یک ماه از ازدواجم میگذره ولی هنوز از رابطه جنسی میترسم
سلام دوستای خوبم .خیلی وقته که به تالار سر نزدم دلم برای همتون تنگ شده بود.راستش من الان یک ماهه از عروسیمون میگذره ولی هنوز نتونستیم رابطه جنسی موفق داشته باشیم.شرمنده که اینو میگم ولی بخدا دیگه خسته شدم همین که همسرم میخواد نزدیکم بشه پاهام در حد تیم ملی قفل میشه:311: دست خودم نیست .شوهر بیچاره من رفته پیش دکتر ودکتر بهش ژل داده ولی باز بی اثره.احساس میکنم خیلی درد داره دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم.توروخدا کمکم کنید
RE: یک ماه از ازدواجم میگذره ولی هنوز ار رابطه جنسی میترسم
عزیزم بریدپیش متخصص زنان .شوهرتم ببر.
اول ازهمه بایدمعاینه بشی تادکترتشخیص بده پردت ازچه نوعیه .خوددکترتوضیحات کاملوبهتون میده ودرصورت نیازبی حسی هم تجویزمیکنه.اگه یکم اطلاعات جنسیتون وببریدبالاونقاط تحریک وبشناسید(می تونیدازدکتربپرسید)به لذت جنسی می رسید.وترستون هم میریزه.
راستی ازدواجتونوهم تبریک میگم.:72:امیدوارم خوشبخت باشید.:43:
راستش حس من توام با خجالت وترس هستش.یعنی من حتی از معاینه دکتر هم خجالت میکشم انقدر بدبختم من.به هرکی میگم خجالت میکشم دکتر معاینم بکنه یجور نگام میکنه که انگار عقب موندم واز پشت کوه اومدم.بخدا دست خودم نیست خجالت میکشم دیگه .خیلی وقته میخوام برم دکتر ولی ....
عزیزم به ترس و خجالتت غلبه کن.در اولین قدم حتما به دکتر زنان مراجعه کن تا این ترست بریزه.اگر رابطه ی خوبی با مادرت داری با ایشون هم مشورت کن و ازشون بخواه تا باهاتون بیان دکتر.
از قدیم میگن از هر کاری که میترسی یه دفعه بپر توش!
البته رابطه ی اول نیازمند زمان هست باید یواش یواش پیش برید تا ترستونم بریزه.توصیه های ماهی عالی بود به اونها هم دقت کن.
مطالعه تو هم کمی در مورد مسائل زناشویی بیشتر کن.
موفق باشی
خجالتوبزارکنار.حتمافردایه وقت ازدکتربگیروبرو.سعی کن شوهرتم ببری.
دخترخوب دکترمحرمه بیماراشه.بعدازیک مدت می خواهی یه نوزادی روبه این دنیابیاری.اونم اگه طبیعی باشه اون موقع هم نمی خواهی بزاری دکترامعاینت کنند.درضمن بعدازازدواج وبرای حفظ ازانواع بیماریهاوبهداشت الت تناسلی حداقل بایدهرشش ماه یکباربه دکترزنان ویابهداشت مراجعه کنی تاگواهی سلامت داشته باشی که فرداروزی اگه خواستی حامله بشی به جنینت اسیب جدی واردنشه.ومخصوصا برای سلامت خودتووشوهرت این معاینه هاوچکابهای سالانه نیازه.
عروس خانم حرفموجدی بگیروترس و بزارکنار.:72::72::72:
نفس،چند وقت عقد بودید؟روابطتون در چه سطحی بود؟از نظر عاطفی چقدر بهم نزدیکید؟آیا از دیگران در مورد اولین
رابطه چیز خاصی شنیدی؟به نظر من در این مورد احتیاج به دکتر نداری،باید زمان بدی تا خجالتت بریزه.
سلام دوست عزیز فقط این که دکتر زنان بروی احتمالا کافی نباشد و لطفا نگذار دکتر زنان مشکل شما را حل کند- این مسئله یک مشکل ذهنی است که در خیلی از دخترهای ایرانی است من چون خودم هم این مشکل دارم در ارتباط با آن خیلی تحقیق کردم در ایران دکترهایی هستند که فقط راجع به این موضوع کار می کنند روان پزشک هستند و تخصصشان در زمینه سکس است حتما به آنها مراجعه کن- در اینترنت بزنی اسمایشان می یاید آنها معمولا با یک خانم هم کار می کنند تا به خانمها آموزش دهد و همین طور جلسات زوج در مانی دارند که نهایتا تا 3 ماه بتوانی رابطه برقرار کنی- من حتی آن جا مریضهایی دیدم که سالیان سال رابطه نداشتند و همین مشکل شما را داشتند و درمان شدن- دکتر زنان دردی را دوا می کند- حتما این راه که گفتم امتحان کنید- موفق باشید
جناب 56بدنبودپست بنده رو خوب مطالعه میکردی که چراگفتم اول بره پیش متخصص زنان .
عزیزم
امیدوارم خوشبخت باشی و اول بهت تبریک میگم.
دوماً : دوست من هم مشکل شما رو داشت و چندین ماه بعد از ازدواجش بالاخره موفق شد به خودش غلبه کنه
تازه اون هیچ جا نرفت که کمکش کنن چون هم روش نمیشد و هم نمی خواست به کسی بگه.
اما اگه می خوای زود تر به نتیجه برسی باید به جاهایی که دوستان مراجعه کردن بری. خصوصا جلساتی که as56 بهش اشاره کرد.
اینطوری خیلی زود به نتیجه می رسی.
موفق باشی:72:
عزیزم برای ماههای اول ازدواج طبیعیه.زیاد نگران نباش.اگه تونستی به متخصص زنان مراجعه کن.
چه جالب.یکی از بچه ها هم مشکل شما رو داشت اما برعکس بود یعنی شوهرش باهاش رابطه برقرار نمیکرد و این دختر واقعا دچار ناراحتی روحی و جسمی شده بود.چون رشتش بیمارستانی بود انواع داروها رو به خورد شوهرش داد اما فایده نداشت.تا بلاخره پیش مشاور رفتن و متوجه شدن مشکل شوهرش چیه و حل کردن.
ببین عزیزم با این اوضاع هم تو و هم شوهرت واقعا اذیت میشین.پس دو راه بیشتر نداری یا خجالت رو بذاری کنار یا انقد به این روش ادامه بدی تا خدایی نکرده یه مشکل حاد پیش بیاد.کدوم راهو انتخاب میکنی؟
ببین گلم من میدونم متاسفانه در مورد این نوع رابطه و شب عروسی انقد داستان پردازی شده و حرفای خاله زنکی شنیدیم که تصوراتون رو کاملا بد کرده و نمیدونم چقد تا حالا از این حرفا رو تو شنیدی اما بدون خوب و بد بودن این رابطه رو تو و شوهرت تعیبین میکنین.ازشوهرت بخواه چند مرتبه رابطتون فقط در حد معاشقه باشه و انقد ادامه بده تا تو هم مایل به انجام final کار بشی.در عین حال با مشاور هم صحبت کن تا ترست و ذهنیت بدت رو از بین ببره
صوفي عزيز به نظرم شما در زمينه فيزيك جنسي اعتماد و اطمينان لازم را به خودتان نداريد و همين عدم اطمينان موجب مقاومت شما در برابر شوهرتان مي شه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
جناب 56بدنبودپست بنده رو خوب مطالعه میکردی که چراگفتم اول بره پیش متخصص زنان .
دوست عزیز من راجع به پست شما نظری ندادم و این که باید برای چک آب به متخصص زنان مراجعه کنیم را کاملا قبول دارم ولی چون خودم این مشکل دارم و راجع بهش خیلی تحقیق کردم و با پزشکها هم مشورت کردم نظرشان این است که دکتر زنان(در برقراری اولینرابطه) نمی تواند کمکی کند چون این مشکل فیزیکی در حقیقت یک مشکل ذهنی است و این دکترهای سکسولوژیست طرق دیگر درمانی پزشکی دارند به غیر مشاوره حتی- منظورم زیر سوال بردن نظر شما نبود- :310:
سلام عزیزم
بیشتر فکر این قضیه است که داره آزارت می ده
در واقع یه جور تلقین بد شده برات
سعی کن دیدتو مثبت کنی و سعی کن چند مقاله ی خوبم در این باره بخونی
راستی اول زندگیتونه بهت تبریک می گم
دختر خوب بیشترین لذتو ببر از این موهبتی که خدای بزرگ بهت داده
با سلام دوست عزیزم یا شما رابطه جنسی تلخی داشتید که میترسید یا علاقه به همسروغرق در اوشدن رو ندارید یاهنوزهدف مشخصی از این ازدواج رو درخود نمیبینید یا همسرتان آدم بدبینی هست که باعث جلوگیری نفسانی شما شده یا به بلوغ جنسی کامل نرسیدیدویااصلا تجربه نداریددلیلش یکی از اینهاست پس باتوجه بدلیل اقدام کنیدمثلا اگربدبین هست وشمانمیخاییدشروع کننده باشیدجاذبه های جنسی تونو بالا ببرید تا ایشون همیشه خواهش کننده باشه ویا اگربی هدف هستید هدفی پیدا کنید ویه خورده چاشنی جنسی برای رسیدن به هدف انتخاب کنید یااگربهش علاقمند نیستید درحدی که به سکس منجربشه پس شما دربهترکردن ظاهرش طبق میل خودتون بکوشید وسعی کنید ایشون بیشتربه شما علاقمند باشن وعشق بورزن واگه خاطره تلخ از سکس داریدسعی کنید باعوض کردن خاطره درجهتی که به نفع خودتون باشه بکوشیدواون خاطره رو با بالا بردن خودتون وبی ارزش شمردن اون شخص از ذهنتون کمرنگتروکمرنگترکنیدتاکلا پاک بشه واگربه بلوغ جنسی نرسیدیدیاکمی بی تجربه هستیدبا دوست داشتن همسرکم کم علاقه پیدا میکنید که بیشتر به او دست بزنید-کلا انجام روابط جنسی مربوط به 3 عامله:علاقه به طرف-علاقه به سکس -احتیاج و فوران جنسی
:104:
RE: یک ماه از ازدواجم میگذره ولی هنوز از رابطه جنسی میترسم
من با نظر فرهنگ موافقم/ باید کم کم در این مسائل پیش برید منظورم اینه که با این شرایطی که دارین سعی کنین کم کم حساسیت زدایی کنین خوبه که در مورد رابطه جنسی مطالعاتی داشته باشین من نمیدونم شما واقعا از چی میترسین؟؟؟:exclamation:
و خوبه که همسرتون در این مسائل مطالعات یا مشاوراتی داشته باشن چون رابطه جنسی مراحلی داره که باید همسرتون به خصوص از نظر روانی و جسمی برای شما فراهم کنه
ا صلا درد نداره اونایی که میگن درد داره مال این بوده که فکر میکردن درد داره و این دردم براشون پیش اومده مثل آمپول زدن که هر چی آدم بیشتر بترسه بیشتر دردش میاد یا مشکلاتی مثل عفونت داشتن یا در موارد نادری (1در30000000)نوع پردشون ازز نوع پل دار بوده که اونم فقط ی کوچولو درد داره...
سعی کنین هر چه زودتر مشکلتونو رفع کنین خجالتم کنار بذارین...من رشتم ماماییه حیف که دو ترم دیگه این چیزا رو میخونیم وگرنه بیشتر کمکتون میکردم
اگه فراغتی شد از امتحانا( 12بهمن)براتون اطلاعات میگیرم فعلا بای ی ی ی :46:
سلام عزیزم طبیعی است که اکثر دخترهای باکره از این کار میترسند خیلی ناخواسته وناخودآگاهه....وشایدهم به خاطر درد زیادش هست...اما مرگ یک بار وشیون یک بار ......به زور هم که شده تمومش کن....کش دادنش خیلی اعصاب خرد کنه....یکبار به زور هم تحمل کن وخلاص شو از شر بکارت وترس و...خواهی دید چقدر راحت وسبک شدی....این روش را خیلی ها استفاده کردن وبه نظر من خوبه(تا حالا هیچ کی از این کار نمرده پس ترس نداره)
دوست عزیز شما مشکلتان حل شد؟ آخه منم مثل شما خیلی می ترسم:303:
سلام دوستان
چقدر پیچیده اش میکنید ! کی گفته اصلا درد داره؟! اگه نظر منو بخواین که اصلا درد نداره.چی لذت بخش تر از اینکه آدم کنار محرمش و عشقش باشه و باهاش یه رابطه عاشقانه رو تجربه کنه؟!
منم قبل از ازدواجم میتیرسیدم.اونم به خاطر خیلی از اراجیفی که در بعضی سایتا نوشته بود که هرکی میخوند میترسید.از جمله( درد زیاد..خونریزی زیاد...و ..) که اصلا هم اینطوری نبود.
دوست خوبم اینکار میتونه اثر بدی رو همسرت بذاره چون مردا اوایل زندگی خیلی بیشتر خواهان این رابطه هستن.پس ترس و این مسائل رو بذار کنار
ضمناا شما پس فردا میخوای مادر بشی و از همین الان هم به عنوان یک زن باید حداقل هر چند ماه یکبار توسط متخصص زنان معاینه بشی.بار اولش فقط خجالت داره.
با این خجالت کنار بیا و آرامش رو به خودت و همسرت هدیه کن.
ما اگر به دستورات اسلام توجه کنیم به خدا همه چیز برامون آب خوردن میشه.یه سری دستورالعمل هایی هست برای شب زفاف.که اگر اون ها رو انجام بدیم خیلی آرامش داریم و از هیچی نمیترسیم.من و همسرم اون کارها رو کردیم و یکی از بهترین شبهای زندگیمون رو تجربه کردیم.
موفق باشید