نظر و احساستونو راجع به آواتار نفر قبلی بگین.
نمایش نسخه قابل چاپ
نظر و احساستونو راجع به آواتار نفر قبلی بگین.
من اولین نفر قبلی می شم.اگه گفتین آواتارم مربوط به چه کارتونیه؟:P
فرهنگ اولین نفر قبلی میشه یک زن امیدوار عزیز هاااااا
مثل این که خودم باید شروع کنم:
در مورد آواتار شوکای عزیز:یاد دوران کودکی می افتم.انگار این آدم کودک درونش خیلی زنده است!خوشم اومد خیلی آواتر زنده و با روحی دارن.
نهخیرم خانم امیدوار موسس تاپیکه.اولین نفر اونیه که اولین پستو گذاشته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
شوکا اگه نمی دونی مال چه کارتونیه بگو نمی دونم چرا بحثو عوض می کنی؟
لوک خوش شانس! به "بوش وک" سلام بی دل رو برسون:311:
نظرم در مورد آواتور نفر قبلی
لوک خوش شانس
جالبه از آواتور قبلیت خوب تره
چون خیلیییی خاطره انگیزه و هم خوش شانسه و انرژی مثبت می ده
می دونم فقط باید نفر قبلی رو می گفتم ولی....
یک زن امید وار :72:
بر خلاف نام کاربری ...خیلی غمناکه ؛حس تنهایی :(
شوکا
اوارتور شاد و خوشگلی داره و به نظر سر زنده می اد
بی دل
خیلی عرفانی وآرامش بخشه
من تسلیمم فرهنگ:324::227:
حالا مال بی دل عزیز
من یاد نیایش و قرآن و شب های احیا میفتم
از نورش خیلی خوشم میاد
هورااااا باز شدم من نفر قبلی:311:
نازنین پست من وتو همزمان شد
اواتور تو خیلی با انرژی وشاده,اواتور قبلیت هم همین طور
من یاد فیلم دختری با کفشهای کتانی افتادم برای اولین بار که دیدم:311:
شوکا
دختره ژاپنیه.می گم اون چیز پهنه که دسشه شبیه بیل می مونه.احتمالن تازه از سر زمین برگشته.:311:
شوکا ناراحت نشی یه وقت.خواستم دور هم بخندیم.
آقای فرهنگ 27 قبول نیست هر دقیقه یه آواتار جدید میزاری که! پس لوک خوش شانس چی شد؟
این یکی که آدامس لاویزه .توش از این عکسا داشت ما دخترا که عاشق جمع کردنشون بودیم.فکر کنم اون تاپیک خاطرات کودکی رو آواتار گذاشتنتونم اثر کرده:311:
خانم امیدوار
بیشتر می خوره داره فکر می کنه.
اواتارش خیلی قشنگه و عشقولانه س و بامزه س:311:
سلام به همه دوستان عزیز
به نظر من آواتار هرکس نشان از شخصیت،احساسات وعواطف اون فرد داره. برای همین هم
این تایپیک رو ایجاد کردم تا دوستان بیایند واز مفاهیم نهفته در آواتارشورشون و دلیل انتخابشون
چی بوده!
مثال:
آواتار سابینا: http://www.hamdardi.net/imgup/28353/...7897658820.jpg
من فکر می کنم سابینا شخصیت حساسی داره ودلش می خواد رها بشه از هرچیزی که آرامشش رو بهم میزنه.فکر می کنم گاهی اوقات هوس می کنه که فریاد بزنه تا خودشو
تسلیم خدا کنه.
من فقط به قشنگی آواتار اهمیت می دم البته در کنارش موضوعات مورد علاقم مثل قبلی که
ماهی بود.
آواتارshomila:معنویت و امید درش موج میزنه.میل به زیبایی رو هم به آدم القا میکنه.
آواتار یک زن امیدوار: خیلی کدر هست و قابل تشخیص نیست به نظر من که با شخصیتتون هیچ هم خونی نداره .بهتره یک آواتاره شاد انتخاب کنید
نه فرهنگ ازمیان تمام آواتار هایی که تابه حال گذاشتی به خوبی میشه فهمید که کودک درونت فعال هست و به دنیای کودکیت علاقه زیادی داری همچنین آواتار قبلیت ، یعنی ماهی هم که یکی از علایقت رو نشون میداد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
واما این دختر کوچولوی که (غم آلودیا حسرت زده یا منتظر) ازپنجره به بیرون خیره شده حالات روحی خود من را به خوبی به تصویر کشیدهhttp://www.hamdardi.net/imgup/28353/...def87daa04.jpg
سلام.منم اومدم از مفهوم آواتارم بگم علی رغم اونچه که اکثر دوستان گفتن که این آواتار خیلی غمگینه (فکر کنم به خاطر سایز کوچیکش باشه) تصویر یه خانمه که چشماش رو با یه دستمال سفید بستن و روی چیزی شبیه به کره زمین نشسته اما چنگشو محکم به دست گرفته انگار انتظار داره با این که نمیتونه ببینه اما بتونه با چنگش صداشو به همه برسونه و حتی زمینو هم زیر پا داره.
اما انگار این آواتار زیاد این حسو منتقل نمیکنه شایدم عوضش کنم...[img]http://www.hamdardi.net/imgup/31108/...551482418a.jpg[/img]
آواتار بینهایت مثل خودش بینهایته!!!
سلام. تاپیک جالبیه داملا جان.:104:
آواتار معروف منم که اینه:
http://www.hamdardi.net/uploads/avat...ine=1298554040
دلایلی که برای انتخاب این آواتار داشتم به شرح زیره:
1. سیب سرخ نماد عشقه و من عشق رو بزرگترین ودیعه ی الهی میدونم.
2. سیب سرخ در صفحه سفید نشان روییدن عشق در قلب پاک و سفیده و برگ سبز بالای اون نشان از منتهی شدن عشق به عرفان و تقدسه.
3. سیب گاز زده نشان از آرزوهای دست نیافته است و سیب آواتار من که کامله نشان از برآورده شدن تمام آرزوهاست.
4. سادگی آواتارم نشان از ساده نگری و مبرا بودن از ظاهر بینی و حاشیه پردازیه. و اما رازآلود بودن اون نشان از رمزآلود بودن مفاهیم دنیا در نظرم داره.
5. سیب نماد زمین و زمین نماد زایشه. انسان هم از خاکه و پر از مجال رشد و شکوفایی.
6. سیب گاز زده نماد آن سیبیه که انسان رو به خاطرش از بهشت راندن. اما سیب گاز نزده ای که برای آواتارم انتخاب کردم، نشان از میل قلبی من برای تکامل یافتن در جهان ناتمام و رنج عشق را به جان خریدنه. (یعنی اگه سیبی هم درمیان نبود، بین لذت عمر جاوید در بهشت و رنج عشق، باز هم رنج عشق رو انتخاب میکردم.)
فکر میکردی این همه مفهوم از یه سیب بر بیاد؟:311:
سلام اما همتون با بی نهایت در دروس ریاضی یه آشنایی دارید حتما .
از نظر من انسان یه جورایی شبیه است با بی نهایت .
به بیان خیلی ساده می توان گفت که اصلی ترین ویژگی بی نهایت بزرگی حیرت انگیز آن است. بی نهایت یعنی بزرگ، خیلی بزرگ. نه نه، خیلی بزرگ تر از این. بزرگ تر از آنچه بتوانید تصور کنید.
بی نهایت، یک عدد معمولی نیست.
احتمالا "جان والیس"، ریاضیدان انگلیسی، اولین ریاضیدانی بود که کتاب خود با عنوان "رساله ای درباره مقاطع مخروطی" که در سال 1659 منتشر شد نماد ∞ را برای نشان دادن مفهوم بی نهایت به کار گرفت. برخی معتقدند که والیس این نماد را از نماد عدد هزار در سیستم عدد نویسی یونانی که خود از سیستم عددنویسی "إتروریایی" ریشه گرفته، اخذ کرده است. در این سیستم عددنویسی نماد--- به عنوان نماد عدد هزار که بعضا معنای "خیلی زیاد" هم می دهد، استفاده شده است. یک حدس دیگر هم این است که شاید نماد ∞ از حرف "امگا" که آخرین حرف از حروف الفبای یونانی است و با ω نمایش داده می شود، گرفته شده باشد.
ریاضیدانان ثابت کرده اند که بسیاری از پرسش های مربوط به بی نهایت، برای همیشه برای بشر بی پاسخ خواهند ماند.
بدین ترتیب، هرچند تحقیق در مورد ویژگی های حیرت انگیز بی نهایت برای سالیان سال همچنان ادامه خواهد
یافت، اما همان طور که ریاضیدانان هم ثابت کرده اند، احتمالا اندیشه بشری هیچ گاه به غایت این مفهوم اسرارآمیز پی نخواهد برد...
آواتر تسنیم الهی با نام کاربریش همخونی داره.یه پلی که انسان رو به خدا می رسونه
من خیلی احساسی هستم.این عکس هم همین حسو در من ایجاد می کنه.این چهره نشون می ده چقدر تحت تاثیر شرایطه.و نمی تونه ظاهر سازی کنه و خودشو به بی خیالی بزنه.مثل منم زود اشکش در می یاد:311:
آواتار رایحه عشق عزیز
یک خانم کاملا احساساتی هست که کاملا با روحیات لطیف خودشون مطابقت داره...
من فكر مي كنم اين تصوير، همون خانم معروف فرشته عدالت Lady Justice يا نماد عدالت است كه نا اميدانه به خاك افتاده است... اين فرشته با چشماني بسته ترازويي بدست روي كره زمين ايستاده است و نماد عدالت يوناني مي باشد.. كه در اين تصوير به نظر سر و حال نيست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
با سلام
اواتار یک زن امیدوار ادمو یاد تنهایی میندازه گاهی حس خوبی بهم میده گاهیم نه
اواتار بی نهایت خیلی دوستش دارم و تک هست در عین حال محکم:43:
اواتار تسلیم الهی ارامش بخشه و روحیه ارام به ادم منتقل میکنه:310:
اواتار راحیه عشق هم در عین اشک قشنگه و خوشم میاد ازش:82:
اواتار بهار غمگین زیبا و شاده برعکس اسمش ادمو یاد سیزده بدر و شادی میندازه:72:
از خانم یک زن امیدوار بخاطر عنوان جالب تاپیک تشکر میکنم ممنون عزیزم
نمیدونم آقای sciمن این آواتارو در جستجوی کلمه hope پیدا کردم و اسم پرتره اشم hope بود.چیزی هم که در دستش به نظر من چندان شبیه ترازو نیست!
اما اگر این طورهم باشه از خدایان یونانی خوشم میاد...
آواتار ویدا آدمو یاد تعطیلات می ندازه و آدمو وسوسه می کنه بره مسافرت کنار دریا
اواتاررایحه عشق یک زن احساساتی رونشون میده که یه غمی داره.:72:
اصلامن به خاطرهمین تایپیک اواتارزدم.:43:.
اين خانم سرافراز هم توي عكس واقعيش اصلا ناراحت نيست اما نمي دونم چرا وقتي كوچيك ميشه بنظر غمگين ميااد؟!
http://www.hamdardi.net/imgup/21952/...bfa969bd32.jpg
پاورقي:
جناب sci؟ شما خودتون از آواتارتون بگيد. چرا انتخابش كرديد؟ آيا شبيه پروفسور بالتازار هستيد؟ :D
من براي اين انتخابش كردم چون بنظر دختر محجوبي مياد و چون گل رو خيلي دوست دارم مخصوصا گل رز، توي دستشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
داستان این آواتار
خانم کاملا حق با شماست! چیزی که این بانو در دست داره یک چنگ است...
نام این نقاشی " امید " اثر جرج فردریک واتس، نقاش بریتانیایی مربوط به دوره ویکتوریاست.
این اثر که در موزه کوچک گیلدهال در مرکز شهر لندن نگهداری می شود، بانوی جوانی را نشان می دهد که با چشمان بسته، بر روی کره خاکی نشسته و چنگی را که فقط یک رشته دارد در آغوش می فشارد. او با حالتی قوز کرده، مشغول نواختن چنگی است و گوش خود را برای شنیدن نوای چنگ به آن نزدیک کرده است.
این تابلو چندی پیش ، توجه بسیاری از مردم و رسانه ها را به خود جلب کرده چرا که این اثر قرن نوزدهمی الهام بخش عبارت مشهور و تیتر کتاب باراک اوباما یعنی «بی پروایی امید» است.
ارتباط این اثر با باراک اوباما از آنجا می آید که جرمای رایت، پیشوای مذهبی سابق وی، در یکی از سخنرانی های خود ۲۰ سال پیش این تابلو را منبعی الهام بخش توصیف کرد. او گفت: « در این تابلو زن جوان حال و روز یک قربانی جنگ را دارد ولی در عین حال بی پروایی و شهامت امید را به نمایش می گذارد.»
این تصویر و توصیف آن آویزه گوش باراک اوباما شد. او از همین عبارت در نطق سال ۲۰۰۴ و زمان انتخاب اش به عنوان سناتور و همینطور در عنوان کتاب دوم خود استفاده کرد.
این اثر متعلق به سال ۱۸۸۵ جزو یک مجموعه هنری خصوصی است و نقاش دو نسخه از آن نقاشی کرده است. نسخه بهتر آن در موزه مشهورتری در شهر لندن به نام «تیت» قرار دارد.
موضوع آثار دیگر فردریک واتس که در موزه گیلدهال به نمایش گذاشته شده اند عمدتا مشکلات و شرایط سخت زندگی فقرا و محرومان است. با وجودیکه این نقاش پس از مرگ شهرت نسبی خود را از دست داد ولی دو تابلوی وی به نام «امید» و دیگری «عشق و زندگی» از سایر آثار وی مشهورتر هستند.
باراک اوباما رئیس جمهوری جدید آمریکا اکنون امکان آنرا دارد که از تابلوی «عشق و زندگی» هر روز لذت ببرد چون این تابلو از سوی بریتانیا به مردم آمریکا تقدیم شد و تئودور روزولت رئیس جمهور اسبق آمریکا آنرا در یکی از تالارهای کاخ سفید نصب کرد.
یه بچه دختر که داره می خنده.احتمالن خارجیه.موشم بوره.
فرهنگ
حالا هی برو آواتورت رو عوض کن بشو نفر قبلی :311:
اینم خیلی خوشگل خیلی بامزه است از اون دوتا قبلی خوبتره همین طور پیش بری خیلی خوبه
هر روز بهتر دیروز
هم عاشقانه است هم کودکانه هم پاک :310:
اواتارنازنین پاهای یه دختری رونشون میده .مثل اینکه دختره زانوی غم بغل گرفته.:exclamation:
آواتار نفر قبلی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
من باکفشش کاری ندارم اصل کارجسمشه.:310:
اونجوری نشتسه کف کفششو نشون بده.
به هرحال من نظروبرداشت خودموگفتم.:310:
اواتور ماهی یه دختر ناز و شاداب که در هاله ای از ابهام به سرمی بره
ماهی جون نوشته alone and happy
فرهنگ مارک داره خوب دقت کنید اصله :cool:
يه دختري هست كه ميخاد كف پاشو نشون بده