می دونم ازدواج اینترنتی درست نیست اما یک سوال؟
سلام. بعد از مدت ها من اومدم. یه سوال دارم.:325: می دونم ازدواج اینترنتی درست نیست و تاپیک فرشته مهربان را هم در مورد اون خونده ام.:303: اما من یه مورد برای ازدواج پیدا کرده ام (توی یه سایت همسریابی)، به ایده آل های من خیلی نزدیکه. البته از نظر معیارهای تحصیل و خانواده و حجاب و ... نه چیزهایی مثل اخلاق که همه در مورد خودشون خوب می نویسند. :311:
حالا سوال من اینه: من می دونم که با اینترنت و چت نمیشه شناخت بدست آورد. اما اگر من همین اول کار، برای آشنایی رسما برم خواستگاری و شناخت را در جلسات خواستگاری بدست بیارم، باز هم مشکل داره.:325: یعنی اینترنت فقط یه ابزار باشه برای این که من یه همچین کیسی را پیدا کنم و نه ابزاری برای شناخت پیدا کردن. در این صورت باز هم مشکل داره؟:303:
دیگه چی کار کنیم، ما هم کم کم باید آستین بالا بزنیم دیگه.:311:
RE: می دونم ازدواج اینترنتی درست نیست اما یک سوال؟
سلام و خوش آمدید
مدتی بود بی صدا حرکت می کردید و همه سراغ شما رو می گرفتند . نگو دکتر جای دیگر مشغول بوده :311:
خارج از فضای شوخی
از نگاه من اینترنت یک ابزارآشنایی است اما در مدت کم و کوتاه خواستگاری ابدا خوش باور شناخت و ازدواج نباش .
از نگاه من زمان بده در طول زمان در دنیای واقعی شناخت قوی تر میشه .
ضمن اینکه باید واقعا حس خودت را ببینی که با این مسئله بعدها به مشکل نخوری که
مثلا
قبل از من با چند نفر چت کرده و وب داده یا نداده . چت روم میرفته یا نمی رفته ..................( من با موردی روبه رو شدم که آقا اوائل با این مسائل مشکل نداشت اما بعداز ازدواج این بحث ها براش خیلی مهم شده بود و به نوعی فیلش تازه یاد هندستون کرده بود و .......
و باز از نگاه من سفرهای استانی بروید البته در رکاب خانواده . نه یک سفر بلکه به کرات . هزینه ی اول از وقت و زمان بهتر از آخر است .
من خودم به شخصه به دنیای مجاز خیلی بی اعتمادهستم و دامنه ی دروغ و اغراق و نگاه یک جانبه و.............در آن خیلی قوی است
دوست عزیز :72:
من نظر شخصیم رو می گم شاید با نظر خیلی از دوستان مخالف باشه.
اولاً: که این هم یک نوع آشنایی و یک استارت اولیه است مثل معرفی خاله و دایی و همسایه و دوست و غیره .
ثانیاً: چرا ما همه زندگیمون با پیشرفت کامپیوتر و اینترنت و... متحول شده درباره این موضوع هنوز می خواهیم مثل
قدیما فکر کنیم و عمل کنیم.
ثالثا: قرار نیست شما حالا بری سر سفره عقد این یک شروع اولیه است برای اینکه مراحل اصلی شناخت رو خودت و
خانواده ات طی کنند شاید نیاز باشه کمی وسواس بیشتر برای شناخت انجام بدی.
رابعا: اگه ناراحتی از بیان نحوه آشنایی به دیگران فقط به خانواده خودت بگو و از اونا بخواه که به بقیه بگند کسی معرفی کرده (این روزا کامپیوتر و اینترنت کس خیلیا هست:311:)
خامساً: اگه کسی آشنای نزدیک و دلسوزی نداره که بهش خانم مناسب معرفی کنند و یا خاستگار معرفی کنند و یا در محیطی که با فرد مناسبی آشنا بشه نیست چه مشکلی هست اگه از این طریق اقدام کنه بشرط شناخت و تحقیق زیاد:305:
در هر جایی و به هر طریقی هستند افراد فرصت طلب و سو استفاده گر که باید تیز باشی و آنها رابیابی مطمئن
باش همانطور که 10 سال پیش خیلی از کارها و چیزهایی که فکرش را نمی کردیم جایش را در زندگیمان آرام آرام
باز کرد فرهنگ انجام خیلی از کارهای دیگر نیز در سالهای آینده دگرگون خواهد شد.
امیدوارم آنچه به صلاحت هست اتفاق بیفتد.مواظب خودت باش. :72:
نقل قول:
اینترنت فقط یه ابزار باشه برای این که من یه همچین کیسی را پیدا کنم و نه ابزاری برای شناخت پیدا کردن
:305:اجازه من موافقم ؛یعنی فقط یه اطلاعات کلی از شخص پیدا میکنی
وبعد وارد مراحل شناخت میشی
فقط یه کم کارسخت میشه:تشخیص راست و دروغ اطلاعات داده شده
ایجاد اعتماد دوطرفه برای دادن اطلاعات شخصی تر
تحقیقات بیشتری لازمه
همچنین اینکه شانس بیاری و طرفت ادم باشه
بازم وقتی یکیو پیدا کنی وخیلی از معیاراتو داشته باشه کلی زمان باید صرف شه تا بفهمی بقیه چیزا همok iهست یانه
دخترها 90% در مورد نوع اشناییشون نمیتونن راستشو بگن واین میشه اولین دروغ:163:
خلاصه اینکه من اینکارو کرده ام ودر حال طی مراحل بالا،ولی خیلی سخته،پدرم در اومده :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
قبل از من با چند نفر چت کرده و وب داده یا نداده . چت روم میرفته یا نمی رفته ..................
اصلا اینجا به نظر من بحث چت مطرح نیست،وهیچکس با هیچکس حتی کیس مورد نظرش حتی چت نمیکند که بعد بهش شک بکنه یا نکنه
این ذهنیت باید از عموم برداشته بشه که : اینترنت = چت نیست
این نظر شخصی بنده هست و به هیچ وجه کارشناسی نیست
اینترنت نیز یک راه آشنایی است ، ولی با احتمال ریسک خیلی بالاتر نسبت به موارد دیگر
شخصا در اطرافیانم ازدواج اینترنتی دیده ام که انقدر درگیر مشکلات شده اند که زیر یک سقف نرفته به مشکل برخوردند.حتی با وجود تبدیل فوری شناخت مجازی به شناخت در دنیای حقیقی ، و ازدواج اینترنتی نیز دیده ام که زندگی گل و بلبلی با هم داشته اند.
اگر انقدر از خودتان مطمئن هستید که در طی مراحل شناخت اسیر احساسات نشوید و یک شناخت کاملا منظقی را طی کنید از طریق خانواده یک فرصت شناخت از خانواده شون بگیرید و شروع کنید به فرایند شناخت
ولی اگر خیلی اهل ریسک کردن نیستید ، بی خیال این ماجرا شوید.
ایشالله که خوشبخت بشین:72:
سلام اقای تسوکه. اسم شما برای من همیشه یاداور تاپیک خاطرات عاشقانه من و همسرم هست. من عاشق این تاپیکم. امیدوارم بزودی این تاپیک با خاطرات عاشقانه شما مزین بشه:310:
اما در مورد اشنایی اینترنتی نظر منم اینه که اینترنت هم یه ابزار اشنایی هست فقط یه مقدار ریسک این اشنایی بالاتره و نیاز به تحقیق و شناخت بیشتری داره. یکی از همکاران من با همسرشون از طریق ایننرنت اشنا شدن . الان 3 سالی هست که ازدواج کردن و زندگی خیلی خوبی دارن.
فقط چون گفتین از طریق سایت همسریابی اشنا شدین به این هم فکر بکنین که بعدا این مسئله که همسرتون تو سایت همسریابی عضو بوده و ... در ذهنیتی که از ایشون دارین میتونه تاثیر بذاره یا نه. منظورم صرفا احتمال چت کردن یا اشنا شدن با افراد دیگه نیست. منظورم یه ذهنیت منفیه که ممکنه از عضویت ایشون تو سایت همسریابی بهتون دست بده.
با عرض معدرت انگار پست من و گل مریم عزیز همزمان شد:163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
مثلا قبل از من با چند نفر چت کرده و وب داده یا نداده . چت روم میرفته یا نمی رفته
دوست عزیز:72:
اگر بخواهی بدبینانه عمل کنی که قبلا چقدر چت می رفته و با کسی دوست بوده و ....
اولا: طرف شما هم می تواند همین قضاوت بدبینانه رادر مورد شما داشته باشد.
ثانیا: در انتخابها به طرق دیگر نیز احتمال خیلی مخفی کاریهاو پنهانکاریها می باشد مگر دختریا پسری که آشنایی معرفی می کند تمام شبانه روز سایه به سایه او کسی بوده تا بدانند
در خلوت ودور از چشم دیگران چه می کند. خیلی ها ظاهر مردم پسندی دارند ولی در خفا کارهای ناشایستی انجام می دهند. دوست من هم اتاقی در خوابگاه داشت که هر ماه به
پرورشگاه و خیریه کمک می کرد و در صف اول نماز جماعت دانشگاه بود پوشش کامل و مقبولی داشت ولی متاسفانه هم اتاقیهایش فهمیده بودند که دستش کج است. جالب
اینجاست که با یکی از بستگانش ازدواج کرد.
ثالثا: در مورد شناخت سعی کن جلسات زیادی ملاقات حضوری داشته باشی. اگر با شخصی از طریق اینترنت ویا هر رابط دیگری آشنا شدی و پس از شناخت دقیق فهمیدی مثلا فوق
لیسانس ویا دکتری از فلان دانشگاه و از فلان رشته و در جایی شغل مناسب دارد اینها همه نشاندهنده این است که شخص فردی نبوده که وقت خود را به بطالت بگذراند و گرنه بجای
اینکه چنان رزومه موفقی داشته باشد الان در خیابانها و پارکهاو.....بدنبال وقت گذرانی با کسی بود.
به نظر من سعی کن شناخت دقیقی پیدا کنی و بعد اعتماد کن اگر بخواهی بدبینانه و وسواس گونه فکر کنی این شک و تردید به طرفت هم منتقل شده و مرتب دنباله شک در گذشته شمااست.
موفق باشی. :72:
برخی از دوستان از قبل، اخلاق منو می شناسند و می دانند که من اهل چت و دوست بازی و ... نیستم. قطعا هم نمی پسندم که همسرم اهل این کارها باشه. :163: این که اومده تو سایت همسریابی، برام به معنی این نیست که قبلا چت کرده و وب داده و ...:163: چون اصلا نمیشه این چیزها را فهمید.:302: حالا هم با هم چت نکرده ایم و فقط دو بار پیام فرستادم که آشنا شویم. من به آشنا شدن تو اینترنت اصلا اعتقادی ندارم و می خوام رسما برای خواستگاری برم جلو. اما همین پیدا کردن اولیه در اینترنت مشکل درست میکنه؟ تا حالا در مورد رشته اش و دانشگاه های تحصیل و تحصیلات خانواده و ... طی دو پیام، حرف زدیم. یسانس کامپیوتر شریف بوده و الان دانشجوی فوق لیسانس کامپیوتر خواجه نصیر. هر دو هم قصد داریم برای ادامه تحصیل به خارج برویم. البته سطح خانواده شان از ما بالاتره 302 و پدرش خیلی تحصیلات داره (فوق دکتراست).
از مدیر همدردی جونم و فرشته مهربان هم تقاضا میکنم منو راهنمایی کنید دیگه.:316: بابا مثلا ما تو این تالار حق آب و گل داریم. :311:
http://www.hamdardi.net/thread-19997-post-184524.html#pid184524
ناسازگاری های شناختی و تعارض های ما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
تا حالا در مورد رشته اش و دانشگاه های تحصیل و تحصیلات خانواده و ... طی دو پیام، حرف زدیم. یسانس کامپیوتر شریف بوده و الان دانشجوی فوق لیسانس کامپیوتر خواجه نصیر. هر دو هم قصد داریم برای ادامه تحصیل به خارج برویم. البته سطح خانواده شان از ما بالاتره 302 و پدرش خیلی تحصیلات داره (فوق دکتراست).
با این مشخصاتی که شما دادی ، فکر کنم بتونم با یه سرچ کوچولو این دخترخانم رو پیدا کنم :)
تسوکه جان یه بار دیگه به پست هایی که زدی نگاه کن
واقعا دختری با مشخصاتی که گفتی اونقدر مضطره که به سایت های همسریابی مراجعه کنه ؟
ایا این دختر بعد از خوندن دو پیام ، به شما اعتماد می کنه و مشخصات واقعی و مثلا تلفن تماس یا ادرسشو به شما میده ؟
این اضطرار در شوهریابی و این اعتماد بی جا برای شما سوال برانگیز نیست ؟
به این فکر کردی که ممکنه سرکار باشی ؟
جدای از همه این ها خیلی دنبال دخترای تحصیلکرده در دانشگاه های خاص نباش
تحصیل در خارج از کشور رو هم با مسئله ازدواجت خلط نکن
یه مقدار توقعاتت رو بیار پایین
برای ادمی مثل شما کم دختر پیدا نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
واقعا دختری با مشخصاتی که گفتی اونقدر مضطره که به سایت های همسریابی مراجعه کنه ؟
ایا این دختر بعد از خوندن دو پیام ، به شما اعتماد می کنه و مشخصات واقعی و مثلا تلفن تماس یا ادرسشو به شما میده ؟
این اضطرار در شوهریابی و این اعتماد بی جا برای شما سوال برانگیز نیست ؟
تسوکه عزیز:72:
من فکر می کنم بهتره زیاد جزئیات رو نگی چون ممکنه شما یا اون خانم سریع شناخته بشید و
شاید این زیاد مناسب نباشه.
خارپشت عزیز:72:
من فکر می کنم اون خانم هم مثل تسوکه و مثل خیلی از جوانهای دیگه دنبال انتخاب بهترینه:303:
نه تسوکه رفته به اون اصرار کنه که بیا باهم ازدواج کنیم و نه اون اومده به تسوکه اصرار کنه بیا با من ازدواج کن.
و اگر انقدر بدبینانه فکر نکنیم اون بین آقایونی که دورو برش هستند وکسایی که معرفی میشن
از طریق خانواده و آشنا دنبال کسی که هم کفوش باشه و شرایط مورد پسند تری براش داشته باشه.
آخه چه دلیلی داره که بخواد به یک آقایی مثل تسوکه که تحصیلات و دانشگاهش و بعضی
دیگه از خصوصیاتش رو با یکی دوبار ملاقات حضوری راحت متوجه بشه دروغ به این بزرگی بگه در مورد رشته ودانشگاه و خانواده ...خودش.
به قول خود شما بایک سرچ کوچیک میشه ته و توی قضیه رو برای هردو طرف (خانم و آقا)در آورد.
به نظر می یاد آقای تسوکه آدم بلند پروازی است و به نظر من چنین افرادی دنبال کسی
هستند مثل خودشون که اهل پرواز باشه و هرچه گزینه های مختلف رو از کانالهای مختلف
بشناسه بدون اینکه وارد فاز احساسی بشه با عقل و منطق انتخاب کنه میتونه انتخاب عاقلانه تری داشته باشه.
امیدوارم کسی و که لایق هم باشید با شناخت و تحقیق زیاد پیدا کنی. :72:
سلااااااام میبینم که داداش تسوکه ما هم داره.....:227:
مطمئن بودم چند وقتیه آقای تسوکه سرسنگین شده و از برنامه ریزی واسه منم خسته شده و با خودش گفته این مینا درست بشو نیست ولش کنم بهتره،:311: یه خبرایی شده، شاید باورت نشه اما همیشه سر نمازام واست دعا میکردم که خدایا کمکش کن یه دختر خییییییلی خوب نصیبش بشه.
اگه یه تاریخ تولد هم ازشون میدادین دیگه تموم بود،احتمالا از ترم پایینی های ما تو دوره لیسانس بوده!:311:
راستی بهشون بگو من جزوات توپی واسه دکترا دارم ،آدرسشو که گرفتی بیا بهت بدم ببر واسشون:311:
اتفاقا اصلا قبولیش سخت نیس کافیه یه کوچولو باهم تلاش کنید،منم حاضرم کمکی از دست بربیاد در خدمتتون باشم.
(ببینم میتونم هر دوتاشونو هم کلاسیه خودم کنم:311: مخشونو بزنیم اصلا ازدواجو یادشون بره)
آقای تسوکه خیلی مبارکه !!
من که موافقم :104: به دلایل زیادی اینو میگم : اولا دیگه تو عصر تکنولوژی و سال 2012 بهتره یه کم از سنتی بودن در بیایم و مدرن نگاه کنیم . خب اینم یه روشه برای ازدواج که به نظر من نسبت به خیلی دوستیای دیگه سالم تره ، البته میدونم ریسکش بالاست اما اینم بگم کلا با این همه آمار طلاق، ازدواج ریسکش بالاست !!!!
دوما: دوستان رو نمیدونم از کدوم شهرها هستن شهری که من هستم با مردمی که زندگی میکنم اهل خواستگاری اومدن نیستم (خودم خیلی وقته خواستگار نداشتم :302: ) اگه خونده باشین خیلی از دوستان همچین تاپیکی دارن !!! الان دوروبر من یا دوست میشن و ازدواج میکنن یا کلا قصد ازدواج ندارن حالا حالاها !!! :163:
بنده خودم در یک سایت معروف با کسی آشنا شدم که از تمام پسرهایی که تا حالا دیدم موجه تر بوده !!!! تو این دوره زمونه من نتیجه گرفتم که هیچ چیز دلیل بر هیچ چیز نیست ، کما اینکه دوستانی بودن که ازدواج فامیلی کردن و طرف مریضی مهم یا اعتیادشو پنهان کرده بوده !!!
در پایان برادر من چون شرایط شما رو تجربه کردم چشم و گوشت رو باز کن !! زیاد همو از نزدیک ببینین ، خیلی در تماس باش ، یک سری مسایل با معاشرت خودشو نشون میده !!!! حسابی دقت کن !! ایشالا خوشبخت شی :72: دست راستتم بالا سر ما :311:
سلام
اینکه شما می فرمایی به ایده آلت نزدیکه معلوم نیست واقعا این طور باشد چون ممکنه اطلاعات کذبی بهتون داده باشد در فضای مجازی این اتفاقات زیاد می افته شما تا جایی که امکان داره سعی کن به صورت طبیعی ازدواج کنی ولی اگر واقعا امکان نداره در این صورت همون اول بگو باید ارتباط بعد از دیدار حضوری خانواده ها شروع بشه واگر راضی شد همون اول با خانواده بیاد سراغ شما وخانواده ها نیز موافقت کنند مشکلی نداره والا تن به این رابطه نباید بدی چون معمولا عاقبت خوبی نداره
موفق باشید
سلام
منم با دوستان موافقم كه اينترنت يه ابزاره واسه آشنايي اوليه و به قولي علم و تكنولوژي پيشرفت كرده .خيلي ها ميگن تو دنياي مجازي به كسي نميشه اعتماد كرد .مثل اينكه همه ما يادمون رفته كه همه ما همين الان توي دنياي مجازي هستيم .همه مون آدماي بيرون هستيم كه الان داريم از طريق اينترنت باهم ديگه تعامل مي كنيم . اطلاعات مي ديم همدردي ميخاييم و دنبال راه حل براي مشكلاتمون هستيم.
درسته كه آشنايي ما تو اينجا فقط جهت همدردي هست ولي ازهمين راهنمايي ها استفاده ميكنيم براي دنياي واقعي خودمون.
اينكه ما بگيم اينجا تالار مجازيه همدرديه پس همه دارن دروغ ميگن.
ولي اينترنت اون شناخت واقعي رو نميده بهت.چون ما زمانيكه مينويسيم كلي بابتش فكر مي كنيم حرف قشنگ قشنگهامونو جمع مي كنيم بعد حرف مي زنيم اما تو دنياي واقعي هرگز اين گونه نيست.
درضمن اينكه توقع داشته باشين كه يه دختر حالا رشتش هم كامپيوتر باشه تو عمرش باكسي چت نكرده باشه توقع محاليه.
من خودم يه زماني خيلي چت مي كردم ولي هيچوقت وب يا عكس نداده بودم.
ولي يه خوبي كه داشت اين بود ديدگاهم نسبت به آدمهاعوض شد.پسرها رو بيشتر شناختم و نسبت به زماني كه هيچ شناختي از هيچ كسي نداشتم خيلي بهتر بود.حتي بايكي از همكلاسي هام كه فكرميكردم خيلي خيلي مثبت و سر به زيره به طور اتفاقي تو يه فضايي چت مي كردم. البته خودم رومعرفي نكردم ولي دركمال ناباوري ديدم اون كاملا لاييك هست و اصلا خدا و روز قيامت وهيچ چيز رو قبول نداره و كسي هم اين رو نميدونه.
درضمن عضويت تو تالارهاي همسريابي (گرچه من اصلا خوشم نمياد)دليل نميشه كه يكي خواستگار داره يا نداره بعضي ها چون فكرمي كنن ايده آل هاشون توي دور و برشون نيست ميخان دامنه خاستگارهاشونو توي اين دهكده جهاني همه گسترش بدن.
پيروز باشيد
اولا که ببخشید که من دیر برگشتم. آخه درگیر پروژه بودم و شبیه سازی و باید تا آخر بهمن دفاع کنم و ... . حالا جواب شما عزیزان را میدم. مرسی که کمک کردین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
از نگاه من اینترنت یک ابزارآشنایی است اما در مدت کم و کوتاه خواستگاری ابدا خوش باور شناخت و ازدواج نباش . از نگاه من زمان بده در طول زمان در دنیای واقعی شناخت قوی تر میشه . و باز از نگاه من سفرهای استانی بروید البته در رکاب خانواده . نه یک سفر بلکه به کرات . هزینه ی اول از وقت و زمان بهتر از آخر است .
آره. حواسم هست. من فقط تو سایت همسریابی پیداش کردم. می خوام رسما برم ببینم کیه و تحقیق و خواستگاری. اگر مثلا برنامه ادامه داشته باشه، حتما مثلا برای عید سعی میکنم برنامه بریزم که خانوادگی مسافرت بریم، چون قبلا بارها شنیدم مسافرت خیلی کمک میکنه.
اما مشکل من یک دوگانگی درونمه: از طرفی میدونم که ازدواج اینترنتی خوب نیست، اما از طرفی هم میگم که خوب من که ازدواج اینترنتی نمی کنم که. من فقط اونجا دیدمش و می خوام با تحقیق و خواستگاری و مسافرت و ... و روی اصول درست شناخت بدست بیارم. نمی دونم حالا اگر این جوری برم جلو، اشکالی داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
مثلا: قبل از من با چند نفر چت کرده و وب داده یا نداده . چت روم میرفته یا نمی رفته ..................( من با موردی روبه رو شدم که آقا اوائل با این مسائل مشکل نداشت اما بعداز ازدواج این بحث ها براش خیلی مهم شده بود و به نوعی فیلش تازه یاد هندستون کرده بود و .......
صد در صد برام قابل قبول نیست که همسرم با کسی چت کرده و وب داده باشه و ... :163: من خودم از این کارها نکردم، همسرم هم نباید اهل این جور چیزها بوده باشه.:324: اما اینکه میگین به خاطر بودن در سایت همسریابی این طور فکر کنم، نه خب. به نظرم دلیل نمیشه. آخه هر کی بره اینترنت که دلیل نمیشه اهل چت باشه. هر کی هم که بره چت دلیل نمیشه وب داده باشه. احتمالش کمه. اما من در این مورد راهی ندارم که بفهمم طرف چی کاره بوده. تنها راه همان تحقیق است و تحقیق. حالا اگر این وسط چیزی از چشم من مخفی بماند کاری نمیشه کرد. آخه هر طور دیگری هم که برم خواستگاری، باز اون احتمالها هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
آره اتفاقا. اما خب هزینه اش چیزی نیست که. من نمی خوام 3 ماه باهاش چت کنم و بعد برم تحقیق و ببینم، ای وای، طرف پسر بوده. من همین اول کار رسما میرم جلو و خواستگاری و اگر الکی بود که چیزی را از دست ندادم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
جدای از همه این ها خیلی دنبال دخترای تحصیلکرده در دانشگاه های خاص نباش
تحصیل در خارج از کشور رو هم با مسئله ازدواجت خلط نکن
در مورد این مسئله، می خوام یک تاپیک باز کنم و تماما در موردش حرف بزنم. متاسفانه یا خوشبختانه، تحصیل در خارج کاملا به ازدواج من گره خورده. دست من نیست. یک مورد برای ازدواج بود که همین هفته قبل پدرم گفت که با باباش حرف زدم و گفته که من دختر نمی دم ببره خارج. حالا، در این مورد تو اون تاپیک جدید، مفصل حرف میزنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
یه مقدار توقعاتت رو بیار پایین
برای ادمی مثل شما کم دختر پیدا نمیشه
تحصیلاتش که مثل خودمه پس توقعم بالا نبوده. پدرش از پدر من باسوادتره درسته اما خب من عمدا دنبال این نبودم که خانواده ی خیلی سطح بالایی باشند و ... . من دنبال دردسر نیستم و بلند پروازی نمیکنم. من فقط می خوام دختر مورد نظر در سطح خودم باشه و بدونم که میتونه باهام بیاد خارج و ...
حالا این سوال توی ذهن من را جواب بدین::325:
اگر من اصلا باهاش چت نکنم و همه چیز رسمی باشه و مسافرت و تحقیق و ... و همه ی اصول درست شناخت برم جلو، باز هم مشکلی وجود خواهد داشت؟
همه این مسائل و اماو اگرها نسبی است و هیچ چیز صد صدر صدی در این عالم وجود ندارد .
ممکن است با این خانم چت کنی و ازدواج کنی و موفق شوی !
ممکن است چت نکنی و ازدواج کنی و موفق نشوی !
به دیدگاه خودت بستگی دارد و به باور های خودت و این چهارچوبها و قوانین را خودمان برای خودمان مشخص میکنیم بهتر است به باورها و اندیشه خودتان رجوع کنید.
tesokeخوب این میشه توقع بالا!
[b]تحصیلاتش که مثل خودمه پس توقعم بالا نبوده!!!!!!!!
حتما باید تحصیلاتش هم سطح تو باشه مگه؟
البته این پست من خیلی بی ربط به موضوع تاپیک بود
ولی گفتم ..چون برام جالبه که پسرا چقدر توقعاتشون بالاست و فکر می کنند که بالا نبوده !
با عرض معذرت
اگر باید حذف شه گزارش کنید حذف شه
تسوکه عزیز
بنظر میرسه که هم سطح بودن از نظر تحصیلات برای شما در اولویت قرار داره
شما سالهای زیادی از عمرت رو توی دانشگاه های مختلف گذروندی و طبیعتا با دختران زیادی اشنا شدی
چرا برای پیدا کردن دختری با مدرک تحصیلی مذکور به سایت های همسریابی متوسل شدی ؟
حالا اتفاق خاصی نیفتاده ، می خوام بگم
شرایطی که شما توصیف کردی اصلا شامل ازدواج اینترنتی نمیشه !
برو این دختر خانم رو ببین و تمام مراحل رو طی کن
درست مثل اینه که از طریق یه واسطه ، توی دانشگاه خودت و بر اساس نوع رشته و مدرک تحصیلی یه دختر بهت معرفی شده باشه ، ضمن اینکه میدونی خونواده دار هم هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
حالا این سوال توی ذهن من را جواب بدین::325:
اگر من اصلا باهاش چت نکنم و همه چیز رسمی باشه و مسافرت و تحقیق و ... و همه ی اصول درست شناخت برم جلو، باز هم مشکلی وجود خواهد داشت؟
بله ممکنه
همونطور که خودت هم میدونی ، مکان و زمان و نوع اشنایی خیلی مهمه
و نگرانی شما هم دقیقا به همین خاطر هست
و کاملا به جاست
بنظر من اگه این دختر خانم حاضر بشه
بعد از خوندن دو پیام از شما
خودش به تنهایی با شما ملاقات کنه
و یا اینکه شماره تماسش رو به شما بده
در خوش بینانه ترین حالت این احتمال یه ذهن میرسه
که ممکنه این خانم ملاقات های بسیاری رو از این طریق داشته
و افراد زیادی رو به این وسیله مورد بررسی قرار داده
چون شما جز همون دو پیام ، اشنایی بیشتری با تفکراتش ندارین
عاقلانه ترین کاری که این خانم میتونه انجام بده اینه که از شما بخواد با پدرش ملاقات کنید
و اولین ملاقات شما در دفتر کار پدرش باشه
اینجوری یه خواستگاری کاملا سنتی و معقول رو در هر قرنی :) که درش هستین تجربه خواهید کرد
می خوام بگم در حال حاضر عکس العمل دختر خانم ، جواب بسیاری از سوالات و ابهامات شما رو خواهد داد
شما شاهد اولین برخورد ایشون خواهید بود
و اشنایی حقیقی از همین لحظه اغاز میشه
نه راستش برام مهم نیست که حتما دانشگاه خوب خونده باشه و هم سطح باشه. این مورد این جوری پیدا شد. من لیسانس هم باشه خوبه برام. اما این مورد پیش اومد. حالا با حواس جمع میرم جلو تا ببینم چی میشه.