یه مورد خیلی مهم در ارتباط با شوهرم
سلام من 4 سال هست که ازدواج کردم
من چادری هستم و شوهرم هم از نظر اعتقادی معمولی هست اما به شدت اصرار داشت همسرش چادری باشه و هیچ دوست پسری نداشته باشه که من این شرایط رو داشتم
اون از نظر قیافه مرد جذابی هست
چند ماه بعد از عقدمون متوجه تماس های مشکوک البته اس ام اس شدم
و وقتی کنجکاوی کردم شوهرم به من چیزی نگفت خودم فهمیدم که دختری که قبلا باهاش دوست بوده الان تقاضای ازدواج کرده از شوهرم و شوهرم بعد از این که ازش اعتراف گرفت که (دختره بهش گفت دوسش داره و پشیمون هست) شوهرم بهش گفت که ازدواج کرده و براش آرزوی خوشبختی کرد اما از من عصبانی شده بود که چرا تو کارش فضولی کردم
بعد مشابه این موضوع دست کم 4 بار برای ما ایجاد شد که توی همشون اول sms بازی هاشو می کرد
بعد سردی نشون می داد تا دختره بی خیال شه
من هر دفعه می فهمیدم و با هم مشاجره داشتیم اون به من می گفت تو چرا به من اعتماد نداری
من هم می گفتم تو چرا اگر واقعا میلی به زابطه با اونا نداری از همون اول نمی گی مزاحم نشن ؟
تا این که با آخرین مورد قرار هم گذاشته بود و وقتی من از تلفنهاش مشک.ک شدم گفتم که برا همیشه می خوام برم
اون هم قول داد دیگه با هیچ کی نه sms نه تلفن نه حضوری حرف نزنه
7 ماه می گذره و واقعا چیزی نشده من امروز مشکوک شدم بهش وقتی داشتم رهیاب اینترنت ر. چک می کردم که بیبینم با ماشینش کجاها رفته منو دید و به شدت عصبانی شد منم بهش گفتم این سرگرمی منه اگه ناراحت می شی از این کار چرا نام کاربری و پسورد رهیاب رو به من دادی اما اون داد زد گمشو برو بیرون
به شدت بدش می یاد کسی کنترلش کنه
حالا اتفاقی هست که افتاده من چه جوری درستش کنم ؟؟؟؟
تر خدا کمکم کنید
RE: یه مورد خیلی مهم در ارتباط با شوهرم
در مرحله اول اصلا نگران نباش
خودتو مقصر ندون
به هر حال ااین همسرت بوده که اشتباه کرده و تو رو حساس کرده
سعی نکن باش حرف بزنی بزار آروم شه بعد
غذا یی که دوس داره درس کن آرایشی که دوس داره و لباسی که دوس داره بپوش
بعدم خیلی صمیمی باش حرف بزن
بش بگو دوسش داری و برای همین روش حساسی میخوای فقط اون برای تو باشه
البته من نظر شخصیمه و از رو تجربه و شنیده هام نه کارشناسی
سلام
با تشکر از جوابی که دادین
این کارها رو من دفعه های ثبل انجام میدادم آرایش و غذا و صحبت کردن دقیقا همون جمله هایی که گفتید اما این حرف اون رو عصبانی تر می کنه آخرین بار بهم گفت که می دونم اگر هیچ اتفاقی هم نیفته باز تو به من شک داری
من اصلا بهش گیر نم یدم فقط همین چک کردنه که موجب می شه بفهمم دور و برم چه خبره اما اون الان با من حرف نمی زنه و محل کار رو هم ترک کرده ما با هم همکاریم
موبایلش رو هم جا گذاشته خونه و خاموشه
نمی دونم چه کنم
تر خدا کمکم کنید
چیکار کنم آرامش به زندگیمون برگرده کمکم کنید
اینکه همسرت دوست نداره کنترل شه در باره ی همه آقایون صدق می کنه.هیچ کی دوست نداره کنترل شه.این تماس ها و اس ام اس ها مربوط به افرادیست که همسرتون قبل ازدواج باهاشون رابطه داشته؟یا بعد ازدواج باهاشون رابطه برقرار کرده؟
الان واسش کم می ذاری؟
به هیچ عنوان براش کم نمی ذارم طوری که خودش می گه دوستام بهم می گن تو زن گرفتن شانس آوردی
بیشترش مربوط به قبل از ازدواج بود یعنی افرادی که قبلا می شناخت فقط 1 مورد مربوط به بعد از ازدواج بود
خسته شدم از بس درکش کردم کوتاه اومدم سعی کردم عصبانی نشه
فکر می کنم خودش هم باید کمی به فکر من باشه
بلاخره باید من چه کنم
RE: شوهرم داره از من سرد می شه نمی دونم چرا
مشاورای محترم خواهش می کنم جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم تقصیر شوهرتون هست که باعث شده شما بهش شک داشته باشید.بزارید اوضاع آروم بشه.درست میشه اگر میتونید یه زمان و موقعیتی رو ترتیب بدید که باهاش خیلی منطقی صحبت کنی و ناراحتی هاتون و ...رو بهش بگید.از این به بعد اگه خواستید چکش کنید موقعیت رو بسنجید و خیییلی نا محسوس این کار رو انجام بدین.هیچ شکی نیست که همه اشتباهات از طرف همسرتون بوده بعد از این که باهاش صحبت کردید و اوضاع خوب شد بهش اعتماد کنید و همون طور که گفتم نااااا محسوس چکش کنید:163:
باهاش اتمام حجت کنید.دست از کنترلش بردارید.
با اجازه اساتیدوحترم وبزرگترها.
[color=#FF1493]دوست عزیز من نظر شخصیم را میگم .خوب دقت کنید ببینید کجای کارتون کم گذاشین .که شوهرتون به سمت کس دیگه ای رفته.وسواس هستیدد. کنترول زیادی هم باعث این مشکل بیشتر تجدیدبشه چون مردها لجبازن هرچی بیشتر کنترول بشن بیشتر به کارشون ادامه میدن.با همسرتون رفیق بشید بزاریدحرف دلش را بهتون بزنه.حتی تا این حدرفاقت داشته باشید که شما بجای شوهرتون پیام بدید اینجوری متوجه میشد که شوهرتون مشکل داره یا اونهایی که پیام میدن.ودرآخر میتونید ازش بخوای خطشو عوض کنه.
بیشتر از اون چیزی که فکر کنید تلاش کردم همه اون چیزی باشم که اون می خواد اما می ترسم دیروز که این اتفاقها افتاد ساعت 12 اومد خونه مردم از دلهره
سلام عزیزم
شما خیلی ناراحت و ترسیده هستید.
لطفا آروم باشید.
این هیچ معنی نداره که شوهرتون از شما سرد شده و از این حرفا.
بلکه اون فقط عصبانیه. همین.
باید بزارید آروم بشه. خودتم همینطور . حفظ آرامش و خونسردی تو این جور مسائل خیلی اهمیت داره. بهتره که کمی ازش فاصله بگیری تا بتونه درک کنه. بتونه آرامشش رو به دست بیاره. مطمئن باش خودش در مورد این موضوع حرف میزنه.
البته به نظر منم شما کار درستی انجام ندادی. هر مرد دیگری هم بود ممکن بود فکر کنه همسرش داره کنترلش میکنه. این رفتار نباید سرگرمی شما باشه.
نگران نباش گلم. همسرت خیلی هم دوستت داره. شک نکن.
یه چیزی رو باید به خاطر داشته باشی . همسرت کار خوبی نکرده . اون این شک رو ایجاد کرده . اما مهم اینه که دیگه مدتی هست که اون رفتار بد تکرار نشده.
نباید کاری کنی که باهات لج کنه. یا اینکه توی خونه اعصاب خوردی وجود داشته باشه. بی اعتمادی آفت زندگی مشترکه. بهش واقعا اعتماد کن.براش توضیح بده که یه اتفاق بوده و کنترلی در کار نیست. اگر دلگیره حتما عذر خواهی کن.
کارگاه رفتار جرات مندانه رو تو همین سایت بخون.
من متوجه هستم که تو چقدر گذشت کردی و میکنی . اما نباید ناامید بشی. یا خسته بشی. تو قراره تا آخر عمر با این مرد زندگی کنی . پس صبور باش.
البته من هرگز بهت پیشنهاد نمیکنم که مظلوم و ضعیف باشی . نمیگم که اجازه بدی هرکار دلش خواست بکنه. من میگم باید از راه درست باهاش طی کنی. این اهمیت داره.
بیا برامون تعریف کن.
ممنونم از جوابتون اما ما امروز صبح با هم صحبت کردیم
شوهرم گفت که من دلش رو شکستم و قبل از این ماجرا خیلی با هم نزدیک بودیم اما حالا ...
و ازم پرسید مگه ما تا اون لحظه با هم مشکلی داشتیم که تو اون کارو کردی
و ادامه داد معلوم نیست دیگه چه کارهایی برای کنترل من کردی
موبایلش رو به من داد گفت مال خودت بگیر صبح تا شب کنترلش کن و گفت منو نمی بخشه
من معذرت خواستم گفتم منظوری نداشتم اما باورش نشد
ما با هم همنکار هستیم اون 3 روز که دیگه سر کار نمی یاد
آشفته شدم نمی دونم چی کار کنم که دوباره زندگیمون مثل قبل شه می ترسم ..
سحر عزیز...نترس!
تاپیکهای زیادی در مورد خیانت و هم چنین تجسس در این سایت هست حتما مطالعه شون کن.البته لازم نیست که حتما تمامشون به درد شما بخوره بلکه نکات مشابه و مفید رو یادداشت کن و ازشون در زندگی استفاده کن.
در گام بعدی با همسرت گفتگو کن:از دغدغه هات بگو.گله گذاری نکن، متهم نکن، سرزنش نکن اما احساس واقعیت رو بگو.البته حتما اداب گفتگو، زمان گفتگو، محیط، نحوه ی ارتباط موثر در این مورد بسیار اهمیت دارن در موردشون اطلاع کسب کن.
اجازه بده همسرت هم احساساتشو رو بگن(اگر چه از قرار ایشون قبلا این کار رو انجام دادن).آداب شنیدن در این مورد بسیار اهمیت داره.
حد و حدود خیانت و حساسیت خودت رو برای همسرت مشخص کن.این که حتی دوست نداری ایشون به اس ام اس اون خانمها جواب بده.(البته باید خیلی مراقب باشی که که احساساتی مثل خشم یا اندوه حین گفتن این حرفها بهت مسلط نشه).
بعد با احترام گوشی همسرت رو بهش برگردون و بهشون بگو که دیگه در کاراش تجسس نمیکنی.
از این به بعد هم دیگه واقعا در گوشی همسرت تجسس نکن یا با رهیاب چکش نکن.
اجازه بده که همسرت این اعنماد رو ببینه، اگر چه میدونم کار سختیه و می ترسی اما این چرخه باید در جایی متوقف بشه.
در مورد بقیه آیین همسرداری و روشهای ارتباط موثر با همسر در این سایت و اینترنت بگرد و مطالب مفید رو بخون.
سری به لینک زیر بزن موارد مفیدی در مورد آداب گفتگو و شنیدن در اون وجود داره...
http://www.hamdardi.net/thread-19883.html
موفق باشی
من گوشیش رو بهش دادم و گفتم نمی خوام این کارو کنم
خیلی خوب باهاش صحبت کردم من خیلی این سایتها رو خوندم همه چیزم این اواخر درست شده بود غیر از این اشتباهی که انجام دادم که انگار تمام زحماتم به باد رفت فقط تو این لحظه نمی دونم چی کار کنم آیا زمان همه چیزو حل می کنه یا من باید برخورد خاصی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟
زحمات شما به باد نرفته...
به همان شیوه ی قدیم رفتار کنید بدون هیچ تجسسی.برای اشتباهات خودتان و نه چیز دیگری عذر خواهی کنید و با عملی کردن مطالب زیادی که خوانده اید یک زندگی شاد البته به مرور برای خودتان و همسرتان بیافرینید.
موفق باشید
سعی کن حرفهای عاشقونه بزنه خسته نباشید بهش بگو بوسش کن تشکر کن بهش بگو دوست دارم بهش ارامش بده نگزار فضای خونه حرفهای بد و جروبحث باشه سخته ولی خودتو کنترل کن اون با تو خواهد ماند اگر تو مهربون باشی وگرنه مطمین باش از زندگی با تو خسته میشه پس صبور باشو لبخند بزن شوهرتو به خودت جذب کن با عشق
امیدوارم مشکلت حل شه خواهرم
سلام سحر جان خوبی؟ امیدوارم اوضاع زندگیت خوب باشه و مشکلاتتون حل شده باشه.
ببین رهیاب ماشین چی هست؟ خودش روی ماشینش نصب کرده ؟ چطور میتونی کنترلش کنی از اون طریق؟
اگه راهنمایئم کنی ممنون میشم.
سلام سحر جان خوبی؟ امیدوارم مشکلت حل شده باشه.
یه سوال داشتم ازت: رهیاب اینترنت چیه؟ خودش روی ماشینش نصب کرده ؟ میشه منو راهنمائی کنی؟ ممنون میشم ازت. موفق باشی. بای
سلام
سحر جون يه بار يه آدم بزرگي حرف قشنگي بم زد .:305:اون گفت: " مردا اگه بخوان كاري رو انجام بدن انجام ميدن ،اگه نخوان كاري رو انجام بدن انجام نميدن "
عزيزم فك مي كني فقط با چك كردن گوشي،تعقيب وگريزو......:300: ميشه طرف رو از كاري كه انجام منصرف كرد
پس بهتره بجاي اينكه اعصابتو خرد كني بي خيال شي تو بهش اخطار دادي كه تركش مي كني اونم بت قول داده كه ديگه تكرار نمي شه به خدا توكل كن ،ببخش ورها كن :323:.بزار اون تمام سعيشو بكنه كه طرز فكرت رو نسبت به خودش عوض كن .
سحر عزیزم از حرف زدنت معلومه که خیلی صبور و فهمیده هستی
. نمیدونم چرا هر مردی هر خلافی میکنه همه میگن حتما زن یه جا واسش کم گذاشته!!!!!!
خیلی وقتا ادما سیرمونی ندارن ! حتی ممکنه محبت زیاد اونارو پرروتر کنه ! :exclamation:
امیدوارم زودتر مشاور این سایت بهت جواب درست رو بده
هر چه حساسیت نشون بدید شوهرتون بیشتر واکنش نشان خواهد داد . بنظر من کسی که خیانت می کنه در واقع به خودش خیانت می کنه و نه به همسرش . شما سعی کنید وقار و متانت و خونسردی تون را حفظ کنید . مچ گیری هم نکنید . سعی کنید تو زندگی به اون مسائلی که شوهرتون دوست داره بیشتر توجه کنید و خودتون را با سلایق اون وفق بدید . شوهرتون ادم کنجکاوی هست ولی دلیل نمیشه که بهتون خیانت بکنه .
ببین عزیزم شما کاملا اشتباه میکنی که همش به پاش میپیچی.سعی کن ریلکس باشی نشون بدی نسبت بهش بیخیالی.بذار اون بیاد طرفت نترس هیچی نمیشه .نمیدونم چرا شما خانوما فکر میکنید زن خوب یعنی زنی که هیچی واسه شوهرش کم نذاره؟؟؟ به خدا اگه براش عادی بشی و دلشو بزنی دیگه کارت تمومه .مردا عاشق تنوع هستن پس بدون نباید بهونه دستش بدی. مردا از زنایی که خودشونو واسشون پایین میارن بدشون میاد.از زنایی که همیشه در دسترسن زده میشن . اگه اینارو بهت میگم فقط واسه اینه که زندگی موفقی دارم الان هم در مرکز مشاوره کار میکنم پس بدون اینارو خواهرانه بهت میگم. هوای همسرت رو داشته باش ولی نذار واسش تکراری بشی.نذار غرورتو له کنه.به خودت برس و بذار حس کنه داری ازش دور میشی اونوقت میبینی چقدر زود میاد طرفت.هرکس میخواد کمکش کنم من با کمال میل اینکارو میکنم. چون ما زن هستیم و حرف همو خوب میفهمیم.پس باید به هم کمک کنیم.
سلام خانم ویکتوریای عزیز من هم مشکل این دوستمون رو دارم همش شوهرم رو چک میکنم هرروز دعوا داریم و اینقدر بهش زنگ میزنم که با اینکه از نظر قیافه من ازش سرترم واقعا یه وقتهایی فکر میکنه بردپیته، شما گفتی ما زنها نباید در دسترس باشیم، آخه چه جوری؟؟! آخه ما زن و شوهریم ، دوست دختر دوست پسر که نیستیم که از در دسترس نباشیم. همیشه از هم با خبریم، منظورت از اینکه کاری کنیم که عادی نشیم چیه؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی.
ببین شما کدوم مرکز مشاوره هستین؟؟ من از اول زندگیم بیش از ده تا مشاور رفتم ولی نتیجه نگرفتم. خیلی هزینه کردم. بازهم الان دارم میرم. اگه مشاور خوبی میشناسی معرفی میکنی؟؟ ممنون میشم.
سلام ساناز عزیز
برای ارسال پست توجه کنید از ارسال آخرین پست بیشتر از 2 هفته نگذشته باشه
موفق باشی