طلاق بگیرم یابه این باصطلاح زندگی ادامه بدم؟
سلام اول باید ازهمه کسانی که نوشته ام رامیخوانندوراهنمایی میکنندتشکرکنم.برای اینکه مشکلم رابگم اول بایدخلاصه ای اززندگیم رابرای شماتعریف کنم.
من در4 سالگی یتیم شدم پدرم فوت ومادرم ازدواج کرد.ومن نزداقوام پدری بزرگ شدم باهمه مشکلاتی که میتوان برای یک دختربچه بااین شرایط تصورکرد.درتمام طول تحصیل شاگردممتازوموفقی بودم رتبه خوب درکنکورورشته تحصیلی بالا .همزمان باتحصیل دردانشگاه کارهم میکردم وهزینه تحصیل خودرامیپرداختم .حالاهم شغل خوب ودرآمدنسبتا بالایی دارم.کلاازنظراجتماعی شخص موفقی محسوب میشوم.علیرغم اینکه در13 سال زندگی مشترک هیچ پیشرفتی نکردم.در23 سالگی برای فراراز دربه دری و بودن درمنزل اقوام مختلف بامردی که 11 سال ازمن بزرگتربودوسابقه یک ازدواج ناموفق که حاصل آن یک پسر6 ساله بودازدواج کردم .ضمنا تحصیلات همسرم خیلی ازمن پایینتربود.درواقع کاملامشخص بودکه مازوج مناسبی نیستیم وهمه مراازاین ازدواج منع میکردندومن صرفابرای داشتن خانه مستقل وزندگی آرام تن به این ازدواج دادم.بااین حال باعلاقه زندگی ام راشروع کردم .ضمنا من شخص عاطفی هستم واصلادربندمادیات نیستم .چندماه بعدازادواج همسرم شغلش راازدست دادودرتمام این سالهاخرج زندگی بامن بوده است.
من زود بچه دارشدم والبته ناخواسته .چون همسرم هیچ علاقه ای به زندگی نشان نمیداد .هیچ احساسی به من نداشت بی احترامی میکرد وهرروز تهدید میکردکه مراترک میکند و خیالش راحت بود که من کسی راندارم که ازمن حمایت کند.من این سالها رافقط به خاطردخترم تحمل کردم چون نمیخواستم مثل خودم بدون پدریامادربزرگ شود.
من اهل مطالعه هستم وکتابخانه بزرگی دارم که سالها برای تهیه آن زحمت کشیدم یکی ازتهدیدهای اوآتش زدن کتابهایم است .ازنظرفکری وعقیدتی هم خیلی اختلاف داریم ومن اجازه ندارم درخانه هیچ بحث اجتماعی سیاسی و... داشته باشم علیرغم اینکه کلاعلاقمندبه مباحث روز جامعه هستم.اجازه ادامه تحصیل شرکت درکلاس های آموزشی وخلاصه هر پیشرفت دیگری راندارم .ضمن اینکه اومشکل جنسی داردوالان 3 سال است که ناتوانی کامل دارد.من دراین سالهاکاملا تغییرشخصیت داده ام وبه جای یک دخترموفق که الگوی دیگران محسوب میشد یک زن ترسوهستم که ازتنهابودن دراجتماع میترسم .این زندگی 13 ساله آسیبهای روحی خیلی بدی به من واردکرده است وهیچ اعتمادبه نفسی ندارم .الان دخترم 12 ساله است .میدانم به آخراین زندگی رسیده ام ولی هنوز به خاطردخترم مرددهستم میترسم طلاق من خودخواهی باشد .آیارهاکردن خودم ازاین زندگی ظلم به دخترم است؟
رابطه دخترم باپدرش یک رابطه کاملاعادی است .چون شوهرم بلدنیست به کسی محبت کند اوتاحالاحتی یکباردخترم رانبوسیده است.
ضمنا دلم برای شوهرم هم میسوزد چون بعداز2 طلاق واخلاق بدی که داردکاملا تنهامیماند.
ازطرفی من نیزباادامه این زندگی کاملامسخ میشوم .بااینکه الان هم همینطورهستم.لطفامراراهنما ی کنید.
RE: طلاق بگیرم یابه این باصطلاح زندگی ادامه بدم؟
مریم گرامی ازاینکه باحوصله جوابم رامیدهی متشکرم شمامیفرماییدبه هیچ مردی به عنوان تکیه گاه نمیتوان نگاه کردولی من درجامعه ودوروبرم نقش مردها رادرزندگی همسرانشان میبینم نمیخواهم مقایسه کنم ولی نقش کلی مردوزن درخانواده معلوم است ومن خواسته های بزرگی ندارم به حداقل هم راضی هستم .
از f_z گرامی متشکرم من داشتم به ابن نتیجه میرسیدم که دبگه فقط مرگ راه حل من است و چون اشتباه کردم راه جبران وجودندارد اگرمن دارم ازدیگران کمک میگیرم بخاطراین این که فقط به فکرخودم نیستم واینده همسرودخترم هم همانقدر مهم است اگربخواهم به انتخاب دیگری فکرکنم میتوانم مثل خیلی ها بچه رابه پدرش بسپارم ودنبال بخت دیگری بروم ار انجا که ظاهر خوبی هم دارم وقیافه ام خیلی ازسن واقعی ام جوانتر است نهایتا یک ازدواج دیگر ولی من به دنبال این نیستم.
عزیز من شما تنها مشکلت این است صبور نیستی...ببین چطور با یک پست به هم میریزی ...آن هم کسی که از وقتش می زند و با دلسوزی برایت می نویسد...آدم گاهی بهتر است واقع بینانه تر به شرایطش نگاه کند...
اینطور شاید به فکر سازندگی در شرایط موجود باشد تا این که صورت مسئله را پاک کند ...
در واقع ما درست است خودمان در زندگی موفق نبودیم ...
زنذگیمان را بر سر اشتباهات کوچکی از دست دادیم و بعد در حسرت ...که ای کاش به جای پاک کردن صورت مسئله بیشتر برای زندگیمان تلاش کرده بودیم ...و کاش در آخرین گزینه طلاق را در نظر می گرفتیم...ای کاش صبر مدبرانه می کردیم به جای صبر منفعلانه...دوست عزیز منظورم را متوجه نشدی...بله شاید شما زیبا باشی...تحصیل کرده باشی و هزار امتیاز دیگر داشته باشی اما سعی کن واقع بینانه وضعیت موجودت را تحلیل کنی ...یک سری توفعاتی که شما از شوهر و همسر خود دارید را در هیچ مردی نمی توانید پیدا کنید...ناراحتی های کودکی...حس تنهایی ...تمام اینها را خودت با کمک یک مشاور در خودت باید درمان کنی ...من این را خواهرانه می گویم که دنیای بعد از طلاق چندان دنیای جالبی نیست...و قبل از آنکه پایت را این طرف پل بگذاری مثل یک خواهر دارم می گویم مطلقه شدن هم مشکلات و معایب خودش را دارد ...یعنی درست است زندگی با همسرت سخت است اما مطلقه شدن سخت تر گاهی...همیشه هم مسائل مالی و استقلال فرد ملاک نیست...اینها را اگر بدانی اگر آمدی اینور پل مثل ما مدام خودت را نمی خوری که ای کاش تلاش بیشتری می کردم...در این 13 سال شما خیلی صبور بودی اما صبر منفعلانه کردی نه مدبرانه...من توانایی اش را در شما می بینم که رابطه را بهبود ببخشی...من آدم متحجری نیستم...اما الااقل اگر خیلی از ماها اینجا خودمان زندگیمان را از دست دادیم دوست داریم الاقل تلاش کنیم کس دیگری زندگی اش را از دست ندهد و تا می تواند تلاش کند...من اگر به شما بگویم تو زیبایی تو تحصیل کرده ای تو فلانی تو حیفی برو طلاق بگیر ...به این می گویند انصاف؟
طلاق اسمش هم تن آدم را می لرزاند ...چطور به یک هم نوع خودم چنین چیزی را توصیه کنم....راه انتخاب با شماست...طلاق هم اگر می خواهی راه محضر و دادگاه مشخص ...اما اگر اینجا آمدی تاییدت کنیم و شیرت کنیم که یک دل بشوی برای طلاق ما اینکار را نمی کنیم...من تا دقیقه 90 می گویم تلاش کن برای همین زندگی...حتی اگر نفس های آخرش را می زند...
پاورقی:
خیلی ها طلاق می گیرند اما چرا و چگونه اش خیلی مهم است...بعضی ها تا آخرین نفس به اصول اخلاقی شان پایبندند و بعضی اصلا اصولی برای خودشان تعریف نکردند...مقایسه ی همه ی مطلقه ها با هم کار درستی نیست...چون علتش خیلی مهم است! گاهی تفاوت بعضی ها با بعضی دیگر از زمین تا آسمان است!
من حرفهایم را در این تاپیک زدم و دیگر تصمیم با خود شما...:72:
به امید بهترین ها برایت
دوستان عزیز،
از شما درخواست می شود که اگر هم با هم اختلاف نظرهایی دارید، در تاپیک های اعضا به بحث و جدل نپردازید.
این مراجعین گرفتار هستند، همانطور که همه ما روزی گرفتار بودیم و با امید و آرزو در این تالار تاپیک باز کردیم.
با منحرف کردن تاپیکها به این دوستان ظلم می شود و این درست نیست.
این بحث ها، که در این چند روز اخیر تشدید شده اند، جو تالار رو تحت تاثیر قرار داده اند.
از james blunt عزیز می خواهم اگر در تاپیکش مجدداً مشکلی پیش آمد، با استفاده از دکمه گزارش به مدیران خبر دهد تا جلوی انحراف تاپیک را بگیریم.
با تشکر.
سلام به تالار همدردی خوش اومدی:72:
از نگاه واقع گرایانه ات خیلی خوشم اومد
خودت خیلی از مشکلات زندگی ات رو میدانی
کمبودها و کسری های زندگی ات رو هم می دانی
و اینکه درخواست مشاوره داری یعنی خرد جمعی رو نیز در نظر داری
اینجا هرکس با توجه به وسعش و تجربیاتش راهکار بهت میده
هر شخصی بر اساس مشکلاتی که قبلا داشته و راهایی که خودش رفته ، نظر می دهد
----
شما خودت هم عنوان کردی "اعتماد به نفس" رو در این سالها گم کرده ای
لذا در تلاش باش عصای گمشده ات ، اعتماد به نفس ات را پیدا کنی
اینکه شما انتظار داری شوهرت ازت حمایت کنه و پشتیبان تو باشد نیازی کاملا طبیعی است و حق مسلم تو هست ، اما نکته ای رو در نظر بگیر همسرت نیز یک انسان هست و ضعف هایی دارد
این ما هستیم که زندگیمون رو می سازیم چه خوب و چه بد
نمی گم برو بسوز و بساز و با شوهرت به همین منوال زندگی کن و نمی گویم که طلاق بگیر
چون هرکسی ، خودش بهتر از همه می داند که چه چیزی برایش آرامش دارد
وقتی تو احساس آرامش بکنی ، یعنی از زندگی ات و شرایطت رضایت داری و این رضایت از زندگی به خوشبختی تعبیر میشه
خوب حالا ببین اون آرامش چگونه به زندگیت بر میگرده
نقل قول:
به نظر مي رسد، شمادر ميان چند راهي ايستاده اي كه همه راهها مي تواند به خوشبختي و آرامش ختم مي شود. راههايي مثل:
1 – اينكه تصميم بگيري بماني و زندگيت را بازسازي كني و بر اساس مهارتهاي خود و بدون وابستگي صرف به شوهرت در كنار او زندگي كني. و البته صبورانه كمك كني تا ضعفهايش را بر طرف كند. و هزينه هاي مربوط به تغيير را بپذيري.
2 - اينكه تصميم بگيري جدا شوي و مستقل و با انرژي زندگي جديدي را براي خود فراهم كني و هزينه هاي طلاق را بپردازي.
3 – اينكه بخواهي همين زندگي را بدون تغيير همسرت ادامه دهي، اما سعي كني با مهارتهاي خود حداكثر بهره اي را كه مي تواند بهت بدهد استفاده كني.و انرژيت را روي فرزندت بگذاري و البته هزينه هاي چنين زندگي را تقبل كني.
پس مهم اينست كه انتخابي داشته باشي. انتخاب بد بهتر از بي انتخابي و منفعل بودن و ترسو بودن است.
هر انتخابي هم كه بكني و هزينه هايش را محاسبه كني و بپذيري ، انتخاب صحيح هست.
توصیه می کنم روی خودت و اعتماد به نفست کار کنی ، در این مدت هم که در تلاش هستی"خودِ از یاد رفته ات" رو پیدا کنی ، شوهرت را همین گونه که هست بپذیر یعنی تغییرات خودت رو بر اساس تغییر کردن همسرت قرار نده
چیزی که تو نگاه اول به تاپیکت به چشمم اومد شکنندگی زیاد و کنار نیومدن با مرگ والدینت هست.ببین عزیز من قبول دارم از دست دادن والدین برای یه بچه چقدر سخته و اینکه مرتب برای زندگیت میبایستی پیش اقوامت می بودی چقدر ازار دهنده است.احتمالا در دوران کودکی ارزوهای زیادی بر دلت مانده.از دیدن بچه هایی که با پدر ومادرشون به خرید میان تا کادوهایی که ازشون میگیرن روزای عید تفریحات دسته جمعی اغوش پدر و مادرو.......................واقعا ناراحت کننده است.عزیزم من درک میکنم.اما تو باید بین مسائل مرز بذاری و همه چیز رو با هم قاطی نکنی.
اولین پیشنهاد من اینه که در مورد احساساتی که از دست دادن والدینت در تو ایجاد کرده همین الان با مشاور صحبت کنی.تو هنوز این مسئله رو هضم نکردی که اگه با این موضوع واقعا کنار اومده بودی همه مشکلاتت رو ناشی از یتیمیت نمیدونستی.خودت گفتی چون کسی رو نداری شوهرت بات بد رفتاره یا چون پدر مادر نداشتی مراسم عروسی خوبی نداشتی ترست ازتنهایی و علاقه به داشتن اقا بالاسر و........پس طی یک فرایند طولانی موضوع مرگ پدر و مادرت رو باید هضم کنی.گذشتن سالیان زیاد تو رو ازاین موضوع دور کرده اما حل نکرده.
حل این مشکل باعث میشه تو ازشوهرت فقط توقع داشته باشی برات شوهری کنه نه پدری نه مادری.
ببین خانوم گل خیلی از زنها مراسم عروسی خوب نگرفتن با شوهرشون مشکل دارن و...و پدر و مادرشون هم فوت نکرده.رابطه تو و همسرت از زیر بنا مشکل داره که باید درست کنی و باید بدونی هر مشکلی راه حلی داره.باید دونه دونه عنوان کنی و راهکارش رو پیدا کنی.
ضمنا انقد مسائل رو نبش قبر نکن.13سال پیش مراسم عروسی خوبی نگرفتی.خوب این بده.اما دیگه تمام شد.به فکر الان باش.
این همه مدت که تو بار مالی زندگی رو به دوش کشیدی ناخوداگاه بین تو و همسرت فاصله افتاده.بیکاری اعتماد به نفس همسرت رو ازبین برده احساس کرده اقتدارش به عنوان یه مرد زیر سوال رفته همه این احساسات منفی حتی اگه بیان نشن یه جایی سر باز میکنن و منجر به جر و بحث میشن.وقتی شوهرت با هر بحث و اختلاف نظری داد میزده و کتک کاری میکرده در واقع احساس مرد بودن مهم بودن تکیه گاه بودن که سرکوب شده بود رو به روشی غلط تخلیه میکرده.
نیازی نیست با همدیگه بحث کنید.زن و شوهر (تو و همسرت) علایقی دارین که بعضیاش مشترک و بعضیاش متفاوت و حتی متضاده.شما باید وقتی با همین به علایق مشترک بپردازین و علایق فردی مثه مباحثه در مورد مسائل روز رو به تنهایی و در محیط های دوستان همکاران و....انجام بدین.
همسر شما هم ادمه.دلش نمیخواد اقا بالا سرت باشه.دلش میخواد همسرت باشه.اینو میفهمی؟خوشت میومد با یکی عروسی کنی که ببخشید تو رو واسه کلفتی بخواد؟بگه نمیدونم واسه کلفتی نگهش دارم یا طلاقش بدم؟
همسرت رو بخواه که همسرت باشه که پدر بچه ات باشه.هردوتون بهش احترام بذارین.هم تو و هم دخترت باید به همسرت هم عشق بورزین و هم احترام بذارین.دخترت خیلی اشتباه میکنه که وابستگی خاصی به شوهرت نداره .خیلی هم باید بهش وابسته (و صحیحتر دلبسته ) باشه.
چرا همه کارها به دوش توئه؟چرا شوهرت رو به یه موجود بی مصرف تبدیل کردی؟که این حس بیمصرف بودن بصورت خشم و عقده در وجودش پنهان میشه و بصورت مشت و لگد و سیلی روی بدن تو تخلیه.
چرا میگه کتابخونه ات رو میسوزونم؟چرا مثلا نمیگه فرشت رو اتیش میزنم؟چون یا از توجه و علاقه زیادت به کتابخونه ات ناراحته و حس حسادت میکنه یا اونها رو مظهر فاصله کاری علمی و فکری خودش با تو میدونه.
عزیز من این رابطه پر اشتباه رو نمیتونی همینجور ادامه بدی.برای میل جنسیش هم حتما درمانهایی وجود داره که شاید بطور کامل خوب نشه ولی بهتر میشه.
پاشو.نقش یه قهرمان فداکار رو بذار کنار.رابطه با همسر و حتی نوع گفتگو اداب زیادی داره که باید یاد بگیری.حتی اگه نگران دخترتی باید بدونی نه این رابطه مریض با پدرش به سودشه نه طلاق و جداییش از تو یا پدرش.
برای شوهرت فقط باید زن دوست و همراه و همدل باشی(معذرت میخوام که اینو میگم لباس کوزت رو از تنت در بیار).
خودت رو دوست بدار.بعد همسرت و بعد دخترت و بعد دیگران.پس رابطتون مشکل داره که باید درستش بکنین
سلام.اگه میشه منم راهنمایی کنید.حدوده سه هفته هست که با شوهرم دعوام شده و اومدم خونه بابام.یه هفته پیش بهش التماس می کردم که برگردیم سر خونه زندگیمون ولی اون قبول نمی کنه.حالا موندم چیکار کنم.خودمم برگشتم دیدم قفل درو عوض کرده.اول خودش می خواست طلاقم بده ولی بعدش گفت خودت برو تقاضای طلاق بده.لطفا کمکم کنید
ارکید بست. به تالار خوش اومدی.
لطفا یه تاپیک با موضوع مشخص برای خودت درست کن و مشکلت رو عنوان کن.
اینجا دوستان نمیتونن راهنمایی کنن.
لطفا مشکلت رو با جزئیات بیشتر اونجا تشریح کن.
اولا شما که جرات طلاق و جدایی رو نداشتی چرا قهر رفتی خونه ی بابات؟ خوب از همون اول التماست رو می کردی...خودت قهر می کنی می ری خونه ی پدر خودت التماس می کنی برگردی خودت برمی گردی...شما اول باید بری خودت رو به یک روانشناس نشون بدی عزیز دل...ایشون هم شمارو دوست نداره ...دیگه چطور بگه نمی خواد برگردی ؟ قفل رو عوش کنه دیوارها رو حصار بکشه...چکار کنه؟ نباید خودت رو به کسی که شما رو نمی خواد تحمیل کنی...باید خویشتن داری و صبر پیشه کنی و یک مدت فقط صبر کنی بی اینکه آویزون بشی و مدام باهاش تماس بگیری و التماس کنی و خودتو از این بیشتر خراب کنی...من فکر می کنم اون دیگه شمارو نمی خواد. باید یک مدت صبر کنی و بعد پیش یک مشاور خانواده بری و تصمیم قاطع بگیری و بعد وکیل ...زندگی مشترک بنا بر خواست دو طرف باید باشه نه فقط خواست شما...هرچقدر بیشتر خودتو تحقیر کردی بیشتر این جدایی درد داره و هیچ وقت نمی تونی خودتو ببخشی...
جدایی واسه همه سخته ....اما بعضی غرور و متانت و سلابت خودشونو حفظ می کنند و بعضی ها به گدایی کردن و التماس می افتند...تصمیمت رو بگیر که می خوای یک زن جذاب باشی یا یک زن ضعیف و درمانده و آویزون...اسم التماس رو هم نزار تلاش برای حفظ زندگی...چون ادامه ی این زندگی با یک غرور بر باد رفته و با سرشکستگی و حقارت صد بار حقیرانه تر از تحمل بار جدایی و طلاق هست...
یک مدت با غرور هرچه تمام گفتی طلاق و فقط طلاق...هرچی ما اینجا گفتیم طلاق سخته...مرد راه اگر هستی اسمش رو بیار...از موفقیت هات گفتی و گفتی اون در حد تو نیست و اهل بحث نیست و اهل کتاب نیست و... پریدی به ما که نه طلاق می خوام...حالا که اومدی از اون زندگی بیرون برمی گردی و التماس می کنی...این بود اون زن مقتدر و قوی و اهل کتاب و تحصیل کرده که می گفتی؟...شما که می گفتی اون زندگی نیست...حالا واسه اونجه به قول خودت زندگی نیست التماس می کنی؟ شوهر شما یک بار این راه ها رو رفته...بلده چطور یک زن فقط اسم طلاق رو می یاره واسه تهدید اما وقتی پاش بیفته چهار ستون بدنش می لرزه...من فکر می کنم بعد از این همه سال هنوز هدف خودت و اینکه از زندگی چی می خوای رو نمی دونی...این همون شوهری بود که می گفتی همه جوره در مقام مقایسه از شما پایین تره...شما در حرف فقط می گفتی اونو نمی خوای حالا اون در عمل به شما می گه شمارو نمی خواد...به نظر من صبر داشته باشید و دیگه تماسی نگیرید...شما که طلاق می خواستید پس سر حرفتون بیستید
این پست برای ارکیدبست بود.
هم پرواز عزیز
شما برخلاف قوانین همدردی نه تنها مراجع را دعوت به ایجاد تاپیک مستقل نکرده ای بلکه برخورد و توصیه های شما کاملاً خلاف اصول مشاوره ای و روند همدردی هست و مراجعی که تازه دیروز عضو شده را گویی با مراجعی دیگر اشتباه گرفته ای و وی را به باد حمله گرفته ای .
لطفاً به قوانین توجه داشته باشید و تاپیک آفت های احتمالی در کار مشاوره را مطالعه فرمایید .
پاورقی
=====
این پست و پستهای جدید این تاپیک متعاقباً حذف خواهد شد .
.