پرسپوليس قهرمان، قهرمانيت مبارك
:227::73: قهرماني تيم فوتبال پرسپوليس رو به كليه طرفداران اين تيم ، به كليه طرفداران فوتبال خوب ، به كليه طرفدارن مربي باشخصيت افشين قطبي ، به كليه طرفداران گل زن حرفه اي محسن خليلي ، و به كليه دوستان تالار همدردي تبريك عرض مي كنم :227::73:
:72::72::72:
RE: پرسپوليس قهرمان، قهرمانيت مبارك
هر وقت تونستید برید فینال آسیا ما هم بهتون تبریک می گیم ولی فعلا "اُسکُتو"
سلام
من اهل فوتبال نیستم اصلا نمی دونستم امروز فوتباله
از غوغای طرفدار هاتون فهمیدم
بهتون تبریک میگم
استقلالی ها هم ناراحت نباشند یه خورده سیاست به خرج بدهند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan25
:227::73: قهرماني تيم فوتبال پرسپوليس رو به كليه طرفداران اين تيم ، به كليه طرفداران فوتبال خوب ، به كليه طرفدارن مربي باشخصيت افشين قطبي ، به كليه طرفداران گل زن حرفه اي محسن خليلي ، و به كليه دوستان تالار همدردي تبريك عرض مي كنم :227::73:
:72::72::72:
آفرین به این سرعت
شما کی رسیدی این طرح را بزنید
منم به نوبۀ خودم قهرمانی تیم پیروزی رو به تمام طرفداران محترمش تبریک عرض می کنم و ما رو هم در خوشحالی خودشون شریک بدونند.
:72::73::73::73::72:
فقط خواهشا اینجا دیگه سر فوتبال با هم دیگه دعوا نکنید
باشه بچه های خوب :72:
به عنوان يك استقلالي روشنفكر (البته همه استقلاليا روشنفكرن) قهرماني تيم پرسپوليس رو به تمام پرسپوليسي ها خصوصا عرفان تبريك ميگم.
:72::73::43::46::104::228::16:
سللللللللللللللاااااااااا ااااااامممممممممممممممم
منم تبریک میگم این برد عالی رو
پرسپولیس2-اسپاهان 1
این پرسپولیس حقش قهرمانی بود و حق مربی با اخلاق و با حال پرسپولیس افشین جان قطبی
پرسپولیس
پرسپولیس
پرسپولیس
پرسپولیس
خواهشاً بنده را از جمع دوستان همدردی حذف کنید چون به دلایلی من طرفدار استقلال هستم ...امروز هم اصلا برای این برد خوشحال نشدم .
چرا بايد حذفت كنيم؟
ما (سايت همدردي) جامعه اي دموكرات هستيم (حداقل من اينجوري معتقدم) و هر كسي ميتونه عقيده اي جداگانه داشته باشه و هيچ كسي هم حق توهين و حمله به نظر ديگري رو نداره.
ميتوني از برد پرسپوليس ناراحت باشي و كسي هم اين حقو نداره كه مجبورت كنه خوشحال باشي يا براي برد پرسپوليس به ديگران تبريك بگي
من نيز اين پيروزي رو به همه دوستان تبريك ميگم از وقتي يادم ميايد طرفدار پرسپوليس بودم اما امسال من طرفدار انديشه اي نو و فكري مثبت انديش بودم مي توان گفت آقاي قطبي استارت اين انديشه هاي زيبا را زد وشايد اين ورزش با افكاري كه وارد اون شده پلي باشه به سوي موفقيت هاي اسيايي وجهاني به دور از جنجال هاي بي اساس به اميد روزي كه نام ايران چه در زمينه ورزش وچه در زمينه هاي ديگر بر بالاترين سكو ها باشد:72::72::72:
:104:
پرسپوليس قهرمان، قهرمانيت مبارك
:43:دلم نيومد عكس تو اين صحفه نباشه:43:
<bgsound src="http://www.tarhebartar.ir/music/ebi_ghermezie_labha.mid" loop="-1">
در ضمن ببخشيد به خاطر ايام فاطميه از موزيك شاد استفاده نكردم ، و به همين موزيك كفايت كردم اميدوارم خوشتون بياد
من اصلا با اين تايپيك حال نكردم خيلي بيخود بود
در ضمن نه استقلالي هستم نه پيروزي
ارزو خانم
ناراحت نباش انشااله دو سه سال دیگه بازم شما قهرمان میشید
1 فایل پیوست
مباركه :73:
با اينكه طرفدار هيچ تيمي نيستم ولي پرسپوليس و بخصوص قطبي حقشون بود.
من نه استقلال هستم نه پرسپولیسی ... فقط طرفدار تیم ملی هستم
و از شادی همه دوستان حاضر در تالار خوشحالم امیدوارم گل خنده همیشه روی لباتون باشه عزیزان