-
به نظر شما چه کار میتونم بکنم.فکر کنم مردها بیشتر بتونن کمکم کنن
سلام به همگی
من یه مشکلی دارم0 لطفا کمکم کنید . خیلی فکرم را مشغول کرده و نمیدونم جه کار کنم.
حدود یک هفته پیش من ناخود آگاه و برای این که شوهرم بهانه گیر شده بود و یه خورده دیر اومد شب وقتی خوابید موبایلشو نگاه کردم البته در موبایل اصلیش هیچ مورد مشکوکی نبود . ولی یکدفه متوجه شدم در جیب دیگرش یه موبایل دیگر تالیا (موبایل قبلیش) روشن است که به من نگفته بود که روشنش میکنه . وقتی روشنش کردم و آخرین تماسهاشو نگاه کردم دیدم که چند تا شماره هست که به اسم دختر های مختلف است. که تماسهایی زده شده .خیلی ناراحت شدم . فقط تونستم با خواهرم و دوست صمیمیم در میان بگذارم. خیلی اذیت میشم.به نظر شما چه کار کنم و چه عکس العملی داشته باشم؟
من 27 سالمه و شوهرم 31 ساله و حدود 3 ساله که ازدواج کردم
-
RE: به نظر شما چه کار میتونم بکنم.فکر کنم مردها بیشتر بتونن کمکم کنن
سلا عزیزم
از این موضوع با خودشم صحبت کردی یانه؟
اگر نکردی بهتره هیچ عکس العملی نشون ندی و غیر محسوس کنترلش کنی تا مطمئن شی موضوع از چه قراره اگه
-
تا مي توني به شوهرت مهربوني كن و سعي كن كه نفهمه كه تو از ماجرا با خبري بهش بگو كه تازگيها دلت شور مي زنه بهش بگو تازگيها احساس مي كني كه مثل هميشه نيست سعي كن باهاش مهربونتر باشي و هر چي مي خواي بگي با لحن خوب و محبت اميز بگي .
-
من به خودش هیچ چیزی نگفتم. تا از همه چیز سر در بیارم ولی نمی دونم چجوری ؟ برم دنبالش؟ به اون شماره ها زنگ بزنم؟ نمی دونم؟ تازه موبایل تالیاشو تازگیها نمیاره خونه. جالبیشم اینه که تو حرفاش یکی دوبار که موضوع رو به خیانت و این جور چیزا کشوندم طوری حرف میزنه که انگار خیلی کار بعید و منفوری
-
سلام عزيزم
از كجا مي دوني كه اين دخترها كي هستن ؟شوهرت شغلش طوريه كه با خانمها زياد سر و كار داره؟
به نظر من هم فعلا عكس العملي نشون نده تا مطمئن بشي ماجرا چيه.تا خداي نكرده باعث پشيموني نشه.
در ضمن در رفتار خودت هم تجديد نظر كن تا با جذب شوهرت به خودت بتوني مانع از ارتباط احتماليش با ديگران بشي.
البته اقرار مي كنم كه بعضي وقتها هيچ راهي جواب نمي ده و بايد دست به يه عمل جدي زد ولي در مورد تو هنوز وقتش نيست.
اميدوارم اين موضوع فقط يه سوئ تفاهم باشه.
شايد زنگ زدن به اون شماره ها تا مطمئن نشدي راه حل مناسبي نباشه.
-
شوهر من در محیط کارش و در قسمت خودش خانم نیست.
فقط همین موضوع نیست . امروز یه دستی بهش زدم که ناقلا دیروز کجا بودی؟و مرموز شدی؟ اینقدر هول شد . و عصبانی که چرا سوال اینجوری می کنی؟ اصلا از این شوخیها خوشم نمیاد.کلی ترسید که من چی میگم؟
-
مي دونم سخته ولي اگه مي توني ديگه اين طور برخورد نكن چون اگه آدم لجبازي باشه قضيه به ضررت تموم مي شه احتمالا محبت كردن يه جوري كه اگه خطايي هم كرده در درون خودش شرمنده بشه فعلا بهترين راه باشه.
-
سعی کن برای مدتی خوش بینانه تر به موضوع نگاه کنی. حتی اگر مساله ای هم باشه، به نظر من تا حدودی طبیعیه. بالاخره ارتباط با جنس مخالف برای همه مردها جذابیت داره. و این ارتباط لزوما خیانت نیست. باید سعی کنی به نیازهای همسرت احترام بگذاری.
(البته نمیدونم اگه این موضوع برای خودم پیش بیاد بازم می تونم اینو بگم یانه!)
اما اگر برات امکان داره یه جوری که او متوجه نشه می تونی از موضوع سر در بیاری تا از شک و بدگمانی بیرون بیایی و به حقیقت برسی.
-
و اگر هم به حقیقت رسیدی و فهمیدی که حدست درست بوده از هر گونه اقدام شتاب زده و احساسی پرهیز کن.
به هیچ وجه او را به خاطر این عمل تحقیر و توهین (و خصوصا قهر) نکن. بلکه سعی کن بیشتر به او نزدیک بشوی.
-
مرسی از همفکری و همدلی شما دوستان
برام دعا کنید
-
سلام
به نظر منم اصلاً به روت نیار تا مطمئن بشی وقتی مطمئن شدی بازم چند حالت داره اگه خدایی نکرده شکت به یقیین تبدیل شد باید اول ببینی چقدر دوسش داری ؟ می خوای باهاش زندگی کنی ؟ اگه خواستس ادامه بدی اول باید ببینی تو چی کم گذاشتی که باعث شده بره سمت کس دیگه ای ؟ازت خواهش می کنم زود تصمیم نگیر اگه دوسش داری .
دلم می خواد تجربه یکی از دوستامو برات بگم شاید کمکت کرد .
حدود 4 سال پیش دوستم با دوست پسرش که عاشقانه همدیگرو دوست داشتن ازدواج کرد خیلی خوب بودن دوستم شوهرش عاشقش بود خیلی ولی اون غافل بود که با یه سری کارایی که فکرشم نمی کرد داره اونو از خودش دور می کنه و جای عشق و برای اون داره به نفرت تبدیل می کنه برای اینکه شوهرش احترام زیادی براش قائل بود و اون توقعش زیاد شده بود . 2 سال بعد از ازدواج تحت یه شرایطی بچه دار شدن بچشون 1 سالش بود که به شوهرش مشکوک شد اینقدر گفت و چکش کردو دادو قال کرد تا آخرسر شوهرش دیگه براش عادی شدو جلوی خودش با دختره حرف میزدو الانم نزدیک 2 ساله که از خونه رفته بیرون داره با اون دختره زندگی می کنه .
اینو گفتم نمی خوام تو دلتو خالی کنم می خواستم نکته هایی که بایدو از توش بگیری .معذرت می خوام اینقدر راحت می گم چون نمی خوام به مشکل بخوری .
-
مهسا جان مرسی از توجه و همدردیت
ولی من همین الان هم که یه بوهایی بردم اصلا نمی تونم مثل قدیما تحویلش بگیرم در عین حال که یه چیزهایی میگه مثل قدیما که آدم باورش نمیشه که خیانت کرده باشه. ولی میدونی از آدم بخصوص مردها هر کاری بگی بر میاد
-
سلام
عزيزم قصاص قبل از جنايت كه نبايد كرد تا مطمئن نشدي نه بهش كنايه بزن ونه تغييري در رفتارت بده .
اين احتمال هست كه ارتباطاطي داشته باشد ولي فكرش رابكن كه چيزي نباشد و يا نتواني ثابتش كني آنوقت اين تو هستي كه شرمنده مي شوي . ولي خوب اين زندگي تو است و نبايد نسبت به آن بي تفاوت باشي بايد حواستو جمع كني .
راستي چرا همسرت 2 تا موبايل دارد؟ روز اول كه موبايل دوم را خواست بخرد چه دليلي براي خريد موبايل دوم داشت ؟
دليلي ندارد كه زن و شوهر چيزي را از هم مخفي كنند .
به قول مهناز همه اتفاقات ممكن را بايد در نظر بگيري و اگر توان رويارويي با آنها را داشتي مسئله را با همسرت در ميان بگذار.
-
2 تا موبایل نداشت اول یک تالیا داشت که خوب آنتن نمیداد بعد قبل از عید یک 0912 خرید و به قول خودش تالیا را کنار گذاشت . البته یکی دو بار از تالیا به من زنگ زدم گفت اون یکی شارز نداره.
-
شما هم موبايل داري؟
يه چيزي به ذهنم رسيد .اگه نداري ازش بخواه كه موبايلش رو به تو بده !شايد خيلي جالب نباشه ولي احتمالا بي اثر هم نيست...
-
دوستان همتون توصيه هاي خوبي داشتيد ولي ميخواستم بپرسم اگر اين اتفاق برعكس افتاده بود آيا مردها هم همينطور عمل مي كردند ؟ يعني يك شماره مشكوك روي موبايل خانمشون ميديدند فقط محبت مي كردند؟ ميدونيد ميخوام بگم شايد وقتشه كمي هم ياد بگيريم طور ديگه اي با مردها رفتار كنيم .....واقعا" نمي فهمم آيا ما زنها فقط زاده شديم تا به مردها محبت كنيم؟ پس خودمون چي مي شيم ؟ چرا فقط ما بايد مراقب باشيم تا خداي نكرده شوهران عزيزمون گمراه نشن ؟ و چرا حق همه كاري دارن و بعد باز هم توقع محبت و مهرباني از همسرشون ؟و تمام عمر نگران اين باشيم كه نكنه يكنفر ديگه هم توي زندگيمون باشه و جالب اينكه اغلب مواقع همه شرايط براي يك زندگي خوب از جانب خانم فراهم ميشه ولي آقا با حس هوسرانيش چه كار كنه ؟
اصلا" قصد اين را ندارم كه اين دوست عزيز را برانگيخته كنم تا راه حل شتابزده اي را در پيش بگيرد.نه .. فقط ميخوام بگم بخدا ما زنها هم نياز به محبت داريم و طبيعتمون طوري كه با كمبود محبت .... سريعا" به بيراهه نمي ريم و تمام تلاشمون را براي احياي مجدد يك زندگي ميكنيم.......پس قوي باشيد و بهيچ وجه خودتون را دست كم نگيريد.
دوست عزيز اميدوارم مشكلت بزودي حل بشه ... محكم باش .
-
سلام
به نظر من بهش بگو اگه یه روزی همچین کاری کنی من میمیرم
بهش بگو دوست دارم اگه تو زندگی چیزی واست کم گذاشتم بهم بگی
در روز به موبایا تالیاش هم زنگ بزن
بعد بگو راستی چرا موبایلتو نمیاری
-
سلام به همگی
به فکر خودم هم رسید که یک جوری ازش موبایلو بگیرم ولی من موبایل دارم
-
خانم bluesky مرسی از راهنماییت . من هم با حرفهای شما کاملا موافقم . و این که در جامعه ما مردها خیلی پرو و پر توقع هستن. واین هم تقصیر قوانین ماست که همش به نفع اوناست. اگر فقط کمی از قوانین می ترسیدند اینطوری نبودند و زبانشان دراز نبود.
-
سلام سانی
من یک مرد هستم مردها عاشق زنهایشان هستند باید این را در او دوباره زنده کنید
یعنی
او به شما علاقه دارد و مطمئن باشید هیچ دختری دیگر نمی توان جای شما را برایش پر کند مطمئن باشید
پس او به خلاف رفته
چه باید کرد
شما باید از زندگی کسل و خسته خود گریزی جدید و عاشقانه بزنید
مثلا برنامه ریزی کنید جمعه ها با هم در پارکی یا بیرون شهر یا جای جدید تنها قدم بزنید از خوبیهایش بگو از خاطراتت بگو
در هفته هم خانه را مرتب کنید و با گل در سر سفره به او بگوید بخاطر او زنده اید
موقع خواب او را ببوسید بیدار شدید او را ببوسید و بگویید به خاطر او از خواب بیدار شدید تا او را ببینید
عاشقانه کنید شما روال عادی را در زندگی طی می کنید و شهرتان می خواهد با افراد بیرون معاشرت کند تا احترام و دوست داشتن را در جایی دیگری پیدا کند ولی دلش گرو شماست
پس شما باید گمشده اش باشید با رفتارهای بالا
به نظر من شما باید مورد بالا را به شوهرتان نگویید ولی رفتارهای بالا را انجام دهید تا یک ماه دو ماه یک هفته دیر و زود جواب می دهد
برادرتان وم
-
-
نمیدونم مشکل شما جیه می شد بگید:16:
-
-
سلام سانی جان . منم دقیقا مشکل تورو دارم دو روزم هست که رو سایتم ولی جوابی نگرفتم . جواباتم خوندم ولی همه چی به حرف سادس . خوشحال میشم اگه راهی پیدا کردی به منم اطلاع بدی .
-
بیاید به من هم کمک کنید .تو رو به خدا بیایییییییییید...