییییییییییییییییییییییی ییییییییچ حسی به پسرای دیگه ندارم رک میگم میدونم اگه یه بار دست شوهرمو بگیرم یا نزدیکم شه یا موقع رابطه هام گریه امونم نمیده زجر کش میشم اگه بخوام محبت کنم دلم میسوزه که من همه محبتمو خرج مردی کردم که باورم نکرد:316: :47: بچه ها به نظرتون من چجوری یاد بگیرم دوباره با احساس شم ؟؟؟ من اگه ازدواج کنم شوهرمو نمیتونم مث عشق اولم دوس داشته باشم یعنی عذاب زجر چیکار کنم؟؟؟؟:33:
عزیزم فقط یه چیز میگم
اینکه باز هم خوبه که توی دوستی این اتفاق افتاد اگر این عشق تو به ازدواج ختم میشد و روابط دیگه ای هم اضافه میشد این عشق دیگه از وجودت بیرون بیا هم نبود و اگه به آخرش می رسیدی و می فهمیدی که زندگیت به هیج جا نمیرسه و باید جدا شید اون وقت چی ؟؟
عزیزم هر کسی وقتی یه حس خوب یه عشق یا خاطره هاش یا اصلا یه ادم خوب رو از دست میده این حس در بو داغون میکنه طرفو
اما مطمئن باش الان در مرحله آه و ناله و فغان به سر می بری
اندکی صبر سحر نزدیک است
دریا جان یکم عاقلانه فکر کننقل قول:
نوشته اصلی توسط daryaaram
این همه عذاب کشیدی از این عشق یک طرفه ....اصلا برای چی می خوای دوباره عاشق شی؟؟؟؟؟ حتما باید عاشق بود؟
دوست داشتن خیلی بهتر و زیباتر از عشق هست
دوست داشتن در یک بازه زمانی اتفاق می افته به خاطر همین اثرش خیلی قوی تر از عشق هست.
ولی عشق (البته عشقی که دچار شدی ) در یک لحظه پیش می اد و انقدر غیر منطقی و هیجانی هست که حتی برای خودت و عزت نفس خودت هم نمی تونی ارزش قائل شی.
اینکه می گی حتما اون لایق این بوده که کسی این طوری عاشقش بشه!خوب بدون اونهم از این احساس یک طرفه شما رنج می برده
از اینکه نمی تونسته قانعت کنه این حس یک طرفه است عذاب می کشیده علاوه بر این عذاب وجدان دل شکسته تو رو هم داشته
پس اون هم کمتر از تو اذیت نمی شده
واقعا خیلی بده یک نفر احساس پاکش رو نثارت کنه و تو هیچ حسی بهش نداشته باشی...
و ول کن هم نباشه و هرکاری هم کنی بازهم تو عشقش ثابت قدم باشه بدون اینکه لحظه ای با خودش فکر کنه آیا خودش بود به عشق یک طرفه کسی پاسخ می داد؟
تو دچار ی عشق هیجانی بودی که احتیاج به زمان داری که اون رو فراموش کنی و نباید تو این شرایط بحرانی دنبال عشق جدید بگردی ...و دنبال جایگزین
باید به خودت فرصت بدی احساساتت فروکش کنه و منطقت بر احساست غالب شه
یک رابطه منطقی و عادی که بهم میخوره زمان می بره تا آدم اون فرد و خاطراتش و حسی که بهش داشته فراموش کنه
تو چطور انتظار داری با اون وصف عشقی که کردی مجددا عاشق بشی و ازدواج کنی .
مطمئنم ی روزی به این عشق به چشم یک تجربه نگاه می کنی و دیگه از این حس و حال افراطی خبری نیست
واقعا ممنونم نمیدونستم حرف زدن انقد آرومم میکنه و جوابای شما کلی انرزی داده آخه راستش تا قبل این سوال به مرگ فکر میکردم.
آآآآآآآآه نازنین جان من اگه گفتم میخوام عاشق شم چون حس میکنم هیچ راهی برای تحمل دردم ندارم همه راهها رو رفتم سرگرم کردم خودمو 10 ماه عشقم اجازه نداد ببینمش 1 ماه خطشو داد به دوستش که من ول کنم یعنی هزار تا راه خودشم انجام داد نشد که نشد من هر هفته انقد ز میزدم تا یک ماه بعد خسته شد ج داد اونم باز حرف همیشگیو میزد ده ماه نذاشت ببینمش من دیوونه شده بودم کارم به قرص و خلاصه مکافات داشتم انقد پای تلفن گریه میکردم آخرش گفت میام اما واسه بار آخر که آخرش بود نزدیک یه ماه پیش.
مشکل جدید :302::316:من حسود شدم به شدت به تک تک دخترایی که میبینم کنار یه پسری نشستن و خوشحالن به تک تک دوستام که همش میان میگن شوهرم اینجوری عاشقمه شوهرم داره میاد و اعصابمو خورد میکنن تازه نمیدونم چرا از سکس با شوهرشونو اینکه چقد عاشقانست واسه من میگن اصلا به من چه؟؟ازشون متنفرم از بهترین دوستامم که ازدواج کردن متنفرم[u] از همه بیشتر از دختری که تا حالا ندیدمش یعنی عشق اول و آخر کسی که دوسش دارم دختری که هنوز بعد 2 سال که ازش جدا شده عشقم روز تولدش عزا میگیره هدی هامو نقاشیهامو (من نقاشی هم میکردما البته دیگه نه چون حوصله ندارم) میگفت متنفرم با ذوق بود میگفت مردشور ذوقتو ببرن بعد یادگاریهای دختررو تو ماشینش کیفش همه جا میدیدم لباسی که دختره واسش خریده بود در نمیورد. من میگفتم بهش وای خوشبحال پردیس چقد خوشبخته بعد بهش میگفتم غصه نخور تو خیلی عزیزی دخترا همه عاشقت میشن ازش تعریف میکردم باز جلو من از خاطراته عاشقانش میگفت که ما همو خیلی دوس داشتیم من همراز و همراهش بودم من براش میمردم من همه چیمو باختم من .... خلاصه اصلا من هیچی نمیگفتم چون درکش میکردم عاشق بود حق داره اما از درون سوختم نابود شدم بیشتر این کاراش عذابم داد که جلوی من اینارو میگی بگو اماتهش نگو تو هیچی نیستی تو جای اونو نمیگیری تو غریبه ی مزاحمی .شما بگید من نباید حسود میشدم؟؟؟؟؟؟؟:324: من از همه ی دخترایی که واسم از شادیهای کنار همسر و عشقشون میگن متنفرم عراب میکشم شبا ده بار بیدار میشم گریه میکنم اصلا میخوام برم مشاوره یا روانشناس یا روانپزشک اینا با هم چه فرقی داره؟؟؟؟؟؟ کدومشو برم؟؟؟؟؟ دانشگامون مشاوره داره خوبه؟؟؟؟؟؟؟:316::316:کمک:316:
تو زمانی میتونی به کسی علاقمند بشی که معنای علاقه و دوستی رو به خوبی یاد بگیری.این احساسی که تو داشتی عشق و علاقه نبوده.چیزی شبیه وابستگی عاطفی بوده.
گاهی ما برای پر کردن خلاءهای عاطفیمون به هر ریسمانی چنگ میزنیم و فکر میکنیم.عاشق شدیم.
تو سوار اتوبوس وابستگی بودی انتظار نداشته باش سر از ایستگاه عشق در بیاری.همونطور که اتوبوس شمال تو رو به جنوب نمیرسونه.
ادم اول باید خودشو دوست داشته باشه.کسی که خودش رو دوست داره به خودش احترام میذاره و اجازه نمیده شخصیتش دستمایه هر کسی قرار بگیره.
اونوقت باید کسی که لایق دوست داشتنه پیدا کنه.بعد دوسش داشته باشه و بهش احترام بذاره.
وقتی تو به خودت احترام نمیذاری نباید از دیگری توقع احترام داشته باشی.
دوست داشتن یه جاده ی دو طرفست.اگه تو سمتش میری اونم باید سمتت بیاد.اگه نیومد بدون یه جای کار داره می لنگه.
اون پسر تو فکر اون دختر بوده.شما زوری میخواستی از فکر اون دختر در بیاد و به تو فکر کنه.
شاید اگه بیشتر تامل میکردی نکات مثبتت رو خودش میدید.
یه چیزی میگم ناراحت نشو اما پسرا از دخترای اویزون خوششون نمیاد.پسرا دلشون میخواد دختر رو بدست بیارن.براش تلاش کنن.نه اینکه اون دختر 24ساعت بهش چسبیده باشه.ادما باید گاهی از هم یه کم فاصله بگیرن تا بتونن همدیگرو خوب ببینن.
دقیقا درست میگید :305:وابستگی شدید عاظفی وگرنه من زیاد پیشش نبودم اونم اگه بودم 10 دقیقه تا نیم ساعت انقد سرد کنارم بود فقط گریه های من مجبورش میکرد بمونه .همین. و دقیقا میخواستم به اون دختر فک نکنه من مشکل داشتم و دارم
پر بودم از احساس یه دختر 19 ساله بودم اون موقع اینم که قربونش برم الهیییییییییییی خدا گذاشت سر راهم منم همه ی محبتو احساسمو ریختم به پاش نه فکر کردم نه هیچی انگار دنبال یکی میگشتم عاشق باشم اینم از شانس بدش افتاد به من روانی
به زور خواستم بمونم کنارش تا حدی که میگفتم حتما تو باید شوهرم باشی خواستگار که برام میومد بدترین روزش میشد چون من از صبح تا نصف شب 3 و 4 صبح مدام دستم رو شمارش بود ز و اس که از خواستگاری بدم میاد تو کی میای خواستگاری:323: بدبخت چی کشییییییییییییید صبور بود به قران .الهی من فداش شم الهی عاقبتش بخیر شه.
حالا فحش میداد و آزارم میداد پس حقم بود .من مشکل روانی دارم من اسم بیماریم چیه؟ درمان میشه؟؟:302::316::316:
حالم بده امشب خیلی دارم دق میکنم یکی نیست با من حرف بزنه؟ یه روانشناس اینجا عضو هست باهاش مشورت کنم ؟؟ لظفا اگه هست بگه یا آدرس مطب بگه
1- شما باید یاد بگیری شخصیت خودت رو خورد نکنی
2- تا این حد بچه گانه رفتار نکنید... عزیزم مگه ازدواج و خواستگاری رفتن بازیه که اون کی میاد؟! هزار و یک جور مقدمه داره!
3- به هیچ عنوان الان شما برای ازدواج آمادگی ندارید چون بسیار رفتارهای نا پخته دارید
4- مشکل روانی ندارید اما لازمه به مشاوره رجوع کنید تا روش های افزایش عزت نفس رو یاد بگیرید و حس وابستگی رو هم کنار بگذارید ، البته در همین سایت هم اگر جستجو کنی مطالب بسیار خوبی در این رابطه پیدا خواهی کرد