خودم و شخصیتم را گم کردم(راهنمایی فوری)
سلام دوستان عزیز همدردی
من شمیلا هستم 19 ساله
دختری هستم که از نظر خیلیها زیبا و جذاب و هر دختری یا هر ادمی خواهان خاص بودن و زیبا
بودن و خوب بودن است و هیچ کسی نمیتواند منکر این مسئله باشد...
مسلما هر دختری که موهای خودش رو به نمایش بذاره و ارایش داشته باشه زیبا بنظر میرسه
هیچ وقت نمیشه گفت پوشش زن رو زیبا میکنه بلکه اون زن زیبا شرمش زیباس و به خاطر خدا
از زیباتر بودن گذشته و به رضایت خدا اهمیت داده خصوصا برای ما که مسلمونیم
نمیخوام اینجا بحث ازاد در مورد حجاب باشه از دوستان عزیز خواهش میکنم منو راهنمایی کنن
تا خودم و بهتر بشناسم خودم و پیدا کنم با همون زیبایی هایی که دارم
من یه اعتقادایی دارم و هر کس اعتقادات خاص خود رو داره که مهمترینش رضایت خداس
خونوادم مذهبی نبودن و براشون مذهبی بودن من اهمیتی نداشته
از ریا بدم میاد نمیخوام به خاطر حرف مردم پوششم رو رعایت کنم
می خوام خودم باشم دنبال خودم میگردم...نمیخوام شخصیت بی اراده ای داشته باشم
شوهرم میگه توی یه کشور دیگه که همه بدون روسری ان با لباس بلند و خوب نبودن روسری
عیبی نداره جلب توجه هم نمیکنه...اما دوس نداره بیرون ارایش کنم
فقط خواهش میکنم کمکم کنید تا خودم رو پیدا کنم
RE: خودم و شخصیتم را گم کردم(راهنمایی فوری)
shomila
سلام
عزیزم مشکلت رو واضح تر می گی؟
من نفهمیدم الان شما اعتقادت با خانوادت یکی نیست؟یا با همسرت؟
یا اینکه یکی هست ولی دوست داری با حجاب باشی!
یا کلا مشکل کجاست؟
به خاطر خانواده طبق اعتقادت پوششت رو رعایت نمیکنی؟یا.........
چرا فکر میکنی شخصیتت رو گم کردی؟خودت رو گم کردی؟واضح تر بگو:72:
.......!
ممنون عزیزم
من توی ایران به حجاب تا اندازه ای اعتقاد دارم مثلا موهام دیده نشه لباس خوب بپوشم انداممو به نمایش نذارم
اما توی کشوری که ازادی هست نمیتونم به این چیزا معتقد باشم مثلا لباس خوب و پوشیده میپوشم اما در مورد روسری
شوهرمم میگه زیاد جلب میشه نمیخواد سرت کنی خود من هم بدون روسری و با تیپ معمولی راحتترم
اما میخوام خدا هم راضی باشه خیلی میگن باید دل پاک باشه نمی خوام سر خودم و کلاه شرعی بذارم
دچار دوگانگی شخصیتی شدم هم دلم میخواد راحت باشم هم نمیخوام گناه کرده باشم میخوام خودم باشم
نمیدونم چی درسته
خودت باش. وقتی هم که شوهرت مشکلی نداره چرا خودتو ناراحت میکنی؟
نگران نباش خدا به این زودیا ناراحت نمیشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط berserk
پناه بر خدا!:163:
شما احتمالا نماینده ای از طرفه خدا هستی که این قدر راحت صحبت می کنی!
من که به جای شما مو به بدنم سیخ شد، خدا از سره تقصیرتان بگذرد.
shomila گرامی،
شما تا به عملی اعتقاد نداشته باشین، نمی تونین خودتون رو مجبور کنین که اون رو انجام بدین!
به نظره من این حالات نشون دهنده ی این است که باید به فکر اصلاح کردن اعتقاداتتان باشید، ولی این بار با یک پی ریزی و فنداسیون حسابی!
مطالعاتتان را در زمینه دینتان افزایش دهید و با علم و آگاهی وظایف درخواست شده را انجام دهید.
فرض کنید که مادرم مرا از کاری نهی کرده، ولی علت آن را نمی دانم ولی مطمئنم که بده مرا نمی خواهد، از طرفی بسیار تمایل به انجام آن کار دارم، از آن جا که دلیل نهیش را نمی دانم، به سختی می توانم خودم را مجبور به عدم انجام آن کار کنم!
اما اگر بدانم که چرا مرا نهی کرده، خیلی راحت می توانم هوای نفسم را کنترل کنم.
شما هم در همین موقعیت قرار دارید، فقط کافی است مقداری مطالعه کنید.
موفق و پیروز باشید دوست گرامی.:72:
سلام خانوم shomila وبقیه دوستان
اینکه شما با دارای این افکار هستی خیلی تحسین برانگیزه
شما گفتین دنبال رضایت خدا هستین خوب خود خدا تو قرآن درسوره ای نور گفته و در روایات متعدد گوش زد شده و برای حجاب هیچ استثنای ام قرار نداده پس باید باشه
و این فقط در اسلام نیست در حجاب در مسیحیت بوده و الان هم هست(راهبه ها)در یهود و حتی در زرتشت
و این و بدونین اگه قرار باشه ما هرجا که رفتیم هم رنگ اونا شیم دیگه این چه جور اطاعت کردن و راضی نگه داشتن خدا میشه
من جاهای رو ت جهان میشناسم که تو اوقات استراحت کاری زنان شوهر دار با مردهای دیگه ارتباط...برقرار میکنن و مردهای زن دار هم با زنای مردم ارتباط... برقرار میکنن در حالی که همشون هم میدونن و به همین راحتی با خیانت کنار اومدن
حالا اگه ما بریم اونجا باید هم رنگ اونا شیم
ما ارزشهای خودمون و داریم و باید حفظش کنیم
نقل قول:
berserk
من نمی دونم کجای دین گفته اگه شوهر راضی بود پس همه چی اوکی
و در ضمن خدا به گفته خودش به کسی تضمین و عهد نداده که شما به همین راحتی نظر میدی
راستی خانوم shomila براتون یه پیغام میفرستم امیدوارم به دردتون بخوره
دوست خوبم سلام.
نظر شخصی من این هست که در کشوری که هستی وضعیت حجاب مسلمانان آنجا را بررسی کن و سعی کن پوششی مانند آنها داشته باشی. در کل هدف از حجاب عدم جلب توجه است. جوری رفتار کن که جلب توجه نکنی. مسلما در یک کشور اروپایی زنی که ابا ، برقه ، طلا و خلخال و جواهرات دارد و آرایش چشمی کامل! بیشتر جلب توجه میکند تا اینکه مثل افراد معمولی آنجا رفتار کند. لذا پیشنهاد من این است که سعی کن به وضعیت مسلمانان با حجاب آنجا رفتار کنی.
تذکری به دوستان:
berserk عزیز نظر شخصی خودشون رو گفتند، پس جبهه گیری بر اساس عقاید شخصی ممنوع! سعی کنید در موارد مشابه در نظر بگیرید.
راستش میخوام خودم باشم و بهترین راه رو انتخاب کنم هدفهایی دارم که نیاز هست حجاب داشته باشم اما
نمیخوام به خاطر هدفهام حجاب رو انتخاب کنم حتی میتونم از اون اهدافم دست بکشم
میخوام بدونم درستترین راه چی هست؟اونجا مسلمون هست و با روسری هستن اما چون ظاهر من با اونا متفاوته
باعث جلب توجه میشم بیشتر...
خیلی از دوستام مثل خودم نماز میخونن روزه میگیرن زیارت میرن و دروغ نمیگن غیبت خیلی کم
بهشون میگم شما که روزه میگیرین صورتتون ارایش داره یا موهات بیرون خوب نیس
نه اینکه بگم چادر میپوشم نه یه مدت سرم میکردم گذاشتم کنار با این همه حجابم خوبه مانتوهای خوب و موهام داخله
دوستام میگن خدا میاد واسه این چیزا گیر بده پس اونکه زنا میکنه قتل میکنه چی...؟؟؟
منم میگم ما که نباید خودمون و با اونا مقایسه کنیم
و اونا هزارتا حرف دیگه میگن که من میگم وقتی برم چی میشه روسری نداشته باشم
اما بازهم دو دلم و نمیخوام خدا ازم ناراضی باشه
نا گفته نماند که خیلی کم ارایش میکنم در حدی که شوهرم راضی اما رضایت خدا واسم ملاک
میخوام راهنماییم کنید اگه افکار دوستام درسته پس بدون نگرانی اونجا از روسری بگذرم
اگه نه درست نیس دلیلشو واسم بذارید و روشنم کنید که همیشه حجاب داشته باشم
اینقدر نگران نباشم تا حالا کشور دیگه رفتم ولی الان برام مهمه که چه جوری باشم و بمونم ایا طرز فکر خودم و شوهرم درسته؟یانه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabe barooni
تذکری به دوستان:
berserk عزیز نظر شخصی خودشون رو گفتند، پس جبهه گیری بر اساس عقاید شخصی ممنوع! سعی کنید در موارد مشابه در نظر بگیرید.
شرمنده دوست عزیز، نظره ایشان، بدعتی در دین من حساب می شه! لطف کنه نظره خودش رو بگه، نه از طرفه خدا حرف بزنه و عملی ناشایست رو به اون نسبت بده!
سلام
ببین عزیزم این یه مسئله اعتقادی هست و نیمشه که شما بگی اگه نظر دوستام درست هست و ... و اگه اشتباه هست .... چون اینجا مسئله ریاضی که نیست که من بگم این راه درست هست و همه هم قبول کنن این خیلی فرق داره گلم باید بری و خودت در موردش تحقیق کنی و شرایط خودت و اعتقادات و ... رو بسنجی.
و در مورد جلب توجه هم که خودت میدونی ( حالا من نمیدونم که کدوم کشور میرین) اما احتمالا اگه روسری نداشته باشی و ساده بری اصلا جلب توجه نمیکنی و ممکنه کسی به شما نگاه هم نکنه اما اگه روسری سرت باشه خوب قطعا بیشتر جلب توجه میکنی.
سلام shomila گرامی
پاسخ شما نیاز به مبانی و پیش نیازهایی داشت که بدون توضیح آنها پاسخ شما ناکافی می شد و اشاره به آنها هم جواب را سنگین و وسیع می کرد.
مشکل مذکور به خاطر ناسازگاری بین سازه های شناختی شما ایجاد گردیده است. که بنده طی 2 مقاله به آن پرداختم.
در مقاله نخست با عنوان: ناسازگاری های شناختی و تعارض های ما
به تعریف و توضیح ناسازگاری های شناختی و تعارض ها پرداختم
در مقاله دوم با عنوان:چگونه بر ناسازگاری های شناختی خود فائق آییم؟!
نیز به تشریح ریشه ها ، علل و رهکارهای فائق آمدن بر این ناسازگاری پرداختم.
شما باید به دقت مقاله اول را مطالعه کنید تا نوع ناسازگاری شناختی خود را مشخص کنید و مقاله دوم را هم جهت انتخاب راه حل مطالعه کنید.
یک توضیح در مورد تطبیق مطالب مقاله با مشکل شما:
شما در بخش تشخیص دچار ناسازگاری های شناختی هر دو نوع هستید (درونی - بیرونی و درونی - درونی)هستید.
اما ناسازگاری درونی - درونی شما بیشتر است.
یعنی شناخت های شما هم با محیط اطرافتان ناسازگار و متعارض هستند، هم در درون خود شناختهایتان با هم یکپارچه نیست.
در بخش درمان: شما باید نخست آگاهی های عمیقی در مورد شناختهایتان کسب کنید و آنها را با هم همگرا کنید.
مثلا شما در مورد حجاب ، ضرورتش و مسائلی از این دست باید نخست مشخص کنید که این مفاهیم را تا چه اندازه و از کجا باید بررسی کنید. آیا می خواهید مسئله حجاب را از نظر علمی و عقلانی بررسی کنی، یا مذهبی. یا هر دو .
برای بررسی این موضوع باید به متخصصین امر (کتاب، مقالات، وا فرادی که در این زمینه صاحب نظر و متخصص هستند) مراجعه کنید.
هر وقت که دقیقا این مسئله جایگاه خودش را یافت. مسئله بعد اینست که باید تقابلش با سازه های محیطی بررسی شود و مهارتهای لازم جهت هماهنگی سازه های اعتقادی و شناختی شما با محیط بیرون کسب گردد.
خلاصه:
دچار اشتباه نشوید، مشکل شما صرفا تعارض در مسئله حجاب نیست.
بلکه نیاز شما به شناخت های عمیق در حوزه های مختلف از جمله مسائل اعتقادی و اجتماعی هست.
شما باید خطوط قرمزتان را و فونداسیون فکری خود را مستحکم بنا کنید.و در چارچوب آن هر مسئله ای از جمله حجاب یا ... را به سادگی حل کنید.