-
حال و احوال یاران همدردی (4)
سلام بر دوستان و ياوران همدردي
از آنجا كه تاپيك های قبلي حال و احوال اعضاء، (1) و همچنین حال و احوال یاران همدردی (2) و همچنین حال و احوال همدردی (3)، خيلي خيلي طولاني شده ، بود تاپيك جديد را گشوديم.
انشاءالله شاهد خبرهاي خوش و فرحبخش در اين تاپيك، بيش از پيش باشيم.
خبرهاي خوش از قديمي ها، خبرهاي خوش از اعضاء فعال فعلي و خبر از ياراني كه به ما خواهند پيوست.
-
RE: حال و احوال همدردی (4)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
سلام به دوستان تالار.:43:...
امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید و شادی ها و موفقیت های تمامی دوستان روز به روز افزایش پیدا کنه و مشکلات همه دوستان حل بشه....
مدت زیادیه که فعالیت خودمو تو تالار به علت مشغله کاری و درسی و زندگی کم کردم و تنها بسنده کردم به سر زدن به تاپیک ها و دیدن حال و احوال و جریان زندگی دوستان....
خیلی افراد جدید رو اصلا نمی شناسم ولی زندگی هاشونو خوندم ولی متاسفانه افتخار نداشتم که ازشون یاد بگیرم....به هر حال بعد مدت ها تصمیم گرفتم که فعلا برای مقطعی نسبتا طولانی به مرخصی برم....
خدا رو شکر تو این مدت آنقدر کارشناسان و مدیران لایقی در تالار هست که با خوندن پست هاشون انسان لذت می بره....
امیدوارم تالار همدردی همان طور که روزی گره گشای زندگی من شد همین طور سالیان متمادی به این رسالت ادامه بده و دوستان راه بلوغ رو با پشتکار خودشون و توکل به خدا پیدا کنند....
برای همه شما ..تک به تک...آرزوی شادکامی دارم و امیدوارم گل لبخند روی لبان تک تک شما ماندگار باشه....
در پناه حق..
سارا بانو...:72:
با سلام و احترام
سارا بانو گرامی با مرخصی طولانی موافقت نمیشه...
همه اعضاء چه قدیمی چه جدید، چه مدیران یا حتی بازدیدکنندگانی که نامی از خود در تالار ثبت نمی کنند و به خواندن مطالب شما توجه نشان می دهند. نه شما و نه مرا به خاطر مرخصی طولانی نخواهند بخشند. :302:
لذا لطف کنید اگر مشغله دارید مرخصی کوتاه بروید یا اینکه مدت فعالیتان را تقلیل دهید تا به کارهایتان برسید. اما صحبت از بی وفایی نفرمایید. :323:
سارا بانو عضوی نیست که خدماتش را کسی فراموش کند. و جای خالی بعضی افراد از جمله سارا بانو صرفا با خودشان پر می شود.
حضور معنا دار، ادبیات منحصر به فرد، فضا سازی مناسب برای مراجعان، و روشهای منحصر به فرد شما در تعامل با اعضاء، محیط تالار را روح و طراوات خاص خودش را می بخشد.
لذا لطف فرمایید در تصمیم خود انعطاف نشان داده و تجدید نظری بفرمایید تا با کمکی که به همه ما اعضاء می کنید، لطف خود را در تالار مستمر سازید.
:72:
:72::72:
:72::72::72:
:72::72:
-
بااجازه ازهمه من این حدیث واینجانقل میکنم .چون همچین بی مناسبت هم نیست.
حضرت علی:
دوستی ،مهربانی دل ها به یکدیگربه سبب الفت پیداکردن روح هاست.:43:
-
طولانی شدن چه مشکلی داره؟
-
RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
مدتیه از بلو اسکای،سابینا،داملا خبری نیست.سارابانو هم خیلی
وقته ازش پستی ندیدم.امیدوارم حالشون خوب باشه.
-
سلام به اعضای خوب تالار
من حق عضویت تمام شود فعلا برای مقطعی نسبتا طولانی به مرخصی بروم امیدوارم تالار همدردی پیشرفت کنند تالار همدردی تالار تخصصی شود امیدوارم اعضا قدیمی تالار در تالار همدردی با مراجعان تالار کمک کنندمدیران خوب تالار تالار همدردی با نظم عا لی خاصی اداره می کندخیلی تشکر می کنم امیدوارم مشکلات دوستان زودتر حل بشه
براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
محمد خان ابراهیمی گل
اگر بدونی با چه ذوقی اسمت را پیگیری می کنم تا ببینم این دفعه از سبد مهربانیت به چه کسی بی چشمداشت می بخشی .
مرسی محمد از حضورت . مرسی که هستی . مرسی که ...............
-
سلام اعضای قدیمی تالار اقای لرد حامد خانم بی دل خانم سرافرا ز خانم داملا خانم فرشته مهربان چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است دلم خیلی تنگ شده است امیدوارم زودتر به تالار بر گردید براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
حامدخان
امتحاناتتون تمام شدند؟ آخه حضور گرمتون ، تالار رو در این هوای سرد از کلیه وسایل گرمایشی از جمله بخاری و هیتر و شوفاز و پکیج و ... بی نیاز کرده :311:
-
يه مدته digitalman كم پيدا شده.خيلي وقته پستي ازش نديدم. عاشق اواتارشم
ايشالا هر جا هست خوش باشه
-
سلام :)
حضور گرم من در تالار من رو از کار و زندگی انداخته و به خاک ذلت کشانده :311:
البته من امتحان ندارم، دارم پایان نامه ام رو می نویسم.
طبق برنامه ریزی که 6 ماه پیش داشتم، باید توی همین هفته ای که گذشت تحویل می دادم.
ولی مگه این همدردی می گذاره؟
تمام وقت هم پای کامپیوتر هستم.
یک ربع پایان نامه می نویسم، بعد وسوسه می شم، میگم بگذار یکبار همدردی رو refresh می کنم :311:
بعد اصلاً یادم میره که داشتم چی کار می کردم، نیم ساعت اینجا چیز میز می نویسم. دقیقاً مثل همین الآن :311:
زمان تحویل دادن هم افتاد برای یک ماه دیگه. ولی اون موقع دیگه آخرین مهلته :)
مرا معتادی شیدا، فارغ از دنیا تو کردی، تو کردی
نداند کس جانا چه کردی
چه ها کردی با ما چه کردی
ای هـــمدردی :311:
خدا همه معتادین رو شفا بده!
البته نگران نباشید، از 2-3 ماه دیگه شرایطم عوض میشه، دیگه صبح تا شب خونه نیستم که بیام اینجا :)
اضافه شد:
حالا شوخی کردم گفتم به خاطر همدردی کارم عقب افتاد.
در اصل به خاطر مسئله ی دیگه ای بود، ولی اعتیادم به همدردی هم بی تاثیر نبود :)
-
خدا رو شکر داری پایان نامه ات رو می نویسی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم اون پایان نامه خیلی خوندنی باشه :311:
حتما یه نسخه اش رو واسه تالار بفرست
فکر کنم گزارش کاملی از لحظه به لحظه همدردی درش ثبت شده باشه :58:
-
خيلي وقته از خانم ملاحت 1 خبري نيست. اميدوارم هر جا هستن سالم و سرحال باشن و هر چه زود تر بيان مارو از پستاي اموزندشون محروم نذارن
-
ای بابا آقا حامد شما هم که به درد بی درمون من و گل مریم دچار شدی :D
فکر کن مثلا مشتری اومده واسه مشاوره ، بعد من به منشیمون میگم بگو بشینن الان میام بعد
دارم تو همدردی پست میزنم :311: فکرررررررررر کن اعتیادش چقدر بالاست :D
اما دیگه خودمو ملزم کردم 9 تا 5 که تایم کاریه نیام تو همدردی و فقط قبل 9 و بعد 5 بیام!
ان شاالله شما هم پایان نامتون رو با موفقیت دفاع کنی و بعد بیای ازون کیک خوشمزه های چند
طبقه درست کنی بهمون بدی :227: البته باید این دفعه طبقاتشو بیشتر کنی تازه شام هم باید
بدی آخه نا سلامتی مدیر هستین :) من که واسه دفاع پدرم همه فامیل رو دعوت کرد :D آخه
نیست از MIT فارغ التحصیل شدم :311:
بالهای صداقت راست میگه ها یک نسخشم واسه تالار بگذار اگه خوب شد جدای از شوخی
=================
گلنوش جان ملاحت عزیز دلم احتمالا خیلی درگیر تیم ورزشیشونه...آخه مربی تیم ورزشیه
فکر کنم دیگه از پایان نامش هم تاحالا دفاع کرده باشه...من که خیلی مخلصشم دربست!
مثل یک خواهر مهربون صبورانه 2 ماه تمام بهم کمک کرد تا سر پا بشم با راهنمایی ها و
دلسوزی های خوبش :46: همینجا جا داره که یک تشکر ویژه ازش بکنم و بگم خدا قوت مربی
================
یک زن امیدوار عزیز هم که رفته برای رویارویی با مسائل جدید تجدید قوا کنه و راه حل های تازه
پیدا کنه .... ان شاالله هم ایشون و هم سارا بانوی گرامی هر جا هستن موفق و سلامت و
خوشبخت باشن!
================
سرافراز عزیز هم که فکر کنم دوباره داره همون سرافراز خوب همیشگی میشه ، از پست های
خوب جدیدش و مقالات فوق العادش میشه فهمید ... چطوری سرافراز گلم؟
================
آقای فرهنگ هم که جاده آواتارش رو به درخواست بچه ها یکم با صفا تر کرده و احنمالا ماشینش
داره به سمت جاهای خوب و خوش آب و هوا میره :)
================
یک مدتیه از سبکتکین ، Matin_Alone ، حنان و مهاجر بینشان خبری نیست...ان شاالله هر جا
هستن سالم و شاد باشن
================
ما هم که فعلا هستیم و برقرار :)
-
پیام محبت برای گلنوش67
سلام به خانم گلنوش67 دوست خوبم من نتونستم پاسخ خصوصی برای شما بفرستم وسعی ام را کردم نشداز خبری که گفتید خیلی خوشحال شدم وآرزوی خوشبختی وخوشحالی برای شما دوست عزیزم دارم من از شما معذرت می خوام که نا خواسته ناراحتتون کردم وواقعا مثل یک خواهر صمیمی قصدم شوخی وسر به سر هم گذاشتن بود ولی مثل اینکه فضای مجازی این امکان را نداره وطبیعیه..خیلی ممنون از شما دوست عزیزم
-
بهارجان! خیلی دختر خوبی هستی...ازت خوشم میاد...انشاءالله همیشه شاد و موفق و خوشبخت و سالم و عزیز باشی خانمی!:46:
-
بچه ها بالهای صداقت دلش گرفته هر کاری می تونید انجام بدید تا بشه همون بالهای صداقت همیشگی:72::72::72::72:
http://up.iranblog.com/Files/4037422c18fe43e8b094.jpg
تقدیم به بالهای صداقت
-
می گما این دخترمون SHABE BAROONI نیستشا ؟
گلم هر جاهستی سالم و سرحال باشی به یادت بودیما.
-
سلام
خانم بی دل چند رو ز غیبت غیر موجه داشتی برو با و لی بیاید:311::311:
تالار همدردی غبیت غیر موجه داشته باشید برخورد می شود:311::311:
:72::72::72:
-
آقا محمد خدا را هزار مرتبه شکر که شما رو داریم:323: وگرنه تو این تالار کسی نمیپرسه بی دل بابا جان خرت به چند:163: مرسی از این همه نوازش مثبت که بقول آنی جونم بی دریغ نثار تالار میکنی و صد البته بانک نوازشی بنده را از خشکسالی حتمی نجات میدهی:46:
ولییییییی؟ کدوم ولی؟ هزار الله اکبر از این همه ولی و اما و اگر که همیشه تو کار ما هست. حالا ما یکدفعه هم که بی ولی اومدیم شما به ما گیر بده:311:
آقا اجازه ولی نداریم! یخته بالام:311:
شبهای بارونی هم نگران کننده شده! بنظرم بابت یه پست که به خیال خودش در سکرات خواب بزبون اورده سر به کوه و بیابان گذاشته من باب تزکیه نفس! بابا عارف! عاشق! دیوانه :311: شوریده! ای ادیب! ای همه شعر مجسم! ای شکر ریز! ای خالق حرفهای گنده گنده...بابا بی خیال دیگه! خودشو اینگد اذیت نکن برجرد! من که ملول گشتمی از غیبت غیر موجهت. به محمد ابراهیمی میگم نامه بفرسته برای ولیت ها!:311:
-
بچه ها چند روزه فرهنگ و دختر مهربون و خارپشت و بلو اسکای و آویژه ساکتند ، تسوکه هم اومد و رفت ، آریا یا همون آریکس هم دیگه نیست انگار ، به هر حال امیدوارم هر چه زود تر ما رو با خبر های خوب از حالشون خبر دار کنند.
-
سلام
خانم بی دل پول از بانک بگیری با خانم انی تقسیم کنید یا نه:311:
خانم بی دل برای همه اعضا تالار فردا ناهار درست کنید ناهار خورشت قورمه سبزی یا زرشک پلو با مرغ باشد:311 :311::
خانم بی دل امشب ظروف تمیز شستی ظروف دستما ل کشیدی:311::311:
فردا صبح سبزی قورمه سبزی پاک کن و خرد کن ودرست کن تا برای ظهر خورشت قورمه سبزی درست کنید:311::311:
-
محمد آقای گل :72: تا اونجا که ما یادمونه قرار نبود من از بانک پول بگیرم. قرار بود نخبگان سرقت بانک (بالهای صداقت بعنوان طراح اصلی و متهم درجه اول (master mind) و آنی هم همه جوره رفیق ناباب، یه پول قلمبه از بانک استخراج کنند و بیاورند با هم تقسیم کنیم. من هم قرار شد پولها رو بشمرم و ازشون مراقبت بعمل بیاورم:227:
در مورد قورمه سبزی و زرشک پلو من هم هنوز منتظرم! یک کارهایی صورت گرفت در رابطه با سبزی خرد کردن و اینها ولی نتیجه اش معلوم نشد! کی خورد/ کی برد؟
اما نگران نباش بنده استاد اشپزی بیدم. بعنوان مستر شف در خدمتگذاری حاضرم. نگران ظرف شستن هم نباش. ما شا الله با این همه پول شارژ انجمنهای مختلف که میریزه تو صندوق رفاه همدردی، و تااااااااااااااازه پول های بادآورده بالهای صداقت و آنی، یه ماشین ظرفشویی میخریم این هواااااااااااا:104: همشو میریزم اونتو بشوره
محمد شما بفرما سبزی ها رو بخر، مرغ و گوشت و ... بار بزن بیار:104: قورمه سبزی درست کردنش هم با من:311:
-
خانم بی دل برنج با مرغ و گوشت دوست داری باشه درست می کنم بعد خوردی افرین
خانم بی دل پول خانم انی و خانم با لهای صداقت می خواهد به شما بدهد چقدر گیر شما می اید:311:
بانک همدردی در حساب چقدر پول دارد:311::311:
خانم بی دل پولدار شدی دسته گل بزرگ با جعبه شیرینی برو پیش مدیر همدردی سر بزن:311:
خانم بی دل قورمه سبزی خوب درست می کنید فردا ظهر همه اعضا تالار مهمان خانم بی دل خورشت قورمه سبزی است :311::311:
خانم بی دل سبزی خرد کردن بلد نیستی:72::311:
خانم بی دل باند خانمها هستی یا باند اقایان هستی
-
سلام
دوستان دقت کنند بعضی صحبتها برای تاپیک باغ همدردی هست.
لطفا دقت فرمایید.:303:
-
سلام دوستان همدردی
امیدوارم حال ِدل همگیتون خوب باشه:72:
در مورد سوال از غیبت ِشب بارونی،قبل رفتنش یه پیامی بهم داده بود،گفته بود یمدتی دور خواهد شد از تالار،که تا من برسم پیامشو بخونم،رفته بود،که مطمئنا بخاطر امتحاناشه که رفته،بابامگه نمیدونید دی ماه،موقع بدبختیه قشر بیچاره ی دانشجویان هست:302:نگاه بمن نکنید که انگار نه انگار :D،ولی دیگه من هم گوش شیطون تیز،میخام تا دوهفته زحمتو کم کنم،اینجا نوشتم که لااقل بخاطر نوشته ام،خجالت بکشم و نیام :P،اوناییکه امتحان دارند(چه امتحان مدرسه و دانشگاه و چه امتحان زندگی) رو از دعاهای خیرتون بی نصیب نزارید،مطمئن باشید دعاهای خیرتون،بخودتون هم برمیگرده.
راستی بلو اسکای هم حتما درگیر امتحاناشه،که نمیاد،منکه خیلی دوستش دارم و
دعا میکنم خدا خودش بهترین اتفاقو برای زندگیش رقم بزنه.
گل مریم!در مورد اریکس هم پرسیده بودی،ایشونم هم حتما درگیر امتحاناتشه،اریکس بچه درسخونه،مثل ما نیست که :D،از دو ماه
قبل امتحانا در همدردیو تخته کرده،رفته پی درسش(من هم از خودم،همه رو درگیر امتحانا کردم:311:)
دختر مهربون کیک صورتیت خیلی هم خوب و خوشمزه بود،خیلی بهم چسبید،خارپشت تو هم شعرت خیلی خوب و شاعرانه بود:104:،تریپ سکوت و احیانا غم نگیرین تو رو خدا !
من چند روزه به فکر فرانک89 و m25teh هستم،امیدوارم حالشون خوب باشه،خیلی
دلم میخاد بدونم زندگی m25tehدر چه حاله؟
شیدا حاتمی خیلی دوستت دارم،بیشتر بیا تالار :46: اگرم تونستی،زودتر شارژ کن.
ایشالله ناراحتی بالهای صداقت عزیز هم بزودی رفع بشه،این ابیات
تقدیم به شما و همه ی کسانی که غمی دارن:
شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا
از دولت محزونان وز همت مجنونان آن سلسله جنبان شد تا باد چنین بادا
.
.
.
فرعون بدان سختی با آن همه بدبختی نک موسی عمران شد تا باد چنین بادا
آن گرگ بدان زشتی با جهل و فرامشتی نک یوسف کنعان شد تا باد چنین بادا
دلم برای تالار و ادماش تنگ میشه:302:،همتونو تا دو سه هفته بخدای بزرگ میسپارم.
التماس دعا:203:
-
موفق باشي شايانا جون.اينجوري:303::303: پشت سر هم درش بخوون ....
انشالا كل جماعت دانشجو سر حال و قبراق با نمره عالي برگردن.
قدر اين روزا رو بدونين.كاش من جاي شما بودم
-
سلام.
شایانای عزیز و گل مریم عزیز، (و بقیه ی دوستان عزیزی که تو دلتون یادم کردید :) ) ممنونم که به یادم بودید.:72:
این روزا من امتحان ندارم. اما شاگردام امتحان دارن.
متاسفانه یا خوشبختانه سرم خیلی شلوغه.
اگه هم میام تالار، خیلی کوتاه و خلاصه و مفید و مختصر مجبورم بیام.
دیشبم اومدم رام ندادین! :324: (تالار خراب بود. البته دم صبح بود) که الان میبینم خدا رو شکر همه چی سر جاشه.
ایشالا هر کی امتحان داره این روزا، همه رو خوبه خوب بده و نمره ی عالی بگیره.
شاد و موفق باشید:72:
-
Baidu، Google، Bing، berserk، gh.sana، gole maryam، h-s-h، hamed65، hektor، keyvan، lord.hamed، lukas، rojan، vahid_pioneer، دختر مهربون، محسن فلاح
وااااااااییییییییییییی مادر جان اینهمه مدیر یه جا آدمو می ترسونه:302:
به به می بینم که غزاله جون هم اینجا هستند ، خوش آمدی خواهر
-
سلام به اعضای خوب تالار
یاد کنم از خانم داملا چند وقت به مرخصی رفته از مرخصی تمام شود به تالار بر می گردد خانم داملا چند وقت در تالار جا خا لی است دلم خیلی تنگ شده است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
سلام دوستان،
امروز 13 دی است...
پارسال همین موقع ها بود که بعد از یک شکست عاطفی از نظر روحی در شرایط بسیار بدی قرار داشتم. شدیداً نیاز به کسی داشتم که در اون شرایط راه درست رو نشانم بدهد. روزهایی که از تلخ ترین روزهای زندگیم بودند.
یادم هست به خدا گفتم که خدایا! من می دانم که اشتباه کردم و با نادیده گرفتن مسائلی مهم (همان سرنخ ها)، کار رو دست احساساتی دادم که ابتدا زیبا بودند، ولی عاقبتش اصلاً خوش نبود. گفتم خدایا دیگر نمی دانم چه کار کنم، خودت نجاتم بده.
و من دیدم که خدا کمک کرد! لطف های زیادی به من کرد، که یکی از اونها همدردی بود.
قبلتر به صورت اتفاقی اینجا رو پیدا کرده بودم. و در آن شرایط یاد همدردی افتادم. آمدم و تاپیک زدم. یادم هست خیلی زود فرشته مهربان پاسخی ارسال کرد. پاسخی که برایم مثل آب روی آتش بود و خیلی آرامم کرد. راهی که باید می رفتم در همان یک پست کاملاً مشخص بود و حتی نیازی به ادامه دادن تاپیک نبود.
کم کم شروع کردم به خواندن بقیه تاپیک ها و ماندن در اینجا برایم جالب شد.
یادم هست اولین پستی که در تاپیک شخص دیگری نوشتم برای پسری بود که اونم نام کاربریش حامد بود و مشکلش خیلی شبیه من بود.
خودم به خاطر مشکلاتی که بعد از جدایی پدر مادرم داشتم، چند تا تاپیک زدم. یک تاپیک هم داشتم که "آیا من تعصبی و بدبین هستم؟". عجب تاپیکی بود :311:
بعد هم شیدا حاتمی پیغام داد که بیا صندلی داغ. واقعاً خوش گذشت و اونجا من معتاد به همدردی شدم! :311:
من در این یک سال خیلی چیزها از همدردی یاد گرفتم. به نظرم نسبت به پارسال خیلی رشد کردم و خیلی آرامش به زندگی من آمده. با توجه به اتفاقاتی که برایم افتاده بود، اگر همدردی نبود، نمی دانم الآن چه حال و روزی داشتم.
می خواهم تشکر کنم! دوست دارم اسم تک تک شما دوستان که در این یک سال همراه من بودید رو بنویسم و تشکر کنم. چون از همه تون من آموختم. و بزرگترین درسی که از شما گرفتم، همدلی و همدردی خالصانه بود!
چون نمی شود اسم همه رو نوشت، اجازه بدهید از 3 نفر تشکر ویژه بکنم:
مدیر همدردی گرامی،
تشکر از شما به خاطر ایجاد این تالار نمونه و مدیریت آن که حالا بیشتر درک می کنم چقدر برای شما پرزحمت و طاقت فرساست.
تشکر از شما به خاطر تک تک پست ها و مقالات پربار و آموزنده ای که در تالار ارسال می کنید که مطالعه و تفکر روی اونها باعث رشد اعضاست.
و در آخر تشکر از شما به خاطر اینکه به من اعتماد کردید و اجازه دادید با تجربه کردن مدیریت تالار، حس مسئولیت پذیری و مهارتهای ارتباطی رو بیشتر بیاموزم.
فرشته مهربان گرامی،
فکر می کنم در توضیحات اول پستم مشخص بود که چقدر شما به من کمک کردید و از بازگشت به راهی اشتباه نجاتم دادید. متشکرم!
و تشکر به خاطر تک تک پست های شما که از اونها مسائل زیادی یاد گرفتم.
در امور مدیریت تالار هم زیاد مزاحم فرشته مهربان شدم و ایشون به من کمک های زیادی کردند که ازشون واقعاً ممنونم.
آنی گرامی،
انسانی خودساخته با تجربیاتی زیاد و گرانبها، مادری دلسوز و مهربان.
بسیار پست های شما رو می پسندم و همه رو مطالعه می کنم.
همیشه نسبت به من لطف داشتید و همیشه نه تنها من، بلکه همه اعضا رو درک کردید.
آشنایی با تفکر شما همیشه تاثیر مثبتی روی من گذاشته و برایم آرامش بخش بوده.
از شما ممنونم خانم آنی!
دوست دارم کلی اسم بنویسم، ولی می ترسم کسی رو جا بیاندازم.
دوستان همدردی، امیدوارم که این تالار با کمک شما سالیان سال فعال باشد و به مردم خدمت کند.
راستی در یک سال گذشته مدت زمان آنلاین بودن من "1 ماه, 1 هفته, 6 روز, 17 ساعت, 46 دقیقه, 21 ثانیه" بوده و بیش از 1700 ارسال داشتم که فکر می کنم باید مدال معتادترین عضو همدردی به من اهدا بشود! :)
می بخشید که پستم طولانی شد.
یکی از دوستان پرسیده بود که تولدت کی هست؟
اجازه بدهید تولد خودم رو نگویم، ولی تولد hamed65 روز 13 دی است! :)
hamed65 تولدت مبارک!
شاد باشید!
-
سلام دوستان خوبم
بدجوری گرفتار شدم و دارم داغون میشم شک و دودلی داره عذابم میده نمی ودنم حق باکیه؟ ایا باور کنم یا نه این چیزایی که می بینم و می شنوم؟
به دعای تک تک شما عزیزان نیاز دارم تا درست تصمیم بگیرم و از این شک بیرون بیام
برام دعا کنید که خدا خیلی زود بهم یه نشونه بفرسته تا توی انتخابم و انجامش اشتباه نکنم
-
هاله جونم اگر فکر می کنی کاری از دستمون بر میاد ، و می تونیم کمکت کنیم یه تاپیک بزن تا در موردش صحبت کنیم عزیزم:46:
-
سلام عزیزم
خیلی دوست دارم تاپیک بزنم ولی متاسفانه داستان اینقدر طولانی هست که زمان و حوصله توضیح دانشو ندارم و اینکه راستش توی تالار روم نمی شه بگم از حماقتم که خودم کردم و حالا دارم چوبشو اینطور میخورم پس بسنده می کنم به این چند خط و التماس دعا دارم و اگر درست شد شاید که نه حتما میام و کل داستانمو میگم و جز اون دسته از تاپیکهای به نتیجه رسیده که کلی توش تجربه های تلخ و شیرن هست
-
سلام به همه دوستان خوب همدردی
خوبید؟خوشید؟سلامتید؟من نبودم خوش گذشته بهتون؟
خــــــــــــــــــــب... اگه خاطرتون باشه دوهفته پیش حال وروز خوبی نداشتم وشدیدا دپرس شده بودم.یه وقت ازمشاوره
گرفتم وجلسه اول به خوبی پیش رفت ونسبتا بهترشدم بعدش هوای مسافرت به سرم زد وتواین فصل کاری دل رو زدم
به دریا وبه مدت یک هفته سفری کردم به شیراز... جای همگیتون خالی، چقدرهم خوش گذشت!:310:
وحالاکه برگشتم حس می کنم حالم خوبه ودیگه اون احساسات عجیب وغریب به سراغم نمیاد(گوش شیطون کر)تصمیم
دارم به مشاوره ام هم ادامه بدم.
راستی نگران شب بارونی هم نباشید،حالش خوبه خوبه... فصل امتحانات هست و تا آخرماه جاری سرگرم درس
ومشقشه!
-
سلام داملا جون
خوش امدي
خوشحالم كه دوران دپرسي رو پشت سر گذاشتي.انشالا هيچ وقت به اون دوران بر نگردي:323:
انقده دوست دارم بدونم داملا يعني چي؟
-
سلام.
داملای عزیز، جات خیلی خالی بود.
خوشحالم که با انرژی مثبت برگشتی.
ایشالا همیشه شاد باشی و در تالار حضور داشته باشی تا به بقیه هم انرژی بدی:46:
آویژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژه!
کجایی دوس جون؟ جات خالیه.
(پیام خصوصیت رو چرا بستی؟!!)
بسی نگران و دل تنگت شدیم.:72:
هاله جان ما منتظریم ببینیم مشکل حل شد یا نه.
امیدوارم با خبرای خوش خوشحالمون کنی:72:
به به!
جناب مهاجر تشریف فرما شدن!
خوش آمدید بعد از مدتها دوری از تالار:72:
-
سلام به همه دوستان و ممنون از دختر مهربون كه واقعا مهربونن
يه يك ماهي ميشه كه اينترنت نداشتم ، دلم برا همه دوستان و اين فضا تنگ شده بود شديد ...
انشاالله هه خوب و سرحال باشن
به داملا هم سلام ميكنم و خوش آمد مي گم و انشاالله كه هميشه همينطور شاد و پر انرژي باشه ...
واي كه همدردي چقدر باحاله ...
:72::72::72::72::72::72:
-
حال و احوال یاران همدردی
سلام به همه یاران همدردی
متاسفانه چند روزیه که درگیر بیمارستانم ، یکی از بستگان خیلی نزدیک اوضاع مساعدی نداره ، در طول این هفته دو عمل داشته ، همین الان عمل دومشه که دکترشون هم گفته عمل سختیه.
می دونم خیلی جالب نیست که دوستان رو با این همه گرفتاریشون ، به زحمت بندازم اما :
الدعا یرد القضا دعا میتونه که قضاء الهی رو برگردونه و به تاخیر بندازه.
هر کی خواست دعا کنه اول برا سلامتی امام زمان و رفع غم و ناراحتی از وجود مقدسشون دعا کنه بعد هم برا مریض ما.
از همگی ممنونم و سلامتی همه رو از ایزد منان می خوام.
-
اللهم اشف مرضانا خصوصا مريض المنظور بحق السجاد (ع) و بحق باب الحوائج موسي بن جعفر (ع)
آمين يا رب العالمين :323: